Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > N-ai cu cine, frate…

N-ai cu cine, frate…

În ultimele zile, i-am tot văzut năvălind pe televizoare pe marii actori ai luptei pentru putere (dacă aşa se poate numi obişnuinţa de a sta-n opoziţie) din PSD. Sigur, nu stăteam eu în nevoia de a mă holba la ei. Îi cunosc suficient pe toţi, dar am vrut să văd dacă măcar în al n-şpelea ceas s-a trezit vreun fior revoluţionar pe partea stângă. Geoană se agaţă disperat de scaun. Nu cred că-l mână-n luptă cel mai tare dorinţa de a fi şeful pesediştilor lăsaţi fără slujbe de pedelişti. La ce i-ar folosi capitalizarea împotriva sa a mâniei unor oameni pentru care accesul la putere/resurse tinde să devină o utopie?

Omul s-a dedulcit rău de tot la dregătoria de şef al Senatului, i se umple gura când spune că-i al doilea om din stat şi se teme să nu-l gâtuie ai lui. Aşa că se comportă ireal. A pierdut lamentabil şase rânduri de alegeri, dar grăieşte de parcă le-ar fi câştigat glorios. Demisia nu şi-o dă, las-o dracu’ de onoare, că el de fapt a câştigat şi nu ne prindem noi. L-au furat securiştii lui Băsescu şi el n-ar vrea să-i legitimeze pe lotrii voturilor. Mă frecam la ochi, urmărindu-l la Gâdea-n emisiune, şi mă întrebam dacă, după obiceiul patentat când s-a repezit în poarta lui Vântu, n-o cârmeşte la plecare spre Cotroceni. Culmea-i că maşinaţiunile interne de partid şi dorinţa de autoconservare a camarilei tot îl plasează-n postura de principal favorit.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “N-ai cu cine, frate…

  1. Adrian Nastase, presedinte PSD -e cel recomandat
    si alaturi de el sa fie Cristian Diaconescu si Victor Ponta, ultimii doi ca sa dea imagine buna

    Geoana— sa se duca cu flacara lui violet la Vantu

  2. Sunt mult prea multe interese şi din teritoriu, pentru a nu putea fi principalul favorit, iar o camarilă a lui Năstase ar “răspopi”, vorba unui idiot cu epoleţi de ministru, pre mulţi susţinători de filiale din ţară. Va cere răzbunare pentru că nu a fost susţinut de partid, când a fost decapitat cu mătuşi şi temopane. Aşadar, Mircică rămâne doar un pion în interesul apărării turnurilor:)

  3. Dementa e cu mult mai mare in PSD. Flacara Violet a devenit un soi de candela. Se cer banii indarat sau dregatorii la schimb. Geoana e incarcat energetic de dragostea lui si de candidatura lui Nastase. Si vine Dragnea. Ala din PDL..
    Intrebare intrebatoare..Daca Vantu ar fi candidat impotriva lui Basescu ar fi castigat? Tinand cont ca nu se relaxeaza niciodata?
    Astept PS.

  4. Ne mai miram cum de a fost posibil sa castige tot Basescu? De d-aia.
    Mircea Geoana a pierdut alegerile , a compromis un partid,iar din cauza prostiei lui a aruncat intreaga Romanie in bratele lui Basescu si a javrelor din jurul lui.
    Daca nu s-ar pune in discutie interese pur materiale, atunci sper ca i-a mai ramas un strop de demnitate care sa-l determine a renunta la conducerea partidului. Sper sa fie suficient de multi psdisti cu minte care sa simta pericolul autodistrugerii.Fac parte dintr-o alta tabara si tocmai de accea mi-as dori ca Geoana sa raspunda pentru raul pe care mi l-a facut. Mai bine statea in banca lui de sef al senatului decat sa candideze pentru functia de presedinte al statului.

  5. Buna dimineata,
    ,toti o apa si un pamant,psd-ul …este terminat…..nu vad pe nimeni la ora asta sa-i stea in fata lui base,si chiar daca s-ar mai gasi cineva nimeni nu mai da un ban pe acest partid.
    MUTRELE LOR nu ne mai spun nimic ,toti AHTIATI dupa putere,CIOLANUL SA TRAIASCA,de un singur lucru regret,base a reusit sa-i dezbine ,pacat ca i-au facut jocul.
    NASTASE?O domnisoara cu ifose,MITREA ? Cu multe bube in cap ,cat despre CRISTI DIACONESCU,PONTA,CA IMAGINE da ,dar ca SEFI….BA.Ma cuprinde greata de tot ce se intampla,si mai avem inca 5 ani…doamne…o vesnicie.

  6. Eu il propun ca presedinte al psd-ului pe Mazare( imbracat in uniforma de hitlerist)si pe Nicusor Constantinescu vice.Sa vedeti atunci distractie(si circ).Scapa cine poate.??

  7. Sub deviza: Țara arde și “stângaciul” candidează …
    Nu pot să nu observ cât de naiv poate fi acest lider de partid. El chiar trăiește cu impresia ca noi, cei care vroiam să scăpăm cu orice preț de Băsescu, l-am votat din rațiuni de afinitate nu din adversitate pentru contracandidatul sau.
    În realitate, Mircea Geoană este: Unicul responsabil pentru câștigarea alegerilor de către Traian Băsescu. Reușind performanța de a se învinge singur prin acea vizită la “dușmanul poporului băsescian”.

    http://vali-badea.ro/2010/01/geoana-ucide-flacara-%C8%99i-culca-te-2/

  8. Deci eu aş propune ca să zic aşa un preşedinte pe persoană fizică, dacă mă-nţelegi care este prin coincidenţă primar la sectorul 5.
    ..Beyonce are o melodie dedicată stângii şi lu Geoană..citez

    To the left, to the left
    To the left, to the left
    To the left, to the left

    Everything you own in the box to the left
    In the closet that’s my stuff, yes
    If I bought it please don’t touch

  9. @Balauru: mai bine sa o “glasuiasca” p-aia din reclama cu maimuta-sofer:”to the airport, to the airport…”

  10. Ce imi place sa-i vad pe membrii PSD pe la TV cum evita ei toate intrebarile despre optiunea lor in ceea ce priveste conducerea partidului.
    Toti sunt prefacuti, retinuti, se fofileaza si dau raspunsuri vagi la intrebari foarte clare.
    Asta dovedeste lipsa de sinceritate si lasitatea de care dau dovada politicienii nostri in momente de rascruce.

  11. n-a stiut tatucul lor sa-i creasca. a avut mereu mana proasta la oameni. macar la Base exista un singur criteriu:pupincurismul!!!

  12. D-l Ciutacu face o analiza, pur si simplu microscopica, a luptei pentru putere in PSD care se prezinta ca o perpetuare a campaniei electorale in politica romaneasca; o lupta continua pentru putere. Dumnealui face aceasta analiza prin prisma castigarii puterii. A acceda la putere in PSD
    este problema vitala, motiv pentru care fiecare candidat isi ascute instrumentele de lupta cu minutiozitate.
    Analiza D-lui Ciutacu este profunda din care cei interesati direct si noi putem invata foarte mult.

  13. PSD isi joaca ultima sansa pentru o perioada mare de timp. Daca cei care formeaza camarila actuala a lui Geoana, omul care penduleaza intre Flacara violetă si Vantu, precum Voican Voiculescu intre…. si intre…,vor reusi sa il impuna pentru inca un mandat la conducerea PSD, acest partid isi va cumpara bilet pentru iesirea din istorie.
    Geoana are vocatie de infrant, crede in magi, nu are autoritate, nu trece sticla… Si, ca sa inchei glorioasa lista, cred ca mai este si ghinionist. Destule motive pentru a tulbura somnul baronilor, contilor, marchizilor si ducilor din partid.

  14. d-le Ciutacu de ce va lepadati asa repede de cel pe care il vedeati acum doua luni ca fiind cel mai potrivit sa schimbe ceva in tara aceasta.Era bun pentru tara dar acum nu e bun nici sa conduca un partid?Putina decenta fata de oameni nu ar strica.

  15. In urma cu vreo 20 de ani, cu prilejul “Golaniei”, nea Nelu avea o vorba:
    “Lasa-i sa fiarba in suc propriu !”
    Asa sa fie…
    PS
    Io ma bucur…

  16. De regula, off topic-ul este mai de actualitate decat articolul pe care il comentam. E firesc, nu aduce ziua ce aduce ceasul. Asa ca:
    1- Am aflat zilele astea ca unirea Moldovei cu Tara Romaneasca s-a intamplat in 1959. Chestie repetata de doua ori.
    2- Acum de dimineata am aflat cu mandrie si surprindere patriotica ca in Afganistan, si anume chiar la Kabul s-a infiintat o universitate de stat cu numele de Bogdan Petriceicu Hasdeu. Chestie repetata tot de doua ori.

    Eu nu pot sa cred ca asta e o intamplare. O leg mai degraba de tacerea cu privire la paranormalul prezidential, si cu participarea la sarbatoarea de la Iasi de la 24 ianuarie cu craniul gol la -20 grade. Nu cred ca daca ingheata cristalele de apa in masa cerebrala se pot dezgheta fara urmari surprinzatoare.

  17. Ce dixtractie! Cred ca Basescu rade cu gura pana la urechi: desi nu este un geniu, va reusi ce n-au reusit altii sa faca cu PSD-ul.
    Nu mi-e mila, dom*le, aduceti-va aminte ca pe vremea pesedistilor presa de opozitie era aproape inexistenta; se tacea si se facea. Era sa zic “se fura”…
    Si acum, cu respect domnule Ciutacu, sa le plang de mila, n-am de ce. Nu pot sa uit vremurile acelea cu Iliescu presedinte, cu Nastase prim-ministru, iar noi, pe atunci ceva mai tineri, cu nervul capului. Ma iertati!

  18. @Traian M: nu l-am crezut niciodata cel mai potrivit sa conduca tara. era doar mai benign ca Basescu. e si astazi. da’ de regula aia care pierd pleaca

  19. A fost prima data cind mi-a fost simpatic Oprisan…Desi,simpatic e mult spus si nu cred ca e prieten cu Platon..In rest e bine,Basescu a plecat in Moldova,la Kabul…

  20. Normal ca Geaoana este dorit la sefia PSD de mare parte dintre baronii din teritoriu. Unii dintre ei, cum e cazul Brailei, au reusit performanta de a fi sefi la trei partide in acelasi timp. Nu misca unu’ in front, in timp ce baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu, presedinte al Consiliului Judetean, face praf si bugetul si domeniul public.
    Prefectul Dan Popa, subprefecţii Florin Cârligea şi Dorian Stoianovici, toţi trei susţinuţi de PDL, se fac că plouă, deşi au instrumentele legale la îndemână pentru a verifica modul în care sunt atribuite “cui trebuie” contracte cu valori colosale de către CJ –ul lui Stancu şi Primăria lui Simionescu, cei doi lideri locali ai PSD. Sau cum au ajuns terenuri şi clădiri în proprietatea unor personaje dubioase!
    Acum, cu ajutorul Elenei Udrea, va face praf rezervatia naturala Insula Mica a Brailei, unde a primit drept prin OUG de a face concesionari.Cum sa doreasca un asemenea baron alt sef la PSD? Cum sa doreasca o opozitie adevarata cand le functioneaza masinaria de care DNA nici nu indrazneste sa se atinga?

  21. Pe mine ma distrează ca ne tot … aia grija de alegerile din PSD. Să facă ce rahat vor ei si să se ducă dracului cu partidul lor cu tot. Au fost fraieri ca nu s-au dus la OSIM să breveteze furtul din bani publici și clientelismul politic, că in felul ăsta PD-L trebuia sa inventeze altceva ca să-și imbogățeasca elitele, sau vazând ca nu mai au nimic de facut nu s-ar mai fi băgat la guvernare.
    Și cu tot respectul și la PNL e la fel.
    Indiferent de presedintele partidului, masa de sub el e aceiași. Nu va deveni mai bun nici un politician român, in funcție de cine e in fruntea partidului in care e înscris. Așa că eu zic să-i lăsăm în plata domnului pe toți și să vorbim despre ei atunci când vor dovedi că merită acest lucru.
    Până atunci eu propun să-i IGNORĂM TOTAL.

  22. Geoana “vrea decit” sa-si pastreze pozitia de sef al senatului in caz ca (Doamne ajuta!) baselu nu-si gata mandatul. Macar asa ar fi si el presedinte pentru mai mult de o noapte, ca prin alegeri nici o sansa. Vacaroiu l-a depasit la capitolu’ asta. Sa ramina el mai prejos?!? DA!!!! Ca nu merita altceva!

  23. Geoana e ridicol, penibil si da….degaja un soi de “libidinoseala” gretoasa cand il vezi si auzi; daca a doua zi – dupa marea topaiala – iesea si spunea: am pierdut si imi dau demisia -era un om de onoare; si ramanea cu ceva credibilitate; acum e chiar halucinant cand il urmaresti (ce-i drept, cu ceva efort); el stie una si buna, a pierdut pentru ca a fost furat; nu a inteles nici pana acum ca nu conteaza; a pierdut si gata. Imi provoaca sila si dezgust! Cred ca Diaconescu ar fi un lider potrivit; daca nu ar fi inconjurat de lichele si daca ar fi lasat sa faca ceva. Si daca ar avea ceva “sange in instalatie” – de asta ma cam indoiesc. Oricum, oricare altul (chiar si Nastase) – macar Nastase cand a pierdut, a facut-o cu demnitate! Geoana e de rasu-plansu!

  24. 39 o fi ca 51,2?! Increderea pe care o are el insusi e dementiala! traieste intr-o lume a lui… :)))

  25. Nu-mi place Geoana dar parca mai decurind alegerile,conform mass mediei,au fost furate,falsificate etc.Deci pe cale de consecinta Geoana nu a pierdut “lamentabil”aceste alegeri.Nimeni nu mai vorbeste acum de asta?
    Da ai dreptate Victore mare parte din greseli i se datoreaza si pentru asta Geoana ar trebui sa lase locul altcuiva.Ce pacat ca Antonescu nu este psd-ist.

  26. cu siguranta, un om politic care reuseste “performanta” (negativa)de a distruge in 5 minute (gandind ca nu vizita la Vantu ci lipsa lui de reactie in timpul confruntarii este cauza), ce au cladit altii in campania electorala (si nu numai) ar trebui sa-si dea demisia de onoare…
    Oricat ar reusi sa ridice partidul in sondaje, ar exista permanent temerea ca asemenea act sinucigas s-ar putea repeta…
    p.s. pe principiul daunelor colaterale, cred ca si Antonescu ar trebui sa aiba un cuvant de spus..:))

  27. s-ar putea sa faca iar o supriza si sa iasa presedinte psd. parerea mea e ca a castigat prima oara pentru ca a stiut cum sa faca echilibristica intre cele 2-3 grupuri. ei vor sa-l dea jos, problema e cine vine in locul lui? cred ca nici unul din candidati nu are forta sa adune o majoritate. asa ca probabil vor face iar un compromis, ca sa nu se sfasie intre ei sau sa se rupa partidul.
    ceea ce nu poate decat sa ma bucure, nu poate fi nimic mai vesel decat psd-ul in opozitie!

  28. Cel mai bun presedinte al PSD-ului ar fi Adrian nastase dar el are imaginea pata. Diaconescu e un fel de Geoana (prostanac) sau poate mai rau. Vanghelie numai are rost sa discutam. Deci ramane tot Geoana. PSD-ul nu are pe cine sa puna iar cel mai bun dintre toti ramane Geoana.

  29. Off-topic
    Am avut noroc ca chioru’ ca pe vremea mea nu se dadea examen de capacitate! Picam si la istorie si la geografie.
    Prezidentu, imi zicea (si io tre’ sa-l cred ca de aia-i prezident) acu’ 3 zile ca unirea lui Cuza fu la 1959 iar azi imi zice ca mere in Moldova (problema lui de suflet) si cu ocazia asta va vizita si Universitatea B.P. Hasdeu si consulatu’ de la Kabul.
    Se vede treaba ca io in generala am beut cerneala (ca de aia am ochi albastri) in loc sa invat! Ramineam dracu’ fara liceu si nu mai faceam nici facultate (nu de aia cu chestionare ca la scoala de soferi)cu asa hal de cultura generala ce-am avut!
    Banzai!

  30. Avem pe Geoana prin “politica” precum un “prostanac” in deriva atacului energetic, numai ca amu atacul vine din interior, insa faptul ca isi gaseste inca sustinere, de data asta flancata, fiindca singur nu i a mers la nici un vot, in cazul ultimului daca nu era Crin Antonescu, ramanea si mai in urma, este pentru ca nu i asa le vine mai usor cu unul care poate fi la o adica sfatuitpapusat si care nu are scapari de sub escorta pesedeilor decat unul care ar mai carcoti. La Geoana pana si carcotelile is puerile.

    Geoana este un “lider” comod caruia ii este specific rolul nu de conducator de osti ci de mereu aspirant la asa ceva, el tinde spre a fi ceea ce nu are cum atata vreme cat nu se detaseaza de masca impusa. Vanitatile si dorinta de marire sunt la el latente, rareori si le expune convingator, le vrea dar trebuie sa si emane putirinta de a le avea; ca se agata de unii sau de altii sau se lasa flancat sa si le pastreze este tot un semn, poate cel mai acut al neputintei potentative. Este un fel de Richard al III lea care doar isi creeaza imaginarul insa niciodata nu il pune in practica. De aceea diferenta fata de un oarecare desenator din cluj vanzator de masini unelte, sta in tupeu si o grandomanie in care cred doar imbecilii si se infioara doar “prostii prostiti”.

    Oricum cinismul marinaresc si a spus sloganul in noaptea dintre alegeri, l a lasat pe “prostanac” sa se bucure cu cea mai penibila euforie care se vroia de iz american insa si a atras caricatura damboviteana care era sa mai atraga si pe liberali la o cadere in ridicol, nu ca acesta nu era deja insa bine ca a fost Geoana in locul lui Crin…

    Imi amintesc de vizitele la marinel cu alt anonim al pesedeilor un oarecare desenator din cluj vanzator de masini unelte si le pun in balanta cu vizita inoportuna politic la Vantu; uneori ambiguitatea de care da dovada Geoana in actiunile sale mi se pare vecina cu cel mai crud si crunt hal al unei stari de spirit fade.

    Indecizia lui Nastase vine din testul celor ce ii stau in preajma, unii mai perfizi decat altii.
    Mitrea si Diaconescu, primul cu saiba si al doilea cu capu la poalele unuia care se crede mare si tare guru adica un oarecare desenator din cluj vanzator de masini unelte, ambii si au facut avataruri contextuale nefericite. Ceea ce lipseste este un cumatru capitalist care sa vina de umplutura, numai ca astia au invatat ceva de la tatucu ilici, nu sunt saraci si cinstiti ci doar discreti si rar ies la rampa cu declaratii.

    Astfel PSD este departe de a se putea reforma iar pesedeii inca pot jubila si se pot infrupta din dulcegariile de partid si eventual de stat, ca doar, nu i asa relatiile mercantile trebuiesc proteguite iar cele politice puse bine la adapostul multiplelor masti ale perfidiei.

    Doar membrii simpli sunt social democrati si unii pierduti printre lichele INSA teama imi este ca le a fost incuibata tentatia pesedeilor si acum sunt si mai derutati… sa le lipseasca un Zeus?

    Apropos, am auzit ca pedeleii vor schimbare de sigla, eu nu stiu de ce nu le pun pe cele 2 fufe udrea&eba la nud, sau topless iar ultima pana nu imbatraneste, asa macar ar avea si romanu privelisti exotice de trait bine la vot si neaparat sa adopte trei culori alternative violet, rooozzz si lila…

  31. Ce sa te astepti de la un partid in care cea mai valoroasa „marfa proaspata” din ultimii ani este reprezentata de Ponta (eternul tanar) si de Banicioiu …

  32. Pe mine mă interesează reformarea PSD-ului, doar prin prisma întăririi Opoziţiei. Aşa cum spuneam, indiferent cine va conduce PSD, îl va “avea în spate” pe Ion Iliescu, va fi vecin de palier cu Hrebenciuc, va avea prea multe geamuri termopan, va fi însurat cu aia, măritată cu ăla, va fi prea frumos, eventual gay şi alte elucubraţii emanate din puţul gândirii băsesciene. La care, evident, pune botul o bună parte din poporul suveran dar, mai ales, cu mintea odihnită. Un individ nou, de care nu a auzit nimeni până acum, dacă ar exista, nu ar avea suficientă experienţă. I s-ar alcătui arborele genealogic până cu sute de ani în urmă, ca să vedem noi cât de preocupat de soarta noastră este Marele Cârmaci.

    Asta cred eu. Cât timp Băsescu se află la Cotroceni, nimic nu se poate aborda, antama, într-o manieră NORMALĂ. În niciun domeniu.

  33. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am citit cu mare atentie articolul Dvs.,care exprima foarte concis si justificat in acelasi timp, situatia reala a liderilor PSD si a partidului ,in aceiasi masura.Aveti dreptate,n-avem cu cine;ar trebui,conform categoriei in care publicati azi,sa aiba mintea Dvs.in gandurile lor.
    Nu stiu,poate Nastase ar fi cel mai potrivit(desi mie mi-ar placea Diaconescu),dar sta ca pitigoiul in gard,n-are curaj sa se hotarasca sau stie multe care il tin pe loc .
    Intre timp,basescu cu ai lui isi vad de treaba si mai si rad,probabil,de ceea ce se intampla in opozitie.
    Poate si Ponta ar fi foarte bun,dar il lasa sacalii?

    Va doresc,cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  34. PSD-istii care vor decide cine sa fie Lider sunt “aranjati”,toti.Au case ,valuta din tot tabelul de curs valutar.Ei nu vor sa fie SARACI SI CINSTITI ca tatucul lor,care sa recunoastem n-are mana buna la numirea printilor mostenitori.Ei smnalizeaza stanga si fac dreapta.Cheltuielile sunt mari,odraslele lor nu trebuie sa stie ce-i aia inghetarea salariilor si a pensiilor.Ele trebuiesc imbracate la Viena ,la Paris etc…ca apoi sa se sparga in figuri la scolile centrale si seara in cluburi.Si nu numai PSD-istii.Toti care au guvernat pana acum.Sever Voinescu vrea sa inlocuiasca trandafirul de pe sigla partidului cu un mar .I-as recomanda sa schimbe si culoarea portocalie ca ne simtim condamnati ca Ali Chimicul,mai ales ca suntem atat de aproape de “Kabul”

  35. Lasati-l domle’ in pace pe Prostanac !
    Nu va dati seama ce searbada ar fi lumea politica fara el ?! Nu tu bancuri,nu tu flacari , nu tu misto… Cine oare ar putea sa-i ia locul in rolul de papagal ?!

    Priviti ca de cand a iesit din schema nea Nicu Vacaroiu ( care in 92 nu-i dadeam mai mult de 3 luni ) viata politica e atat de trista !
    Parerea mea 🙂 !

    Ps . O sa-ti trimit o poza cu poarta unei intreprinderi de tip vinalcool pe care scrie mare pe frontispiciu :” fara noi viata ar fi mai trista” !

  36. Nastase presedinte! e singurul care poate tine partidul in mana.
    m-am saturat de acuzatiile de termopane si de aratatul cu degetul spre maaaarii mafioti- hrebenciuc, mazare, nastase si marele comunist iliescu. dar, fratilor, pe aia din pdl nu-i vede nimeni???? de afacerile clanului basescu, ale videanului, berceanului-mondial-, cocosudrei nu va crizati? ori poate cel mai rau pe lume e sa-ti tragi spaga cu termopane si nu trafic cu arme, de exemplu…
    ar trebui sa ne pese ce se intampla in psd si pnl daca nu vrem peste 5 ani sa recidivam cu vreun slugoi de-al lui traian. sau daca mai avem de gand sa stam prin tara asta.

  37. De acord, n-ai cu cine,dar nu cumva le aratati prea mult interes?
    N-are legatura cu subiectul, dar as vrea sa aflu mai multe despre ce se intampla in Grecia si ce sa facem sa nu le calcam pe urme? Cu clasa politica pe care o avem…si cu aplecarea noastra nativa spre o buna informare… Poate vorbiti cu Gabriela Vranceanu Firea cand va fi posibil sa abordeze subiectul? Cu respect, Ludmila

  38. Toate ca toate, da’ io, ca muritor de rand, ca simplu cetatean, ca persoana fizica adicatelea, io, zic, tot nu stiu ce mama dracului cauta geoana la vantu. C-a fost manarie, c-a fost cursa, ce-o fi fost nu stiu, da’ tot pe piciorusele proprii s-a deplasat si tot cu mintea proprie a gandit-o, daca nu cumva l-o fi teleportat cu forta flacara violeta aliodoriana! Sa ne explice naibii si noua, simplu, barbateste si transparent, ca ne chinuie curiozitatea! In rest, numai de bine, carnavalul e-n floare, circul continua, v-asteptam si maine la aceeasi ora, pe acelas program.

  39. În afara subiectului, dar trebuie: Ioska zice că Băsescu tocmai a declarat că România va da 100 milioane euro nerambursabili Moldovei!
    Eu nu pot să mai comentez.

  40. Nu traiesc in Romania, nu ma pot spune ca sunt la curent cu tot ce se intampla. Dar atunci cand vin in vizita sau mai fac un check al vietii politice romanesti, dau de acelasi nume: Dan Sova. Cum, intamplator, stiu si cate ceva despre el si familia sa, nu pot decat sa concluzionez ca e un nume de urmarit. Nu tanara speranta, ca astazi nu mai tine conceptul, vezi eba, honorius…esti tanar, impune-te imediat, altfel ajungi un fel de Ponta al carui rand nu mai pare sa vina. Sunt sigura ce de Sova se va auzi foarte curand si foarte tare.

  41. D-l Ciutacu il considera pe Mitrea un tip, abil, destept insa Nastase ii da clasa din punctul acesta de vedere. Fiecare pas, cat de mic, este pregatit minutios, cu tact desavarsit, incat greii din PSD nici nu observa ca au fost prinsi in “panza de paianjen” a lui Nastase.

  42. “A pierdut lamentabil şase rânduri de alegeri”,asta mi-a placut dar vezi ca a spus-o Bogdan Teodorescu,chiar la tine in emisiune daca mu ma insel

  43. o curvalela cum nu s-a mai vazut, un pupicurism la limitele cele mai de jos. cand ii aud vorbind de proiecte imi vine sa vomit.este forte adevarat ca n-ai cu cine,o haita de corupti.

  44. Cea mai buna conducere pentru PSD: Adrian Nastase impreuna cu Victor Ponta, Cristian Diaconescu si nu in ultimul rand Ion Iliescu.
    Fara nici un dubiu Ion Iliescu este cea mai puternica, cea mai credibila si cea mai echilibrata voce in PSD.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.