Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Oglinda spartă a României electorale…

Oglinda spartă a României electorale…

După ce i-a prins de le-au mers fulgii, prin operaţiunea-fulger cioc-cioc, pe cei care au fraudat alegerile europarlamentare, faimosul Dan Nica loveşte din nou. Ministrul de Interne ne-a anunţat la televizor, în stilul lui ritos şi elegant ca bordura, că a aflat el – cumva, pe surse, misterios oricum – că pe piaţă n-ar mai fi autocare libere la închiriat in cele două zile ale alegerilor prezidenţiale. Acu’ nu că n-am bănui toţi la cine şi la ce se referă plurivalentul vicepremier, da’ pe cuvânt că preocupările-i din fişa postului ar trebui să fie cu totul altele. Văd că nu-i excesiv de îngrijorat că-n România anului 2009 se jefuieşte ziua la drumul mare (inclusiv poştalionul blindat cu bani) şi că pe şoselele rupte-n bucăţi se circulă ca la Monza, nici de faptul că de prevenţia şi sancţionarea infracţiunilor la legea electorală răspunde prin lege chiar Ministerul de Interne, da-i excesiv de marcat că alţii ar putea să-i sufle autocarele electorale de sub nas. Şi împărtăşeşte cu noi trăirile…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Oglinda spartă a României electorale…

  1. Maestre, parerea mea despre gestul lui Nica am spus-o inca de ieri la pranz pe blogul consilierei sefe al lui AN: (autocitandu-ma) “s-ar putea ca luni Nica sa zboare, ca vorbi gura fara el (ori… poate nu!)”….

  2. Daca nu mai sunt autocare libere in zilele respective, desi mai sunt cam doua luni pana atunci, e semn ca economia isi revine. =))=))=))
    Eu astept sa ii vedem pe aia de au votat de doua sau mai multe ori la europarlamentare.
    Sincer, nu imi dau seama de ce s-a interesat Nica de autocare. Eu cred ca e doar ofticos ca pedelicii s-au miscat mai repede si pesedicii vor fi nevoiti sa faca turism electoral doar cu carutza. :))))

  3. Un american si un roman stau de vorba.
    Americanul spune mandru:
    – We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!
    Romanul spune si el:
    – We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash!

  4. nu pricep care-i treaba cu antonescu,insa nici nu conteaza;conteaza doar ca s-a lasat umilit de c.t.popescu,si ca atunci cand i-ati spus ca a primit multe mesaje,a inceput sa se gudure si sa faca grimase timide;pai,cand o sa tipe putin sau obama la el,in caz ca(putin probabil)va deveni presedinte,o sa inceapa sa planga.Doar basescu si vadim ar fi mai stapani pe ei in fata numelor grele ale politicii,restul s-ar face pres.parerea mea

  5. va multumesc pt aceste poze sint super te uiti la ele si iti spui daca afisele electorale ar fi aceste poze am avea o campanie vesela,dar din pacate va fi o campanie a ‘primarilor’ care aduna tot satul la vot .Dorinta de putere a unor candidati depaseste nevoile pe care le are tara si oameni,din pacate iarasi se va juca viitorul Romaniei la ‘ruleta’.Cutia Pandorei a fost deschisa politicieni au luat totul oamenii simpli au ramas cu Speranta

  6. Este vreun autocar liber in perioada 22.11.2009-6.12.2009? Sau… ma duc la vot cu avionul…
    …doar un anumit partid se preocupă de fraudare?
    Cel care strigă «Lupul!»,ala este. Probabil că ştie cum se fură…

  7. 🙂 Base se scuza si face publice stenograme in legatura cu referendumul?!Eu zic ca ii este cam frica…Acusi ne anunta ca ne face la toti publica,viata privata .Bai Base,nimeresti din lac in put!Ai dat-o in bara cu legalizarea prostitutiei,a drogurilor,ti-ai ales prost momentul de referendum,ca numai grija asta nu o avea romanul de rand.Victor,rusine ca ii faci reclama lui Crin! :)Tare faza cu imaginile…Eu cred ca Nica vroia sa faca rost si el de niste autocare,numai ca a ramas in pana .I-au luat-o altii inainte.

  8. Si totusi, cand sunt alegerile in Romania? nu de alta dar mi-am promis mie ca merg sa votez cu oricine, mai putin Base, si sa nu cumva sa pierd ocazia:))

  9. Stie ca lumea întreagă continuă să se cutremure şi valuri de cenuşă şi praf se ciocnesc în aer.Păsările cad răpuse din zbor. Bucăţile de carne se rostogolesc din văzduh, membrele descărnate, la fel. Iar El râde…
    Ştie că a venit sfârşitul. Şi norul cel negru l-a prins între palmele sale, ocrotindu-l… Purtându-l spre un loc anume. Şi plutind vede prăpădul. Pământul întreg pierind în neant, prefăcut în cenuşă cu cele noi şi cele vechi. Cu cei vii şi cei fără de suflare. Şi rade, nepăsător. Şi, cu mâna mică, mângâie mâna mare şi rece a norului ocrotitor. Apoi vede norul înroşindu-se şi palma care îl purta desfăcându-se şi aşezându-l cu grijă. Păşeşte. Priveşte spre norul, acum înroşit, care se ridică. Şi râde… Şi întinde mâna şi strigă.
    – Ma lasi aici de tooot! Abia într-un târziu înţelege că e noapte. Se învârte în cerc,iar la un număr anume se opreşte şi strigă:
    Şi de ar dispărea Pământul în neant, voi fi presedinte!..Sunt!.”
    Şi râde deşi ochii îi sunt tulburaţi şi singurătatea îl apasă. Îşi strigă norul în zadar. Se aşează pe malul iazului şi tace. Şi nu tresare nici când simte o mână trecându-i prin păr.

  10. rad interlopii de ,,tractorist” dar mai oamenii obisnuiti. Geoana si-a ales ministrii dupa concursul: care-i cel mai mare papagal?! norocul psdistilor e ca in fruntea guvernului e ,,papagalul cu cravata portocalie” pdlistii vor fura la alegerile din iarna prin toate metodele iar Nica si PSD sunt patetici….daca vroaiau corectitudine puteau initia o lege electorala cu , cartile de alegatori si fara BEC… dar asa????

  11. Crin in prim-plan? Mi-e teama ca o sa va vad in maiou….si cu papion…
    Nica, in loc sa se vaite ca cineva le-a luat inainte, ar trebui sa interzica votul pe listele suplimentare sau sa introduca noile carti de alegator sau un program de calculator care sa verifice automat CNP-ul.
    Se pare ca toti sunt multumiti cu situatia actuala si nu au niciun interes…

  12. La indemnul de ieri,al criminalului national:” Politia sa scoata arma mai repede!”,azi, un cetatean nevinovat din Braila a fost impuscat in cap si a murit…a fost confundat.

  13. Ma intorc acasa, intru pe net mai intai la Ciutacu si vad ceva absolut relaxant! Imi miroase deja a parfum de crin! 🙂

    Asa cum a scris si ELMMAR, la Braila a avut loc o tragedie. Oare Nica de-aia a fost azi la Galati, de unde ne-a explicat cum e cu autocarele? Ca e langa Braila? Pentru ca mie mi se pare cusuta cu ata alba povestea Politiei. Sa vedem ce au de zis rudele in continuare.

  14. Unul dintre cei patru tocmai a zis’o pe’asta:
    “Eu mă consider un produs bun al şcolii româneşti”…
    Ati ghicit, e vorba despre acelasi om care spunea, nu demult, ca scoala romaneasca scoate tampiti !

  15. ELEGANT CA BORDURA??? :)))) mor de ras cand citesc post-urile tale. Esti fenomenal!!! Ai un stil unic. Tu, Badea si Gadea imi faceti zilele mai frumoase!

  16. Apropo de Crin caut si zilele astea motive ca sa-l votez, dar fac ce fac si tot la Geoana ma opresc, ma gandeam azi la nevestele lor, una se ocupa de evenimentele caritabile si alta este europarlamentar, mie imi plac amandoua in ceea ce priveste activitatea, dar ma gandesc ca nu este normal sa votez dupa prima doamna, calitatile presedintelui trebuie sa primeze.

    Crin are program, are campanie frumoasa, nu este urat ca Basescu, dar parca nu are acel ceva, nu stiu ce sa zic , ramane sa ma mai gandesc.

  17. Cica un tip si-a facut un costum nou la croitor. Imbracandu-l, constata ca o maneca e mai lunga decat cealalta iar la spate sacoul facea cute. “Pai nu e in regula!”-zice. Croitorul il invata sa ia o pozitie inclinata spre stanga combinata cu o aplecare spre inainte astfel ca omul pleaca multumit. Pe strada, doi comenteaza: “Ia uita-te la cocosatu’ asta ce costum misto are!”
    Nu stiu de ce, dar gluma mi-a lasat si un gust amar… O fi ceva in legatura cu “costumele” care ni se servesc tot timpul de catre guvernarea matrozului? Trebuie schimbat croitorul?

  18. Inca o data suntem scuipati in fata si ni se spune ca ploua , de Dan Nica , unul dintre cei mai antipatici politicieni in viata.
    Sa nu ne miram daca la alegeri o sa iasa Base sau Geoana. Noi ne uitam la televizor iar satisfactiile noastre sunt in general din categoria ” Ba, da bine i-a mai zis-o lu’ ala ”
    Bleah…

  19. psd-isti ori pdl-isti, unii mai egali decat altii, au impartit coliva nationala de dragul poporului suveran, desigur! Si si-au impartit cascavalul ca doi frati (vitregi, e drept!), ca din doi, unu’ tre’ sa fie mai egal: pdl a luat ministerele cu multi bani si decizii importante, psd le-a luat pe-alea sarace, raioase si fara speranta, in asa fel incat in campanie, in loc sa-i plezneasca peste ochi pe fratii intru guvernare cu nerealizarile respective, si-o iau ei insisi peste muzicuta cu voluptate, de-un exemplu domnu’ nica de la interne, care bate campii cu autocarele, ca si madam ecaterinca cu educatia ori dl ferari cu spitalele pe duca, domnu’ de la agricultura falimentara, in timp ce ai marinarului propasesc pe bani frumosi in ministere bogate, inventate si spoliate voios de micuti si micute. Cam cat de fraieri sa fie cei din psd incat sa mearga sold langa sold, vorba licuriciului, pana-n alegeri, pt a culege in iarna toate laturile si a se intreba unde-au gresit. Daca dupa decembrie nu scapam de marinar, sa-i multumim lui geoana si psd-ului! Sunt singurii raspunzatori si tot mai susceptibili de-a fi facut troc cu marinaru’! Pentru poporul suveran, desigur!

  20. …pina la urma,chiar daca nu se face,ma bate gindul sa-i sugerez si eu sotiei ca eleganta ei aduce cu chestiunile chinezesti schimbate in draci de Videanu,in tot Bucurestiul.
    Imi place la nebunie “expresia”.O fi tot de “la un prieten caruia nu-i merge linkul?
    Ce mai cnteaza.

  21. Daca cei care “trebuiau” au luat in serios declaratiile lui D.Nica, atunci nu avem nici un motiv de ingrijorare; “inseamna ca alegerile vor fi extrem de curate, legale in spiritul si limita legii”.
    D. Nica continua sa sublinieze ca ” Daca pentru 50 lei se poate vota de doua sau de trei ori, trebuie sa se stie ca pentru acest scrutin, daca va mai exista un microbuz
    electoral, nu are decat o singura destinatie – catre penitenciar”.Mai aveti vreun dubiu privind corectitudinea alegerilor?

  22. Park ar fi cele 3 maimute chinezesti: nu aud, nu vad, nu vorbesc, dak astia au rams sa ne salveze pe toti, incepe sa mi se faca frik de ce urmeaza: obama basescu are fatza de borfas, obama geoana park e un dl goe imbecil, obama oprescu are fatza de psihopat. Analogia cu vaporul in deriva e buna, k doar am avut prezident “marinel” la carma 😛

  23. Ce dragut e Crin-Obama:)):P. A, tin sa va anunt ca am castigat Cupa Mondiala la handbal feminin!YEY!

  24. Doamne Basescu si Oprescu sunt groaznici,nu as vrea sa-i vad noaptea prin casa.In schimb CriBama e tare,iar place si lui Obama,iar Michelle nu ar refuza oferta.Tare rau Victor.

  25. @Decalogul pentru betivi: intreaba-l pe Turmentatu’, el e autor benevol al trucajului. banuiesc ca deoarece nu candideaza la presedintie. nu mai rade ca broasca la bordura, ca n-ai descoperit nici o conspiratie politica

  26. Se pare ca Nica s-a trezit prea tarziu cu inchiriatul autocarelor. Poate mai gaseste ceva maxitaxiuri sau autobuze vechi, ceausiste…-)

  27. Victore ,esti dezinformat .
    Postalionul blindat cu bani nu a fost ‘jaf ziua la drumul mare’ ci a de fost o ACTIUNE POLITICA LA DRUMUL MARE ,o mica parte din programul portocaliu de ‘ REFORMA LA DRUMUL MARE ‘,initiat de domnu’ prezident pentru tot ‘poporul suveran’ .

  28. …Astia au un fix,fac ce fac si tot cu Voiculescu finalizeaza.
    Au un fix.
    Mogulul si-a facut blog,oare de ce nu-l injura acolo?

  29. Eu cred ca desenul domnului Ciutacu este incomplet. Eu cred ca va ataca un candidat pe flancuri, va centra prin spatele apararii, iar un “aparator” al lui Basescu o sa-si dea autogol… E mai corect?

  30. schita aceasta face legatura cu vechile bancuri de pe vremea raposatului, dar din pacate lipseste pata de culoare rusa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.