Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nici măcar o flegmă între ochi nu meriţi, gunoiule. Că n-ai coloană vertebrală ştiam. Că te comporţi ca un activist PCR se vede. Dar n-ai nici măcar o urmă de coaie. Nu aştepta nimeni scuze de la tine. Ci doar să-ţi asumi. Măcar stăpânul tău o bagă pe aia cu eroarea când o comite. Eşti exact ceea ce a zis Radu Tudor, o ruşine de om.

http://www.youtube.com/watch?v=soIB5sUqgGo

UPDATE Citesc (şi mă crucesc) de pe ziare.com cum bietul Adrian Sârbu e momit de ceilalţi moguli, împotriva voinţei lui, să-l lucreze pe Traian Băsescu. Şi el, micuţul, într-un text de largă respiraţie parcă scris de Tapalagă de la Hotnews (sau de Ioana Ene, mă rog, e acelaşi lucru), nu se lasă, că are (aproape) de toate. Zic aproape fiindcă au uitat la enumerare femeia tânără şi mişto. Pupatul duios în cur al Tiranului omite micul şi nesemnificativul amănunt că, în ultimele două săptămâni, Jucătorul s-a manifestat la Pro Motor, la După 20 de ani, la Divetis şi a grăit despre Mutu pe sport.ro. În semn de disidenţă şi în pofida persecuţiei media, probabil…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

198 thoughts on “Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

  1. Si tu, Ciutacle, numindu-l gunoi cu ce esti mai presus?
    Nu inteleg de ce dracu avem impresia ca politicienii sunt gunoaie iar noi, astia neimplicati am fi cumva deasupra lor. Sa fim seriosi, suntem la fel de mizerabili ca si ei ca daca am fi altfel probabil n-am mai fi in Romania sau am face ceva pentru tara asta.

  2. @dimitri: cu faptul ca am coaiele necesare sa-i spun direct ce consider ca-i de spus. si cu lipsa complexelor. fie si numai astea doua sunt de ajuns.

  3. Ai surplus de continut in coaie?mai da si tu pe la PD-L,ca sunt fetite toti de acolo;da sefu,am inteles sefu,am sa ti-o s.g sefu si am sa ti-o l..g sefu,stau cu fundu-n sus sefu:-))

  4. a cumparat Basescu tot, nici Prosportul nu mai poti sa-l citesti (www.prosport.ro) ca iti sar in cap campaniile PDL care te indeamna sa votezi parlamentul unicameral la referendum

  5. pai atunci primar si foarte saracacios limbaj folosesti pentru un “jurnalist” redactor sef ca sa demonstrezi ceva , fie si ca ai oo.

  6. Ma, I.I, tu esti din aia care “nu se uita 2 saptamani la Antene si Realitatea” ci numai “priveste” la ele ? Ca daca ne uitam in DEX-ul lui Videanu, mare specialist in semiotica,”A uita” nu inseamna “a privi”.Si din cand in cand, “mai tragi cu coada ochiului” pe blogurile slugilor mogulilor.Ca si asta e o expresie, diferita de “a privi”.Dar care e Romania ta, aia in care se lafaie in elicopter si avion Berceanu, cand merge pe autostrazile construite de el si Basescu, fost ministru al transporturilor?
    Pai, daca tot a fost marinar, de ce nu ne propune Udrea turismul cu barca, mai ales acum, toamna, prin gropile pline cu apa?
    Si o gluma buna, ca tot e pus Base pe starpit “mustele” de parlamentari.De ce e Croitoru prim -ministru?- Pentru ca stie
    Base ca un croitoras viteaz omoara cat mai multe muste. Ce-mi plac glumele mele.

  7. E chiar amuzanta campania lor, vor sa arate cum se impart mai bine 5 mere la 3 oameni decat la 5 oameni :)) De ramas raman 2, aici au dreptate, dar nu zic si cine le ia pe alea 2 pana la urma :))

  8. @tried: bai, mai sunteti multi? luati-l acasa si tineti-l strans, sa nu va scape

  9. minunea nanotehnologiei romanesti, creatura cunoscuta de noi sub numele de cod b.o.c., adica “belitor organic de carice”, nu m-a dezamagit nici de data asta…
    raman aiurit cand vad dezinvoltura cu care lanseaza minciuni pe sfincterul ala maroniu care-i tine loc de gura…
    zau daca nu-l intrece, de departe, pe fostul ministru irakian al informatiilor, Muhammed Saeed al-Sahaf, caruia tancurile americane ii ciuruiau curu’ in direct, la tv, iar el le cerea americanilor sa se predea!

    atitudinea asta, de negare a realitatii, poarta un nume: mitomanie.
    dau doua scurte citate ale dnei andreea ene:

    1-“Ce este mitomania si cum se manifesta ea?
    Cea mai simplista definitie a mitomaniei este aceea de tendinta patologica de a minti. Practic, mitomania se manifesta prin denaturarea adevarului sau prin nascocirea unor intamplari extraordinare de catre o persoana, cu scopul de a atrage atentia celor din jur asupra sa, de a iesi in evidenta si a obtine admiratia si simpatia anturajului.”

    2-“De ce si cum minte un mitoman?
    Aparitia si manifestarea mitomaniei sunt legate de domeniul afectivitatii. Mitomanul minte pentru a se simti bine, pentru a se simti securizat. El nu poate face fata realitatii de a fi o persoana stearsa, capacitatile sale neoferindu-i posibilitatea unei afirmari reale si atunci face apel la minciuna, ca la o ultima resursa.”

  10. Astia sunt oameni care iau decizii pentru o natiune. Se vede ca n-au fost testati/evaluati psihologic niciodata.

  11. Victor sunt niste Gunoaie Ordinare toti in frunte cu el.Am intrat pe Hotnews sa stam de vorba cu Basescu dar ce sa vezi nu era sunet.El si Tapalaga dadeau din buze degeaba si radeau incontinuu.A fost un misto pe blog de nu se poate,nimeni nu auzea nimic dar ei se hlizeau.Asta cu derbedeul a fost tare,trebuie sa recunosti.Uite asa fac cu toate in tara asta,daca gresesc asa o vor intoarce tot timpul.Niste Bagabonti vorba lui Mazare.

  12. Astia suntem…natie de baieti de cartier…Ciutacu ca vorbea cu un prim-ministru ca si cu un controlor care l-a prins fara bilet iar Boc cu justificarile de 2 bani pentru pulime…Sa zica cineva ca nu ne meritam soarta si lipsa de autostrazi.

  13. Si cind ma gindesc ca steaua retardatului asta mic, cu doctorat in Drept Constitutional, a inceput sa urce dupa caderea in direct de la Antena 1. Ca sa vezi, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.
    Sper ca valul schimbarii sa-l “coseasca” si pe el si sa-l arunce la lada de gunoi a istoriei Romaniei.

  14. Frate CIUTACU ce coaie vrei de la un slugarnic castrat , ii un eunuc prost lasat in turma PD-L’eilor , acum te-ai prins? La haremul PD-L zis UDREA, RITZI,ELENA ,SULFINA , ia facut eunuci pe toti PD-L’ei Basescu , care in fruntea lor la pus pe BOC.CESTA E PARTIDUL PD-L, O RUSINE A ACESTEI TARI IN FRUNTE CU BETIVUL SEF BASELU , PROBLEMA CA E SI PROST SI NU SE MAI TREZESTE .Numai bine Ciutacu!

  15. Ma, s-ar putea sa aibe dreptate…
    Daca va uitati iar la clip o sa vedeti ca Boc nu spune “derbedeul dracului” decat dupa ce o faca ii scoate cablaju… asta inseamna secunde bune dupa iesirea din emisie. Timp in care s-ar fi putut calma sau sa fi vorbit cu altcineva. La montaj a fost taiat timpul in care fata ii scoate cablaju.

  16. Altul care sa ne ia de retardati: Adrian Sarbu. De parca eu n-am observat discreta campanie pe care postul i-o face basescului de cel putin un an, cand l-a filmat imbracand tricoul cu numarul zece(parca), inainte de Campionatul European de Fotbal(sper ca n-am zis vreo prostie, ca nu ma prea pricep). Adica de ce trebuia sa-l arate pe betiv la stirile din sport-care sunt asa cum zice Mircea Badea-imbracat in tricou de fotbalist? Si apoi, toate celelalte enumerate deja mai sus de Ciutacu.

    Cu Divertis ce se intampla?

    Tot acest circ e ca sa se justifice ,,deontologia” de care va da dovada ProTv, luandu-i apararea celui asuprit de ceilalti moguli, vezi Doamne! La fel cum se justifica si Cristoiu, nu? Fi-mi-ar scarba! Iar noi suntem niste cretini si niste retardati cu totii, nu?

  17. d-aia e pro’ul unde e si voi sunteti unde sunteti. va bateti cu irealii pentru audiente de la 0 si ceva la 1 si ceva. sarbu nu e prost doar ca ceilalti 2 nu prea pricep de ce.
    p.s. nu lucrez in nici un trust!

  18. Apropo de gunoiul de boc: acum o da la-ntoarsa cu plafonul pentru ajutorul de incalzire. Foloseste verbe ca: ,,am decis”, ,,solicit”etc. Cica, daca ar fi avut putere deplina putea sa dea el ordonanta . Cum sa nu-ti vina sa versi? Eu am citit de ieri ca PSD voia sa se ocupe de aceasta problema, dar bocul a descoperit astazi ce-a-ngropat pisica.

  19. @bogdan: pro se bate cu antena 1, nu cu noi. de multe ori bate, de mai putine ori pierde. nu te mai justifica penibil, nu ma intereseaza deloc daca si unde lucrezi

  20. Tovarasul Bok a aparut in postura de nea ceashca si a mai dat citeva sute.
    Un singur amanunt a uitat, sa se stearga la gura, dupa ce a umblat la oala cu smintina.
    Azi la conferinta de vomat prostii, tinuta la guvern, avea pe buza de sus urme de smintina.
    Mincinosul naibii!
    Si un banc pentru pedistii pupincuristi si lingaii:

    Brejnev aflat in concediu la marea Caspica, pe plaja si facea nudism. Cum dormea el pe spate dupa o sticla de vodca, simte o limba lingindu-l pe la OO, fara sa stie ca de fapt e un ciine in trecere, le spune ” mai tovarasi, nici chiar asa, ca va poate vedea cineva dracului”!

  21. A ajuns in asa hal tiriplisca asta mic incat nivelul de greata atunci cand il vad e muuuuult mai mare decat atunci cand il vad pe chior! Fata de chior am stari de revolta, nervii dau pe dinafara, insa cand il vad pe primul cosas al tarii imi trebuie neaparat emetiral! Si deja nici cu ala nu mai trece…..

  22. categoria “daca de teflon nu se lipeste nimic cum se lipeste teflonul de tigaie ? ” castiga raspunsul politicienilor din Romania care demonstreaza ca poti sa te lipesti de putere si sa devii mare politician (deputate/senator/ministru) chiar daca de tine nu se lipeste nimic ( ex. Udrea ,Ritzi ,Boc , Boureanu , etc. .)

  23. pentru “rauca”
    Din cate stiu regula casei este ca sa nu se ‘comenteze comentariile’!
    1. Sunt I.I. dar nu sunt ‘ma’ pentru tine si pentru nimeni de pe acest blog;
    2. Nu sunt “de aia care nu se uita 2 saptamani la Antene si Realitatea”, ci UNUL care si pricepe mult mai multe decat altii; si mai ales care stie sa aprecieze efortul depus, ca noi, adica tu, “ma Rauca”, si eu, sa avem placerea sa putem scrie comentarii aici.

  24. @Victor,
    Sunt offtopic, dar vreau sa te intreb cat pret pui pe sondajul afisat pe inpolitics? Chiar poate fi adevarat? Daca e sa creasca cineva dupa zilele astea ar fi Antonescu si nu Geoana.

  25. Victore, cu tot respectul!
    Dacă eram eu ăla căruia i-a zis SCUIPATUL de boc “derbedeu” şi apoi găsea el, o explicaţie la Tatulici în emisiune, invocând deontologie-zero pentru preluare a ceva ce nu mai e în direct, nu-mi pierdeam timpul cu o postare pe blog (ştiu, fiecare om e stăpânul, sclavul şi victima blogului său, dar nu admite sugestii), ci îi aplicam un LCM în pifometru, direct sau indirect.
    Eşti absolut capabil să-l desfiinţezi.
    În direct, la o oră de maximă audienţă.
    Sacrifici nişte bănuţi, plăteşti amenda la CNA şi i-o dai.
    De ce trebuie să-l mustri pe blog, când poţi să-l laşi fără suflare, în articolul din ziar sau pe post?
    Îi acorzi vreo ultimă şansă sau ce?

  26. Din punctul meu de vedere interrelationarea de care am mai amintit este si dintre arta (istorie, literatura, cinematografie) si cotidian prin care se subliniaza “slugarnicia” lui “Muc cel Mic” fata de ‘Stapanul’lui.
    Ca sa fiu inteles mai bine, zic ca acest montaj cinematografic sta marturie talentului innascut al D-lui Ciutacu, de a starni interesul cititorilor pentru articolele pe care le publica pe acest blog.

  27. N-o sa ma lansez in “gratularea” (bou)bocului cu invective din simplul motiv ca n-ar avea efect ci imi voi indrepta atentia asupra Ciutacului : Esti idolul meu , derbedeu dat dracului !

  28. “daca si unde lucrez”…domnule ciutacu, cred ca puteti mai mult de atat.
    nu sunt un pustan care a luat o pauza de CS sa va citeasca blogul. stiu ca a3 si rtv au alt target. din pacate pentru voi impartiti doar 2.5. hai, maxim 3.

  29. @bogdan: daca stiti, nu inteleg de ce incercati sa-i ametiti pe aia care nu stiu. din pacate pentru Basescu, desi ne batem intre noi, adunam la talk-show-urile vedeta cam 8-9%. ca doar nu de nebun a recomandat azi omul fanaticilor lui sa nu se mai uite la rtv si a3.

  30. Gunoi e un cuvânt prea drăgălaș pentru lătrăul portocaliu! Incredibil, cu cât tupeu minte, nu i se clintește niciun mușchi de pe mutra aia de slugoi arogant!

  31. Citind ceea ce a scris Draghi, m-am gandit inca o data cat de mult conteaza sa fii spontan si sa-ti vina cele mai potrivite replici in minte. Ce-ar fi fost sa zica Tatulici(chiar si el) acest lucru, sa faca aceasta paralela atunci, pe loc? Ar fi fost foarte frumos. Nu pentru bocul latrator, ca gasea el o nesimtire de spus, dar pentru cei ,,nehotarati” …

  32. sa le fie rusine, interpreteaza totul asa cum le convine, sa le fie lor bine. de ex. acum au “tradus” CONSULTAREA PARTIDELOR… asa cum Udrea a “inteles” OBLIGATIVITATEA PREENTARII LA COMISIE… ea s-a prezentat, nu? asa si Basescu: a consultat partidele. ce conteaza ca face tot ce vrea el?

  33. @iulian_g: daca-mi aduc aminte, Ceausescu n-a pierit de moarte buna. nu le da idei astora, ca cine stie ce-i apuca…

  34. Guvernul Boc a adus pe lume, un urma celor noua luni de guvernare, o” tara muribunda” cum prea bine spunea tatucul ei. Fatul este un handicapat si rezultatul relatiei dintre un presedinte iresponsabil cu un grup de nevertebrate.Boc demonstreaza inca o data ca a fost , este si va fi purtatorul de zoaie al partidului lui Basescu.Tupeul acestui nevertebrat este atemporal si nelimitat. Uitati-va la cel ce va va fi “baci” pentru inca cinci ani si cu voia domniei sale ” pana la adanci batraneti”.Va poarta de grija ca sa traiti bine asa cum ati facut-o in ultimile noua luni.Nu va uitati la el ca la un disperat pentru ca pierde voturile.Gresit. El este intruchiparea celui ce stie ca detine puterea atat politica cat si financiara si cat este in functie are spatele acoperit.
    Chiar il credeti un sarac?
    Sa fim seriosi.Are in spate o armata de baieti destepti care-l finanteaza.Raman la parerea mea.Avem de ales intre dictatura si normalitate. Depinde de noi si votul nostru.Sa votam dupa cum ne duce mintea si vom fi siguri ca vom avea ceea ce meritam.
    Nu uitati ca presedintele trebuie sa fie al tuturor , nu numai exponentul partizanilor unui partid.
    In conditiile actuale din Romania , un candidat independent ar fi cea mai buna varianta.Cu sprijinul politicienilor cu coloana vertebrala( orice partid are asemenea membrii ) se poate cladi un guvern cu care am putea sa ne restituim demnitatea ca popor pe plan intern dar mai ales pe plan extern.Ne vrem membri ai uniunii europene cu drepturi depline.Nu este nevoie doar de apartenenta geografica . Trebuie sa dovedim ca ne-am inteles si responsabilitatile. Libertatea este datoria inteleasa.Cine are urechi si minte sa priceapa, atunci s-o faca.

  35. Din trei p-a mai lungă

    Fetelor, frumoaselor, focoaselor, toate cu teamă de locuri închise – “klaus(trofobie)”, vreţi să ştiţi care va fi premier dintre : băiatul majorităţii, băiatul în casă şi băieţaşul demis? Aţi ghicit : „din trei p-a mai lungă”; am vrut să zic înalt, adică Herr Klaus Iohannis, un geamăn (!!!) de 50 de ani născut taman pe 13 (!!!) iunie 1959.
    Ar mai putea fi şi alt sens… astral? Mai vorbim zilele astea.

  36. Deci, in mintea prostului solemn, tu esti de vina ca iei injuraturi de la el, fiindca nu esti deontolog si intinzi capcane. Imi aduc aminte cand Emil Constantinescu l-a abandonat pe Ciorbea ca pe copil orfan, si cum asta a ramas singur, complet singur, iar in primele saptamani de dupa abandon nu-l mai baga absolut nimeni in seama din tot penetzeul lu’ peshte. Ti-l poti imagina si pe Boc in ipostaza asta? O sa-l mai vedem atunci cum isi tine mandru barbia ridicata la 45 de grade, uitandu-se peste freza interlocutorului?

  37. Da, mă, Ciutacule asta-i pohta ce-am pohtit şi răspunsul ce-am dorit!
    Să specifici că te ocupi de morţi.
    Problema e… cum facem să scăpăm de ei.
    Nu că put, da’ ocupă loc.

  38. Sunt sigur ca Prea Umanul Octavian Paler, Dumnezeu sa-l odihneasca, rade cu un ochi pentru ca a avut dreptate, iar cu celalalt plange din aceeasi cauza. Afirmatiile domniei sale conform carora “Boc e bun de papagal”, “Boc a reusit sa faca atat de ridicola obedienta, incat a devenit stanjenitor”, ” Boc nu mai e un nume propriu astazi, Boc este boc, Boc este tipul de supravalet” (http://www.youtube.com/watch?v=bx_EFCAHCiY&feature=related) ni s-au parut, poate, prea dure la momentul rostirii lor, insa astazi ne pare tuturor rau ca nu le-am luat in serios. De ce oare, poporul asta este atat de masochist, incat prefera sa permita unor asemenea jeguri de oameni (Boc fiind, de fapt, un etalon al cantitatii de jeg din caracterul unui om) sa-si stearga bocancii plini de rahat pe fata oricarui oponent, oricare ar fi acela? Unde-i Demnitatea Romaneasca, cea proverbiala, de pe timpul inaintasilor? De ce trebuie sa-i permitem acestui limbric (era sa-i zic lindic) sa terfeleasca si mai mult imaginea tarii si-asa destul de sifonata de starostele Basescu? Chiar atat de prosti sa fim, ca le mai oferim un mandat pe tava? Daca da, ne meritam soarta! Amin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.