Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Nici o revoluţie fără utecistul de omenie

Nici o revoluţie fără utecistul de omenie

Singurul unghi din care merită făcută o referire suplimentară la ţigănia aia de la Realitatea TV, despre care cred că s-a scris aproape tot ce ar fi fost posibil, e acela potrivit căruia în România nu e posibilă organizarea nici unei revoluţii live (nici măcar în domeniul audiovizualului) fără participarea extraordinară a lui Tatulici.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Nici o revoluţie fără utecistul de omenie

  1. Stimati telespectatori ma numesc Dragotescu C si transmit din sediul adevaratei realitati. Chiar acum o mana de rebeli condusi de Tatulici au atacat sediul nostru.Ne-am aparat cu eroism,de la etaj am ripostat aruncandu-le in cap bolovani si smoala incinsa. O parte dintre ei si-au ridicat un cort din care ne bruiaza pe noi,recunosc ca l-au intrecut pe Dan Diaconescu care transmitea dintr-o garsoniera. Cerem ajutor deoarece Tatulici si ceilalti rebeli ataca satelitul dupa ce Elan a declarat ca a cucerit numele si sigla. Inchei aici transmisia din teatrul de razboi Realitatea eu C Dragotescu.

  2. Nici-o intamplare mai ciudata fara aportul acestui farsor antic,Este implicat in majoritatea magariilor petrecute in ultimele patru decenii una de poveste fiind CARITASUL.Pacat ca nu vom sti niciodata cu cat a fost manjit de Stoica.Acum este rost de circ la Realitatea Tatulici este prezent,ma bucur ca nu intra in grilele Antenelor caci asi renunta sa le vizionez.

  3. astia de la Realitatea au ajuns un fel de Milli Vanilli ai mass media autohtone: o sa emita doua televiziuni: Realitatea si Adevarata Realitataea…

  4. Nu o sa-l uit niciodata pe Tatulici cand la asa-zisa revolutie a bagat cutitul in Nicu Ceausescu. “Marele revolutionar” domnul Tatulici. Tatulici e un criminal!

  5. tatuluici… ce emisiuni frumoase si educative pline de spiritualitate si empatie facea de la cluj cu marele stoica de la caritas…

    oare cit o fi incasat pe reclama la caritas

  6. mi se pare absurd ca un om care detine 90 %din actiuni sa nu poata intra intr-un loc ce-i apartine ,iar CDragotescu sa fie Ana Ipatescu

  7. Atat de multi bani aruncati pe fereastra (din buzunarul cui ?) in contul unei televiziuni de stiri.Foarte ciudat…

  8. “hijack-ul” si trecerea de la una la alta
    suna a “twillight zone”; ptiu, drace,
    “realitati paralele” ! :))

    “realitatea” vs “adevarata realitatea” suna
    cam ca “mama omida” vs “adevarata mama omida” 😀

  9. marturisesc ca eu nu m-am uitat deloc la tv ieri si acum am intrat sa citesc pentru ca am crezut ca este despre copos 🙂 altfel tatulici e tare, are mojo

  10. Epitaf la mormintul realitatilor:

    Au vrut sa sara cit mai sus
    Dar au sarit in sens opus!

  11. Astazi am descoperit cu stupoare cu ANTENA3 il transforma in vedeta pe pe Csibi Barna (sper ca am scris corect).Avem legaturi telefonice cu acest personaj care daca ar fi facut acel gest in Ungaria sau Franta acum ar fi vorbit doar in prezenta gardianului in camera de vizite. Trecand la alt subiect marele patriot Baselu care ar fi ordonat si el trupelor trecerea Prutului avea oportunitatea sa le spun ungurilor sa-si bage mintile in cap, nu sa le cante in struna.

  12. @cristi: si ce legatura au Cisbi si Base cu subiectul?
    @all: o sa invatati vreodata ca, pe blogul asta, comentariile nu se pun unde va apuca pe voi pantecaraia?

  13. Orice s-ar spune, nu poti sa nu fii induiosat uitandu-te la Realitatea. Cu masutele lor mici de parca-s la mine la bunici la un parastas, cu prezentatorii lor de stiri care neavand studio, le este pus in spate un background facut pe PC, ca la meteo pe Protv, cu stradania lor de a parea totul normal, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Remarcabil! Nu stiu cate televiziuni s-ar descurca atat de admirabil daca ar trebui de maine, brusc, sa transmita Live din garaju’ lu’ tata. Si mai radea lumea ca OTV pe vremuri transmitea din debaraua lu’ nea’ Dan…

  14. Domnule Ciutacu aproape ati fi fost si dvs. in una din parti si stiti foarte bine asta,deci… lasati
    Mi-e greata cu toti mai ales cand o luati la vale mai tot timpul.

  15. D-le Ciutacu, bine ziceti si multa dreptate aveti! Ce o mai vrea si fantoma aceasta comunista? Acest burghez oparit, de atata mancat cu fadroma la plus infinit, doar doar o sta in fund si si-o da cu presupusa in luna si in stele cu unicul lui scop, care altul decat cel de a nu munci? Raman la parerea conform careia pe multi din cei pe care ii vedem, comunismul i-a invatat golania. Si noi acum doar constatam acest comportament la tot felul de specimene care se manifesta… Sa traiti!

  16. @stefan: daca ai ceva de spus, fa-o articulat. daca nu, pa! sunt satul de insinuari securistice

  17. victor…nu stiu daca sunteti amici sau nu dar vezi ce scrii despre tatulici, ca poate te trezesti si tu cu un scuip.t, asa cum a patit mos ion roata :))

    PS am luat-o razna…nu prind dolce si m-as fi uitat la meci
    PS2 frate…esti genial

  18. Desi majoritatea au fugit, tot la RTV au ramas profesionistii. Pacat ca trebuie sa porneasca aproape de la zero. Oricum, nu le prevad un viitor prea stralucit sau o viata prea lunga celor doua “realitati”.

  19. @teodora: Nu fi asa sigura… Realitatea lupta sus pe metereze, chiar daca transmite cu un webcam de 3.2 MP si are 3 reflectoare din care 2 flasheaza aiurea. Una din traditiile noastre ca popor este ca atunci cand ne merge brici, s-o lasam mai moale si sa ne ducem in cap. Asa ca mi-e cam tarsa sa nu-i vedem pe baietii de la A3, acum dupa ce se lafaie in studiouri de 5 stele si au devenit si parteneri CNN, ca incep sa se culce p-o ureche si sa-i creada morti pe baietii de la Realitatea/RTV…ba chiar si pe B1TV. Insa chiar mai grav decat sa-i creada pe astia morti, ar fi sa se considere ei invincibili. De-aia zic…sunt temator cand vad ca favoritii mei (in orice domeniu, mai ales in sport), au un avans considerabil si dau senzatia ca n-au contracandidati la locul 1.

    @Victor Ciutacu: Apropo de ce am scris mai sus, te-am intrebat in ziua in care ai chat-uit cu noi daca tu crezi ca anu’ asta om lua si noi campionatu’ si ai raspuns ca dupa cum stau lucrurile asa s-ar parea. Inca mai speri? Daca terminam turul pe locu’ 1, ma tem sa nu incepem vreo serie neagra in retur, ca aia in care am avut 7 infrangeri consecutive, de ne-a salvat venirea lu’ Ando.

  20. Normal ca apare la toate revolutiile, se stie ca e un tip foarte curajos, capabil sa faca fata oricaror incercari. Cum mai izbandeam in Revolutie fara Tatulici care i-a plasat o palma unui Nicu Ceausescu injunghiat, scuipat si batut in prealabil, tinut de maini? Mare om, mare caracter, Tatulici si-a spalat cu ocazia aceea toate limbile pe care i le daduse printisorului. Vezi asadar ca prezenta sa la revolutii e indispensabila.

  21. Victor, tu intelegi ce se intampla acolo? Ca mie, spectator de pe margine, mi se pare ca sa fii manager la o firma care apartine altuia, si sa-ti faci in acelasi timp alta cu acelasi obiect de activitate si aproape acelasi nume, seamana a tentativa de furt sanctionabila si de codul comercial. Dar pe de alta parte avand in vedere ca in tabara “furata” pare a fi si Vantu (pare am zis) asta ma face sa fiu precaut. Pana la urma cine ar fi hotul? Seful lui Tatulici sau seful lui Striblea?
    Acum ca tot era vorba de Tatulici, el mereu a stiut sa aleaga tabara invingatoare si care ii provoaca lui profit maxim asa ca nu prea il vad bine pe Ghita 🙂 .

  22. mama, s-a intors comunistul asta obositor! asta nu ne lasa ca aia de la FRF si de la Liga, pana nu mor! Sa traiti!

  23. Si o intrebare din simpla curiozitate. Stiu ca sunteti prieten cu Oana Dobre si ea era la Realitatea. Ea ce are de gand sa faca? Imi pare rau ca nu am mai vazut-o in ultima vreme. Imi placea.

  24. D-le Ciutacu, vreau sa va intreb de ce se tot intoxica atata telespectatorii pe toate posturile de televiziune in toate emisiunile cu expresia “SEFU’ statului”? SEF este poate la maica-sa acasa, el are functia de presedintele republicii. Este valabil si pentru somitatea Boc, care acela cica e “SEFU’ guvernului”. Nu-i mai sefiti atata pentru ca s-ar putea ca la un moment dat ei chiar sa creada. SEFI sunt la mama lor acasa. Ala este prim ministru si celalalt este presedintele republicii. Restul, probleme cu sefia, e in capul celor care se perinda pe la televizor. Va multumesc. Sa traiti!

  25. @nic: pe Oana o vazui prestand cu spor la Realitatea lui Elan. Ghita o luase de la noi ca s-o puna repede pe liber. in rest, numai opozitie nu vad facand Realitatea, indiferent sub patronajul cui va emite.
    @Ovi: profesionistii sunt Sincai, Dragoteasca si Striblea? 🙂

  26. Cred ca multi jurnalisti sunt total rupti de realitate. De cea inconjuratoare, nu de postul TV.
    Ca tot e vorba de Realitatea, Tatulici si noul format al televiziunii cu pricina, am si eu o nedumerire.
    Tocmai ce-am vazut-o pe Oana Dobre in emisiunea lu’ nea’ Tatulici, cum ii dadea lectii de moralitate unei femei aflate in public si cum Tatulici, dar mai ales Ciuvica (de la care ma asteptam sa explice oarece lucruri in sensul asta), taceau malc, complici fiind cu idea pe care o enunta Oana.
    Ea spunea ca suntem un popor fara simt civic. Ca in tari civilizate oamenii ies in strada pentru lucruri mult mai putin grave decat indecentele taieri de salarii suferite de Romani. Spunea ca nu e bine sa ne lasam ghidati de vise si sperante desarte (intarita aici de Tatulici, care la randu-i o dojenea pe ciorbareasa aflata-n public, tinta numa’ buna a jurnalistilor atotstiutori). Mai mult decat atat, dadea un exemplu pe care-l stia ea, despre un barbat care a iesit pe geam si a inceput sa urle anti-sistem, urmat fiind de alti vecini care la randul lor au iesit si ei pe geam, racnind in cor.
    Oripilat fiind de ce-mi auzeau urechile pe noul post Tatulicist, as avea si eu o micuta problema in sensul asta. Daca vreau sa ies pe strada, cum sa fac? Eu cam vreau, dar cine ma organizeaza? Ce doreste Oana Dobre, sa ies asa de nebun si sa sper ca mi se alatura cineva? Pai daca ies asa de nebun, in cel mai bun caz rad vecinii de mine cand incep sa strig “Jos Basescu!”, in urmatoarele minute ma filmeaza cu telefonu’ ca sa ma puna pe youtube, dupa inca 5-10 minute vine politia care ma intreaba daca am aprobare pentru miting, imi iai amenda pe legea 61 pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Cu alte cuvinte, ma fac de tot cacatu in cartier (cel putin).
    Cand ai organizat tu si cu Badea un miting, a fost frasuiala mare pentru ca organizatorii isi asuma raspunderea pentru participanti. Este extrem de periculos sa organizezi un miting, pentru ca pot veni 2-3 baieti care stiu bine ce sa faca, si te pricopsesti cu o amenda de nu stii ce-i cu tine. Asta in cazul in care scapi fara dosar penal.
    Poate ca Oana a uitat de femeia care acu’ 1 an a avut aprobare de miting pe un trotuar in centrul Cluj-ului si care 2 zile a marsaluit singura, cu o pancarta in mana si nu i s-a alaturat nimeni, sau daca a incercat s-o faca, saraca femeie i-a trimis la casele lor pentru ca mitingul era doar pentru o persoana (recte, ea) si nu vroai sa riste nimic.
    Poate ca Oana nu stie ca pentru asta exista sindicate si lideri sindicali. Pentru organizarea unor mitinguri si miscari de protest. Cum se poate astepta cineva normal la cap si sigur pe ceea ce spune, ca poate iesi cineva in strada fara aprobare, fara timp de protest, fara zona bine delimitate in care protestul poate avea loc!?
    Aaaa, da, exista revolutie. Da! Ala este exemplul Oanei Dobre. Daca nu mai poti si crapa matu-n tine de fomica, pentru ca nu ai ciorbita si branzica sa faci papaica in casica, iesi afara, pui mana pe par si crapi capu’ cui vine sa-ti dea amenda ca protestezi aiurea. Numai ca atunci cand nea’ PDL-istu’ i-a zis Oanei ca el prefera democratia (sanchi), si nu vrea revolte, Oana a zis ca nici ea nu vrea revolte, ci miting pentru protest civilizat. Despre ce vorbim?!
    Ar mai fi un caz, si cred ca Oana a fost incurcata de asemenea exemple. Si anume persoane disperate, gen nenea care s-a aruncat in cap de la balconul Parlamentului, gen neni care-si dau foc in semn de protest in fata primariilor, gen bosorogi care dau cu toiagele in fortele de ordine. Da, de acord cu ea, numai ca asa ceva se intampla in cazuri izolate, unipersonale, si doar in cazul oamenilor disperati. Nu in cazul celor care vor sa protesteze legal si democratic.
    Din punctul meu de vedere pot exista 3 situatii distincte:
    1) Cand vrei sa protestezi legal, civilizat, organizat si constant. In cazul asta iti trebuie aprobare, organizator, timp limitat si areal bine stabilit;
    2) Cand ti se lipeste stomacu’ de sira spinarii de foame si iesi in strada cu o lopata ca sa rupi capete, sau dupa caz sa te arunci in cap de pe bloc, ori sa-ti dai foc, fiind singur;
    3) Cand stomacu’ lipit de sira sira spinarii nu este doar al tau, ci sunt sute, mii, poate zeci de mii carora le ghioraie matele cum iti ghioraie tie si ies toti odata in strada, fara aprobare, porniti sa dea nitzel foc, sau sa sfasie niscaiva conducatori, intr-o frenezie aproape similara cu cea de la cozile la moaste.
    In care din cele 3 situatii doreste jurnalista Oana Dobre sa ma incadreze pe mine, cetateanul European dezamagit de actuala conducere? Sa dau din gura si sa pun vina pe populatie mi-ar conveni si mie daca as fi jurnalist si n-as face distinctia intre ce vor oamenii, ce pot face concret oamenii si ce sunt ‘lasati’ sa faca oamenii de un sistem sindicalist voit pus la pamant si siluit de oranduiea actuala.
    Asa ca pana cand nu ne-o fi foame la mai multi odata, nu inteleg cum pot jurnalisti cu nume sa conteze pe ceva concret din partea populatiei, in lipsa vointei opozitiei si a oricarei forme de organizare din partea sindicatelor. Dar cred ca e deja un cliseu ca Romanii sunt slabi, manelizati la maxim, superstitiosi si rabdatori. Asa o fi, dar nu toti se incadreaza acolo. La fel cum nu toti jurnalistii inteleg pe ce lume traiesc…

  27. @Catalin: cine te tine sa fii tu organizatorul? sau e sub demnitatea ta? si unde-i simtul ala civic al romanilor, a carui absenta o remarca Oana? ah, uitase, e nevoie de-un lider sindical care sa insufleteasca multimea la modul cel mai civic cu putinta.

  28. @Victor Ciutacu: Nu am deoc taria dar mai ales curajul de a-mi asuma o asemenea raspundere, mai ales ca nici foamea nu ma da (inca) afara din casa. Da, chiar cred ca intr-o societate normala este nevoie de mai multi lideri sindicali (nu doar unul), care sa nu apara la TV zilnic si nici sa nu fie oratori mai buni decat Hitler. Rolul lor ar fi acela de a organiza protestele, nu neaparat de le insufleti. Oana spunea ca nu vrea revolte sociale. Pe de alta parte exemplele ei cu Grecia, sunt exact despre lupte de strada. Miscarile de protest civilizate sunt in vest. In Germania exista lideri sindicali care organizeaza protestele (nu copii la indigo ale vedetelor noastre TV: Marica, Hossu etc.). Sunt doua lucruri total diferite protestul spontan care se soldeaza in 99% dintre cazuri cu violente si lupte de strada, si mitingul organizat, unde e nevoie de organizator (lider sindical), timp limitat si areal strict determinat. In care dintre cele doua situatii trebuie sa dau eu dovada de simt civic, conform Oanei Dobre? Conform spuselor ei (fara violenta), ar trebui sa ma conformez a fi un cetatean European, in cazul mitingurilor organizate. Pai daca mie-mi lipsesc cohones sa ma apuc sa organizez eu unul si nici liderii sindicali nu o fac, unde-i vina mea? Cand o sa ies in strada ca-n Grecia, spontan, violent, neorganizat, atunci tot n-o sa fie bine, caci or sa apara alti jurnalisti care or sa spuna despre mine ca-s huligan, nu ca dau dovada de simt civic. Cum o dai, nu-i bine deloc. 🙁

  29. @Catalin: cand recunosti ca n-ai portocale sa te opui fatis regimului, politicos e sa stai in banca ta si sa astepti o minune, nu sa-i acuzi pe altii ca nu-s in stare s-o faca

  30. @Victor Ciutacu: La fel de politicos mi s-ar fi parut si o atitudine decenta din partea majoritatii jurnalistilor (mai ales cei invitati in seara asta la Realitatea), care sa nu considere ca un intreg popor (din care si ei, inevitabil, fac parte), este penibil si lipsit (asa ca mine) de portocale. Eu macar am taria sa recunosc ca nu ‘ma tine’ o organizare de miting. N-am spus insa ca n-as participa, in calitate de protestatar.
    Pai bineanteles ca-i acuz. De ce sunt lideri sindicali? Nu pentru asta au dorit sa ajunga lideri sindicali? Atunci, sa organizeze.
    Iar lipsa portocalelor era cu privire la organizarea unui miting, nu la opozitia fatisa, pe care nu ma tem s-o manifest vs actualul sistem. Nu am pregatirea si logistica necesare organizarii vreunui miting si tinerii in frau a protestatarilor. Nu m-as risca la asa ceva. Fac si eu ce pot si chiar n-am nevoie sa-mi spuna Oana Dobre ca daca nu ies de nebun, singur si neorganizat in strada, asta inseamna ca n-am simt civic. Am destul. Chiar si faptul ca postez aici, este o atitudine si o opinie anti sistem pe care o am de ceva vreme. Nu m-am ascuns in spatele unor nume ciudate, iar in postarea de acum cateva luni in legatura cu identitatea postacilor pe blog-uri, am spus si sustin in continuare ca pot sa-mi dau si CNP-ul, ca sa se stie ale cui sunt parerile enuntate atunci cand eu tastez. Nu inteleg ce vor anumiti jurnalisti de la oameni de rand, asa ca mine? Sa fac ce? Nu am putere decizionale, nu am simt organizatoric, nu am suficienta inconstienta incat sa imi doresc organizarea vreunui miting. Spui ca ar trebui sa stau in banca mea si sa astept o minune. Poate ca asa ar si trebui. Numai ca in cazul asta, Oana Dobre de ce nu sta? Tu si cu Badea v-ati plans destul de sistemul asta si pana la urma ati intreprins ceva. V-ati riscat si ati organizat un miting. Jos palaria! Asa ca spre deosebire de voi 2, Oana Dobre cu ce este mai presus decat mine?! La fel ca si mine, doar spune pe gura (in cazul meu, prin tastatura), anumite pareri si opinii. Deci la fel de bine, daca ar avea mai mult simt civic decat mine, ar putea ea, impreuna cu Tatulici si mai nou cu Ciuvica (care tacea complice in timp ce Oana o dojenea pe tanti borshareasa din public), sa organizeze ei un miting anti sistem. Ma costa cateva mii de E sa iau o patalama care sa-mi confere statutul de jurnalist si atunci o sa trec brusc din tabara aratatilor cu degetul, in tabara aratatorilor cu degetul. Cu ce ar schimba asta ce gandesc, simt sau fac eu? N-am tras niciodata de maneca vreun jurnalist sa ma scape de tiran, asa ca nu inteleg de ce jurnalistii (o mare parte din ei, mai ales cei care n-au avut taria sa intreprinda ei insisi ceva in sensul asta), simt nevoia sa ma acuze pe mine de lipsa de simt civic. Mi se pare o eroare exact ca-n cazul in care cineva acuzat simte nevoia sa spuna:”Ma duc sa-mi dovedesc nevinovatia in instanta”, in loc sa spuna:”Trebuie sa dovedeasca ei ca sunt vinovat”. La fel de gresita mi se pare si abordarea de tipul:”Sa iasa oamenii in strada, sa nu mai astepte sa le pice din cer”, in loc sa se spuna:”N-avem sindicate, pentru ca sindicalistii sunt corupti, si n-are cine sa organizeze oamenii”. Asta bineanteles doar in cazul mitingurilor organizate, pentru ca am mari indoieli cu privire la protestele spontane. Eu unul consider ca n-am fi in stare sa facem ca-n Grecia. Romanii ies rar, dar cand o fac neorganizat iese urat…asa sper, nu precum in Grecia unde ies neorganizat de un an si ceva, dar conducerea inca n-a fost data jos. Dar asta e deja o cu totul alta discutie… Sorry de chat.

  31. nu coruptia sindicalistilor tine oamenii in casa, ci lasitatea si/sau comoditatea acestora. sindicatele s-au inventat ca sa apere drepturile angajatilor, nu sa se bata cu autoritatile-n strada. cel putin asa am invatat eu la istorie; e drept, nu dupa manuale alternative. stiu ca doare adevarul, indiferent cine-l rosteste, Oana Dobre sau Billy Idol, dar asta-i viata.

  32. @Victor Ciutacu: Ok, cu riscul de a te supara pentru chat, am si eu cateva intrebari cat se poate de sincere. Ce trebuie sa fac pentru a intra in categoria cetatenilor Europeni cu simt civic? Tu ai organizat si participat la un miting, de-aia te intreb. Ce sa fac? Sa ies pur si simplu in strada cu o pancarta de gat? Sa incerc obtinerea unei aprobari pentru protest cu mai mult de o persoana nu ma risc. Deci pot maxim sa fac protest solo. Si? Atat? Merg la primarie, obtin zeci de aprobari si stampile, iar apoi ies in strada? Daca da, ce pot face eu singur? Sa sper ca mi se alatura si alti oameni? Nu pot, pentru ca daca mi se alatura trebuie sa-i hushui, ca n-am aprobare decat pentru mine.
    Asa e, sindicatele apara drepturile angajatilor. Tocmai de aceea ar trebui sa organizeze miscari de protest, pentru ca miscarea de protest este o masura pe care sindicalistii o pot lua in cazuri extreme, alaturi de greve generale. In tara asta, o lege votata in parlament, promulgata de presedinte si publicata in monitorul oficial, nu a fost respectata nici macar o zi. Si este o lege in vigoare. Ce motiv mai mare ar trebui sa existe pentru ca sindicalistii sa simta nevoia sa apere drepturile angajatilor? Si asta e doar unul din zecile de motive strigatoare la cer care ar trebui sa-i urneasca intru indeplinirea atributiilor functiilor lor.
    Stiu ca suntem un popor de oi drogate si tocmai de-aia ar fi nevoie de cineva care sa organizeze ceva concret, dar mai ales sa explice clar si ‘citetz’ cum stau lucrurile. Si aici nu ma refer doar la sindicalisti, ci ma refer si la politicieni de genul lui Victor Ponta, care a inteles ca scopul lui in viata este, citez, “Sa-l dau jos pe Basescu!”. Bun, sa-l dea jos, dar atata timp cat face parte din opozitie, ar trebui macar sa incerce sa ma pacaleasca ca-l intereseaza si altceva decat sa preia el puterea dupa ce ne scapa de tiran. Eu unul simt opozitia departe de mine, sindicatele si mai departe, iar jurnalistii au pus tunurile pa mine de parca eu (a 3-a spita de la roata), ar trebui sa fac treaba primelor 2 spite + treaba mea si sa scap tara de tiran. Nu-mi ramane decat sa ma resemnez (poate ca asta-i si scopul vreunui papusar invizibil) si sa ma comport conform asteptarilor celor care ma arata cu degetul si ma categorisesc drept cetatean fara simt civic.

  33. cu simtul civic te nasti sau nu. delegarea lui nu functioneaza. asta-i singurul meu raspuns.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.