Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Nemulţumiţii şi propagandiştii, marş!

Nemulţumiţii şi propagandiştii, marş!

De când a sărit Ponta de pe şine, mi s-a umplut iat blogul de isterici, tâmpiţi şi propaganişti. De această dată, şi-au dat mâinile, arc peste timp, ai pedeleului şi ai pesedeului. În definitiv, nevoia unui FSN cu două aripi, care să se contrazică ideatic în timp ce trag la aceeaşi căruţă, pare perenă. Motiv pentru care o să-i rog politicos pe cei care insistă să propage mesajul propaganistic cu “nu mai loviţi în USL, că-i faceţi jocul lui Băsescu” să încerce să priceapă, dacă-i duce capul, că:

1. nu suntem partenerii media ai USL, nu ne-au câştigat Ponta şi Antonescu la belciuge, ca să ne tragă revoltaţii anonimi de sub plăpumi de urechi
2. nu avem TOŢI contracte de consultanţă cu vreunul dintre cele două partide
3. nu TOŢI îşi doresc să acceadă la funcţii guvernamentale/prezidenţiale
4. ne ocupăm cu emisiunile tv (pentru asta suntem plătiţi), nu cu propaganda
5. nu halim poveştile cu adevăratul discurs european, inventate în sprijinul unuia care acum două săptâmani nu-i scotea pe ceilalţi din nazişti, hoţi, bandiţi şi-i anunţa la televizor care-i ordinea arestărilor

Nu iau lecţii de antibăsism de la nimeni, nu dau probe de competenţă sau conştiinţă. Personajul sinistru trebuie să dispară de pe scena politică. Dar, pentru asta, nu-s dispus să cauţionez ticăloşi şi ticăloşii. Cui nu-i place e liber să nu mai intre aici şi să folosească telecomanda. E plină de butoane cu televiziuni de ştiri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

164 thoughts on “Nemulţumiţii şi propagandiştii, marş!

  1. Buna seara,
    Cred ca Dl Stan are dreptate,Antonescu trebuie sa aiba curajul sa se decupleze de psd,altfel defectiunea se va face exact dupa alegeri si e evident rezultatul.Trebuie cu orice risc sa se separe PNL de PSD pentru a a da ocazia multor persoane ce sunt reticente fata de psd sa aiba o optiune valabila.

  2. Păi dle. Ciutacu exact asta faci: cauţionezi ticăloşi, ba chiar pe cei mai mari dintre ei. Amicii dv. Badea şi Stan au adoptat din toate punctele de vedere sloganul “USL=PDL=aceeaşi mizerie”, pe care mai ieri îl denunţau drept propagandă băsistă (şi aveau dreptate). Dv. n-aţi mers chiar până acolo dar nu mai aveţi mult. Nu Ponta a sărit de pe şine!

    A, şi asta e mişto: cine nu-i de acord cu mine – sau mai exact cu geniala mea intuiţie – e isteric, tâmpit şi propagandist. Nice.

  3. F. bun textul si realist. Oricare ar fi jocurile si intelegerile, chestii de genul facute de Ponta sunt nasole. Mai mult, aia care contrazic ca …”altfel de politica” – imi jignesc inteligenta

    Vespasian.

  4. De acord cu mesajul transmis catre toti propagandistii de toate culorile. Mi-a placut enorm si il apreciez cu sinceritate! Sunt multi romani care nu resesc sa realizeze ca Victor Geoana e aceiasi persoana cu Victor Ponta si Mircea Geoana. Aceasta persoana Victor Geoana e frate de singe cu Traian Ungureanu zis si Teodor Boc. Iar toti sunt urmasii lui Catavencu!

  5. Ati spus-o exact pe sufletul celor care s-au saturat de basism atat in original cat si sub forme clonate ca micul Tradarescu. USL nu e nevoie sa se rupa, trebuie doar sa plece rapid Ponta din uniune. Nu e nici complicat, nici apocaliptic, Ponta, demisia!

  6. Victore nu trebuie sa te disculpi in nici un fel.eu zic ca tu ,Mircea si Mihai aveti suficienta credibilitate in ceea ce priveste veridicitatea si consecventa opiniilor,ca sa nu mai vorbim de asa-numita” deontologie profesionala”,un concept care in lumea jurnalistica umpluta de securisti basisti e doar o utopie.Oricum poporul asta nu mai are incredere in clasa politica de mult, fie ea de dreapta,de stanga sau de centru.

  7. Ce-a facut Ponta este impardonabil( a fost fara exagerare la fel de daunator ca spa-ul lui Geoana).Interesele lui Ponta le vom afla mai incolo, dealtfel am auzit ca se duce singur in SUA fara Crin, oare pe modelul Geoana la Moscova?

  8. Mie-mi place, deci nu plec nicăieri. La mai mare, ține-o tot așa. Și lasă-i să latre pînă le-or cădea dinții.

  9. Stimate maestre, nu prea tii la tavaleala. Nu e frumos sa-i faci ticalosi in bloc pe cei care au alte pareri. Daca vrei sa ai pe blog doar pe cei care te aproba, nu te mai enerva, nu jigni, ci doar da “Delete”. Eu voi continua sa privesc ce post TV vreau, sa trimit mesaje cui vreau si sa am parerile mele. Pentru ca nici tu nu m-ai “castigat la belciuge”!.
    Caragiale spunea cam asa: “Franta are falitii sai, Anglia are falitii sai, de ce sa nu avem si noi falitii nostri?”
    Parafrazand, “Basescu are pupincuristii lui, de ce sa nu am si eu pupincuristii mei?”
    Nu vreau decat sa citesti acesti mesaj. Si daca nu apare pe blog inseamna ca l-ai citit. Iti multumesc!

  10. Xictore iti citesc acest articol dupa ce am posta pe JN.
    Am avut rabdarea nebuna sa citesc cele 169 de postari de pe JN la articolul tau si m-a amuzat unirea in :gandire si simtiri” a postacilor portocalii si ai PSD.
    Din pacate baietii astia, indiferent din ce parte sunt, nu au pic de imaginatie si folosesc ambele tabere aceleasi stereotipii.
    Macar daca si-ar mai arunca un ochi la neostalinismul promovat de cei 1000 de oameni de afaceri prin vocea lui Dan Diaconsescu la OTV si-ar mai imbogati vocabularul si ar depasi traditionala pomenire a lui Voiculescu. Lipsa de imaginatie Lipsa de imaginatie a postacilor celor doua tabere pentru a gasi si ceva argumente in afara de tema Voiculescu, dovedeste ca baietii astia sunt rau “icremeniti in proiect” (vorba lui Liiceanu)/
    Opinia ta despre “cuvantarea” lui Ponta este si a mea. Pana la urma Antonescu a dres busuiocul, dar eu il sfatuiesc sa-si pazeasca spatele – vorba ceia romaneasca se potriveste bine in acest caz – “fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur”!
    Vicvtore chiar nu merita sa te enervezi din cauza postarilor – ce dovada mai buna ca ai spus un ADEVAR vrei? Daca nu te apropiai periculos de mult de adevar crezi ca se mai repezeau sa te atace in valuri portocalii si rosii?

  11. Bravo!ca sa folosesc o expresie de Ferentari, “esti de mare caracter”dar o folosesc in sensul propriu.Faptul ca imbecilii considera ca “faceti jocurile lui Basescu” este periculos ptr.ca ne arata valoarea societatii civile in cadere libera. Mai degraba ar trebui sa realizeze ca cel care le face este chiar Micul Ponta. Acum ca le comite, fie din prostie, fie datorita scheletilor din dulap (ai sai sau ai lu’tata socru), fie datorita unor interese meschine de cumetrie (Maior, Oprea) sau de apartanenta la anumite grupuri de inflenta, e foarte putin important.Eu unul daca as fi fost ultras PSD-ist, in locul lor ma ducem frumos in audienta la PSD in nr.mare(din moment ce au impanzit bogurile care-l critica pe Ponta, inseamna ca sunt multicei) si ceream explicatii si inlocuirea domniei sale cu un om capabil, competent si vertical (Florin Georgescu (BNR) am dat un ex.,sunt si multe altele).Asta cu jocurile lu’ base, cu destramarea USL sunt absurditati izvorate din putul gandirii, pai mai fratilor alianta USL inseamna alianta Antonescu-Ponta-Constantin? Nicidecum.Inseamna alianta PSD-PNL-PC, daca Ponta e retard sau ticalos sa lase locul elegant si democratic unuia care nu e, care se poate lupta cu dictachiorul si staful lui de campanie electorala (SRI-SIE-DNA-DGIPI-STS-ANI-ANAF).Daca PNL se dezice de Ponta sa mearga singur cu oameni competenti in fata electoratului, chiar daca e greu.Insa sa schimbam marionetele si presurile serviciilor intre ele nu e cuser, parol d’honneur!

  12. Credeți că vor înțelege? Știam că știați că bineînțeles că nu, dar măcar ați spus asta în graiul cel mai ușor de înțeles pe meleagurile carpato- danubiano- pontice: limba română. Dar, cum avem de a face cu destule ”fețe publice” pe care le încurcă limba învățată imediat după, sau în timpul alăptării, de ce n-ar fi și postacii la fel de ”luminați”? 😳

  13. Da, Victor, sunt de acord cu tine, cu ceea ce spui, ne spui, mesaju’ transmis clar, cu subiect şi predicat. În rest, puţină sau multă presiune pe cei din Opoziţie – care se ocupă, când nici nu s-au văzut cu sacii în căruţă( câştigarea alegerilor), cu dă-mi-o mie, na-ţi-o ţie, cu grija demnităţilor, împărţirea lor etc., şi nu cu grija faţă de unitate, mesaj clar faţă de cei ce aşteaptă asta, care au aşteptări şi speranţe într-o schimbare politică necesară – nu strică. Ei( cei din Opoziţie) uită că oamenii vor o schimbare a întregii clase politice, ceea ce este niţeluş mai greu, şi d’ia sunt în adormire cu simţurile, se cred pe cai mari ş.a. Ceea ce nu ştiu este că orice mesaj de suspiciune, de bănuială a înşelării încrederii aşteptărilor şi credinţelor politice ale votanţilor este, în atare împrejurare, cea cu două rânduri de alegeri, fatală. Produce mai mult rău, la nivel imagologic, de încredere în ei ca opţiune politică, ca alternativă la actuala guvernare, decât s-ar crede, s-ar bănui. Neîncrederea şi ÎnŞELAREA sunt cele ce fac diferenţa la vot, produc VOTU’ NEGATIV, DORINŢA DE SCHIMBARE OBLIGATORIE. Cu respect,

  14. Cine nu-i cu mine e impotriva mea?

    Mars si tie din “bookmarks”, e chiar imposibil sa accepti ca ai sarit calul in exprimare, nu in mesaj in disputa cu Sova ?

    Vreau sa cred ca esti pornit din cauza intamplarii cu pustiul, orice om normal ar fi, doar ca tu esti vizibil, foarte.

    Bafta pe viitor.

  15. Si ca sa nu uit. L-am votat pe Constantinescu si mi-a comunicat senin ca a fost invins de securitate, l-am votat pe Iliescu ca sa nu ma trezesc cu Nebunul in fruntea trebii, l-am votat pe Basescu ca dupa 4 luni sa recunosc ca am fost un dobitoc, l-am vota pe Geoana ca el sa faca alianta cu Basescu si sleahta lui. Acum sa merg pe mina si a lui Ponta ca el sa imi dea UE cit cuprinde, alaturi de camarazii de sub… grade. Mars, e putin zis si pentru el. Am mincat multa lamiie ca sa nu imi fie greata de ceea ce trebuia sa fac, in interesul democratiei. M-am saturat sa mai am iluzii de om tolerant si manierat. Sa ii dau eu UE inainte de a ma lasa pe mina lui/lor.

  16. Asta am scris inaintea postarii ce mi-a aparut.
    Aceasta nu vrea sa apara si pace. Am scris ca un agramat ( la cea necorectata)

    Aferim, coane Victore!
    Cind potera securista deja mi-a intrat cu dictatura in casa, exercitii de retorica europeana, nu isi au locul in batatura mioritica. Razboiul “sfint” nu s-a purtat cu petale de trandafiri si pasi de salon. Singurul mijloc de lupta e bita ce sa imi dea, macar senzatia, ca virgula coloana verticala e dreapta ( ca sa citez din vangeliane).
    Prea ne-am invatat cu merge si asa si gasim explicatii care mai de care halucinogene, de parca toti consumam etnobotanisme. Nu mai vreau sa fiu idiotul util, care le da votul si tot eu sa fiu cel care o primeste peste bot.

  17. Pentru mine nu s-a schimbat nimic.
    Victor e tot Victor, A3 e tot A3.
    In rest, daca politicienii fac nefacute,
    treaba lor.
    Aseara m-am gindit la ce-a spus Mircea Badea
    in emisiunea de joi apropo de adus oameni
    care sa conduca tarisoara in contextul in
    care baietii de diferite culori si-au dat
    mina peste tara.
    M-am gindit la o teorie, cea a “cangrenei”:
    daca membrii regnului politic, unul cite
    unul, indiferent de culoare, depun armele
    si dau mina cu puterea, atunci a ne dispensa
    de ei (adica tratindu-i implicit ca “portocalii”
    si de a nu-i mai vota) e singura idee buna.
    Eu nu mai pot sa-i vad inca o data pe astia
    imbirligindu-se pe sub nasul nostru si jucind
    a n-spea oara aceeasi proasta piesa de teatru.

  18. Offf Victore , tu vad ca mai speri … ! 🙁
    Ce mai speri …?! Nu crezi ca-i pierdere de timp sa mergem “pe un drum infundat” iar , prin asta , ne distragem de la cautarea si gasirea altor variante de lupta , cu parteneri mai onesti ? 🙄
    Ce te face sa crezi ca DOAR asta avem si ca , intr-un moment cheie , decisiv , (vezi Geoana la Vantu , Iliescu tragand de urechi conducatorii coalitiei , Ponta validand noul Guvern , etc.) nu vom fi lasati , iar , “cu fundu’n balta” …? 😳
    Oricum , pe toate televiziunile si in presa Puterii si a celor care SIMULEZA NEUTRALITATEA , vad ca ni se arata ca s-au inceput schimbari “pozitive” in clasa politica , ca Ponta e “baiat finut si frecventabil” iar Antonescu un caraghios penibil si perimat. Iar pt. votantii nehotarati (care sunt majoritari) asta prinde al-naibii de bine . 👿
    Mai gandeste-te … ! 🙄

    PS: un lucru E SIGUR – VREAU SA SCAP cat mai repede de Basescu – , dar nu “sarind din lac in put” si sa fim nevoiti s-o luam de la capat alti 4 -5 ani !

  19. Credibili sunt cei ce simt starea de necesitate…ar fii culmea sa nu dam ajutor ,daca suntem capabili, in functie de orientarea politica.Toti ar trebui sa aiba un fior de solidaritate cu neamul asta si mai putin sa faca socoteli politicianiste neconvingatoare …si in ultima instanta , jenante!”Tinerii” PSD si PNL ar castiga alegerile detasat daca s-ar implica real si nu de pe blog(sau TV), lumea noastra nu moare doar metafizic , ci azi chiar de ger si lipsuri imediate!

  20. A cam inceput marea deconspirare ,si tare ma tem de-un nou episod de genul -s.p.a. la Vantu -si se duce dracu’ toata sandramaua !Am argumente ;mai prin toamna trecuta ,vorbind c-un membru important al p.s.d. (lup tanar si aspirationist la o deputatie sau macar o prefectura ) am aflat urmatoarele :sunt multi pesedei carora nu le convine o viitoare guvernare cu liberalii ,ci mai degraba cu portocalii din mai multe motive .Ca ,cica, de ce sa nu furam linistiti ,cot la cot, cu unii care chiar stiu cum sa iei 80 % parandarat ,girati si de presedintele-jucator (deci :servicii ,politie ,procuratura ,d.n.a ,a.n.i. ,c.s.m. etc) si sa ne umplem camara (ca ne e o foame !!!),decat cu unii care mai au ceva principii ,si ne limiteaza parandaratul la un 5 % (de altfel intalnit prin mai toata Europa civilizata) ???? De ce sa fie premier Pontulache in situatia asta economica de cacat ,si sa-si distruga cariera politica ?Mai bine guvernam cu M.R.U. pana-n 2014 ,si dupe aia HOP …candidatul NOSTRU la presedintie va fii …Victorila Tampitila !!!(cu speranta ca M.R.U. va capitaliza toata nemultumirea populara si ,deci, sanse la Trei Coceni …IOC!)

    Nu-i chiar o strategie proasta -din punctul lor de vedere-iar fraza de final a “amicului ” tanar lup a fost :bai ,politica e un ceva care se face pentru politicieni -nu pt. popor -asa cum sindicalismul se face pt. sindicalisti ,iar patronatele apara …pe patroni .Clar ??

  21. Admir intervenția ta cu domnul Șova. Aveam aceleași gânduri referitor la colegialitatea domnilor Ponta și Ungureanu iar Șova o știa și el.
    Sunt bucuros că faceți cu adevărat presă în România împreună cu Radu Tudor și Mircea Badea.
    Respectele mele, Ion

  22. Excelent comentariu… parca au iesit toti propagandistii psd si pdl la un ordin impreuna ca sa acopere mizeria de blat intre ponta si basescu

    p.s. Felicitari lui Valentin Stan, a avut o emisiune absolut exceptionala

  23. cred ca isteria asta de a se scapa de pdl e generalizata. cum iti spuneam si in comm din articolul anterior poate sau nu sa fi tradat
    acum incep si merg si pe ideea ta, de ce s-a dus singur in usa? de ce geoana a fost in usa si stia ca ponta se duce singur? frate, politica asta te face, la un moment dat sa iti pui 4564554 de intrebari? de ce nu e si la noi simplu? frate, noi suntem usl, nu ne intereseaza ofertele voastre! bun, aveti majoritate, mai stam asa si boicotam parlamentul si guvernul ca la un moment dat vin si alegerile. se incepe cu localul si de aici se da tonul pentru parlamentare. deja s-a creat un trend anti pdl, nu cred ca lipsa din parlament a psd va duce la o scadere in sondaje
    ps: ma surprinde enorm chestiunea psd, daca basescu va instaura situatia de urgenta, ei se intorc in parlament. e ceva de genul daca iti schimbi cravata eu vin in parlament. eu asa vad ca suna. a instaura situatia de urgenta in tara nu e ceva wow. e o stare de fapt care ii ajuta pe oameni, pana la urma. aaaa daca era ceva de genul traian basescu sau ungureanu renunta la taxe impozite si aplica nu stiu ce…mai ziceam. dar asa!

  24. ma distreaza copios cum se se simt unii, fara sa-i nominalizeze cineva, vexati, urzicati si cum isi anunta ei retragerea de pe blog, de parca si-ar agata tricourile-n cui si ar intra in Hall of Fame 🙂
    chiar se simtea nevoia unei selectii

  25. @Ion
    apropos de ce spui tu, referitor la schimbul verbal dintre ciutacu si sova, si mie sova mi s-a parut cam fastacit. cred ca daca nu era asa, ma luam cu ciutacu de gat. frate esti bou, iti demontez si demonstrez ca esti bou si cu asta basta; dar l-a luat cu chestiuni legate de drept, de afirmatii, de probe.
    oricum, sa spui despre un om ca este sau nu ofiter sau ca simpatizeaza cu partea opusa, nu cred ca tre sa vii cu argumente juridice.

  26. IOANA LUPEA si MIRCEA MARIAN alaturi de un psd-ist inferior pe tvr-info aducindu-i osanale lui ponta pt discrusul ieuropean de mare clasa 🙂 🙂 🙂

    ma doare burta de ris

    pe forumuri e JIHAD… basistii si psdistii laudind intr-un cor discrusul excelent al javrei ponta iar toti care nu sint de acord cu asta inseamna ca sint otv-isti 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Mircea Badea, Vali Stan si Ciutacu au devenit cei mai mari dusmani ai poporului uslist si basist 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  27. cel mai bine ar fi sa interzici toate comentariile ca nu cumva sa te dezaprobe cineva (asa cum a facut si prietenul tau badea)sau si mai bine, sa nu mai fi persoana publica ca sa nu te mai critice nimeni (ia exemplu de la Marius Tuca)…asa cum tu nu esti tonomat, nici eu nu sunt postac sau propagandist

  28. Politica, acesta duduie de moravuri indoielnice, zbuciuma oameni si idei, cam ca si la fotbal: suporterii adevarati, nu dementii, fac avc-uri si cad in depresii, in timp ce finantatorii aranjeaza scoruri si clasamente, pe bani multi, desigur! O sa ne dam cap in cap, o sa suportam vomismente portocalii, o sa mergem inainte la fel de impiedicati si dezamagiti iar dragii de ei, politicienii, vor face ce stiu ei mai bine: se vor prostitua, intr-un fel sau altul! L-ati vazut pe nicolicea care, cu o ticalosie vecina cu dementa, sustinea ca nu e chiar asa de groaznic in jud buzau, e drept ca zapada a astupat complet geamurile si usile de nu pot oamenii sa iasa afara, dar in spatele caselor nu e de loc zapada! Mai incap discutii?!

  29. @fifi hai ia de la basescu un discrus ieuropean tinut de micul basist ponta si o sa-ti treaca supararea 🙂

  30. Intr-adevar,este distractiva(amar)reactia unor comentatori de pe blog la tableta de azi.Dar indiferent de reactie,pentru cei de buna credinta,gustul amar al cauzei care a dus la aceste discutii ramane.Dupa cum ramane si dorinta de a se iesi din aceasta mizerie politica la care am fost condamnati,sper,nu pentru prea mult timp.

  31. Ai dreptate,nici mie nu-mi plac “ultrasii”,carora le-am citit scrierile pe blog,o dezbatere constructiva ma intereseaza,intotdeauna am apreciat si opiniile contra,voila democratia,ma tin in frau,sa nu adulez sau sa ridic osanale celui pe care il apreciez,imi stimuleaza inteligenta,cum spunea Ratiu,”am luptat si pentru tine,ca sa fii impotriva mea”.Apropo’,mi-au placut contrele pe care le-ai facut cu Sova,tu i-ai spus isterie,eu ii spun dezbatere normala,chiar daca tonul a fost un pic ridicat,asta nici nu a contat.S-a vazut foarte clar ca va pasa.Sunt un privitor,lup de preerie cateodata,dar si pisoi alintat.Imi place cand lumea se exprima,spune ce gandeste,analizeaza,trece prin filtrul educatiei ei.Simte cum simte Piata Universitatii,universitate.Multi din “ultrasii” acestia sunt rasuflati,puerili si comici,merg cu oile pe campii,taie panglici si calaresc net-ul,atata timp pierdut.Satisfactia mea cea mai mare este Piata Universitatii,nu luptam degeaba.Imi expun gandurile la tine,ca-mi place,citesti,intelegi si prinzi repede spilul.Prin tine,transmit multumirile mele reporterilor de teren din A3,pentru ca ce fac ei este maret,ne informeaza,pe orice vreme transmit,ca sa putem avea in timp util informatiile,de orice tip si de oriunde e nevoie,asta da meserie!.

  32. Unii sunt de buna credinta, disperati de Basescu si de slabiciunile USL care numai de bun augur nu sunt. Si cauta salvarea peste tot. Si nu se poate uita atat de usor cat de complice a fost presa la succesul lui Basescu, inclusiv ziaristi care acum il injura au pus umarul la succesul din 2004: Sorin Rosca Stanescu, Cornel Nistorescu, Cristian Tudor Popescu, etc. – stii si tu foarte bine. Oamenii se gandesc ca exista precedentul, nu?
    Nu te supara pe oameni disperati si de buna credinta, vor sa scape. Atata tot.

  33. ponta a facut “coming out’ul”.banuiala exista de foarte multi ani.
    scena cu sova…hehehe
    Ciutacule,trebuia sa stii ca la acest level,pe taramul umbrelor si a cetii,greu poti dovedii ceva.
    oricum.suntem multi care apreciem gestul tau.si te aprobam.chiar daca nu postam de obicei la tine pe blog.
    so,
    o zii buna.

  34. Mai multa propaganda facuta pe sticla nu se face nici in partide.Constat printre cunostintele mele ca nu invoca ce a zis x sau y politician ci ce a spus Badea,Ciutacu sau Gadea.Asa ca cine sunt propagandistii?

  35. Chiar dacă postarea ta este la categoria personal și în împărăția ta. Totuși, marș este un cuvânt mult prea dur și intolerant!
    Nu mă simt propagandist și nici nemulțumit de tine. Doar puțin nedumerit. Unde mă calific? La marș sau la aport! 😕

  36. Repet: daca in PSD exista cu adevarat un numar DOI, care nu a stiut de intentia lui ginerica(al lui Sarbu, prietenul declarat al lui Basescu)de a-si expune opiniile in Parlament,la investirea guvernului MRU, atunci, acesta sau secretarul general trebuie sa convoace de urgenta ce for or avea ei acolo, si sa-i ceara lui Ponta sa-si dea imediat demisia. Asa ar fi trebuit sa procedeze Victoras, daca “gafa” n-a fost cu intentie. Daca si-ar fi dat demisia imediat, doar si pentru discursul despre care nici pe Crin Antonescu nu-l anuntase, atunci si-ar fi putut salava cariera politica. Mai are timp, daca vrea intr-adevar plecarea gastii nebune din fruntea tarii. DEMISIA lui Ponta ar fi salvarea USL. Dar n-o vom vedea, ca nu-i scrie asta in “fisa postului” pe care i-a facut-o “seful” lui direct. Nu ma intrebati cine e ala, ca nu va spun.

  37. Victore, dracu stie ce sa mai inteleaga, desi banuim destui cam ce se intampla…

    incerc sa le pun cap la cap.aseara, l-am auzit pe Tudor Octavian(unul dintre cameleonii mai mult portocalii) ,la RTV, cum ca , singur, PSD ar lua 35-40%.asta e o soparlita pe care am auzit-o asa, la nimereala, cate or mai fi sau i-o pune la dispozitie lui Ponta neamurile cu ochi albastri.n-o fi mizand PSD pe un scor mai bun la locale si in functie de asta sa se repozitioneze partidele din usl pt. parlamentare?ca tot repeta ca alegerile vor avea loc la datele stabilite.te rog frumos sa-mi spui care e parerea ta.

    sigur ca , fluida cum e, politica noastra pe timp de inghet poate oferi multe si dracu stie ce se mai poate intampla la dezghet, atunci cand mizez pe iesirea in nr. mai mare a oamenilor.

    Imi pare rau pt. Crin(se bucura L.Orban in sinea lui), iar pt. vesnicul si meandrosul I.Iliescu reiterez: ‘ciocu’ mic’!

  38. VICTORE,
    Ai avut dreptate când ai spus că Ponta e camaradul lui Ungureanu, mă gândesc că şti mai mult dar n-ai vrut să spui cu toate insistenţele lui Şova.
    Intră în biografia lui Ilie socru şi vei decoda tot,vei afla cine e cu adevărat.
    1. Sunt convins că Năstase a câştigat şi un grup din care făcea parte şi socru l-au vândut.
    2. Geoană a fost clar vândut, altfel nu mai ajungea Ponta preşedinte de partid, sau poate ajungea dacă ajungea Geoană preşedintele ţării, dar palnul era altul.
    3.Eliminarea din partid a lui Geoană a fost jalnică
    4. USL a luat naştere prin compromisul pe care l-au făcut liberalii pentru a oprii apropierea PSD ului de PDL. Presupun că Antonescu ştie tot dar ţine cu dinţii să nu se dăstrame USL, asta ar fi o mare victorie a lui Băsescu.
    5. Singura soluţie ca să se menţină această alianţă este schimbarea lui Ponta din fruntea partidului, acest lucru mi se pare însă imposibil în condiţiile de acum.
    Dacă nu mă socoţi tâmpit o să mai trec pe la tine,
    mitru

  39. In calitatea mea de « postac » si de « propagandist » (al propriilor mele opinii, nu stiu cat de tampit, dar cu siguranta neisteric) sunt uluita. Prezenta mea aici a fost intotdeauna onesta, crezand cu tarie in onestitatea celui in casa caruia am intrat. Am scris atunci cand mi se parea ca exista o nuanta cu care puteam sa contribui la diversitatea ideilor exprimate, m-am abtinut sa scriu cand opiniile gazdei (sau ale unora dintre « musafiri » erau pe langa sau in contradictie cu ceea ce credeam eu (dintr-un motiv simplu : nu am obiceiul sa imi injur gazda ; daca nu imi place nu ma duc in vizita).
    Ziaristii nu sunt emisari politici. Oricat de majoritari ar fi cei care doresc caderea regimului Basescu (chestiune care nu mai tine de optiuni politici, ci de evidenta raului pe care acest regim il face), presa este datoare sa controleze si opozitia si sa ridice semne de intrebare asupra actiunilor ei. Dar isterizarea dezbaterii si personalizarea ei ma depaseste.
    Victor Ponta a comis o greseala politica ? O sa vedem in urmatoarea perioada. Eu cred ca da, nu prin ceea ce a spus, ci prin FORMA, dar eu sunt doar un om, si cei mai multi cu care am vorbit sunt de alte parere. (Sigur eu plec de la premiza ca nu face un joc dublu, premiza ce mi se pare reala din mai multe puncte de vedere – utilizarea numelui lui de catre pdlisti in contrapondere cu cel al lui Antonescu, plecand de la convingerile celor mai inversunati ca psdul nu poate fi decat necinstit, convingeri ce au dus la ascensiunea si mentinerea la putere a lui basescu – ar fi unul dintre ele).
    Dar parametrii discutiei sunt,cred, gresiti. « Ponta este agentul lui Ungureanu pentru ca a legitimat prin prezenta sa in parlament un guvern al lui Basescu » si « cu cat Ponta este laudat de agentii pdlisti cu atat de vehement trebuie sa il atacam noi ». De aceea cred ca argumentul « Ponta este laudat de ei deci TREBUIE sa fie vinovat de jocul dublu cu Puterea » este la fel de fals ca si argumentul ca Ponta nu a comis o eroare politica prin prezenta sa in Parlament (repet, eroare politica la nivel de analiza si nu la nivel de eventual efect asupra populatiei ce voteaza si pe care il vom vedea in urmatoarea perioada).
    Ca sa rezum, motivatia pe care a dat-o Ponta (« vroiam sa critic pe un ton civilizat si neincrancenat ») actiunii lui este la fel de gresita ca si acuzatia ca « isterici, tâmpiţi şi propaganişti… şi-au dat mâinile, arc peste timp, ai pedeleului şi ai pesedeului »

  40. 1.Va multumesc ca m-ati citat aseara in emisiunea dumneavoastra.
    2.Nu putem avea toti aceleasi pareri pentru ca altfel ne vom transforma intr-un cor de oi.
    3.Readuc aminte colegilor de comentarii ca divergente au existat si in interiorul CDR si intre CDR si PD in timpul guvernarii comune in perioada 1996 -2000 .
    4.Observ ca unii colegi de comentarii cer plecarea lui Ponta din fruntea PSD. Parerea mea e ca nu este cazul.
    5.Trebuie sa fim foarte atenti la miscarile noului guvern pentru ca observ ca se intimpla niste fenomene interesante pe linga nerusinarea cu care ieri mister MRU se plimba prin Bucuresti din minister in minister la sesiuni de pupaturi si stringeri de mina:
    -am vazut ca aproape instantaneu dupa ceremonia de transfer de la MAI Gabriel Berca a decis sa isi trimita subalternii de la Bucuresti pe teren
    -ministru Oprea – izmana a facut si el lucruri similare cu Berca suplimentind fortele armatei ce actioneaza in zona Buzau – Vrancea (interesant e ca au inceput sa faca si zboruri nocturne – pina mai acu citeva zile inainte mister Izmana nu am miscat mai nimic in front)
    -si dupa ce Marian Oprisan a facut scandal la Vrancea de o saptamina pentru instituirea starii de urgenta ieri seara ca un facut s-a aprobat.
    -tot ca un facut observ ca prefectura Bucurestiul si a judetelor cu probleme mai putine au trimis mijloace in ajutorul celor doua judete cu probleme deosebite.
    Stau si ma intreb DE CE ACUM?
    Personal cred ca au primit dispozitie clara telecomandatii astia din guvern “sa faca bine cu orice pret”. Si mai spun ca 1000% in aprilie se face oricum recuperarea aceea de salarii de 5% de care s-a facut discutie inainte de caderea guvernului Boc.

  41. oare sa fie “o coincidenta” aparitia masinii lui Ponta in coloana oficiala a lui Base?

  42. Ica, ce ceri de la PSD si mai ales de la Ponta?
    Pai istetii astia l=au suspendat pe Geoana pentru ca a zis ca PSD ar trebui sa se alieze cu PNL. In timp ce Geoana era suspendat, Ponta a aliat PSD cu PNL. Imi spui care a fost ratiunea suspendarii lui Geoana, ca nici acum nu am inteles de ce a tinut Ponta sa il excluda pe Geoana cu orice pret si sa piarda presedntia Senatului, in afara de faptul ca asta a fost pofta ce a poftit Basescu.
    Cred ca domnu Gadea a facut o greseala ca la invitat la emisune pe Sova, care linge poala popii Ponta in speranta ca va ajunge ministrul justitiei.
    Ponta si Sova sunt doua jagardele si daca PSD nu se trezeste repede Ponta si socru sau vand tot partidul lui Base. Deocamdata il dau pe bucatele (si i le ofera lui Base ca pe niste ciosvarte gustoase la drum de seara).
    sa-l inviti pe Sova e ca si cand te-ai duce sa stingi incendii cu galeti cu benzina. Ala ii este atat de aservit lui Ponta incat era clar ca va face urat. Norocul lui ca nu eram eu acolo ca il si pocneam pe imbecil. Lui Sova nu-i gasesti un omolog in gretosenie nici macar printre portocalii. Eu ma mir cum un partid ca PSD, care are si oameni de valoare, a reusit sa scoata la suprafata indivizi ca Ponta si Sova. Incep sa-l “ador” pe Vanghelie si asta spune mult….Oricum daca e sa-i masor la ONESTITATE pe finutii Ponta si Sova, il prefer pe Vanghelie.

  43. Nu mă încadrez nici la “nemulţumiţii” nici la „prpagandiştii” dar am înţeles moderarea dumneavoastră ca “marş” pentru că „se simte nevoia unei selecţii” 🙂
    Ce să faci, nu se admit nici invitaţiile, la imagini nu poţi da un simplu copy-paste într-un comentariu. Şi această metodă, considerată periferică de mulţi mai ales dacă este sub umbrela funny, poate fi opinie 🙂

  44. voi fi inca odata oarecum off dar nu-mi iese din minte emisiunea de aseara. Asta deoarece am vazut inca doi mistici pe langa cei care pe mine ma asalteaza in fiecare zi, si pentru ca inca ma intreb daca eu nu gresesc. Sper ca altii sa ma poata lamuri.
    Deci pentru intelectualitatea, din ce in ce mai mistica si rupta de nevoile oamenilor simpli:
    In acceptiunea ca divinitatea exista in fiecare dintre noi si avem nevoie de o noua religie, de ce stati cu mainile incrucisate, condamnandu-i pe cei ce ce incearca sa faca ceva, de ce va rezumati la a-i acuza pentru faptul ca nu vin la opera in loc sa-si strige durerea, sa se exprime asa cum le este la indemana. Ca divinitatea se exprima din si prin oameni, sper ca nu ati uitat. Si cred ca ea se poate exprima doar prin actiunile oamenilor, nu doar prin meditatie. Inainte sa acuzati acest popor ca incepe sa se miste, poate puteti incerca sa faceti mai intai parte din el! Ca daca Moise nu si-ar fi luat poporul din Egipt, si astazi ar mai fi fost sclavii unui faraon.
    Da, corul sclavilor este cea mai potrivita metafora pentru moment ,si s-ar potrivi in toate pietele lumii, dar mai mult, in Romania strada scrie o noua mare opera, cu un subiect asemanator dar plasat intr-o alta epoca.
    Poate intelegeti si voi intelectualii de pe piedestalurile pe care v-ati asezat singuri, ca traim acelasi timp, si ca daca asteptam sa distruga divinitatea la propriu acesti ucigasi si sa se echilibreze prin minuni aceasta stare, poate nu este de ajuns. Si daca piedestalurile voastre au intr-adevar suport, ar trebui sa fiti langa oamenii simpli, nu impotriva lor, invatandu-i si necondamnandu-i la moarte prin pasivitatea voastra complice cu faraonii, incercand sa va transfommati voi insiva in faraoni ce traseaza directive pentru altii, care sa puna osul la deszapeziri.
    Fara sa concluzionez ca :cine nu e cu noi e impotriva noastra, imi fac pancarta noua cu STARE DE NECESITATE PENTRU ROMANIA! AVEM PRIMINISTRU CRIMINAL si pe dos AVEM DREPTUL LA VIATA/DE ACEEA SUNT IN PIATA si merg in continuare la protest.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.