Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

Traian Băsescu ori a înnebunit, ori vrea cu orice preţ să piardă alegerile, că i-a ziy Licuriciul să nu conteze pe el şi acum nu ştie cum să mai facă! L-a anunţat premier, cu guvern politic de uniune naţională, pe eminentul finanţist de renume mondial Liviu Negoiţă. Pe care-l urăşte cu sinceritate fiindcă a refuzat să ia bătaie la Primăria Capitalei de la Sorin Oprescu şi pe care l-a prezentat drept primar de succes al sectorului 4, parte a imoralei Coaliţii Grivco. Cică tânărul pedelist de succes îndeplineşte condiţiile întruchipate de vocaţionalul neamţ: 80%, bun gospodar şi, în plus, e român verde şi păstoreşte un sector de câteva ori cât Sibiul.

Vorba lu’ domnu’ nea Dan: o fi vrut Jucătorul să bage soluţia imorală la guvernare şi nu l-a găsit la telefon pe Piedone. Nu ştiu de ce nu l-a desemnat, înainte să radă ciorba de potroace, pe primarul Florin Pandele de la Voluntari, că bate la 90%, e tovarăş cu Gabi Oprea şi nea Gigi şi a fost la fel de inculpat în Dosarul Flota. Acum, pe bune, pentru că l-am auzit ieri la Realitatea FM că aşteaptă să vină un român care să declare că l-a văzit vreodată consumând alcool în exces, îi somez public pe Radu Tudor şi Dan Andronic să se autodemaşte şi să depună mărturie!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

158 thoughts on “Negoiţă, premierul ciorbei de potroace

  1. Dom’le Ciutac, pentru ca te vad scumpic, asa, si putin condescendent – de ce, nu stiu – explica-mi si mie – ca te vad si dashtept, na, am zis-o, da’ nu te lua dupa mine, ca am cataracta – de ce e Johannis atat de bun. Eu il vad un primar excelent, dar la fel aud si despre Negoita. Dar de ce vreunul din astia doi ar fi calificat pentru o functie care nu e gospodareasca, ci mult mai mult de-atat. Ca sa stie si personalitatea lu’ baiatu’ de ce se agata atat de el troika voiculesciana. Miau?

  2. Gabriel Oprea, a fost protejatul grupului de la Cluj, avansat recent in grad de Basescu, suspectat a fi „inventatorul” miliardarilor frati Negoita, care ar fi, de fapt, un paravan al afacerilor fostului prefect de Bucuresti si ministru al administratiei, in guvernarea Nastase. Oprea a reusit,in complicitate cu famiglia Udrea-Cocos, sa puna mana pe suprafete uriase de teren in jurul Capitalei, pe care fratii Negoita au pus, ulterior, bazele unor afaceri de sute de milioane de euro, precum Rin Grand Hotel etc. Stapanul actual al Ilfovului, Oprea este cel care l-a decapitat de la sefia judetului pe baronul Constantin Bebe Ivanovici (cu sprijinul unor grei din SRI) un adversar al lui Vanghelie, cel care a incercat degeaba sa-si adjudece Internele . Surse din interiorul PSD spunca Oprea va fi implicat foarte curand intr-un scandal de proportii .

  3. In weekend am avut de facut un periplu mai larg prin judet, plecand de la Timisoara si, ajungand intr-un final la Satchinez, unde am vizitat niste prieteni foarte buni. Intr-o prima faza a trebuit sa ajung in localitatea Banloc. Habar nu aveam, azi, la ora 7 dimineata ca in Timisoara o sa aibe loc un miting electoral regional prilejuit de lansarea in Banat a candidaturii Maritului Chel.

    In fata primariei din Banloc am vazut doua autobuze ale Autotimului si o oarecare agitatie. Cobor din masina si ii intreb pe cei de-acolo: “Ce faceti aici?”. “Mergem la Timisoara, la Basescu”, raspunde un nene de vreo cincizeci de ani. Din vorba in vorba aflu ca toti acesti nenorociti sunt beneficiari de ajutor social, obligati de catre primarul portocaliu ca, pentru a beneficia in continuare de acel mizer venit din partea Statului, sa presteze pe post de aplaudaci la mitingul Basescului. Frumos. Nu Basescu. Vorbeam de situatiua in sine.

    Pe drumul de intoarcere ajung si la Deta. Acest orasel a fost binecuvantat si el de catre Doamne-Doamne cu un primar pedist. Acelasi scenariu, cu o singura deosebire; patru autobuze trebuiau umplute cu fraierici. Un domn trecut de prima tinerete – despre care am aflat ca este vicele localitatii -se dadea de ceasul mortii simtindu-se tradat de faptul ca foarte putini oameni au raspuns apelului portocaliilor de a se prezenta de dimineata pentru a fi imbarcati catre Timisoara. Aceleasi autobuze ale Autotimului pline de postere de campanie ale Maritului Carmaci. Deh! La cate trasee a castigat Carabulea Ilie in mandatul lui Base….

    Am ajuns inapoi la Timisoara. Plin de patrateii verzii prin intersectii, dirijand traficul in zona centrala a orasului. In fine, ies din oras spre Arad si cotesc prima la stanga, pe drumul catre Baile Calacea. Prima localitate: Sanandrei. Primar portocaliu, suparat si el nevoie mare ca nu mai raspunde lumea la apelurile domniei sale de a se imbarca in autobuze si a pleca catre Timisoara. De data aceasta a fost vorba de trei autobuze. Culmea. Nu erau de Autotim ci apartineau afaceristului local Nicolae Mann, un alt sponsor oficial al lui Basescu.

    Aud ca se vehicula un numar de 40.000 de participanti pentru mitingul din Parcul Rozelor. Nu a fost sa fie, Tovarase! Au fost doar 20.000 de fomati. Asta e, pana si nenorocitii cu ajutor social nu prea mai percuteaza la ordinele de partid.

  4. Inca avem multi prosti….20.000 de portocalii in orasul care a pornit Revolutia?…20.000 de oameni care s-au pi*at pe crucile celor morti acum 20 de ani…si asta pentru un pahar de bautura…Doamne cati tradatori avem…suntem un popor blestemat!

  5. care este culmea coincidentzei ca nimeni pe acest blog sa nu ii ia apararea lui Negoita suntetzi totzi PSD,PRM,UDMR,PNG -isti ? sau doar de o natzie si postatzi ca retarzii zeci de comenturi cu un mail ??? sunt curios daca va fi sters comentul meu si pe ce baza

  6. Pai dar cum?, dar vai dar acum nu mai e nevoie de un specialist care “sa vorbeasca limbajul FMI”? ca sa nu mai vorbesc ca e penibila situatia de nominaliza aceeasi ministri in contextul in care odata au cazut si a doua oara au fost refuzati de Parlament. vezi d-asta e bine sa fii “Intaiul mariner al tarii” ca te misti cum te duce valul pronprii nebunii si nimeni nu te taxeaza in mod concret. Poate totusi o sa se dea cu capul de stavilopozi dupa alegeri.

  7. Doamna mutter, cei care au murit in ’89 la Timisoara au murit exact pentru asta: pentru ca dumneata sa ai de unde sa alegi. Basescu, Geoana, Crin sau Oprescu nu sunt decat expresia a ceea ce oamenii aia, despre care dumneata vorbesti cu atata usurinta si le asociezi crucile cu necesitatea dumitale arzatoare de-a mictiona, si-au dorit sa existe. Bine, dorinta asta s-a incrucisat cu ceea ce romanu’ lasat in viata intelege in a accepta: Basesti, Opresti, Crini si alte flori dintre florile neamului. Chiar si dumneata, in avantu-ti norician, poti sa-ti depui o candidatura. Nefacind-o, le faci loc astorlalti. ‘ntzeles, sau sa-ti deseneze domnu’ Ciutacu, mancu-i inima lui de hartist?

    @alex: io i-as lua apararea lu’ Negoita, da-s un biet ardelean care nu cunoaste Bucurestiul. De auzit, am auzit de ei – si de Bucuresti, si de Negoita. Si, pana sa se anunte numirea, de al doilea am auzit doar de bine. Asa cum, de bine am auzit si de Johannis. Da’ acu discutam despre primarie sau despre Palatul Victoria? Pentru ca, in ceea ce priveste functia pentru care-s propusi, sunt sceptic in privinta amandorura. Croitoru era propus de catre PDL-Basescu, deci n-a fost bun. Da’ in PNL exista un Daianu si in PSD un Diaconescu (in PC nu exista, de fapt, nimeni, da’ se afirma ca da). Oricum, alternative ar fi existat din partea majoritatii trans- sau semi- lucide. Privind la ceea ce se intampla in ultima luna, parca revad filmu’ ala prost de pe la sfarsitu’ anilor ’80 – “Nu cedeaza, nu capituleaza”. Go, Cynthia, go!

  8. buna ziua domnule ciutacu
    as incepe prin a va lauda activitatea profesionala,insa cuvintele mele nu ar reflecta indeajuns eforturile depuse de catre dumneavostra si echipa antenei 3.
    este prima oara cand scriu pe blogul cuiva,nu sunt adeptul identitatii false din spatele tastaturii,ce ma determinat sa fac asta este situatia campaniei electorale si modul de desfasurare!sunt din provincie si in municipiul meu ,se fac oferte a cate 10 kg de faina si ulei ,zahar si alte produse,in schimbul unei copi de buletin pe care persoana detinatoare,trebuie doar sa scrie “in conformitate cu originalul”!acest fapt se desfasoara la usile pensionarilor(probabil celor pe caz de boala),acestia fiind apti sa se deplaseseze.este o actiune sprijinita de catre politia comunitara.iar in cazul in care la persoana la care sa facut “vizita”,nu detine copie dupa buletn,stimatii domni generosi se vor intoarce peste cateva zile,dupa cum promit!CAZ CONCRET!in schimb persoana in cauza despre care relatez luniile trecute o fost vizitata de mai multe ori de catre hoti,furanduise mai multe obiecte din curte,a semnalat la politie furturile si a chemat sa se constate,raspunsul a fost:”nu avem echipaje”;”va rog sa-i imobilizati”;”face-ti ce credeti ca este de cuvinta,ca noi o sa inchidem ochii”.dar petru o copie de buletin isi fac simtita prezenta fara a fi nevoie!!!
    eu am 21 de ani,si sincer,astept varsta pensionarii sa vad cine si pt cat va negocia cu mine in schimbul buletinului meu ORIGINAL!
    va multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.