Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Musteşte de violenţă Grădina Carpaţilor

Musteşte de violenţă Grădina Carpaţilor

UPDATE: Am depus plângere la Poliţie, omul există şi vrea să devină erou, poate mai terminăm cu închipuirile şi scenariile

Haideţi să terminăm odată cu paranoia. Nici atât de lipsit de preocupări încât să-mi inventez incidente imaginare nu sunt, nici atât de paranoic încât să-l bănuiesc pe preşedinte că-şi pune gealaţii să mă sperie prin mall-urile marelui oraş n-am ajuns. Pur şi simplu, s-a întâmplat ieri ca doi descreieraţi, care s-au declarat emfatic susţinători ai lui Traian Băsescu, să-şi arate muşchii în faţa unui copil care n-are nici o vină pentru prestaţia tatălui său în spaţiul public. Am postat precizările făcute în emisiunea şi la rugămintea Gabrielei Firea, ca ultimă referire a mea la penibilul incident, pentru a ridica în dezbaterea publică două probleme ale societăţii româneşti de astăzi: inexistenţa reacţiei instituţionale şi violenţa latentă.  Pe de o parte, dacă poliţia şi administraţia privată a mall-ului nu dau nici un semn la 24 de ceasuri după un eveniment în care e implicat, în parohiile lor, un personaj public cu notorietate pe care o am eu, cu toate riscurile de imagine pe care şi le asumă, atunci nu-şi vor mişca dosurile pufoase sub nici o formă cînd tu, omule obişnuit care citeşti acest blog şi te uiţi la tv, o să fii călcat în picioare. Pe de altă parte, în toate straturile societăţii româneşti, musteşte sub capac o violenţă mocnită care, odată scăpată de sub control, poate degenera păgubitor pentru tot ce mişcă-n ţara asta.

UPDATE: Uitasem să reiterez faptul că orice ameninţare mă înrăieşte. O fac acum!

P.S. Dacă vă detensionează, voila de vedeţi ce-aş mînca şi ce-aş bea; şi cu cine

Comentarii

comentarii

Similar Posts

166 thoughts on “Musteşte de violenţă Grădina Carpaţilor

  1. In primul rand nu cred ca ai provocat acest incident, trebuie sa fii de-a dreptul tamp sa crezi asa ceva. Ma deranjeaza insa meseriasii aia vigilenti, care-ti cauta-n plasa, sa vada daca n-ai furat un iaurt, da cand trebuie sa faca cu adevarat ceva, stau la pulele si se uita tamp contampland altercatia spuna-n-dusi in barba “ia uite ce smecheri sunt aia, cat curaj sa se ia de Ciutacu”. Cat despre autoritatiile statului trebuie din noi sa dau un paragraf din Dclaratia de Independenta “Astfel incat, ori de cate ori, oricare forma de guvernamant devine distructiva acestor scopuri este Dreptul Poporului sa o schimbe sau s-o inlature si sa instituie un nou guvern, bazandu-si intemeierea sa pe astfel de principii si organizandu-si puterea astfel incat, sa asigure in modul cel mai eficient Siguranta si Fericirea sa. Fara indoiala prudenta va dicta ca guvernele instituite de mai multa vreme sa nu fie schimbate din motive neintemeiate, usoare, trecatoare; si in concordanta cu experienta acumulata, sunt mai dispusi sa sufere cand raul este suportabil decat sa-si ceara drepturile prin abolirea formelor de guvernare cu care sunt obisnuiti. Dar cand un lung sir de abuzuri si uzurpari urmarind in mod invariabil acelasi scop dau la lumina intentia de a le transforma intr-un Despotism absolut, este dreptul lor, este datoria lor sa inlature un astfel de Guvern si sa asigure noi aparatori ai sigurantei lor viitoare”. ESTE DREPTUL NOSTRU, DATORIA NOASTRA. Iar la noi de mult s-a dus obligatiile autoritatilor de a pastra litera constitutie de a avea dreptul la fericire, de a avea dreptul la siguranta, DE A AVEA DREPTUL DE A TRAI. Poate cand v-om intelege acest lucru si v-om depasii statutul de sobolan ascuns in fata unui monitor, idignandune doar, posibil sa nu m-ai avem parte de astfel de evenimente, de astfel de politiceni, de astfel de conducatori…
    Imi pare rau Victore de ce s-a intamplat acolo, sper sa nu m-ai ai parte de altele, cel putin cand esti insotit…

  2. din pacate ai mare dreptate…daca s-ar fi luat doi smardoi de mine sunt sigur, ca cei de la firma privata de paza s-ar fi uitat la intreaga scena ca boii la poarta noua si n-ar fi miscat un degat. Ala care s-a luat de tine zice ca vrea, ca simplu cetatean, sa ia atitudine. Oi fi tu Ciutacule de 6 ani presedinte ?!

  3. Spune-i lui Badea sa stea dracului cuminte, ca pana isi arata el muschii de smecher , ii fut aia un glonte in cap si se satura … Sa nu-i mai provoace degeaba , ca nu le rupe el nici capul nici putulicile !!!

  4. @ciprian

    vrei sa spui ca noi de fapt traim bine dar nu ne dam seama?
    chiar daca sunt multi care se duc la mare si la munte in weekend, te asigur ca si mai multi nu au dupa ce bea apa. familii intregi. si chiar daca barurile de pe dorobanti sunt pline, multi nu au cu ce isi plati intretinerea.

  5. Nu ii inteleg pe cei de la Realitatea-rivali , rivali dar nici asa sa ii ia interviu retardatuului mintal si lingator de kururri portocalii care te-a agresat-si le plangeai de mila ca sunt controlati financiar de 6 luni continuu

  6. Vreau sa ma angajez soldat de wikend,atunci trebuie sa imi dea si arma adevarata , nu?Vine ,vine vremea sa ne aparam cu arma in mana.
    Acusi acusi…aveti putintica rabdare.

  7. Victor, tocmai am primit la tv direct explicaţia violenţei celor ce te au atacat.

    Ne a dat o primul bătăuş al ţării pentru care a intra la un smardoi cu iranul alături de israel şi sua nu este o problemă.

    Acum înţeleg de ce a dat aşa în acel copil, cred că gândea la cum are să trântească cu România (care arată precum un copil neajutorat şi eventual ideal tâmpit căruia să i se deie tot ce vrea primul bătăuş al ţării fireşte asistat de fmi, ue şi alţii) spre o bătaie cu iranul sau terorismul…

    astfel că gagii s au inspirat tocmai din tupeul primului bătăuş al ţării şi au spus că doar cu un aşa tupeu vor ajunge celebrii…

    în rest, naţiunea este perplexă

  8. Greseala ii a ta , nu ca-l critici pe Basescu , asta iti este meseria . Daca aveai o ” scula ” ca a lui Badea si o puneai in functie cred ca nu te condamna nimeni , dar asa pe viitor ” avelo grija ” daca umbli fara ” scula ” , iar daca nu-L mai critici poate cei din tabara anti Basescu te vor ataca , asa ca o concluzie : poarta ” scula “

  9. Am citit ce a declarat cel care se pretinde agresorul tau, ceea ce nu face decat sa-mi intareasca opinia ca toti “jmecherii, tine cu Basescu ca e ca ei”.

  10. Victor, suntem “conduși” de-un bețivan curvar, abject, paranoic, mitocan (și strabic, pe de-asupra!), cu o consoartă care nu poate “accede” la un rang mai “înalt” decât cel de , total despersonalizată, nemaivorbind de TUTA de EBA și de cealaltă notăriță ratată ( chestie “genetică”,se pare..). Iar cu parașuta de Pleșcoi, Videanu & celelalte căpățâni “luminate” care ne AMANETEAZĂ VIITORUL și ne MINT cu un TUPEU ce sfidează orice regulă a bunului-simț, CONJURAȚIA IMBECILILOR e completă. Mă stupefiază lipsa de reacție a POPORULUI ROMÂN în fața confiscării DE FACTO a DEMNITĂȚII,DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI, VIITORULUI..
    Mai puteți, oameni buni?!

  11. *cu o consoartă care nu poate “accede” la un rang mai “înalt” decât cel de servitoare obedientă

  12. Vrea să devină erou? Hai, cine mai doreşte, cine mai pofteşte? Facem şi chetă pentru a-i ridica o statuie! Cu material de bază kk. Ca la pătrat, ce vă revoltaţi aşa?

  13. Victoras, mai schimba postul, ca sunt uni pe aratura grav fluturand stegulete portocalii.
    Astept stirea: Jurnalistul Victor Ciutacu a batut doi studenti la seminar intr-un mall 🙂

  14. Referitor la pretendentul la titlu’ de erou si la interviul de pe realitatea.net: De ce toti fatalaii astia vor lupta in ring? Le e frica sa lupte pe strada? Cand ii aud/vad cum se plang… mi se face greata

    Apropo, in curtea Antenei 3 sunt chiar atat de multe PET-uri de trebuie sa le stranga mademoiselle asta? 🙂

  15. Totul este posibil in tara noastra.Acum in Mamaia se plimba lumea cu umbrelele in mana pentru ca s-a anuntat ploaie de meteoriti.Mai mira ceva pe cineva in lumea noastra nebuna si lipsita de educatie?

  16. Nu putem fi echidistanti, nu ne-am mai iubi tara! Nu poti sta indiferent cand comunistii astia nu-l lasa pe Dl. Basescu sa instaureze o era a iluminarii poporului asta care a trait atati ani numai in manele si chiote. In desfrau, neciste si ignorare a marilor valori ale acestei tari.
    Victore, unde erai su tu la alegeri,cu flacara violet, sa faci mana votantului sa tremure, sa se impidice de urna, sa-l apuce durerile de stomac si sa caute alta camera? Sa dispara stampila? Vezi, nu ai facut nimic pentru poporul asta si nici nu faci.

    Vacanta cat mai frumoasa, cu vreme buna, si sa reusesti sa te desprinzi cu mintea de aceste taramuri mirifice, pline cu frunze. Batute de vant.

  17. Era de asteptat si nu cred ca nu o stiai si tu…grija mare pt ca data viitoare poate nu ai noroc sa scapi asa ieftin..

    Felicitari pt calmul de care ai dat dovada – altfel nu scapai…

  18. Asta nu se inscrie in modul de reactie prezentat si de dna.Grecu [dna.MONA PIVNICERU a gasit slabite prezoanele rotilor de la masina] ?De acum ar trebui sa ne fie frica tuturor ?Se incearca exemplul Victor Ciutacu ?

  19. ce oameni handicapati…oricat mi-as dori sa il fut pe basescu sau pe boc, nu as face una ca asta. Poate nu sunt eu genul ala violent, cu toate ca fizicul mi-ar permite :)…si mai erai si cu copilul dupa tine…ce nemernic.

    Suntem o tara de needucati, lepre.

    p.s. daca vedeam faza asta saream.

  20. @cipriane baiete,sunt cadru didactic[rusine sa-mi fie ca le predau geografia elevilor,rusine sa-mi fie ca materia mea nu se preteaza la meditatii,rusine sa-mi fie ca examenul pe care l-am dat eu a fost prin anii 1987 la cuza iasi,rusine sa-mi fie]stiu ca tara are mare dar nu am vazut-o niciodata,stau intr-o zona care-i vis-a-vis de un delusor mai inaltut,asta-i imaginea noastra de munte si m-a pricopsit cel de sus si cu trei copii,doi gemeni,rusine sa-mi fie ca eu nu”traiesc bine!” rusine sa-mi fie ca-mi traiesc parintii iar unul dintre ei suferind un atac cerebral cu pierderea capacitatilor intelectuale,de 15 anii si carora le duc atat cat pot grija RUSINE SA-MI FIE CA TRAIESC IN TARA IN CARE TRAIESTE SI “CEL MAI FRUMOS,CEL MAI BUN PRESEDINTE”

  21. @Victor Ciutacu @mircea
    Si eu ma straduiesc sa mi aduc aminte cine a zis ca Base a pus pe cineva sa te bata.
    Poate ai avut un feeling initial.
    Cat despre violenta care ne paste.. este o descarcare a frustrarii adunate in emisiunile Vorbe Grele.
    Psihologic e chiar natural sa refulezi cand te uiti la asa ceva.

  22. Am citit şi interviul boului la realitatea. Ce porcărie.
    Din păcate poliţia nu se poate autosesiza pentru ameninţări. Fără o plângere împotriva lor nu o să li se întâmple animalelor alea nimic. Văzându-se scăpaţi poate prind şi mai mult curaj.

    Habar n-am ce aş face în locul tău şi nu îmi permit să îţi dau vreun sfat.

  23. Victor, ai cont pe facebook? sau e fake cum era si al lui Badea, pana sa-si faca unu’ si sa anunte public link-u’?

  24. Domnule Ciutacu,imi pare rau de acest eveniment,mai ales de copilul d-voastra pe care sigur l-au speriat acei cocalari.Dar tocmai asta este PROBLEMA:tara noastra bolnava,in care celulele maligne sunt acesti cocalari care nu sunt verificati de nimeni.Ei ne sfideaza.Sunt din Craiova,si in parcare la Metro am vazut un exemplar,care a coborat dintr-un bmw seria7, cu “bos” la numar(o fi stiind ca in latina inseamna bou?ma indoiesc)geamuri negre si pe fata,desi noua ne-ar lua talonu si 500 ron pt geamuri negre pe fata;tatuajele pe brand,ceafa obijnuita,si un mers de parca voia sa arate el cine e.L-am vazut la casa cand scotea banii sa plateasca,o chita legata cu elastic numai de 100 euro,groasa ca si ceafa lui.Domnule Ciutacu,eu cred ca omu asta nici nu stia sa citeasca,sau sa scrie.CUM A REUSIT EL IN VIATA?Deci ne-a sfidat asa la nesimtire,nu s-a ferit deloc.DE CE NU-L VERIFICA NIMENI?sunt sigur ca n-ar putea dovedi averea niciodata.Tot asta a trecut pe interzis chiar prin fata unui agent,a trecut cu “vaporul”lui si ala saracu nu stia unde sa se mai uite sa nu-l vada.De asta domnbule Ciutacu oamenii de valoare sunt atacati si adusi jos jos,iar acesti infractori au viata de miliardari si ne sfideaza in fata.Eu sunt un milog de medic rezident si ma uitam la chita cocalarului de euro,erau acolo salariile mele pe urmatorii 100 de ani probabil…NU VA LASATI PT CA NOI VA SPRIJINIM,NOI NU AM VOTAT CU CHIORU’

  25. Dupa modus operandi este vorba de-o incercare de intimidare a celor “puternici” din umbra. Pe vremuri existau multe ziare care folosind dreptul fundamental la o parere erau anti-PDL, anti-Basescu si impotriva parazitismului actual. Adica impotriva acestui mod sitematic de capusare a banului public de catre clanurile clientelare. Incetul cu incetul si-au schimbat proprietarii de ziare orientarea precum si unele televiziuni. La unele s-a “lucrat” mai voalat, la altele mai cu tam-tam (vezi Realitate TV si fiscul, sau povestea cu Diaconescu). Era de asteptat sa se incerce si ceva cu cei nesupusi basescului de la antene. S-a incercat o provocare directa si se asteptau ca prima reactie sa fie aratatul muschilor, ca apoi sa foloseasca prilejul pentru a gasi un nod in papura. Cu siguranta deja sunt plasati oameni de incredere ai famigliei pe la politie, astfel ca plingerea sa nu poata fi dusa pina la capat. Indivizii “doctrinari” cu siguranta aveau deja dezlegare la bataie si ca n-au probleme, ca doar nimeni nu-i timpit sa iasa prost la sectie si sa se lase cu arestari. Ca e orchestrata se vede destul de limpede din modul in care aveau deja pregatita propunerea, in ton cu invatamintele de la stefan gheorghiu sau mai nou scolile de vara PDL-iste.

  26. Violenta asta latenta porneste din viata pe care o traim. Suntem mult prea saraci si cu o educatie mult scazuta ca sa nu apelam la asa ceva. Daca noi credem ca Base sau altul ne scoate din foame ne inselam. Cred ca ei toti, dar absolut toti politicienii isi bat joc de acest popor.

  27. Boss, eu(executor fiind) sunt amenintat aproape zilnic, nimic deosebit, o singura data cu copilul de fata, e! atunci dai doua telefoane(daca eu pot doua, tu poti 200) si vin 2, 3 sau cati sunt nevoie care rezolva problema, crede-ma este singura solutie.
    Apropos in tot mall-ul ala nu erau si fani? or’ fi fost dar asa e romanul muist, canci sange’n instalatie.
    :))) concluzie: nu te duci in mall cand e Badea in concediu(nu stiu daca in clipa asta gusti gluma, poate’s putin deplasat, defect profesional)

  28. Mi se pare aiurea faptul ca acest lucru s-a intamplat fata de copil; in afara de asta insa nu uita atunci cand mai esti la emisiune ca violenta atrage violenta, iar violenta verbala este tot o forma de violenta…

  29. corect,exista o violenta latenta generata de motive diferite:la portocalii de faptul ca sunt atacati si isi vad amenintate beneficiile(meritate sau nu),la ceilalti de faptul ca o duc prost,ca au o viata mizerabila datorita unor conducatori corupti si incompetenti.cum sa nu te enerveze un potocaliu care spune ca ei sunt buni fara a prezenta si un motiv pentru asta?cum sa nu-i enerveze pe ei cand un antiportocaliu le arata toate nemerniciile pe care le fac,toate masurile fara noima pe care le iau?

  30. Iubesc violenta! Ador injuraturile. Nu provoc scandal, dar daca-i sa fie…
    Citesc si imi place. Dar ai si cativa care il fac pe marlan ba domn, ba domn presedinte. Altul te ia pe tine la pix, cum ca tu esti de vina de ce se intampla. Altul critica Antenele, Realitatea, pe Badea, pe Stan, pe Firea, etc,etc.
    Asta imi place la locuitorii acestei tari esuate. Altii sunt de vina; de fapt ceilalti.
    Lipsa de cultura, lipsa de repere morale; hilaritatea, dezmatul, devalmasia, ura, prostia, intoleranta, egoismul, lipsa bunului-simt; lipsa unitatii, lipsa liderilor si nu in ultimul rand violenta ne caracterizeaza.
    De fapt, stand stramb si judecand drept ceea ce mitraliaza zdreanta de boc este corect. Dar sunt vorbe si doar atat. Minciuni de fapt.
    Iar despre patronul lui nu merita sa vorbim.
    Ceea ce ti s-a intamplat tie poate fi si opera unui diliu. Care si-a dat seama ca si asta este o cale de-a ajunge cunoscut. ( Din pacate exista si cazuri mai grave cu nebuni de astia).
    Exista si posibilitatea sa si-o fure, dar …
    Dar asta nu-i un motiv de-a te retrage.( Stiu ca nu esti lider de sindicat si nici nu calauzesti tu masele in vreo directie).
    Bafta si da-i inainte…

  31. mai bine golan decat comunist…….(refrenul va suna cunoscut ?) asta am ajuns o tara de golani

  32. Cu tot respectul, hoara a fost agresat si fizic pe cand tu ai fost doar agresat verbal. nu cred ca ai fi preferat sa fii in locul lui.

  33. Gata, ne adunam lucrurile si plecam.Am trait in colonia penitenciara numita :REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA.Pentru asta trebuie sa cerem daune materiale si morale .Atentie mai guvernantilor ca de va tratati bolile la Viena sau aiurea veti da fata cu noi astia alungati din tara.AVETI CURAJ?

  34. Chestia asta cu “traim mai bine”… da’ suntem mai idioti e buna! Adica asa de cretina sa fiu incat sa nu vad cam cat mi-a dat Boc jos din salariu, in numele unei solidaritati pe care n-o impartasesc in ruptul capului!! Pai, tu imi iei mie din salariu…da’ in acelasi timp imi maresti responsabilitatile. Tu nu-mi platesti ore suplimentare, da’ in schimb ma fortezi sa stau peste timpul normal de lucru fiindca, fizic vorbind, n-am cum termina lucrarile. Tu-mi diminuezi concediul de odihna, stabilit prin lege, tu imi scumpesti produsele si serviciile, tu bati campii si emiti ordonante si acte normative de nici dracu nu le mai descurca, tu bati campii si distrugi orice farama de speranta in sufletul romanului…da’ tot tu vii si-mi spui ca’s oleaca talamb ca nu pricep ca o duc mai bine??!!!!
    Pai f….cu liniuta de despartire, chiar aveti impresia ca s-a rasturnat caruta cu prosti la noi??? Pai da! Chiar aveti! Problema mea e ca nu v-am crezut niciodata si sufar cot la cot cu toti prostovanii cantatori de manele si datatori din buric intr-aiurea!

  35. Pretinsul agresor e cam retardat mintal. El crede ca Moraru e anti Basescu! Daca Moraru e anti Basescu, atunci ornitorincul naste pui vii.

  36. Din păcate, violenţa despre care vorbeşti este alimentată mereu de neputinţa individului în faţa autorităţilor statului cărora este în stare să le accepte orice abuz, răzbunându-se în schimb pe cei mai slabi sau pe care îi consideră mai slabi. Cu o atitudine mai fermă a fiecăruia dintre noi împotriva abuzurilor decidenţilor vremii, am reuşi, poate, să trăim în ceva mai multă linişte.

  37. Imi pare sincer rau pentru eveniment,mai ales ca un copil nu are nicio vina pentru ceea ce sunt sau ce fac parintii.Nu stiu ce domeniu mai functioneaza in Romania atata timp cat invatamantul (care formeaza oameni cu oameni plangand de saracie), sanatatea (care ii trateaza fara medicamente si aparatura performanta – pe unii ar trebui la cap!),politie (care sunt mai putini, mai prost platiti si mai corupti),administratie (care sunt redusi la tacere prin “te dau afara!” si prin salarii din ce in ce mai mici), cultura (pentru care nu mai exista de multi ani bani),drumuri (suntem atat de bogati incat ne permitem sa platim cel mai mult din lume pe km de autostrada si oricum, nu le avem) etc., etc., etc. sunt reduse la tacere de Basescu si acolitii lui!Locuiesc in Olanda unde culoarea portocalie este culoarea tarii,dar ce diferenta este intre Romania si Olanda! De vreo 100 de ani si mai mult…Pacat!

  38. Trist…au trecut peste noi razboaie, am “evoluat”in toate domeniile,dar ne-am pierdut bunul simt si “dragostea pt aproapele nostru”.Pana si in cruntele batalii batranii si copiii erau crutati-ce sa mai credem cand nici macar fiul tau nu i-a oprit?In ce sa mai credem cand noi nu mai avem temelia bunului simt?
    Cred ca pana la urma de aici pleaca tot;nu are cum gradina Carpatilor sa ajunga vreodata “un colt de rai” atat timp cat animalele care o populeaza uita ca fara celelalte specii ajung pe cale de disparitie.Suntem un lant si fiecare “proasta veriga” din acesta duc la destramare.Aici suntem – in pragul destramarii.Dureros este ca nici macar nu mai prezentam interes pentru marile puteri ale lumii asa cum o faceam candva- din simplu fapt ca am distrus tot ce ne colora pata de pamant de pe malul Marii Negre.Nu mai avem aur, nu mai avem traditii, nu mai avem oameni(cu cateva exceptii).Concluzia mea – TU esti exceptia Victor si poate ca acesta este motivul pentru care unii te percep ca o sula-n coaste.
    Bravo tie!

  39. sunt curios; ce-o sa faceti voi cand nu va mai fi basescu? cred ca-i mana cereasca pentru voi- aveti rating si emisiuni dupa emisiuni. cred ca mogulii fac rugaciuni la al de sus ca sa-l tina cat mai mult pe baselu presedinte. daca ajunge pesedeul la putere ce-o sa mai comentati? adio mircea badea si victor ciutacu in acest caz, adio mugur ciuvica, stan. ha, ha ,ha cum o sa ne uitam cu totii la nasul atuncea.

  40. Salut Victor, dacca imi permiti sa ma adresez asa.
    Poti pune pe blog,te rog, doua-trei poze cu acei agresori… Cu ce scop?
    Sa-i agresez si eu putin … pt ca eu nu traiesc asa bine in era Piratului … si daca as traii bine… tot i-as agresa… fa-mi, te rog placerea aceasta.
    Multumesc.
    PS : Sa ai un pistol la tine … ca poate se drogheaza agresorii si nu se mai controleaza … “sau se imbata telecomanda” … ca doar a mai facut declaratii in stare de ebriebreala.

  41. Stii,trecand pe langa ce s-a intamplat,chiar ar trebui..si de fapt chiar te rog,ia-ti un bodyguard.Vorbesc foarte serios.Chiar domnul acela fost legionar despre care ai vorbit daca problema este una a banilor.Pentru ca daca i fi fost batut sau mai rau,daca baiatul tau ar fi fost lovit,chiar daca ai depus plangere si politia i-ar fi prins sau “cineva” i-ar fi gasit si le-ar fi rearanjat fata,ai stii(chiar si fara o ulterioara amenintare)ca mai sunt idioti ca ei..si fara sa vrei ai fi mai redus tonul cu care vorbeti despre clasa politica.Iar daca stai sa te gandesti ca in vremurile astea de cacat,doar tu,Badea,Stan,Gadea si cei ca voi ne mai tin pe linia de plutire..sa iti inchida gura cocalarii asta ar fi o lovitura dura pentru noi toti..deci fa ceva si ia-ti protectie,daca nu pentru tine,macar pentru baiatul tau.

  42. Esti cel mai tare domnule Ciutacu !!! Ciutacu, Gadea, Badea sunteti cei mai tari. Mai avem si noi cate ceva interesant de urmarit pe la tv.
    Tineti-o tot asa !

  43. Nu sufar de scenarita da’ parca acest gen de violente care vizeaza persoane publice, mai precis ziaristi, incomozi ptr putere, nu pare a fi decat o “atentionare”, asa ca ma intelegi, voi astia de la moguli nu mai dati cu clanta si fiti mai “constructivi”.
    Invatati sa-i laudati, (ca au si merite deosebite !!), invitati in emisiuni oameni de la putere si nu le mai puneti intrebari incomode (de ce sa le stricati seara?), nu le mai aduceti aminte ca nu sunt decat niste rebuturi (poate nu toti dar marea majoritate) si vor trece in uitare (SPER!!!!!) odata cu disparitia celor care i-au urcat acolo unde nici cu gandul nu credeau ca vor ajunge vreodata.
    Cand veti inceta sa le reamintiti ca sunt niste semianalfabeti intr-ale politicii si nu numai, ca singurul lor scop este sa nu cumva sa-l supere pe jupanu’ ca acu’ trimite DNA-ul sau mai nou infiintata ( cam cu forcepsul, si se stie ce prapad face o astfel de nastere) ANI pe urmele lor sau ale familiilor lor, ca habar n-au sau mai rau nici nu-i intereseaza cum se descurca acesti amarati de romani (marea lor majoritate platitori de taxe si suprataxe), sa vedeti cum vor inceta si invectivele sau amenintarile mai mult sau mai putin reusite (vezi intamplarea prin care ai trecut tu Victore).
    Mi-aduc aminte de inceputul anilor ‘90 cand incepeau sesiunile parlamentare si veneau ”domnii”alesi ( exceptie facand cativa domni in adevaratul sens al cuvantului care intre timp au disparut la propriu) cu papornitele la oras (nu se puteau dezbara de obiceiurile de acasa) si calcau sfios alaturi de covoare (sa nu le murdareasca) iar din camere emanau mirosurile binecunoscute lor, de ceapa, usturoi, slanina. Ce daca isi cumparau costumele de la magazine dubioase care aduceau marfa din Turcia, se cheama ca ne reprezentau in Parlament (!??!)
    Acum pe o parte dintre ei ii revedem facandu-si vacantele in tinuturi exotice si in zone exclusiviste ca de’ si asta inseamna democratia (in creierii lor).
    Din partea mea, duca-se, dar cand sunt la treaba acolo unde i-au trimis cei carora le-au promis si luna de pe cer pentru un vot, apoi sa puna mana dracului sa se gandeasca si la interesele acestei amarate natii. Ca parca suntem blestemati !
    Sau ceea ce s-a intamplat in 25 decembrie (zi sfanta pentru orice crestin practicant sau nu) chiar asta inseamna? Nu stiu.. ..cred ca mi-am pierdut si coerenta (de care cred ca am dat dovada la inceput). Cam atat si sa nu dea Dumnezeu sa mai vedem infiintat de baietii destepti un partid care da si iar da, numai sa vrei 20000 euro (am ascultat si conditiile dar am pretentia ca mai am macar 2 neuroni functionali, ca sa nu cred in asa ceva).
    Vai de noi, pentru ca nu cred ca oamenii in marea lor majoritate s-au trezit la realitate. Pare ca dimpotriva. Sincer as pleca, dar este prea tarziu pentru

  44. Ce sa-ti spun?
    Esti constient de riscul asumat!
    Eu ma intreb cand va veni clipa cand in Romania se vor trage primele focuri de arma in dispute la nivelul acetsta?

    Sunt constient ca va veni, sper ca dupa ce imbatranesc copii mei dar imi veti spune ca visez fumos!

  45. Se pare ca te-au cam speriat astia ca nu ai mai scris nimic. Fara suparare. Si eu am scris ceva pe facebook despre Basescu si unu mi-a lasat mesaj ca sa am grija pe unde merg ca o sa mi se intample ceva. Ce sa le faci, manelisti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.