Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Musteşte de violenţă Grădina Carpaţilor

Musteşte de violenţă Grădina Carpaţilor

UPDATE: Am depus plângere la Poliţie, omul există şi vrea să devină erou, poate mai terminăm cu închipuirile şi scenariile

Haideţi să terminăm odată cu paranoia. Nici atât de lipsit de preocupări încât să-mi inventez incidente imaginare nu sunt, nici atât de paranoic încât să-l bănuiesc pe preşedinte că-şi pune gealaţii să mă sperie prin mall-urile marelui oraş n-am ajuns. Pur şi simplu, s-a întâmplat ieri ca doi descreieraţi, care s-au declarat emfatic susţinători ai lui Traian Băsescu, să-şi arate muşchii în faţa unui copil care n-are nici o vină pentru prestaţia tatălui său în spaţiul public. Am postat precizările făcute în emisiunea şi la rugămintea Gabrielei Firea, ca ultimă referire a mea la penibilul incident, pentru a ridica în dezbaterea publică două probleme ale societăţii româneşti de astăzi: inexistenţa reacţiei instituţionale şi violenţa latentă.  Pe de o parte, dacă poliţia şi administraţia privată a mall-ului nu dau nici un semn la 24 de ceasuri după un eveniment în care e implicat, în parohiile lor, un personaj public cu notorietate pe care o am eu, cu toate riscurile de imagine pe care şi le asumă, atunci nu-şi vor mişca dosurile pufoase sub nici o formă cînd tu, omule obişnuit care citeşti acest blog şi te uiţi la tv, o să fii călcat în picioare. Pe de altă parte, în toate straturile societăţii româneşti, musteşte sub capac o violenţă mocnită care, odată scăpată de sub control, poate degenera păgubitor pentru tot ce mişcă-n ţara asta.

UPDATE: Uitasem să reiterez faptul că orice ameninţare mă înrăieşte. O fac acum!

P.S. Dacă vă detensionează, voila de vedeţi ce-aş mînca şi ce-aş bea; şi cu cine

Comentarii

comentarii

Similar Posts

166 thoughts on “Musteşte de violenţă Grădina Carpaţilor

  1. Proprietarii mall-ului sunt de-ai plosnitelor portocalii, cine le-a dat autorizatii, tata?! Despre politie, sa fim seriosi, intai ca-s si ei portocalii si-apoi, cu 5 mil pe luna, de ce s-ar deranja?! In plus, puterea e multumita daca poporeanu refuleaza la intamplare, iar daca e impotriva unui jurnalist care-a injurat puterea, cu atat mai bine, care-i necazu’?! Paziti-va, probabil ca ideea a suras si altora!

  2. Am fost “la tara”,si ce constat: taranii nostri cei sanatosi la cap, seva natiunii sunt otevizati complet…nu au bani, le merge din ce in ce mai greu dar clatina din cap si spun “ca saracul basescu de unde sa dea bani daca iliescu i-a mancat pe toti”…tampitii astia chiar sunt cu creierele spalate…stiu numai bautura, otv si evident bataie. Cred ca agresorii din mall sunt fani otv-asa un fel de ceoaca, tolea…pumn nu creier.

  3. ce vrei mai, victore… chiar se traieste bine in epoca TB! numai ca nu toata lumea traieste bine… e drept, f putini traisec bine (din ce in ce mai putini si din ce in ce mai portocalii) dar… bunastare chiar exista in RO… dupa cum spunea prezidentu’: fiecare se descurca cum poate ca statu’ nu-si poate plati nici macar medicii si/sau profesorii… asta-i romania: cui nu-i convine regimul are 2 variante: fie se revolta (dar pe bune) fie pleaca… sau 3 variante? a exista si varianta RESEMNARE (cea mai facila si de obicei cea mai imbratisata de romani).

  4. Mai sunt cetateni care se bat pentru Basel?Inca mai are sustinatori? Cred ca sunt de la companiile de stat unde “inexplicabil” , Base (via Boc),nu a redus salariile.
    Da’ mai putem comenta atitudinea unor persoane cand presedintele lor da un cap in gura si un dos de palma( nu pumn) unui copil?
    Si nu e de mirare ca nu-l mai viziteaza niciun presedinte UE…Ce dracu’ o face toata ziua la Cotroceni, pentru popor?

  5. D-le Ciutacu,
    as vrea sa va amintesc un episod din ’92.La TV-R Libera-orele 6,7 seara era agresata verbal d-na Cristina Topescu !? Un tinar ziarist i-a luat apararea (verbal) si si-a luat-o ( rau ) chiar dela dl. NINOSU care era ministrul justitiei (parca).Uitati cum era cautat pe strada dl IUGA dela sindicatul TVR ? Sa am eu de 1 leu ,cite agresiuni verbale se intimpla zilnic in acel mall.Nu vreau sa minimalizez situatia dar astfel de oameni nu tin seama de situatie ,loc si faptul ca sint copii de fata.Si eu sint coleric si un doctor cu mare experienta mi-a zis: unde vezi gilceava,fugi.N-am ascultat…..da m-a ajutat Bunul Dumnezeu sa nu ramin leguma.N-o sa schimbati dvs. lumea (doar cu vorbe ) mai ales (sa fim corecti)ca incercati sa schimbati doar o parte a ei,cealalta….???.Toti sint o apa si-un pamint.Scuze daca am suparat cu ceva !

  6. Poate ma insel dar aceasta violenta pe care o simt si eu ca incepe sa ia amploare nu isi are radacinile din,,tiganca imputita,,,,stiu eu un ziarist pe care nu o sa il iert niciodata,,,,te-am iertat dar nu te-am uitat,,si este amplificata acum de slabirea voit programata a institutiilor statului???

  7. Din pacate, structura tatarului si a regimului introdus de aproape 6 ani conduce la acest gen de agresari. Sa speram ca nu se va ajunge la mai mult, la crime politice. Ura viscerala a presedintelui fata de tot ce misca-n tara asta da apa la moara unor tipi dubiosi cu o constructie similara si cu putina scoala. Inca un an e prea mult pentru aceasta maniera de a conduce o tara din Europa, cu un popor in ea!!!

  8. Cine mai are bunici sau oamenii în vârstă care au apucat vremurile colectivizării ar putea afla cum grupuri de agitatori făceau presiuni care să determine pe ţărani, prin violenţă (ne)psihologică, să intre în cap-uri. Istoria… doar se repetă pentru cei care o uită.

  9. Chiar ca inca gandim simplu de tot. Ce au a face gruparile infractionale cu oamenii simpli,cu bugetarii, etichetati de regim “cele mai hidoase si scarboase animale inventate pe fata pamantului” (astaelimbaj de lider portocaliu, de prefect!). Violenta lor verbala nu e tot violenta? Cand te transformi din mare dansator,pontos, in presedinte care sfideaza si tipa la oameni care au ramas pe drumuri, asta nu e violenta? Cand o profesoara, un om normal,isi tipa neputinta si disperarea in fata unui presedinte, asta nu e violenta? Cand schimbi textele demagogice din “suntem competentii neamului” in ” cei mai mari iubitori de tara, dar indemni pe oameni sa si-o paraseasca”, nu inciti la violenta? Cand vorbesti de profesori si medici ca de ultimii oameni, nu inciti la violenta?”
    Bine ca a spus macar ca-si iubeste …doar tara. Pentru ca, marii voievozi, marile personalitati istorice, erau iubitori de “neam si tara!”. Poti sa iubesti apa,pamantul,vila ta din Mihaileanu, vila fiica-tii de la Popoviciu, ca ai trimis o fata cititoare de texte in Parlamentul European, pe toti smenarii si pretenarii tai, dar nu iti iubesti poporul, pe care il sfidezi pe zi ce trece.
    Stim si noi ca somnul ratiunii naste monstri. Acum e relativ bine. Traim inca in era “Basescu=renasterea Romaniei”, “noua Romanie=popor de muncitori, nu de asistati”, demagogie pura. Vedem peste 1 an,doi.
    Si astept cu interes noul rebranding prezidential, reinventarea presedintelui din “iubitor de tara” in “credinciosul Base”,”salvatorul neamului prin credinta”,si imagini cu Base rugandu-se la icoana, cu matanii la gat si brat la brat cu patriarhul,facand bai prin multimea moarta de foame.

  10. Maronii portocalii sau destre lada cu gunoaie a Istoriei

    Cunosc pe propria-mi piele primitivismul pidilicilor.

    După ce am fost – spre ruşinea mea – oarecum în tabăra lor, pentru că îi susţineam în scris, s-a trezit idolul lor cu faţa la dop şi la “volumul” gol de m-a chemat la “trebulan”. Aşa am devenit nu doar duşmanul lui.

    Pentru că devenisem peste noapte duşmanul lui eram dintr-o dată duşmanul lor. Liftele habar nu aveau cine sunt. Adică unul mic acolo care nu conta. Spre deosebire de cei care îşi asumaseră public şi cu tărie poziţia.

    Maldăre, munţi de lături mi-au turnat în cap.

    Spre deosebire de mine, spre onoarea lui, Victor a avut aceeaşi poziţie constantă în ceea ce-l priveşte pe Mizerabil: spusă pe sticlă, scrisă pe hârtie sau pe octeţi.

    Îl consolez pe Victor pentru episodul cu cretinieţii: Nevretbratele nu discern. Că ai fost tot timpul ANTI sau doar o de-o bucată de timp încoace, eşti ţintă vie.

    Gloatele râgâitoare se manifestă ca la ele acasă, în grote. Vorba lui Moshe & Mordechai: “Chiar am ajuns la faza în care li se dă în cap celor care nu iubesc comandantul şi legiunea?”. Da, “Garda” te are în vedere. Şi nu doar atât.

    Asta a reuşit neferictul acesta de Zeusul portocaliilor pe care nu îl mai poate opri nimeni: să reînvie maniesftările de tip sectar.

    Se comportă de parca ar fi toţi Martorii Qyorului. Vomant.

    Ştiindu-le fel în care se comportă şi oarecum raţionează am refuzat să apar în public după faza cu procesul (pe care l-am câştigat şi pentru care a fost Condamnat să îmi dea el bani !). Tocmai de groaza asta, că nişte nespălaţi onanişti şi fără de potenţă – scuipători de coji de semninţe şi iubitori de Jiji, trăgători de-o bere poşircă la pet în faţa scării, ajung să te atace. Şi nu oricum, ci din senin. Şi când mai eşti şi cu pruncul după tine. Masculi făcuţi din muci !

    Mă bucur că fac aşa, într-un fel: li se vede disperarea. Nu mai au argumente (de parcă ar fi avut vreunele serioase) şi acum se transformă în bâte cu păr pe piept, inghinal şi pre-rectal. Greţos, dar asta e. Sunt alături de tine Victor.

    Cristi

  11. Aş putea zice ca un tâmp: “Ce te tot plângi coane Victore, i se putea întâmpla oricui”. Da, oricărui cetăţean i se poate întâmpla, chiar şi mai grav şi pentru motive şi mai puierile. Însă câtă vreme era şi familia alături de Dvs., presupun că indivizii n-aveau cei şapte ani de-acasă. Şi, mă rog, dacă tot au comis asta, au devenit nişte eroi?

  12. A prins grai D.M. cica asa-l cheama! Daca erai singur poate ii umblai la pifometru? Jegu’ a zis ca pe oricare de la antene il trateaza la fel,sper sa se intalneasca si cu taranu’de Badea!

  13. Nea Victore, nu te poti astepta la nimic. Nu te protejeaza politia cand se intampla sub ochii lor, darai niste bieti cepari de mall.
    In Ro platesti taxe ca sa…. aiba Nutzica de unde. Politie nu e, drumuri canci, sanatate lipsa, educatie kaput, pensie nu mai apuci si chiar daca apuci o manglesti in mizerie.
    Ideal e sa vinzi tot si sa pleci oriunde. Decat sclav in tara mea mai bine sclav pe bani altundeva.
    Ne auzim doar cand o fi sa scoatem pm-urile de la vaselina, altfel n-are rost…

  14. este bine că ai răspuns apelând la lege şi cei care fac cercetări apoi la ceilalţi care o aplică în cazul violenţei.

    DAR

    cred că orice ameninţare nu ar trebui să te înrăiască ci să te întărească spre lupta cea bună; e drept că uneori când tâlharii îs mulţi în preajmă mai pui mâna şi pe bici dar fără răutate ci cu înţelepciunea care întăreşte.

    sunt curios până unde merg cercetările…

  15. Domnule Ciutacu!
    Nu-i de shuguit cu derbedeii astia! Pe zi ce trece incepem sa fim tot mai inspaimantati. Oamenii nu mai au nici o busola. Daca dumneavoastra, care va bucurati de atata notorietate, vi s-a intamplat asa ceva, d’apai noua, astora asa mai “de la talpa” ce ni se poate petrece? In afara ca mai avem salarii cat d’un kil de benzina (si-aici intervine dilema – cui sa dam foc?), nu mai avem nici o speranta. Nici chiar pe aia de moare ultima. Nu-i de shuguit fratilor…nu-i defel.

  16. Si unde putem sa lovim in portocalii astia? Da si tu niste adrese …bloguri, mailuri …etc…stim sa lovim ….verbal bineinteles!
    Le este frica ca nu mai pupa ciolan dupa 2012!!! CUM SCAPAM DE MARINARUL ASTA?
    Ca eu nu am votat Basescu in 2009 – ti-o jur!

  17. Uitasem….le este frica de o chestie…instrumentul numit DNA nu o sa mai fie in mina lor! Si mai mult ca sigur se poate intoarce impotriva lor!

  18. de acord, basescu nu si’a pus gorilele pe tine in mod explicit, in schimb a mizat p prostia de pe strazi, pe care el o intretine si o alimenteaza prin discursurile lui cu “mogulii si tonomatele” pe care le repeta obsesiv in toate aparitiile lui publice, fara sa aiba neaparat vreo legatura cu chestiunea de fond p care o expune in momentu’ respectiv.
    e o eroare sa crezi cumva ca le spune DOAR pentru imagine sau ca sa justifice anumite tampenii care le face (sau nu) – aparatul lui de propaganda urmareshte shi asta – sa creeze un mit gen “hainele noi ale imparatului” shi s’o patzeshti tu, gadea (imi amintesc ca si el a avut un incident asemanator, acum ceva vreme), shi ai dreptate, oricine indrazneshte s gandeasca pentru el si sa caute adevaru’ de capu’ lui e o tzinta pana cand dispare dictatoru’ asta care sugruma educatia shi acrediteaza ideea ca nu ne trebuie shcoala, nici profesori shi e de’ajuns sa ai un univers mental cat o garsoniera comunista.
    pace si intzelepciune, iti apreciez munca

  19. urasc violenta, fie ea verbala sau fizica. cred ca se afla pe acelasi plan. mai mult decit atit, consider ca cea verbala este mult mai rea, pentru ca ai avea pretentii de la acesti “intelectuali”.cineva spunea “violenta este ultimul refugiu al incompetentei” (isaac asimov). ei bine, scoateti-va birna din ochi si vedeti ca si altceva decit paiul din ochiul “portocaliilor”. cum se spune, cine seamana vint, culege furtuna. o sa ziceti ca sunt “portocaliu”. nu pot decit sa rid de asta 🙂 ati ajuns intr-un stadiu in care ii banuiti pe toti ca sunt platiti impotriva voastra. violenta verbala este prezenta permanent la A3, deschideti ochii. cine a zis sa stai la picioarele lui basescu? insa limbajul este total neadecvat. iar sa fii sub papucul lui felix, e jenant. nu cautati raspunsuri in alta parte decit acolo unde se afla… numai bine, sanatate multa si minte asemenea.

  20. In toate straturile societatii romanesti nu musteste decat jegul, maneaua, imputenia… “Violenta” la romani se rezuma la a viola si eventual ucide un copil, la a schingiui un animal inofensiv sau la a da muzica tare “sa moara toti vecinii de pe scara”… Lasitatea, frica putreda si superstitiile sunt baza caracterului romanesc, in nici un caz violenta. Mai da-i dracului de cretini infecti!

  21. Am plecat de la muţenia publică şi de la 2 ore/zi de cântare a lui Ceauşescu şi ne-am întors (sau se vrea să ne întoarcem) acolo după 21 de ani! Se vrea iar muţenie, nimeni nu se plângă de nimic, nimeni să nu vorbească “fără aprobare”, şi să urmărim în linişte “argumentele” pro-regim Băsescu ale noilor tovarăşi la postul oficial b1tv.
    Cât de proşti îi consideră căţeii lui Băsescu pe români astfel încât să afirme că sunt incitaţi la ură împotrivă regimului, că li se spun minciuni despre Partid şi Stat? Trebuie să le spună iar alţii ce să gândeasca?! Noi nu putem să gândim şi să simţim pe pielea noastră “binefacerile” acestui regim dictatorial al lui Băsescu?
    Nu ştiu cu cine să-i compar pe fanii ăştia extrem de violenţi ai regimului portocaliu – care nu se dau în lături să intimideze şi să ameninţe familii cu copii – ori cu legionarii, ori cu securiştii lui Ceauşescu!

  22. Domnnule, domnilor ( Ciutacu, Badea, Gadea )ati fost simpatici si o perioada destul de lunga v-am urmarit emisiunile , acum nu o mai fac si asta nu pentru ca mi-am schimbat optiunea anti Basescu ci pur si simplu pentru ca dupa parerea mea ati depasit si voi limita bunului simt. Sunt convins ca nu sunt singurul care a procedat asa deoarece acum ati ajuns sa va promovati prin tabloide si sa vreti sa va bateti…. cu diversi oameni care au o optiune diferita de a voastra. Parerea mea personala este ca ati intrat si voi pe o curba descendenta ( vezi clopotul lui Gauss) dar asta e legea firii.
    Va doresc o zi linistita.

  23. @Ion Popovici: dat fiindca ca din toata povestea asta ati priceput ca eu vreau sa ma bat, ma bucur ca nu va mai uitati la emisiunea mea. pentru ca a crescut IQ-ul mediu al telespectatorilor

  24. Eu nu te scuipam sau bateam ca pe Hoara, doar te priveam cu dispret.
    E dreptul tau sa-l contesti pe dl. Basescu cum este tot dreptul tau, sa-l speli pe picioare pe Adrian Nastase.Dreptul meu este sa iti spun ca mai si gresesti boierule de Rahova…..
    Vezi tu Ciutace, copilul lui Nastase circula cu 140km/h pe b-dul Aviatorilor, si apoi face katerinca prin tribunale de politisti si radarele lor, achizitionate tot pe vremea lui tac-su.
    Copilul tau insa, ca si al meu si al celor mai multi dintre romani este OBLIGAT sa suporte insa toate consecintele acestei situatii in care am ajuns.LEGEA e doar pentru fraieri, smekerii intotdeauna scapa.

    Personal, nu am facut Revolutia(la propriu vorbesc pt ca am participat direct ca militar in termen)sa apara altii, de zeci de ori mai periculosi, mai hulpavi, mai escroci, mai ordinari decat toti acei comunisti de dinainte de 1989.

    Romania a ajuns o tara in care smekerul face LEGEA sa paleasca iar pe romanul simplu, corect si cinstit sa planga pe ascuns in casa, unde a ajuns sa moara de foame ……..

    Ciutace, tu te plimbi cu taxiul, te vad mereu in Bucurestiul acesta mare,….sa stii ca desi ai fost baiat de cartier ca si mine, nu imi este mila de tine.

    Regret insa ca fiul tau, care nu are absolut nicio vina, suporta consecintele prostiei tale.Ca ziarist ai fi putut sa schimbi multe in Romania,in bine ma refer, si nu ai facut acest lucru.
    Incerca sa te obisnuiesti cu flegmele, limita de suportabilitate a cam ajuns la final……..

    P.S- de ce nu copiati atitudinea decenta si onesta a d-lui Cristian Tudor Popescu???..de ce domnia sa, poate fi corect si echidistant de vreo 20 de ani incoace?!?!

  25. NU MOR CAII CAND OR CAINII,Victore!Amintest-ti de filmul turcesc(parca) COPACII MOR IN PICIOARE, eu facand aluzie la faptul ca gunoaiele trec,valorile raman.Te-au atacat ca om – vai de libertatea si protectia noastra in spatiul public! Eu spun des: Bai, tu stii cine sunt eu? Daca sunt intrebat de cel ce ma agreseaza,raspund: “prostul” ala care plateste taxe si impozite degeaba! Te-au atacat ca persoana publica – vai de democratia noastra jenant mimata! Pacatul este ca fiul tau a asiatat la o asa scena penibila, “servita” de cativa “membrii” ai societatii in care va trai el cand va fi mai mare. Poate va schimba ceva el si cu generatia lui. Ma fac eu “mosul” care – i saruta obrazul intinat de niste derbedei. Si mai multa sanatate tie si familiei tale, de la un sexagenar, fan al tuturor produselor de mare valoare ale trustului Intact. S-auzim de bine1

  26. Doi dobitoci care se declara ‘fani’ bassesscului au agresat verbal un om,Ciutacu,ce se plimba cu fiul sau in mall.Idiotii s-au aratat ‘deranjati’ de atitudinea si opiniile acestuia.La locul de munca,Antena3.Acum,io nu sunt ‘fan’ Ciutacu,dar ce-ar trebui sa le faca cetatenii Romaniei,lui Bassesscu,Boc,Nutzy,Videanu,Blaga si altor pedelei(era sa scriu derbedei), nemultumiti de activitatea pe care o au ca si conducatori,pentru care sunt platiti de ‘tara de mana a doua’? PDL – Bassesscu = fascisti!Asta e atitudinea lor fata de cetatenii tarii!Asta e libertatea de opinie promovata de ei,singura opinie valabila si publica e: OPINIA NOASTRA!Restul,agresati verbal de boureni sau de ‘fani’ in mall.O zi buna!

  27. Voi vă daţi seama că imbecilul ăsta consideră că băsescul a argumentat afirmaţia legată de cât munceşte un profesor? Vă daţi seama că şi ăsta e un alt rebut ( ca şi băsescul) al sistemului de învăţământ românesc şi, de aici, rezultă comportamentul său?
    Boul vrea să devină “erou”, deci nu trebuie să se întâmple asta. Un alt jeg uman care se dă ceea ce nu este(aud că-i displac expresiile ” de ţăran”) nu trebuie să apară în faţa oamenilor normali şi decenţi din ţara asta.

    pt. Bogdan:
    Eu zic că e o specie nou-apărută, căreia trebuie doar să-i găsim denumirea adecvată.

  28. Tot ce se petrece acum nu este decat pura DICTATURA !!!
    Cretinilor de romani trebuie sa li se deseneze situatia in care au ajuns !!!
    Da-le bere si curve de Dorobanti si poti sa faci ce vrei cu ei !!!… inclusiv sa-i duci la executie pe ritmuri oligofrene de ” Dans al Pinguinului ”…
    Iti spun eu ca daca s-ar fi agravat situatia si imbecilul ala te-ar fi lovit , romanii s-ar fi strans ca la spectacol cu pungile de seminte in mana sa se uite !!!
    Astia sunt adevaratii romani , nu rahatul ala de slogan cu ” bunatatea si ospitalitatea romanului ”…
    Au patit-o destui venind aici in urma acestui slogan cretinoid !!!

  29. Parerea mea este ca incep refularile celor care l-au ,,adulat,, si votat pe mr. basesco. se simt violati in gandirea lor(basesciana) de mai,,bine,, si atunci incearca sa se razbune pe cei care le spun adevarul despre omul care i-a desamagit ,acum, in al doilea mandat. din cauza copacilor ,nu vad ,,buturuga,, putreda care rastoarna o tara intreaga, trimitand pe toti sa se care din tara daca nu le(mai) place aici. speranta de a ramane rege peste pdl-isti s-a spulberat, dar mai are niste (ciorditori) vasali care/ pt a-si arata supusenia/, ataca,nu verbal, ci fizic. stalin are inca admiratori, dupa ce a ordonat moartea a sute(sau mii) de potrivnici!dece n-ar avea si don basesco ?

  30. @krudus: fiecare-i liber sa dispretuiasca, inclusiv in scris, pe cine crede de cuviinta; sau, ma rog, ar trebui sa fie
    altfel, m-au emotionat “Dl. Basescu vs. Adrian Nastase” si “echidistanta” lu’ CTP 🙂

  31. Nu pot sa ma abtin, si-l intreb pe dl.ION POPOVICI daca a pierdut din salariu 25 %( si nu-l doare) mai poate fi (inca) facut fericit de conducerea tarii asteia? Ori poate e un taie frunza la caini avand un tatic(manelist, pdl-ist cu contracte grase ori ciorditor prin IUROPA,etc) ce-l intretine? Numai un idiot poate sustine ca traim mai ,,bine,,(b1?) si cei care nu ,,inghit,, binele asta sunt *pe o curba descendenta*Probabil e si un admirator al d-nei Udrea care nu a depasit limitele bunului simt niciodata(numai cand a dat ciocolata copiilor prin fereastra masinii, ar fi un ex.)sau al presedintelui care trimite un profesor sau un medic, proaspeti absolventi, sa faca munca voluntara( raportata la salariu) ori s-o stearga argati, afara….Pana unde poate merge indoctrinarea pdl-ista ?cand nu ti-ai schimbat optiunea anti Basescu ?Ii bagi sub clopot pe ,,admiratori,,!!!

  32. Un anti Basescian care(va) criticam banuiesc ca nu are taiat 24% si taie frunza la caini.(rezumat la ce nu a aparut)

  33. Am citit si eu interviul acordat de agresorul tau. La un moment dat, spune: “Luni, la Mall, când am dat de Ciutacu, am refulat, mi-am dat seama că este momentul să iau şi această atitudine civica”. Stii, Victore, de ce mi-a adus aminte pretentia acestui individ, cum ca actul lui de agresiune este o “atitudine civica”? De personajul jucat de Renato Salvatori in “Z”, batausul manipulat de fortele de extrema dreapta si folosit pentru spargerea manifestatiilor antiguvernamentale, care repeta prosteste formulele cu care era indoctrinat: “noi suntem elementele sanatoase ale natiunii, anticorpii…” Nu vreau sa spun ca agresorul tau a fost pus anume sa te-atace, dar tot a fost manipulat si indoctrinat, fara sa-si dea seama, prin simpla receptare a mesajelor acestora si din cauza propriei lui prostii, de catre guvernantii nostri de extrema dreapta.

    P.S.: Am o intrebare, din pura curiozitate: n-ai mai postat cel de-al doilea comentariu al meu pentru ca nu mai era de actualitate, de vreme ce ai depus plangere la politie, sau pentru ca te-a enervat? Nu de alta, dar mi-ar parea rau sa te fi enervat, nu asta a fost intentia mea, mi-am dat si eu cu parerea…

  34. In vremuri demult apuse, sa stiti ca si despre nepotul matusii Tamara, am crezut ca este un Domn adevarat.Eu despre toti politrucii astia “prezumati nevinovati” am insa o parere proasta.
    Presedintele Romaniei este Presedintele nostru, al tuturor romanilor si se impune un anumit respect, chiar daca
    si-a tras vila in St.Mihaileanu.

    Sa stiti ca eu ma gandesc doar la copii nostri, la al meu , la al dvs si la toti copii oamenilor cinstiti din Romania.
    Acesti copii inocenti au ajuns sa fie afectati nu doar de SPAGA,CORUPTIE ,DECIZII ILEGALE ci si de comportamentul adultilor, lucru extrem de grav.

    Aparitia tot mai des a “imbecililor sociali” trebuie sa va puna pe ganduri, altfel viata noastra, a fraierilor care respectam legile, este in mare pericol………

  35. Total aiurea interventia omuletului de fata cu copilul si in modul ala, dar eu ma intreb altceva. Daca era Boc cu fetele la plimbare in parc si veneau niste sustinatori rosii sau galbeni sa-l ia la injuraturi (eventual bataie), cati se mai inflamau de situatie? Sigur, el are sepepisti, dar ipotetic vorbind se poate intampla. Sau violenta unora e naspa, violenta altora e buna. Cati dintre comentatorii de aici care ti-au luat apararea (nu zic ca nu pe buna dreptate) nu i-ar da un cap in gura Baselului? Violenta e de ambele parti. Cati nu l-au injurat pe Boc cand a umblat prin tara cu inundatiile? Atunci s-a facut misto, acum treaba-i alarmanta si colcaie violenta. Nu crezi ca si presa, si chiar opozitia, au rolul lor in starea asta de inflamare generala (pe langa incompetenta guvernantilor)?

  36. ce pacat ca pe Hoara nu-l plange nimeni si ala, saracutul de el, chiar o luat-o in freza ! Ba unii chiar sau bucurat…

  37. Ipoteza:

    prea mult jeg
    prea multe jigodii
    prea multi basisti
    prea multi bocisti, udristi, pdlisti, udmristi, psdisti, pnlisti etc.

    Concluzie:

    ROMania isi merita soarta.

    Atata timp cat “cetatenii” rabda de foame si frig si aleg sa hartuiasca alti cetateni in loc sa hartuiasca “isti”-i pt tot ceea ce li se intampla si nu cer ce li se cuvine, concluzia va fi intotdeauna aceeasi…

  38. @mada: nu s-a atins nimeni de Hoara, fiindca l-au salvat “derbedeii” de la Antena 3, nu mai fabulati

  39. @ Krudus:

    Cu respect te rog să nu mai vorbeşti (şi) în numele meu, pe tema legată de Băsescu Traian. Nu e preşedintele meu, prin simplul fapt că nu se poate ridica la acest nivel. El poate fi doar-dar şi aici încape discuţie- “şeful statului”, aşa cum atât de mult îi place să-şi spună.
    Cât despre respect, nu i-l datorez. Nu unui asemenea personaj dubios.
    Deci, respectă-l tu cât vrei, dar nu extinde acest respect asupra altora.

  40. Domnule Ciutacu, in principiu este in natura umana sa cautam vinovatii intotdeauna in exterior, sa ne autoexcludem ca vinovati din orice ipostaza.
    Nu vreau sa sugerez ca ati fi provocat in vreun fel incidentul dn mall, sunt convins ca sunteti mult mai pasnic in viata reala decat in cea de presa, ce vreau sa spun, nu considerati ca si dumneavoastra la randul vostru alimentati aceasta violenta in ceilalti?
    Va respect opiniile, insa nu foarte mult modul in care le exprimati. Citind sutele de comentarii care va acompaniaza fiecare postare, nu aveti senzatia ca si publicul dumneavoastra este preponderent caracterizat de violenta verbala si ura latenta?
    Inteleg si respect faptul ca ai niste opinii diferite fata de mine si sunt convins ca esti animat de aceleasi bune intentii. Este meseria ta sa iei atitudine. Insa poti face asta intr-un mod anti, profund critic si de pe o pozitie complet antagonista sau o poti face intr-un mod constructiv, propunand propria viziune, idei, sustinand alternative.
    Este o diferenta colosala intre a fi anti-razboi sau a fi pro-pace, din pacate foarte putini inteleg lucrul acesta.

  41. @krudus

    functia impune un anumit respect, nu persoana in sine. iar baselu nu prea face cinste institutiei prezidentiale. el este cel care isi bate joc de ceea ce ar trebui sa fie o mare onoare si responsabilitate pentru detinatorul functiei si ne face sa ne fie rusine ca avem un astfel de presedinte, atat in tara, cat si atunci cand ne reprezinta peste hotare.

  42. @ciprian

    1. diferenta dintre ciutacu si boc e ca ciutacu nu a lasat o tara intreaga cu foamea in gat si indatorata pana peste poate.
    2. nu le cunosc pe fetele lui boc, dar am si eu o intrebare pt tine: tot ipotetic vorbind, daca ar fi iesit chioru cu poamele lui la plimbare, si l-ar lua oamenii la injuraturi, ar trebui sa ne bucuram sau sa plangem? sau sa asteptam pana nu o mai tine pe eba de manusita, ca stim si noi ce fata sensibila e.

    eu zic ca atata timp cat copiii multora din tara asta suporta consecintele faptului ca boc le-a taiat salariile parintilor lor cu 25% sau alt procent dupa caz, tot asa pot si copiii lui boc suporta o injuratura sau doua la adresa tatalui. chiar cred ca cei dintai copii ies in pierdere.

  43. Cand ai povestit la Gabi Firea in emisiune ca agresorii erau bine imbracati si cu bani,mi-am imaginat ( spre rusinea mea ), ca ar fi dintr-o patura sociala superioara sau de mijloc si, mi s-a parut ciudat sa se comporte asa fata de un jurnalist pe care nu-l agreaza. Insa,dupa ce am citit interviul individului ce te-a injurat, mi-am dat seama ca nu putea fi decat un CRETIN din marea galerie portocalie, ce se vroia vedeta. Si mie , cand il vad pe Hoara sau pe boul ala de la b1, imi creste tensiunea si-mi vine sa le sparg fata dar asta nu inseamna ca daca ma intalnesc cu ei in vreun mall , ii injur sau ii agresez fizic. Eventual m-as uita la ei cu o scarba infinita si as trece mai departe.
    Dupa cum am mai spus, n-ar fi rau sa-ti procuri o arma pentru autoaparare, deoarece unii chiar cred ca rahatul economic in care ne gasim, se datoreaza Antenelor lui Voiculescu.

  44. @portocaliu turbat

    N-as vrea sa fiu rau, dar tara asta cu foamea in gat se inghesuie si face cozi kilometrice atat spre mare, cat si spre munte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.