Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Mulţumesc pentru interes, rămân acasă

Mulţumesc pentru interes, rămân acasă

UPDATE: Motivele plecării, plus intimităţi nevinovate de trust, în acest interviu

A zis-o aseară Mihai Gâdea pe post, a devenit oficială. Rămân în trust, voi face, săptămânal, aceeaşi emisiune, doar că pe Antena 3. Şi, ca nu cumva să am impresia că a venit vremea odihnei dinaintea pensiei, o să continui să fiu invitatul (cvasi)permanent al emisiunilor politice-fanion ale postului. Cred că, după mai bine de şase ani la Jurnalul Naţional şi aproape trei ani şi jumătate de emisiuni zilnice la Antena 2, mi-am câştigat prin forţe proprii acest statut. Nu m-am certat cu nimeni, nu m-a salvat nimeni, nu am luat locul nimănui, nu am făcut vreun favor cuiva, nu mă deranjează (ba, dimpotrivă) frecvenţa săptămânală a emisiunii (eu am ales varianta asta, dintre mai multe existente pe masă) şi, oricât de tentantă ar fi ipoteza, mogulul nu are absolut nici o legătură cu (sau implicare în) decizia mea.

Au existat şi alte oferte ferme şi concrete (inclusiv una de natură strict politică), nu le voi detalia, nu sunt fotbalist, să mă pună impresarii pe tarabă şi după aia să mă fălesc cu refuzurile mele. Cei care m-au dorit există-n piaţă şi-n viaţa publică, sunt vii şi n-am nici o îndoială că, la nevoie, pot confirma, deşi chiar nu văd care ar fi relevanţa informaţiei pentru cititori/telespectatori. Interesul lor pe timp de criză, încercarea de a aduce un om deloc ieftin fix când toată lumea îşi reduce efectivele şi cheltuielile, mă onorează. Din partea mea, decizia luată nu-i nici act eroic, nu-i nici sacrificiu, nu-i nici şansa vieţii. E o combinaţie de stabilitate şi normalitate.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

126 thoughts on “Mulţumesc pentru interes, rămân acasă

  1. Ciutacule, asta a fost o manevra sa-ti maresti salaru”, las-o dreaqu de vrajeala,deja a aruncat si Badea pastila, era mai simplu sa ii ceri lui Gadea.

    bafta

  2. Sal, revizuieste-ti atitudinea asta de magar, nu trebue sa te supere adevarul, e normal sa ceri mai mult, dar era ok sa nu o faci sub forma asta, am zis de Badea ca si el a anuntat ca este timpul sa incheie emisiunea, pot paria ca o sa ramana cu un contract mai bun, repet, ceea ce este ok.

    Bafta in continuare.

  3. @Cristi: daca-ti spun ca esti tampit, te superi. Gadea, care-i director la A3, nu avea cum sa-mi mareasca salariul, fiindca, deocamdata, in acte, sunt angajat la JN. si, pana in august, am fost colaborator la A2. deci salariul de la A3 e sublim, dar nu exista. pe cale de consecinta, Gadea nu avea si nu are ce-mi mari. acestea fiind zise, o sa te superi. fiindca-ti spun ca esti tampit.

  4. Am citit interviul. Iar esti rau cu seful statului. Ia sa te pui tu in locul lui,sa muncesti, zi de zi, pentru tarisoara ta, 16 ore pe zi,sa ai grija si de familie si de partid si de Guvern si de grasii de bugetari si de nesimtitii de pensionari si dupa aceeea sa ne spui cand mai ai timp sa apari si in emisiuni, la T. V. E asa usor sa criticam! (acum oare se uita pe blog la tine sau la Badea?)

  5. Cu politicienii si politistii m-am convins dar si oamenii de stiinta ???
    Cum naiba sa-i pui numele la un dinozaur “balaurul bondoc” ?
    Cred ca au avut de ales dintre :
    1. magaoaia sexy
    2. balaurul bondoc
    3. dinozaurul porno
    :))))

  6. Eu as fi vrut sa stiu care era oferta de natura strict politica.Ma mananca o curiozitate.Emisiunea va pastra acelasi format?Si pentru ca stiu ca Base are o nelamurire,stiu ca iti citeste blogul,poate intelege si el ca Franta vrea ca Romania sa asigure conditii decente de trai si de educatie pentru cetatenii sai ,altfel tiganii romani nu ar mai fi nevoiti sa plece in tari straine .Asa e logic,asa ar fi normal.L-am vazut acum la tv recunoscand ca este un nimeni pe plan extern,ca strategiile lui nu valoreaza nici cat negru sub unghie in fata Europei,ca nu este credibil.Si remarc aceeasi amnezie in legatura cu anul 2009 cand ne-am inprumutat miliarde si banii au disparut pur si simplu.Si ne vom mai imprumuta.Si inca o nelamurire:era baut cand a tinut speech-ul?Si ca sa preintampin o remarca de a ta :ce treaba are postarea ta cu ce am scris mai sus?O sa fac eu o legatura si o sa iti reamintesc ca ramai “tonomatul cu euro al lui Base”.Bafta la prima emisiune,la nivel national!Procedam ca la campionat.

  7. bravo ciutacule te urmaresc de mult si chiar imi place de tine,esti un tip vertical.succes la noua televiziune.continua tot asa.

  8. Pacat ca nu te-ai dus la B(asescu)1(numar de banci devalizate)TV.Asa poate ca se mai taia din orele de ineptii de la nASUL si poate pana la urma scapam de tot de emisiunea aceea.Asta e viata.Mai rezistam 2-3 ani de teroare portocalie

  9. bravo,numai ca ma suparai la a 2 avusasi 4 ore dar acum,numai vinerea haaaaaaaaaaaaaide mai pune una sau jumatate nu fi rau,delecteza-ne,cateodata tu,gadea,badea sunteti mai buni decat……………..

  10. Eu Va doresc si succes -e si succes -uri si Inspiratie permanenta! , asa cum m-ati facut sa Va indragesc,de altfel…
    In Boca Di Lupo !

  11. Sa fie intr-un ceas bun! Da’ nu mi se pare o mutare a ta de la un angajator la altul, ci mai degraba o schimbarea in programul tau. A te muta la Antena X la Antena Y nu mi se pare o mutare in sensul propriu al cuvantului, e ca si cum eu as spune ca m-am mutat din dormitorul verde in dormitorul albastru.

  12. Succes! E o emisiune care îmi lipseşte. Mi-ar fi plăcut să ai emisiunea de luni până vineri. Ţi-ai ales o zi ingrată, la o oră imposibilă. Dar ce-i al vostru e-al vostru: cine-l urmăreşte pe Valentin Stan stă şi pentru tine. Şi e chiar un pariu fiindcă de regulă oamenii au cu totul altceva de făcut vinerea noaptea decât să urmărească emisiuni grele. 🙂

  13. I knew it…:). Bafta! Sper ca o iei si pe Oana cu tine. E un ingeras dulce si inteligent.

  14. Mie imi place alegerea pentru vineri seara cand nu-l avem nici pe Gadea si nici pe Badea.Si dl.Stan abia ne deschide apetitul.Abia astept!
    Te asteptam cu interes.Si vreau sa mai spun ceva ce m-a surprins nu stiu de ce,abia azi, stateau ziaristii pandind remanierea,ca pe front in transee sau in linia intai. Foarte respectati,stiu.

  15. Domnule Ciutacu, bună noapte, sau bună dimineaţa. Cum vreţi s-o luaţi la ora unu şi a zilei de azi, 2 septembrie, la zece ani după potop.

    Din când în când şi uneori vă urmăresc şi IO pe Antena 3. Dar o fac doar din când în când pentru că mi-a ajuns politica la “mărul lui Adam” şi mă tem să n-o debordez. Ar fi păcat să arunc ce s-au străduzit alţii să ne dea de peste douăzeci de ani. Adecă DEMOCRAŢIE, nu comunism, nu dictatură, nu mai ştiu eu ce. Dar nici nu ştiu dacă aveţi timpul necesar şi răbdarea să cetiţi dsebitările mele. Aşa că, vă doresc mult succes în tot ce faceţi.
    Să vă ajute Dumnezeu.

  16. Esentele puternice vin in containere mici. Sper ca noua emisiune sa fie pe masura. Succes pe mai departe!

  17. In sfarsit, unul fair-play in PARTIDA Democrat-Liberala (Olteanu; fiind numele, nu porecla). A recunoscut, intr-un cadru oficial, ca daca ar fi ramas Nica la MAI, PDL nu ar fi castigat alegerile… Stiam si noi, de altfel…

  18. :):):) avem echipa si atmosfera, fraierii ati crezut ca pleaca Boss, iar ati supt-o, apropos cretinilor daca mergea la B1, era marfa de maine?
    luati de la base, pana aveti tenul impecabil.

  19. Este intradevar normalitate ceea ce s-a intamplat si era previzibil.Emisiunea dvs are noima,ba mai mult o faceti foarte bine.Imi lipseste.Ma bucur intotdeauna sa va vad.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.