Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Monik, ne vedem la bară; aia de justiţie:)

Monik, ne vedem la bară; aia de justiţie:)

Motto: “Aştept să o cheme Băse, să o premieze; campioană mondială la bârnă verticală” (Ardeiu’)

Nu ştii ce-ai făcut exact cu banii de la buget? Pe tine te interesa numai reuşita evenimentului faraonic? Nu ştii cine-i Nica? Vrei să-ţi spun eu cine ţi l-a adus la uşă? Sau cine şi-a dat demisia după ce l-ai pus să semneze ororile alea de contracte? Ţăţico, ridică olecuţă mâinile din şolduri, scoate-ţi creionul chimic de după ureche şi zgârie apăsat pe hârtie după dictare, ca la voi în Modrogan. Pentru că meriţi…

Domnule prim-ministru, subsemnata, Iacob-Ridzi Monica, vă rog să luaţi act de demisia mea din funcţia de ministru. Plec cu conştiinţa împăcată şi cu sentimentul datoriei împlinite, regret că nu am putut să-mi duc proiectele până la capăt, dar nu vreau ca atacurile politice injuste şi campania mediatică orchestrată împotriva mea să afecteze nedrept imaginea PD-L. Rămân acelaşi soldat credincios al partidului.

După, te duci la duduia Elena, completezi o împuternicire avocaţială şi te pregăteşti să te vezi cu ţuluşii. Nu-ţi fie frică să apari la bară (adică-n instanţă, să nu crezi că aş vrea să-ţi trezesc amintiri dureroase), scena te iubeşte. Deşi procurorii-s curve, iar nea Trăian s-a învăţat să arunce la coşul de gunoi batistele în care-şi suflă mucii, noi, fanii tăi de la oraş, credem în nevinovăţia ta şi-n imparţialitatea judecătorilor.UPDATE: Cu toată modestia de care sunt în stare, trebuie să devoalez un vizionar

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Monik, ne vedem la bară; aia de justiţie:)

  1. Nu face nimic,da o tura pe la tara se aseaza ceva timp pe o banca si tusti intr-un alt post.Asta e valabil doar daca Faraonul ala batrin nu o vrea plecata de tot.

    Un fan de la oras.

  2. Daca TB va iesi din nou pres. stiind ca e ultimul sau mandat VA FACE TOT POSIBILUL sa schimbe Constitutia pentru a fi reales inca odata sau definitiv. Cu ajutorul cozilor de matura gen Hurezeanu acest lucru poate fi posibil. stiu ca cititi mesajele, poate sunteti de acord cu mine Succes in continuare

  3. Ei si ce? Schimba micutu’ repede codurile si se rezolva. Eu n-am vazut CV-ul d-nei Ridzi ,competentele profesionale si foaia matricola.As vrea sa vad si foaia matricola a “dirigintelui”,ca sa pot intelege de ce-mi trimite copilul la “Goagal” si nu la carte.

  4. Cred ca suntem unici, ma refer la Romania, la tupeul si nesimtirea politicienilor!
    Monica Iacob Ridzi daca exista ca “politician” in America si facea asemenea magarii demne de golanasii de cartier, ERA ARESTATA IN SECUNDA DOI!
    Sunt foarte curios daca Basescu se va descotorosi de una dintre principalele surse importante de finantare a pedelistilor si implicit a lui pentru prezidentiale, ma refer la intregul clan RIDZI!

  5. Eu sunt cetateanul turmentat!
    Asta si-a depus demisia??? E pe bune sau e o mistocareala?

  6. 1.Gud point!
    2.Despre “veniturile nesimtite” ce parere ai?(vezi mail)
    3.Nu trebuia ieri sa-i dea un raspuns ministrul Nica lui Turcescu vis a vis de cele 600.000 de voturi pe listele suplimentare?
    Salutare taica si noroc

  7. &,deci,asadar & prin urmare,d-na Ridzi-Pitzi-Poanca e pe cale s-o puna. & cand te gandesti cat s-a strasuit sa-i slujeasca pe stapanii sai. in mod normal,n-ar trebui sa pateasca nimic,dar cu clanul mafiot Basescu nu se stie niciodata.

  8. O demisie?! Nu vom vedea aşa ceva! Nu, atâta timp cât, la ţâta bugetului, sug (în cârdăşie) ăia care sug. Başca, pe lângă asta, fac ce vor muşchii lor prin Parlament, că doară-s 70% de mocofani cu mîinile pe sus ori de câte ori îs de votat legi care să ne tâlhărească ori cu totul în afara firii. Să ne trăiască ăia care-or stat acasă!

  9. administratorul srl-ului este un oarecare Razvan Nica. Ma, acuma nu stiu ce sa zic…doar mie mi se pare suspect? poate ca e paote ca nu e dar ia verificati si voi arborele genealogic al individului asta. vorbeam astazi cu un neamtz despre cazul asta si el raspunde convins ca ridzi va plati in fatza justitiei, nicolaiciuc de asemenea va fi tras la raspundere pentru ceea ce a facut i se vor confisca bunurile si va merge la puscarie. nu am reusit sa il conving ca nu e asa, el credea ca justitia la noi e ca la ei.

  10. demisie?! imi place optimismul domniilor voastre. pe unde-ati fost iesiti in ultimii 5 ani, doamne iarta-ma…

  11. dupa ce am vazut-o la sinteza zilei pe miss pitz de fiecare data cand imi aduc aminte de fata ei imi vine sa i dau un pumn fix in mutra.

  12. nesimtire si bataie de joc! absolventa facultatii de confectii si textile a ajuns sefa peste tineret si sport, acum ies la iveala parerile tineretului despre acest fapt! nici eu nu cred ca isi da demisia, mai sunt tunuri de dat. acu mai e si a doua varianta: poate nu e rea-vointa, poate chiar e incompententa maxima. dilema e..care varianta e mai trista?

  13. iar pedeapsa pentru monik sa fie sinonimica cu cele date de inchizitie pentru vrajitoare..

  14. Nu-si va da demisia pt ca ea nu raspunde in fata poporului (asa cum ar fi normal) ci raspunde in fata lui TB. Daca el ii va spune sa-si de ademisia o va face altfel tot ce zicem si facem noi o lasa rece.

  15. eu cred ca monik va iesi cu brio din situatia asta, asa cum au facut-o si altii care au furat de 20 de ani din tara asta si continua sa fure. am vazut ca se tot discuta in ultima vreme despre coduri si in special despre reducerea pedepselor din codul penal. si isi dau cu parerea tot felul de baieti specialisti in penal si mai stiu eu in ce, fara ca macar unul sa inteleaga ca de fap nu asta e problema!! problema e ca alora care fura ca in codru nu li se aplica oricum nicio pedeapsa! problema e ca sistemul e corupt! ce importanta are sa discutam despre cuantumul pedepsei atata vreme cat oricum nu se aplica?! si atunci de ce atata tam-tam pt modificarile codului penal? pt aia care fura o gaina? asta e problema noastra?

  16. Astia ca Ridzi, Udrea, Videanu nu au jena sau rusine iar singurii care se lupta cu mafia sunt cei din presa.

  17. Mircea Andrei (tot soldat de serviciu): “Nu este nici o sansa ca Monica Ridzi sa fie urmarita penal.” Cele doua firme au fost alese printr-o “selectie de oferte”(asa se spune mai nou la favorizarea anumitor firme),ceea ce nu este ilegal si sunt acte care sa justifice toate cheltuielile. Sa speram ca demisia virtuala va fi completata si in realitate

  18. cainii latra – caravana trece; poa’ sa ii scrie chilian si rhapsody in blue, ca tot i se rupe meclistei in paispe

    sper sa o ia in barba (legal vorbind) la faza asta, dar nu cred ca se va intampla

    speranta moare ultima …. daca n-a murit deja

  19. Tupeul astora de la PD-L intrece tot clanul psd-ist si nomenclatura comunista, astia portocalii sunt cei mai ahtiati, cei mai murdari si cei mai tupeisti.

  20. Ce demisie!! Nu-si dau nici unul demisia, sunt prea nesimtiti sa faca asta!!!
    Trebuie sa facem “pe dracu in 4′ sa nu mai iesa Base inca o data ca nu baga in pamant cu totul….

  21. cam sase luni a stat. si-o fi scos si ea ceva?
    ca nu mai dureaza mult si o dau afara. Nu-si permit anul asta sa piarda puncte pretioase pe seama lu Ritzi.
    Si ce o sa mai rad de ei.. astia domne pe care ii preocupa starea natiunii.. astia care vor sa scoata tara la liman.
    Sa le fie rusine PD-l-istilor.
    Si maine poimaine apare Traian basescu independent si ce o sa mai rad iar de PD-L.
    Si uite asa ma ingras trei Kg.
    Auzi, cum crezi ca o sa planga Traian Basescu cand o sa piarda alegerile?
    Inainte baga discursul si la final lacrimile? sau va plange fara oprire si cu Daniel Morar in spatele lui citindu-i drepturile?

  22. S-a dus cineva de la voi sa se intereseze ce-i cu firmele alea doua? Sa intrebe cum se face un asemenea eveniment, care au fost costurile, cine sint baietii care au facut chestia asta. Sau voua va place doar sa luati in brate propriul adevar si sa muriti cu el asa?

  23. Suma de mai sus este o picatura in marea de bani care deja s-a cheltuit…in cei 20 de ani de post comunism.

    Nu stiu de ce ne mai miram de astfel de lucruri.

  24. Madam ridzi nu isi va da demisia. are obrazul prea gros pentru asta. In plus, trebuie sa isi apere barbatul care a prins nas de cand sotia lui e ministresa. La ora actuala, daca vrei sa intri in primarie, ca cetatean, musai sa dai un telefon inainte:d

  25. victor chiar crezi ca o sa pateasca ceva zdreanta asta? mortii lor de jegosi infecti,la turism si-o pus zdreanta aialalta blonda,la mts pe aiurita asta,cum o zis vanghelie”astia nici sa fure nu stiu” daca ar fi sa pateasca ceva sper sa faca puscarie pt ca nu stiu sa fure,rezulta ca is prea prosti

  26. Gata stiu:X Pe Roberta Anastase(sau cum o cheama) o vad insotitoare de zbor:> Scuzati ca este in afara subiectului.

  27. Daca tot nu prea putem face multe pentru a schimba ceva in tara asta, macar sa-i aratam cu degetul pe cei care merita ! Bravo !

  28. Toapa isi va da demisia cand si-o va da si bordureanu, nici mai devreme, nici mai tarziu! Adica niciodata! Au ei si gasca lor un tupeu si-o lipsa de bun simt, de zici ca acesta-i criteriul de baza pe care s-a bazat intrarea in partid. Niste ciocoi moderni, putind de bani si de obraznicie!

  29. PDL-ul ca un partid declarat impotriva coruptiei(prin fecioara M.Macovei),sunt sigur ca nu va tergiversa ca d-na ministru sa mearga in fata justitiei sa-si dovedeasca nevinovatia.

  30. Credeti voi muritori de rand,ca aceste vietati,vor primi o pedeapsa fie ea cat de mica ?

  31. Incredibil, ce tara de gunoaie. Cum (…) sa dai atata amar de bani pe aberatii.

    Felicitari D-le Ciutacu pentru imaginea atat de frumoasa si evidenta din inceptul articolului.

  32. Intr-o tara normala, si-ar fi dat demisia. In Romania nu vom vedea asa ceva. Si nici nu va fi demisa. Boc – Lord Helmet (cine nu stie personajul sa se uite la “Spaceballs”) n-are sange-n instalatie sa demita o vestala de-a lui Zeus.
    Si de ce ar demisiona? In fond si-a indeplinit misiunile cu brio. A produs bani pentru partid? A produs. A produs bani (multi) pentru Eba? A produs. Eba s-a ales si cu sprijinul ei? Da. Duduia Monica e super-eficienta.
    Cand va veni momentul, va fi executata de Zeus. Si-o va lichida fara sa clipeasca, pentru a arata tuturor ca aceasta este calea de urmat in privinta politicienilor acuzati de coruptie, chiar daca sunt din PD-L. Si mai ales pentru a inchide atat gura adversarilor politici cat si a presei.

  33. D-le Ciutacu,

    Va spun inca o data:bravo!!!

    Cu toata credinta si respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  34. Cu juma’ din bani ii plateau pe profesorii care muncesc la bac… Si pe elevi ca s-au prezentat … 🙂

  35. Titlu in Cotidianul de maine :

    Pentru prestaţia de Ziua Tineretului din Bucureşti, Monica Iacob-Ridzi a alocat 60.000 de euro pentru Viţa de Vie, Holograf şi Pepe. Artiştii susţin că au primit maximum 15.000

  36. hmmm, pieleanu a sarit ca ars cind a auzit ca i se cere demisia cotofenei. era in gradina, la psd, la tr.magurele, si a zis ca se creeaza un “precedent monstruos”, iar monik e nevinovata conform prezumtiei. “sa lasam justitia sa-si spuna cuvintul”, “campania asta face un mare rau”…bla-bla… si sa negrit la fata cind a auzit ca liberalii depun plingere penala. hmm, cam ciudat!

  37. Victor si eu sunt vizionar nu numai tu 🙂 🙂
    Asta e un prilej pt Basescu sa arate ca nu e tolerant nici cu oamenii sai si pun pariu ca Ridzi va fi demisa.
    Se va interpreta ca un act de dreptate facut de presedinte din care va castiga la imagine FOARTE MULT !

  38. Am fost la Minastirea Sinaia in data de 21 mai de Constantin si Elena cand invitati au fost viitorii mostenitori ai Japoniei.Cu delegatia a fost si ministrul inculturii Toader Paleologu care explica printesei Kiko intr-o engeza de balta din ce este preparata coliva.Cand a ajuns sa spuna grau in enleza a spus in mijlocul manastirii”Cum Dracu se spune grau in engleza’.Penibil personaj!!!

  39. Update: Ce obiect a avut plangerea penala? Mai concret un pic…Si ca un cetatean curios ce sunt ,DNA nu se mai autosesizeaza ? Sau se sesizeaza “selectiv” ?

  40. @IoanaP :
    puteti spune vreodata altceva in afara de “bravo domnule ciutacu!” ?

    mie imi plac toate manifestarile astea ale ziaristilor+bloggeri+”artisti”-(grasutul artist inteleg de ce uraste MTS-ul) , opinii ,anchete, acte artistice , bloguri ,etc. , dar le-am dus acut lipsa pe vremea lui nastase de exemplu…
    era cam tacere atunci.pesemne unii mai tarziu au inteles cum e cu libertatea asta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.