Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mogulizarea prin japcă a Oficiosului

Mogulizarea prin japcă a Oficiosului

Luptătorii împotriva mogulilor au ajuns salariaţii devalizatorului Bancorex. Cu sinceră părere de rău pentru situaţia oribilă în care se află nişte oameni profesionişti şi cu bun-simţ, nu pot, pe de altă parte, să nu rânjesc în colţul gurii la gândul că slugile lui Băsescu au ajuns să-l aibă şef pe chelnerul fraţilor Păunescu. Vorba maistrului Jack, nu-l poţi iubi gratis pe Jucător. Dar poţi s-o faci mai ieftin.

UPDATE: Experienţa căpătată-n oceanul cu rechini m-a învăţat să privesc cu mari rezerve negările mogulilor. Eu vă sfătuiesc s-o faceţi şi voi. Altfel, bine c-au scăpat de presiunea salariului doamnei Vicky şi pot purcede la redresarea business-ului.

CEL MAI UPDATE: Singurul site care n-a dat deocamdată ştirea vânzării Evz către fraţii Păunescu dintre cele care contează e cel al Evz. Până la ora asta, peste 100 de salariaţi din toate publicaţiile Ringier, majoritatea din divizia online şi administrativ, au fost concediaţi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Mogulizarea prin japcă a Oficiosului

  1. Nici Udrea nu-l iubeste gratis…dimpotriva cu ea pare foarte generos! Un cavaler desavarsit…gentile de la Cocos si ministerele de la Jucator-Fermecator.

  2. L-or pus sau nu pe Cristoiu sef?
    Oana Dobre va mai scrie la noua editura Evz+Capital?
    Oricum: oda conducatorului iubit!!!! O DA-l in…… A se completa punctele de suspensie cu destinatia dorita!
    Banzai!

  3. D-nul prezident ne este dator cu niste probe temeinice pentru acuzarea mogulilor sau isi cere publc scuze pentru manipularea cetatenilor in campania electorala. Sau a uitat ca s-a obligat sa ne scape de oligarhi ? Nu mai vrea? Ne-a fraierit iar?
    A renuntat si la baile de multime? Anul trecut topaia si se pupa cu toata lumea.

  4. vb lui Mircea Badea, acum chiar ca a devenit OFICIAL ! Oficiosul is now officially oficios !
    niste curve !devine din ce in ce mai greu sa te poti baza pe presa scrisa 🙁 sunt scarbit cand vad ce citesc oamenii in metrou ! EVZ a ajuns in sf unde ii era locul de ceva vreme…la closet
    va recomand sa va linistiti oameni buni, lasati politca si basestii ! 5 ani de acum in colo o sa tot suportam kkturi din astea! a, va recomand si un film cu care sa va linistiti – http://www.myvideo.ro/watch/7250678/Alice_in_Tara_Minunilor_Alice_in_Wonderland_trailer . Cui nu-i place JOhnny Depp sa nu se uite :p

  5. Imi pare rau ca gandesc astfel, dar, pentru nervii produsi de EvZ si deontologii scatofagi care scribaleau pe acolo, repet, imi pare rau ca gandesc asa, dar sper ca Ringier sa fi facut o afacere in superpierdere! Si s-o tina tot asa!
    Sa le moara si lor capra aia elvetiana, ca a noastra mioritica cinci ani nu isi revine!
    Partea buna a stirii este ca scatofilii care epitelizeaza cu limba, diafan, sfincterele prezidentiale vor avea in continuare un serviciu, chiar daca raman fara papile pe limba de atata … scris, dar nu vor mai putea in veci sa pozeze in deontologi cata vreme Paunescu le plateste leafa.

  6. Iar Mircewa Marian se va barbieri. O sa-l aud pe Radu Mor(t)aru spunand la televizor si laudandu-se la ce trust tare lucreaza el si ca ce tare-s EVZ si capital, fituici din ce in ce mai putin vizibile. Oare cine a luat hotararea micsorarii EVZ: Ringier sau regizoru’?

  7. Cum au zis ceva de la EVZ de “Base cel mare si sfant” cum au fost cumparati de altcineva….oare de ce????

  8. Da’ de ce prin japca? Adica ei n-au vrut (si care ei, jurnalistii sau vechii patroni?) si i-a obligat cineva? Altfel, daca aveau dificultati financiare, cine altcineva putea sa-i cumpere in afara de aia care au fost sustinuti in campanie de oficios? Doar nu erau sa ramana nepasatori la problemele ziarului care i-a elogiat atata.

  9. Nu se poate Oana Dobre la Jurnalul? Nu de alta, dar imi place mult si mi-e ca mediul de la EVZ&co. s-ar putea sa ii scoata multi peri albi.

  10. Pai cum sa dai crezare negarilor mogulilor?
    Ii vine cuiva sa planga de mila fratilor Paunescu? Chiar ii vede cineva in “cronica lipsa de lichiditati?” Pai cine altcineva ar putea forma un trust FAVORABIL Presedintelui tarii ca sa echilibreze faimoasa lui lupta cu mogulii cei rai?”. Dar sa nu uitam nici de Bogdan Buzoianu care declara ca n-are “nici cel mai mic gand sa faca achizitii media” dar de fapt asta face.Si atunci cum sa-i crezi?

  11. Televiziunile e cu noi Maria Ta… Ziarele e si ele cu noi… Oamenii ne iubeste tot pa noi… ( extrase din raportarile zilnice catre seful suprem) 😉

  12. Ev Zilei este o gluma proasta pe langa ce reprezenta chiar si-n 2004 cnd era printre putinele mijloace media care isi permitau sa-l critice pe Arogant!Un ziar cu continut politic este prin definitie anti putere,nu pro putere!

  13. Trista miscare! Asa pro-Basexu cum era pana acum pana in maduva oaselor, totusi macar pastra o aura de ziar cat de cat “spalat”. Mai era o Oana Dobre acolo, mai citeai din an in Paste cate un reportaj jurnalistic bine facut… La Paunescu va deveni o latrina.

    Cat despre Capital, imi pare rau ca tocmai mi-am prelungit abonamentul pe inca un an. Oare nu le pot cere banii inapoi?

  14. Pai daca ii concediaza pe aia din online cine sa mai scrie? Si-apoi, probabil ca evenimentele (probabil concedierile) sunt in toi acolo.
    Referitor la asta, cum adica pana la ora asta au fost concediati peste 100 de angajati? Ii anunta pe rand si acum s-a trecut de 100? Parca se zicea ca listele sunt deja facute, n-au fost si numerotate? Daca tot e asta evenimentul zilei, as vrea si eu sa am o imagine mai clara…

  15. se aspreste concurentza la “pupat in locuri intime”
    hehehe.
    sa moara mogulii!traiasca mogulii!!!

  16. Mie mi-e sila de ceea ce vad si aud,de ceea ce a ajuns tara asta si astia o ingroapa tot mai tare.

  17. pot sa fiu off? Am citit ce-a declarat maistru si am vazut poze cu o femeie frumoasa, care-mi place mult: floriana juncan. Restul, mocirla infecta si scarboasa.

  18. Exista diferenta intre trustul lui Paunescu, Voiculescu sau Vantu? NU.
    Fiecare negrisor “suge” acolo unde este platit. Este o rusine cu ceea ce se intampala acum in “presa”. Fiecare cu gasca lui de mercenari in slujba unui smecher sau a unui partid.
    Exista si in lumea buna presa partizana,de stanga,de dreapta,dar acolo se sustin in general idei si proiecte,nu minciuni tendentioase si polite platite gastii adverse.

  19. Multi Doamne dar prosti zisa Mot(b)oc,
    dar Maria Sa Lapusneanu(Basescu) planuise deja ca ,” De ma voi scula( si a fost reales) pe multi am sa popesc “. Si iata ca asta face . Va aduc aminte ca Lapusneanu l-a sacrificat pe Motoc chiar daca i-a fost sluga servila. Istoria se repeta si toti lingaii acestia se vor sfasia intre ei in goana lor nestapanita de a inhata ciolanul. Nu uitati fratilor, culoarea portocalie se obtine daca torni galben peste rosu!!! Va spune acest lucru ceva?
    Conducatorii politici sunt asa cum ii stiti. Totdeauna cer banii inainte de a te bucura de serviciile lor.Traiasca flacara purpurie si efectele ei! Cred ca mama Omida se zvarcoleste in mormant ca n-a fost ea in locul lui Manolea.

  20. VICTORE SUNT CONVINS CA NU O SA CITESTI COMENTARIUL ASA CA O SA SCRIU CE CRED PENTRU CA O SA INTRE AUTOMAT.NU TE SUPARA EU SUNT CONVINS CA DACA AI VREA AI PUTEA SA PUBLICI PE BLOG-UL TAU ,BINEINTELES ASTA DACA AI VREA UN ARTICOL SPRE EX.LEGAT DE ISTORIA ROMANIEI ,DESPRE ANUMITI POLITICIENI CONSACRATI SI CARE AU RAMAS IN ISTORIE PRIN DECIZIILE LUATE .A DOUA POZA PE CARE AI PUBLICAT-O IMI INSPIRA O LEHAMITE SI O SILA NUMAI CAND VA CA PE MASA EI AU O STICLA CHIVAS ,DAR DE CARE CHIVAS…?PUTINI STIU CAT COSTA O STICLA CUM ESTE CEA EXPUSA PE MASA.CE SA MAI CHIVAS A FACUT ISTORIE IN ROMANIA

  21. Vai de sufletul jurnalistilor care lucreaza la Evz. ca deja li s-a servit o doza suficient de mare de amenintare ca sa simta cine-i boss-ul.Managerii generali au afirmat taios ca daca majoritatea lor nu va dori sa lucreze pentru ei, vor inchide Evz.
    Deci, pana la urma fiecare mogul este cu oamenii lui?!

  22. Cine-ar fi crezut domnu’ Victor, cand l-am impuscat pe cizmar,ca iesim in strada ca peste 20 ani un chelner si un bisnitar sa ajunga sa taie si sa spanzure in tara asta…

  23. ALO, ALO, tovarasi, asezati-va la locurili voastre, daca un ziar a fost cumparat de oamenii lui Base nu este foarte important. Important este ca exista idioti care mai cred ce se scrie in astfel de ziare, uitand sa-si analizeze nivelul de trai. 51% (majoritar) din acest popor, in loc sa vada jegul in care traieste, prefera sa i se spuna ce sa gandeasca. Imaginea generala este clara. Baietii investesc in media pentru ca neandertalienii asta consuma. Este mult mai comod.De ce sa mai si gandeasca daca exista Luminatia Sa care gandeste pentru ei? Sa intre in istorie ca presedintele celor care nu cuvanta (dar nici nu gandesc) Ha ha ha.

  24. @liviu : Un milion de voturi le-au furat, soto. 500 de mii l-au votat din interese imediate sau de perspectiva, incluzand aici si cei care erau protejati de sefi PDL al oricarei institutii bugetare . Abia apoi raman iubitorii de arta ai caror idoli sunt Guta,Salam,Miracol si alti clasici in viata. 🙂

  25. O sa cumpere cineva si Cartea de Telefon?
    Cum e sa fii redactor sef la chestia asta?
    Cea mai buna ar fi Pora ca e rabdatoare si meticuloasa. Si nu se enerveaza daca o ataci.
    Se sacrifica numai pentru “Stefan cel Mare”.
    Nu se jertfeste decat pe altarul neamului, ca e patrioata si sentimentala.
    Asa ca pe aia de la pedele o sa-i scrie cu rosu in cartea de telefon.

  26. Cel mai cumplit aspect este faptul ca se prefac ca nu-i asa si ca ei sunt de partea adevarului. Impostura asta este cea mai josnica.

  27. Daca “Bulina rosie” a devenit oficial portocalie, pe cand apare presa care sa-si asume transparent si activ pe cei rosii?

  28. Pai mai are Jurnalul de papat,buburuza de Gandul,ceva oscioare de la Cotidianul si gata tata!
    A scapat barosanu de griji!
    Radu Moraru va fi redactor sef la “Scanteia” si Danut Diaconescu la “stanteia tineretului”.
    Si uite asa s-a inchis “Romania Libera”…

  29. Singura doamna si meseriasa de la mizeria asta de ziar este Oana Dobre.Fata,te rog dute spre zari mai calde!

  30. In “Tricolorul” de azi scrie despre boala matrozului – neoplasm malign avansat stadiul 3 spre 4, o fi adevarat ? Mai Victore voi stiti ceva de treaba asta ? Daca e adevarat n-ar trebui informata opinia publica ? Doar e presedintele tarii nu ?

  31. Ar trebui sa cumpere familia Paunescu sau altcineva de pe aici si Financial Times, ca uite ce prostii scrie:
    -Ba ca acordul cu FMI nu a fost un succes:
    http://www.ft.com/cms/s/0/176ac456-1685-11df-bf44-00144feab49a,s01=1.html
    http://financiar-imobiliar.guvernarea.ro/forum/viewtopic.php?p=10338#10338
    -Ba ne mai si categoriseste impreuna cu Libia si Mexic din punct de vedere al mediului de afaceri:
    http://www.ft.com/cms/s/0/8221cfd8-1775-11df-87f6-00144feab49a.html

    Pai daca era Ionut Popwscu autorul articolelor , am fi avut alta imagine si am fi si iesit din criza pana acum.

  32. Ne provoaca scraba si revolta cu cata cruzime taie “banosii” in carne vie!Oare ce contine “pachetul de compensatie” pentru prima femeie disponibilizata de la EVZ? Ce povara financiara putea sa fie aceasta?

  33. e ca si cum ne vom uita si vom citi ODA CONDUCATORULUI IUBIT!
    se vor uita si-i vor citi pupincuristii matelotului manelist….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.