Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Micul intrigant pe vremea lui Vanghelie

Micul intrigant pe vremea lui Vanghelie

N-a plecat nici în ultimul moment. A aşteptat să-i dea vecinii vânt pe scări şi să-l întrebe de ce fuge. “Finul diplomat”, pe care cică-l ştie lumea bună de peste Ocean, a scos la iveală un comportament greţos, de ţaţă decrepită şi mahalagioaică. În ultimele două zile, şi-a dat măsura spoielii. Imaginea lui, trudită cu atâta sârg, e un carton vopsit pe care plouă. Omul e deja de un grobianism vecin cu ţicneala scăpată de sub controlul medicamentos. S-a lipt la propriu de scaun şi a dat sms-uri în văzul unei ţări întregi. Oricâte argumente au invocat, nu l-au sculat benevol de-acolo oamenii; nici cu Furosemid nu cred că reuşeau, pare a avea rinichii tari. În scurtele pauze de ridicat din şezut, şi-a pus mâinile-n şold şi a strigat măscări de curtea şcolii, peste şanţ, din faţa porţii. Mai avea să le tragă câte o flegmă celor care l-au exclus, dar nu-i timpul trecut. Pur şi simplu, nu ştie să fie demnitar în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că n-are demnitate, habar n-are ce-i aia. A reuşit ca, în ultimele două zile, să-l facă până şi pe grobianul Traian Băsescu să pară un domn pe lângă el. (articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “Micul intrigant pe vremea lui Vanghelie

  1. In sfarsit a scapat PSD-ul de “prostanac”. Geoana spunea ca a fost votat de 5 milioane de oameni. Victore eu sunt unul dintre cei 5 milioane si am votat cu Geoanadoar ca sa scapam de Basescu, nu l-am votat pentru ce “om mare” e el. Se pare ca pana la urma jocul lui Ponta reuseste. Urmatorul pas: Suspendarea asa-zisului presedinte Traian Basescu. Doamne ajuta si sa ne vedem la referedum sanatosi si cu capul pe umeri!

  2. Pentru poză: 😆 😆 😆
    La cât timp pierdem cu Geoană, ca să zic aşa, măcar să ne şi distrăm un pic.

  3. Prost si mahalagiu ! Chiar nu s-a putut abtine sa se faca de ras in fata copiilor sai si a prietenilor ?!Cu siguranta este terminat politic.Cred ca si in relatiile cu cei apropiati va avea probleme.Omul a luat-o prin “coceni”,si nu se va opri aici.

  4. Acum realizez ce se intampla daca iesea Geoana presedinte al Romaniei probabil ca dupa doua mandate trebuia mitraliat ca Ceausescu ca individul nu mai parasea postul. Da ai dreptate Geoana scaunul de presedinte al senatului este al tau,al tau si al copiilor copiilor tai trebuia sa te legi de scaun cu lanturi si lacat iar cheia sa o inghiti. Psd-ul sa-i faca cadou lui Geoana un scaun imitatie al celui pe care a stat pana acum ca sa ii mai aline suferinta si sa il lase sa-si trateze problemele medicale.

  5. In campania electorala pentru prezidentiale din 2009,lui geoana i s-a reprosat ca nu-i raspunde lui basescu cu aceeasi moneda.S-a scuzat sustinand ca el este prin esenta un om bun,intelegator,nefiind un tip conflictual.Deci omul este si ipocrit !

  6. Ai surprins din nou toate amanuntele,deloc placute,ale acestui personaj politic care e un monument al ridicolului.
    Totusi,nu pot sa inteleg cum un partid atit de mare a putut propune asa o caricatura de om politic.Si,aici trebuie sa ii dau dreptate lui Geoana!Nastase si Iliescu sunt de vina ca ne-am potcovit cu asa un candidat la ultimele alegeri prezidentiale.Toate prostiile facute de Iliescu(din 90,atit de multe si atit de mari),toate derapajele lui Nastase,departarea cu fiecare zi a guvernarii Nastase de problemele tarii au facut sa ajungem aici.
    Tare ma tem ca istoria se va repeta.Din marea de voci ce tot anunta(ieri),cit si ce vor pierde PSD si USL,doar Victor Ciutacu a spus ca nu pierd nimic.Pericolul mare vine din linia a doua de intriganti si de specialisti.Mare atentie la Rizea,la juristul din comisia pt.suspendarea lui Basescu,dnul Toni Grebla ,etc!

  7. Situatie de lose-lose pentru opozitie, acum au pierdut si sefia Senatului si de acolo nu se mai clintesc portocaliii, mai ales la cit de lesinati sint cei din opozitie. La cita debandada este nici e usor de imaginat ce hotii se vor face la anul si ce victorios va iesi tandemul pdl-unpr si ce aliati tradatori vor mai avea gen partidul poporului prostit ori chiar din opozitie

  8. Da.
    “Istoria se repetă”… zice un proverb.
    “Ce ţie nu-ţi place….” ştiţi urmarea. 😉
    Problema e dacă “călăul” de azi a învăţat ceva(cacofonia li se potriveşte mănuşă şi călăului şi executatului)
    Dacă a dat jos o “paiaţă” să pună în loc un om excepţional, îmi scot pălăria (nu-i bai, îmi cumpăr una 😛 ).
    Dacă a făcut-o pentru a-şi pune un pupincurist (pe principiu vreau şi eu paiaţa mea)riscăm să vedem repetându-se istoria. Cum ştim cu cine vrea să-l înlocuiască, mă aştept să-l văd la următorul congres pe acest “intransigent” cam în aceiaşi postură. (Mă rog, se poate şi mai rău ;))
    (Băsescu este la un pas de a pune mâna pe ultima redută. Bravo Ponta! La cât mai multe “succesuri”.)

  9. Eu fac parte din randul celor 5 milioane de votanti ai lui Geoana si tin sa anunt ca-l felicit pe domnul Ponta pentru ca a avut curajul sa-l dea afara pe prostanac.Singurul motiv pentru care l-am votat pe Geoana era ca nu-l mai suportam pe Basescu,dar vazand comportamentul prostanacului din ultima perioada imi dau seama ca nici n-ar fi trebuit sa-l votez vreodata.Omul politic in care am crezut, in care cred in continuare si pe care l-am votat cu sperante a fost Crin Antonescu.Eu n-as fi pus stampila pe Geoana daca domnul Antonescu nu l-ar fi sustinut in campanie.Crin merita sa intre in turul 2 cu Base,el sigur ar fi castigat.Din pacate cea mai mare parte a mass-mediei(inclusiv cei de la Antene)in loc sa-l sustina pe Crin,care avea toate sansele sa castige,a preferat sa sustina un prostanac care mai are si apucaturi de tatza.Acum imi dau seama ca daca ar fi ajuns Geoana presedinte nimic nu s-ar fi schimbat.Probabil ca ne-am fi bucurat vreo cateva luni ca am scapat de Base,dar in curand ne-am fi dorit cu toata taria sa scapam si de Geonica.Victor Ponta a crescut in ochii mei,ca de altfel in ochii multor romani pentru faptul ca l-a aruncat din partid pe acest individ penibil.

  10. Bine ca am scapat de prostanac,era momentul sa scapam o data de el,nu are ce cauta acest ins in politica.Daca era un om diplomat si-ar fi dat demisia imediat,dar se pare ca este un golan de pe strada care a tinut cu dinti de scaun.Acum poate sa se duca la marea dragoste a sa si anume Mihaela,chiar imi pare rau de biata femeie.

  11. frunda sef la senat sprijinit de usl, udmr voteaza suspendarea lui basescu,nu se mai face legea votului prin corespondenta care scotea udmr din parlament,se coafeaza o eventuala modificare a nr de parlamentari cu 50% vot pe lista,regiune secuiasca soft, udmr participa la viitoarea guvernare.

  12. Poza este bestiala :))Ma bucur ca am scapat de el si ca i s-a dat ocazia sa-si dea arama pe fata pentru ca asa am vazut ca nu am pierdut nimic!

  13. Incredibil acest personaj, Mircea Geoana, ma intreb cat va dura oare tevatura asta, un scenariu cu totul penibil, politicienii acestia sunt toti niste catastrofe, intr-adevar nu exista unul imaculat sau mai acatari….Cum poate fi caracterizat un om care se tine de scaun la propriu, nu la figurat ????? Un om orbit de nevasta si soacra, un barbat de nimic intr-un fond.Geoana pare un om mult prea slab ca sa fie atat de breaz in apararea propriului scaun .Doar Mihaela , soacra-sa si afacerile lor pot sa fie in spatele acestei debusolari si psihoze.

  14. Ce vreți mai bun semnal decât realegerea Doamnei Geoană la șefia Organizației Crucea Roșie.
    PDL-ul nu face cadouri opoziției! A primit ceva de la Geoană!

  15. @Victor:
    Tinind cont ca am plecat sa ud buretele acu 20 de ani si ca mi-e greu sa mai inteleg ce e scris pe tabla, poate iti faci pomana si ma luminezi:
    1. Ce dracu a cautat Geoana la Vintu in 2009?
    Miscarea lui Ponta, aparent nesustinuta de greii partidului, ori e una geniala, ori Ponta intra la categoria “noi muncim, noi nu gindim”.
    2. Cum il citesti tu pe Ponta si la ce te astepti de la el (ca viitor prim-ministru)?
    Ziceai in articolul precedent printre altele ca “… inclusiv de ordin financiar, nescoase (încă) pe tapet”.
    3. Ar putea fi asta un indiciu/motiv suficient de serios sa-l banui ca va sari pirleazu (treptat/brusc) intr-o zona controlata de vasnicul marinar?
    In 2009, imediat dupa alegeri, erai pe nedrept suparat pe cei din diaspora pentru esecul (cel putin asta era explicatia oficiala ce a rezultat din asa zisa numaratoare a voturilor) de a il trimite pe marinar la pensie.
    4. Daca a facut blatu’ (precum se sugera aseara) cind ai inceput sa(-l) banui?

    La buna citire.

  16. Vedem continuarea jocului dupa Geoana:udmr sau usl la sefia senatului?pd-ul sub nicio forma.Base e olecuta presat cu suspendarea.Si pd-ul la fel.

  17. OMG, m-am invinetit de ris, pisica fugea disperata
    de colo-colo ca nu stia de ce scoteam sunetele 🙂
    bre, pă vremuri se obisnuia cu Ciocolax =))
    am ramas consternat cind am vazut cum se tavalea
    de dragul scaunului. cineva zicea de statura unui
    politician adevarat cum a fost Seniorul, precum
    si necramponarea acestuia de o functie, iar
    daca-m face o paralela (desi nu e cazul), ar fi
    ceva de genul: Pele vs un mingicar de cartier.
    btw: copiii rautaciosi nu intra in cartile de istorie.

  18. E ceva vreme de cand cred ca omul are dereglari de ordin psihic. Nimeni nu pierde alegere asa cum a facut-o el pentru ca la exagerat de scurt timp sa para chiar vesel ca si cum nimic nu s-a intamplat. Era clar ca-i fileaza o lampa. Iliescu atunci cand a pierdut sefia PSD era negru la fata si-i tremura vocea. Orice om normal sufera in mod real si e de inteles cand trece printr-un moment greu. Geoana parea oarecum seren dupa noaptea alegerilor, ceea ce m-a facut sa cred ca si-a pierdut putin mintile. Se pare ca nu m-am inselat… 🙂

  19. Domnule Ciutacu, daca doriti sa mai aflati inca ceva despre ”caracterul” lui Mircea Geoana – am facut ”un exercitiu de sinceritate” pe blogul meu. Sunt un fost consilier general PSD care a avut ghinionul sa mearga in audienta la Mircea Geoana in calitate de presedinte PSD.
    Iata un fragment din postarea mea ”Nu am relatat niciodata public ceea ce s-a petrecut atunci, in februarie 2006, in biroul presedintelui PSD, dar astazi am ales sa vorbesc In acea zi de februarie 2006, un consilier general PSD i-a relatat presedintelui PSD ca exista probleme grave in cadrul grupului de consilieri generali PSD (jocuri cu puterea pe bani buni pentru practicantii jocurilor, si presiuni inimaginabile asupra tinerilor consilieri generali care nu acceptau si nu participau)reactia presedintelui PSD ? adresandu-se liderului de grup de atunci,citez ”trebuie sa ne intalnim si sa stabilim o strategie pe consiliul general, ca uite e Alina Moise la mine si imi spune ca se petrec acolo niste lucruri care … pai nu e corect asa pe firimituri si doar pentru unii” – continuarea plus analiza din punctul de vedere al psihologiei politice aici

  20. Nu va ramane in nici o carte de istorie. Sper.
    O chestie nu ai lamurit-o : omul de care faci vorbire nu are unde sa se mai duca, ramanand si fara casa. Cel mult poate dormi in masina, doar pentru urmatorul an.
    Acasa nu cred ca-l mai primeste soacra si coarnele de cerb lopatar il impiedicau oricum sa intre pe usa.
    Mi-a placut o coarda pe care ai atins-o : dupa autoexecutia de la alegeri, omul nu si-a asumat nimic, a dat inainte cu aceleasi privilegii, si asemenea chestii populimea asa manipulabila si uituca cum e ea, nu iarta.

  21. Credeam ca toata mizeria asta portocalie care s-a
    abatut asupra tarii, ca suvoaiele mari de noroaie
    in timpul inundatiilor ,a rostogolit din opozitie
    toate gunoaiele lacome si furacioase,de partea
    puterii.Nu stiu ce a facut Geoana dar eu l-am
    perceput ca pe o fire slaba,duplicitara,un ceva mic ce se dadea mare si chiar fioros.L-au
    luat si pe el suvoaiele.Duca-se.
    Am auzit ca a inceput opozitia sa sune talangile suspendarii lui Basescu.Dar sa speram
    ca vor suna talangile nu cu maini amortite.
    Geoana a zis ca pesedeul nu poate fi o speranta
    pentru romani ,e la fel ca …s.a.m.d.Cea mai
    cumplita vina a lui Basescu este faptul ca ucide in mod voit copiii si batranii din tara
    asta ,a distrus si distruge constient,din
    lacomie, razbunare ,dementa sau pentru ca s-a
    angajat fata de cineva sa-i ofere o Romanie
    facuta farame.

  22. Geoana e in mare parte vinovat de dezastrul din tara. Daca nu pierdea alegerile, acum vremurile ar fi fost altele (cred ca nici in visurile sale cele mai frumoase Basescu nu se gandea ca o sa aiba parte de o asa gafa, ca cea a vizitei lui Geoana la Vantu)
    Iar astazi Geoana a intarit faptul ca este un looser.

  23. apropo de scaun si sezut; daca ultimul ar avea
    dinti, atunci expresia “gura bate curul” n-ar
    mai fi de actualitate 🙂

  24. asta e adevaratul geoana, un intrigant parsiv si nerecunoscator. si-a furat-o asa cum ar fi vrut el s-o dea, cred ca asta-i marea lui oftica. e un ratat, a dat fail la tot ce au incercat aia din psd cu el. chiar am mari dubii ca e vre-un mare meserias in ale politicii extrene, tare mi-e ca se compara cu cine stie ce alt mare ratat. bine c-a iesit.

  25. In “buna”traditie romaneasca i s-a luat gatul fostului.Diferenta este ca Geoana a “inaugurat”o chestie noua,excluderea fostului sef de partid.Noutatea este pentru un partid “democratic”,in partidele comuniste era un obicei,asta daca impricinatul nu era bagat la puscarie sau impuscat.Spusele lui Geoana se potrivesc din pacate la TOATE partidele din Romania,in fapt niste cluburi inchise in care cativa indivizi putrezi de coruptie decid ce si cum,notiunea de partid de mase fiind la fel de departata ca si aceea ce ideologie!Revenind pana la urma eu tot nu am aflat DE CE a fost Geoana exclus din PSD.Ca i-a facut cu ou si cu otet,hm,asta este o reactie oarecum normala.La urma urmei nu a gresit cu nimic in spusele lui.Ponta,un individ cu un tupeu pe masura lui Guse nu impune prin nimic.Daca PNL a fost un partid condus de gineri de nomneclaturisti,PSD a ajuns un partid de familie in care ginerele este seful socrului iar socrul poarta vobele partidului.Frumoasa coalitie,nu am ce zice.Acu’sa nu fiu banuit de nu’s’ce simpatii fata de Geoana,dar tare ma tem ca argumentul ca are in spate 5 (CINCI)MILIOANE de voturi ,si va rog alea “translatate de la Crin”nu au fost prea multe,f’o doua maximum,dar oricum,in ciuda chestiei cu Vintu omul A CASTIGAT alegerile,este beton.Le-au trebuit 12 ore pedelistilor sa manareasca voturile ca sa nu ramaie de caruta.Cat despre ce ar fi facut Geoana ca presedinte,apoi nu prea avem cum sa stim,nu?Ceea ce ma inspaimanta este faptul ca nici unul dintre “copresedintii”USL nu prea mai atrage voturi.Si asta din cauza ca lupta lor cu Puterea se poarta cu vartosenia mamaligii!

  26. Am auzit ca vrea sa infinteze un nou partid, numit”PP” adica “Partidul Pateticilor”. Ah Adrian Severin ar fi o achizitie grozava.

  27. Mircea Geoana este CALU TROIAN AL PSD daca Domnul Basescu pune botul si il ia pe Geoana in UNPR PDL ESTE TERMINAT CA SI TARANISTII

  28. …Si asta nu-i tot! Urmeaza si-un “va urma” care o sa ne arate inca si mai si ce fel de diplomatie il defineste pe politicianul geoana. Ciudat insa ca se lasa-n cur ca magarul fara sa inteleaga ca penibilul in care se complace este de referinta si ca, in fiecare minut de unghii rupte incercand sa se agate de scaun, demnitatea si bunul simt i se diminueaza grav iar jena cu care il privim toti cei care am crezut in el, creste! Pe asta am pus eu stampila acum doi ani?! Dar ce ma mir, atunci si-a dat el mana cu marinaru’ de m-a socat de-a binelea.

  29. Lucruri ciudate:

    1) de ce a votat PDL pentru eliminarea lui Geoana din pozitia de sef al Senatului ?
    2) “topaiala” lui Geoana din 2009 era autentica; cum se explica acum?

    Pe de alta parte, cum se explica pozitia lui V.Ciutacu? O revelatie subita ?

  30. sincer, ma tem de momentul cand Basescu va dispare din scena. Cred ca piesa va fi aceeasi; se vor schimba doar oamenii (care trebuie atacati).

    Pentru ce ? Care-i scopul ? Banii ?

  31. e jalnic, josnic si lipsit de diplomatie acest geoana. iarasi, se vede, ca este penibil si merita tot mistou la adresa sa. nu cred ca merita nici cea mai mica atentie acest geoana si cred ca iar s-a ajuns la o prostie de genul asta ca sa se abata astia eventual de la suspendarea lui nr. 1. nu cred ca merita nici cea mai mica atentie individul

  32. In cadrul alegerilor prezidentiale am dat un vot nul.Am votat cu Petre Tutea.Pentru o perioada m-am gandit ca totusi ar fi trebuit sa votez cu Geoana chiar daca Bombonel,Hrebe,Nea Nelu and com. imi provoacau sila.
    Uitandu-ma acum la anii ce au trecut sunt multumit ca am luat o decizie cinstita cu mine insumi.

    Au trecut 22 de ani si eu nu mai accept jumatati de masura.Vreau sa votez pentru o persoana, un partid valoros.

  33. Prea tarziu a fost exclus din partid si nu a inteles nici acum ce a cautat in politica.Acest individ a intrat in PSD cu relatii,nu pentru merite!Oricum este trist ca exista astfel de specimene. Cum a intrat in PSD , A SI IESIT.

  34. geoana este o mare dezamagire,incep sa am incredere in ponta.DAR cum sa votezi cu crin?omu ala nici nu se duce la parlament,asta transmite un mesaj clar ca nu vrea sa conduca este doar un om caruia ii place sa fie in centrul atentiei!nici macar nu avem scena politica,doar un scaun pe care cand se urca unu din ei il avem in vizor si putem arunca cu oua.

  35. Atunci cand tunati si fulgerati impotriva celor care l-au ales pe basescu,cum n-ati putut intelege cat de gretos era geoana?De ce v-a trebuit atata timp sa intelegeti ca bietul popor a fost mai intelept decat voi ziaristii?Ca geoana in micimea lui v-a surprins si pe voi care stateati in preajma lui si-l sustineati.Il sustineati ca sa scapam de basescu,va inteleg,dar ce nu inteleg e cum mama dracului au putut sa-l propuna “tovarasii” lui.Vai de curul nostru,ce perspective avem!

  36. @Palpatine II: da un search pe blog, dupa cuvantul magic Geoana, inainte sa pui intrebari insinuante tampite.
    @elena constantin: cei care l-au votat pe Basescu sunt tampiti sau hoti care fura impreuna cu regimul. raman la aceeasi parere.
    @mare bucurie: si te-ai ales cu Basescu. lovitura de o rara inteligenta!

  37. Perfect de-acord cu intreg articolul , dar tzacanit cum mi-s (sau cum m-o facut viata) , ma intreb daca nu asta a si vrut: daca tot trebuie “sa-si ia jucariile si sa plece” macar sa lase cat mai multa mizerie in urma lui , o pata cat mai mare pe obrazul PSD-ului si al Opozitiei , “ca sa vada lumea ca nici astia nu-s mai buni , ca uite ce oameni au …”!!! 👿
    Oricum o luati , nu se potriveste nicicum comportamentul diplomatic uzual al lui Geoana (nu uitati cum l-am admirat si pt. comentariile echilibrate despre momentul discursului regelui din Parlament) raportat la iesirile lui actuale , gen Boureanu sau Talmacean ! In toata chestia asta ceva suna al-naibii de fals … 🙄

  38. Eu cred ca Geoana a facut ceea ce i s-a ordonat. A fortat nota ca sa duca la pagube cat mai mari in imaginea PSD.

  39. D-le Ciutacu, credeti ca o sa mai apucam ziua in care Basescu, Udrea, Anastase, Voinescu,etc vor infunda puscaria? Dumneavoastra care sunteti in miezul evenimentelor o stiti mai bine, daca aveti speranta atunci e recomfortant sa stiu. L-am vazut pe Basescu atunci cand cobora din limuzina, arata intocmai ca Ceausescu, aceleasi maniere, la fel de anacronic.Oare “stapanii” de peste ocean il mai vor pe Basescu? In ’89 moartea unui tiran a adus speranta dar si pierderi enorme pentru acea farama de speranta. La noi venea mereu un vecin a carui fiu murise si aducea zilnic ziare.Avea o tristete in suflet dar credea ca jertfa fiului sau a avut un sens,erau la unison dincolo de mormant.Germenele tiraniei trebuie starpit din inimile noastre. Nu ne mai putem permite moral sa lasam asemenea fenomene sa ne copleseasca.De aceea sper ca exponentii actualului regim sa se faca tandari si la propriu si la figurat.Fie ca toate blestemele sa-i ajunga si pe ei si pe cei de aceeasi filiatie cu acestia!!!!

  40. @V.Ciutacu:

    spre deosebire de tine, eu nu am luxul de a zice orice vreau pe acest forum. Dar ai un talent deosebit in a-ti atrage “simpatii” de ordin personale, prin modul de comunicare brutal.

    Daca nu as avea ce pierde, m-as opri oricand cu masina in tine. Asa, m-as simti al dreakului de bine. Sau o capaceala serioasa ti-ar fi indeajuns.

    Evident, nu o voi face. Dar astea sunt “sentimente” de ordin personal le inspiri multora – nu prin ceea ce comunici, ci prin modul de a comunica.

  41. Dl Ciutacu, stimati comentatori pe acets blog..citeam azi in Adev o replica a lui Geoana ca el vine din alt film nu din rasarit ca dl Iliescu…
    In primul rand tin sa mentionez ca niciunul nu mi-e simpatic dar pt adevar si daca poate sunt prost informat rog ziaristii sa cerceteze cu mijloace specifice , eu stiu ca dl Geoana ala curatul a intrat in externe cand l-a adus nimeni altul decat POSTELNICU de mana la cab unui ministru secretar de stat cum era pe atunci dl D, spunand ca acest tanar trebuie angajat in externe. Si uite asa marele diplomat Geoana a intrat pe baza de cerere in externe parasutat de la lucrari hidro….. a ca dupa l-au trimis baietii la scoli aia e spoiala…. si tot dupa i s-a refacut si istoricul intrarii ca s apara omul curat postrevolutionar….. ce legatura are postelnici cu dl Geoana si de unde atata afinitate…cautati…despre morti numai de bine… Deci aceasta soparla de Geoana s aolase mai moale …are un acracter infect si acu pe bune Iliescu si PSd isi merita soarta Iliescu l-a trimis amb in sua pt ca in 96 sa trimita geoana scrisoare lui emil, nastase l-a propulsat la externe si tot asa…ca si aia bubuie de prostie..aia din psd vreau sa spun..

  42. @Palpatine II: atat te duce capu’, batut oameni sau intrat cu masina-n ei. dispari de aici!

  43. Sigur ca da,nu incape indoiala,dar ar fi nedrept sa-i uitam pe cei care l-au propus pe geoana,la fel de tampiti sau hoti care-si doreau sa fure,impreuna sau nu cu el.

  44. Teodor Diamant (n. Teodor Mehtupciu, 1810 – 1841), a fost un reprezentant al socialismului utopic în România. În 1835 a înființat, la Scăieni Prahova, un falanster, intitulat Societatea agronomică și manufacturieră sau Colonia soților agronomi” zice Wikipedia. Hmmm! Probabil ca in citiva ani vom citi pe celasi site:

    Mircea Prostanac (n. Mircea Dan Geoană la 14 iulie 1958, București) a fost un reprezentant al socialismului particular in România. A infiintat la Dabuleni un samsarlic politic intitulat Conventia Cretin Demopupu sau sau Colonia soților ambasadori, avind ca semn electoral pepenele fleostit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.