Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

Mi-e silă de imbecilii declaraţi de dreapta care ieri l-au votat pe Băsescu de frică să nu le fure Vanghelie cota unică şi azi, în loc să-i spargă geamurile şi să-i pună foc la poartă, îi caută scuze lui Vlădescu pentru majorarea de stânga a dărilor. Mi-e silă de ziariştii care, după ce au prăbuşit tot pe ce-au pus mâna, dau lecţii de jurnalism, mi-e silă de politicienii migratori care se bat în consecvenţă şi principii la televizor, mi-e silă de impotenţii care nu bagă mingea-n poartă şi se plâng că-i fură arbitrii, mi-e silă de curvarii care jură iubire şi fidelitate nevestelor prin fiţuicile colorate.

Mi-e silă de acerebraţii care stau seara şi se holbează, cu mâna-n coşul cu portocale, în ţâţele tunate din dotarea lu’ Tonciu & Buruiană, bălesc pofiticos la Bianca lu’ Bote, bat două capace cu televizorul pe Private Spice şi dimineaţa acuză femeile care fac sex oral cu alţii că-s curve. Mi-e silă de cei care gândesc cu suliţa şi elogiază creierul, mi-e silă de tâmpiţii care nu pricep nimic şi comentează tot, mi-e silă de laşii care-njură din spatele celor două rânduri de yale încuiate, mi-e silă de toţi viermii ăştia la un loc. Mi-e silă de populaţia tâmpă cu pretenţii de popor care se comportă ca o turmă de oi, mi-e silă că suntem nevoiţi să împărţim acelaşi aer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

305 thoughts on “Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

  1. Respect si curaj mai departe. Putini au curajul sa spuna ce gindesc deschis si fara frica. Respect si sa o tii asa mei departe.
    Vali/Piatra Neamt

  2. Un articol corect, care defineste acest “popor” de doi lei, care s-a vandut pe una sau doua sticle de whisky in campania electorala;meritam tot ce ni se intampla-unora dintre noi dar care de fapt constituie majoritatea

  3. Ce se mai poate face? As pleca, dar unde sa ma duc? Am 26 de ani, din care 24 de scoala. Nu se uita nici drq la mine sau la cv-ul meu. Crede-ma, Victore, ca imi este si mai sila de tot ce se intampla in groapa asta de gunoaie numita Romania.

  4. Sunt de acord cu dumneavoastra dl Ciutacu! Ma inclin in fata dumneavoasra,a dl Mircea Badea si celor din trustul Antenelor care incercati sa ne aratati adevarata fata a color care ne conduc…eu va multumesc si va rog sa nu va dati batuti ca astia ne vor vinde cu totul…eu unul ies in strada daca e nevoie…Multa sanatate si putere de munca.Cu respect Ionel.

  5. Gaj

    Zi de zi, ne punem sufletul gaj
    pentru încă un mâine palpabil.
    Ne infuzăm porţii mari
    de speranţe, învelite în aluminiu
    şi le sorbim, pedanţi,
    cu degetul mic ridicat
    ca într-un salon cu brocart.

    Zi de zi, ne punem sufletul gaj
    pentru încă un mâine palpabil
    şi ne minţim şoptind:
    “Doar azi…”
    Ne proiectăm, timizi, iluziile
    ca pe o hologramă
    şi nu ne ferim să le ipotecăm,
    până la ultimul rang.

    Zi de zi, ne punem sufletul gaj
    pentru încă un mâine palpabil.
    Ne aşezăm, cuminţi, sentimentele-n galantar
    şi, de ni se cere, eliberăm şi bon fiscal.

  6. mai rau decat a ne fi sila e ca, desi sentimentul de scarba ramane, trebuie sa ne prefacem, trebuie sa interactionam in continuare, trebuie sa ascultam in continuare, iar, probabil, in cazul tau, vrei nu vrei, esti inconjurat de multi care se incadreaza la denumirea „vierme”…

  7. Noua ca popor ar trebui sa ne fie sila de Presedintele care participa si se da in stamba la botezul unui interlop rrom neplatitor de taxe si impozite …in timp ce in Romania unii oameni cauta in gunoaie o bucata de paine….totul in tara noastra are un “infiorator” iz de manelism….Oare ce se va intampla cu noi?

  8. Doamne, vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni!
    Suntem ca-n basme numai ca nu crestem intr-un an cat altii-n zece… imbatranim intr-un an cat altii-n zece! Maine o sa am o luna-n plus, nu o zi.
    Unde am gresit noi, romanii?

  9. Rezonez în mod absolut cu tot articolul, mă simt cu atât mai scârbit cu cât constat ca ar trebui să fiu prea tânăr pentru a simţi aşa ceva.
    Dar deh România e mediul perfect prin care un om cu o minimă coerenţă mentală se poate minuna asupra a cât de mare poate fi nivelul de îndobitocire gravă

  10. Fratilor eu si inca cativa iesim in strada la orice ora !
    Se poate organiza ceva ?
    ….Sau ne impusca basescu ???
    Vreau sa scapam de nenorocitii astia….sunt disperat, imi vine sa-mi iau campii !!!
    Astept propuneri

  11. Precizare: Acest comentariu nu este academic, dar… cui îi pasă, trăim în ţara căreia nu-i pasă de treburile astea.
    Întrebare: asculţi Paraziţii? Uite aici o mostră din 2007, valabilă până în 2999:

    “Facem slalom printre cretini zi de zi
    Intr-o lume mica si murdara asa cum o stii
    Prostii par conceputi pe cale artificiala
    Ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala”

  12. Mai astia care dati vina pe romani pentru tot ce se intampla, faptul ca unii romani sunt idioti asta nu inseamna ca toata natia noastra este idioata, nenea ciutacu are dreptate, dar prostilor care au votat guvernul care este azi la putere , va doresc sa muriti de foame, de ce vreti voi, abia supot guvernul care e acum… au ajuns curvele ministrii si tampiti sa conduca tara, unii spun ca meritam, pardon merita prostimea sa ajunga sa isi vanda rinichii ca sa supravietuiasca, nu ne mai bagati cu prostimea la un loc, eu nu am votat betivul care este azi la putere si nici pe incompetentii care sunt la guvernare azi… si ce ma doare si mai rau ca nimeni nu are curajul sa le dea una in cap, nimeniiiii, sunt vreo cativa nebuni de mai zic ceva pe la televizor in rest sunteti praf… si va zic si de ce… cand BBC a scris despre Romania cu tiganii fundului cu tot, cati romani au luat atitudine mai paduchilor? luati atitudine tampitilor, nu e suficient sa fie cativa nebuni sa vorbeasca pe la televizor, nu luam atitudine … o sa ajungem vai de mama noastra

  13. Articol genial. Ar trebui sa-l citeasca si altii, nu doar cei care intra pe blog. Poate ii apuca si pe ei “sila” si isi dau seama de ce au facut (votand cu Base). Din pacate mai ramanem cel putin vreo doi ani cu s(u)ila.

  14. Victore,

    Te-au furat figurile de stil. Forma este excelentă, dramatică. E climax, ce mai ce.

    Dar, nu pot fi de acord cu fondul.

    ”Mi-e silă de populaţia tâmpă cu pretenţii de popor care se comportă ca o turmă de oi, mi-e silă că suntem nevoiţi să împărţim acelaşi aer…”

    În cazul ăsta NU SILĂ! Milă, compasiune, teamă, frică, groază … Orice, dar nu silă că devenim altă elită ifosită … la fel de patapievici ca și originalul de care ne e silă.

  15. Si mie mi-e sila ca 70000 de conationali din diaspora, care acum comenteaza pe bloguri au hotarat soarta Romaniei pe urmatorii 100 de ani.

  16. Sa nu ne mai vaicarim! Sa iesim in strada, sa-i dam jos pe cei de la palatul Victoria, de la Cotroceni, sa impunem o lege a lustratiei care sa interzica accesul in politica a tuturor celor care au avut functii in PCR, au avut (au)functii in Sindicate, structurile de siguranta/securitate/spionaj. Sa impunem o lege prin care toate averile sa fie evaluate si tot ce nu poate fi justificat prin venituri licite sa fie confiscat. Sa impunem o lege prin care toti cei care au eludat fiscul (manelistii, cluburile de fotbal, societati comerciale etc.)sa fie obligati sa plateasca retroactiv toate taxele si impozitele de la plata carora s-au sustras, inclusiv penalitatile aferente. Cred ca acea parte a mass media cu coloana verticala poate sa se constituie in liant al unei asemenea miscari.

  17. Si pentru opozitia p…., sunteti niste idioti, credeti ca ma convingeti pe mine cu doctrinele fundului, nu ati facut absolut nimic pentru tara asta, nu ati venit niciodata cu ceva concret care sa ajute tara asta, credeti ca ne puteti pacali la nesfarsit… ca oi fi proasta sa raman in tara voastra de kkt ca sa puteti voi sa dati tunuri si sa fugiti in tarile calde si eu sa ajung la pensie si sa imi pun problema ca nu am bani sa imi cumpar o paine, tampitilor… am sa va las sa stai voi in tara cu prosti voastri si cu oamenii care va inghit ineptiile, credeti ca daca sunteti in opozitie am vreo simpatie pentru voi… sunteti la fel ca cei care guverneaza acum, nu ati facut nimic pentru tara si pentru noi , tinerii care muncim ca prostii si platim impozite degeaba…., nici macar nu beneficiem de banii pe care ii platim, uitati-va pe strazi cati batrani sunt in strada ca nu au ce manca, sa nu mai zic de tineri… sunteti o rusine si cu siguranta nu ne reprezentati, suneti o adunatura de tampiti

  18. Ai spus-o bine de tot aici,cam acelasi sentiment de sila ma incearca si pe mine. Cateodata simt ca ma sufoc in manelaria asta de tara

  19. Domnule Ciutacu, si lui Tutea ii era scarba de poporul asta. A facut puscarie grea pt el. A facut-o degeaba.

  20. Adevarat articolul dumneavoasta dar si foarte trist. Majoritatea celor care au citit acest articol ADEVARAT se intreaba retoric : BUN , SI ACUM CE FACEM ?????? raspunsul este simplu si trist : NE CAUTAM O ALTA TARA . In aceasta tara de BOCI , VIDENI , BERCENI , UDRE si BASESTI un OM care vrea sa traiasca cinstit sa munceasca sa-si intemeieze o familie sa creasca un copil sau poate mai multi NU MAI POATE. ROMANIA este tara LOR nu a noastra , noi suntem doar decorul necesar opulentei lor.Suntem doar etalonul dupa care EI fac averi si ne rad tamp in fata razind probabil si ei de cata prostie poate indura acest popor. ROMANIA nu mai este tara noastra si cu toate eforturile unor oameni de a ne deschide ochii si de a ne arata ADEVARUL noi nu pricepem nimic . Felicitari MIRCEA BADEA , Felicitari MIHAI GADEA , Felicitari VICTOR CIUTACU pentru lupta voastra in slujba Adevarului dar ROMANIA este amortita de foame , de saracie , DE INDIFERENTA .

  21. Tot m-am gandit daca sa expun pe blog ideile mele despre cum sa trecem peste criza, dar…nu cred ca se doreste asta si nu stiu daca-mi doresc eu asta. Daca nu meritam? Sa-mi doresc doar pentru ca sunt romanca? Putem fi foarte dati naibii noi romanii si ar trebui sa fie construite niste baze foarte solide de catre altcineva inainte de a se introduce orice natura romaneasca in ecuatie(o numesc inertie sistemica, desi eu o vad mai degraba ca flexibilitate dar in context se potriveste mai bine inertie–> o/un analogie buna/exemplu bun ar fi sistemul imunitar sau personalitatea). Avem totusi un anumit simt moral si suntem destul de pacifisti….materia bruta e buna. Dar mie mi-ar fi frica de romani si nu sunt si nu as fi mandra de acest lucru.

  22. @tzitzi Mie,in plus,mi-e scarba si de salariatii M.A.I care tortureaza gramatica limbii romane (care a fost proba de examen,nu-i asa?)-“lau”,in loc de “l-au”.De 2 ori.Doamne,in ce tara traim…
    Articolul este genial,d-le Ciutacu! Daca mai exista speranta? Trebuie.Acele pendulului se misca in ambele directii.

  23. Asta e soarta pe care ne-o meritam: oare nu suntem noi poporul, tara, sistemul-in-sine (creat de inaintasii nostri si mentinut si azi de catre noi, cu mentalitatea mostenita), acele adunaturi create si alese tot de noi, sa (ne) conduca “sistemul” ???… E INFINIT mai greu – ca o contradictie in termeni – sa ne fie sila de “ei”, de aerul respirat in comun si de imaginea din oglinda cu doua fete (cand privesc ei, de fapt ne vad pe noi si viceversa)… Mentalitatea ca si conceptele nu se vor putea schimba niciodata foarte repede, drept care mai bine ar ramane numai lupii si ursii pe meleagurile astea – macar pana in 2012… Asa ne trebuie daca ne-am nascut aici !

  24. Romania zilelor noastre nu poate inspira altceva decat sila. Iar Romania de Maine nu exista.

  25. Salut ,Victor!
    Nu-i suficienta productia mondiala de citrice pentru a-mi taia greata.Cand am avut posibilitatea sa raman in orice punct al globului ,nu am facut-o pentru a nu la face rau alor mei,asa ca pot spune si eu precum Postelnicu :”am fost un dobitoc”.La Proclamatia din 11.03.90 ,aplicarea punctului 8 ar fi rezolvat in mare masura starea tarii.Dar nu s-a vrut. Solutii ?.Exista.Cea mai de bun simt ar fi reinstalarea Monarhiei.(daca se poate la fotbal cu antrenori straini ,de ce nu s-ar putea si in viata publica? cand am avut domnitori nemti s-a trait bine si in prapadita asta de tara).

    Alte solutii ar fi mitraliera cu 4-5 milioane de cartuse, aflarea numarului de telefon al lui bin-Laden , trecerea obligatorie a tuturor zborurilor prezidentiale(parlamentare,guvernamentale) prin halta Smolensk ,etc.,etc.
    P.S. noroc cu voi A2 si A3 in special,ca mai intrtineti o urma de speranta.

  26. “…mi-e silă de politicienii migratori care se bat în consecvenţă şi principii la televizor…”

    Cum se impaca sila asta cu simpatia pe care continui sa i-o porti, in mod declarat, lui Cristian Diaconescu?

  27. Ca tot veni vorba de sila , mi se pare mie sau am un motiv de sila in plus …? Adica : dupa Cristoiu , dupa Boda , (de Turcescu si Hurezeanu nu mai spun ca erau evidenti …!) , mai nou am impresia ca si Ilie Serbanescu “trage spuza pe turta” PDL-ista , sesizand la el o mare bunavointa si multitudine de scuze pt. Guvernul Boc !
    Gresesc …? Mi s-a parut mie…, sau au mai sesizat si altii acest lucru ?!
    Sper sa gresesc , ca altfel ….. DATI-MI O PUNGAAAA !!!!

  28. Daca ti-e sila de orice si nu poti schimba nimic de ce nu incerci sa te pierzi in vest ?

  29. mie mi-e sila de vremea ce va sa vie, cand o sa punem iar botu’ la urnele de vot crezand c-o sa ne fie mai bine, mai cald, mai larg, mai pe dracu’ sa ne ia!!

    cand se scoala ala de tre’ sa popeasca multi??? mai doarme omu’, da nici chiar asa!

  30. Domnule Ciutacu, am aflat de acest site de la emisiunea domnului Mircea Badea, si am simtit nevoie sa va filicit pentru acest articol extraordinar. Sincere felicitari si sper ca intr-un viitor cat mai apropiat pe care totusi eu nu-l vad in tara asta sa reusiti sa ne treziti pe toti poate vreodata vom realiza cand desi suntem trasi din maimute ar trebui sa avem si noi (romani) o gandire si un comportament mai evoluat si nici de cum unul de turma supusa cioban(S)easca.

  31. E SUBLIM !

    Îmi place cum 3 din 5 comentarii sunt agramate, și doar 2-3 comentarii din 130 sunt scrise cu diacritice, după normele limbii române.

    Îmi place cum toată lumea se auto exclude automat din gloată doar pentru că au pus o ștampilă mai la stânga sau mai la dreapta.

    Românii sunt maestri in penibil!

    PRIVIȚI ÎN OGLINDĂ ! ȘI VOI SUNTEȚI DE VINĂ !

  32. ai rabdad ceva daca te-a ajuns sila abia acum. Iar ce-i mai rau inca nu a venit. Sper sa mai de unde sa-ti fie sila ,sau poate sa nu-ti mai fie si sa faci ceea ce un om normal ar face: si-ar baga picioarele. In tot. Indiferent de ce vei face, eu iti zic Succes (nu succesuri) si la mai putina sila.

  33. ultima replica ” mi-e silă că suntem nevoiţi să împărţim acelaşi aer…” e falsa. Nu te obliga nimeni sa-i suporti pe aia, lasa-i, pleaca. Viata-i scurta, daca mai e si naspa… Am zis odata ca toti oamneii normali care sint in Romania sint masochisti(deci anormali pina la urma). Nu inteleg cum de mai rabdati toate astea si pe toti astia, chiar nu-mi dau seama.
    one last advice: R U N

  34. Viitorul e stralucitor. Avem de-a face cu schimbari pozitive…Economiile nationale au progresat..Nu-i asa?

  35. Ipocrizie, Lene, Lascivitate. Ti-e sila de natura umana. Cred ca multi avem momente din acestea si ne adaptam, murim sau adaptam mediul.
    Cine poate trece peste lene, e destul de puternic incat sa si compromita comfortul si sa altereze conditiile. Dexterizeaza-i* pe toti! *(din sr.Dexter)

  36. …Da…SILA…pe cei de sus ii cotropeste sila la adresa noastra…a noastra a celor care ii incurcam si nu prea ii lasam sa faca ce vor ei, ce ii taie capul, pe noi cei multi…SILA de tot ce fac ei, de tot CE NE FAC EI !!!…din acest cerc vicios (de care nu suntem toti vinovati) nu putem iesi decat cu mare, f. mare HOTARARE DE A TERMINA CU EI !!!
    Altfel…nu vad sansa acestei natii, acestei tarisoare atat de umilita de aceasta gasca !!! Vai de biata ROMANIE si de viitorul ei…!!!

  37. Vreau pe aceasta cale sa multumesc jumatatii de popor care m-a ajutat sa iau decizia pe care trebuia sa o iau mult mai devreme: in iunie parasesc rromania definitiv si fara urma de regret. Si n-o sa intorc capul. Si sunt fericit ca baietelul meu de cateva luni nu va trebui sa traiasca in prostie. Multumesc celor peste 50%. Sa infometati bine!

  38. Victore,

    vrei sa facem un bine romanilor? suna adunarea!
    incepeti sa stringeti al un loc oamenii!

    vreti sa le aratam ca se poate face ceva in tara asta fara rusi la butoane ca in 89? eu nu am nicio problema sa ma sacrific pentru a inlatura de la putere aceasta satra nenorocita!

    haideti sa le aratam ca ne pasa, ca sfidam acea nenorocita cutuma : capulplecat sabia nu-l taie!

    haideti epntru copiii nostri, sa facem ceea ce trebuia sa facem in 89!

    haideti sa instauram valorile in Romania, haideti sa ne dam, noua, romanilor de munca sa fim mindri de noi si de ceea ce putem face!

    cred ca e cazul sa ne organizam si sa le-o tragem acestor nenorociti de hoti si bisnitari care ne vind viitorul! daca noi nu vom reactiona nu o va face nimeni!

  39. Dom-le Ciutacu e cumva un autoportret?:D, banuiesc ca da. de cate ori te vad la tv imi provoci scarba. nu am nici o inclinatie politica daca la asta te-ai gandit imediat ce ai citit articolul, nu va suport nici pe voi nci pe realitisti, nici pe base and Co. parerea mea: daca vreti sa iasa ceva din ce faceti voi puneti mina si scuipati solutii in emisiunile TV nu critici, critici face orice betiv la coltul strazii. Daca va pasa de tara asta aduceti dom’le solutii pe sticla.
    multumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.