Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Mecla cea noua a blogului

Mecla cea noua a blogului

Dupa cum banuiesc ca ati remarcat, blogul meu si-a schimbat ( foarte vag) mecla si (profund) platforma. Am trecut, cu sprijinul Mashei si al unor spiridusi pe care-i voi da in primire doar cu acordul lor, pe WordPress. Cu toate avantajele si poticnelile de rigoare, pe care sper sa le descoperim impreuna, respectiv sa le ocolesc cat pot de repede. Daca va e dor de vechiul format, gasiti, in dreapta sus, un link la vechiul blog; acolo unde-i absolut toata arhiva.

vechiul

Cu mentiunile ca am avut o zi oribila si ca ma bucur ca Doctoru’ a bagat maturoiu-n primarie, va urez noapte buna si ne-om vedea maine pe la pranz, ca dimineata o sa am o viata sociala a dracului de activa.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

23 thoughts on “Mecla cea noua a blogului

  1. Chiar am felicitat-o pe Mana pentru noua fata a blogului. E mult mai prietenos. Sa-l stapanesti si mai sanatos decat inainte si sa nu te mai enervezi din orice… blog 😉

  2. “Mecla” actuala a blogului este foarte agresiva si foarte obositoare pentru ochi. Este exact ca o fata de 15 ani care, dorind cu orice pret sa iasa in evidenta, se fardeaza excesiv!
    Nu exista posibilitatea ca vechiul blog si actualul sa coexiste?

  3. E ok face lifting-ul asta la blog,imi place, dar tot nu mi-ati raspuns la intrebarea legata de candidatura(daca era gluma si eu sunt ultimu’ care-a picat de fazan,nu ma mai bagati in seama)aia-n care va ceream 3(trei) motive mari si late pentru care ati face pasul asta(dpmdv necugetat si va rog NU ma intelegeti gresit,NU va judec si NU sunt in masura sa emit pareri la decizile luate de fiecare)

  4. @Gabriela Pintea,

    Mie mi se pare ca e in proportie de 90% la fel ca cel vechi, difera doar fonturile. Culorile fiind aceleasi nu stiu ce ar putea sa te oboseasca.

  5. OFF TOPIC
    Deoarece “Doctoru’ a bagat maturoiu-n primarie” si sunteti printre cei care aveti fir rosu cu Biroul Oval de acolo, reclam faptul ca in Doamna Ghica si pe Colentina se schimba din nou bordurile. Si abia le schimbasera in octombrie 2007.
    Cineva sa ma impuste!

  6. au inceput sa maraie baietii la deciziile doctorului. desigur, cei mai multi o fac din civism si pentru respectarea democratiei… sau s-or fi gandit ca oprescu o fi vreo domnisoara clorotica, de da ochii peste cap si se piteste dupa canapea. la munca, bogatii mei!

  7. Blogul lui Dan Andronic nu mai e de mult la adresa unde ma duce linkul de la tine.

  8. @Cetateanu’ Turmentat
    Atat caracterele literelor cat si dimensiunile lor: sunt mari! Cand am intrat ieri pe actualul blog am avut efectiv senzatia ca-mi intra literele in ochi!
    Oricum, esential este ca fiecare face ce vrea cu ceea ce-i apartine iar eu ii felicit pe toti pentru ca sunt o persoana adaptabila, in permanenta cautare a job-ului ideal, cautare ce nu cred ca se va sfarsi nici la 60 de ani, in concluzie IUBESC SCHIMBAREA SI-I IUBESC PE “SCHIMBATORI”, cu o unica si notabila exceptie: familia!

  9. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Va felicit pentru schimbare!Orice lucru bine inceput,merge bine.
    Succes in continuare.
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

    P.S.Am citit interviul d-lui dr.primar Oprescu-mi-a placut foarte mult;stie ce face.

  10. @Asterix_: n-am fir rosu cu Oprescu. as putea avea, dar nu vreau sa ma folosesc de o asemenea facilitate.

  11. Nu-i nici mult de modificat si nici prea complex de umblat prin fisiere pentru ca, in loc de “Submit Comment” sa apara ceva in romana.
    Blogul pare romanesc chiar daca sursa ne zice ca nu s-au facut modificarile de rigoare si o tine pe aia cu lang=”en-US>🙂

  12. Imi place! Mai ales mentiunea “Parte a Imperiului Ciutacesc” 😀 Sa-ti mearga bine si pe WordPress!

  13. Wow, blog nou ! Platforma noua !
    Inseamna ca am avut dreptate: Victor Ciutacu NU a vrut in mod clar sa-mi taie accesul la blog dar s-a jucat putin si i-a facut figuri tehnica.
    Ia sa vedem, ia sa vedem surpriza… ma pregatesc de Submit Comment si…si…vechiul meu IP e tot ala… suspans…iau un algocalmin … ia sa vedem…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.