Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Exista viata (politica) dupa Iliescu?

Similar Posts

32 thoughts on “Exista viata (politica) dupa Iliescu?

  1. Te apreciez, imi placi ca jurnalist, cotidianul pe care-l conduci si-a schimbat fata, continutul si tirajul probabil de cand te implici.

    cand o vad insa pe jurnalista oana dobre la tv schimb automat postul. asa am facut si astazi pe la 17.00, cand intreba despre lucruri evidente cu o mirare mult prea regizata in emisiunea danei grecu (o exceenta jurnalista!).

    pana si sotul meu, care nu consuma poltica decat ocazional, atunci cand o zareste pe doamna/domnisoara dobre schimba postul.

    sa nu ma certi, insa nu trece sticla si nu are nimic a spune, dupa opinia mea.

    in rest, numai bine si baga carbuni la jurnalul, a inceput sa devina un ziar incomod, deci citit.

  2. De casa noua se face cinste. Asadar, pe cand berea? si unde?
    Trecand la “cestiune”, unii se cam bucura degeaba. Faptul ca nu candideaza inseamna ca are mai mult timp pentru partid. Cam naspa pentru Geoana & comp.. Pe de alta parte, s-ar putea sa constatam faptul ca, paradoxal, desi vorbim de uninominal, influenta partidului sa fie la fel de mare, ca in cazul votului pe liste. Prin urmare, se cere si o mana forte la conducerea partidului.

  3. destul de ciudat, nea nelu pare inca tare, si nu cred ca ar fi un moment de slabiciune. ar avea mai mult timp liber pentru manevrele de partid si, eventual sa sustina candidatii partidului inalegeri. nu cum a facut cu nastase la congres, cand, depasit de situatie, a pierdut in fata lui geoana. apropo, va amintiti cine a fost contracandidatul lui nastase la respectivul congres?

    ps: victore, chiar iti place mai mult noua grafica!?

  4. DL. ILIESCU A SPUS FOARTE CLAR CA NU VA CANDIDA LA ALEGERILE PENTRU PARLAMENT.
    CEI CARE “SE IMBATA CU APA RECE” SE BUCURA CA “TRAGE PE DREAPTA”, DAR NU ESTE ASA , A SPUS CLAR CA RAMANE IN PSD , IN FUNCTIILE PE CARE LE ARE SI VA AJUTA TINERII SA SE FORMEZE IN POLITICA.

  5. Dupa parerea mea Dna. Oana Dobre este o adevarata capacitate, are tot ce-i trebuie ca sa ajunga o jurnalistade marca, iar duetul cu Oana Stancu e absolut de senzatie. Cat despre chestiunea zilei eu asteptam demult acest anunt. Sunt cativa “politicieni” de-a dreptul expirati cum ar fi Iliescu, Bolcas s.a. Pt. mine Iliescu a fost si este un criminal. El era cel care le multumea minerilor care ucisesera 6 oameni in 13-15 iunie 1990 in Piata Universitatii, deci locul lui este la puscarie.

  6. @brazvan: nu ma omor dupa ea, nu m-am obisnuit, dar se pare ca nu prea mai am de ales.

  7. Dragă Victor,
    Acum tu dezbaţi aceşti subiect cu două blonde mishteaux – Corina Creţu şi Oana Dobre. Salută-le, cu drag, din partea mea. Foarte bună emisiune, cred că una dintre cele mai bune emisiuni ale tale ever. Oricum, cea mai deschisă discuţie despre Ion Iliescu ever.Am deschis şi eu o dezbatere pe blogul meu în acest sens. Le aştept şi pe Corina şi Oana, şi pe tine. Mă interesează în mod deosebit opinia voastră, pentru că este vorba de istoria recentă a României.

  8. Felicitari Corinei Cretu pentru prestatia din aceasta seara.Un om admirabil, un frumos caracter.
    Din fericire, Ion Iliescu nu va fi scos din cartea de istorie de “colivarese” precum Oana Dobre.Stimata domnisoara, acest stil agresiv si obraznic in presa nu mai este de actualitate.N-ati observat?

  9. @zinca beiu: Oana este prietena mea si ti-as fi recunoscator daca ti-ai pastra etichetele la tine

  10. chiar dacă nu candidează la parlamentare,nea Nelu va mai rămâne mult în viața politică…îi curge prin vene așa că îi va fi foarte greu să se detașeze complet de fenomen…

  11. Excelenta emisiune! Corina Cretu demonstreaza inca o data ce inseamna seriozitate si bun simt. Astfel de oameni politici ar trebui sa apara mai des pe ecrane, nu saltimbancii care ne sufoca cu gargara lor!
    Iata ce inseamna amprenta Iliescu asupra oamenilor ce s-au format in jurul sau. Daca PSD nu va sti sa-i acorde lui Ion Iliescu respectul cuvenit va pierde enorm. Electoratul acestui partid e electoratul lui Ion Iliescu. Si, la urma urmei, de ce sa gireze moral Iliescu niste oportunisti care nu l-au pretuit dupa cum merita?
    Felicitari Corinei Cretu pentru activitatea sa, inclusiv pentru luarea la rost a Comisiei Europene, care e complice cu popularii si cu Berlusconi!

  12. Cumva ziarele din Italia sunt pe post de Biblie pentru presa din Romania?
    Cred ca se uita prea usor mizeria,dezinformare si lipsa de deuntologie din presa macaronarilor in “cazul Mailat”.
    Atunci cand va servete interesul(personal mai degraba,asa pare cel putin)luati de bun orice rahat din presa straina.
    Presedintele nu trebuie sa dezminta toate bazaconiile unor ziaristi,fie ei si italieni.

  13. Cei care ii duc grija domnului Iliescu, sa n-o mai faca. Si eu cred ca va fi si mai prezent in viata partidului, in care mai are cate ceva de rezolvat.( 🙂 )
    Ideea ca i-ar fi frica de uninominal, e, cel putin, ridicola.

  14. Am ajuns sa-l respect pe Ion Iliescu!
    Totul este ciudat astazi!

  15. Sa fim seriosi! Isi face cineva impresia ca Iliescu, luand aceasta decizie, el va disparea din viata politica? Isi face cineva impresia ca nu va conduce in continuare partidul sau mult iubit? Ca la urma, urmei, ii partidul sau. Doar nu isi face impresia cineva ca Geoana chiar are un cuvant de spus in partid, cand acolo exista un Iliescu, un Mitrea sau un Nastase?

  16. Sigur ca va exista. Vorba mea preferata e “Sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit” ( Honni soit qui mal y pense )

  17. cat tupeu poate sa aiba un personaj incolor (chiar la propriu…), insipid si fara urma de sarm, pe nume valeriu stoica, ca sa spuna ca lui iliescu ii e frica de uninominal…

  18. Victor,
    O fi Oana prietena ta, dar nu-i sta bine stilul agresiv si, uneori, fara motiv. Si, se pare ca nu e numai parerea mea.
    Mi-a placut Corina, ceea ce nu era de mirare.
    Cat despre Roxana Iordache pe care ai si citat-o, afla ca tocmai il facuse pe Iliescu CRIMINAL pe un blog. Cata perfidie!

  19. @zincabeiu, roxi
    Desi impartasesc opinia voastra in privinta Oanei Dobre, a o posta pe acest blog inseamna, implicit, sa nu-l respect pe Victor Ciutacu!
    Deci, ce sa fie, dreptul la libera exprimare statuat de Constitutie sau obligatia de a ne compota civilizat, asa cum am fost educati? Din aceasta dilema nu pot iesi!

  20. Nu va impiedica nimeni sa nu va placa Oana Dobre, la fel cum nici pe mine nu ma impiedica nimic sa va sterg toate comentariile in care sariti calul.

  21. @ Gabriela Pintea
    Tocmai pentru ca il respect si il admir pe Victor Ciutacu, imi exprim cu sinceritate opiniile, chiar si in legatura cu prietenii dansului.
    Sunt convinsa ca prefera comentarii sincere, chiar daca unele sunt in contradictie cu opiniile sale. Cel putin, asa s-a intamplat pana acum.
    In schimb, altii, care au boala pe Iliescu si PSD, vin pe acest blog si baga laude si felicitari!
    N.B. Nu sunt fan PSD.

  22. @ruxi
    Eu vorbeam despre respectul pe care am fost educati sa-l datoram tuturor!
    Iar intrebarea este serioasa: ce se “aplica” intai, legea sau educatia?

  23. cel mai CINSTIT ar fi
    VOT UNINOMINAL PROPORTIONAL PE LISTA DESCHISA CU REPARTIZAREA LOCURILOR RAMASE LIBERE IN ACEASI CIRCUMSCRIPTIE
    -candidati sa fie scrisi pe lista in ordine alfabetica
    -dupa alegeri , la numarare, sa fie pusi in ordine descresctare in functie de numarul de voturi obtinut
    -sa intre primi in functie de procentajul obtinut
    AVANTAJE
    -toate partidele si toti ROMANI ar fi reprezentanti in parlament
    -cetateni ar alege partidul si pe parlamentarul pe care il doreste , nu ca in prezent cind te obliga sa votezi un anumit candidat
    -tot in prezent , fiecare candidat devine CAP DE LISTA si da spaga pentru a fi intr-un colegiu cu sanse , automat-fortat e obligat sa ia spaga pentru a completa pierderea
    -e posibil ca o circumscriptie sa aiva 2 parlamentaride le 2 partide diferite prin redistribuire daca intr-o circumscriptie nu iese lumea la vot si nu cistiga nici un candidat cu 51 %
    -ar fi bine ca in actualele conditii , Bucurestiul sa se imparte pe sectoare ca circumscripti si fiecare sector sa fie considerat ca un judet , si repartizarea locurilor ramaselibere sa se faca in fiecare judet sau sector si nu la nivel national

  24. @Gabriela Pintea
    Asta voiam sa spun, din respect pentru Victor, imi exprim opiniile, cu sinceritate, pentru ca el le va “contabiliza” cum crede de cuviinta.
    Pot sa-mi exprim, in aceeasi masura, admiratia pentru Oprescu si dezacordul cu atitudinea Oanei.

  25. @ Constantin Andrei
    Da, cred ca ar fi bine, asa: fiecare partid propune o lista si cetateanul voteaza pe candidatul pe care il prefera, indiferent de locul respectivului pe lista.

  26. Ce s-ar mai bucura “mai marii”(si “mai micul”!) din PD-L daca “Ilici”, tatal lor “biologic”(politic), dar rau de tot acum, s-ar “transfera” – definitiv – cu toate cele trei “nominalizari”, la Mausoleul istoriei! Dar, ironia sortii si a contemporaneitatii, “tatuca FSN” va fi mai viguros ca oricind si va cutreiera in lung si-n lat(din Muntenia pina-n Moldova) satele, revigorind o “icoana” mai mult decit draga cu vreo… trei mandate in urma.

  27. pai ce face iliescu sa cresca merele asa cum facea stalin. e mai bine ca scapam de asta, sa mai cheme iar minerii sau alte mase de oameni. e obosit si el asa cum va obosi si basescu, dar marinarul va obosi mai repede pt ca alcolul, tutunul si noptile nedormite isi vor face efectul mai repede decat se crede.iliescu a rezistat in politica pana la varsta asta pt ca e alt om, el a crecut la tara, are alta constitutie, doamna nina a avut grija de el, dar pe basescu la prins curentul pe mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.