Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Păi bine, Mareane, stai cu generalii ciopor în jurul tău, te acuză lumea că ai stat cu curu’ pe dosarele de la doi ş’un sfert şi pe tine te înregistrează pesediştii ca pe ultimul pinguin? Se-ascute lupta de clasă în preajma congresului, fraţilor socialişti! Avea şi Băsescu dreptatea lui când spunea că pesediştii se înregistrează unii pe alţii şi se dau în gât, ca fraierii, la presă. Măcar în Modrogan e disciplină. Îi înregistrează Zeus pe toţi şi decide tot el când şi pe cine dă-n primire.

P.S. În spiritul şansei la reciprocitatea delaţiunii, aştept marfă şi cu tabăra adversă.

UPDATE: Mă distrează cum comentează ipocrit fetele mari de la PD-L limbajul lui Vanghelie. De parcă Băsescu grăieşte din Dicţionarul Academiei Române

Comentarii

comentarii

Similar Posts

236 thoughts on “Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

  1. Adevarul e ca intre ce a invatat Geoana in facultate si ce a prins Van pe strase e o diferenta de la cer la pamint! Sint sigur ca Geoana a citit doar in scoala primara mai mult decit vanghelie cu tot neamul sau la un loc de la maimutza incoace! Dar asta e tara, ajung lideri unii de nu numara pina la 20 cu cizmele in picioare. Si de ce? Simplu, deoarece si votantii lor sint la fel.

  2. buna ziua d.Ciutacu.Asa a procedat in toate campaniile electorale M.geoana.A acceptat in prejma sa personaje cum ar fi marean v.si uite unde a ajuns psd.Cred ca la talpa psd 40% avea respiratia intrtinuta de Iliescu.acum a plecat si el.Oare ce se va intampla?Base rade marinareste.

  3. E jale Victore, dacă au ajuns să se caracterizeze între ei ca la uşa cortului. Acum ar trebui să iasă Geoană şi să spună”Ia să-l dăm în p… mea afară pe Vanghelie din partid”, asta doar dacă are “ouăle lui Năstase” şi “sula” lui Iliescu. Şi in acel moment are toate şansele să câştige alegerile din PSD. Apropo de participările în consiliile de administraţie ale fabricilor. În 1995 participam la o AGA a unei întreprinderii de drumuri şi poduri ARPOM şi printre altele se votau şi plata celor din MF care erau in comisia de cenzori. În momentul în care au propus suma de 900 mil vechi/pers/an am sărit ca ars de pe scaun, foarte revoltat, exprimându-mi nemultumirea. Eu eram acolo în calitate de acţionar prin cuponiadă. La pauză au trimis mai mulţi “haidamaci”sa mă facă să îmi retrag opinia. Ce mai tura-vura, la sfârşit tot le-au dat 850 mil la fiecare. Aşa ca parerea mea este una foarte drastică, “mitraliera”.

  4. ASA LE TREBUIE p>s>d>-ISTILOR daca si-au facut de lucru cu cine nu trebuie!”Spune-mi cu cine te intalnesti,ca sa-ti spun cine estti”De ce l-au tolerat si-l tolereaza inca pe Vanghelie?Stiu ca le trebuie voturile lui,dar nu trebuia sa ajunga partidul la mana acestor voturi!

  5. pai si traianel nu zise tiganca imputita?gaozar?
    ehhhhhhhhhh, toti vb la fel, suntem niste pudibonzi. asa se vb la partid si noi suntem in somaj, doar emigrand o sa mai mancam. ma abtin de la un ii f.t in ………..beep

  6. Râdem, glumim, dar Vanghelie are dreptate, nu că ar spune lucruri noi. Totuși el, și nu numai el, greșește când crede că la facultate ți se întărește coloana.

  7. Pentru cei care au uitat, le amintesc eu ce a zis Băsescu, acum nişte ani în urmă:”… UE, am zis!”. Deci, curat academic.

    În privinţa lui Marean care este, dacă nu a fost ceva intenţionat, regizat, atunci mie mi-a confirmat că am dreptate că îl suspectez de mai mult caracter decât au alţii. Aşa analfabet, cum el însuşi recunoaşte că e.

    Oricum, ar fi bine să nu ne facem iluzii în privinţa Opoziţiei. Om vedea…

  8. Pe asta la vrut GEOANA pe asta il are.In capul lui Vanghelie este un curent ceva de groaza.Asta pentru ca nu este mobilat iar vintu nu intilneste nimic! Asa va fi echipa de conducere a PSD-ului daca nu iese PONTA.Macar asta este bataios si lupta pentru ceva.In rest distractie!

  9. Cat te urasc eu, dar m-ai uns la suflet cu inregistrarea asta :))) La mai multe ca sigur mai sunt.

  10. Nu cred ca ai vreun castig material din asta, totusi te implici in lupta interna din PSD. De ce? Partidul este intr-o stare jalnica si nu vad cine ar constitui un far luminos 😀 dintre candidati. Se merita? Am votat contra lui Basescu, raman anti-Basescu, dar PSD-ul isi merita soarta. Nu-si mai pot tine ascunsa mizeria sub pres. Vor balti si dupa alegerile interne. La trecut-i mocirlos, un viitor de rahat.

  11. @Marian Anton: brusc am devenit frecventabil. las’ ca dau si ceva cu pedelisti, sa revin la statutul de detestabil, ca ma simt usor inconfortabil 🙂

  12. Geoana se arata revoltat de cuvintele lui Vanghelie.
    Incerc sa imi imaginez ce fata a facut cand a auzit inregistrarea. 🙂
    Ma intreb de ce nu isi retrage candidatura?
    Se lauda cu voturile primite de la liberali, in turul 2.
    Asta chiar isi imagineaza ca oamenii aia de la liberali care l-au votat pentru ca a insistat Crin, il apreciaza.

  13. s-a dat pe fata, inca o data, caracterul lui vanghelie. e interesant cum oamenii astia lasa deoparte in intimitate complet limbajul elegant, spilcuit,pentru a trece la unul de o vulgaritate extrema. sa ne amintim de “tiganca imputita” a lui basescu

  14. as vrea sa intreb cu ce drept ati folosit aceasta inregistrare? este vorba, pana la urma, despre o discutie privata. din cate stiu eu, este ilegala orice asemenea inregistrare. iar cel care o difuzeaza este complice. ca sa nu mai zic ca, cerand si alte inregistrari, titularul blogului devine chiar instigator.

  15. Una dintre cele mai bune transpuneri ale proverbului “gura pacatosului…” In spiritul deontologiei jurnalistice, cum ar zice pupinbasescienii, astept si din tabara adversa o mostra de apreciere colegiala imbracata in limbajul Academiei.

  16. sa inteleg ca isi baga pula in geoana dar nu din dragoste?! inseamna ca au o relatie pe interes
    tiganu` are dreptate,bine era daca dadea si detalii cu nevestele ca stie nebunu` multe cazuri,era cu atat mai picant pentru public
    daca o cioara ca asta le da lectii de bun simt, unor oameni cu doctorate si inalte functii si studii,cam aici se afla psd-ul
    pe mine nu ma surprinde nimic la vanghelie si dezvaluirile lui (bine era daca dadea si nume)cu atat mai putin la psd,la ce sa te astepti de la un partid infiintat din sheletul comunist,condus totalitar de un criminal cu acte ,atatia ani,din partea mea le doresc moarte lenta si sigura
    si cu bulangiul asta de basescu e nasol dar macar asta fura doar el si apropiatii

  17. asta e adevaratul vanghelie…oricum nu l-am banuit niciodata de posesie intelectuala sau bun simt

  18. Acest agent PDL ar trebui promovat deoarece şi-a dus magistral la bun sfârşit ordinul de a-i ridiculiza pe PSD-işti în prag de alegeri şi de a ne deschide nouă ochii mai bine. Domnule, o să ajungem să îl regretăm pe Iliescu aşa cum unii îl regretă pe Ceauşescu (mă refer la caracter)

  19. interesanta justificare. si ina acelsi timp lipsita de sens. ne mai intrebam de ce in tara asta legea este pusa la zid si toti o incalca. chiar nu aveti impresia ca un ziarist are si o menire educativa? nu credeti ca nu ar trebui sa se comporte ca un dulau care, atunci cand vede un os mare, uita de orice? asta e senzatia pe care o lasati.

  20. Victor ,situatia asta e valabila pentru toate partidele.Nu am crezut vreodata sa ajung sa fiu de acord cu Vanghelie,dar chestiunea cu functiile e reala in toate partidele.Azi am vazut cu groaza pe omul lui Tariceanu(Chiuariu) cum ii netezeste calea lui Basescu pentru a deveni premier pe modelul Putin.Eu inteleg ca Tariceanu tanjeste dupa fotoliul de premier ,dar chiar in halul asta?Eu cred ca 10 ani cu Basescu e mai mult decat de ajuns.Acum sa ii cream oportunitatea sa devina si premier ,e mult prea mult pentru mine.Mi-e greata.

  21. PSD a devenit in ultimii 5 ani studiu de caz . “Nu faceti ca ei”. Au o apetenta pentru autodistrugere rara . Daca ma gandesc bine , nu e deloc surprinzator . Pe oamenii acestia nu i-a legat decat interesul , nu vreo doctrina (cum ar trebui in cazul unui partid) . Daca n-au mai ajuns de mult la ciolan (cu mica exceptie de anul trecut) , normal c-au intrat in sevraj si fac numai boacane .
    Spuneam acu’ vreo doua saptamani , tot aici , ca nu pot fi atat de idioti sa-l aleaga iar pe Geoana . Ei bine , n-as baga mana in foc pentru asta acum .

  22. Pe cine , Doamne iarta-ma , am votat eu in dec 2009 , cine, ce sa mai inteleaga in tara pulii , in care toata lumea minte pe toata lumea ? Halal diplomat , halal vot , halal optiune am avut , faceti oameni buni ceva , pana nu ne pierdem si mintile , ca doar cu atat am mai ramas !

  23. sa ne fie rusine … noua la toti ca noi suntem de vina pt. tot ce se intampla … nu ei …noi toti romani …. tacem , inghitim si ne miram de ce ne ajunge pana in gat …. asta meritam ….

  24. Obama Van Gheele, VIP-ul zilei cu un limbaj taman bun de “almanahuri”…(s-a mai postat expresia mai sus) si cu o comparatie superba:”Cei care isi vand nevestele erau lipiti de M.G. ca timbrul de scrisoare”, cu conditia ca timbrul sa fie mazgalit bine cu lipici..

  25. Jos palaria!Vanghele e mare.Politica romaneasca e pe cale sa faca un pas urias.Un bagabont care stie ce e aia cinstea hotilor.Daca ar mai fi macar 5-6 hoti cinstiti in politica tara asta ar iesi din rahat.Dar suntem blestemati nu avem decit hoti fara nici un fel de principii.Vorba lui Vanghele ar vinde si mamele numai sa mai fure ceva.

  26. E dragut cum realitatea iese la iveala, zi de zi, ceas de ceas, si ne distreaza maxim. Ca-i marinaru’, ca-i boc, ca-i berceanu, ca-i duduia udrea, ca-i vanghelie ori don doctor, asta-i tara, frate, cum ar zice mircea badea, si cum ne dam seama tot mai bine si mai dramatic! Si, care-i problema?!?

  27. Ceea ce s/a intamplat la Tulcea seamana cu ceea ce a fost conceput de catre Geoana si gastile din teritoriu sa se petreaca. Asa s/a intamplat si in alte judete, in unele chiar mai rau. In alte situatii s/au adunat ciracii din jurul presedintelui Org.Judetene care au primit indicatia de a vota cu orice pret cu M.Geoana. Aceste atitudini ca si altele conduc la cateva concluzii:
    1.PSD/ul are o imagine din ce in ce mai proasta in randul membrilor simpli cat si a cetatenilor in general;
    2.Instituirea unor gasti la centru si in teritoriu in adevaratul sens al cuvantului, mai precis manifestarea spiritului nu de partid ci de gasca,
    3.Patrunderea in functii de conducere a unor indivizi lipsiti de orice calificare umana si mai ales politica, indivizi datorita carora PSD/ul este respins si urat;
    4. Neluarea in calcul a biografiilor profesionale si politice ale celor ajunsi in functii de conducere la nivel local.;
    5. Dezinteresul la nivel central pentru modul in care au ajuns in judete pe posturi de conducere in perioada de pana la alegeri, indivizi fara nici un fel de pregatire pentru asemenea functii;
    6. Cumparare functiilor si posturilor in institutiile deconcentrate si nu numai;
    7.Posibilitate unor personaje de a folosi un limbaj inadecvat, suburban,la adresa oricarui lider politic din PSD,pe motivul ca ei au bani si/si permit orice;
    8.Instituirea unor masinatiuni de speta joasa, pentru a pastra puterea cu orice pret;
    Fata de asemenea situatii se impun in acest moment cateva reactii:
    1.BOICOTAREA ACESTUI SIMULACRU DE CONGRES
    2. PREGATIREA TEMEINICA INTRUN CADRU CU ADEVARAT DEMOCRATIC A VIITORULUI CONGRES
    3.DESFASURAREA DE CONFERINTE LOCALE,JUDETENE SI REALIZAREA DE ALEGERI PENTRU TOATE STRUCTURILE DIN PARTID
    4.MONITORIZAREA DE CATRE ECHIPE MIXTE, REPREZENTAND DIFERITE CURENTE DIN PARTID
    5.DEMISIA LUI MIRCEA GEOANA SI A INTREGII CAMARILE CARE A GESTIONAT PROBLEMELE PSD/ULUI
    6.REALIZAREA UNUI RECENSAMANT PENTRU A VEDEA CATI MEMBRI PSD MAI SUNT EFECTIV ACTIVI
    7.ANALIZA DETALIATA, RESPONSABILA A CEEA CE S/A INTAMPLAT SI LA NIVEL NATIONAL DAR SI LOCAL IN PSD
    8.APARITIA UNUI STATUT SI A UNOR REGULI FERME CARE SA NU MAI PERMITA PRELUAREA UNOR FUNCTII DE CATRE INDIVIZI CARE NU AU COMPORTAMENTUL SI SPIRITUL DEMOCRATIC,PREGATIREA ,TINUTA MORALA SI PROFESIONALA

  28. Cum ii testeaza Vanghelie pe ai sai “Cine este sa-l sustina pe Mircea Geoana” si au ridicat toti mainile.Superb

  29. Nu de politichie tre’ să ne fie nouă scârbă, ci de oamenii care o “fac”. Îi îndemn, cât se poate de respectos, să coboare ştacheta şi mai jos! Atât de jos încât să le fie chiar lor scârbă de ei înşile!

  30. Io cred ca asta e o diversiune mai dihai decat aia cu pixelu albastru!!! ‘Telectualului ii prinde bine. Da tu banghelie cu…scuzati, in fasole, ca tot esti antrenat pentru asta si pe urma viu io, elegant si revoltat si…ramane cum am stabilit!! Bleah! Da’ ceva drept tot o zis banghelie, astia chiar si-ar vinde si nevestele, problema e ca de unde cumparatori??!!!

  31. astept sa vad tot “interviul”. e clar cineva din psd (de la nastase / mitrea). vanghele a fost sincer aici, un vaga bond devenit mare smecher , un parvenit analfabet (asta nu a recunoscut/spus)cu mare influenta in partid . a ajuns nea asta sa se uite la multi dintre “colegii” lui ca la ultimii oameni. tare ! eu zic ca a avut o scapare, la luat gura …. si sint sigur stia ca asta se poate intampla. sa vedem ce va declara si el. it will be fun.

  32. si cand te gandesti ca mai sunt tembeli care merg la vot sperand sa schimbe ceva! sa schimbam ce? tembeli cu cretini

  33. pai bravo mai vanghelie…pe bulevardul unde ai crescut si ai invatat scoala vietii nu ai aflat ca acuma nu se ami vorbeste asa…daca ai ceva spune-i omului in fata

  34. v-am vazut de cateva ori la tv si tot timpul am ajuns la aceasi concluzie:sunteti inteligent si interesant, genul de persoana care stie sa oftice pe toti cei care cred despre ei insisi ca sunt intelgenti…si nu va spun ca sa va laud, ci pentru ka asta gandesc si cel putin pe hartie ne este garantat libertatea la opinie

  35. Nişte lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Marean? Ce-i, gagică? Dă-l în p*** mea că are o grămadă de defecte! Dar e vorba de cum ne uitam noi toti in oglinda dimineata ce politicieni avem !

  36. Domnilor pacat de tara asta trebuie inpartita cu autonomie ca si austria si germania elvetia sau uk ca sa scapam de inputiti din guvern si de bucuresti unde nu spun sintsi oameni ca lumea dar si o gramada de snapani si sarlatani in transilvania nu se mai face nimic ca le e frica sa nu o piarda ca aicea e mierea si grosu abia astept sa o vad autonoma

  37. Eu cred ca Marean a zis de bine. Geoana ar trebui sa-i multumeasca lui Marean pentru ca in ciuda faptului ca nu-l apreciaza in mod deosebit(de altfel pe buna dreptate), daca a spus ca merge cu el asta face, spre deosebire de alti deontologi care se muta cu dosul din luntre in luntre. In rest, e vorba de limbaj …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.