Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Păi bine, Mareane, stai cu generalii ciopor în jurul tău, te acuză lumea că ai stat cu curu’ pe dosarele de la doi ş’un sfert şi pe tine te înregistrează pesediştii ca pe ultimul pinguin? Se-ascute lupta de clasă în preajma congresului, fraţilor socialişti! Avea şi Băsescu dreptatea lui când spunea că pesediştii se înregistrează unii pe alţii şi se dau în gât, ca fraierii, la presă. Măcar în Modrogan e disciplină. Îi înregistrează Zeus pe toţi şi decide tot el când şi pe cine dă-n primire.

P.S. În spiritul şansei la reciprocitatea delaţiunii, aştept marfă şi cu tabăra adversă.

UPDATE: Mă distrează cum comentează ipocrit fetele mari de la PD-L limbajul lui Vanghelie. De parcă Băsescu grăieşte din Dicţionarul Academiei Române

Comentarii

comentarii

Similar Posts

236 thoughts on “Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

  1. Sunt 2 explicatii posible:
    1. este un trucat ordinar, in secunda doi se aude pixelul albastru.
    2. asa vorbeste si electorarul domnului cu pricina. Se pune ca vorbeste limba locului?

  2. Dom’ Ciutacu faci jocurile pentru nea Ilici si nea Nastase, bine in fata este scos Ponta
    😉

  3. Aaaualeu..
    Bine macar ca recunoaste ca a stat ca vagabondu` pe bulevard, in timp ce `prostii` faceau facultate. Nu stiu sigur daca facea si autostop-ul.

  4. Eu, in toti anii astia in care tiranul acuza presa de toate relele, cand vorbea de unii si de altii ca ar fi platiti sa-l critice si sa-i favorizeze pe adversari, ziceam ca e nebun, ptr. simplul fapt ca eu pe gratis as striga in gura mare despre nedreptatile si mizeriile lui Basescu, atat de evidente si cumplite. In campanie insa, am vazut anumite personaje si intreaga politica editoriala a A3 care l-au mediatizat pozitiv pe Crin, doar atata timp cat acesta il critica pe Basescu. In momentul in care a fost vorba sa se aleaga apele si Crin parea sa-i sufle in ceafa lui Geoana, ce sa vezi, lucrurile s-au schimbat brusc. Crin sau oricare altul in locul sau este bun atata timp cat il sustine pe Geoana, cat face front comun impotriva tiranului, dar nu care cumva sa indrazneasca sa-i ia fata lui Geoana. Asa ca e greu sa nu-ti dai seama de cata sustinere se bucura acest jalnic Geoana, din partea trustului. Eu nu stiu cine se mai uita vreo secunda la Geoana, care este cel mai plictisitor si obositor invitat si cu toate astea este arhiprezent la A3.

  5. Domnule Ciutacu,
    Mă adresez dumneavoastră întrucât sunteţi un ziarist mai tranşant, pentru a încerca să dezlegaţi enigma stării de sănătate a preşedintelui. Citim în Tricolorul nişte lucruri îngrozitoare despre boala acestuia şi lipsa apariţiilor publice pare să o confirme. Poate să fie o dezinformare pentru a-l compromite pe CVT ? Dacă preşedintele este sănătos, de ce nu dezminte presa ? Vă daţi seama că dacă se confirmă diagnosticul lui TB, toată presa este părtaşă la această operaţiune de mistificare a adevărului ? Eu zic să luaţi în serios această problemă şi să aflaţi ce se ascunde în spatele ei.Aştept un răspuns tranşant !

  6. Stai bine cu nervii bag seama.citeam comentariile facute pana acum:)
    Eu ma astept ca postarile tale sa aiba un alt ecou in randul celor care te citesc.
    Si-apoi…despre cei infipti in putere nu ma astept sa face ceva care sa ma impresioneze.niciodata astia,acei,cei care este

  7. Mie-mi place că deontologii din presa portocalie şi ireală au înţeles din înregistrare că Marean îl vexează pe Geoană. Doamneee, cum dracu or fi terminat o facultate de comunicare nişte persoane care nu înţeleg sensul unui text.

  8. Geoana va inghiti si acest ultim bot.
    Va ajunge “presedinte”…
    Si asa se va alege praful de PSD.
    Nu mai poate spune nimeni ca un individ care inghite atata mozol poate duce corabia intr-o directie onorabila,basca sa fie vreodata in ipostaza unui lider cat de cat stimat pentru cei din partid.
    In locul lui Vanghelie as fi dat drumul personal la inregistrare.
    Pentru a confirma cine e stapanul.

  9. @Feroviaru: din principiu nu comentez starea de sanatate a oamenilor, indiferent cum se numesc ei si ce functii ocupa. in plus, la cate minciuni a scris Vadim despre mine, de ce l-as crede? doar fiindca e vorba de Basescu?

  10. Macar Vanghelica nu se fofileste sa fie sincer si spontan…asta il face sa ramana pe pozitie…in alta ordine de idei Geoana o sa albeasca mai tare ca Nastase

  11. Ce zici Victor,ar putea fi nea Vanghelie baiatul care a “scapat” inregistrarea?

    Daca ii ies jocurile sambata,cred ca e clar pentru multi din partid la cine ar trebui sa se inchine de luni.Isi confirma puterea si da un semnal in partid.

  12. @markuss: cu siguranta, nu-i de la Vanghelie. ce face el duminica nu ma priveste. unu’ insista sa comenteze ca-mi va da muie de la prezidiu 🙂

  13. Vai, dar cata ipocrizie am vazut acuma la realitatea, la un bou de la pd-l! Spunea el ca,” acuma ne putem da seama cine era cat pe ce sa conduca tara daca castiga alegerile psd-ul cu pnl-ul”. Vezi doamne… un om care zice “da-l in p…. mea pe Geoana”, intr-o discutie particulara. Nu-i vorba ca imi place de Vanghelie, Doamne fereste, dar eu l-as fi intrebat pe ala de la pd-l daca nu cumva ii mai grav ca ne conduce unul care a lovit un copil? Dar, am uitat ca ala de fapt era un “trucaj ordinar”.

  14. Mda? E spune-i si tu ca daca tine neaparat sa o faca de la prezidiu,se datoreaza faptului ca pana acum iti ajungea pana la prohab.

  15. Vai de noi si de tarisoara asta cu oameni “culti” ca si Marean. Din pacate ca e Marean, ca e Boc-poc sau Orbanici tot acolo este. Toti o sleahta de cretini.

  16. Ma enerveaza ipocritii astia care vor sa demonstreze doar faptul ca Marean l-a injurat pe Geoana.
    Mai important e faptul ca el a spus un adevar general, faptul ca, daca x e in fata lui y, repede toate gunoaiele il pupa-n cur pe X.
    Are dreptate omu`.

  17. Gura pacatosului adevar graieste. Sa facem un exercitiu de comparatiune Iliescu- Nastase, vs Geoana-Vanghelie.? Cum suna? Viitorul suna bine…
    Presedintele betiv cred ca se tavaleste pe jos de ras cu sticla de Dimple in mana cand vede ce a facut din PSD cu ajutor intern evident…

  18. Desteptii de la Realitatea deruleaza de minute bune o imagine in care Vanghelie isi aranjeaza prohabul stand pe un scaun la un eveniment.Nu ca mi-e simpatic gnom-ul,dar mi se pare total gratuit.Pentru ca azi am taiat frunze la caini,am avut nenorocul sa ascult ceva fragmente din emisiunea lui Turcescu.Aia in care sta afectat cu un microfon in fata,exersandu-si mimica si luandu-se in serios.Credeam ca inchide Vantu moara aia stricata dar o fi uitat saracul.Sau o fi inchis postul si acum vedem reluari.Oricum nu-ti dai seama,Turcescu e setat indiferent de ora si anotimp sa scoata aceleasi suntete si sa para acelasi afectat.Mi-a placut cum a postat el mare in timpul emisiunii “in cateva momente urmariti declaratii incredibile ale unui politician PSD”.Am crezut ca s-a mutat la OTV.

  19. Are dreptate Marean cand ii numeste lepre pe colegii lui de la PSD. Problema e ca lepre sunt peste tot, in toate partidele.Oare au murit toti oamenii cu demnitate si coloana vertebrala?

  20. cocos stie…ce vorbim noi aici…udrea se F… cu basescu de ani de zile…am si eu o intrebare:la aia mai spre vest o fi tot la fel?sau mai bine zis,la astia cu care ne comparam noi:bulgaria,uncraina,ungaria cum o fi?

  21. Bun venit in Romania ! Bine de la Vanghelie nu te astepti la mai mult, atat poate el, dar ca el sunt “n” personaje d-astea in politica. De la mine pentru ei: Sa va ia dracu pe toti “alesi” nostri ce ne vreti binele.

  22. Asta e domnule Ciutacu , eu sunt pesedist convins , dar daca castiga Geoana cu Vanghelie chiar e moartea PSD .Mentionez ca am 30 de ani si sunt intelectual de stanga . Ion Iliescu trebuie sa faca ceva, sa faca alt partid de stanga nu? Astept raspunsul tau

  23. Pai cum asa domnilor politicieni? va “face” un tigan? va e frica de “corectitudinea politica” as zice. Ca si in cazul tigancii care a agresat insusi statul roman, sunteti timorati de un oarecare, de un om care, trecand peste nivelul educatiei, va sperie prin amenintari, vorbe dure care nu prea aveti cum sa le combateti, tocmai de aceea il ignorati… daca o mai faceti mult, o sa fie rau, nu stiu daca v-ati dat seama dar veti si vom deveni in curand minoritari. Antonescu… istoria…nivele diferite… e rau… si ce e mai rau e ca n-o sa fie niciodata bine.

  24. Daca castiga Geoana cu Vanghelie , chiar e moartea PSD. Mentionez ca eu sunt intelectual de stanga , am 30 de ani. Cred ca Ion Iliescu ar trebui sa fac ceva, sa fac un alt partid de stanga , chiar daca are 30 de ani , nu? Astept raspunsul tau domnule Ciutacu

  25. No asa, acum imi place. Maram daca zice Vanghele lu´Geoana ca” date-n pula mea” Geoana se rusineaza. Vanghele este baiat fin si face glume. Numai voi nu-l intelegeti. Nu?
    Ce-o ajuns si partidu´asta. Da´praf de ei…
    PS
    Astia de la lepre se dau rotunzi, ca dom´ne ce urat vorbeste Vanghele. De parca Chioru´e cu DEX-u´ la el, zilnic. Sau Blaga. Huo, ´reati ai dracului…

  26. DSN…esti tare dom’le.Am ras cu lacrimi.In alta ordine de idei.Au batranii o vorba : ” unde e multa scoala e si multa prostie “.Vanghele o fi el nescolit dar prost nu e de-au ajuns “dasteptii” si “moralii” din PSD sa-i invidieze influenta.Si oricum, onoarea lui de borfas cand se uita-n oglinda dimineata e mai adevarata decat onoarea multora dintre detractorii sai.

  27. Victor, treaba stă în felul următor. Nu Vanghelie iese prost din inregistrarea asta, ci cel mult Geoană. Aşa că poate uneori lucrurile nu sunt exact ceea ce par.

  28. vedetzi de ce se intampla “epurarea” prin teatre?
    hehehe
    suntem in pas cu moda:real’ti show…
    lost…
    planeta maimutzelor.
    cel mai bune se potriveste filmul:cand zeii au cazut in cap(faza cu sticla de cola)

  29. Eu din toata chestia inteleg doua lucruri:
    – nu a avut nimeni rabdare sa faca transcriptul si sa-l analizeze cu creionul pe hartie. Concluziile ar fi altele decat guitaturile fericite din media la care asistam
    – nu se mai supara si nu se mai mira nimeni cand se fac interceptari ilegale, ca asta a fost de fapt.

    Daca asa merg lucrurile o sa ma ocup si eu de interceptari . Tineti-va bine, supravegheati-va limbajul in orice situatie. Nu glumesc.

  30. sunt atat de bine dispus dupa victoria lu United de pe san siro de aseara incat asta pica la tanc comedia de mare succes a psd-ului continua….am totusi si o intrebare abia astazi cred ca din cauza ca inca sunt mahmur si survolam mai incet pe jurnalul am realizat ca la tine in ziar scrie adrian nastase…de cand ii nastase si jurnalist si de ce la tine in ziar?????

  31. off topic:
    Aritmetica bovina: 1 PM suspendat+ 1 presedinte auto-reales+ 1 PM de-suspendat= 1000 de someri pe zi. Cica din luna iulie sistemul sanitar intra in colaps…
    Bovideea de boc stie oare ce face? Oare ajunge sa inveti seriozitate de de la pascutul gastelor pentru a putea conduce o tara de 20 milioane de suflete?
    Mai aveti inca muraturi?

  32. Tocmai l-a suparat pe Geoana.Nu sunt adepta toriei conspiratiei dar, pentru ca am oaresce ureche muzicala,iesirea lui Marean mi se pare cel putin regizata- “daca cineva avea impresia ca Vanghelie + Geoana = Love greseste…nu exista domnule nicio manipulare, totul e transparent si curat ca lacrima…”

    p.s. recunosc nu ma pricep sa redau fidel modul de exprimare al lui Marean

  33. Si? Ce este asta? Cine nu injura, cine nu vorbeste asa acum? Asta e Romania, asta fac toti….ce e asa nemaipomenit in asta??? Asta am vrut, asta am primit…adica unu care da cu capul in gura si altii care-si vand nevestele….pacat de noi ceilalti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.