Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Păi bine, Mareane, stai cu generalii ciopor în jurul tău, te acuză lumea că ai stat cu curu’ pe dosarele de la doi ş’un sfert şi pe tine te înregistrează pesediştii ca pe ultimul pinguin? Se-ascute lupta de clasă în preajma congresului, fraţilor socialişti! Avea şi Băsescu dreptatea lui când spunea că pesediştii se înregistrează unii pe alţii şi se dau în gât, ca fraierii, la presă. Măcar în Modrogan e disciplină. Îi înregistrează Zeus pe toţi şi decide tot el când şi pe cine dă-n primire.

P.S. În spiritul şansei la reciprocitatea delaţiunii, aştept marfă şi cu tabăra adversă.

UPDATE: Mă distrează cum comentează ipocrit fetele mari de la PD-L limbajul lui Vanghelie. De parcă Băsescu grăieşte din Dicţionarul Academiei Române

Comentarii

comentarii

Similar Posts

236 thoughts on “Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

  1. inregistrarea este facuta de un reporter de la prima tv, cu mai bine de o saptamana in urma. discutia a fost captata in fata sediului psd in timp ce vanghelie credea ca este oprita camera de filmat.

    imi doresc sa cred ca inregistrarea a ajuns la dumneavoastra pe alta cale si ca o considerati “exclusivitate” cu buna credinta.

    nu am citit toate comentariile, sa vad daca a mai facut cineva aceasta observatie.

    o zi buna

    nu stiu daca a mai facut

  2. Domn’ Ciutacu, dar de nea Oprescu (Hotnews) ce spui? Il mai sustii in lupta sa antisistem?

  3. domnule Ciutacu, de ce luam de buna afirmatia lui Seitan:salariile nu scad, ele nu vor fi mai mici ca cele din luna decembrie! au uitat cei de putere ca in decembrie bugetarii au fost cadorisiti cu cele 10 zile libere neplatite, drept pentru care salariile au fost mai mici? deci citind printre randuri deducem ca salariile sunt mai mici .corect ar fi sa spuna ca au aceleasi valori ca in luna OCTOMBRIE cand am avut salariile netaiate (sunt o bugetata din invatamant care pe luna ianuarie am avut pe fluturas salariul mai mic decat cel din decebrie, carte si ele a fost mai mic ca cel din octombrie. VA ROG CITITI MESAJUL. MULTUMESC

  4. Şi dacă o să ajungem să-l regretăm pe marinarul “Ha, ha, ha….” !? Nu ar fi culmea!… ci cea mai adâncă prăpastie….oare există ceva mai jos de “josul josului”!? Cum se spune: intotdeauna se poate şi mai rău, popularul din lac în puţ.

  5. Catrenul sincerităţii

    Călit pe bulevard, vagabondând, am şcoala vieţii,
    Şi nu mă dau pe maimuţoi titraţi în blatul tinereţii.
    Am voturi cât să pun ca preşedinte şi-un cimpanzeu,
    Trecând pe tuşă erudiţi sau “foşti”, ca piese de muzeu !

  6. buna seara
    in legatura cu iesirea mai devreme la pensie, noi cei din valea jiului care ne-am angajat majoritatea la 18 ani in subteran si la 45 de ani cand aveam sau mai avem dreptul sa iesim la pensie ,cum credeti ca aratam dupa 25 sau 27 de ani de inhalat praf de carbune si piatra timp de 6 ore pe zi timp de 27 de ani? e ca si cum si la cei din uraniu le-ai spune ca mai au de lucrat inca 5 ani, e ca si cum i-ai omora cu buna stiintza…noi ce-ar trebui sa facem? sa fim chit..si pensiile noastre sunt in medie de 16-20 milioane..

  7. D-le Ciutacu! va rog sa vorbiti si de eroii revolutiei din dec 1989, care primesc pensii de 32 milioane ROL pe luna si alte privilegii. Sunt vreo 30000 de eroi. Multi dintre ei sunt falsi. Ei pot sa cumuleze pensia de serviciu si pensia de eroi. Este corect acest lucru?

  8. Am scapat de Nastase si vine Ponta,asta in traducere libera inseamna ca am scapat de dracu’si am dat de fratele lui.Vanghelie este sincer si natural,nu fatarnic ca multi politicieni.Daca Geoana se supara inseamna ca nu e barbat,una la mana si a doua ca n-a inteles ce trebuia din aceste cuvinte “putin”obscene.Dar sa-i lasati “pa” muistii astia si sa va ocupati de guvernanti,de ceilalti muisti care sprijina puterea in parlament,tradatorii si elitistii unguri.Ei fac legi pentru ei,sa nu intre ei in criza,nu sa iesim noi.Azi am auzit un banc,asta apropo de ..UE:Cand au venit gunoierii intr-o zi sa ridice resturile menajere de la Columbeni,doi “Operatori” de tomberoane s-au prezentat la Moni sa-si primeasca darul si fiindca au fost foarte multumiti l-au indemnat si pe sofer sa se duca.Acesta primind 5 lei a intrebat lui de ce-i da bani?D-na i-a raspuns ca sotul i-a spus la plecare:Vezi ca astazi vine gunoiul, Ii dai 5 lei la sofer si la gunoieri muie.

  9. PSD-ul s-a facut de “Premile de cacao”!!!
    Mai tineti minte…Divertis….”Gala Premiilor de Cacao”?
    Mie imi place psd-ul cum ii place magarului fuga!
    dar nu critic de dragul de a critica.Insa,cand te bagi in cocina(cand esti “garantat” de Vanghelie)te mananca porcii! Geoana este “vai his mother!”

  10. Foarte tare Dl. Vanghelie.
    Multi rad de el, dar jos palaria, putin sunt ca el.
    Dle Ciutacu, vad ca inca sunteti suparat pe Vadim. Sincer il invitati o data la doi ani, nu credeam ca un articol in Tricolorul va va afecta asa de mult. Este un ziar de 10 pagini, sunt multi oameni care scriu acolo. Nu a fost foarte jignitor dupa parerea mea, a spus o opinie.
    Sper sa fiti ok si sa nu luati o parere personal.

  11. Marean care este are dreptate.Este mai c_ios decat toti politrucii din carton de la psd.La discutia legata de neveste,multi s-ar fi uitat la bocanci in momentul acela.In rest….dupa cum stiam la psd multa “mancarime”,multi sforari si putin creier.

  12. @I.I: chiar nu ma intereseaza parerile dvs. despre nedreapta prigoana la care sunt supuse comentariile pe care le postati. ba chiar ma obosesc.

  13. ‘Telectualul’ Van Gheele emitand injuraturi marca “Goagal”a ajuns asa de mare incat il domina si controleaza pe Geoana; acesta are comportamentul pe care Vanghelie ii cere.Chiar si cand Geoana a fost injurat de Vanghelie, Geoana s-a apropiat de acesta cu foarte mult tact, de parca ar fi fost un bibelou de portelan si i-a apreciat tenacitate, loialitatea, fidelitatea, harnicia primadata si abia dupa aceia i-a cerut sa ceara scuze de la cei pe care i-a facut “niste lepre”.Are comportament de Mare Presedinte!

  14. L-am mai postat inca odata doar v-am zis ca este salvat, acum 2-3 minute.
    Dar ce ati patit, ati inghitit cutite in loc de o cina buna?
    Sau Vanghelie si problema pensiilor va sta in calea digerarii?

  15. Si ca sa fie pomana deplina, tot azi a fost inregistrat ilegal si Oprescu.
    Ia ganditi-va putin, ce fraze rostite de voi in particular in ultimele 24 de ore ar putea sa va incrimineze.
    a ce sa mai zicem, probabil ca doctoru’ l=a inregistrat pe Vanghelie si Vanghelie pe doctor, nu? Ca altcineva nu se preta la chestia asta in aceiasi zi.
    Cat despre Geoana, cand sa se vada si el cu sacii incaruta, i-a cerut lui Vanghelie sa-si ceara scuze, in loc sa zbiere ca nu-i frumos sa faci inregistrari ilegale.
    In felul acesta, va pierde pe mana lui si alegerile astea cum le-a pierdut si pe celelalte, dovedind ca este propriul lui dusman.

  16. :))) :)))) foarte taaarea Marean.. asta-i Romanica fratioare, asa cum zice M.B. : Este Romania lor, ei sunt cei cu succes in tarisoara.
    Oricum, vagabondul are dreptate.. chiar sunt niste lepre care isi vand nevestele ha ha ha hi hi hi ca ma-m stricat da ras :)))) :))) :)))

    Toata stima.. >:D<

  17. PSD-ul sucks si e Vanghelizat 100%.Vanghelie mai are putin si o sa faca urino terapie cu Geoana Prostanac

  18. La 12 ore de la postare, deja aproape 180 de comentarii publicate! Cum sa nu-l iubeasca presa pe Primadon? Face asta o audienta , mai ceva decit Jucatoru”!
    Ete na! Asta a cistigat Bucurestiul! Reactia lui Geoana mi se pare de tot…cacaoa!
    Mai bine tac si-mi continui baia de ecran solar! Hoara PDL era in delir pe ecrane ! Cum de nu s-a gasit nimeni sa-i aduca aminte ca Jucatorul lui n-a fost cu nimic mai prejos?! Ba chiar a si pocnit un copil ! Era PIXELUL albastru, desigur!
    Concluzia: Sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu!

  19. “Care Este” nu are treaba, le zice cu pofta… I-a dat-o lui “Prostanacu” de nu s-a vazut. Excelent. Si cand ne gandim ca astia care isi baga si isi scot, sunt demni reprezentanti ai clasei politice. D-aia mi-e scarba de toata clica asta de la PSD. Mai da-i in (originea lor) pe toti. Unde s-a retras Tovarasu Ilici sa se retraga si restul pesedistilor…

  20. Leacurile zilei

    În farmacia psd a Municipiului Bucureşti intră val-vârtej d-l Vanghelie, vădit îngrijorat politic :
    – Gigica, ceva leacuri pentru păduchi laţi- politici, subt formă de prafuri, aveţi ?
    – Da, 10 lei / plic. Câte doriţi ?
    – Preţ de duo p – le !
    – !!!

  21. Ca de obicei Geoana nu e in stare sa gestioneze nici aceasta situatie penibila pentru el si sefii PSD. Pe el nu-l deranjeaza continutul , mesajul , pe care il transmite Vanghelie , ci limbajul , adica , cuvintele folosite … Prin urmare , daca Vanghelie ar fi spus ceva de genul ,, da-l in penisul meu pe Geoana , ca are o gramada de defecte… ce e femeie ?…. niste incompetenti notorii … si-ar comercializa sotiile pentru o functie… ,, nu ar fi fost nici o problema … Deci pe dl Geoana il deranjeaza cuvintele folosite , nu continutul , conform luarii de pozitie in care-i cere scuze lui Vanghelie… Adevarat prostanac !

  22. vai da, ce rusinosi suntem!!!!cred ca daca cineva l-ar inregistra pe base{mama,ce prostie am zis}cred ca ne-ar auzi urechile injuraturi pe care nu le-am auzit niciodata!mi-aduc aminte de inregistrarea aia cu base din 2004,dupa alegeri,cand …ii recomanda lui nastase niste….ue….si toata lumea{lume buna}chicotea! pana si femeile il priveau cu simpatie!ii iesise un porumbel din gura~!adevarul ca o injuratura ,,de la mama ei,,suna altfel din gura unui entelectual{ACADEMIA NAVALA se pune,nu?}decat din gura unui ,,bagabont,,nu?dar hidosenia adevarata e ca vanghelie are dreptate!

  23. azi noapte l-am văzut la ştiri pe vanghelie undeva la o tribună PSD zicând: “am jignit nişte colegi… LE-AM făcut lepre.”

    Pe cine? Pe EI colegii? Nu, ci pe ELE leprele! :)))

  24. Marean este echivalentul (in PSD) lui nea Basica “pa” chestiuni de :incultura , badaranisme ,mitocanie , “gafe ” oratorice etc.Daca nu ar fi el cine iar mai raspunde obraznic martafoiului natiunii?,ca Geaona nu poate si nici nu are curajul s-o faca ,iar altii mai destepti de prind PSD sau PNL daca i-ar raspunde obraznic dar cu alte cuvinte mai “cioplite” ,mitocaul deh..Basica , nu ar intelege prea bine ce vor astia sa spuna .

  25. Domnule Ciutacu , a aprut imagini cu Vanghelie cand spune vorbele care lea spus ,la postul lui Vantu , dupa imagine se vede zapada pe copaci , deci caseta e de acum o saptamana imediat dupa ninsoare, urmarestele

  26. Ceea ce am afirmat intr-un comentariu ieri privindu-l pe Vanghelie ca de fapt el este Presedintele PSD-lui este larg dezbatut in presa de azi.Daca Geoana va fi reales in functia de Presedinte PSD, adevarata putere va fi in mana lui M. Vanghelie pentru ca “vagabondul pe bulevard” a reusit sa acapareze puterea suprema in partid. O “vanghelizare” totala a PSD-lui.

  27. Eu cred ca Vanghelie s-a referit la Mihaela Geoana care i-ar fi fost facuta cadou lui Dragnea. Doar s-a vazut la ultima confruntare ca acesta o pipaia pe doamna Geoana pe picioare in direct.

  28. pt i.i : eu totusi sper sa nu fie ales Geoana cu Vanghelie,dar daca asa vor sper sa se faca un nou partid de stanga cu Nastase, Ponta, Diaconescu , si cu altii dar numai cu aia 2 nu

  29. [off topic]
    incerc de doua zile si de pe calculatore diferite sa vad inregistrarea emisiunii de pe A2 cu domnul Antonescu. Insa orice as face, se blocheaza iremediabil la ora (afisata de ceasul din logo-ul TV) 21:26. Ma puteti ajuta cumva, domnule Ciutacu?

  30. Intrebare: Ce este Geoana pentru Vanghelie?
    Raspuns: Un simplu prezervativ.

    Era sa avem presedinte un prezervativ.

  31. De cate ori folosesti poza ce ti-am facut-o-n studio cu vagabondu’ de pe bulivar, ar trebui sa iti amintesti cum ca tre’ sa-mi cauti p-acasa xeroxu’ cartii cu Carcea…

    De cate ori!

  32. ministrul sanatatii se tot plange de lipsa banilor.Dl Ciutacu stiu ca si dv. sunteti fumator si sper sa-mi dati dreptate:
    in romania sunt cel putin 5 milioane de fumatori de un pachet pe zi.
    Atunci cand s-a pus taxa de viciu ,un pachet de tigari costa 3ron, iar acum costa 9 ron.
    Hai sa nu punem mai mult de 1 euro la un pachet dar inmultit cu 5 milioane de euro pe zi ori 365 de zile(ca fumatorii nu au sambete si duminici libere de fumat)fac 1,225 miliarde euro.Cu banii astia cate spitale s-ar construi,ce salarii ar avea medicii,cu cat s-ar putea ieftini medicamentele?
    Si asta e numai taxa de viciu la tigari,mai este si taxa de viciu la alcool.
    Banii oricum se colecteaza dar tare as vrea sa stiu unde ajung…tu nu?.Cu consideratie

  33. Nu stiu daca ati aflat cat costa o nevasta-n PSD,dar stiu ca nevestele i se dau lui Vanghelie, liderului suprem, unui “agramat”,protagonistul “educatiei stradale”. De dragul obtinerii sustinerii din partea lui, M.G. a acceptat pana si flegma intre ochi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.