Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Marea suspendare, live pe micul ecran

Marea suspendare, live pe micul ecran

Propaganda şi-a scos din scorburi cintezoii. E ordin de zi pe unitate. De la Andrei Gheorghe şi colonelul PD-L Robert Nicolae Turcescu, la Andrei Pleşu şi Mircea Cărtărescu. MRU a atins apogeul ridicolului, Jack Cristoiu l-a depăşit. Au ajuns filosofii să militeze cot la cot cu Eba. Toţi urlă ca apucaţii, se tăvălesc că-i democraţia-n pericol. Opt ani n-au scos un sunet. Au fost complici la tâlhărirea poporului pe care-l plâng ipocriţi. Au fost părtaşi la marea sfidare portocalie. Au fost beneficiarii celui mai autocratic regim din Europa cu apă caldă la robinet. Acum sunt disperaţi. Simt că le fuge pământul de sub picioare. Un sistem e pe cale de a se nărui. E sistemul lor. I-a ţinut pe bani, le-a oferit privilegii, i-a făcut oameni. A cam venit vremea să-şi achite leasingul. Nu poţi să iei toată viaţa. Trebuie să mai şi dai.

UPDATE: Scrisoarea Monicăi Macovei despre lovitura de stat şi mineriadă

Comentarii

comentarii

Similar Posts

167 thoughts on “Marea suspendare, live pe micul ecran

  1. In toată istoria lumii (vorba ta, cu apă caldă la robinet) nu cred că a existat vreodată o lovitura de stat dată de parlament prin vot.

    Macovei este o securită cu metode securiste de dezinformare clasice. Si vorbeşte pentru semidocţii şi sfertodocţii care sunt destui in ţară.

    Dacă îl suspendă pe tiran, să nu uităm de PPDD care ar putea să-i trimită intăriri la referendum.

  2. E…superb,fratele meu!Stai sa si explic:e superb faptul ca si-au dat seama cam ce impact are ”Antena 3” asupra publicului si …au inceput sa apara si p.d.l.-istii prin emisiunile voastre,incercand sa strecoare cate”un cuvintel de bine”despre Zeus al lor!!!Da-mi voie sa inchei in aceeasi nota optimista ca si ieri:”Mai Traiane,nici nu stii…cat de mic incepi sa fii!”Banuiesc ca Nastase isi freaca mainile ii transmite telepatic lui Baisexu:”…ti-am pregatit un pat la noi in celula!..”

  3. dincolo de orice partizanat politic, eu as fi un pic mai retinut cand in a face aluzii la ordine de zi pe unitate atunci cand printre cei care scriu la acelasi ziar cu mine este si Rosca Stanescu.

  4. UE (ma rog,o parte) se comporta de parca urmeaza sa ia puterea o junta militara ! De cand dracu un referendum sperie elita democratiei ? UE are grija sa nu cumva sa scape vreun pret “nealiniat”. Faptul ca salariile sunt aliniate cu unele din Africa nu-i ingrijoreaza!Finlanda tocmai a anuntat ca prefera sa iasa din EU decat sa plateasca datoriile altora si este firesc ca popoarele sa aiba conducatori pt. care pe primul loc este interesul tarii sale. Acum nu mai putem nici sa stranutam de grija a “ce-o zice UE”! Si asta tot din cauza lui Basescu care de atatia ani,in afara de a i se da la semnat diverse chestii nu a fost tratat de nimeni ca un partener .

  5. Ca sa fiu foarte rau si cinic, majoritatea populatiei il merita pe Basescu presedinte. Daca nu erau taierile de salarii/subventii/ajutoare, etc., toate actiunile cu care Basescu a siluit Constitutia si principiile democratice ar fi fost “vax albina, crema puca” in ochii “boborului”. Deci si-l merita. Totusi, mi-e mila de mine insumi. Si celor carora le e mila de ei insisi ar trebui sa se gandeasca bine.

  6. Nu pot sa cred, mailul ala e chiar pe bune?!? Chiar a trimis vaca aia asa ceva catre parlamentul european? Insuportabila fiinta, e la concurenta cu Narcisa Iorga, nu ma decid care e mai execrabila…cand le-o veni sfarsitul japitelor, cat mai trebuie sa le suportam??

  7. Astazi se rezolva o problema ,scapam de basescu ,ramane reabilitarea Romaniei murdarita de macovei si cei de teapa ei .Este nevoie de mobilizare si trasi la raspundere cu documente pe cei vinovati Sper sa se faca si de voi ziaristii de la A3 intodeauna bine informati ,aplecati spre adevar ,aplecati spre noi romanii Va multumim anticipat.
    Pentru emisiunea din aceasta seara va uram succes ,o urmarim ,avem alta stare de spirit ,avem alt presedinte de republica ,avem sperante .

  8. Am ascultat discursul lui Basescu…Incredibil de slab. Omul mi se pare obosit, ar putea inspira mila daca nu as sti cat de diabolic este personajul! Oricum, dupa ce l-am ascultat cred ca ii va pinde extrem de bine pauza aceasta si poate chiar si o vacanta prelungita, poate chiar la racoare, in curand.

  9. Pai si nu inteleg, unde e marea demascare din mailul lui Macovei? Adica ce nu e adevarat din ce spune acolo? Pute adevarul?

  10. Mihnea,

    citeşte şi tu ce au scris alţii înaintea ta…Ce naiba, voi nu vorbiţi între voi? E greu să faci corelaţii?

  11. Cica actualul guvernul “nu s-a ocupat deloc de problemele romanilor”(Blaga dixit).
    Uhaaaaaaaaa……bine ca s-a ocupat fostul guvern, cel pdl-ist:a marit taxele si impozitele,a taiat salariile si pensiile,a inchis spitale si scoli !!!!!!!!!!!!!!
    …mai si exclama “culmea ipocriziei!” !!!!!!!!!!!!!!

  12. Mama mia ce Tarzan-english are parlamentara irlandeza Mac O’Vei in ea!

  13. curva aia de sandru a zis ca unpr-ul nu va vota..usl-ul trebuia sa-i forteze cu pragul electoral de minim 6% cum era inainte…atunci votau ca fripti,,,si UDMR-ul la fel

  14. kioru pare daramat. am vazut la tv un individ cu fata descompusa de frica si furie. numai si pentru atata lucru a meritat solicitarea de suspendare a presedintelui.

  15. N-ai avut onoarea să stai să încasezi, Băsescule!

    Animalule politic! Ce animal politic? Eşti un milog, iar dacă se mai îndoia cineva de asta, a putut vedea acum! Toţi troglodiţii care s-au identificat cu tine şi care te-ar fi adulat în continuare, dacă nu-i făceai la portofel!

  16. @mihnea: sunteti la fel de ticalosi. va meritati unii pe ceilalti

  17. Fantastic .Ce tupeu pe acest procuror ceausist(pana in maduva oaselor) sa intoarca realitatea pe dos(asta este lovitura de stat!).De fapt ce sa astepti fiindca majooritatea(sa nu generalizam) pdl-istilor au fost hoti,corupti si tupeisti.Pacat ca nu avem puterea sa o luam de freza( asa cum am auzit ca lua DOMNIA SA, in timpul regimului ceausist, pe cei pe care ii ancheta) si sa-i aratam unde ii este locul(cred ca acolo unde a bagat ea pe altii).Vom afla peste ani cat rau a facut ROMANIEI in aceste zile aceasta”doamna”.MULT,MULT,MULT !!!.

  18. Slabut discurs Basescu. Slabut de tot. A dat-o pe investitii miniere (??? WTF ???).
    Crin a anuntat ca renunta definitiv la politica daca nu e demis Basescu la referendum. A devenit miza lui personala.

  19. Bun discursul lui Antonescu. Sper sa aiba putere sa se tina departe de pofta de putere chiar daca ajunge presedinte.

  20. Daca Basescu nu e demis, e semn ca deja sunt mult prea multi prosti, si musai trebuie luat familia si plecat din tara. Intr-un loc full de babuini,”neadaptatii” nu supravietuiesc.

  21. Si vis pacem, para bellum. (Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi).
    Presedintele pregateste ultima batalie, dupa dezbinarea poporului roman, dupa invrajbirea sociala-o baie de sange, ceea ce nici Ceausescu nu a indraznit sa faca. Urmeaza un razboi civil sustinut de calaii sai!

  22. “Bărbatul politic” traian băsescu a plecat din nou din sală, la discursul celui care i-a creat multe nopţi de nesomn: Călin Popescu Tăriceanu!

    Asta-i tot ce au scremut o noapte întreagă consilierii plătiţi din banii noştri?

  23. Si babatia asta (pe care am banuit-o mereu ca-i lesbiana, motiv pt care ar putea sa se bucure de simpatie in ue, pe principiul discriminarii inverse, la moda acum) n-o sa plateasca? Toate tradarile astea, tot veninul varsat asupra tarii, nu pot fi sanctionate? Sa fie retrasa de acolo si trasa la raspundere!

  24. @Victor: Scuze de intrebarea usor off topic, dar asistam cumva la nasterea Partidului Brutarilor? Inca un baiat din bransa, junele Romanian Pie se angajeaza la fabrica de bere … Rahova!

  25. Cand paranoia se instaleaza, apar anumite simptome sau semne, cum ar fi protestele si comportamentul combativ. Persoana paranoica protesteaza impotriva unor situatii pe care le considera nedrepte si dezvolta o dorinta de razbunare. Regurge la autoritatile oficiale, depune plangeri si reclamatie, scrie scrisori amenintatoare, da in judecata… in cele din urma, dorinta de razbunare o duce intotdeauna in situatiile in care se afla intr-o pozitie de victima in raport cu un persecutor. Acest tip de situatie poate duce chiar si la delir. In acest caz, vorbim despre delirul de revendicare.A lui Basescu!

  26. “Cu ochii blânzi şi umezi”…asta-i adevărata dimensiune a lui Băsescu, căzăturilor!

  27. Jucatorii de sah cand vad ca nu mai au nici o scapare predau partida cu onoare (scutesc pierderea timpului prin cele cateva urmatoare mutari formale) ; Hitler a preferat sa se sinucida onorabil (sau , cel putin sa nu se tarasca cersind indurare); exemplele ar mai putea continua … 🙄
    Lighioana asta numita Basescu Traian , chiar crede ca mai are (oare … ?!) “asi in maneca” sau e doar o taratura jalnica , ce se agata de orice speranta desarta ca de un pai ?! 😯

    Pt. ca un minim de logica si o ultima urma de demnitate ar fi generat o demisie de onoare (la limita ce-i drept) ! Nu-mi ramane decat sa cred ca , fie mai incearca , cu o ultima zvacnire , sa-si regrupeze ce i-au mai ramas din camarilele fidele , fie el chiar sufera de de “Delirium tremens” si inca se considera “pe cai” …
    Sunt deja chiar curios de final !

    PS: oare sugatorii ferventi de la tzatza basesco-pedista ce vor face daca de-acuma tre’ sa-si castige existenta “punand osul la treaba” ? 🙄

  28. A inceput numaratoarea, si eu si sotul meu suntem conectati pe toate tv din casa pe A3, excelent discursul lui Crin si cel al lui Sova, asa da chiar si bietul Tariceanu pe care l-a mazilit marele basescu a avut un discurs la obiect.Azi am fost la cineva, unde fara sa stiu ca sunt basisti si barba-su lucreaza si in politie.Sincer lumea e nebuna rau, am avut o mica altercatie, dar i-am rugat sa inceteze ca nu imi v-or schimba convingerile.Fug repede la emisiunea Danei, tiza mea .Si eu sper ca in timpul emisiunii tae sa avem verdictul pe care il asteptam cu totii.HAI CU SUSPENDAREA

  29. Se pare ca ti se cam strica emisiunea ! Ziua asta e speciala : basescu e suspendat !

  30. Ce engleza are Macovei, acest stalp de integritate in societatea noastra corupta.

    Eu zic sa va ascundeti. THE MINERS ARE COMING!!!

  31. Hai mandro sa ne imbracam
    Sa mergem sa stampilam
    Dar ai grija cum votezi
    Tu pui stampila pe Basescu
    Pui stampila pe Basescu

    Sa vezi barbate sa vezi
    Pe Basescu am sa-l votez
    Nu ies eu din vorba ta
    Ca tu stii politica


    am sa beau dupa votare
    44 de pahare…

    PS. Si prieteni, ma voi tine de cuvint!

  32. Parerea mea este ca in momentul de fata in Piata Universitatii este parada penibililor…Mi’e frica de ce vad.

  33. gata l-au suspendat, cel mai mult regret ca nu sunt in piata ca asta iarna e o atmosfera acolo superba.Cred ca sunteti la machiaj, va faceti ultimele adnotari, emisiune buna.

  34. o seara mare, o zi memorabila, o bucurie pe care, in parte, v-o datoram si dvs! Va multumesc si va sunt recunoscator, stiu cat v-a costat si la ce v-ati expus, sunteti niste exemple pt multi dintre noi! Vorbiti cu baietii astia trei si spuneti-le ca pacatul lor va fi mult mai grav si mai urat decat al marinarului, daca ne mint si nu se tin de cuvant!

  35. Victore, chiar daca te cheama ca pe Ponta, esti, recunosc, peste el. Si daca n-ai fi in solda nenorocitului Voiculescu, cel mai ticalos personaj al Romaniei dupa Iliescu, cred ca ai fi chiar simpatic. Am constatat in ultima vreme 2-3 tresariri, care m-au surprins placut. De bun simt ? De independenta ? Habar n-am. Scriu un roman (si) despre Antena 3, despre mizeria absoluta din jurul televiziunilor, despre nesimtire si multe altele… N-am cum sa te ocolesc, mai vbim…

  36. hello, “long time no siege”.

    de doua luni, pentru sanatatea mea sufleteasca, n-am mai citit presa scrisa
    si nici on-line, n-am mai intrat aici pe blog, nu m-am mai uitat la tv, ori
    foarte putin, fiind tras de mineca: “ai auzit cutare chestie/despre X ?”.
    “n-am auzit, am alte prioritati. vreau sa imbatrinesc intr-o tara adoptiva
    / sa nu mor in patria mea. 20+/- de ani petrecuti aici mi-au ajuns. lucrez
    la infaptuirea acestui lucru absolut normal, egoist si personal.”.

    azi m-am uitat si l-am vazut pe acelasi sforar si jucator de alba-neagra
    facind un joc penibil. i-am auzit pe diversi vorbind de cinste, de lege,
    de onoare (LOL), de “normalitate”.
    internetul e o chestie data naibii prin care se propaga idei, clisee,
    tembelisme, etc; imi permit o aroganta, apropo de apetenta romanilor pentru
    clisee, pentru cuvintele ce “dau bine”: cuvintul normalitate l-am injectat
    acum un an pe acest blog cind dom’ doctor a dat in folosinta podul de la
    basarab; daca as fi avut o bancuta de 10 bani de fiecare data cind a fost
    rostit (cu precadere in 2012) in spatiul public, atit de portocalii, cit
    si de non-portocalii, as fi fost un mic mogul.

    am vazut si cum si-au batut joc de procesul lui nastase, doar pentru ca
    acesta sa fie aratat cu o placere dementa, cu o voluptate nemaivazuta,
    multimii intr-o cusca pe roti, precum faceau romanii acum vreo 2000 de ani.
    n-am fost fanul lui adrian nastase niciodata, dar n-am simtit / nu voi simti
    placere in a-l vedea jos, lovit cu piciorul de niste bolnavi de putere,
    farisei, ipocriti, care ne vorbesc noua de “justitie”.

    n-am mai avut putere sa ma bucur azi, dar m-am simtit mai bine un pic. l-am
    vazut pe d-l doru stanculescu, pe care-l salut cu respect, si cu care am avut
    placerea/onoarea sa tin o pancarta cu “maaaars !” cu trei bete care se tot
    indoia, cu miinile goale, la -15 grade, in ianuarie, in piata universitatii.

    sper, spre binele natiei asteia, ca locatarul temporar de la cotroceni sa
    fie sanctionat la vot si sa plateasca. deasemenea sa plateasca toate slugile
    lui identificate/identificabile din sistemul public, precum si cei abonati/
    acolitii din sistemul privat pentru toate ilegalitatile si pentru toata mizga
    deversata platita cu bani grei.

    nu stiu daca tara noastra se va face bine vreodata, dar sper ca clasa politica
    romaneasca (pe care o dispretuiesc in general) sa nu mai dea vreodata nastere
    vreunui alt individ atit de hraparet si meschin care prin vorbele si faptele
    sale sa denatureze sensul celor spuse / lucrurilor, intr-o asemenea maniera,
    iar sistemul institutiilor sa nu mai fie vreodata blocat la cheremul unuia/unora.

    doresc ca haita portocalie ce-a guvernat anii astia sa dispara politic si
    sa fie intrebati de sanatate apropo de banii publici si de destructurarea
    sistemului, de incercarile repetate de a vinde tara la bucata (resursele).

    imi voi face datoria de-a vota demiterea lui pe 29 iulie.

    e o vorba a consatenilor: “scrii/scrieti acum
    atit trecutul, cit si viitorul”.

  37. sper ca presedintele suspendat basescu, sa fie demis de popor. de asemenea sper ca acesta indiferent de cine va fi presedinte al Romaniei sa beneficieze de clementa necesara si acum imi vine in minte cazul presedintelui american Nixon care dupa demisie a fost gratiat imediat de presedintele Johnson. asa mi se pare corect intro tara normala. nu de aceeasi clementa trebuie sa beneficieze hotii regimului basist.

  38. Fabulos “am pus si eu 2 priministrii la Palatul Victoria, Tariceanu si Ponta … care cu ochi umezi…. m-au suspendat, urat domnul presedinte, urat, dar daca numai 2 ai pus, boc si ungureanu ce dreq au fost? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  39. UFFFFFFFFFFF,GATA…pot cere guiness book of world records sa-mi atribuie premiul ca am presedite suspendat in fiecare mandat????

  40. Aceasta tara se va distruge precum scorpionul care-si infinge singur acul in burta numai ca la romani are 2 spini, lacomia si prostia. Iti scriu ca sa tii minte ca ti-am spus si sa te consoleze mai incolo, deoarece presupun ca presupun ca vrei sa traiesti cu familia ta multumit si in pace. Nu vei avea asa ceva in Romania de acum inainte, deoarece tara a pierdut din nou. Nu Basescu era salvarea ei dar era un un ragaz acum sa ne redresam. Au ales drumul aparent cel mai usor catre binele tarii, nimeni nu vrea sa vada ca peste putin timp apare o prapastie din care nu va mai iesi nimeni cu bine. Daca respectau etapele de bun simt, in ciuda presiunii timpitului de Basescu, scapau toti baronii imbuibati mai jumuliti dar cu viata scapa si tara. Asa au tradat tara unor interese straine si vor muri majoritatea precum soacra lui Pacala- cu sarmaua-n git. Dumneata, Domnule Ciutacu, nu ai o vina,in schimb o sa ai privilegiul sa plingi de mila pentru oamenii acestor paminturi.
    Eu, dupa 7 ani de chirurgie ca rezident in Ropmania, am crezut ca omul sfinteste locul dar am inteles ca daca locul e prea al dracului merita sa fie distrus. Nu mai vad nimic bun aici. Am crezut ca apartin unei zone privilegiate a romanilor si ca daca eu si citiva ca mine putem sa indreptam ceva, vom avea si noi o sansa impreuna cu ceilalti romani sa traim in demnitate si decenta. Colegii inteligenti si cu dorinta de a profesa in conditii normale au plecat, mi-au spus sa plec si eu din tara. Initial am vrut sa ramin sa lupt pentru bine. In ultimii ani la locul de munca vad oameni murind cu zile in spital, indiferenta si indobitocirea oamenilor de pe strada, nemernicia unor oameni fals apreciati si cu putere in sistemele din Romania, vad atitea porcarii la televizor numai crime, accidente, violuri si hotii care sint prezentate intentionat ca sa socheze, indobitoceasca cea mai mare din populatie. Am incercat sa spun ce e in neregula si sa lupt pentru niste principii de baza in profesia mea si mi s-a pus pumnul in gura, mi s-a ris in nas deoarece hidosenia oamenilor este la fel de mare si in profesia mea. Majoritatea Colegilor mei sint formati la scoala unde cine se ducea primul la profesor cu pira si birfa ala avea dreptate ( un profesor mai batrin zicea despre un colaborator al lui-“e mina mea dreapta cu care….” restul se subintelege). Am hotarit ca daca nu pot sa cladesc nimic peste mizeria din tara asta mai bine sa distrug atit cit pot, pentru ca urmatorii care vin dupa dezastru sa poata cladi ei ceva pe baza unui sistem de valori nepervertit. Deci ramin chiar de-ar fi numai ca sa sting lumina in tara asta de jigodii. Sa-i vad pe masonii barbati si femei, politicieni bancheri,afaceristi cum crapa alaturi de prostimea care nici nu stie ce i se intimpla. Nu sint calrvazator, insa am gindit mult si am dorit din tot sufletul o pedeapsa pentru nerusinarea care e in tara,Praful si Pulberea… Nu imi supraevaluez mintea mea, insa am puterea ca mare parte din ceea ce imi doresc din suflet sa mi se indeplineasca. De aceea nu am copii sa nu-mi para rau pentru ei, nici familie ca sa nu poata nimeni sa ma santajeze, dupa cum am spus colegilor mei nu am decit zilele mele pe care le pot pierde oricind daca eu consider ca mi-am pierdut cinstea, demniatea si am devenit jigodie ca majoritatea romanilor. Pentru oamenii in coma carora le-am dorit sa ajunga sa razbune moartea lor cauzata in mare parte de indiferenta si prostia din Romania, pentru batrinii care au crezut , au rabdat comunismul si au muncit au murit de boli si batrinete crezind ca urmasilor le va fi mai bine dupa revolutie pentru ca scapasera de Ceausescu, eu nu vreau sa am viitor, iar azi suspendarea lui Basescu mi-a produs un sentiment de implinire. Ce-si fac romanii cu mina lor este asa de rau incit nimeni, nici sa vrea, nu-i mai poate ajuta. Am cunoscut un om bun care suferea pentru oameni incerca sa -i ajute,in schimb nu prevedea nimic bun pentru Romania.Vezi ce spun initiatii, oamenii cu har ai pamintului care nu reprezinta derizoriu un stol de cobe ale sfirsitului, ei chiar stiu ce se intimpla. Chiar nu e nimic bun la capatul drumului, nici mintea mea nu vazut rezolvarea in bine, merg chiar mai departe si doresc o pedeapsa dupa merit a acestor oameni care si-au pierdut omenia: Praful si pulberea….Sa-i invididieze pe cei care au apucat sa moara este blestemul acestei populatii degenerate.
    Eu nu mai am blog activ, romanii nu merita SA STIE CA ORICUM NU INTELEG NIMIC. Nici colegii mei nu au meritat intentia mea de a-i ajuta.

  41. amice Ciutacu,eu ma uit perplex la documentul editat de Macovei.nici macar revizionistul Tokes nu si-a permis asa ceva.oare uslasii nu au mistretii lor,care sa depuna pe banda rulanta plangeri penale?asta e,negru pe alb,inalta tradare adevarata.nu se poate sa faca asa ceva si sa nu o traga nimeni de breton.un ROMAN normal la cap nu poate face asa ceva.eu ma gandesc cu groaza la campania basista ce va urma.deja imi sta in gat victoria din Parlament.mai ales ca Ponta a promis cine stie cate si ce unpr-istilor si udmr-istilor.in plus,cei din USL,se pare ca au ridicat azi interdictia de exploatare a gazelor de sist.chiar a doua zi dupa ce Victoras a prezentat noul sau aliat, generalul (adevarat) Clark.

  42. desi e off the topic, am si eu o nelamurire. poate ii intrebi tu pe niste usl-isti mai rasariti. ce face elvis ala la tvr? ca e la fel de infecta si basista ca si pana acum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.