Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Luca, Bianca și Marian

Similar Posts

85 thoughts on “Luca, Bianca și Marian

  1. Bravo tie ca te-ai simtit bine si eu una ma bucur sa te vad si in alta ipostaza, diferita de cea serioasa si incrancenata.
    Nu am sa te critic (nici nu aveam de gand!) in legatura cu faptul ca dansezi fumand sau fumezi dansand…Am remarcat insa comentariile dojenitoare in legatura cu acest lucru si cred ca ai si tu o parte din vina… De ce? Datorita criticilor detaliate la care i-ai obisnuit pe admiratori si din inertie nici tu nu ai scapat usor:) Poate data viitoare…:D

  2. “Ma ce plm aveti ma comunistilor f**-va neamul in gura sa va f**! de hoti si de zdrente” ca sa citez un parlamentar european(pt necunoscatori – Gigi Becali). Omul stie sa se distreze nu mai criticati atat orice detaliu. Bravo tie Victor si la mai mare!

  3. mi se par mult mai interesante pozele, asa. cu atat mai mult cu faptul ca au fost facute in timpul unui dans… deci, Bravo, d-le Victor !!

  4. Pentru cei care vor sa stie cine canta si cum se numeste piesa:
    KOLEKTIF – Bu Gun Bayram Gunudur

  5. victore, spune-ne, te rog, ce s-a intamplat cu valentin stan, este deja o saptamana de cand nu a venit la sinteza-zilei si ii simtim lipsa.

  6. frumos domnule…
    daca te-ai distrat celelalte nu mai conteaza
    ce-i intereseaza pe toti tigara aia????
    fiecare face ceea ce doreste in timpul liber…nu?
    eu nu tin minte sa te fi vazut ”pe sticla” cu tigara in mana…
    fiecare cu metehnele lui…lasa-i pe cei ”perfecti” sa comenteze

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu simt ca nu a fost o critica;toti va pretuim si ar fi prea mult. Si eu sper,ca si Dvs.,ca vom supravietui impreuna acestui cumul de nenorociri.Nu suntem perfecti,dar ne straduim.

    Cu deosebita pretuire,
    IoanaP

  8. Felicitari pentru distractie, pentru petrecere…
    Imi place la nebunie cum comenteaza lumea la niste poze…un exercitiu foarte bun pentru comentatori:))

  9. Off-topic. Victore…am o intrebare legata de Dl. Cristoiu…nu neaparat ca sunteti voi prieteni..dar sti mai multe decat stiu eu. Este posibil ca Dl.Cristoiu sa fi semnat un “pact de neagresiune” cu marinarul? Nu de alta…dar lucrurile incep sa se lege.
    1) Cristoiu pleaca de la Sinteza zilei, (principala artilerie anti-basescu)…sub motive deontologice (ha!)
    2) Cristoiu apare totusi la Stirea Zilei, (muuult mai moderata decat emisiunea lui Gadea) unde face un partizanat voalat cu basescu.
    3) Cristoiu o sustine pe EBA la europarlamentare, pentru considerente de-a dreptul tembele, in special pentru o vulpe batrana ca si Cristoiu. Eu am ramas socat cand am citit articolul lui “explicativ” din ziar. Un ziarist cu nasul si experienta lui Cristoiu…sa parieze pe “independenta”, cinstea si sinceritatea Elenei Basescu, mi se pare cusut nu cu ata alba…ci de-a dreptul fosforescenta – reflectorizanta. Mi se pare sincer hilar si dezgustator.
    Intrebare: Crezi ca este posibil ca Dl. Cristoiu sa fie ultima achizitie a presedintelui pe lunga lista de aplaudaci? Sau cel putin, a reusit sa-i puna batista pe tambal? As aprecia un raspuns, multumesc anticipat.

  10. Baiul nu-i că fumaţi, ci că dansaţi în acelaşi timp… 😀 E singura nenorocire pe care trebuie s-o evitaţi cu proxima ocazie…, în rest vă dăm voie să vă dixtraţi şi să n-aveţi pozari profesionişti pe urme! 😛

  11. Ce bine ca te-ai mai distrat si tu (cu tigara in mana sau nu, ce mai conteaza?) De parca, mai ales la o nunta, nu faci ceea ce iti place si ceea ce te face sa te simti bine. Mie mi-au placut fotografiile. Si cum ai dansat. Ce melodie era? Ca sa-mi dau seama daca faceai pasii corecti:))

  12. D-le Ciutacu,

    Acum ma uit pe Tvr1 si vad prietenii la care ati fost la nunta alataieri,cu pustiul,care e foarte dragalas(la emisiunea moderata de Iuliana Marciuc).
    Ma bucur pentru prietenii Dvs.
    Dvs spuneti ca “suntei arogant si genial”-prietenul Mariana Sarbu spune ca “e geniu si artist roman”-ma bucur pentru amnadoi ca va constientizati valoarea.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  13. O ipostaza care pe mine unul nu ma surprinde.
    Tocmai asta admir cel mai mult la tine, chiar daca uneori faci pe “nazurosul” si te inteleg – te prezinti asa cum esti TU-simplu, normal, autentic si stresat uneori! 🙂
    La cat mai multe petreceri, fac parte din viata noastra!

  14. Bine ca n-ati dat sacoul jos. Asta ma oripileaza la barbatii care se incing la dans.In rest…merge.Si bebele priveste uimit: cu ce chestii se mai indeletnicesc oamenii mari (la propriu si la figurat).

  15. Victore,esti bun !!!La “papagal”nu te intrece nimeni, dar vad ca si la dans te tii tare!BADE, POTI FUMA CIT VREI , O FACI PE BANII TAI, SI TU STII CEL MAI BINE ASTA ! altii mananca ! tot pe banii lor,si nu le zice nimeni nimic!

  16. Ioi dom’ Victor! Mă bucur că v-aţi distrat fain! Că pe mine m-o pus păcatele de m-am chefuit rău duminică, după un meci de “fotbal” cu o celebră selecţionată din satu’ vecin! Ne-o bătut de ne-o sunat apa-n cap, şi am avut tupeu’ să facem şi o chermeză după! Şi nu ăsta ar fi baiu’ cel mare, da’ s-o gătat pe la 4 dimineaţa! Ieri aveam o mahmureală şi o febră musculară de parcă eram bătut cu maiu’ :(. Azi m-am mai mişcat niţel, şi-i un pic mai bine! Da’ ăsta-i baiu’ meu! 😉
    Casă de piatră prietenilor Dvs. Şi la cât mai multe reuşite de acest fel Tonomatului!

  17. Nu inteleg de ce sunt atatia oripilati cand te vad fumand.Parca -ai fi fost fara chiloti! Vai! Vai!
    Sa ne bucuram de tot ce ne face placere.

  18. Lasa-i Victor ce sa le faci, nu poti sa tragi o besina ca gata ,da ai vazut ce a facut Ciutacu da ce dansa, manele, da fuma si in acelasi timp si dansa da ce naspa-s pozele , da ce pantofi aveai Victore ,si multe alte comentarii off topic??Nu stiu cine-i mireasa dar sa-ti traiasca ,presupun ca ti-e amica.
    Sa ai bafta!

  19. stimati comentatori,daca doriti sa stiti cine a cantat al nunta&botez,aflati ca a fost trupa EXCLUSSIV,o mega trupa care la ora actuala ingroapa multe formatii cu fite si pretentii din peisajul muzical autohton,in primul rand prin varietatea programului abordat,dar cat si prin tehnicitatea fiecarui instrumentist in parte,in special a tobosarului,care face spectacol si imprima trupei forta,energie si dragoste pentru muzica.vi-i recomand cu putere.

  20. toata lumea comenteaza pozele si atitudinea d-lui ciutacu de a dansa cu tzigarea in mana (bv lui, daca il tzine)…eu unu prefer sa spun ca piesa mai sus pusa: foarte misto, mai misto decat adormelile lui Gigantu. Ma rog, fiecare cu gusturile lui…
    Nea Ciutacule, daca tot ai pus pozele astea cu frumoasa mireasa, zi-ne daca ai si furat-o barem sa fie tacamu complet, sau iti era teama ca te baga astia si pe tine la sechestrare de persoane :))

  21. Tare trupa, misto tipa , are o voce buna,stil…n-ai gusturi rele Victor.

  22. Servus Victor !tocmai te-am auzit la TV ca la o petrecere data in cinstea ta ai avut o formatie sau cum ii zice, compusa din 6 persoane si care o costat 1000euro.Ma pregatesc si eu de nunta si as dori sa stiu detalii despre aceasta orchestra. multumesc anticipat!

  23. Dupa o idee auzita la amicul dv Mircea Badea am scris un pamflet in versuri”Adio sperante”.As fi incantat daca l-ati citi el afadu-se pe site-ul meu http://www.momentevesele.ro alaturi de alte 80 pamflete tot in versuri pentru toate gusturile.Multumesc domnule Victor mai ales ca sotia mea este nascuta tot in Sinaia !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.