Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Când i-am zis/scris eu că s-a făcut cât un excavator şi că are nevoie de macara s-o urce pe cal, mi-au sărit în cap deontologii că-s tonomatu’ lu’ Felix şi am ceva de reglat cu dom’ preşedinte prin intermediara de serviciu. Când s-a pronunţat Patriciu că-i grasă, vai, oroare, mogulu’ petrolului şi-a permis afrontul fiindcă l-au dat în gât cu bileţelul roz. Şi fiindcă a fost atât de bazat încât să nu cedeze rafinăria către clan, dar asta rămâne numai între noi, cei câţiva de pe blogul ăsta. Când i-a zis Badea că-i cât balena albastră, cică n-ar avea ţăranu’ gust la femei.

Azi, terasiera a umblat desculţă prin băltoaca a mare. Mai departe scrie-n carte: “Uitaţi, sunt peştişori! Se fac ei mari şi îi mâncăm după aceea!” (Gândul). Maică, eu înţeleg că tu ai fost extrem de săracă-n pruncie şi că visul tău era să nu se termine crăpelniţa, dar mai abţine-te de la balotat, că te faci cât balastiera şi n-o să-l mai prea inspiri – în sens juridic, evident – pe satiru’ ăl bătrân şi ceacâr!

PRECIZARE: Fiindcă pe acest blog au început să urle feminismul şi prostia, se pare că se impun câteva rânduri; de fapt, repostez un comentariu explicativ. Apreciez solidaritatea feminină, dar nu şi feministele de paradă. Orice om mobilat mediu la mansardă pricepe din text că m-am referit la faptul că primul gând al duduii la vederea peştilor a fost să-i mănânce. Luaţi 100 de oameni de pe stradă, de preferinţă de dincolo de gardul Spitalului 9, arătaţi-le un acvariu cu peşti si vedeţi câţi dintre ei scot harpoanele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

272 thoughts on “Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

  1. deci…cand zicea badea la televizor ca el e nr1…nr1…nu`l credeam….si am zis sa`mi belesc si eu ochii pe statistici sa vad…si MANCEACAS…..chiar e asa…..:D!! app nenea mircea..is cu ochii pe tine de la 11 la 00 :D!! “RUPEI” PE NENOROCITII AIA!!!!!!

  2. Nu pot pricepe cum v-ati gasit toti “intelectualii” in acelasi loc: tu, Gadea, Badea si cu Stan.
    Tb. sa multumim divinitatii pentru aceasta sansa…

    Si uite asa doar ca un test de “moralitate”: scrie un articol pe blog macar tangential anti psd||pc. Orice rahat minuscul dar care sa fie o critica intemeiata. Eu zic ca nu te lasa sufletul

  3. Am facut la fel ca atunci cind am intrat prima oara pe blogul lu’ m.b. : mi-am pus masca de gaze si manusi chirurgicale. Nu m-am mirat deloc ; aceeasi duh…. Oameni din aceeashi tagma se iubesc cu foc, se admira si se gratuleaza reciproc.
    P.S. aprobarea dinaintea publicarii inseamna cenzura ? (“…pun si eu o intrebare…”)

  4. Bravo! Ai pus punctul pe I!!! Astia suntem, asta facem, la atat ne duce mintea. “Pleasca” Paleologu si “Duduita” Udrea se plimba descult prin Sulina, imagine feerica => e atat de bine in Romania :))

  5. Un mare om a spus …(n-ai cu cine ….n-ai cu cine ) Cu siguranta se gandea nu numai la pesti poate defapt batea mai departe la noi prostii care suntem nevoiti sa schimbam canalu de fiecare data cand apare cate un politicianul lui peste prajit …..Doamnea Udrea cu dedicatie …LASA-NE …LASA-NE …..dute si ingroapate ….cu capul in nisip

  6. Da, pai hai sa scoatem si punga cu seminte daca tot suntem ca baietzasii din fata blocului care, aruncand flegmatic cate o coaja lipicioasa, comenteza despre calitatile fizice ale exemplarelor feminine care trec prin zona. Pentru asta chiar nu trebuie sa ai vreo scoala, e traditie. Transmisa din generatie in generatie, de obicei pe linie paterna. Chiar nu imi pasa de dimensiunile madamei. Deloc. Sa se faca, daca are chef, cat Casa Poporului. Imi pasa doar ce face cu banii alocati pentru turism,imi pasa ce efecte s-au inregistrat ca urmare a campaniilor initiate, ma intereseaza care sunt rezultatele vizitei la obiectivele turistice din Delta, obiective finantate din banii ministerului, ma intereseaza. Si nu aflu…Pe site-ul ministerului vad ca e planificata o vizita la Moscova. Nu stiu de ce. Stiu insa ca niste domni (si doamne) dezbat cat de grasa este ministra si asta e subiect de presa.
    E criza, deci grasimea vinde! Nu cautati informatii, investigatii sau analize, fiind sezonul estival, jurnalistii sunt ocupati…
    Poate mai la toamna…:P

  7. @Optimvs: iar eu as vrea sa cred ca e ultima oara cand iti bagi pula aici

    De Victor Ciutacu pe 13 June 2009 la 12:54 am (#)

    asa scrie Victor Ciutacu… bravo… esti tare!!!????
    RUSINE

  8. Eu zic ca daca tot primesc un vot de blam femeile supraponderale (dupa parerea mea, Udrea arata inca bine :-), problema legata de ea NU este cum arata, ci “meritele” prin care a ajuns ea in pozitia in care este), sa le dam un vot de blam si barbatilor aschimodii, pirpirii si mai ales enervanti 😛 🙂
    Cat despre “meritele” lui Udrea, cred ca poti fi slaba sau grasa, nu asta conteaza in mod primordial… ci atitudinea si… disponibilitatea in respectiva “meserie”. 🙂

  9. Foarte urat domnule Ciutacu! Ma asteptam la mai mult…. Oare conteaza daca Udrea e grasa sau slaba??? Nu ar trebui sa vorbiti despre ce a realizat sau nu? Un om ar trebui judecat dupa capacitatea intelectuala, nu dupa aspectul fizic! Mare pacat! Ar trebuie sa lasam femeile in pace! Sunt destule “oi cu sorici” in Parlament care ar manca si panamant nu doar pesti.

  10. s-a dus draq si sulina!!!! anul trecut era chiar marfa! vb cu sotia sa facem cateva zile din concediu acolo. apropo, sunt tulcean. eram chiar impresionat de cum s-a dezvoltat.o sa se intample ca la gura portitei!!! ministrului turismului observ ca-i plac zonele virgine …

    fara comentarii

  11. Foarte urat domnule Ciutacu! Ma asteptam la mai mult…. Oare conteaza daca Udrea e grasa sau slaba??? Nu ar trebui sa vorbiti despre ce a realizat sau nu? Un om ar trebui judecat dupa capacitatea intelectuala, nu dupa aspectul fizic! Mare pacat! Ar trebuie sa lasam femeile in pace! Sunt destule “oi cu sorici” in Parlament care ar manca si panamant nu doar pesti.
    De miss tasty pe 20 June 2009 la 12:24 am (#)

    sunt oripilat!!! miss conteaza daca e grasa sau slaba in mintea ei. da-mi te rog o realizare a “miss turism” si eu o mananc!! nu vb de bugete si de ce se face cu ele ci de ce a facut sau face concret! daca esti in stare sa imi spui – argumentat – o “realizare” a ei promit ca ma duc la vot si votez maimuta. cand vb de capacitate intelectuala …. hai mai bine sa tacem!!!!! cred ca nici ea nu se simte bine la subiectul asta!! e de porc asa. chiar da prost. care e treaba cu femeile???? se discuta de un ministru … functie … genul persoanei e feminin. de ce sa las femeile in pace???? mie chiar imi plac. retoric … ele vor sa fie lasate in pace??? …faptul ca tu ai frustari e problema ta … aici nu e vb de misoginism sau androginism ci de o functie. ministru. si de baunit baune rau de tot. grasa sau slaba. dar cu un buget enorm. si apropo stii ca femela porcului se numeste scroafa?? si nu trebuie sa fie in parlament.

    imi cer scuze d-lui Ciutacu dar doar am reactionat. nu prea urmaresc si nu prea scriu pe bloguri. dar m-a scos din sarite.

  12. poate ar mai vrea sa manance si pestisori ca s-a scarbit de atata ceafa de porc…

  13. cred ca s-a inteles gresit ideea. eu unul mu vreau sa vad sunci pe strada. copii mei nu vreau sa vada acelasi lucru! ei se pot uita la d-na ministru cum e imbracata si cum isi pune in “valoare” silueta, dar trebuie sa fiu de acord – conform CNA – sa se uite la rambo filmul? prefer rambo.discutam de misoginism??? vedeti cum este imbracata!!!!! nu spun sa-si puna roba – desi asta ar trebui ca meserie – dar epatarea are si ea o limita! dizgratia la fel! si poate ma gandesc si la copii mei apropo de “model”. poate asa cred ei ca trebuie sa arati.

  14. poate ar mai vrea sa manance si pestisori ca s-a scarbit de atata ceafa de porc…
    De adrian pe 22 June 2009 la 11:00 am (#)
    adi … asta mananca juma’ din pestii din marea neagra si la 4 ore o termina si pe cealalta! noi mai avem cherhanale restaurant! restul nu mai sunt!

  15. mie doamna udrea imi pare a fi o romantioasa incurabila.acum daca esti ministru nu trebuie sa simti vintul in plete,stropii marii impletitndu-se in degete si sa-si scalde ochii dupa pestisori?)))))))))))))))))))offffffffffffffffffff..barbatii astia.:))
    nu e suficient ca trebuie sa-l vada aproape pe ”monstrulet”?are femeia cite o iesire romantica si hop si voi cu gura:)))

  16. eu nu stiu pe nimeni care daca a mancat peste s`a ingrasat! oricum ceea ce a putut sa debiteze duduia blondina lasa mult de dorit. salutare

  17. Dati-o dreq de ghiuveta infundata, cum zicea tataie. Se umfla ca are scurgerea infundata.

  18. Asa grasunica cum e tot as apuca-o de-o mana si as tavali-o prin iadul ticaloaselor placeri !

  19. Hai sa ne luam de tot si toate, in lipsa de altceva, don’ Ciutacu’. Dar altceva mai bun puteti, va intreb, observa, cumva, in tara asta, in lumea asta? Iar apo sa ne impartasiti si noua ceva mai “folositor” decat o stupida si total banala remarca a unei persoane la fel de importante.

    Cei p””’ vorbesc despre cei p””’, caci despre altceva nu au ce vorbi?

    Trist domne.

    Salutare

  20. Mai are rost sa spun ca articolul tau e super delicios ?
    L-am citit si m-am inecat de ras …
    Penala faza de la sfarsit cu harpoanele … bun asa ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.