Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Când i-am zis/scris eu că s-a făcut cât un excavator şi că are nevoie de macara s-o urce pe cal, mi-au sărit în cap deontologii că-s tonomatu’ lu’ Felix şi am ceva de reglat cu dom’ preşedinte prin intermediara de serviciu. Când s-a pronunţat Patriciu că-i grasă, vai, oroare, mogulu’ petrolului şi-a permis afrontul fiindcă l-au dat în gât cu bileţelul roz. Şi fiindcă a fost atât de bazat încât să nu cedeze rafinăria către clan, dar asta rămâne numai între noi, cei câţiva de pe blogul ăsta. Când i-a zis Badea că-i cât balena albastră, cică n-ar avea ţăranu’ gust la femei.

Azi, terasiera a umblat desculţă prin băltoaca a mare. Mai departe scrie-n carte: “Uitaţi, sunt peştişori! Se fac ei mari şi îi mâncăm după aceea!” (Gândul). Maică, eu înţeleg că tu ai fost extrem de săracă-n pruncie şi că visul tău era să nu se termine crăpelniţa, dar mai abţine-te de la balotat, că te faci cât balastiera şi n-o să-l mai prea inspiri – în sens juridic, evident – pe satiru’ ăl bătrân şi ceacâr!

PRECIZARE: Fiindcă pe acest blog au început să urle feminismul şi prostia, se pare că se impun câteva rânduri; de fapt, repostez un comentariu explicativ. Apreciez solidaritatea feminină, dar nu şi feministele de paradă. Orice om mobilat mediu la mansardă pricepe din text că m-am referit la faptul că primul gând al duduii la vederea peştilor a fost să-i mănânce. Luaţi 100 de oameni de pe stradă, de preferinţă de dincolo de gardul Spitalului 9, arătaţi-le un acvariu cu peşti si vedeţi câţi dintre ei scot harpoanele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

272 thoughts on “Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

  1. Deh, ce sa faci. Sunt mari frustrarile copilariei! Da’ cred ca trece cu sedinte la psiholog. Sau daca o mai invita Cristoiu la vreo emisiune poate ajunge subnutrita…….

  2. Nini, atita timp cit Antenele cu toate ca-l “critica” pe Basescu si nu pun punctul pe singurele doua masuri care pot limpezi apele in tara asta si anume implementarea Legii Lustratiei si deschiderii totale a Arhivelor Securitati da de gindit. Le-am scris si celor de la Antene pe forum dar si lui Badea si Ciutacu dar de pomana, nu se sufla un cuvintel despre necesitatea acestor doua deziderate pe acest post de televiziune. Asa ca, mai mult ca, sigur ca, ai indicat corect ceeace zace in realitate in spatele acestor criticii si scopul real al Antenelor. Aceasta face in realite propaganda negativa la prima vedere, dar in fapt amplifica difuzarea bilciului pe care securistii, informatorii si activistii il fac de 19 ani de zile in tara asta ridicind mingii la fileu, prin ricoseu, chiar securistului sef de la Cotroceni. Cu stima, gelu

  3. @Nini, tin sa te contrazic, daca imi permiti: intentia Antenelor este departe de a promova imaginea celor mentionati, cel putin in sensul sugerat de tine… Marturie sta chiar proaspata amenda data de CNA postului Antena3, in cuantum de 7500 RON, in motivarea careia sta chiar faptul ca reprezentantii partidelor “neagreate” nu s-au bucurat in egala masura cu celelalte de timpii de antena pentru campania electorala a europarlamentarelor. Este evident, deci, ca avalansa de stiri ce au ca protagonisti pe Udrea, Basescu, Eba etc. nu reprezinta decat o simpla relatare a unor fapte si evenimente din care, noi, “boborul”, sa nu uitam sa intelegem de cine suntem condusi si reprezentati…

  4. Foarte tare D-nu Ciutacu… vorba lui Mircea Badea.. ce ne-am mai ras.
    Aveti grija si de Boculetz ca trebuie.

  5. Vaai, regina parcarilor si-a descaltat condurul metalizat si a pasit cu delicatu-i piciorus in spumele marii, precum Afrodita ? Si era asortata la decor cu tricou de mariner si geanta scoica ”gucci” , ca o adevarata sirena …

  6. de ce atata rautate ? Oare are loc Dumnezeu pe aici? e prima data cand intru pe blogul domnului Victor Ciutacu si am ramas negativ impresionata…din pacate…

  7. GENIAL ……………..am ras de numa…………hahahhahahahahah.LA BALOTAT DUDUIE udrea ca numa acolo t-i capu…………

  8. Nu e grasa e doar rotunda
    Nu e ministru e doar pusa in functie
    Nu e fomista doar ii place mancarea dar elena cu pesti ce ai avut?
    Si daca calu ar vorbi pe toti ne -ar injura
    Ca nu am pusa ministra pe udrea
    S-ar adapa si din tara ar pleca
    La viena sa-si opereze coloana
    Si din interes S-ar insura in austria
    politia din acolo nu la expulza
    si ar uita trauma din romania
    ar trai fericit pana la adanci batraneti si noi tot cu udrea si poponet

  9. din nou pdleu adica boc a facut sa iasa cluju invingatoare in cupa romaniei la fotbal rusine

  10. Radeti voi,radeti,dar tare mi-e teama ca daca mai tine criza,o sa scoatem toti harpoanele la pestisorii lu’Udrea.Ea pune slana acum ca sa aiba la vremuri “negre”(desi nu prea cred ca la bpgati o sa fie cazul)…

  11. Sa ne spuna Ministerul Mediului cu cat a crescut gradul de poluare a marii la Sulina dupa escapada celor doi ministri DESCULTI. Dupa ce au poluat mediul politic, acum polueaza si marea… Daca mai aveam FLOTA, ce Linie Udrea am fi avut… Asa ca o sa-i ceara lui Boc cateva barcute. Dar daca-l supara pe Boseseidon ?… (Pardon, Poseidon).
    Nutzi, avea o grija : daca Paleologu vine in slip, sa nu-i sperie… Ati ghicit, nebunaticilor !
    Il ia pe Paleologu dupa ea, ca sa ne arate cat de (in)culta este. Si replica lui Paleologu este de pus in rama : “PSD nu are ministri frumosi ca noi”. Dar DESTEPTI ?… N-am spus inteligenti, ca sa nu-i jignesc !
    In-teligentilor !…

  12. esti genial,ce pot sa spun mai mult?pacat ca sunt prea putini cei care sa si inteleaga … asta este.respectele mele

  13. Victore, taica, nici nu stiti ce rau faceti ( inconstient!?) acestui popor Roman. Tu si Badea si Dom’le Gadea si Stan & Co. De ce ? Pentru ca stilul vostru de a aborda gravele probleme prin care trecem cu totii, constituie supapa de presiune prin care tot ce le-am face astora intr-o zi se duce dracului prin caterinca zilnica. Si fiti siguri , lor le convine. Cainii latra, ursu merge!

  14. Sperantele doamnei ca “se fac ei mari si o sa-i mananc” sunt desarte, pentru ca guvizii nu se fac mari. Asa e si cu visul doamnei de a se face mare. Deoarece cocotarea intr-un post e la fel cu invatatura: lumineaza, dar nu desteapta. Ca sa nu mai vorbim ca unor persoane “luminarea” le scoate in evidenta exact ce au mai urat.

  15. Am privit minute-n sir foto “inaugurarea statuii semiecvestre a elenei udrea”…Ceva nu-i in regula. Calu’…martaloaga…ambele mamifere sunt ton in ton (doar coloristic!). S-o fi folosit PhotoShopul, s-o fi zugravit calu’?!?! Ca altfel cum putem explica stupoarea cimentata de pe chipul aplaudacilor. Numa’ calu’ alb ce se iteste in fundal pare a spune:” Batore, Batore, am trait s-o vad si p-asta…te-au spoit astia ca pt parada gay si acu’ faci poze cu maimuta!!!”.
    Da’ “expert rider” nu putea incaleca, in prealabil, lansatorul de rachete din Poligonul Midia?! Asa, pt incalzire…

  16. Unele guri cu adevărat rele susţin că Neli ar fi o stră-stră-stră-strănepoată a Gargamelei. Mă întreb, oare prin ce orificiu a fost ea născută?

  17. Victore, pe bune, candideaza la presedentie si spune-le in fata ce ai de zis. La tine si la Gadea in emisiune nu au tupeu sa vina. Au trimis-o pe “D-na Prural” la inaintare sa e faca ea putin de ras.
    Zau ca daca ai candida ai avea sanse pentru turul doi. Sunt multi romani scarbiti ca nu ar mai vota niciun om politic. Un independent care “le zice pe bune” ar avea mai multe sanse. Din cei 73% care nu au votat la europarlamentare sunt convins ca macar 30-40% dintre ei te-ar vota.

  18. Mi-e de-a dreptul jena ca sunt femeie cand vine vorba de duduia Udrea,dar cand ma gandesc ca e si dumneaei absolventa de drept,sa mor de nervi ,nu alta.
    Marele ei noroc …cred ca nu are,dar adevarat e ca “Fericiti cei saracu cu duhul..”
    Ca femeie ,cred ca nu exista,poate ca planta de decor?

  19. Mi-e de-a dreptul jena ca sunt femeie cand vine vorba de duduia Udrea,dar cand ma gandesc ca e si dumneaei absolventa de drept,sa mor de nervi ,nu alta.
    Marele ei noroc …cred ca nu are,dar adevarat e ca “Fericiti cei saracu cu duhul..”
    Ca femeie ,cred ca nu exista,poate ca planta de decor?Sau gresesc?

  20. Când vede pestisori in apa marii se gandeste instantaneu ca vor creste si “ei” ii vor mânca… eu as vrea sa scape odata ce-i trece prin cap când se uita la noi.
    Oare ce gânduri ii traverseaza capsorul blond când se uita la noi pulimea…?

  21. Si eu detest Fe-ministRele. Si daca in randul feministelor se mai strecoara vreo inteligenta nativa, de cealalta parte a baricadei, feministRele cu patalamaua la mana “se agata” frecvent de “ascutimea” unei prostii crase. Odihneasca-se-n-pace cu toa[N]tele.

  22. Mai draga domnule Ciutacu,
    eu inteleg ca vreti sa faceti lumea sa inteleaga ca viata politica si sociala actuala au luat-o razna, insa incercati sa aduceti argumente pertinente in ceea ce priveste acest fapt; nu de alta dar de carcotit cu privire la ,,pohtele” madamei ne pricepem si noi muritorii de rand, la modul in care arata (la toata lumea!) nu mai zic,asa incat ati face bine voi tonomatii din trust sa dat de-adevaratelea tot ce stiti despre partea cu furaciunile, traficul de influenta, furtul de voturi,RE-CE-SI-U-NEA, si toate cele care pot face ca prin atitudinea voastra sa influenteze intr-un fel indecisii sa vada clar ca se pregatesc conditiile unei dictaturi de care nici in cele mai urate vise nu mai vrem sa auzim……
    In rest, misoginismul este din plin in tara mea si e bine ca este, pentru ca altfel ,,fetitele” nu ar mai sti care le este locul si rolul pe lume.Admir si iubesc si eu un barbat misogin care ma face fericita si-mi da echilibrul care din pacate lipseste de cele mai multe ori acolo unde nu este un barbat ( spun asta din ce am observat de vreo 20 de ani ca se intampla in casele in care nu exista un tata, frate, unchi, amant,etc) si brrrrr!!!!!nu as vrea deloc sa traiesc asemenea experienta! SUCCES si INTELEPCIUNE!

  23. Ce asemănare izbitoare între cele două funduri,
    ale celor două cabaline…

  24. Pai…, ochii tai mari si umezi, de unde sa stie Ciutacule ( a se citi DERBEDEULE ), ca pestisorii nu se prinde cu gleznele alea groase, ca de obraji nu ie bine sa amintim. Azi insa, “Pufoasa” s-a rastit la Chirurg de ciuda ca i-a luat parcarile. D’aia vrea ea sa faca acu’ ponton la Constanta, sa-i taxeze pa fraierestenii cu dare de mana, maini, picioare, drob de sare in spinare, lapte-n tate…sa le ia bistarii iar noua caii ( saracu’ calu cu pricina ) de la biciclete. Hai ca-mi iesti simpatic, Derbedeu’ dracului!

  25. Victor, asta e mesajul pe care i l-am postat si lui Mircea; daca vei considera ca merita , da-mi un raspuns :

    ” Salut Mircea,
    Ai tot vorbit despre cum nu poate un om onest, de buna-credinta sa ajunga la nivelul la care poate lua decizii pentru mai multi fara sa se manjeasca si el pana ce ajunge acolo.
    Acum, inainte de a sterge sau trece peste mesaj, te rog acorda-i un pic de atentie ; propunerea mea este urmatoarea : daca pe astia de acuma nu ii putem schimba ( nici din functie si nici din mentalitate ) singura solutie ca sa nu-si mai bata joc de noi e sa-I inlocuim pe toti ( evident ca pe toti deodata n-o sa se poata, dar trebuie sa incepem de undeva ) …. Acum ca mesajul a devenit mai plictisitor pentru tine … nu iti cer sa fii ceva lider al nostru , stiu ca nu mai ai nici chef/dispozitite/timp, ci doar sa ne ajuti sa ne strangem intr-un loc unde putem pune toate ideile la un loc si sa vedem ce iese mai bun … ai putea intai sa faci un POLL pe site si sa vedem cam cata lume ar vota pentru aceasta inititiva ( nu stiu daca initiativa asta se va numi, organizatie paramilitara, parafiscala :D, partid, ONG etc. ) avand in vedere traficul mare de pe site-ul tau si, mai important, lumea care iti impartaseste ideile si comenteaza aici pe blog .
    De aceea cred ca multi ar rezona la un asemenea apel si odata in contact unul cu altul, ne descurcam noi de acolo …. Asta vroiam sa te rog, pune-me cumva in legatura ….deocamdata doar afisand mesajul pe site si daca cineva are idee despre cum ar trebui sa sune intrebarea din POLL , sa faca sugestii si tu o vei alege pe cea mai potrivita .
    Multumesc .
    Daca vrei sa ne ajuti, ar fi grozav .

  26. Am si eu o nedumerire, cel putin una: ce treaba avem sau de cand cu aspectul fizic al unui om sau al unui ministru? Chiar nu pot vedea legatura intre politica si aspectul fizic, sau intre profesionalism si silueta. Ca se gandea la mancare, nu stiu, poate doar destindea atmosfera, asa cum putea si ea. Totusi, pestele din Dunare si mai si mananca, iar daca tu te plimbi cu picioarele goale printr-un acvariu, atunci mai vorbim cum e cu pestele comestibil. In alta ordine de idei, desi nu e un ministru cu mult mai prost decat altul din cabinetul Boc, e unul din cei mai prosti ministrii pe care i-a avut turismul romanesc, si e pacat, ca era o ramura ce putea fi valorificata, insa e foarte greu sa o faci fara un plan la scara mare si pe termen mediu -lung

  27. Poate femeia nu s-a gandit neaparat la crapelnita, ci a fost mai subtila, a mers pe conotatii: pestele mare il inghite pe cel mic…oricat de mare s-ar face acesta!

  28. ceva ma ingrijoreaza mai tare.nu va incapea in q7 si aia de la audi nu au ceva mai mare.

  29. Domnule Ciutacu, in locul dumneavoastra as comenta mai putin. Poate va mananca si pe dumneavoastra. “Ia uite ce tonomat frumos! Mai creste putin si il facem la gratar”.
    Mare e gradina domnului, totusi nu la fel de mare cat fundul “doamnei” Nuti.

  30. Udrea nu e altceva decat o manelista, o parvenita care oricat s-ar stradui nu va avea niciodata fata de ministru, nici daca incepe sa se indraduiasca in mod corect!!!!!!!

  31. E mica si grasa! Dar nu ma surprinde deloc gustul boborului roman la fomei! Asta nu numai ca-i falcoasa, dar vad ca nu-l intrece in inaltime pe Pleasca care-i cat degetarul! Udrea intotdeauna mi-a lasat impresia ca cel mai bine-i sta in caruta! O moaca de taranca, banala, banala! In schimb, ifose cat cuprinde!

  32. Grasa, slaba, asta-i motiv de postare pe blog? Are ea alte pacate mai mari. Atentie sa nu va transformati in “Cronica carcotashilor 2” !!!

  33. asta e soarta tuturor pestilor care nu stiu sa se impuna: ii mananca cu tot cu solzi “fetitzele”

  34. dandu-si seama la ce cruzime s-a gandit,cre k mduduia udrea se va duce sa se retaga putin la manastirea…cocos…sub patrafirul parintelui trian

  35. Trista tara, plina de umor! Domnu’ Paleologu, sa nu puteti domnia voastra sa va abtineti la vederea unei astfel de frumuseti!?!?!…Aida, de! Sau ati vrut cumva sa-i spuneti:”Ce frumoasa esti, doamna! Pacat ca-ti trece!” Ei, daca ati vrut sa-i spuneti asa, atunci va iert! Da’…nu va uuuuuiiittttt, neam!

  36. Adaug: “Asa e soarta boului-vitel adult/ Sa stea la poarta noului nitel mai mult.”

  37. si eu sunt un inceput de feminista da mi se pare foarte tare articolul…dc multe persoane nu stiu sa aprecieze critica asta e.din ce vad eu aici o pui sa slabeaca ceea c e f bn pt sanataea ei k poate pateste naibi cv si ramanem fara blonda de la drep de romania.eu iti sp e super tare si te sustin in campania antisunk udrea;)..k eu dc as avea banii ei as fi miss univers….=))pacat k sunt miniona=))

  38. Problema ta si a lui Badea,esta ca amandoi strigati intr-o fantana si sunteti singurii care auziti ecoul.Si ma indoiesc sincer ca puteti fi mai radicali de atat.Totusi…keep up!

  39. Nu ati inteles mai nimic. Elena nu se gandea la mancare, se gandea la afaceri. Este bine sa fie si pesti mici, ca pestii mici se fac mari si-i mananca ei, pestii cei mai mari. Adica rechinii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.