Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Când i-am zis/scris eu că s-a făcut cât un excavator şi că are nevoie de macara s-o urce pe cal, mi-au sărit în cap deontologii că-s tonomatu’ lu’ Felix şi am ceva de reglat cu dom’ preşedinte prin intermediara de serviciu. Când s-a pronunţat Patriciu că-i grasă, vai, oroare, mogulu’ petrolului şi-a permis afrontul fiindcă l-au dat în gât cu bileţelul roz. Şi fiindcă a fost atât de bazat încât să nu cedeze rafinăria către clan, dar asta rămâne numai între noi, cei câţiva de pe blogul ăsta. Când i-a zis Badea că-i cât balena albastră, cică n-ar avea ţăranu’ gust la femei.

Azi, terasiera a umblat desculţă prin băltoaca a mare. Mai departe scrie-n carte: “Uitaţi, sunt peştişori! Se fac ei mari şi îi mâncăm după aceea!” (Gândul). Maică, eu înţeleg că tu ai fost extrem de săracă-n pruncie şi că visul tău era să nu se termine crăpelniţa, dar mai abţine-te de la balotat, că te faci cât balastiera şi n-o să-l mai prea inspiri – în sens juridic, evident – pe satiru’ ăl bătrân şi ceacâr!

PRECIZARE: Fiindcă pe acest blog au început să urle feminismul şi prostia, se pare că se impun câteva rânduri; de fapt, repostez un comentariu explicativ. Apreciez solidaritatea feminină, dar nu şi feministele de paradă. Orice om mobilat mediu la mansardă pricepe din text că m-am referit la faptul că primul gând al duduii la vederea peştilor a fost să-i mănânce. Luaţi 100 de oameni de pe stradă, de preferinţă de dincolo de gardul Spitalului 9, arătaţi-le un acvariu cu peşti si vedeţi câţi dintre ei scot harpoanele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

272 thoughts on “Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

  1. Pai in zilele noatre pe langa bani trebuie sa ai o burta pe masura ca sa fi implinit. Unii se mai “tuneaza” si cu o ceafa zdravana…cica aia vine bonus cu burta…
    Totusi putem sa afirmam ca Ielenei ii merge bine si fara burta…

  2. Parerea mea este ca a vrut sa-si racoreasca in “balta” buba de pe piciorul de neam prost.Plasturele de pe calcai dovedeste tentativa de inabusire a racnetelor si revoltei pantofilor de lux.Nici o urma de demnitate la ceata celor care gravitau la fel de desculti in jurul suncilor de acelasi neam cu piciorul impricinat.

  3. Ei si voi, dna “ministresa” credea ca se va urca pe un elefant si de asta a pus pe ea mai multe “chile”, se temea ca va fi luata de vint daca e prea usoara, si la cate furtuni au fost in tara in ultimul timp , trebuie sa o credem!!!!!

  4. Domnule Ciutacu, din toate raspunsurile pe care le dati celor care va scriu pe blog reiese foarte clar un lucru, cine nu este de acord cu opinia Dvs.este impotriva DVS. Nu mi se pare ca acest fapt v-ar caracteriza dar cred ca uneori sunteti mult prea egoist si arogant.

  5. Nu inteleg o chestie: de ce cui nu-i convine ce scrii intra pe blog sa citeasca si mai simte si nevoia sa ti-o spuna? Si treaba cu jurnalistul impartial a devenit obsedanta pt unii. In tara in care presedintele insusi, a carui functie interzice apartenenta la orice fel de grupare politica, afiseaza fara niciun fel de retinere faptul ca el e conducatorul pd-l, iar asa-zisii deontologi din presa care unde apuca mai mult, nu vad de ce nu ai lupta impotriva lor cu aceleasi arme. Cu talharii lupti ca talharii, cu samuraii lupti ca samuraii. Mi se pare corecta pozitia care o adopti fatza de minunatii astia. Nu-i inteleg pe cei care se gasesc in treaba sa comenteze aiurea.

  6. Doamne, parca jucam intr-un film prost. Pana unde va mai merge nesimtirea, prostia, tupeul? Astia se joaca pe banii nostri de-a Lolec si Bolec, iar in tara jalea-i mare. Doamna ministru are atatea treburi serioase de facut si ea, din 2 in 2 saptamani se balaceste la mare sau infuleca pe la festivalurile carnatilor. Ministrul aerian al culturii face pe curtezanul doamnei, iar daca l-ar intreba cineva cu ce se ocupa ministerul lui cred ca habar n-are. Pun si eu o intrebare, asa ca sa-mi linistesc sufletul: Oare ce stie despre descarcarea arheologica de la Rosia Montana, aia anulata de justitie? Ce se intampla cu Zona Istorica de acolo deoarece compania cautatoare de comori ne omoara cu clipul ala stupid si cu vrajeala cu miliardele care le va arunca peste capul nostru ca si cand totul ar fi OK.
    Domnule Ciutacu, proiectul de la Rosia Montana poate fi un subiect de reluat in discutie ca am impresia ca astia au prins aripi si se aude ca vor primi acordul de mediu cu toate anularile de certificate de urbanism si de descarcare arheologica. Iar raul odata facut se duce naibi si turism doamnei Udrea in Apuseni si istorie de mii de ani si munti si vai.
    Felicitari pentru atitudine! Multi gandesc ca dumneavoastra dar n-au cum sa-si strige nemultumirea si lehamitea.

  7. doamne fereste. ati ajuns unii(din cei care comenteaza) sa va luati si de buba de la picior si de plasturele ei de la calcai? ce aveti ?care e scopul? si nu e vorba numai de faptul ca e “grasa” Udrea, nu e f grasa, ca nu e ca MIss Xxl, dar mi se pare stupid sa zici ca astepti sa creasca pestisorii ca sa-i mananci”dupe”. nici prin cap nu-mi trecea asa ceva.
    ps. sa-i zica cineva ca in Cismigiu sunt rate mandarin si lebede, alturi de pestisori mici in apa, poate ii trezeste apetitul.

  8. Domnu Ciutacu in sus…Domnu Ciutacu in jos … care ii puneti la indoiala moralitatea puteti sa nu-i mai accesati blogu si gata. Sau sunteti subversionisti de-ai lu Base?

  9. Ce spuneti de fragmentele aste ? 🙂

    “Vine şi domnul Paleologu!”, a remarcat cineva de la primărie.
    Iar replica Elenei Udrea, aflată cu spatele la mare, a fost: “Vine? E în slip?”.

    Ministrul Culturii, Teodor Paleologu, i-a spus vineri, la Sulina, ministrului Turismului, Elena Udrea, în timp ce se fotografiau alături de turişti, că PSD-ul “nu are miniştri atât de frumoşi”.

  10. Si tu si Mircea si chiar si un prost ca mine ,oricat ne am supara ,pentru o tara cu un retard istoric de asemenea dimensiuni vor fii tot timpul reprezentativi curvele ca… si teparii ..ca .
    Indignarea de intelectual are si ea justificarea si istoria ei .
    De exemplu Eminescu si Caragiale .
    Ca sa nu zic de Hristos (faci ca el patesti ca el )zic si io de aia doi de mai sus .
    Unu la Berlin , unu la nebuni ….
    In ceea ce va priveste din suflet va tin pumnii, atat voua cat si natiei lipsita de sansa .
    Cat despre curve se stie in general ca de la o varsta au o refulare fiziologic-bulimic-alcoolica .
    Nu cred ca acest caz se face original prin ceva.
    DEOCAMDATA ca daca va avea trecem la patologic .

  11. Ca sa citez pe cineva, Elena Udrea arata bine si calcata de camion 😀 = M.I.L.F.

  12. Mi se face scirba ca tara asta a ajuns sa fie incalecata de muieri: madam Maria (mama), EBA si sora-sa Ioana (copile nevinovate), Udrea (ministru), Ritzi(ministru si fost parlamentar european), madam Anastase (fosta miss “nu stiu ce”, ca acolo tot nu a facut mare brinza de frumoasa ce era). Ma gindesc cu groaza ca sub ochii nostri se naste o noua familie conducatoare. Facind o comparatie, pot spune ca Ceausestii au fost mici copii in comparatie cu astia. Sper din tot sufletul sa ma insel.

  13. O sa-ti preiau expresia:
    “om mobilat mediu la mansardă”
    nu mai citisem de mult asa expresie care merita sa o tii minte!!

  14. Fiti optimisti si recunoscatori!!! Duduca nu se repede sa inghita tot! Asteapta sa se faca pestii mari! Asadar, gandeste pe termen lung! In perspectiva! Si nici nu este egoista: “ii mancam dupa aceea!” Inraitilor! 🙂

  15. Mda….activitatea preferata a romanului (inclusiv a divelor sensibiloase)este infulecatul peste masura. Iar gloriosii nostri conducatori (pe care ii stimam din stra-funduri) vor sa demonstreze ca ei sunt motul de pe…tortul de frisca, asa ca presupun ca este la moda sa arati ca excavatorul. Ce mai este de mirat?

  16. Cand am citit textul, credeam ca urmeaza sa faci referire la faptul ca Elena s-a pus pe slabit dupa ce Ion Cristoiu i-a facut observatie in emisiune ca s-a ingrasat. In ultimul numar din Q Magazine, e un interviu cu Cristoiu despre una, despre alta si despre faptul c-a avut-o invitata pe EBA in emisiune. Dar despre Udrea, spune urmatoarele:

    Q: Elenei Udrea i-ati spus ca s-a ingrasat. Ea a luat mesajul ca atare si s-a apucat de cura de slabire.

    I.C.: Aaaa, nu stiam! Da? Nu stim ca am atata…

    Q: Da, si declara peste tot ca datorita dumneavoastra s-a apucat de dieta.

    I.C.: Da? Uite ca a ramas in continuare simpatica! Cred ca in cazul Elenei Udrea am fost primul contra curentului. Am fost impotriva curentului in legatura cu doi politicieni: cu Elena Udrea, la care, dupa emisiune, am spus tuturor ca va face cariera deoarece este de o ambitie nemasurata, uriasa. Vorbim despre o femeie, despre o politiciana calcata in picioare sistematic de presa si, cu toate acestea, ea urca si se afirma. Adica, este o performanta rara. Si al doilea politician a fost Calin Popescu Tariceanu, fata de care am atras atentia inca din 2005 ca acesta nu este „Moliceanu” si mi s-a confirmat ca e altfel decat pare. Ca sa revin la Elena Udrea, asta cu ingrasatul i-am spus-o. Brandul Elena Udrea cuprinde si aceasta silueta – sigur, nu de Catalina din „Luceafarul”, dar presupune o anumita tinuta. Apoi, ea ca femeie ar arata groaznic daca incepe sa se ingrase.

    Interviul integral e aici: http://www.qmagazine.ro/articole/3422/ELENELE-lui-CRISTOIU.html

  17. Da’, cu ce ocazie dom’ Paleologu la Sulaina? O fi vorba de vreo pleashca sau a prins si cultura piscicola in atributiile ministerului?

  18. Victore, eu am mai observat si altceva mai important la duduia udrea din scena asta. E caracterul parvenitului rapace, pus numai pe capatuiala, caruia primul lucru care ii vine in minte este cum sa foloseasca orice exclusiv pentru el. Mai mult ca sigur ca daca ar fi vazut niste shinshile dragute s-ar fi gandit imediat doar la ce haina de blana frumoasa si-ar fi facut din ele. Propun o porecla pt asta: Cruella.

  19. Deci, este ladabil faptul ca Muza le-a mai acordat un ragaz “pestisorilor”. Ori s-a apucat de cura de slabire…(da’ pestele oricum nu ingrasa) ori isi schimba obiectul de activitate al firmelor… pe cand or creste mari…

  20. Cred ca se referea la “inghitit” alt gen de pesti. Mai ales ca era si presa de fatza.

  21. dl. ciutacu va rog ceva. atunci cand veti afla ca se pleaca pe luna sau pe marte sa-mi timiteti un email. sa fiu primul care pleaca din tara asta plina de fufe ,[ udrea eba , riti]sclavi[ boc] , strambi[base] si hoti[ toti politicienii]

  22. O fotografie mai tare ar fi fost una cu Base pe plaiurile Dobrogei ,cu pleata in vant, calare (pe cal), Udrea in spate. Nici un strop de apa, cat vezi cu ochii numai desert. 😉

  23. Macar Dna Udrea este politicoasa cu jurnalistii.. adica pana acum nu am vazut sa faca pe nimeni “derbedeu’ dracului”.

  24. Nu mai fiti penali, nu e deloc grasa. Ingrozitor de proasta da, dar grasa nu e dupa nici un fel de standarde.

  25. Te rog nu te supara Victore, dar poza de mai sus nu reiese decat ca se poate ca o vaca sa calareasca un cal!
    Stii ce s-a intamplat cu acel cal dupa fotografiere??? probabil e deja Salam de Sibiu

  26. Bai asta era problema ca Elena se gandeste sa manance si ca e grasa … ce subiect de interesa national sa mor eu … eram asnoapte intr-o balta si nu stiam de ce multumesc acum pot sa mor linistit … asta e un comment din perspectiva unuia care nu mai are de ce se uita la TV va multumim ca ati stricat televiziunea … mai bine bagati filme ati avea mai mult succes numai bine

  27. că tot ziceţi că urlă feminismul pe aici: păi, dom’le, nu vruserăm egalitate? nu urlară fomeile că dreptul lor e egal cu dreptul bărbatului? păi dacă toată floarea masculină a parlamentului face pântecul mare şi rotund, de se revarsă în valuri peste curele, să nu facă şi ele femeile (măcar) băsăul mare?! zău aşa, ntz ntz… (precizez că “băsău” nu are legătură cu numele tătucului, ci este denumirea pe care cei din satul bunicilor mei o aplică părţilor dorsale feminine cu proporţii în creştere)

  28. va urmaresc seara de seara in direct pe internet(acum din italia).daca nu reusesc a doua zi inregistrarea.pot sa spun caci , cu voi reusesc in sfarsit sa ma relaxez. va multumesc din suflet ca sunteti printre altele si vocea mea care ii injura pe acesti nemernici corupti si nesimtiti. oare nu se mai poate face nimik ? intreb si eu sa ma aflu in treaba . mai ales din partea celor ca mine care avem mai bine de 15 ani de trait in strainatate in mai multe tari europene ? pentru ca observ cu ingrijorare ca concetatenii mei care traiesc in tzarisoara noastra sunt usor anesteziati sau drogati , sau ma insel ?continua asa victore si daca se poate un pic mai dur cu smecherii astia !!!! un salut lui gadea si badea !!! de cand va vad pe voi am inceput sa fiu mandru sa sunt roman caci in clasa politica nu ma recunosc reprezentat de absolut nimeni!!! apropo zii lu badea ca nu am votat si sunt mandru !!! bafta baieti si niciodata sa nu dati inapoi !(ca vin peste voi )hahahaha !!! BAFTA

  29. Domnule Ciutacu va rog sa-mi spuneti si mie banca ce a imprumutat-o pe doamna cu 3 milioane de euro si care a si replanificat-o ca inseamna ca in curand acea banca va da faliment sa ne imprumutam si noi pe acolo.Mie mi-a murit sotul si n-am reusit sa reesalonez un imprumut de 5000 ron ehe daca aveam trei milioane de euro se putea.Iar cu calul ce aveti.???Daca doamna cea mare se plimba cu calul ea care-i doamna doamnelor nu…. se poate.Lasand gluma; generatia dumneavoastra faceti ceva si scapati tara asta de ceea ce se intampla. altfel copii dumneavoastra o vor avea presedinta pe Monica de la tineret , sau alte Monici

  30. salutare , sunt prima data pe acest blog ( de la badea am ajuns aici ) , foarte tare articolul..pertinent , de domnul culturist nimic sau dar aprecieri ? Eu cand il vad pe domnul ministru al culturismului imi vine in minte reclama la Babanul :)) . toate cele bune

  31. Dl Paleologu cauta “oameni de cultura” pe la terase…iar cand dna Udrea a auzit de terase, la ce putea sa se gandeasca, in afara de mancare?! (sarmanii pestisori…noroc c-as mici)

  32. D-le Ciutacu. Sunt unul dintre fanii “antenelor”.Îmi pare rău pentru ceea scriu. Nu pot să mai cred cu tărie în ceea ce spuneţi dvs.(şi d-l Badea) cât timp ” antenele”
    ,mai ales 3,de 2 zile, cel puţin din oră în oră, o pun pe sticlă pe d-na Udrea;
    – cât timp Băsescu, Udrea, Eba, etc.,sunt prezenţi pe “antene”( mai ales 3)mai frecvent decât pe orice post;
    – cât timp mare parte din ” ştiristele antenelor” ( mai ales 3), când pronunţă numele de mai sus, exprimă, cel puţin, încântare;
    – cât timp “antenele” ( mai ales 3) insistă( la cub) cu amănunte despre cele mai nesemnificative activităţi ale celor de mai sus;
    – ş.a.m.d.
    P.S. Ştiu care este profilul postului

  33. hai bă că-i numa bună pentru targhetu ei ,ghiolbanu . întrebaţ şi-o să fiţ uimiţ

  34. Niste observatii perfect pertinente. Fa Leanoo daca o mai tii mult asa, te da cocosu afar’ pe usa! Mai subtire cu haleala, dolofano.

  35. Mare dreptate ai domnule, am avut aproape aceeasi reactie ca si tine la vederea vestii.
    Daca mai pune 3-4 kg poate avem norocul sa nu se mai dezbrace la vara si sa ne mai tulbure vederea.

  36. E o vorba,
    Ca vaca mananci,
    Ca vaca arati,
    Ca vaca arati,
    Ca vaca te comporti.
    Duduia in seara alegerilor avea un lant ostentativ la gat.
    Un clopot ai mai lipsea.
    Unde mai pui ca era sa fu….a si o tranta pe scari.
    Halal ministru,zau asa.
    Cine dracu a avut ideea de a o impune ministru la turism?
    Ce dracu ala-i chior nu vede ca-i blonda,si parca mai are si ochii albastri.
    Cred ca suge pixu de are ochii albastri.
    Si sant atatea bancuri cu blonde.
    BA E JALE,AM AJUNS IN FERMA ANIMALELOR.
    Bineinteles de companie.
    Noi sa fim sanatosi.

  37. Diva: “Uitaţi, sunt peştişori! Se fac ei mari şi îi mâncăm după aceea!”

    Pestisorii: “Ce pacat ca nu suntem piranha, sa te mincam noi, asa mici cum suntem!!!!”

  38. Tocmai am vazut pe antena3 o stire despre Udrea si era la mare in colanti. Este cum vrei tu in afara de GRASA!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.