Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

Când i-am zis/scris eu că s-a făcut cât un excavator şi că are nevoie de macara s-o urce pe cal, mi-au sărit în cap deontologii că-s tonomatu’ lu’ Felix şi am ceva de reglat cu dom’ preşedinte prin intermediara de serviciu. Când s-a pronunţat Patriciu că-i grasă, vai, oroare, mogulu’ petrolului şi-a permis afrontul fiindcă l-au dat în gât cu bileţelul roz. Şi fiindcă a fost atât de bazat încât să nu cedeze rafinăria către clan, dar asta rămâne numai între noi, cei câţiva de pe blogul ăsta. Când i-a zis Badea că-i cât balena albastră, cică n-ar avea ţăranu’ gust la femei.

Azi, terasiera a umblat desculţă prin băltoaca a mare. Mai departe scrie-n carte: “Uitaţi, sunt peştişori! Se fac ei mari şi îi mâncăm după aceea!” (Gândul). Maică, eu înţeleg că tu ai fost extrem de săracă-n pruncie şi că visul tău era să nu se termine crăpelniţa, dar mai abţine-te de la balotat, că te faci cât balastiera şi n-o să-l mai prea inspiri – în sens juridic, evident – pe satiru’ ăl bătrân şi ceacâr!

PRECIZARE: Fiindcă pe acest blog au început să urle feminismul şi prostia, se pare că se impun câteva rânduri; de fapt, repostez un comentariu explicativ. Apreciez solidaritatea feminină, dar nu şi feministele de paradă. Orice om mobilat mediu la mansardă pricepe din text că m-am referit la faptul că primul gând al duduii la vederea peştilor a fost să-i mănânce. Luaţi 100 de oameni de pe stradă, de preferinţă de dincolo de gardul Spitalului 9, arătaţi-le un acvariu cu peşti si vedeţi câţi dintre ei scot harpoanele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

272 thoughts on “Muzo, numai la crăpelniţă îţi stă gândul!

  1. Noi radem aici (ca ce altceva putem sa facem) dar tanti asta “mananca” pe banii nostrii si ai place foarte tare.Ciutacu “derbedeu’ dracului” las-o sa promoveze turismul romanesc,ca cine stie poate scriem si cu niste cai pe dealuri

  2. “Apreciez solidaritatea feminina, dar nu si feministele de parada. orice om mobilat mediu la mansarda pricepe din text ca m-am referit la faptul ca primul gand al duduii la vederea pestilor a fost sa-i manance. luati 100 de oameni de pe strada, de preferinta de dincolo de gardul Spitalului 9, aratati-le un acvariu cu pesti si vedeti cati dintre ei scot harpoanele.
    De Victor Ciutacu pe 12 June 2009 la 5:41 pm (#) ”

    si cand te gandesti ca este cu mult, mult, mult mai sanatoasa carnea de peste….
    of, domnule Ciutacu…of….uite asa esti rau de data asta!

  3. pai la ce ai dori sa gandeasca doamna Udrea la turism sau sa faca ceva bun in tara asta ia se gandeste ca intodeauna la: pesti care sa ii bage la burtihan, cum poate sa mai ia cate o gentuta ‘din aia ieftina’ ca e criza, cum sa mai faca un ban cinstit din afaceri cu statul etc.

  4. bay o urasc pe curva asta din toti ficatii mei daca as avea un avion m-as face kamikaze peste ea si base`

  5. Domnule Ciutacu , ceva genial care nu are legatura cu subiectul.Am scris si pe blogul lui Mircea Badea si scriu si aici. Astazi eram cu un prieten care este student in an terminal la psihologie. El ,prietenul, imi vorbea de psihanaliza si libera asociere. Eu atunci l-am testat si i-am spus sa-l asocieze pe Emil Boc cu o imagine. Ei bine, asocierea sa o fost ABSOLUT GENIALA: LORD HELMET DIN FILMUL SPACEBALLS! A bsolut genial… . Propun o campanie prin care sa se promoveze aceasta porecla pentru emil boc , porecla ce i se potriveste PERFECT!!!

  6. reincarnarea exista… Elena Lupescu, Elena Ceausescu, Elena Udrea, Elena Basescu, toate Elene mult prea bizar, doamne fereste de mai rau…

  7. ornitoringa…. eu sunt “acvarist” si imi este frica ca se da si la pestisori mei 🙁 trebuie inchisa

  8. si care ar fi problema ca se gandeste intai la mancare? asta e ceva ce trebuie sa ne preocupe pe noi? gandurile de genul asta ale ei? chiar nu se gaseste un subiect mai interesant de discutat decat frivolitati de genul acesta? parca am ajuns o tara de tzatze. fiind blogul tau poti scrie ce vrei dar totusi aveam pretentii de la tine…astea sunt mai mult in genul lui badea, ma uit la tv si in ziare parca nu se mai vinde nimik daca nu este o mica barfa, un mic scandal…asta promovam noi…ca vina e si a noastra ca ne uitam, cumparam si a voastra(tv, ziare, radio) ca publicati de astea. mai bine te uiti pe animal planet ca tot acelasi lucru este, dar macar acolo se comporta asa din necesitate si nu dintr-o placere perversa.

  9. za land of choice- fiecare are posibilitatea sa alega… intre pesti si lebede…mici sau mari…preferabil maaaaari:)) =))

  10. @ Costin Tanasescu
    Portocalii sunt pomi!
    Portocaliii sunt astia din partidul PeDeLeba!
    Cine nu se duce la vot in turul 2, cine voteaza in alb sau anuleaza votul sa nu mai spuna ca este anti Base!

  11. Domnule Ciutacu, foarte bine ca, va ocupati de suncile Udresei dar ati inceput sa-l uitati pe piticul dracului. Lasati-o pe Udresea sa se ingrasa ca, o purcica faceti mai bine niste sapaturi jurnalistice pertinente si veti afla multe despre avera lui Bocuta. Care scoate bani buni din afacerile trecute pe numele unuia dintre frati. Care are o brutarie, un bar si o pensiune in comuna Rachitele si care inainte de se pricopsi cu aceste acareturi era un simplu gospodar local. Pensiunea fiind ridicata din fondurile nerambursabile europene unul dintre nepotii lui Boc, un sefut si el, la biroul care gestioneaza asemenea fonduri in judetul Cluj. Si mai are si niste terenuri, trecute si ale tot in contul rudelor. De aceea Boc traieste totusi cu asa de putini bani pe luna, doar pe hirtie, de sarac ce nu este. Cu stima gelu.

  12. Romania se duce din ce in ce mai mult la vale… In fiecare zi trebuie sa avem un subiect despre cea Uda si Rea (Udrea bineinteles… Rea e sigur, acum vad ca e si uda scaldandu-se in Sulina Channel), despre Ritzi Pitzi sau despre agramata de fiica a presedintelui?
    Cum poti sa votezi cand ai asemenea optiuni…? Sincer, eu am fost la vot… Am votat-o pe Helena… De 3 ori ca e “simpatica” si sa fiu sigur ca vad aia stampilele…
    Sincer, o sa ma duc si la urmatoarele alegeri sa scapam macar de tacsu…
    Multe “succesuri” va doresc!

  13. aceasta propozitie pe care a emis-o e. udrea atat de sincer arata cam ce arie de cuprindere intelectula are , cam ce o intereseaza cel mai mult si cata complexitate psihica are aceasta doamna oricat ar cantari

  14. Eu intelg perfect ce ati vrut sa spuneti…referitor la reactia doamnei Udrea, insa totusi cred ca este putin exagerat comentariul.”Excavator, balena..”Nu este deloc pe gustul meu doamna respectiva dar totusi cred ca puteati sa gasiti o modalitate mai corecta de a sublinia faptul ca ea a vazut imediat in acei pesti- o cina. Sa stiti ca exista si foarte multe femei extrem de slabe care mananca in cantitati mari…si care ar fi putut sa faca aceiasi gafa- le faceati si pe ele balene? Eu consider ca aveti arme mult mai inteligente pe care le puteti folosi impotriva acestei doamne- care, intradevar nu merita sa fie ministru, decat sa folositi astfel de apelative. Vedeam un post al sotiei dumneavoastra care spunea ca fiul dumneavoastra va trebui sa mearga la scoala dupa ce Boc si a permis intr-un mod jenant sa va faca “derbedeu”. Acelasi lucru il faceti si dumneavoastra, si domnul Badea cand va luati de aspectele fizice ale unui om. E o lupta nedreapta.. Si domnul Bogdan Teodorescu este un om cu probleme ponderale dar este o capacitate intelectuala de admirat..de ce m-as lua de fizicul dansului? Nu candideaza la Mister Univers. Asa si Elena Udrea..daca ar fi balena sau excavator- nu are pretentii de a castiga Miss Romania. Nu sunt feminista si nici nu am frustrari legate de greutate (asta ar zice domnul Badea). Va apreciez, va admir, va respect. Dar imi permit sa va spun atunci cand consider ca ati gresit cu ceva. Ceea ce doamna Udrea a facut acolo..mie nu-mi spune ca ar avea probleme cu hrana in sine ci ca mai are de lucrat mult. Nu este deloc spontana si face gafe imense pentru ca spune niste lucruri fara sa gandeasca. Dar balena si excavator….nu este! Si daca ar fi…nu e problema noastra. Problema noastra este sa avem grija pe cine votam, sa nu mai punem in fruntea tarii: tirani, incompetenti, frustrati si analfabeti. Ca nu ma ajuta cu nimic daca ma reprezinta un fotomodel…sau o balena..Ma ajuta daca ma reprezinta un om capabil! Multumesc, si sper sa nu deranjeze comentariul meu…este doar o parere! Multa bafta in continuare..!!!

  15. Victor draga, nu stiu cum arata Peleologu al mic in slip, banuiesc ca este “foarte sexi”, dar am vazut-o si pe madam in slip (bineinteles intr-o fotografie). Isi sugea (?) madama burta, de mama-mama ! Pe mine, ca o femeie batrina ce ma aflu,lucrurile astea ma lasa cam rece…Ceea ce nu inteleg eu, nu inteleg cum dracu de zic unii ca este frumoasa. Cred ca si asta are ceva tatarasc in ea, cu fata aia lata si ochii mici…Uite cit sit de rea…Am vazut-o si mergind pe tocuri…Nu stie domnule, daca nu este rasa, nu este…De unde sa ceri ? Si de aia “mica si nevinovata” se pronunta altii ca ar fi frumoasa… si in aia urla rasa tatareasca…Problema nu este frumusetea sau uritenia fizica, problema este ca ne-au incalecat astia la propriu. PSD-ul doarme-n papuci, se complace in aceasta situatie, iar PNL-ul, PNL-ul parca este anesteziat…Ce se intimpla ?Nu mi-e rusine s-o spun, cu riscul ca unii mai tineri m-ar acuza de ginduri “nostalgice”, dar ca un om care a trait si pe vremea impuscatului (d-zeu sa-l ierte), constat ca bietul Nicu Ceausescu era mic copil fata de astia de acum. Una ca Ritzi ar fi putut ajunge cel mult, pe la vreo organizatie de femei cu propaganda…Cit despre Udrea, asta ar fi fost, poate vreo asistenta medicala, sau tot asa, ceva pe la sindicat…

  16. “pe acest blog au început să urle feminismul şi prostia”
    Poate ca incepi sa devii mult prea subtil pentru tot mai multi, la asta nu te’ai gandit ? 🙂

  17. parca si aud pestii vorbind intre ei: fugiti baaa, a venit o casaloata sa ne haleasca!! mai pe seara la barul pestilor ziceau: ba daca nu eram atenti azi acea creatura bipeda cu colacei ne facea shaworme pe toti. oare este bortzoasa? oare intra in aceasi dilema ca si moni?

  18. Pentr-un oral dupa o jumate de tarie e buna s-asa ,ca doar n-a ajuns pina aici jucind sah de performanta.Are calitatile ei nestiute dar banuite de pulime,cunoscute bine si apreciate de cine conteaza.La ce dreaq era sa se gindeasca biata utzupareasa ajunsa in capu’la stat cind a vazut pestisorii daca nu la glojdeala? La speciile pe cale de diparitie?La gaura in stratul de ozon? Problema ei si-a lor e ce bem?ce mincam?ce furam? (Restu’ da-i dreaq,ne mai trebuie prin noiembrie o data si dupa aia mai vedem…avem timp sa dam legi,ordonante, sa schimbam Constitutia sau ce-o mai trebui, cind o fi. Si sa vina la vot fir-ar ai dreaq,pai ce, sa ne rugam de ei? dedem noi o Lege sa-i lege daca nu vin sa ne voteze).Hai ca mi-au venit dracii cind am citit ce-am scris asa ca m-am razgindit.Fara tarie merge un anal si dupa aia un oral pa trezie cu furie.Howgh

  19. Ma Victore,(…), asta e motiv sa te iei de cineva? Ca a fost sarac in tinerete si ca, daca vede un peste IN MARE/LAC/RAU (nu in acvariu) se gandeste sa-l haleasca? Se terminasera subiectele cu PD-L si ramasese asta cu Udrea care a facut fundul mare si vrea sa faca puna pe gratar cativa guvizi…

    P.S. Am pescuit cu doi milionari in euro care indesau in juvelnic si firca aia cat degetul, asa ca Udrea, cu remarca “se fac ei mari”, pot zice c-a fost chiar decenta ;).

    P.P.S. As vrea sa cred ca disparitia comentariului meu, la prima postare (asta-i a doua) a fost un soi de eroare tehnica.

  20. Nu stiu daca vei fi de acord cu ideea mea? Ca sa vizitezi Romania ai nevoie de bani multi, iar daca nu-i ai (banii) poti opta la una din variante: ori calatoresti in afara tarii ori te faci ministrul turismului. Pana acum Elena nu prea si-a permis sa calatoreasca prin Ro mergea prin alte tari…

  21. @Optimvs: iar eu as vrea sa cred ca e ultima oara cand iti bagi pula aici

  22. referitor la crăpelniţă cred că a bătut şaua să priceapă măgarii că masa trebuie să fie full de haleală.

  23. Domnu nea Ciutace,mor de placere cand citesc posturile catelusilor de pe blogu-ti,cum 95% din masculii inca neandropauzati ar manca-o pe Udrea pe paiine,si 100% din femelele indignate ar impusca-o pe loc cat de buna e.
    Dar ei nu te inteleg pe tine,ei vor un GURU care sa le explice ce sa faca cu mintile lor slabe.Ei nu inteleg de obicei ironia ta cinica.
    Ei o iau ca atare.Chiar isi pun problema ca aia se ingrasa mancand peste masura din banii “poporului”superdestept si suveran.
    Parca am fi iar la Ilf si Petrov.
    Sa traiesti nea Ciutace,imi place machiavellism-ul tau.sincer.

  24. D-le Ciutacu daca vreti sa va amuzati cititi povestea lui Nelu de pe blogul lui Cabral, e super.

  25. Drama este ca peste 1 an poza ar putea fi una cu Elena Udrea incalecand o GLOABA. Gloaba numindu-se Romania!

  26. @Victor: las-o naibii, ca “da-o-n biip (de treaba)” nu e bagat, e o expresie colocviala si atat. Te-o fi lovit pudibonderia cand ai schimbat prefixul =))

  27. Draga Victore, te sustin si te inteleg perfect. Stiu la ce gen de femeie te referi cand scrii asa cum scrii despre Elena Udrea. Si ai perfecta dreptate.

    Semnat,

    O femeie anonima a tarii acesteia.

  28. Până la urmă cum e mai bine?….. Să rămânem în continuare o naţiune tolerantă (mămăligă)?….. Să lovim în ei cu vorbe (ne-ascultă dracu)?…. Să protestăm în continuare prin inacţiune (nu votăm… iar nu e bine)? Ce naiba…. chiar nu există nici o soluţie? VREAU SOLUŢIA FINALĂ

  29. @biggi: consimt cu cele scrise de tine, cred ca si nenea Ciutacu se amuza copios citind unele comentarii inepte, drept dovada PRECIZAREA care, recunosc, ca e la fel de haioasa ca si textul ironic. Imi place stilul autorului, pacat ca putin il inteleg.

  30. sa fi Pudrea si sa n-ai Pudroare…sa fi ministra si sa te bagi in colanti, desculta si cu presa dupa tine…nu mai tine de atac la o femeie, e doar o reactie la nesimtirea si manelismul politic care culmea, incearca sa etaleze o strategie!!!

  31. bravos ciutacu, ai prins ideea. obsesia pentru potoale fara numar (ceafa la gratar, mici, pulpe de pui, carne fripta cu vagonu, mustar cu traileru ai prins ideea) exact asta denota.o mentalitate de neam de tarani saraci si flamanzi vreo cateva sute de ani. felicitari pentru articol, aia e. e cat o vaca.

  32. Salut Ciutacu-le,
    daca ceea ce esti si reprezinti acum insemna ca esti tonomat, atunci pot spune tare si raspicat ca sunt fanu’ tonomatului profile :). Unii gusteri de p’aici nu au habar nmic despre lumea in care traiesc .. este trist :(. Iar complexate-le ce au sarit rapid in apararea constipatei da udrea, cu sloava, mai bine s-ar duce sa mai faca un picut de sport (ajuta persoanele complexate)in loc sa posteze comentarii jenante.
    Sa sti ca in cazul lui M.Badea, eu sunt de parere ca are dreptate.. daca nu am cu cine sa votez, DE CE SA MERG?
    Tot asa cu postarile, esti foarte tare 🙂

    Tot respectu’ ..

  33. Se pare ca asta este ceea ce poate dna Udrea, adica sa faca niste asociatii de idei foarte simple gen: apa=>peste=>plakie.
    Dar daca pana la urma de la dna Udrea nici nu cred ca trebuie sa avem prea mari asteptari, ce parere aveti de acest ministru al culturii care se crede un fel de gigoloi (vorba dl-ui Badea)? Cum poti sa fi ditamai Ministru al Culturii si sa tzopai ca un papitzoi cu pantalonii suflecatzi prin baltoace in jurul divei din Plescoi, intrebandu-se ca in alba ca zapada cine e mai frumos in tzara?!
    Omul asta kiar nu are simtzul ridicolului?!
    Kiar crede ca asta trebuie sa faca un Ministru al Culturii in tara romaneasca?adica sa faca pe pudelul d-nei Udrea si sa pupe posteriorul d-lui Basescu?!
    Se pare ca batranul domn Paleologu a murit prea devreme! Oricum, inainte sa apuce sa-l invete pe acest tanar cu aere de play-boy de Mizil sau Tzandarei, lucruri elementare precum, demnitatea, bunul simtz si respectul de sine.

  34. Intr-o Mare Neagra
    Patru ochi sclipeste
    Ce sa fie oare?
    Cred ca e doi peste.
    Ce-asteapta Lenuta ?
    Cred ca sa mai creste.

  35. @toulour

    bay o urasc pe curva asta din toti ficatii mei daca as avea un avion m-as face kamikaze peste ea si base`
    De toulour pe 12 June 2009 la 11:48 pm (#)

    Si uite asa incepe povestea Alquaida de Romania :-))))))))

  36. bah`, nea Ciutacu, uita-i să pui un apostrof pe ici pe colo, dar nu-i bai îţi dai tu seama, e vorba că draq-ului nu s-a întrebat nimeni ce înseamnă ceacâr… Ceeea ce mă miră… Ideea că, la cât de colorate sunt minţile unora nu mă mai miră… adevărul e că fata are nevoie de vreo două sau trei cu…re pentru a avea pretenţii… În rest, facem rost de ceva sulfuric…

    Marius Ola

  37. PS:Ideea este că noi bu ar trebui să o luăm la mişto pe elena zisă şi UD… Rea, a luat-o Natura, ceea ce e peste noi… Perfect creature, … a se citi in română…

  38. Victore ai văzut că ăştia peste tot merg amândoi împreună de mânuţă? Ei sunt miniştrii însărcinaţi cu protocolul, miniştrii “de sacrificiu” 😉

    Când a venit Albert de Monaco i-au trimis pe amândoi. Probabil aveau dubii cu privire la preferinţele omului. Au zis că dacă nu-i place de duduia Dù Pleşcoi, poate-i plac băieţeii… Motiv pentru care l-au trimis şi pe dl. Pleaşcă.

    Acum s-au cam schimbat vremurile… Dacă vrei să-l descoşi pe unu’ sau să-l ai în buzunar nici nu ştii ce să-i bagi în pat: o fetiţă sau un băieţel? Aşa că trimiţi d-amândoi. Just to be on the safe side (scuze – romgleză gripa).

    Ce părere ai? Intuiesc bine problema? Aşa-i că aştia sunt trimişi să facă ce zicea Băsescu că trebuie la licurici?

  39. Ba, de ce sa mint, mie îmi place doamna Udrea. Fizic vorbind. Ar merge o dată, aşa ca să fie trecută pe listă. În rest e nulă. Cu aplombul ei infantil şi artificialitatea comportamentului cred locul ei ar fi fost mult mai nimerit în vremurile de dinainte de 89 într-o funcţie de la organizaţia de pionieri.
    Chiar? O fi fost macar comandantă de grupă?

  40. pt zilele pe care le traim relevant e sfarsitul scrisorii a treia de mihai eminescu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.