Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Luca, Bianca și Marian

Similar Posts

85 thoughts on “Luca, Bianca și Marian

  1. ma bucur ca il vad pe tonomat ca se distreaza si lasa la o parte nervii cauzati de diverse peroane(pe buna dreptate)…
    Te rog sa imi citesti ultimul articol si sa imi spui parerea ta(conteaza pentru mine)…daca vrei nu imi publici comentariul,ca sa nu zici ca incerc sa imi fac publicitate pe spinarea ta,vreau doar sa imi spui o parere…multumesc…sanatate…

  2. Asa cumetre.M-am saturat sa te vad incruntat si cu toate gripele planetei pe capul tau.Cum ti se urca la cap,cum dai in strachini.

  3. Mai derbedeul dracului :)…da unde fusei?
    PS-imi pare mie sau dansai peo melodie hip-hop?…:D…..cantata de Gigantu’ se stie…:)

  4. daca tot incerci sa pui niste poze aici, incearca si selecteaza-le si tu pe alea care au macar o minima claritate….daca nu se poate…nu mai pune…cam penibil…..si inca o chestie…nu pune si tu acelasi cadru pozat de mai multe ori…e plictisitor…

  5. Faptul ca ‘geniului’ ii place muzica si dansul, inseamna ca iubeste viata, si sufletul lui vibreaza pe ritmurile muzicii. Bucuria sufletului ii este proiectata pe fata, impreuna cu zambetu-i ‘strengaresc’ dar totusi ‘senin’, ‘sincer’. Asistam la o dezlantuire emotionala, la o ‘eliberare’ de ‘tonomat’.

  6. Maestre,iti sta bine la dans,sunt convins ca a fost frumos,multumim pentru melodie,se poate un nume?

  7. desi va respect enorm, domnule ciutacu, trebuie sa va atrag atentia ca e cam de prost gust sa dansezi cu tigara in mana. “de porc” cum ar zice un alt mare intelectual in viata.

  8. @Dan Tanasa: nu ti se pare
    @no_sweet: nu-s fini, ci prieteni
    @ionut: daca as fi avut nevoie de sfatul tau, ti l-as fi cerut
    @Cosmin: la nunta & botez, fara Gigantu
    @mircescu: zau ca doar la asta nu ma gandisem

  9. off topic! inca nu inteleg de ce in Romania nu se interzice fumatul in locurile publice. no offense Dl. Ciutacu:) era o opinie de-a mea…

  10. cumetre, bag sama ca te antrenezi pt nunta lu’ aia mica a marinarului; sa ai grija la perinitza, ca daca o iei la pupat pe soacra mica si te vede piratul, iti poate scoate vreun ochi :))

  11. Domnu fumati??? nu se poate 😛 Ziceati ceva de lasat ?? Oricum vad ca a fost distractie mare p acolo, scumpic rau bebelu 🙂

  12. ce melodie…ma intreb cum ar reactiona boc daca te-ar vedea dansand pe asta, ce ar spune “dansatorul dracului”, gelos ca nu poate sa-si miste piciorele alea scurte cu varfuri pe post de postamente;

    p.s. mr. ciutacu, ce-i zice de un flick-flack? macar sa aibe de ce sa te injure, ca dansul stie sa cada doar ca o ba.ega (a se vedea cazatura boc-ciana din emisiunea lui gheorghe)

  13. off topic:aratati-i d-lui basecu imagini din filmul ‘cel mai iubit dintre pamanteni’,secventa cu filozoful.vor avea si d-nii patapievici si plesu satisfactia inaltzatoare a zborului cu naveta prezidentiala,ca doar asa-s filozofii astia cu capu-n nori.referitor la declaratiile de azi ale presedintelui:filozofi vs. tinichigii.
    back to topic,f.frumos!tot!

  14. Apropo, ce s-a intamplat cu petitia aia initiata de tine impotriva discriminarii fumatorilor? A fost semnata de multi? Citeam deunazi (a inceput sa-mi fie oarecum jena sa folosesc termenul asta din cauza utilizarii lui excesive de catre Turcescu) un articol despre noua legislatie antifumat din USA. Va asteapta vremuri grele pe voi fumatorii…

  15. eu tre’ sa recunosc ca sunt in(di)vidios pe astia care inca mai gasesc resurse sa se bucure de viata ticaloasa & criminala din Borania. aseara am dus-o cu salvarea lu’ Peste pe mama la unul din spitalele mortii & groazei. e umilinta & degradarea maxima acolo. pan’ acum,spaga a ajuns la aproape 300 de roni. de ce Dracului nu se legalizeaza eutanasia? acum sufera mai rau decat acasa &,in plus,tre’ sa-ndure & caldura ingrozitoare. fir-ar a Dracului de tara ticaloasa & blestemata!

  16. Aşa e , domnule Ciutacu, nu-i mumos să dansaţi cu ţigara în mână, mai ales cu o mireasă.
    În rest, e bine, mai ales când se mai şi dixtrează oamenii!
    Bebeluşul e bestial şi face toţi banii în peisajul vesel! Să aibă casă de piatră şi bucurii alături de scumpetea cea mică!

  17. Tzatzelor mai terminati cu fumatul .Fuma omul se simtzea bine era o petrecere privata isi permitea sa si danseze fumand ce atat galagie pt ca fuma omul
    Poate nu stiti ca atunci caand te simti bine fumezi mai mult ca la necaz asa ca….

  18. Stiu ca-s off-topic (sau , mai neoas spus , dau cu bata-n balta) , dar nu pot trece cu vederea noul episod “asa grait-a basescu” , cel de azi .
    Asadar , dupa doua luni de mesaje optimiste si linistitoare (ca veneau alegerile !) am aflat acum ca ne paste RE-CE-SI-U-NEA (citez fidel mesajul prezidential) . Dac-a trecut momentul electoral , entuziast marcat de electoral (1 din 4 romani chiar s-a dus la vot), acum putem vorbi si de criza . Curat coincidenta , coane !
    Ce m-a lasat cu gura cascata a fost insa altceva . Basescu s-a legat de demagogii din presa care vorbesc de imprumutul FMI (sper ca te simti!) . Mi-amintesc ca declaratiile de la Cotroceni pe tema FMI au evoluat astfel :
    1. Nu , nici nu se pune problema , e o prostie .
    2. E una dintre variantele de lucru .
    3. Va fi un acord cu FMI , doar pentru a “imbuna” agentiile de rating care au coborat gradul de incredere in economia romaneasca in mod nejustificat .
    4. Imprumutul de la FMI e o umbrela de vreme buna , nu de vreme rea . Pur si simplu luam niste bani preventiv , sa fie acolo , nu ca ne-ar trebui.
    5. Vom putea utiliza astfel fondurile primite pentru investitii.
    Si , ultima pana acum pe lista , 6. Banii acestia ne trebuie pentru ca in vederea aderarii la zona euro , trebuie sa deblocam depozitele minime obligatorii ale bancilor comerciale de la BNR (in valoare de 12 miliarde in euro si alte 6 miliarde in echivalent lei) .
    Intre prima si ultima varianta a trecut mai putin de 5 luni .
    Stii ce inseamna aceasta a sasea varianta ? Bancile comerciale straine au mari probleme (se stie) . Banii sucursalelor lor din Romania sunt foarte buni. Sa ne aducem aminte de interventia presedintelui Raiffeisen Austria de la inceputul anului , care cerea ajutorul statului roman . Un ajutor direct ar fi fost o mare gafa politica , si atunci s-a pus pe masa un plan pentru o finantare indirecta a deficitelor bancilor mama . Un “ajutor” FMI care sa deblocheze depozitele minime obligatorii ale bancilor-fiica din Romania (depozite de 18 miliarde , dupa cum am aflat astazi de la Basescu ). Evident , tot noi vom plati banii acestia (prin dobanzi) . Ce ne spune seful statului ??? Ca in vederea trecerii la zona euro (prevazuta pentru 2014 !!!! ) era obligatoriu sa deblocam acele depozite .In 2009??? Taman in plina criza , cand tuturor le crapa buza dupa bani ! Cand economia nu mai produce nici cat sa ne putem plati salariile ? Curat coincidenta , cum spuneam .
    Mi se pare ca suntem tratati ca niste papuasi de catre straini si ca niste prosti de “ai nostri” .

  19. Va admir foarte mult dl. Ciutacu, cu bune si rele 🙂 Aveti multi fani, inclusiv printre taximetristi. Imi zicea unu` odata ca va mai duce acasa din cand in cand si ca sunteti om , nu ca licheaua aia de badea :))) desi si badea e demential, succesuri multe !!

  20. mai nea Victore, imi place blogu lu matale, dar mai mult imi place al Marianei Ciutacu!
    Pe bune, prea multa inversunare la tine, la ea apar si lucruri normale, cum ar fi astea de le aratashi. Mai simtzi ca traiesti, nu ai tot timpu zgura-n dintzi…

  21. bravo victoras,
    incarca-ti bateriile, ai nevoie ca sa-mi dai un raspuns mai vechi(subiectul cu tolo)
    in rest sanatate si te astept la cotitura……adica la un subiect mai serios, nu la paranghelie
    hai liberare!!!!

  22. Ciutacule,

    Trancanesc si eu: sper ca pozele astea nu sunt facute de pozarul oficial al evenimentului pt. ca ii cam tremura mana. Amu’ ca ma gandesc mai bine, poate asta era si ideea: cu imaginea incetosata ca la “inregistrarile ambientale patentate de DNA si DGIPI” 🙂

    Fortza Autobuzul !

    Fiara.

  23. Off topic
    Am o mare curiozitate: de ce nu mai apare Vali Stan la Sinteza? E cumva platit de Antonescu ca si consultant si nu mai are voie sa apara, sa aiba pareri? Sau e altceva?

  24. de ce victoras, de ce???
    de “limbaj suburban” ???…..nu prea
    de “off topic”???….nu prea tine
    de “genialitate”?…..sa mor, poti mai mult
    de “aroganta”? daca ne mai conversam o sa-ti arat ce e aroganta si ce vrea ea

    mi se sufla in casca raspunsul ca ai sters mesajele mele de frica….nu cred asta nici picat cu ceara; mai vine (tot in casca) o completare…cica nu pre aveai ce sa raspunzi…nu cred nici asta.

    te pup dulce si deontologic si inchei morometian:
    de ce victore, de ce ????

  25. Dupa un articol care intr-adevar a fost genial vii si ma innebunesti cu poze de la cumetriile tale.

  26. Dupa atata munca mai aveti si dvs dreptu la un chef romanesc.Se ne traiesti maestre!!!

  27. Buna seara d-le Ciutacu,

    Ma bucur ca ati avut o petrecere,destindere in week-end!Se vede ca v-ati simtit foarte bine.
    Dar nu-mi place ceva la Dvs.,in aceste poze,si stiti Dvs.ce…Sper sa nu va suparati,dar pentru ca tin la Dvs.,imi permit sa v-o spun.

    Va doresc cu tot respectul numai bine si o saptamana asa cum o doriti Dvs.

    IoanaP

  28. @everybody: va rog sa ma scuzati ca am indraznit sa incerc sa ma simt bine, sa fumez si sa nu tocmesc pozari profesionisti care sa stea dupa mine. Sper ca vom supravietui impreuna acestui cumul de nenorociri.

  29. Domnule Ciutacu, în legătură cu reacţia dv. la reacţia pavloviană a femeilor care sar în apărarea oricărei alte femei, chiar dacă e vorba de Udrea, când dv. sau alt om (fiindcă femeile nu sunt oameni, sunt femei)zice că personajul a făcut curul mare (în ambele sensuri), aş vrea şi eu, visez, aştept, să văd cum se postează poza unui bebeluş sau poză conţinând bebeluş, FĂRĂ să sară imediat o femeie, muiată în lacrimi toată, să zică “vai, ce copilaş drăguţ!”, asta fiind maximum de trăire corectă, ba chiar sinceră a unei femei 1000% femeie, care vrea să fie băgată în seamă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.