Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea

Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea

Ca nu cumva să se umfle peste măsură vreun val de indignare populară că Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea, păpuşarii au apelat imediat la varianta de back-up. Şi pe cine aveau ei la îndemână? Da, dragii moşului cocoşului, pe Monica Iacob Ridzi. Căreia i-au mai pus în braţe rapid un dosar penal. Să-i cadă bine la sarcină. Prea populară nu e, mintoasă nici atât, imaginea de hoaţă măruntă s-a lipit de ea ca marca de scrisoare, ştie şi multe despre cum s-a ales Eba europarlamentăriţă, plus că-i şi de la portocalii. Ce sacrificiu ritual compensatoriu mai nimerit se putea face?

Mai mult, aici

UPDATE: Mă bucur că Nistorescu a preluat cotidianul.ro şi a scos gunoaiele de pe site. Au reapărut gândacii! Merg, totuşi, pe mâna lui nea Cornel

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea

  1. Sa fim seriosi, un pic de zarva de michi de chichi, de doi lei ridichii, sa fure ochii poporeanului, nu pateste toapa nimic cum nici duduia udrea, cum nici unul dintre cei ce-au semnat pactul tacerii si-al pupatului de cur marinaresc contra foloase materiale ori de nup n-o sa se resimta. La cum se lafaie plosnitele portocalii, a-i putea crede ca vor mosteni lumea, ca ailalti, cei batjocoriti acum, nu vor mai accede nicicand la putere si la butoanele razbunarii. Nu va fi asa, sa ne dea Cel de sus zile, sa ne indulcim sufletele. Care-or putea si le-o permite constiinta. Mie da.

  2. ridzi-udrea:care-i diferenta? probabil ca una a lins mai mult.Foarte buna fotografia cu piratul-betiv.

  3. Apropos de Cornel Nistorescu … nu Andrei Gheorghe a parasit locul accidentului…E bine sa zici Doamne fereste, dupa ceea ce ai declarat in seara asta…Desigur ca dupa o lovitura in spate, cel din masina din fata resimte o durere…Mie mi s-a intamplat si am avut vreo saptamana dureri de cap. Si n-am facut pe nimeni vinovat. Se intampla, pur si simplu. Sa fi stat acolo pana ce doamnei ii trecea?! Oricum, cred ca si aceasta “victima” e pe cale sa nu ramana inocenta. In concluzie, sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

  4. Ei, acum D-l Ciutacu chiar ne-a asezat la gura sobei si de data aceasta ne spune o poveste aproape incredibila cu iz de poveste populara, creind atmosfera de poveste, cu eroi “populari”: Jucatorul, Vuitoanca, papusarii si noi cascam ochii mari, mai ales cand ne spune:”Si pe cine aveau ei…?”Ca apoi creind un spatiu virtual de asteptare sa dezvaluie ceea ce considera cel mai important:Da, dragii mosului cocosului…”. Numai barba alba ii mai lipseste.

  5. cum se spune? o imagine face cat o suta de cuvinte? mda. pai ce sa mai comentezi la asa imagine sa-i traiasca capacu’ de la sticla!

  6. Mi-a ajuns pana peste cap de Ridzi si asteptatul sa se ceva….nu pot comenta de bine decat actiunea domnului Nistorescu….de cand si-au dat seama aia de la Evenimentu ca e Basescu om rau parca prefer opozitie la actuala putere Jurnalul gandul si Cotidianul decat Jurnalul Gandul si Evenimentul

  7. Salut

    Il rog maxim pe dl. Nastase sa ne comunice parte din subiectele pe care le vom avea duminica la examen, c ii tot trimit mesaje cand il vad pe la tv dar fara sanse pana acum; cine stie, poate seara asta e cu noroc. Mersi.

  8. victor , iti recomand doua filme/documentarii la care merita sa te uiti si sa imi spui ce parere ai 🙂
    -unu ar fi: Zeitgeist Addendum
    – iar cel de al doilea ar fi : Zeitgeist

    niste filme care ne dau detalii care ne duc cu gandul ca suntem total dinafara cu ce credem noi ca se intampla in viata de zi cu zi >
    Sa imi spui ce parere ai de ele (in caz ca nu le-ai vazut) , o seara frumoasa

  9. Buna seara d-le Ciutacu,

    Foarte buna emisiune asta seara cu dl Nastase!Va felicit pentru atitudinea incisiva a Dvs.-
    l-a provocat pe dl Nastase sa spuna multe!

    Cu acelasi respect,
    Ioanap

  10. btw, oare cat poate costa o sectie destinata tratarii leucemiei? Cu laboaratoare, chestii d-alea cu transplant de maduva, celule stem, samd. decat sa strangem bani pentru fiecare bolnav, nu ne tragem si noi una, ca vaz ca banaret pentru vuitoane si alte mertzane ar fi. la o faza il punem pe piticu’ porno sa dea un hg prin care banii hotomanilor fripti pe frigarea partidului national-socialist(pdl) sa mearga pentru asta. sa vedeti ce haiduc o sa mai avem. deh, cazut in cap, in direct si la o ora de varf.

  11. Auzi, da’ ce alura pionieristica au astia in poza. Daca scuip, crezi ca le iau deochiu’?

  12. Păi acum am văzut, la ştiri la Antena 3 ca poliţia a fost la faţa locului, la accidentul lu A.Gheorghe: erau nişte agenţi de circulaţie. Iata ce face dezinformarea.
    Scuzaţi postarea în afara subiectului…
    Sal’tare!

  13. @Baboo: la cateva ore dupa parasirea locului accidentului si declansarea scandalului

  14. mno, amu, apai dupa o bere merita si o trecere la dosare nu i asa?

    la sa marinel asa aruncari peste punte, doar ca s ar putea ca jos sa fie or un colac de salvare or o barca la cativa metari…

    marinelu nu are decat resentimente…

  15. Ma gandesc ca Udrea are protectie speciala :). Nu e doar preaiubita dar e si o tinta mult prea buna pentru niste nesimtiti santajisti. Ca ar fi bine sa nu fie preaiubita…? Cine stie…

  16. Stirea pentru mine este ca Ritzi e gravida!In luna a 7-ea!
    Sint “emotionala”, ca marea majoritate a compatriotilor mei. Primul gind a fost : “saraca, asa gravida(cu burta la gura) si purtata pe la DNA…, ce ciini(imi cer scuze ciinilor)”.
    Abia apoi, ca-mi esti simpatic, am gindit si ti-am urmarit rationamentul.Crede-ma , sint multi imbecili ca mine !Cu un birou de PR (manipulare), Base cel viteaz si echipa sa , pe ritmuri de “noi sintem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu” mi ti le fac pe astea, pe amindoua, Alba ca zapada in 2 timpi si 3 miscari. Poporul OTVist e pe receptie. Telenovela continua.Ne place sa plingem si sa (ne) compatimim.
    Succesuri, Victore, nu te aprinde prea tare, ca va vor vopsi astia pe toti! Scotindu-va din minti ! Ca pe vremuri: pe cine nu bagam la puscarie, bagam la nebuni!

  17. Cati oameni rai pe blogul asta!Cand tara e atat de minunata si ne simtem cu totii bine ca Sarea si Posta au ramas ale poporului.Jos Comunismul!

  18. Si povestitorul nostru nu ne slabeste sa ne uimeasca. Asa aflam de un alt personaj care nu a fost “prea popular”, “mintos nici atat”,si poate din cauza aceasta nu a stiut nici sa administreze niste bani si s-a facut “hot marunt”.Si papusarilor ce le-a trecut prin minte”? E tocmai potrivit sa-l supuna la un “sacrificiu ritual” .Dar stati numai ca nu e vorba de un barbat, e vorba de un personaj feminin cu burta, azi-maine, pana la nas. Doamne, povestea incepe sa devina sinistra.
    Voi continua candva.

  19. Gasiti-i drakului alta porecla umblatoarei kioare…zeus??????????????…c’est pour rire, poate polifem, hadul polifem sau kioru’ han!

  20. Uitam sa-i pomenim pe cei ce s-au rupt s-o apere pe Ridzi si sa dea de inteles ca cei ce-o cred vinovata sunt niste blegi:Boureanu,Buda,Videanu,Mircea Toader,Hoara,dr.Radulescu etc.toti saritori sa-l sarute cu voluptate pe Basescu acolo,in locul unde spatele isi schimba denumirea…

  21. Ok, nu te va interesa, esti prea inteligent(discutabil)!!!
    Iti promit, pentru nepostarea in cele din urma a celor scrise de mine, ca nu-ti voi mai citi nimic niciodata…de fapt, acum conchid…a quoi bon?!…adio!…spalati-va pe cap cu jegurile!

  22. scuze, retractez cele ce privesc postarea, evident!!!…pourtant tu es intelligent!!!…iarta-ma, am crezut ca faci pasul inapoi…mea maxima culpa!

  23. “Papusarii” din povestea D-lui Ciutacu sunt isteti foc, cu minti ascutite, de au stiut imediat cum sa minimalizeze socul produs de NUP-ul acordat Vuitoancei “dupa talharirea fara scrupule a bugetului”.
    In mod normal n-ar trebui sa-i suspectam pe acesti papusari, ca doar se bucura de “independenta totala” in luarea deciziilor (parca aceasta era tema la Congresul Procurorilor, nu?), dar experienta amara a multora din multimea poporului suveran, ne face sa intrebam:”Ce se afla in spatele acestui NUP?”. Ce sa se afle? Un lant intreg al slabiciunilor, un lant care nu se rupe nicicum, nicicand. Si chiar daca este ca un cerc, cu totii stim de la cine a pornit. Da, de la Presedintele Portocaliu,care printr-o singura privire mai severa aruncata “provencialei complexate”, careia i-a reinnoit mandatul,a determinat-o sa-si foloseasca “papusarii” s-o “spele” pe Vuitoanca, “s-o scoata curata” si s-a faca sa apara “ca noua”.
    Asta da, poveste, si culmea este chiar adevarata.

  24. Daca Ridzi reuseste sa faca investitii prin care sa introduca M-tii Parangului in circuitul modern al turismului…prigoana portocalie este ca un sacrificiu necesar. Bosii turismului din Valea Prahovei se vad concurati.

  25. Eu, sincer sa fiu, nu ma simt oripilat de nivelul discutiilor. Ganditi-va ca practic indivizii astia provin din marea masa a populatiei, singura diferenta (definitorie, de altfel) este ca oamenii astia au gasit niste scari, adica alti oameni pe umerii carora sa se catere.
    Asa ca ei pleaca de la altitudinea noastra (a masei amorfe), unde aerul este urat mirositor, si ajung in varf (lantului trofic), unde aerul este mult mai tare si ii ia ameteala (cred ca totul li se cuvine si nimic nu poate a li se intampla). Putini sunt aceia care au picioare tari pentru asemenea lucru, iar acestia sunt cei care raman in istorie ca oameni de stat (parinti ai natiunii).
    Nu e cazul acum. Astia nu confirma altceva, decat faptul ca sunt niste smenari si snapani, a caror singura idee este aceea de a se imbogati mult pe fast forward, scurt-circuitand, practic, niste generatii si ajungand la nivele de avere imaginabile numai in cazul dinastiilor financiare, cat de cat licite.
    Dar sa revenim la oile noastre, cred ca nu se va intampla nimic.
    Pe ce ma bazez? Pe o deductie simpla (cunosc destul de bine cum functioneaza sistemul justitiei de la nivelul parchetelor): materialele din dosar, respectiv interceptarile, au ajuns in presa. De ce spun asta? Pentru ca, asa cum spune si M.Badea, aceste “discutii” nu au alt rol decat acela de a furniza informatii, ele trebuind sa se coroboreze cu alte probe, mult mai “solide” sub aspectul consistentei lor juridice (cum ar fi probele ridicate prin procedura flagrantului, constatari tehnico-stiintifice, expertize, determinari certe ale prejudiciilor produse). Discutiile astea intaresc forta probanta a probelor solide si contureaza latura subiectiva a infractiunii (adica ne clarifica daca autorul faptei penale a actionat in cunostinta de cauza sau ca un idiot).
    Asa ca eu cred ca parchetul vrea scoata maxim din aceasta situatie: Ridzi fiind o persoana cu expunere publica, singura lovitura care-i poate fi administrata este aceea asupra imaginii (vezi si cazul caltabosilor lui D.T. Remes).
    De ce ar face parchetul treaba asta (ca nu intra in fisa postului), nu stiu… dar ar putea fi plauzibile speculatiile lui Badea, oricum e cert ca Romania in acest moment are probleme grave si atentia ne este abatuta… poate pentru a ne tine de foame.

  26. este magic ce se intampla in mandatele lui Base. pana acum toti ceilalti care au fost la putere au trecut cu vederea magariile si furtisagurile celor dinaintea lor tocmai ca daca se schimba oranduirea sa nu-i dea pe mana justitiei pe ei care fac aceleasi magarii si furtisaguri. si uite asa s-au acoperit unii pe altii stiind ca se vor mai face rotatii la putere, cam 20 de ani. dar nenea Base magician iscusit, atrage atentia asupra unor lucruri care doar par importante tocmai pentru a nu fi opinia publica atenta la adevarata smecherie.

  27. !0.02.2010 : interesantă dată, cu o anumită simetrie, indicând decimarea (prezenţa cap-coadă a lui 10) celor 22 prinşi la mijloc (milioane de români ?) pusă la cale de hidra Băsescu-Boc & pdl-udmr, în condiţiile când această opoziţie(psd-pnl) nu are nici o poziţie !

  28. Articolul acesta contine ceva din stilul basmelor populare romanesti: “dragii mosului cocosului” ceea ce ne face sa subliniem ca D-l Ciutacu face un blend de cuvinte autohtone,populare si chiar de neaosisme cu intentia stilistica – umoristica, ironica – care cere un simt special al adecvarii la registrul de comunicare, de care dumnealui nu duce lipsa.Cuvantul “zeghe” este un exemplu graitor in acest sens:” haina taraneasca lunga care se poarta in tinuturile muntoase”. Ironia fina: “Nu ma excita…perspectiva de a o vedea-n zeghe” se va transforma treptat in ironie biciuitoare:”talharire fara scrupule”, “dupa ce asta toamna statea cu bagajele de Sibiu in usa biroului”, “suspectata nedrept de inteligenta” ca sa amintesc doar cateva.
    Voi mai vorbi de stil.

  29. Buna ziua.
    Domnu Victor Ciutacu ,doamna Ridzi e nevinovata ,o stii si dumneata ca asa este,ce vroiai sa faca cind in spatele ei stateu copii capitanului marii.Noi avem tendinta de a judeca efectul si nu cauza de aceea stam pe loc.Poate ar trebui sa faceti o emisiune in serie cu cauze si efectele lor unde sa participe oameni de cultura, stiinta, istorici si plecind de la cauza sa arate efectele dezastroase prin care a trecut omenirea dar pentru inceput ar fi bine sa ne rezumam la tara nastra .
    Scuze daca cer prea mult.

  30. Buna ziua d-le Ciutacu,

    V-am trimis un mail cu o sugestie,referitoare la dorinta Dvs.din UPDATE-ul pentru ajutorarea lui Daniel Madalin Raduta.Va rog frumos sa il cititi-nu stiu cat de buna e propunerea,dar poate o acceptati.
    Mi-am adus aminte ce n-am stiut cand v-am scris(mi se blocase memoria,parca)-era vorba de ziaristul Pamfil Seicaru.

    Cu multumiri si tot respectul,
    IoanaP

  31. Recomand politicienilor romani, indiferent de culoare, sa faca un studiu de caz pe Budd Dwyer si sa il ia drept exemplu. Incepand cu Fam. Basescu – in jos.

  32. Domnule Ciutacu,5 milioane de romani l-au ales pe Jucator si ei,din pacate,nu se uita la noi ceilalti,sa vada cat de aberanta este starea de fapt a “fraierilor”,asa ca bine fac ,isi bat in continuare joc de toti,numai ca unii(ai lor) nu se simt lezati.Asa mare este nesimtire!Sau,poate,prostia?E bine daca ceilalti 5 milioane ,adica noi,suntem revoltati,dar ce-i de facut?Poate macar la alegerile din 2012 sa avem un cuvant in plus?Pana atunci sa ne ajute Dumnezeu!

  33. Ironia in mana D-lui Ciutacu devine o sabie cu doua taisuri; una care taie in orgoliu, reprezentata prin mai toata gama figurilor de stil pe care dumnealui le manuieste cu abilitatea-i cunoscuta (epitete,transferuri de sens: hoata marunta; zornait de catuse; voluptoasa blonda; provinciala complexata; scandaloasa justificare; vaga umbra de indoiala; capetenia politica de banda; sacrificiu ritual compensatorii/ hiperbola:am scris hectare depre../ frazeologisme: a-i pune cuiva ceva in brate)si cu celalalt tais chiar taie in carne vie.
    Tot articolul din JN este un atac virulent la adresa Jucatorului, a Guvernului, aautoritatilor judiciare: “…nu voi fi niciodata dispus sa accept ca un procuror se poate umili in asemenea hal in fata unei capetenii de banda si ramane in functie”. Infiereaza magistratura care chiar ar putea sa-si inscrie pe frontispiciu: “Abandon all hope, ye who enter here” pentru ca:” varfuri ale magistraturii sunt niste jalnice unelte ale politicului”. Numai D-l Ciutacu indrazneste (Doamne, pazeste-l de orice rau!)
    sa le arunce in fata asemenea acuze pentru care are destule dovezi concrete.Ii multumim ca prin ce scrie ne mai da cate o gura de aer!

  34. Victore,cind o sa vorbesti(pentru ca o sa trebuiasca sa vorbesti),despre pensiile militarilor,mai intreaba pe unul-altul;despre betii,desppre “frecatul mentei” cind esti in solda patriei,despre injuratul guvernului ca iti da solda dubla(cind tu ai vrea cel putin tripla)fata de figurantul de civil,care fie vorba intre noi iti face si tie treaba,despre cum au ajuns unii dupa 30de ani de betii,cu 4000 ron pensie,semianalfabeti.Cine are singe-n instalatie sa faca treaba asta.Te invit la discutie..

  35. Includerea unui stat intr-un sistem militar, economic, politic (ori Tratatul de la Varsovia, CAER, ori NATO, UE… ) obliga la o respectare a tuturor prevederilor legislative de drept international, de drept comun etc stabilite in Conventii, Conferinte, Congrese… Internationale (mai mult decat statele neafiliate). Nerespectarea lor atrage advertismente, in prim caz, ca apoi, devierile consistente sa duca la un tratament de excludere si blocada, mergandu-se pana la masuri ONU, CS… Incalcarea grava a normelor de drept constituie semnale ce duc la o atentie sporita din partea partenerilor si semnale catre instaurarea unui regim extremist. Nerespectarea normelor incluse in tratate, subrefugiul prin ocolirea COMPATIBILITATII ce trebuie creata in sistem, atat ca dotare, ca strategii (aici mai putin e cazul), cat si ca regim al salarizarii, pensiilor, contractelor de cariera, poate duce la nerespectarea sarcinilor internationale ale Romaniei. Cand vor afla militarii din Iraq, Afganistan ca ei, “dintr-odata”, nu vor avea pensii (sau perioada din armata nu conteaza la pensie), nu stiu daca isi vor mai propune o noua misiune. Respectarea tuturor normelor [le gasiti in toate Statutele si Documentele de specialitate comune cu NATO sau in cele introduse in legislatia romaneasca, ca urmare a angajamentelor luate de MApN… ] previne orice nesincronizare. Sa nu va faceti probleme, la prime sesizari din partea lor sau a noastra, veti avea ocazia toate acestea sa le cititi din presa. Eu nu sunt organ de legatura cu presa; acesta ar trebui sa fie mai activ si sa informeze, atat cat se poate, normele si obligatiile NATO ale Romaniei si daca, in acest moment, conducerea tarii le respecta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.