Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crăişorul Munţilor se tăvăleşte de râs

Crăişorul Munţilor se tăvăleşte de râs

Cel mai celebru vlăstar al Răchiţelelor simte încordarea subordonaţilor săi şi se hotărăşte să părăsească demn administraţia locală. Blonda-i din dotare freamătă de nerăbdare să ajungă şefa Cancelariei şi zgârie nervos cu gheruţele false la uşa capitonată. Se uită dur la ea şi-i cere scurt şi apăsat coletul. De sub birou apare instantaneu căţelul de pluş cu fundă portocalie. Cică nu te primesc ăia pe Băneasa fără o pufoşenie la subraţ, iar premierul de criză e primul care trebuie să respecte legile şi obiceiurile locului. Îl ia de coadă, îl azvârle trendy-neglijent pe umăr şi închide uşa secretariatului cu piciorul. Bătrânul colonel uitat în dispozitiv de Funar saltă voiniceşte, bate din călcâie şi salută regulamentar. Micul Napoleon iese afară, trage aerul tare în piept şi se hotărăşte să facă o plimbare prin oraşul pe care l-a modernizat. În stânga, blocul din parc, în dreapta, Mall-ul lui Paszkany, în faţă, multe borduri gata de înfipt în pământul mănos. Doar în spate nu se uită. Mare păcat. L-ar fi văzut pe Avram Iancu, pe statuie, cum se tăvăleşte de râs…

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

45 thoughts on “Crăişorul Munţilor se tăvăleşte de râs

  1. Stiu ca nu are legatura cu subiectul, insa va rog mult sa imi raspundeti sincer daca ma sfatuiti sa imi aleg ca mentor politic pe Dl. Voiculescu.
    Dumneavoastra cum vi se pare?
    Va multumesc mult pentru raspuns.

  2. @adevarulabsolut.blogspot.com: nu vad ce v-ar putea determina s-o faceti

  3. De ce a demisionat Emil Boc de la Primaria Cluj?!? Oricum, Traian Basescu i-a promis ca-l mai invita la sedintele de guvern!

  4. Exceptional articol ! Ai avut, Victor, un moment de mare inspiratie.Ca un ziarist adevarat, vad ca nici pamfletul nu-ti este strain.Felicitari !

  5. De ce te iei de cel mai simpatic premier si care e mult mai destept decat tine, tonomatule cu euro. Daca iti da bani Voiculescu tu poti sa traiesti…. daca nu…. ce faci? Dumnezeu e mare si te va lovi si pe tine, Satana cu chip uman…. Esti un nimic, tov. ciutacu…..

  6. Neatza … am intrat in birou si am inceput sa citesc p’aci.
    Pe mine ce m-a ingretzoshat cel mai tare a fost faza cu dosarul baiatului acela bolnav. Mi se pare ca avea autism.

    Si Elena Udrea, a primit dosarul disperata in foame de publicitate(vedeti episodul ‘matura’ si ‘tricotaju’) promitand rezolvarea cazului, insa, mai tarziu, mama baiatului a fost sunata de un cetatean ce a gasit dosarul intr-o balta pe strada.

    Victore, am gasit explicatia: Dosarul baiatului, nu se asorta cu geanta Louis Vuitton si cu Audi Q7.

    Nu?

  7. Frati romani de mama (tati au fost doi)

    Problema economica este din ce in ce mai CACACIOSA.
    Stiu ca sunteti atat de FLAMANZENI ca nici la
    BUDA nu puteti merge.
    In 2009 ne asteapta un BELIS national ca n-o sa mai
    puteti nici sa UDATI-MANZUL.

    P.S. « Majusculatele » sunt localitati iar primul, de sus, un lac
    (toate-n patria noastra)

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Aveti perfecta dreptate!
    M-a enervat rau
    unul,”Forumist”,la comentarii pe JN-i-am spus sa se duca el unde trebuie(unde doreste el pentru altii).
    Textul asta care l-ati publicat pe blog e ca un perfect scenariu pentru cei de la Animal Planet,de pe Antena1;va rog dati-l realizatorilor,ca abia asteptam sa-l vedem !
    Va doresc numai bine.
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  9. Cu tot respectul, domnule mare ziarist, jurnalist, lup moralist, dumneavoastra luati apararea unui om oarecare sau fiului marelui lup moralist nr. 2, recte Rosca Stanescu? Intr-adevar, justitia se face in tribunale, asa ca va rog frumos sa dati cu tastatura de perete sau sa folositi laptopul numai pentru a croseta apa minerala. Nu mai faceti presa, nici scrisa, nici vorbita nici arvunita. Nu mai va raciti gura si nu mai va irositi neuronii. E simplu, fiecare om isi cauta dreptatea la tribunal. Sinteza Zilei va este profund recunoscatoare ca existati, la fel si marele Rosca Stanescu.

  10. Excelent editorial.L-am savurat pur si simplu ! Felicitari ! Lia

    PS. Daca, cumva, il citeste dl.Boc, nu cred ca pricepe ceva ! Poate-l ajuta testoasele .

  11. Apropos de “lantugul” presedintelui. Nu este pus intamplator. Este una din strategiile electorale. De data aceasta se adreseaza “coloratilor” si celor de neam prost, destui de multi in Romania, nu ? Lia

  12. Buna dimineata,
    Interesant articolul dvs de astazi din Jurnal.Acid binisor!Un text construit ca la mnual,mult sarcasm,multa ironie.Frumos.
    Pacat de Sinteza de aseara,am gasit-o slaba,fara continut,precum ca amintirele depanate,pe banca din parc,de niste pensionari.
    Banuiam ca lipsa dl.Cristoiu va maraca continutul editieei dar,nu ma asteptam sa gasesc “razboiul din Gaza”.S-au strabatut cimpiile patriei cu gratie.SINTEZA ZILEI,trebuia conform titlui sa se ocupe de ceea ce s-a petrecut in ziua respectiva.Erau multe subiecte.A fost o mare parte din timp,o editie a STELEI FARA NUME.
    Ceea ce trebuia facut…au facut vecinii de peste gard.Au adus trei invitati care n-au pregetat sa-si puna manusile chirurgicale si apoi s-au apucat virtos sa desece intimplarile zilei.
    Totul ca la carte.
    Nu mai avea rost sa-mi bat capul cu butoanele telecomenzii.
    Norocul Antenei a fost “tzaranoiul” care obosit de sosele romanicii,care abia sosit,a facut ceea ce trebuia sa faca cei di-naintea lui.A devastat.Tot.

  13. Domnule Ciutacu,

    Va apreciez pentru ca sunteti rau, dar rau de tot 🙂
    Va urez un An Nou 2009 prosper si viguros !

  14. Cred ca nimeni nu se tavaleste de ras. Cu atat mai mult Avram Iancu, care a fost Om adevarat, Om intre Oameni – ceea ce nu se poate spune despre Boc care si-a vandut sufletul pentru putere si ciolan.

    Triste vremuri traim.

  15. @adevarulabsolut:
    1) poate ne spui si noua ce “ziaristi de notorietate” (corect este “cu” notorietate sau notorii) ai auzit laudand-ul pe Voiculescu. Consideri (gresit) ca e acelasi lucru faptul ca lucreaza la trustul Intact oameni de talia lui Ion Cristoiu, Marius Tuca, Victor Ciutacu si lista poate continua cu faptul ca ii sunt alaturi. Eu unul nu am vazut nici un TRU la trustul Intact.
    2) doar vodca e “absolut”, adevarul nu

  16. Buna amiaza
    La cum au inceput-o si la cum se zburleste Volodea la conducta cu gaz rusesc, nu-i apuca pe baietii din “coalitia pentru Romania” martisorul la putere. Pana mai ieri, marele om al cifrelor, bordurianul Videanu zicea ca nu-i nici o problema ca Volodea s-a zborsit un pic la coana Europa; pe noi cica nu ne afecteaza! Astazi, s-au reunit de urgenta la minister pentru a discuta situatia:)
    Aseara, gunoierul Prigoana, ne spunea ca cei care avem un card de consum suntem niste lacomi si ca noi vom suporta criza! Ce sa-i faci domle’ daca nu am prins si noi un contract banos in sectorul 3…
    Pogea cica e ministrul de la finante; care cica face bugetul. Nu stie de unde sa inceapa…
    Ma uit la baietii astia si imi aduc aminte un banc:Intr-o dimineata, locuitorii Moscovei se trezesc si vad pe strazile din jurul Kremlinului tancuri americane, cu steaguri americane, cu soldati americani in turela; deschid ferestrele si , bucurosi striga: “Freedom!” Din strada li se raspunde”Niet freedom ! Hellowen!”
    Asa-i si cu acest guvern: Niet performanta! Hellowen!
    Salutare taica si noroc

  17. @adevarulabsolut.blogspot.com: ori faceti mishto (foarte probabil, daca va propuneti sa-l luati ca lider politic pe Voiculescu – ha, ha!), ori va faceti ca nu pricepeti. Victor tocmai v-a oferit raspunsul pe care il cautati.

  18. Domnule, felicitari, ai inceput anul superb, aseara cu poanta “sarit liniile de tramvai sa nu se curenteze”…am ras copios…din pacate publicul blogat nu s-a prins si bucurat..cu toate ca nu sunteti bucurestean nascut vad ca ati devenit …hihi
    articolul din ziar este o frumusete..va descopar o aciditate fina, felicitari pentru rafinament si nu va necajiti pentru toate comentariile grosolane si invidioase ,
    sincer ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care au inteligenta, educatie si spirit viu..

  19. razi tu, razi domnule Ciutacu, dar daca boc va face pentru romania, cate a facut pentru cluj, in timpul mandatului sau, va ajunge cel mai mare premier al romaniei din istorie. opinia ii apartine domnului Cristoiu, dar sunt de acord cu ea. sa nu uitam ca esentele tari se tin in sticlute mici.

  20. Pana acum Napoleon-Boc a surprins pe multi, sau oricum, pe mine, prin demnitatea recent revigorata a staturii sale putine, demnitate la care putini se asteptau.Ca trompeta ramane la Cotroceni, dar ariile trambitate sunt afara de repertoriu , mi se pare evident. Am fost la Cluj , prima data in viata mea, si am avut o vaga impresie de alta tara, cu alti oameni. Comentariile,majoritar ,se refereau la schimbarea in bine a orasului, de cand cu primarul Boc.Oricat am incercat , subtil, sa provoc un comentariu defavorabil , n-am reusit. Asta este!Poate ca o ceata deasa s-a asternut peste ochii clujenilor , care nu mai vad blocul din parc si mall-ul, dar trec multumiti(or fi stiind ei de ce !)ignorand hohotele de ras ale Craisorului. Eu, determinat si argumentat ostila tandemului B.mare-B.mic, iritata de defilarea blond-senzuala a consilierelor de tot felul, cu veleitati de tot felul, nu ma pot opri din retorismul mirarii daca sfertul de tara pe care-l respect profund, are orbul gainilor sau eu !?
    Ramanand consecventa parerii ca democratia inseamna si sa respecti parerile altora, imi refuz pretentia de buricul pamantului !
    adevarulabsolut.blogspot.com – banuiesc ca mentorii sunt personalitati care ne marcheaza si impresioneaza -de la tinerete pan” la batranete !- a caror atitudine o copiem fara a cere sfatul altora si a caror selectie , subconstienta si strict personala , tine de resorturile profunde si intime a ceea ce se cheama caracter plus personalitate.

  21. Mie una îmi cam piere cheful de râs pe plaiurile bănăţene … :
    „Nu noi ii vrem la guvernare pe pesedisti, ci ei ne vor pe noi“ – Sorin Frunzaverde. Daca ar fi spus Basescu treaba asta, ar fi urmat un hohot de ras. Cum a spus-o Frunzaverde, n-a urmat nimic. Pentru ca astuia nu-i plac nici macar glumele lui.

    P. Mihai
    Sursa : http://www.ghimpele.ro
    respecte , domnule Ciutacu şi mult succes în tot ,
    Sibilla

  22. @HeyRup, sunt destui care au conceptia asta cum ca daca un om a reusit in viata personala ne poate ajuta si pe noi multii cu aceleasi mecanisme prin care s-a ridicat si el. Sau cum ca daca un primar din Cluj ajunge prim-ministru , v-a putea face cu Romania ce a facut cu CLujul.
    Tu crezi ca soarta Romaniei poate sta in mainile unui singur om ? Poate ca soarta Clujului da…acolo probabil era el varful piramidei. Dar la Bucuresti , Boc este undeva la baza, nu da el comenzi. Nu depinde absolut deloc viitorul Romaniei de felul cum o sa conduca el guvernul cum n`a depins nici pana acum. Eventual au fost prim-ministrii care au condus ceva mai rau decat cum ne-am obisnuit, precum a fost Ciorbea.
    Daca la o chermeza mica un om poate fi performant , cand intra in hora cea mare si nu impune el ritmul, potenta-i scade brusc, si nu mai conteaza cata esenta tare basesciana se afla-n sticluta mica Boc.
    Felicitari dl. Ciutatu pentru post, ne-am mai ras si noi …

  23. @ hey, rup !
    Ce a facut pentru Cluj ? A revopsit canapelele tricolore ale lui Funar ?

    Clujul s-a dezvoltat pe baza banilor rulati de Caritas acolo. Apoi dupa ce Funar a plecat odata cu buhul de nationalist prost, investitiile au venit de la sine. Daca nu ma insel, Nokia a venit la Jucu in urma eforturilor liberalului Nicoara, de exemplu. Poate ma insel …

  24. @HeyRup: sa-nteleg ca si dvs sunteti putintel la statura?
    @dan: TRU e editorialist la gsp, parte a Trustului Intact. banii lui Voiculescu nu-i put? altfel, nu va place, nu consumati.
    @mihail: n-ati vrea sa va depuneti CV-ul pentru a ocupa locul lui Cristoiu?
    @marinescu ioan: n-ati vrea sa ma scutiti cu pornirile astea?

  25. @ dan: “poate ne spui si noua ce “ziaristi de notorietate” (corect este “cu” notorietate sau notorii) ai auzit laudand-ul pe Voiculescu

    Dan, cu toata stima pentru corectura te rog sa verifici daca in textul tau gasesti cumva ceva de corectat.
    Posibil sa ma insel eu…

  26. Eu nu inteleg ce se agita unii cu trustu’ lu’ Felix. Sincer, Antena 3 mi se pare cel mai bun post de stiri si pe departe unul dintre cele mai corecte.

    Si daca tot va enervati, de ce nu atacati si trustul ‘Vantu’? Mi se pare de mult mai mult prost-gust.

  27. Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si admirand peisajul, vede scris pe zapada sub balcon cu urina “la toamna pierzi alegerile”. Se anunta toate organele abilitate – SIE,DIE,SPP,SRI etc. – care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele.
    – Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta.
    – Incepe cu cea proasta.
    – La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc.
    – Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna?
    – La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Geoana.

  28. De la un clasic in viata (simpatic, de altfel) am retinut doua expresii:
    Prima:… suntem singura tara din jurul nostru .. (expresia asta nu a facut cariera)
    A doua: … parerea mea!(asta, da a trecut peste ani)
    Deci, parerea mea:
    Cum s-a format Guvernul Romaniei”?
    Avem, pe de o parte, un partid PD care a plecat de la principiul … constitutional ca, oricine va castiga alegerile parlamentare din 2008, el, adica PD, trebuie sa fie la guvernare. De ce trebuie sa fie PD neaparat la guvernare nu face obiectul acestui comentariu. Raspunsul corect il poate da oricine. Foamea! dar nu foamea romanilor. Problema reala a PD, insa, este ca el nu poate guverna singur. Nu pentru ca nu are procente suficiente. Chiar si 60% daca obtinea la alegeri el si-ar fi cautat un partener de guvernare. Probabil ar fi guvernat cu UDMR sau, eventual, cu grupul minoritatilor, altele decat cea maghiara. Secretul unei guvernari de succes este sa ai intotdeauna pe cine sa scoti la inaintare, sa ia castanele. In 1996-2000, in naivitatea lor, au fost taranistii. In 2004, rolul acesta ar fi trebuit sa-l joace liberalii. N-a mers. Dimpotriva, liberalii i-au dat afara de la guvernare, au demonstrat ca se poate guverna in minoritate, cu 20%. PD nu poate guverna singur nici cu 30% dar nici cu 60% pentru motivele aratate. PD, asa cum l-au pozitionat liderii lui, aiuristic, pe scena politica, este un partid fara ideologie. Un pic de social-democratie, un pic de liberalism, un pic de asfalt, un pic de borduri, un pic de parcari, te mai dai si cu parapanta si s-a incropit programul de guvernare … de dreapta. De aici incolo, PD mai are nevoie doar de o Constitutie, citita repede si balbait la televizor si de un “partener” de guvernare.
    Daca, in urma alegerilor din 2008, PSD ar fi avut un numar mai mare de mandate in Parlament, iar PD ar fi fost castigatorul “moral” al alegerilor, am fi descoperit ca ni se arunca in ochi o alta Constitutie, potrivit careia partidul care castiga alegerile trebuie sa dea tarii un prim ministru. Ei bine, nu s-a intamplat asa, prin urmare ni s-a prezentat Constitutia pentru situatii de urgenta.
    Avem, insa, si un partener al PD care, altfel, singur, nu guverneaza.
    Este vorba de PSD. Un partid al carui congres a hotarat ca dl. Mircea Geoana va fi, neaparat, premierul guvernului in care va participa partidul.
    Aici parerile sunt impartite. Unii, nu putini, sustin ca la congres s-a hotarat ca PSD nu va participa la o guvernare decat in conditiile in care Mircea Geoana va fi prim ministru. Altii, dimpotriva, spun ca s-a hotarat ca in cazul in care se va putea, Mircea Geoana va fi prim ministru.
    Ce mai, una peste alta, nu mai stie nimeni ce a hotarat congresul. Nici ce a hotarat Consiliul National nu mai tine minte nimeni. Dar aici e mai simplu pentru nu s-a mai tinut.
    Toate formalitatile astea statutare ar fi pus PSD intr-un mare pericol. Daca se razgandeau “partenerii” si nu-i mai invitau la guvernare?
    Si atunci, repede s-a facut Guvernul Romaniei pe principiul … unul tie, unul mie. Ma refer la ministri, nu la ciolan. Ministri s-a impartit in mod egal, ciolanul s-a impartit … frateste.
    Adica, Alesul s-a uitat fix (ma rog, fix e un eufemism) in ochii lui Mircea Geoana si i-a zis scurt, printre dinti, tentant si convingator: CSAT ul, Senatul Romanie si castanele ti le dau tie, la mine raman amaratii de bani. A, era sa uit, unii spun ca era si Boc pe acolo, doar erau negocieri. Lui Mircea Geoana i-au sticlit ochii. CSAT ul, Senatu Romaniei, ma rog! Dar cand a auzit de castane deja i s-au umezit ochii. A inteles ca Alesul il opreste la un desert. Deja emotia era prea mare!
    Impartirea RASPUNDERII ADMINISTRARII TARII a fost o formalitate.
    PSD ului i s-a spus: voi luati Ministerul Muncii noi Finantele, voi luati Invatamantul noi Finantele, voi luati Sanatatea noi Finantele, voi luati … noi Finantele. Presedintele PSD, multumit de cate luau ei, a supralicitat pe un ton superior: pai, si castanele. Raspunsul Alesului a venit scurt: pai tocmai vi le-am dat!
    Mircea Geoana, proaspat “stolonjanizat” a spus raspicat: cand rezolvam si cu CSAT ul. I s-a raspuns sa nu-si faca nici o grija. Si, intr-adevar l-a primit. Acum, sta cuminte in spatele ministrilor sai, din ce in ce mai putin vizibil, dar multumit ca a adus social-democratia la guvernare. Este adevarat o social-democratie saraca, nu pentru ca n-ar fi bani dar banii au ramas la parteneri pentru ca asa a negociat dl. Mircea Geoana aflat in plin proces de “stolonjanizare”.

    Acum, daca tot mi-am facut de lucru, trebuie sa raspund si la intrebarea daca Mirce Geoana ii va trage pe toti dupa el.
    La intrebarea asta nu am un raspuns foarte precis dar sa vedem faptele.
    Printre primii care a inteles ca castanele (scuze pentru cacofonie dar se potriveste contextului!) nu sunt desertul la care se astepta dl Geoana, a fost dna. ministru Ecaterina Andronescu. O femeie inteligenta, cu foarte mult bun simt, care s-a lasat un pic dusa de valul electoral, trebuie sa explice cum e cu salariile dascalilor (acei 50%) pentru ca domnia sa i-ar da (si sunt convins de asta!) dar banii sunt la … parteneri. A urmat Ministrul Muncii care, rosu la fata, la televizor (am inteles ca il revedem in seara asta la Sinteza zilei) o scalda de imi era mie jena.
    In schimb, premierul (de la parteneri!), desi nu-l ajuta nici statura si nici vocea, ne-a anuntat cum ca a facut rost de un miliard de euro. Taiat salarii sefi de agentii, clasa economic la avion si tramvaiul in strainatate. Si ce credeti ca n-a tinut? Va spun eu ca da. E ca pe vremea revolutiei franceze. Poporul vrea sange si ghilotina. Ce naiba, Alesul si discipolii sai au invatat lectia. Doar nu-s la prima guvernare in grup. Poporului nu trebuie sa-i dai ce are nevoie: instructie, protectie sociala, sanatate, cultura. Poporului trebuie sa-i dai tapi ispasitori, manele si, nu in ultimul rand, sa vada ca esti ca ei. Nu ca ei toti, pentru ca, din fericire, nu suntem toti la fel!
    Concluzie prudenta la intrebarea din titlu: de stolonjanizat e limpede, l-au stolonjanizat! Daca ii trage dupa el? Da, pe foarte multi, dar nu pe toti. Se simte, e vanzoleala. S-au prins cum e cu castanele …

    Concluzie adevarata: desi la cati prieteni vad ca ai nu-ti mai trebuie unul in plus, eu te salut, cu prietenie!

  29. Asacum spuneam stafeta Tavalitului de Ras s-a mutat de la Statuia Iancului la Arcul de Triumf…boc a ramas de fapt in acelasi loc,infipt nazal in bucile matrozului pana la o noua comanda

  30. draga domnule Ciutacu, ca va scutesc sau nu e totuna, vorbesc si eu cum vorbiti dumneavoastra: degeaba. sa fiu mai exact, scriu si eu cum scrieti si dumneavoastra: degeaba. doar n-o sa credeti acum, stimabile, ca m-apuca pofta de jurnalism de investigatie. nu, ca doamne fereste, se mai impusca vreun membru al Uniunii Scriitorilor de nervii presei, nu de alta. ma inclin.

  31. TABLOU MIORITIC(…avem la gat o lesa cu ceas…)

    Ingurgitand tuica scotiana in cantitati ce provoaca explozia fiolei alcohol-test cucuveaua bahica din deal ne povesteste hahaind neamprosteste cum isi va desemna semnele oloage demoland cu fiecare cuvant rostit ori nerostit ca un trimis expirat al apelor de cealalta parte a timpului.
    Mai devreme te-am ignorat cumva proaspat dar esti orb de nici acum nu vezi cum steaua ta coboara muntele,cat de grotesc te prabusesti in drama asteptarii din trecut,cum mori incet fara curaj si scormonesti aerul dupa confirmari,cum ti se mareste distanta dintre talpi si tacere?
    Cine esti tu de iti permiti sa ne zidesti durerea in rugina?
    Nu te urasc dar cara-te acum,cara-te orbeste cautand nicaieri!
    Am sa-ti dedic o lacrima.
    Pe campii rasar deja ochi.
    Nu mai pot risca sa ating conturul unei mangaieri ascultand cum mor secundele pe rand.

  32. @astea – nu garantez pentru succesul lui boc, dar nici nu-l condamn inainte de a demonstra de ce este in stare. am zis doar sa asteptam putin, sa vedem de ce este capabil. Daca fotoliul de prim-ministru este prea mare pentru boc, tu pe cine ai alege in locul lui? Sa critic este usor, sa gasesti solutii este putin mai greu.
    @Victor Ciutacu – sunt multumit cu cei 184 de cm 🙂

  33. @Victor:
    @dan: TRU e editorialist la gsp, parte a Trustului Intact. banii lui Voiculescu nu-i put? altfel, nu va place, nu consumati.

    “TRU” era la figurat, el fiind pt mine exponentul pupincurismului, sensul intrebarii fiind daca cineva din Intact il lauda pe Voiculescu atat de desantat precum TRU, Andreea Pora si altii care il lauda pe Basescu pe oriunde apuca, bineinteles nu in GSP, ca se duce destul de rar la meciuri (Basescu) si nu are astfel TRU ocazia sa-l laude pe base si in GSP, ex: cu ce spitz maiastru a dat El Presidente lovitura de incepere, cu cat stil sparge el seminte spre deosebire de restul de pe stadion 🙂

    @adevarul : “laudandu-l” e corect si am descoperit singur greseala imediat ce postarea mea a aparut pe site si am citit-o, pana sa ajung la comentariul tau.

  34. victore ieri faceam o integrama din ziarul romanian tribune din 5 dec iar pe orizontala realizatoarea integramei simona florea ( o cunosti ? )punea intrebarea : “cunoscut ziarist de la ziarul national” iar prima litera era pusa ” C ” bineinteles era ciutacu iar pe verticala la ” U ” era escu , am zis vai nu se poate tu intins si el in picioare peste tine dar, pana la urma a iesit tenismanul hanescu , buna integrama !

  35. @adevarulabsolut.blogspot.com: mi-e amic, dar, cu regret, nu
    @erie: daca mai puneau si-un jurnalul inainte de national era ideal

  36. Asa ma gandeam si eu.
    Poate reusiti sa il orientati un pic, sa nu ii tareze pe copii astia de pana in 25 de ani.
    Risca sa nu mai incaseze pensia, n-o sa aiba cine contribui la asigurarile sociale.
    Si noi la fel.

  37. Am urmărit aseară “Sinteza” şi nu mi-a părut lipsită de conţinut. Ceea ce dl. Stan spune de la un timp încoace, spun şi eu: avem un guvern cu personaje ghiduşe şi jucăuşe, numa’ bune ca personaje de desene animate. Numa’D-na Andronescu e cu capul băgat între umere… Ştie că e BAI şi dacă nu i se dă de capăt acestui bai, va fi BYE BYE! Să dea Domnul să fie BYE BYE!, da’ cât mai iute!!!

  38. Don ciutacu, esti mare, nene! Superb articolul, minunat imaginat, de mare talent! Dar ce de-a venin improscat prin comentariile-alea la articol, fratioare, la jurnalul, multi labagii frustrati mustind ura prin fiece litera, nasoala tara, nasol popor, nasoale timpuri! Adevarul insa ramane: articolul e dureros de bun!

  39. @alien: decat sa dea-n cap la oameni pe strada, mai bine ma-njura pe mine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.