Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Oare mi s-o fi înmuiat subit? Arţagul, bă!

Oare mi s-o fi înmuiat subit? Arţagul, bă!

SCRIPTUL SI INREGISTRAREA EMISIUNII

Deseara va astept, impreuna cu Mihai Gadea si cu domnu’ nea Valy Stan, la Sinteza zilei. Sa vadem daca mi s-a inmuiat, dupa sarbatorile de iarna, tonul la adresa Tiranului si a coalitiei de guvernamant care cica ar cuprinde si PC. Ca asa am inteles, din scrierile filosofilor agramati ai Netului, ca ar trebui sa se intample.

UPDATE: Hai ca suntem frenetici. Vlad a scris azi noapte cel mai lung text al lui.

ULTIMA ORA: Mircea Cuzino Stanescu s-a sinucis. Va e bine acum, sacalilor de televiziune? Sunteti multumiti de voi? In loc de un mort, aveti doi. Mai e nevoie de vreunul ca sa va iasa la numar victoriile “jurnalistice”? Ati facut destula dreptate?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Oare mi s-o fi înmuiat subit? Arţagul, bă!

  1. Stimate domnule Ciutacu,

    In primul rand, LA MULTI ANI!

    Urmaresc Sinteza zilei de mult timp si o apreciez in mod deosebit chiar daca uneori criticismul celor prezenti este exacerbat, indiferent de natura subiectului dezbatut. Ma gandeam ca poate n-ar fi o idee rea daca pe linga critica indreptatita privind subiectele dezbatute, o parte a emisiunii ar fi dedicata si dezbaterii unor posibile solutii de rezolvare a problemelor criticate, din perspectuva celor invitati. Altfel, in lipsa discutiei unor posibile solutii, emisiunea se limiteaza la critica iar acest lucru genereaza un fel de stereotip pe care nu il realizezi de la inceput si care in timp estompeaza din farmecul emisiunii.

    Cu toata consideratia.

  2. Bine v-ati intors. Nu m-am uitat (am dormit crezand ca va intaorceti pe 12).

    Cat despre Mircea Stanescu – cu toate ca am o mare aversiune pentru toti cei care urca bauti la volan – am avut acelasi comentariu cand am aflat ca s-a sinucis. Pentru ce, frate, dai buzna asa in viata omului? Cu ce e vinovat ca e un pic mai cunoscut? S-ar fi facut atata tam-tam si pentru un necunoscut?

  3. Pentru ca foarte multi discuta despre sinuciderea fiului d-lui R.Stanescu, transmit condoleante, cu intelegere pentru un parinte care si-a pierdut copilul. Pacat. Era un tinar plin de viata…De ce ?!

  4. Un an mai bun si bine ati revenit! Simteam lipsa “echipei castigatoare” dupa atat “caltabos politic” de Craciun! Sus “artagul” !
    Imi pare rau pentru fiecare fiinta care moare, nu inteleg atitudinea d-nului Stanescu. Orice avocat( cu atat mai mult unul bun,angajat de familie)l-ar fi scos cu 1-2 ani cu suspendare, nu ar fi facut inchisoare.Ar fi avut un cazier mic si …si-ar fi continuat viata. Ce s-a intamplat oare?

  5. Saracu’ domn Cristoiu cum a plecat el si ne-a lasat cu atata Youtube… poate mai schimba Gadea formatul, pre multe “muzicutze” pentru niste oameni asa de grei. Mai usor cu laptopu si cu yutubu. Mai bagati vorbe.Batrana aia a murit in containerul date de partid si de stat ca i s-a stricat priza, iar fatucile ingheata de frig pe la usile carciumilor unde se vede Basexu cu cei 40 de hotzi….Macar de Sfantul Ion, chemati-l pe Jack
    sau oricum felicitati-l. O fac si eu. Hai domnu Cristoiu ! La multi ani. Jos yutubu.
    PS – buna treaba cu “Scanteia”, pacat ca s-au prins si aia de la Adevarul si incearca sa dreaga busuiocul… Poate daca i-ar da aminitirile lui Tinu, din tineretea lui revolutionara si kagebista…

  6. Urmaresc,pe cat pot,emisiunea “sinteza zilei” !! O consider cea mai buna a genului,concluzia:am devenit un sincer admirator al vostru,inclusiv al d-lui Cristoi LA MULTI ANI!

  7. aseara la emisiune perorati cit de bogat e guvernul;dar celelalte guverne erau mai sarace?intreb si eu…

  8. De kiki de miki ? Te-a incuitat intrebarea cu Nistorescu sau cum ? am inteles ca tipul ti-a fost amic insa cauti vinovati degeaba.Asta e , pe Nistorescu n-o sa reusiti sa-l omorati ca va omoara el primul. Tot pe sosea, desigur.

  9. @ Ioana S. – Pacat ca nu intelegi. Poate ar trebui sa iti explice ceea ce nu intelegi cei care l-au pierdut pe cel ucis pe trecere.
    Nu iti doresc sa ajungi niciodata in situatia de a vedea ca cineva care ti-a facut un mare rau ajunge sa “scape cu 1-2 ani suspendare si un cazier mic” datorita unor avocati buni.
    Moartea cuiva nu e o bucurie, dar nici nu trebuie sa compatimim mai mult decat e cazul, mai ales ca dl. Stanescu nu era fara de pacat in acest caz.
    Ciudat ca victima strange mai putina compasiune decat suspectul.

  10. @Catalin: da, ai dreptate. Dar: 1. jurisprudenta romaneasca si legislatia romaneasca nu-i poate da condamnare pe viata.Nu eu am facut legile si nu dau eu sentintele.
    2.De ce sa doresti sa mai moara cineva? Nu e destul? O condamnare e suficienta .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.