Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

A picat guvernul Boc! Cel mai prost cabinet din istoria postrevoluţionară a României s-a dus dracului, acolo unde îi e locul. Dacă celelalte partide vor şti să joace, e începutul oficial al sfârşitului celui mai sinistru şi fascistoid regim politic dintr-o ţară democratică. O orânduire-n care toţi derbedeii au ajuns demnitari, în care boarfele au ajuns să facă agenda publică, în care orice mitocan s-a putut şterge la cur cu Constituţia şi şi-a permis să-şi aprindă trabucurile cu suta de euro.

Ador să văd privirea pierită a Robertei şi rictusurile tuturor acefalilor care obişnuiau să turuie ca morile stricate la tv. Sunt disperaţi, se strânge funia la par. Dacă va fi să fie, voi juca drăceşte, fără milă şi sentimente, pe mormintele lor politice. Omul din mine n-are ce căuta în film. La fel ar face şi ei cu mine. E care pe care, băieţi!

UPDATE: Arde ţara sub el şi Tiranu’ se ceartă cu analiştii. Pune-o, bă, pe Nuţi!

PRECIZARE: Creştinii de paradă pe care-i vexează icoana trucată de mai sus şi portocaliii înspumaţi care fac spam de pe proxy să mă pupe fix şi direct în cur

Comentarii

comentarii

Similar Posts

175 thoughts on “Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

  1. Deci ce ne propui ? Sa iesim in strada ? Sa facem o 9 revolutie ? Sa le dam foc la gipuri ? Sa scoatem portocaliu din curcubeu ? Fii tu haiducu nostru sef 😀 Arata-ne calea !

  2. @Victor,
    E rau cu capu’! Rau de tot! Sau e disperat?
    @all,
    Cine ma invata sa pun emiticoane pe blog la Victor Ciutacu? Parca sunt mai expresive postarile cu ele!

  3. @stan,
    Eu zic sa le dam tuturor foc in piata publica! Daca n-ai observat in TOATE tarile democratice politicienii fac legi, statul le ia oamenilor taxe s.a.m.d.

  4. nu inceteaza sa ma uimeasca indolenta cu care va identificati cu tara. sincer acuma, unde erati cand PNL-ul nu mai avea nici o sustinere in sondaje duap 2006, da voi, tonomatele si pesedeii ii sustineati, ca frati de treab ce sunteti? urmareste sondajele, domnul meu, tara nu cu voi e. problema voastra e ca base a inlocuit o mafie cu alta.. care nu sunteti voi. asa ca acuma urlati mai nene, urlati, da’ nu va identificati cu tara, mai ales un partid de antene (adica 3 votanti) cum sunteti voi.

  5. Este pentru prima data cand simt miros de mortaciune in tara asta.Pana acum mirosea a lene, a furaciune, a minciuna, acum miroase a hoit, incepe sa moara basescu si ai lui.
    Nu pot sa cred, acum 5 ani m-a mintit, ii multumesc lui Dumnezeuca m-am desteptat .Ser sa fie 10 milioane la vot care sa faca asta

  6. e penibil marinarul, dar acum multe stau in capacitatea partidelor de a-i prezenta jucatorului noua majoritate. caci oricat de jucator e acum in campanie nu-si mai permite imaginea: ,,fac ce vrea muschii mei!”

  7. Adevarul e ca daca nu erati tu cu Madalin cu blonda si cu doctorul, tara era pierduta Viteazule !

  8. Uite ce se intampla in tari civilizate cand cheltui bani publici aiurea
    http://www.rte.ie/news/2009/1013/politics.html
    Pentru cei fara cunostinte generale, ideea este ca presedintele parlamentului irlandez a demisionat in urma unui scandal financiar. Scandal nu genul “scena de mii de euro”, ci plimbari personale pe banii statului… hmmm, suna cunoscut? Vreo €45,000 pe durata a doi ani. Probabil nu a auzit de pitzi, urdea si basinescu.

  9. Caderea guvernului Boc este singura veste buna pe anul acesta pentru aceasta tara… acuma sa vedem ce vor face castigatorii…..iar ca prim ministru ar fi o idee buna primarul sibiului….se pare ca independentilor le pasa….

  10. Iar plange Base? Oricum asa “impartial” cum e, il preamareste pe micutu’ pentru ce-a facut pentru Romania.
    Boc saracu’ nu realizeaza, chiar se crede Stefan cel Mare, spune ca e victima celor 322 si da vina pe legile de stanga,pe care nu le-a putut promova. Vai, de codu’ penal, sper sa nu fie nevoit ca un membru al cabinetului sa fie cercetat dupa noul cod…
    Boc & gasca ma uimeste : nu au realizat ca, intr-un stat democratic nu concentrezi puterea intr-un singur partid(partid stat) mai ales cand nu ai majoritate in populatie si mai grav cand guvernul se reduce la o mana de oameni cu 2-3 functii, asa, ca sa nu stie si ceilalti ce face gasca.

  11. .. mai am o intrebare pt intelectul dumneavoastra: despre ce guvern ar fi vorba? ca daca vorbim de asa-zisul Boc II, nu prea vad cand a avut itmp sa fie guvern, sincer, nici o luna. Daca insa vorbiti de guvernul PDL-PSD, da, sunt de acord, cel mai prost a fost, dar nu uitati sa subliniati si participarea PSD la asta, ca altfel e doar demagogie.

  12. se apropie momentul, sa te tii de cuvant, sa-i arzi cat de mult poti sa dispara totata adunatura de reciclati din alte partide care a format pdl-ul. pdl e un partid de tradatori in frunte cu jucatorul si asta arata dimensiunea lor morala. trebuie striviti din punct de vedere politic, bineinteles. sa vad boarfele la dna dand cu subsemnatul ca nastase. punct.

  13. eu nu inteleg cum a cazut guvernul….
    pai nu a zis PDL ca ministrii vor demisiona in cazul in care se va dezbate matiounea? Au uitat sa demisioneze? Au asteptat 5 minute?

  14. A picat guvernul Boc si asta e bine, ceea ce ne ingrijoreaza este faptul ca indiferent ce guvern vine va fi la fel de bun precum guvernul BOC. Cat despre venirea lui Oprescu, Antonescu, Geoana, Becali,Basescu …nu imi vine sa cred ca dumele cu “aia au fost naspa dar sa vezi noi” mai prind si acum. TOTI SUNT LA FEL. Fac pariu ca daca maine s-ar organiza din nou un fond FNI si-ar lua tapa mai multi romanii decat in prima tura.

  15. Ma bucur ca am gasit site -ul asta. Daca nu cautam stiri despre motiunea cenzura nu-l gaseam. Stii ceva? Si ce daca esti arogant si genial! Nu este un defect , ca altfel erai ministru la “cultura”!.

  16. Nu am mai crezut ca apuc ziua!
    Sincer, daca farfuzele si-ar fi stiut locul iar piticul degradat nu s-ar fi ridicat asa de mult pe varfuri imbatosandu-se la fiecare cuvantare cu “noi, guvernul PDL, am facut, ne-am asumat, etc.”, deci, sincer nu cred apucam sa vedem izbanda motiunii!
    Ma bucur din toata inima!
    Cu toate ca sunt ferm convinsa ca noul guvern nu va apuca sa faca cine stie ce, dar macar ii va inchide gura marinelului ! Si-i va zbura pernele de sub fund !
    Ca ne-om merita noi soarta, dar soarta ne-o facem si cu mana noastra!Iar pana acum a fost lucru manual.

  17. PRIMUL PAS CATRE ADEVARATA DEMOCRATIE: GUVERNUL MAFIOT BOC 2 A CAZUT! URMEAZA CLANUL BASESCU, UDREA SI COCOS, RIDZI, EBA SI ROBERTA!
    AJUNGE CU JAFUL SI TIRANIA PORTOCALIE!

  18. Mai fratilor,
    Nu se gaseste nimeni sa-i inchida gura “L…..i Pricipesei ” . Acest Boc nu mai tace plangand , pe toate ecranele, de mila pensionarilor !

  19. De cand asteptam momentul asta! Sa cada guvernul asta. Sa speram ca va fi definitiv si sa nu ne trezim cu un guvern BOC III. Asa sant de fericit incat as merge sa ma imbat. 🙂 Poate nu o sa fie o bucurie de moment.

  20. S-a dus dracu guvernul Băsescian. Acum mă roade curiozitatea să văd cum vor reacţiona portocalii, ce inventează consilierii zeului Băsescu, cum se vor folosii de faptul că guvernul a picat, dacă se vor folosi.
    Cred ca păna la urma extremistul de centru din mine e mulţumit, să fie un semn la ce va urma sau dimpotrivă ?

  21. Ce mai conteaza daca “e facut”? E Pruncul tinut in brate!!!.”Fecioara Base(transsexual)cu Pruncul Boc cel Mic, Miculut”. Dar lipseste ceva d-le Ciutacu: tronul si cei de care ar trebui sa fie flancati.

  22. O poezioara de la marinar???
    Ceva de inima albastra/neagra…Inainte de plecarea in larg….

  23. Nu cred ca a fost “cel mai prost cabinet din istoria postrevolutionara a Romaniei”.Probabil guvernele Tariceanu au fost cele mai performante guverne dar guvernele numite de Iliescu au fost indiscutabil cele mai proaste.

  24. EMIL BOC: VORBĂ MULTĂ, MINTE… IOC!!!
    H@H@H@H@ !!! a facut pleosc, dand kukurul in balta, murdarindu-i vuitonu lu coana mare. vaiiii ce rushineeeee, cum e posibil?

  25. Nene,asa boşorog cum sunt, dănţuiesc şi eu pe mormântul lor politic.Şi-mi pun şi bucile la dispoziţie pentru pupături.
    Pentru analiză:prima propunere, Boc, respinsă. A doua, Udrea,respinsă. În cincisprezece decembrie parlamentul trebuie dizolvat (şasezeci de zile de la prima numire). Prin absenteism la vot câştigă Băsescu. Dezastru mi se pare…

  26. Victor,nu-i da idei lui Base!Si asa am auzit un zvon ca va fi propusa premier Nuti.

  27. Ma bucur. In sfarsit am un sentiment frumos in guvernarea asta stupida. Din pacate sunt 100% convins ca e doar azi. De maine o luam de la capat.
    Oricum Udrea si Ritzi nu vor fi arestate. Nici elena nu va avea afacerile deconspirate, iar mirciulica tot in port la Constanta va fi.
    Dar in sfarsit am trantit si noi un sut in dosul dolofan al porcului boc.

  28. Mai zic două vorbe.Marele partid PD-L a dat primul preşedinte suspendat şi primul guvern doborât de o moţiune de cenzură.
    P.S. În poezie Băsescu s-a dus la mormântul închipuit al mamei sale şi a depus simbolul electoral al PD-L, un trandafir.

  29. inseamna ca tu nu sti ce inseamna democratie . mai informeazate . statele tale democratice sunt democratice doar cu denumirea . si rusia cica e stat ,,democratic ” . tu crezi ?

  30. off-topic: D-le Ciutacu, am descoperit in urma cu cateva saptamani blogul unui ziarist, Dan Badea (http://badeadan.blogspot.com). Daca initial mi s-au parut interesante si curajoase dezvaluirile lui, ulterior am realizat ca face niste jocuri dubioase… Stiti cumva in ce ape se scalda individul?

  31. Da… In sfirsit…Am asteptat un an de zile, s-ai vad figura Elenei Udrea, a Robertei -cele istete_, dar a meritat asteptarea…Asta este Udrea – desfigurata, urita, tata, mitocanca si mediocra cit se poate…Nu se mai putea ca aceasta tara sa fie condusa de Udrea si BOC-Basescu ! Acum astept debarcarea Robertei…Nu se mai poate accepta ca aceasta femeie sa fie al treilea om in Stat (?)…Prea si-a batut joc de noi, Basescu si camarila ! Sper ca in noiembrie acest popor sa aiba in sfirsit un sef de stat in aevartul sens al cuvintului…care sa puna un prim-ministru capabil…Un prim-ministru inconjurat de ministri MESERIASI, NU politruci si kourve…Iarta-ma, Victore, daca la virsta mea sint cam libera in exprimare, dar asta merita !

  32. In afara de satisfactia noastra ca jigodiile si-au lut o scatoalca peste bot, nu prea vad ce mari schimbari in bine o sa avem. Iar daca la alegeri, PDL-ul o sa fie lasat de capul lui in prejma urnelor, pariez de pe acum ca Poetul-Jucator o sa iasa din nou. E ca la inceputul unui meci de box in care boxerii isi ating sportiv manusile , numai ca Basescu in loc sa atinga manusa adversarului ( politic ) , doar se preface, de fapt ii aplica un sut zdravan in boase. Deci, atentie la alegeri !

  33. @stan,
    As prefera sa scrii cu doi “i” atunci cand e cazul. Te anunt ca eu nu detin nici un stat democratic sau nedemocratic. Insa, te rog, fa-mi favorul si spune-mi in care tara nu exista politicieni care fac legi si unde cetatenii nu platesc taxe statului. Nu de alta, da’ poate emigrez acolo si scapi de mine.

  34. D-le Ciutacu,

    Sper sa va pese de crestinii adevarati…Nu ma intereseaza creştinii de paradă pe care-i vexează icoana trucată de mai sus,dar imi pare rau ca ati postat-o;zau imi pare rau,sper sa nu va mai folositi de trucaje-adevarul e esential.
    Si mai sper sa nu va suparati pe mine sau as vrea sa ma intelegeti,desigur.

    Cu acelasi respect dintotdeauna,
    ioanap

  35. Este un extraordinar sentiment de bucurie sa vad pe fetele unor maaaari nesimtiti frustrarea sincera :-))… Ma mai bucur si pentru ca presimt ca asta e cam ultimul motiv care sa ma faca sa gandesc astfel… Indiferent cine vine la conducere soarta tarii asteia o vad pecetluita si vom vedea si simti concret dupa alegeri…

  36. Ma sincer nu e mare pleasca si faza asta.A luat Base o bucata,acum nustiu cat de mult il doare.Sper sa isi ia una foarte dureroasa la alegeri.Nu ca vine altu’ mai bun si mai “facator” de toate dar sa se mai duca dracu si in pastele masii Besescu asta ca ne-a nenorocit in anii astia.Ca de obicei articolul e genial.Numai bine nea’Victor

  37. Nu-mi place montajul tau foto. Mi se pare cam nepotrivit. Cat priveste pe jupanii portocalii, nu-i plang, au mancat cu sase guri cat au stat la guvern.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.