Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

A picat guvernul Boc! Cel mai prost cabinet din istoria postrevoluţionară a României s-a dus dracului, acolo unde îi e locul. Dacă celelalte partide vor şti să joace, e începutul oficial al sfârşitului celui mai sinistru şi fascistoid regim politic dintr-o ţară democratică. O orânduire-n care toţi derbedeii au ajuns demnitari, în care boarfele au ajuns să facă agenda publică, în care orice mitocan s-a putut şterge la cur cu Constituţia şi şi-a permis să-şi aprindă trabucurile cu suta de euro.

Ador să văd privirea pierită a Robertei şi rictusurile tuturor acefalilor care obişnuiau să turuie ca morile stricate la tv. Sunt disperaţi, se strânge funia la par. Dacă va fi să fie, voi juca drăceşte, fără milă şi sentimente, pe mormintele lor politice. Omul din mine n-are ce căuta în film. La fel ar face şi ei cu mine. E care pe care, băieţi!

UPDATE: Arde ţara sub el şi Tiranu’ se ceartă cu analiştii. Pune-o, bă, pe Nuţi!

PRECIZARE: Creştinii de paradă pe care-i vexează icoana trucată de mai sus şi portocaliii înspumaţi care fac spam de pe proxy să mă pupe fix şi direct în cur

Comentarii

comentarii

Similar Posts

175 thoughts on “Iubesc rictusurile oranj. O să vă doară!

  1. haleluia! adevar grait-ai marite Ciutacu! doar ca eu inca nu indraznesc sa ma bucur… desi sper din tot sufletul sa fie intr-adevar inceputul sfarsitului pt.portocalii

  2. @stan:tati, “prostimea” se bucura, pentru ca, de multe ori, traiesti mai degraba din senzatii decat din real. adica, mai pe intelesu’ lu’ matale, daca te simti bine nu mai conteaza ca de fapt, temporar, nu e chiar asa. cat despre bucurat, inca n-a venit timpul…

  3. Partidele tot striga ca avem un nevoie de un ‘independent politic’ ca premier, ceea ce Klaus Johannis a contrazis scurt:”postul de premier trebuie ASUMAT POLITIC”, deci un guvern de tehnocrati nu poate avea mandat decat pe scurt timp. Nu-mi vine sa cred ca Johannis isi lasa primariatul Sibiului, pentru un post nesigur care si el depinmde de fitele, mofturile presedintelui.

  4. Victore,

    Entuziasmul tau pur copilaresc imi naste jubilatii personale… Sper sa nu ma trezesc in aceeasi lume dupa “sfarsitul sfarsitului”…

    Te pup

  5. Emil Boc a fost cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa 1989. A fost singurul care a avut curajul sa ia niste masuri radicale si totodata extrem de nepopulare, insa foarte necesare pentru Romania:
    1. interzicerea cumului pensie – salar
    2. desfiintarea salariilor de zeci de mii de euro lunar directorilor de agentii
    3. o lege de salarizare unica care sa aduca echitate in sistem, pentru ca fiecare sa fie salarizat in mod uniform si sa nu mai existe discrepante intre categoriile sociale
    4. o lege a invatamantului care schimba din temelii conceptul de invatare: se trece la studiul bazat pe practica, nu ca pana acum cand se studiaza doar teoria care nu foloseste la nimic mai departe
    5. amendarea unor universitati particulare ca spiru haret care sunt adevarate “fabrici de diplome”. astfel nu orice tantalau are ocazia sa iasa intelectual cu diploma.
    6. reducerea pensiilor parlamentarilor
    7. referendum pt parlament unicameral
    8. cresterea pensiei minime
    9. Toate acestea au fost realizate in conditiile unei crizei economice de proportii uriase!
    Bravo, l-ati dat afara pe cel mai bun primministru de dupa 89

  6. Buna seara, domnule Ciutacu.
    Sper sa nu se implineasca acea zicala romaneasca “Schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor!” si sa ne trezim din nou inainte de decembrie 1989.
    Au fost schimbati sociali democratii (cuminti rau, baietii . . .), au venit liberalii (dudia economia, aveam bani garla …), a sosit portocala atomica (si ne-a intarit convingerea ca faci ceva, daca ai pe cineva si multi bani) si tot mai multi romani, saraci, tanjesc dupa Ceausescu.

  7. UMIL BOC& comp. s-au umplut de ridicol, repetând ca o moară stricată povestea la fel de ridicolă a „pensiilor parlamentarilor” și a „criteriului contributivității”…Și pentru ca ridicolul să fie desăvârșit, o aud pe ministreața Sulfina că propunerea PDL pentru prim ministrul viitorului guvern este…..UMIL BOC. Hai că sunt de tot râsul, iar noi de tot plânsul ,dacă mai înghițim această batjocură fără limite.Cât despre comedia „consultărilor” de la Cotroceni, cine mai este atât de naiv să creadă că opiniile celor invitați vor avea vreo importanță pentru Jucător? Zâmbetul Udresei mi-a spus că soluția există și că este numai de ea știută . Să ne ferească Dumnezeu..

  8. @Alex,
    Avand in vedere ca nu simt nici un strop de umor in ceea ce ai scris consider ca ai fost serios in afirmaiile tale si simt nevoia sa-ti raspund foarte punctual:
    1. Ordonanta fabricata de PROFESORUL in drept constitutional boc a fost declarata NECONSTITUTIONALA, deoarece nu poti ingradi dreptul la munca al nimanui in tara asta. Cel putin deocamdata. Deci, vax!
    2. N-a desfiintat nimic, e doar multa demagogie. Si oricum nu aveau salarii de zeci de mii de euro decat unii de la fondul proprietatea, pe care, cu respect, te anunt, nu le-a desfiintat.
    3. Asa zisa lege unica nu face altceva decat sa echivaleze femeia de serviciu din minister cu medicul. Daca nu ma crezi cerceteaza.
    4. Am mari dubii cu privire la legea invatamntului atata vreme cat programa scolara si manualele sunt si vor ramane tot aceleasi. Pur si simplu aceasta lege nu se poate aplica. Daca nu crezi, citeste-o.
    5. As fi vrut sa le amendeze pe TOATE universitatile, inclusiv pe alea de stat care fac invatamant pe bani. Toate scot studenti pe banda rulanta si doar prin metode indoielnice. Te anunt ca nu boc s-a luat de spiru ci dna Andronescu.
    6. Poate ar fi bine sa le reducem si salariile, astfel incat sa-i trimitem in strainatate sa ne reprezinte chiar rupti in cur.
    7. Iti aduc la cunostinta ca din 2013 tarile din UE trebuie sa adopte sistemul BIcameral.
    8. Aia a fost a PSD-ului dupa lungi lupte cu ministrul de finante (brrrr!) Pogea!
    9. Aici trebuie sa-ti dau dreptate: toate tampeniile (sau aproape toate) au fost facute pe vremea bocului!

  9. Măi pdl-iştilor,care vă răciţi gura pe aici, voi ar trebui să fiţi nervoşi pe tătucu vostru care a reuşit să vă scoată a doua oară şi sper definitiv de la guvernare.
    Cât aţi stat voi cu gura la ţâţă pe mandatul cârmaciului? Mai deloc.
    Cel mai rău v-a tras-o vouă ăstora care-l pupaţi în cur în fiecare zi.
    Aţi văzut ce frumos i-a mulţumit lui boc?
    Gata piticule, de astăzi eşti istorie! Pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa…

  10. Regele a murit! Traiasca regele?!

    In primul rand vreau si eu sa-mi exprim satisfactia la auzul caderii guvernului, si in special a lui Boc. (De boar…pardon, Udrea nu mai spun). In al doilea rand, mi-e un pic frica pentru ca s-ar putea sa ne bucuram prea devreme. Tare mi-e teama ca liberalii si psdistii nu vor putea strange randurile cu ocazia acestei victorii, si in loc sa faca front comun, vor musca unii din altii, vor trage in directii diferite, momentul perfect pentru chior sa declare lipsa majoritatii, si sa-l puna pe niumuricul sef iarasi prim-ministru.
    Pana una alta, eu zic sa ne bucuram de mica victorie de astazi, si sa speram ca vom reedita succesul acesta si la prezidentiale. Efectiv voi avea orgasm (intelectual) cand il voi vedea pe Bashescu si tot haremul de vaci portocalii azvarliti de la conducerea Romaniei. Roberta, Elena, Monica….ROIUUUU!!!!!!

  11. democratie inseamna ca indivizii decid legile si soarta cetatii ( statului ) nu cativa indivizi . asta e aristocratie prietene.

    cand o sa ne dam noi legi . bune sau rele , dupa cum ne duce capu , o sa fim judecati de alti cetateni adica jurati si o sa ne alegem reprezentantul in procese ( procurorul ) poti bate apropouri ca traim in democratie .

  12. E un nou inceput…daca a cazut Guvernul Basescu..O sa piarda si prezidentialele 😀

  13. De plecat au plecat… Da’ dacă vrea Băselu’ tot ei “se întoarce”… Mă rog la Dumnezeu, să-l străfulgere pe Băsel un gând bun: toţi cei care-l contestă îi sunt CONSILIERI PE GRATIS! Şi în imensa-i înţelepciune încă el, Zeusul cel Viteaz nu s-a prins!
    Între timp, vitejii săi portocalii fac ravagii. Au început să schimbe TOT ce se poate schimba. Nu s-au mulţumit cu prefecţii şi subprefecţii “roşii”, cu derectori de deconcentrate; s-au “dat” în unele judeţe (Mehedinţi, bunăoară) şi la directorii de şcoli. Ştirea-i veche, că începe să pută de veche ce este, încă de ieri, şi reflectată de Antena3. Cereţi arhiva, dacă nu mă credeţi! “Băieţii” tre’ să ştie, cel puţin de la un nebun ca mine, următoarele:
    1. Orice schimbare a unui conducător de instituţie publică, trebuie justificată legal
    2. Cei care emit nişte hotărâri ABUZIVE, vor fi în continuare bine- merci, iar cei care le aplică vor fi uitaţi, căci- nu-i aşa?- se vor face părtaşi la acele abuzuri. Şi apoi, cei care sunt numiţi în funcţii publice, PRIN LEGE, tre’ să servească interesul cetăţenilor sau instituţiilor la care sunt angajaţi, NU interesul partidului care i-a numit în funcţie!
    3. Apartenenţa, simpatia sau susţinerea unui partid politic sau altul, NU NE FACE SĂ DEVENIM mai competenţi în a ocupa o funcţie publică. Dacă vreţi să demonstraţi competenţe, faceţi-o la un concurs unde să vă bateţi cu 10, 20 sau 120 de contracandidaţi!
    4. Ştiu, şi alte partide au procedat la fel… Da’ consecinţa a fost foarte nefastă: pierdură neşte alegeri, guvernarea, foncţiile lu’ “băeţii”. Şi ce dacă ăia urlau din toţi rărunchii: “Ne pleacă mândreţe de specialişti că vrea partidu’ cel rău să-i schimbe!”?
    Asta e “durerile mele” de cetăţean. Asta vreau io să se facă din 2010, măcar. Asta ar fi reforma Statului. Nu tr(e)i pensii mai mari decât 1/3 (o treime) din valoarea poşetuţelor Duduii celei Blonde! Care catindat se bagă la afacere- exceptând Băselu’- îl VOTEZ!
    5. Nu vreau Guvern pe o lună de zile, vreau Guvern de OAMENI CU SCAUN LA CAP CARE SĂ FACĂ CEEA CE E NECESAR! Cine vrea asta- ARE VOTUL MEU!
    Îmi cer scuze pentru lungimea comentariului, da’ m-am descărcat oleacă. Că de mâine om vedea…

  14. Nu-mi place icoana.Nu-s “sfintisori” ,le-ar trebui cornite si un foc al….

  15. @Alex: “reformele ” alea erau in potfoliile PSD-ului, prin ministerele pe care le detineau.Pentru reforma invatamantului, Boc vroia s-o demita pe Abramburica.

  16. Esti nedrept cu guvernul Boc . Cum adica , cel mai slab din istoria postrevolutionara ? Da’ stii altul care sa-l depaseasca in istoria prerevolutionara ? Sau prin “postrevolutionar” intelegi ” dupa revolutia de la 1848″ ?

  17. Ti- a placut replica lui Basescu la crinta lui Crin ca Premierul sa fie independent si fata de Cotroceni? Gura pacatosului adevar graieste.

  18. eu cred ca Base nu mai poate…se tavaleste in chinuri…cred ca afce misto de propunerile astora…l-am vazut cum radea….probabil ca se gandeste sa il propuna pe Bercea Mondialu ca premier si astia nu il vor tranti decit de doua ori…a treia oara nu vor mai avea tupeu….iar Udrea, ministru la Interne

  19. D-le doctor ce părere aveţi de maltratarea armatei şi impunerea unui nou sistem de pensii. Cei care am îndurat privaţiunile serviciului militar merităm batjocura metaforelor în cascadă: nesimţiţi şi pensionari de lux? În toată această perioadă nu m auzit o singură luare de poziţie a oficialilor apărării. băsescu este oricum ocupat cu predarea funcţiei. Baftă

  20. Era nevoie de o schimbare. Avem nevoie de un guvern de tehnocrati capabil si nu de Udrea sau Ritzi!

  21. am vazut ca fanii PDL au inceput sa zica k o sa intram intr-o criza si politica (din cauza motiunei), ca o sa scada leu , ca o sa intram in cacat fara guvernul lor de 2 lei . Se mai facea motiunea daca ne mergea bine ? Romania se lupta cu cea mai mare criza si asta datorita unui guvern foemat din PSD si PDL , condus de Boc .

  22. Dupa ce a fost guvernul demis si eu ziceam in gandul meu “Pune-o pe Udrea, sa-ti traiasca tie!”. Deci sa ne-o puna pe Nuti in locul lui Boc ar fi ceva de urmarit cu mare atentie, trebuie sa fie tare comica chestia.

  23. Se contureaza o noua majoritate parlamentara formata din PSD, PNL, UDMR si ALTE MINORITATI. In aceasta seara se va semna un protocol in acest sens. S-a ajuns si la un consens in vederea desemnarii prim-ministrului guvernului din Romania.
    Astazi clanul BASESCU-RIDZI & UDREA-COCOS A SUFERIT O MARE INFRANGERE!

  24. Da’ amu om zâce:
    Baladă populară
    Titlu: Căderea Bocului

    Versuri:

    I (adecă partea întâia)
    Da-i haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Vine Zăus tăt tunând,
    Şi întruna întrebând:
    “Da’- naţ’ văzut voi mândru Boc
    D- ăla care face Poc,
    De pă mine m-o slujit,
    De nimic nu mi-o greşit,
    Şi NIMIC n-o ispprăvit,
    Şi o mândră Blondă tristă,
    Ai’ dintâia turturistă,
    Şi-un Buldog şi o Plăcintă,
    Buni ca patu’ cel dă flintă,
    Ş-un Adriean, ş-un Toader,
    Buni ca zoaiele pă fier,
    (şi aş tăt ienumera, da’ nu ştiu cum îi cheamă pă tăţi- nota a(i)u(ri)torului)
    ………………………………..?
    Da’, că la Guvern i-am că(u)tat,
    Şi pă ei nu i-am aflat
    Şi tare m-am (i)enervat!”

    II (adecă partea a doua)
    D-ai haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Ce s-aude, ce s-aude
    Cine lu’ Zăus răspunde,
    Unu’ Geoană, ş-unu’ Crin,
    Hotărât, fără suspin:
    “Zăuse, noi i-am ţipat,
    Că nu-i mai vrem la Palat
    Că ne-ai enervat cu ei,
    Că nu fac nici cât doi lei,
    Şi-ţi propunem un Guvern,
    Şi o să-l iubim etern,
    Pentr-o lună, nu mai mult
    Să ne ţie dă urât
    Până vor aleje iar
    (Fraierii) rumânii alt Gospodar,
    Ţara să gospodărească
    La (fraieri) popor să îi priască!”
    Aci să gată şi versurile

    Dacă vreţi să mai adăugaţi la versuri, îi liber!!! Io atâta poci!
    papapapapapapa!

  25. Derbedeii din raposatul guvern scapa prea usor cu acest sut in cur. Nu ajunge.
    Ei s-au constituit intr-un grup organizat ca sa jefuiasca tzara. Ei si instigatorul , precum si complicii condusi de Prostanac, trebuie judecati. Kktzi isi numara spagile, iar pulimea a “castigat”deja o datorie iesterna de 75 de miliarde. De euroi. La puscarie!

  26. A picat guvernul. A picat ca frunza ruginită-ntr-o băltuță, iar imediat după ce-a picat, a sunat și telefonul lui Traian Băsescu, pe linia blondă:
    – Traiane, simt că înnebunesc! Cum e posibil așa ceva? Cum?! Zi și mie cum…
    – Păsărică, te sun eu un pic mai târziu? A leșinat Emil și tocmai căram o găleată de apă s-o torn pe el.
    – Lasă-l naibii pe Boc, tu n-auzi că-nnebunesc?
    – De ce, păsărică, hăhăhă?
    – Nu-nțeleg cum de-ți arde de râs. Traiane îmi pierd mințile, înțelegi? (Suspine). Chestia asta e pe bune? Adică… adică… adică eu chiar nu mai sunt ministru? (Smiorcăieli).
    – Pisicuță, n-o lua așa, nu e chiar atât de… stai un pic că parcă a mișcat Boc…
    Țipete și tropăieli ascuțite, de pantofi cu toc.
    – Lasă-l dracu pe Boc, că mă enervezi!! Zi și mie… eu ce mă fac acum? Aveam proiecte în derulare, comandasem perdele de la Dior pentru minister, l-am pus pe Robbie Williams să compună un imn de 500.000 de euro, că nu-mi mai plăcea ăla al lui Moga, mă pregăteam să lansez programul “Iarna pe litoralul Românesc”, aveam programată o întâlnire de lucru cu gospodinele din Bucovina, să facem cozonaci pentru “Crăciunul în Bucovina”, aveam atâtea lucruri importante de făcut… și (suspine) …și mă trezesc că nu mai sunt ministru? Mi-ai promis că n-o să se întâmple asta!
    – Păsărică…
    – Traiane, mi-ai promis!! Mi-ai promis, înțelegi?!
    – Păsărică, nu te îngrijora, hăhă…
    – Dacă mai zici o dată “păsărică”, îți închid telefonul! Mi-ai promis că, atâta timp cât tu ești președinte, eu voi fi ministru. Și, poftim… tu ești președinte, iar eu, brusc, nu mai sunt ministru!
    – Au!
    – Ce, “au”?
    – Au… S-a trezit Boc și mi se-agață de pantaloni… încearcă să se ridice…
    – Traiane, tu ții mai mult la Boc decât la mine?
    – Nu, păsărică, dacă vrei, îi dau una să cadă la loc.
    – Dă-i.
    – I-am dat.
    – Așa… Acuma, zi-mi cum e posibil ca tu să mai fii președinte, iar eu să nu mai fiu ministru.
    – O să fii. Te pun eu la loc. Unde vrei? Tot la Turism?
    – La Turism, la Mediu și la… ăă… și la Apărare. Sau la Interne. La Turism, la Mediu, la Apărare și la Interne. Dintotdeauna mi-au plăcut uniformele, dar nici la Turism și Mediu, primele mele iubiri, nu pot să renunț.
    – Bine. Așa rămâne. Ce nu fac eu pentru pisicuța mea, hăhăhă…
    – Auzi? Da’ crezi c-o să mai am timp de cozonaci dacă tre’ să mă ocup și de reorganizarea armatei? Vreau să pun armata pe picioare, vreau să cumpărăm tancuri noi, avioane, să facem un imn, să schimb perdelele…
    – Păi…
    – Vreau să stau de vorbă cu fiecare soldat în parte, cu fiecare ofițer, să iau pulsul situației, să fiu între oameni, să lucrez împreună cu ei. Când o să am eu timp și de asta și de cozonaci?
    – Hm… Unde faci cozonaci?
    – Ți-am mai zis, în Bucovina, da’ tu nu ești atent la ce spun…
    – Îți trimit eu toată armata acolo și o să poți s-o conduci în timp ce faci cozonaci.

  27. eu ma intreb, cu groaza, ce vor invata copiii nostri la istorie peste 20 de ani? Oare la disciplona Istorie, cand vor da bacalaureatul, vor trebui sa scrie despre isparvile lui Nuti, ale Monicai Ridzi&co.?

  28. Ciudata coincidenta,odata cu mult asteptata de multi cadere a guvernului BOC,a cazut si transmisia TVR 1 in timp ce presedintele Basescu tocmai vorbea in direct.
    Dealtfel,nu am putut sa ma abtin sa nu postez si eu “neste” vorbe despre asta pe modesta mea pagina.

  29. Victor,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  30. Daca nu mergem la vot sa schimbam ceva si nu ne convingem prietenii, familia si cunoscutii sa mearga la vot (si sa nu voteze cu Basescu) e tot degeaba. Cu Basescu va ploua mereu cu Boci peste noi…

  31. TATI,REGRETATUL TRAIAN TOMESCU I-A SPUS LUI MIRON COZMA”SE STRANGE LATUL MIROANE” IN EMISIUNEA PROCESUL ETAPEI…SI NU LUI BASESCU.ASTA I-O SPUNEM EVENTUAL NOI LUI…JOS BASESCU

  32. apropos de boc si curajul lui

    Gheorghe avea un cal si s-a hotarat sa-l vanda, asa ca da fuga in iarmaroc.
    – Cat vrei dom’le pe calul asta?
    – Eu cer 20 de mil !
    – Dar uite ca-i orb , ca nu se misca daca-i treci mana prin fata ochilor!
    La o asemenea afirmatie Gheorghe dezleaga calul si-i da una pe spate, iar acesta o rupe la fuga dar dupa 50 de metri se izbeste temeinic de un copac.
    – Ai vazut, dom’le, ca-i orb ?
    – Dar tu ai vazut ce CURAJ are ?!

  33. Va felicit pentru emisiunea de azi! A fost o delectare. Delectarea dovedeste starea de normalitate la care aspiram cu totii.
    Cred ca n-ati apucat sa-i puneti toate intrebarile pe care i le-ati pregatit, pentru ca nici S.Oprescu nu era usor de oprit. La emisiunea Dvs. am vazut un domn Oprescu mai odihnit, i-au disparut cearcanele, si discursul sau nu avea fisuri. Prin acest discurs m-a mai convins a nu stiu cata oara ca merita sa ajunga Presedintele tarii, pentru ca cu siguranta el va actiona in interesul national, va asigura stabilitate, echilibru, normalitate. Si daca asa va fi, emisiunea Dvs., care se bucura de o popularitate crescanda, va avea ecou rasunator in sufletele ‘poporului suveran”. Daca continuati sa redactati asemenea emisiuni, Vorbe Grele va mai creste cu niste procentaje. Sper, ca multele SMS-uri, postari pe Antena 2TV, comentarii pe blogul Dvs. sa va provoace satisfactii profesionale durabile, si sa va determine sa continuati lupta Dvs. impotriva Tiranului si acolitilor sai.
    Asteptam cu interes deosebit emisiunile Dvs.

  34. Pentru ca nu am reusit sa scriu lui Mircea Badea pe blog deoarece apare o eroare legat de mail, te rog sa-i transmiti ca e slabut tare la geografie, in emisiunea de azi, 13 octombrie a facut doua greseli mari legate de Klaus Johannis si anume:

    1) Referitor la Heidi, personajul nu este deloc nemtoaica ci este din Elvetia.
    Bine daca ar sti si unde sunt Alpii…
    2) In ceea ce priveste Tirol-ul, acesta este un stat federal situat în vestul Austriei si nu e legat deloc de Germania si de Klaus Johannis cum a facut el legatura in emisiune.

    Numai bine si roaga-l sa se abtina de la comentarii pe teme geografice.

  35. :::)))) nu esti normal tabloul ii beton ar trebui atarnat in biserica unde are betivu numele gravat pe clopot,mortii lor de portocalii infecti,sper sa va rupeti gatu in decembrie jegosilor
    p.s. cum zice romanu”mai rau sa nu fie”…..nu are cum

  36. Aveţi deplină dreptate în cazul tristului cuplu B-B dar totuşi cred că asta nu scuză blesfemia de a pune mutrele unor astfel de jigodii într-o icoană creştină.
    Pângăriţi simboluri mult prea sfinte pentru majoritatea românilor.
    Uneori scopul nu scuză mijloacele.
    Toate cele bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.