Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Înălţimea Ta, cum l-ai umilit tu pe pitic!

Înălţimea Ta, cum l-ai umilit tu pe pitic!

Cât de complexat trebuie să fii ca să suni într-o emisiune tv ca să spui că nu eşti complexat? De-aseară îmi pun întrebarea asta şi nu-mi pot răspunde. Încerc să-mi dau seama ce resorturi intime te pot împinge pe tine, premierul unei ţări aflate pe buza prăpastiei (într-o perioadă în care practic amanetezi la FMI întreg teritoriul ei şi procurorii umflă de pe stradă un şef de serviciu în funcţie), să te ceri la televizor ca să anunţi populaţia că nu te ridicai pe vârfuri la poză, ci ţopăiai. Vă spun, cât pot fi de sincer la ora asta, că mă simt din ce în ce mai inutil. Am impresia că vorbesc degeaba. Îmi vine să-mi bag picioarele. Ţara asta-şi merită conducătorii.

Înălţimea Ta, simte-te bine, răcoreşte-te! I-ai scuipat seminţe-n cap lui Vida.

P.S. Revin cu întrebarea mea nevinovată de aseară, că deocamdată n-am primit un răspuns valid: “Aţi spus că veniţi să discutăm în emisiune nu despre Manţog. Să înţeleg că vă e teamă sau nu vă lasă domnul Traian Băsescu?”

UPDATE: Încă o opinie

Comentarii

comentarii

Similar Posts

148 thoughts on “Înălţimea Ta, cum l-ai umilit tu pe pitic!

  1. Da, intredevat tara isi cam merita soarta pentru ce a ales in fruntea ei, dar va rog, nu renuntati, oameni ca dumneavoastra ne mentin si pe noi ceilalti, pe linia de plutire.
    Domnul Boc e de fapt suparat foc pe Basescu, dar cum nu-l poate lua la tranta pe Dirty Base, se razbuna si el prosteste pe cine prinde!

  2. Sarpele iese la drumul mare, iar Boc pe Sticla la Antena 3
    Bre nea primule ministru, ca am uitat cum iti zice, pai mata cu baietii de la Antena 3 ti-ai gasit, bre, sa te dai baiat de baiat si sa te spargi in fite de Buftea?
    Nu puteai bre, s-o lasi cum a cazut, ca doar aveai experienta umilintei pe acest post, de cand nu erai prim ministru, iar d-l Stan te-a dovedit prost in fata natiunii la ora de maxima audienta ??!!
    Pai cu Badea si Ciutacu te dai mata la glume si incerci sa-i fraieresti (dar si pe telespectatori) ca de fapt mata nu stateai pe varfuri, ci precum Rocky in cele cinci serii, sareai de fapt coarda ca sa scapi de carceii din calcaiul lui Achile? Sau ca repetai pentru rolul lebadoiului din Lacul Lebedelor? Te facura muci flacaii nea primule ministru, ca iar am uitat cum iti zice!
    Si dupa ce te lucrara baietii ca in cartier, pe motiv ca “tara arde si baba se piaptana”, adica pentru faptul ca in timp ce guvernul basescu ne amaneta ca popor la FMI, mata suni la o televiziune si in loc sa ne spui ce si cum cu durerile nationale o dai pe retusari de poza cu mata surprins in aruncare de trei puncte la cos, veni si randul d-lui profesor doctor Bogdan Teodorescu sa-ti aplice o corectie academica la popou intru indreptare iesiri golanesti cu “jmecherii de jmecherii” in discurs si atitudine.
    Matale nu stii bre, ca cine se scuza se acuza?
    Daca o lasai in sange cum zicea (Dumnezeu Sa-l Ierte), Dan Iosif, poate mai salvai ceva din obrazul de Prim Ministru asa insa, te-ai coborat la nivelul trotuarului si te-au facut baietii de Nufaru’ si Commmando la un loc.
    Rusnica nea primule ministru, ca tot uit cum ti zice!
    PS- mare noroc a avut ca n-a fost si d-l Stan in emisiue. Dar ce-i a lui e a lui:1) mic, mic da’ are curaj 2) Tine la bataie mai ceva ca Balboa in Rocky !, 2, 3, 4, 5, 3) are ceva diplomatie: imediat ce a d-l Teodorescu a pus intrebarea cu psihologia secolului XVIII- a dat’o la’ntors pe subiect nou, la fel si cu Mircea, in loc sa-i raspunda la FMI, a dat-o pe pene pe cur. Sarmant personaju’ ce mai?

  3. Cica noi, arelenii suntem cei mai grozavi in tara asta. Aseara Boc a demonstrat ca suntem doar caposi si plini de noi. M-am saturat de politicienii astia. Vreau sa aud/vad ca unu munceste. In general vreau sa vad/aud ca romanii muncesc. Romanii doar se cearta. Dar vor sa traiasca pe picior mare. Ma gandesc sa plec din Marele si Muncitorul Ardeal si sa uit ca sunt romanca. M-am saturat de tara asta. Astia nu sunt conducatorii pe care ii merit eu.

  4. eu v-am mai spus ca va luptati cu morile de vant…s-a cam terminat cu tara noastra. acum,continuam sa existam in virtutea inertiei &-a instinctului primar de supravietuire. da’ cu statu’ de drept,cu oamenii de stat,cu ingredientele normale ale unei societati omenesti s-a terminat demult. eu cred ca nici n-am avut vreodata asa ceva.

  5. dupa o seara memorabila, un post pe masura. dl boc cu b mic e preocupat sa dea bine in poza, nu de acceptarea si rezolvarea situatiei. asa cred ca e si in culise:
    – domnu basescu, ce spun presei ?
    – ceva sa dea bine, mai emile, ha ha ! ( rasul caracteristic)

  6. Eu aseara nu stiam daca sa rad sau sa plang.

    Daca aveam chef de Zavoranca comutam pe Capatos sau Dan Diaconescu. Dar sa intre Boc in direct sa se ia de voi ca-i analizati o poza in care statea pe varfuri sau, fie, topaia si sa se mai si laude ca a facut si psihologie, nu as fi crezut.
    Dar stii ce mi-e neclar, de ce, Dumnezeule, si eu merit oamenii astia ca pe cuvant de nu mi-am dus la vot de fiecare data incercand sa nu ajung sa traiesc astfel de vremuri?

  7. De fapt n-a facut altceva decat sa ne dea satisfactie aratandu-ne cat de mult se basica daca radem de el. Ar trebui sa facem asta in fiecare zi pana explodeaza.
    Pe zi ce trece ne demonstreaza nu numai ca este 0 ca centimetrii ci ca este si 0 ca om.

  8. Ceea ce a vrut Boc sa spuna aseara este ca el a sunat pentru a raspunde la comentarile aduse propriei persoane si ca, raspunsurile la intrebarile si nelamuririle de interes national, le da prin intermediul TV.

  9. Dom’ne eu jumatate-de-om o vad .Daca ii faceti rost si jumatate-de-iepure-schiop ca sa-l incalece, in Romania o sa fie ca-n basme.

  10. de parca pan’ acum ne-am omorat cu munca,Fuck You Tovarasi! ei ne-au dat tepe,iar noi le-am luat pe toate. n-am ratat niciuna,culmea!

  11. Victor, ce s-a intamplat aseara este, dupa parerea mea, ceva de domeniul fantasticului. Un premier care suna in direct sa anunte ca nu e complexat, care il ia peste picior pe “domnul cu barba”, respectabilul profesor Teodorescu, nestiind ca devine din ce in ce mai penibil cu orice zicand, care ii spune lui Mircea ca il asteapta in fata Guvernului sa defileze cu pene pe fund?!?! Deci asta e tot ce a inteles domnul boc despre ironia pe fatza a lui Mircea din emisiunea lui in care spunea ca va defila in fata guvernului cu pene pe fund? Am avut impresia aseara ca asa-zisul premier se comporta de parca avea facute deja vreo 2000-3000 km de autostrada facuti si mircea era cel care nu se tinuse de cuvant, atat de superior era. Cat despre tine, Victor, ce pot spune, decat ca esti bun tata… Esti bun pt k ai tupeu sa zici orice oricui! Tu asta cu “ochii mari si umezi” (T.Basescu) l-ai cam pus in dificultate pe micutul boc. Nu a raspuns cand l-ai intrebat daca il lasa basescu (acolo mi s-a parut momentul serii, pur si simplu l-ai calcat in picioare, nu ca ar fi fost greu, la 1,20m ai lui:) , a zis k nu mai vine la tine la emisiune ca s-a rezolvat nush ce caz, aberatii peste aberatii… Victor, in incheiere as vrea sa te rog daca ii poti transmite din partea unui simplu telespectator domnului Teodorescu urmatorul lucru: — domnule profesor, v-am vazut aseara profund enervat de ce spunea junghiul acela numit premier, dar sincer dvs daca va plecati urechea la ce ironii ieftine legate de educatia si studiile dvs poate sa scanceasca acel pigmeu, nu va veti face decat ft mult rau. Nu incercati sa-i dati o replica domnului boc pt ca saracu i-a dat-o natura. Aveti toata stima din partea mea, tot respectul pt un om cu o ratiune impecabila.— tine-o tot asa victor!

  12. Boculet, daca chiar ai fost la Antene, chiar ca esti prost! Aia-s ca niste caine scapati din lesa; la ce te asteptai, Boculet ? Poate doar Vadim le face fata (si doar daca ia o portie seriaoasa de 220V)

  13. @Alina: Boc chiar de “domn”? Ce-i ami tot domnim pe panaramele astea?
    @ Yoda: Asta n-o sa fie niciodata terminat!(nici la propriu nici la figurat). Are 7 vieti, ca pisicile. Chiar daca stapinul de moment se duce de ripa isi va gasi repede un alt stapin.
    @ Victor: nici o fapta buna nu ramine nepedepsita si ” nu incerca sa intelegi aceste legi caci esti nebun de le intelegi” un citat aproximativ…

  14. Tensiunea dintre Eu si Supraeu a luat poportii apocaliptice si l-a facut pe micut sa sune in emisiune. Varianta 1. Varianta 2: consilierii de imagine l-au sfatuit sa intre in direct si sa va spulbere pe toti din studio care aveati nerusinarea sa radeti de micul lui moment artistic(iar la final l-au felicitat pentru prestatie – pariez pe un cos de ciuperci).

  15. Cred ca tre sa fi la fel de complexat cum sunt unii de parsivi cand stiu clar ca omu’ n-a stat pe varfuri ca sa para mai inalt in poza. Asa cum el ca prim ministru nu ar trebui sa fie complexat, nici ziaristii n-ar trebui sa speculeze luandu-ne de prosti. Nu pot pricepe de ce coborati standardele cateodata.

  16. “… mic la stat si mic la sfat…”acesta este domnul Boc care a promis atat de convingator ca ne va majora salariile celor din educatie si a primit o multime de voturi de la dascali…voturi ce se vor intoarce impotriva lui.In loc sa fie atat de preocupat sa-i faca pe plac lui Basescu, mai bine ar fi iesit pe post si-ar fi spus ca nu-si poate onora promisiunea…poate “mai crestea” in ochii nostri si n-ar mai fi fost necesar sa se ridice pe varfuri…ca e clar ca asta a facut.E rusinos ca neaga…negarea intareste afimatia… e totusi complexat!!!!!!

  17. Ar fi putut, de exemplu, sa ne spuna cum va returna Romania împrumutul de la FMI…

    p.s.
    Când eram copii, faceam scara măgarului, si ne distram copios. Sugestiva imaginea postata :))) iha-iha lol

  18. Da. Ma socat si pe mine interventia Dn-lui Boc aseara la A3. Ma socat discursul sau, felul in care a vorbit cu Dn-ul Teodorescu, si cu ceilalti oameni. Era clar ca statea pe pingele, si in nici un caz nu topaia, era cu ambele calcaie in aer.
    Felicitari Dn-le Teodorescu la cum l-ati pus la punct in vedere cu cine are voie cui sa ceara explicatii, felicitari Dn-le Badea la fraza cum ca atunci cand a fost vorba de FMI nici o autoritate nu intervenise.
    Am atatea de spus da chiar nu mai am chef. Aseara a fost carnagiu.
    Sper ca multi oameni sa traga o invatatura si sa relizeze ce se intampla in tara asta.

  19. 1.Poza e trucata.Vida sta intr-un Vid(nume predestinat)constitutional care-l face sa para astfel mai mic.Si in cazul asta Boc s-a ridicat pe varfuri(reflex neconditionat ce tine de patologic).Din pacate gestul n-a fost si aici surprins de camere.
    2.Boc vrea sa revina la inaltimea initiala adica cea dinaintea caderii in cap de la cei 4 m eveniment in timpul caruia a suferit o comprimare fara precedent in Romania,mult peste media celor cazuti in cap.

  20. Am urmarit emisiunea de aseara si am ramas cu un gust amar…nu-mi venea sa cred, oare chiar a intrat “boculet”in direct sa se scuze?!!..sa se acuze??!! si modul cum a vorbit..se vede ca stat cam mult in preajma lui base, il copiaza pana si cum se adreseaza altor persoane…a se vedea cum a vorbit basescu despre Crin Antonescu ” …cine?…baiatul acela cu nume de floare??!!”, iar maimuta de boc…”domnul cu barba”…Ce marioneta avem in fruntea tarii!!! Ar trebui sa-mi fie mie rusine sau lor??!!

  21. Aseara m-am frecat temeinic la ochi, dupa aia mi-am dat seama ca poate nu aud bine, am dat fuga la baie pentru un control amanuntit al urechilor si cum totul parea sa fie OK, am inteles ca nu visez si Dl Boc chiar a telefonat ca sa balbaie ceva ca la gradinita. Si tot nu-mi vine sa cred! Ce fel de prim ministru avem? Adica stati, m-am luminat, pai a invatat asta de la Dl Basescu si dansul avea obiceiul de a da buzna in emisiuni. Dumnealor chiar nu au altceva de facut, n-au aflat ca e criza? Sau cred ca sacul de bani de la FMI e pentru campaniile electorale EBA si familia?

  22. :)) cum e poza asta, jur, zici că-s ăia din evoluţionismul lu’ Darwin, de la maimuţă gârbovită la sapiens înalt, cu cravată şi centimetri serioşi.

  23. Boc suna pe la emisiuni si se face de ras in timp ce Dirty Base e avid de securisme!Cred ca are urechea palnie toata ziua! Este obsedat sa se tina cu ghearele de scaunul prezidential si nimeni nu mai guverneaza tara asta!

  24. Si ce rezolva Victor daca ii spunea toate acestea?…nu mai avea ce sa vorbeasca cand venea Boc la Vorbe Grele!

  25. base este red.sef la cel mai mare tabloid din tara iar boloboc nu e decit un pitic de un oarecare fel,de care se va lepada la momentul potrivit.romanii sunt avizi de scandaluri,iar piromanul de la anvers le ofera din plin circul de care au nevoie, uitind sa le dea si piinea cea de toate zilele.

  26. E absolut penibil ciuflicu’ asta! S-a apucat sa-l jigneasca intr-un mod cat se poate de jegos pe Bogdan Teodorescu. Suntem condusi de o sleahta de frustrati!

  27. sint apolitic,nu fac parte din nici un partid,sintem condusi de niste unelte alese de semenii si conationalii nostrii,care au acelasi grad de cultura cu alesii(vezi piticul porno,eleva exmatriculata,etc),dar cred ca abordarea de aseara,privind trasaturile fizice ale D-lui Boc,a fost puztin exagerata.Sa nu uitam totusi ca este primul ministru al Romaniei.Sa-l analizam din acest punct de vedere,nu din pct de vedere al fizicului.

  28. Crin are un talent descriptiv de geniu! Base arata si vorbea azi la securisti exact ca o “codoasa batrana” iar Boc se certa aseara intocmai ca un “utecist” nevrozat!

  29. Chiar şi Roberta e c-o palmă peste?! Câtă răutate la fotografii ăştia! 😛

  30. @lucian catalin

    EL se analizeaza din punct de vedere al fizicului!
    EL e obsedat de inaltimea-i,
    fapt care-l face ca atunci cand altii au o pozitie fizica normala,
    ca pentru o nenorocita de poza, el sa faca dansuri inaltatoare (pe varfuri).
    ASTA E PROBLEMA!
    Ca primului ministru nu i-au sfarait calcaiele sa sune cand se discutau probleme reale, economice, dar l-au lucrat limbricii in ___ sa ne anunte ca se simte frumos.
    AIA e exagerarea, Lucian.

  31. Piti-Boc a zis că nu se înălţa pe vârfuri, ci doar ţopăia?! Ţopăia?! Într-o poză oficială la un summit al procurorilor şefi, în care el este postat central, pe primul rând?! Ţopăia?! Dacă-i adevărat, înseamnă că este mai tâmpit decât credeam! Mult mai tâmpit! Cică ţopăia, auzi tu…! :-))))) De fapt, dacă-mi amintesc cum a căzut sub scenă, la emisiunea aceea electorală a lui Andrei Gheorghe, n-ar trebui să mă mir că de data asta ţopăia…! Penibil!

  32. trebuia sa-l calariti pe bock aseara! ati dat inapoi toti ! stan il manca la micul dejun si nu se lasa pana nu-l facea nesimtit!

  33. Aseara am urmarit cu mare drag emisiunea Sinteza Zilei si am ramas putin blocat cand domnul Boc a intrat in direct. Cel mai tare m-a amuzat atunci cand el a declarat ca in viata politica trebuie sa ai simtul umorului bine dezvoltat, altfel nu rezisti…Hm, cu simtul asta al vostru dragii mei politicieni atzi vandut marile valori ale tarii, eu sincer v-as vinde pe eBay la pret redus si tot cu zambetul pe buze as ramane si apoi. Felicitari pentru emisiune!

  34. Dl.Ciutacu,de data aceasta dupa parerea mea sunteti nedrept si nu dati dovada de ziarist inteligent,profesionist,asa cum va stiu prin prisma problemelor abordate si tratate cu luciditate,realist si de multe ori cu ironie de calitate.

  35. Domnule Ciutacu,

    am urmarit cu interes emisiunea de ieri. Cele intimplate in timpul interventia domnului cel mic, mic deci, nu scund, m-a intristat. Nu dinsul m-a intristat, de la dinsul nu astept nimic. Apropo, domnule prim ministrul, chestia cu esentele puternice in sticle mici, e poate un lucru necesar, nicidecum insa suficient.

    Cum spuneam, de la acest domn, care ne explica cum e cu psihologia in epoca feudala (avind cica un doctorat in domeniu) si cu avantajele parlamentului cind bicameral cind uni, nu astept nimic. De la domnii din studio insa…

    In afara domului cu barba, care a avut o reactie, fiind atacat, nici unul dintre ceilalti nu au spus ce ma asteptam de la dinsii. Bineinteles, toti au zimbut stinjeniti, dar ma asteptam la mai mult. Domnul cu spagatul a admis ca se va imbraca in curcan cind magnificii 3 km de autostrada vor fi in functiune anul asta. Cei 2 domni cu ochelari s-au rezumat la a-l invita pe mic in emisiune. Iar celalalt domn a incercat timid sa schimbe subiectul, evident insa nu avea cu cine.

    Domnilor, dumneavoastra aveti totusi o tribuna si un public. Vorbiti-i (publicului), nu va bagati picioarele. Noi avem o tribuna la 4-5 ani, unde ne folosim, in zadar, bineinteles, stampila.

    Domnul Gadea, uite, incep sa-mi amintesc numele, … de ce nu a inchis telefonul? Tara arde si primul ministrul cauta scara? Nicidecum a valorilor. Nimeni nu insista (dvs ati atins-o) pe tema ca un prim ministru nu oboseste dupa 4 minute de stat in picioare intr-o intilnire oficiala. Daca totusi e cazul, poate unul din cele sute de bilete bucuresti.cluj-bucuresti poate fi schumbat pt un aboneament la sala. Poate vine momentul unei poze in tricou, ar face bine la moral.

    Cu respect si fara picioare bagate,
    Tudor

  36. @Vali-Arad
    Intotdeauna se gaseste cineva care sa vorbeasca pe un ton moralizator si dojenitor la adresa oricui are curajul sa se infiga in freza portocaliilor. Acum nu este frumos sa vorbim despre Boc, cu cateva zile in urma era de prost gust sa o critice aspru pe Udrea iar cand Crin a indraznit sa spuna doua fraze despre Base, au sarit toti pe el ca nu are alt subiect! Cat timp sunt in functii acesti indivizi si isi bat joc de noi, sa ne mai scuteasca cu pretentiile, ca nu-i nimeni prostul lor si sa-i mai si laude pe nemernici!

  37. Da,ai dreptate.Trebuie sa fi foarte complexat sa faci asa ceva.Ce e mai rau este ca incepem toti sa fim complexati de faptul ca suntem romani ceea ce nu ma mira,la ce conducatori avem,mai mare rusinea.

  38. Atât în intervenţia telefonică de aseară, cât şi în cea de la „Vorbe grele”, am sesizat un alt Boc decât cel pe care îl cunoşteam. Am sesizat un Boc mai şmecher, care, probabil, credea că face mişto de voi.
    Probabil acum se crede atât de puternic, fiind sprijinit de Zeus, încât consideră că nu meritaţi atenţia lui.

  39. Apropo de politicieni. Acum e la tv Adina Valean. Cica asta e super europarlamentar. Nu zice nimic,bate campii nu face fata interlocutorului, e doar pretioasa si ii place sa se auda. Daca asa arata si vorbesc si cei mai buni politicieni…suntem pe maini grase si urate de la prea multa mancare. Macar daca era vreo buneasa:). Ii gaseam o scuza. Asa…schimb canalul si astept un politician care sa ma faca sa fiu atent. Aseara Boc m-a facut sa rad. Asta ma face sa plang. Oricum suntem pierduti…

  40. In emisiunea de aseara m-am socat de cat de lingai sunteti toti, mai putin domnul cu barba care era suparat ca Boc nu ii intelege psiho analiza. Aveati ocazia sa il intrebati orice, dar ati preferat sa povestiti despre balet si statul pe varfuri.
    Mi-a mai placut de dl. Ciutacu cand l-a intrebat pe Boc cand vine la emisiune, ca il asteapta, ca i-a promis…. si cum ii explica ironic 5 minute mai tarziu la Gadea ca el nu se umileste sa se roage de Boc sa vina la Vorbe Grele. Hello!?!!

  41. d-le Ciutacu va rog din suflet ajutati-ne luand atitudine alaturi de cei multi si nevoiasi,si puneti o vorba sa nu mai fie lasati impertinenti pdl-ului sa murdareasca tot si toate macar la postul dvs ca spurca destul totul pe toate televiziunile,ajutati-ne ca sa avem si noi liniste si sa nu mai fim agresati de ordinari astia macar pe un post

  42. @bubu: voi, astia oranj, sunteti tampiti chiar toti? hai sa-ti desenez; acum 4 saptamani, Boc a sunat la mine-n emisiune, s-a cerut in direct, l-am bagat, s-a plans ca nu-l invit, l-am invitat live si prin hartie, a promis public ca vine “saptamana viitoare” si de-atunci se face ca a uitat.

  43. “In privinta la aceasta” problema (ca sa-mi incep argumentatia in termeni de prim ministru), cred ca resorturile intime care se fac vinovate de interventia telefonica de aseara a dlui Boc la Sinteza Zilei pot fi comparate cu cele care te imping sa spui “Buna seara dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra”, “intentie premeditata” si mai ales cu cele care te instiga la violenta verbala fata de un om de calitatea dlui prof. Teodorescu. Si au mai fost multe asemenea in discursul dlui premier, dar, intrucat toate acestea sunt in armonie cu cele amintite deja si nimic din cele rostite aseara nu atenteaza la coerenta imaginii de ansamblu, ramanem la ideea de baza. Urmand silogismul expus aseara de dl Boc (la cat gandeste domnul cu barba, ar trebui sa fie laureat al premiului Nobel sau profesor la Stanford – mi-am permis sa parafrazez), singura concluzie cu potential de adevar e urmatoarea: Dl Boc e limitat de “sticluta mica” cu care s-a ales fara voia domniei sale si “esenta tare” din care e construit in mod ales si-a depasit cu mult termenul de valabilitate, asa ca cei nerealisti suntem noi, cei cu pretentii de minciuni mai mult si mai bine acoperite sau cu nevoi de argumente mai atent alese, care sa nu ne jigneasca atat de “pe fata”, ca in prezent. Mie cel mai mult mi-a placut in schimb afirmatia dlui premier conform careia cea dintai calitate pe care trebuie s-o poarte cu mandrie un politician este umorul! Fabulos! Cred ca din acest motiv dansul se afla in pozitia in care se afla (nu cea stand pe varfuri – pana la urma cat poate sta un om asa? – ma refer la cea de premier) iar eu nu. Oricat de mult as fi incercat sa-mi evaluez calitatile “proprii si personale” in incercarea de a o defini pe cea care m-ar recomanda pe cale de consecinta pentru o cariera in politica, cu siguranta nu m-as fi gandit la umor! Si vine Badea sa (se) intrebe de ce premierul intra in direct pentru a dezbate ratiuni de centimetri si nu probleme arzatoare pentru Romania, precum cea a imprumutului de la FMI… Pai nu e logic? Pentru ca nu e amuzant (!!!), nu e “distractie” (termenul asta ii apartine tot prim ministrului), nu e misto (asta e al meu). Mie mi-e putin teama pentru ca vine 1 aprilie si tinand cont de umorul celor care lucreaza in slujba noastra, nu stiu exact la ce-ar trebui sa ne asteptam…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.