Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Înălţimea Ta, cum l-ai umilit tu pe pitic!

Înălţimea Ta, cum l-ai umilit tu pe pitic!

Cât de complexat trebuie să fii ca să suni într-o emisiune tv ca să spui că nu eşti complexat? De-aseară îmi pun întrebarea asta şi nu-mi pot răspunde. Încerc să-mi dau seama ce resorturi intime te pot împinge pe tine, premierul unei ţări aflate pe buza prăpastiei (într-o perioadă în care practic amanetezi la FMI întreg teritoriul ei şi procurorii umflă de pe stradă un şef de serviciu în funcţie), să te ceri la televizor ca să anunţi populaţia că nu te ridicai pe vârfuri la poză, ci ţopăiai. Vă spun, cât pot fi de sincer la ora asta, că mă simt din ce în ce mai inutil. Am impresia că vorbesc degeaba. Îmi vine să-mi bag picioarele. Ţara asta-şi merită conducătorii.

Înălţimea Ta, simte-te bine, răcoreşte-te! I-ai scuipat seminţe-n cap lui Vida.

P.S. Revin cu întrebarea mea nevinovată de aseară, că deocamdată n-am primit un răspuns valid: “Aţi spus că veniţi să discutăm în emisiune nu despre Manţog. Să înţeleg că vă e teamă sau nu vă lasă domnul Traian Băsescu?”

UPDATE: Încă o opinie

Comentarii

comentarii

Similar Posts

148 thoughts on “Înălţimea Ta, cum l-ai umilit tu pe pitic!

  1. @ bubu
    Ce sa-l intrebe pe prefacutul ala mincinos, care nu este in stare sa poarte un dialog si bate campii de unul singur! L-a intrebat Ciuvica ceva si Boc se facea ca habar nu are!
    Trezeste-te ca esti pe alta planeta! Ati vrea si tu si Boc sa aveti macar 1% din inteligenta si cultura domnului profesor cu barba, Bogdan Teodorescu!Incompetentilor!

  2. D-le Ciutacu , as avea o intrebare ,fara legatura cu subiectul , Daca nu reusesc sa vad in direct Vorbe Grele unde as i reusi sa vad inregistrat?? MULTUMESC

  3. Ce cauta complexatii astia la Bucuresti in astfel de functii ? Dati-l jos pe Basescu si a doua zi o sa capituleze toata gasca asta de nesimtiti din Modrogan.

  4. Dle Ciutacu, nu micimea fizica este handicapul, alta micime, caracteriala, comportamentala, intelectuala….aici este buba mare. Micimea data de umilinta si supusenia fata de “supremul”.

  5. @mimi: in reluare, tot pe Antena 2, la 12, a doua zi.
    @zombie: exact la asta ne refeream si noi, da’ nu poti discuta cu talibanii

  6. dar asi fi vrut ceva inregistrat gen; sinteza zilei , in gura presei, la ordinea zilei zig-zag .Numai VORBE GRELE nu este , sau nu gasesc am un program aiurea si nu reusesc de multe ori nici la 12 ziua

  7. Sunteti penibili.Care e problema voastra?Omul macar incearca sa faca ceva,voi in afara de a comenta si a critica cea ce spun altii nu faceti nimic util,dati solutii nu criticati.Boc mi se pare cel mai sincer prim ministru de pana acum,se vede ca e ardelean,poate nu ii chiar asa cum pare dar sa va luati de el din cauza acelei poze mi se pare cam exagerat.Pana acum tara a fost condusa de voi (de mitici)si uite in ce hal a ajuns.
    Pt Badea toata stima imi place si-l urmaresc dar tu Ciutacule imi esti atat de antipatic(ma refer la expresia fetei) incat nici nu pot sa te ascult chiar daca cea ce spui nu este contrar parerilor mele.

  8. @Alex – tu esti penibil .. spune ce incearca sa faca bocul pitic (ceva-ul ala) .. ce drakk se vede ca-i ardelean ? asta inseamna ca linge curul lui basescu ardeleneste, care e mai demn decat modul in care-l linge videanu ? hai ca esti tare prost .. daca esti si ardelean .. asta e, esti un ardelean prost .. cum sunt si mitici prosti, si multi romani prosti ..

  9. @cola: gata cu injuraturile! parca suntem pe forum la Realitatea:)
    @Alex: si tu suferi de complexul cu miticii? ba, sunteti trasi la linie!

  10. scuze victor .. chestia asta cu orgoliile ranite ardelenesti, miticesti , moldovenesti , oltenesti .. ma calca pe nervi .. de parca nu suntem un popor de cacao anyway .. si expresia aia ‘incearca sa faca ceva’ .. e cea mai imbecila formulare utecista, in stil boc .. ceva, ce ?? ‘sa traiti sefu’ .. replica din animal planet .. asta e tot ce ‘incearca sa faca ceva’ .. de cand il stiu ..

  11. am lesinat de ras… macar atat ne-a mai ramas…
    in afara de emigrare! Vi? fac cinste cu biletul…doar dusul!

  12. …paine si circ! …usor penibil, subiectul la ora de maxima audienta! …Zavergii astia iau si pielea de pe noi, sa ajute alti banditi si noi ne amuzam de mangafa ca sare-ntr-un picior, in fine! …cu banii faci bani, cu puta copii si cu creionul, puscarie! … se rasuceste in pamant nenea Iancu, vazand ce se petrece si noi ne amuzam! “Ori toti sa muriti! Ori toti sa traim!” ar spune Caragiale.

  13. De exemplu incearca sa stea pe varfuri :).
    Nu stiu daca sufar de complexul cu miticii,se poate,dar voi ne faceti sa avem acest complex vezi “cola”.

  14. @Victor Ciutacu imi pare rau sa dezamagesc, dar nu sunt nici orange, nici galbena, nici albastra… n-am mai votat din 2000 cred si nici nu am de gand. Sunt scarbita de tot ce inseamna politician de Romania. Daca Boc s-a milogit sa vina la tine in emisiune trebuia sa specifici asta. Oricum ai avut ocazia sa il intrebi orice: despre FMI, despre Udrea, Basescu,etc si voi l-ati lasat sa scape asa usor…

    @Alina Eu nu am facut pe nimeni incult, doar ca nu mi se pare corect sa faci un om complexat si sa ii atribui o gramada de epitete pentru cum sta pe varfuri. Cel putin eu nu judec un om dupa asta. Din cunostiintele mele limitate sau cel putin la mine pe planeta asa se obisnuieste ca un diagnostic sa se puna in urma unor discutii, analize, chestii din astea.

  15. Boc functioneaza pe sistemul: “- Ba esti prost?
    – Da sefu’!” Omul asta e mic din toate punctele de vedere…

  16. @Alex
    Get over it! Nu are nimeni treaba cu nimeni decat daca ne conduce cu incompetenta, mintind si jefuind. Asta-i problema cu Boc dar si cu Videanu, Basescu , Udrea… Nu mai fabula pe langa subiect! Nu l-am auzit pe Hurezeanu sa se planga ca-l discrimineaza cineva!

  17. @bubu

    Daca tu ai ceva de analizat in minciunile si incompetentele lui Boc, iti doresc analiza placuta!

  18. Dracu la pus sa intre in direct?
    Stii cum este micutul,ca in zicala aia”tara arde si baba se piaptana”

  19. Nesimtitul de Umil Boc se preface ca nu-l cunoaste pe Bogdan Teodorescu, de parca nu ar fi atent -cred- la tot ce se discuta la Sinteza. Dovada ca il urmareste indeaproape si pe Mircea Badea, fiindu-i poate un telespectator mai fidel decat altii, care chiar il plac pe Mircea. Altfel cum sa fi stiut despre afirmatia sa legata de autostrazi ? Dar aici n-a putut sa se abtina, convins fiind, probabil, ca face misto de Mircea. Adica, nu va cunosc, dar stiu toate propozitiile pe care le spuneti. Ce prost e!…

    In alta ordine de idei, nu-i ajunge la calcai lui Bogdan Teodorescu si nu ma refer la inaltimea sa fizica. Sa-i fie rusine!

  20. @bubu:
    Tie chiar ti s-a parut ca Boc a dat vreodata un raspuns concret la orice problema ridicata?
    El vine si turuie lectia invatata, iar daca-l iei pe nepregatite se eschiveaza si bate campii, ba chiar pare usor speriat uneori. Ca doar nu spune el ceva necontrolat de marinarul chior, grobian, badaran, incult, MINCINOS, MINCINOS…

  21. @bubu
    Ma bucur ca vad asa o relaxare la unii oameni vizavi de felul in care se joaca Boc si Base cu tara asta si cu noi toti si ca e foarte important e sa-i luati apararea lui Boc !

  22. Cu ani in urma am avut si eu un “dragutz” mai maruntzel. La fel facea si el ca cel din poza. Se inaltza pe varfuletze ca sa para mai mare, mai tare, ami fioros, mai barbat, mai …….
    Oooooof, of, of, pe cat e el de mic asta de se zice ca e sef de guvern, pe atata e de mare in mitocanie.
    Ce rau am facut noi ca sa avem asemenea specimene la conducerea tarii?

    P.S. Dl. Bogdan Teodorescu, va rog, nu va mai necajiti cand aveti in fata asemenea necioplitzi. Nu dati porcului margaritare. Oricum, i-ati raspuns tare bine. O merita.

    Aseara ati fost superbi cu totii!

  23. @Alex

    Dragutzule, sunt din varfu’ Ardealului si ma deranjeaza ca o dai pe expresii gen “de voi (de mitici)”, daramite pe cei la care faci referire. Daca tot tii asa de mult la Ardeal, atunci oripileaza-te la vazu’ creaturii complexate care ne reprezinta la Bucuresti. Incearca sa faca ceva? Ce? — ca nu ne dam seama. Pana acum am inteles ca tzopaie. Bun, altceva?

    “voi in afara de a comenta si a critica cea ce spun altii nu faceti nimic util,dati solutii nu criticati” — CEEA ce spun altii; despre virgule si topica, nu mai vorbesc — total varza, atat dupa gramatica de Bucuresti, cat si dupa gramatica de Ardeal.

    Tehnic vorbind, EL trebuie sa aiba solutii, nu noi.
    Ce zici, n-ar fi mai cinstit asa? Nu de-aia e acolo unde e?

    Iar a considera ca a fost prea mult faptul ca s-a luat lumea de o fotografie si a-ti incheia comentariul prin a ne anunta ca nu l-ai lua veci in casatorie pe Victor, nici de-ar fi disponibil, ca nu-ti place de fatza lui, contine cam tot atata coerenta cata am gasit si in interventia lui Boc de aseara. Auzi, nu vreti voi sa va luati o parcela mai in afara gardului tarii si sa topaiti acolo impreuna? Poate rasare vreo economie ardeleneasca organizata in inflorescentze.

    P.S.: Inca mai astept sa ne povestesti ce incearca sa faca Boc.
    Iti dai seama ca ma intereseaza, doar ti-am zis ca-s din Ardeal.
    Mi-e mai mare jena: a debutat printr-o tranta de la soare te puteai uita, da’ la dansa, ba; a continuat prin obtinerea pe baza de merite a titlului de portavoce a lui Basescu; acum a mai punctat si la capitolul “Complexele noastre toate”.

  24. Oare pe planeta Pământ mai este un asemenea prim- ministru? Cred că suntem unici,să te conducă doi complexaţi,iar cei complexaţi sunt şi răi,un curcişător şi o piticanie!
    Se dezbat probleme care privesc evoluţia noastră ca ţară şi nu intervine pe niciunde ci ş-a găsit să se explice cu privire la “statul pe poante”. În plus nesimţitul a crezut că-l jigneşte pe d-lTeodorescu(la care nu-i ajunge nici până la glezne ca intelect şi cultură),dar el este neica nimeni şi ca atare n-are cum să se simtă jignit d-l Teodorescu.
    Sunt atât de indignată încât nici cuvintele nu le mai găsesc.
    SĂ PLECE ÎMPREUNĂ CU STĂPÂNU-SU ŞI SĂ NU MAI AUZIM DE EI ÎN VECI!

  25. Interventia lui boc in emisiunea de aseara a fost pur si simplu penibila. n-a putut el sa stea cuminte, sa nu sune? ca era mult mai catigat daca nu suna. dupa ce a fost invitat la emisiunea lui nasu de pe b1, toata lumea venea si-mi zicea extaziata ce raspunsuri pertinente si bine argumentate a dat premierul si ce grozav a fost el. acuma….stiti cum e? depinde si de intrebari! aseara n-a fost deloc grozav. s-a facut de ras. dar o merita. tare as vrea sa il vad intr-o emisiune la gadea cu tine si cu badea. dar ma indoiesc ca o sa vina, ca-si da si el seama ca n-are cum sa iasa bine din asta. de aia nu vrea sa vina nici in emisiunea ta. nu cred ca e el om rau, dar sigur nu e facut ca sa fie prim-ministrul unei tari.

  26. @toti
    pentru ca ieri a fost miercuri si ziua de miercuri era la Sinteza Zilei un regal cu maestrul Paler, inchideti ochii faceti un exercitiu de imaginatie si plasati-l pe maestru in studio in timp ce boculet era la telefon……. Dooaaaamne, cit imi (ne) lipseste maestrul!!!!..

  27. Asa de ciudat ma simt cand percep discrepanta dintre un mediu cu oameni valorosi si kitsch-ul de la noi…Intr-un moment vorbesc cu prietene de la Stanford despre neurochirurgie si noile metode de stimulare neuronala cu implant de fibra optica si in momentul urmator ma uit la Sinteza Zilei si aflu marile frustrari ale lui Boc. Ma simt nevoita sa spun asta si sa subliniez: NU PESTE TOT ESTE ASA SI EXISTA OAMENI EXTRAORDINARI IN LUMEA ASTA. Nu este necesar sa ajungi un resemnat sau frustrat.Exista alternative. Nu va pierdeti speranta. Kiss.

  28. Eu zic ca azi Boc a fost la lectia cum sa devii un bun incasator, fara sa te enervezi si sa intri in panica sa mai faci prostii. E foarte important pentru ceea ce se va intampla pe viitor si pentru ceea ce se pregateste sa devina. Acum invata. Mai greseste dar incearca sa se corecteze pe parcurs. Zic eu ca o sa vina SIGUR si la emisiunea cu dnii Gadea si Badea dar mai trebe sa invete putintel, asa crede el.
    Multam tuturor, raman tot pe aici 🙂

  29. Cam penibil . Ma gandesc ca intr-o tara normala conducatorii au alte treburi mai importante de facut decit sa sune la emisiuni ca sa polemizeze cu invitatii

  30. Mie mi-a placut de Boc in interventia de aseara si nu cred ca s-a facut de ras absolut deloc.

  31. Un episod mai vechi cu Boc: la scurt timp dupa ce cazuse in cap la o emisiune a lui Andrei Gheorghe, a fost invitat la o alta emisiune pe teme politice si sociale, daca-mi amintesc bine pentru a dezbate problemele urbei al carei primar era. A raspuns el cam in sila si pe scurt la intrebarile de profil pana cand a venit intrebarea-cheie: “dar cu cazutul in cap cum a fost?”. Aici micutul s-a activat si plin de verva a povestit in detaliu toata tarasenia consumand cam trei sferturi din o emisiune ce se voia serioasa…
    Si din aceeasi categorie: dupa ce a fost facuta cu ou si cu otet de cam toata lumea, ca este cam inceata la minte, nu stie sa lege doua vorbe si nu prea are ce cauta in politica, Elena Basescu s-a inflamat cand M. Badea ar fi insinuat intr-o emisiune ca e grasa, telefonandu-i acestuia sa-i explice cum stau lucrurile, ca de fapt, e slaba. Macar ea nu e prim-ministru. Inca.

  32. Repede…ca a vrut sa intre in direct la voi in emisiune, il cauta pe Procust! :))

  33. Buna seara d-le Ciutacu,

    O experienta foarte trista sunt acesti oameni frustrati,care ne conduc tara!Am vazut aseara emisiunea Sinteza zilei si vorba Dvs,,ma apuca scarba…

    Nu mai am chef de nimic,de nimic…
    Azi n-am avut o zi buna la control medical;voi reveni la spital la Bucuresti sa radiochirugizez restanta de tumoare cerebrala care a crescut din nou…Si sa mai am chef de astia care ne conduc si care azi am auzit,vor sa inchida spitalul Bagdasar-Arseni,in loc sa-l modernizeze!Ce fac romanii ca mine in viitor?
    Chiar ca ma apuca scarba si imi vine sa-i injur pe toti -acum pot sa fac asta!

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  34. mai victoras, intelege-l si tu. e complexat pentru ca nu mai castiga simpatia lui nuti. nu vezi ca pentru ea e in stare sa fac si tumbe prin Palatul Victoria doar ca sa ii faca pe plac blondei? Uite, de exemplu, Boc i-a mai dat lu Nuti 10.000 de euro da nu ca sa isi ia vuiton ci ca s faca un cantec, un slagar romanesc. Nu crezi…ai linkul catre mai multe informaţii

  35. interesanta poza ku cei 4. la naiba, nu shtiu kum e korekt: skara magarului sau skara magarilor. Nasol k e shi una de sex diferit pe akolo. Ceva sugestii? Shi unde e magaru’ shef? Sau suprem, scz.

  36. Am ras cu lacrimi aseara, cand a intrat premierul in direct.Dupa aceea, au ramas numai lacrimile pentru ca, inca sunt cetatean al acestei tari, iar aceste personaje sunt demne de Caragiale.

  37. Bre, nea Ciutacule, ţie ţi se pare normal să faci caterincă de fizicul unui om? Acum pe bune. Nu bag mâna-n foc că Boc n-ar fi prost sau servil, dar trebuie să facem caterincă că este mic de statură? E cumva vreo limită de înălţime pt a accede la funcţia de premier? Apoi, dacă tot l-aţi avut în direct, ieri seară, de ce nu i-aţi spus tot ce aveaţi de spus? Pt că voi sunteţi doar one-man-show, d-aia. Când aveţi un interlocutor vă pierdeţi spiritul beligerant şi coerenţa se cam duce dracu’. În final, stau şi mă întreb cine este mai circar dintre voi şi Boc. Multe succesuri şi ţie şi colegilor.

  38. Domnul mic si complexat, a sunat pentru ca i s-a parut ca se vorbeste de rau la adresa Elenelor. Sluga trebuie sa slugareasca.

  39. Are dreptate domnul Teodorescu: fereste-te de omul cu handicap si complexe comportamentale.Lui Boc ii place si-i mandru ca este mai mic decat Basescu dar tare rau cand altii sunt mai sus , si fizic si comportamental , decat el.Este idealul de caine al stapinului dimbovitean: Sa fie mic si rau, Sa latre si sa manince putin.Si cum orice sef de stat , de bon ton, trebuie sa aibe si un caine atunci Basescu la invatat pe Boc cum sa latre. Don’ Presedinte doreste ca si in acest an SRI sa-l informeze tot atat de bine cum a facut in anul 2008. Asta inseamna ca Traian imperator stia si inca stie tot ce misca in tara asta si bineinteles si ce se o sa se mai intample caci vorba poeziei “… e in cele ce sunt si-n cele ce vor rade maine la soare…”.Ca tot vorbim de singe proaspat , oare de ce Elena Basescu nu este propusa din oficiu europarlamentar pe probleme de securitate europeana ?De ce sa nu avem si noi o Mata Hari de Dorobanti?
    Cautati lista fratilor si semnati ca sa inceapa fata sa-si faca bagajele.Cautati-l pe (h)onorabilul Prigoana ca tot a venit din America s-o sustina.Poate data viitoare ii aduce si diploma de absolvire. Ceausescu , cu cele patru clase primare a ajuns Doctor Honoris Causa in studii economice. Totusi cu toate tarele sale vorbea liber si corect gramatical. Pai daca domnisoara are studii superioare in economie, de ce nu-i echivalati diploma americana, sau statul roman nu o recunoaste ?
    Departe de mine gandul: ” Dulce Romanie,
    Asta ti-o doresc!”

  40. Ioana!
    Pozitivul e spre plus!
    Trage o injuratura neoasa sa vezi cam cata racoreala simti.
    Capul sus, gandul la ‘nainte!
    Si nu uita! D-zeu ii ajuta intotdeauna pe cei ce simt frumos.

  41. Cu 10,000 de euro nu iei o geanta Vuitton, chiar pe vremuri de criza …. poate de la second hand 🙂
    Bye!

  42. Băieţii ăştia de ne “conduce” pe noi, devin tupeişti numa’ când primesc foncţiile ori aşa-s ei din născare. Şi se mai laudă că-l urmăreşte pe Badea… Da’ tot nu învaţă nimic. Sunt aşa de “deştepţi” că nu pricep o iotă din tot ceea ce înseamnă critica argumentată la adresa lor. Ar fi trebuit de mult să fugă mâncând pământu’, şi să se ascundă sub plapumă, de penibili ce sunt! Mare IQ tre’ să aibă creieru’ lor, dacă n-au făcut asta încă…

  43. apropos de pitici .. am remarcat o chestie vazand mai multi liberali inainte de alegerile lor, in care l-au ales pe crin sef .. si i-am spus-o si unui amic de-al meu, sa o transmita cat mai serios alora care o pot lua in considerare – sa creasca media de inaltime a esalonului superior 😀 .. restul sa stea mai in spate , si daca ii duce mintea bine, sa fie consilieri .. melescanu ar trebui sa fie un soi de etalon (ma refer strict la caracteristici fizice) .. am spus asta si la fata locului – probabil am parut deplasat – dar stiu eu ce stiu .. acuma s-a lamurit lumea, ca nu e bine sa ai prim ministri pitici, presedinti asimetrici, etc .. vedem ce si cum la sarkozy (accese de autoritarism, datul in stamba cu viata amoroasa,etc ).. vedem si la berlusconi cu chelia lui si statura nu chiar ok – are o problema cu infatisarea lui obama .. de tot zice ca-i bronzat, si el e palid 😀 ..

  44. Bre nea Tocu’ lui Bocu’!!
    Nimeni n-a delimitat -limita- de inaltime pentru functia de premier, nici pe aia de bun simt (ori macar simtul realitatii!). Problema e ca daca are miscorici in dos poa’ sa consulte un farmacist. Nu stiu…Vermicidul se mai poarta?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.