Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Haiducul oltenesc care dublează PIB-ul

Haiducul oltenesc care dublează PIB-ul

Preşedintele Poporului a ţinut azi noapte, pe postul de televiziune al poporului, cu ocazia înregistării (cred) primului partid din lume care are-n titulatură numele proprietarului, un discurs oficial. Evident, adresat poporului în (şi pe) numele căruia a fost înregistrată formaţiunea care are ca doctrină luatul de la bogaţi şi datul la săraci. Putea să-i spună şi Robin Hood, însă risca omul ca votanţii care au luat bacalaureatul pe puncte să creadă că proscrisul din pădurea Sherwood e vreun cumătru cu Albă ca Zăpada lui Sebastian Lăzăroiu. În fine, să trecem peste, cum ar spune cunoscutul haiduc (dar pe invers) SOV, n-o să ne luăm noi doar de la atâtica.

N-am avut răbdare să aflu pentru ce, dacă şi când va fi arestat superciocoiul Sorin Oprescu, în ce măsură mai rămâne de actualitate varianta cu Sorin Ovidiu Bălan ministru la Interne şi Serghei Niculescu Mizil la Agricultură sau dacă Lorin Fortuna şi Elodia Ghinescu sunt cuprinşi în noua formulă politică de succes. Până să mă învingă definitiv somnul, am reţinut, însă, că în primul an al mandatului poporului se dublează PIB-ul pe bază de agricultură, uraniu şi wolfram, fără să ne atingem de vreun gram de aur şi argint. Deci are balta peşte cât cuprinde şi poporul va primi negreşit cei 20.000 euro/cap de vită furajată promişi obsesiv. Dar cică trebuie să ţinem numai pentru noi micul secret pe care ni l-a împărtăşit în direct, că află naibii Oculta şi ne barează masonii devenirea ca putere mondială. Până la noi ordine, prin decizia unanimă a liderului politic al poporului, banii, casele, yachtul şi Rolls Royce-ul lu’ domnu’ Dan rămân la dispoziţia exclusivă a (preşedintelui) poporului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Haiducul oltenesc care dublează PIB-ul

  1. mi-e greatza de individul asta care a mizat pe prostia oamenilor , dupa cum singur a recunoscut si si-a construit astfel televiziunea!

    p.s. o ascult la ora asta pe tzatza tatoiu discutand despre ‘…viitorul Europei care va fi al republicilor’… !

  2. Sper sa castige partidul lui.
    Vreau sa apuc disparitia acestei tari de pe harta.

    Ma hranesc pana la saturatie doar privind romani murind de foame, ca merita cu varf si indesat, indoctrinati religiosi, cretini si creduli, dobitoci mai mari decat dobitoacele care pasc.

    Nu inteleg de ce mai lupti pentru un popor de CRETINI, iti faci rau tie si familiei tale.

  3. Radem noi, dar daca ramane la butoanele alegerilor d-nul Videanu, il vedem pe DD in Parlament cu vreo 10 % si-n marea alianta de guvernare PDL-UDMR-UNPR-PPDD( cifre rotunjite bine, ies vreo 50%)…

  4. Ca (semi)interogativa afirmatia, PP-ul DD-eului nu este o premiera onomastica mondiala. A existat in Olanda – desfiintat fiind in 2008 – un partid numit Pim Fortuyn List. Lista ramane deschisa.

  5. @F.T.: nu stiam ca si habaucului ala i-au acceptat numele-n titlu. deci nici macar aici nu suntem primii 🙂

  6. Stati bine cu nervii daca ati reusit sa va uitati mai mult de 2 secunde la emisiunea de aseara;va invidiez!

  7. Da’ ce sa mai zicem de prostia antenei 3 care ne intoxica zilnic cu macaiala nesimtita si isterica ale tatoaicei?
    Muierea asta cu “doua doctorate” chiar n-are alta treaba? Si noi ce vina avem sa butonam telecomanda de cate ori ii arim mecla pe sticla?
    Atata-i nivelul postului? la genunchiul tatoaicei??:

  8. maare lucru ce sa spun! dupa ce l-am vazut pe rasdac arestat de irina loghin, pe nati meir parlamentar miliardar cu declaratie oficiala,parlamentarul ales cu vreo 40 de voturi,parlamentari de pe locul 2,3 sau 4 de ce m-ar soca DD sau femeia cu barba? sa nu dramatizam, hotararile importante se iau in alta parte,aici doar se hotaraste ce nuanta sa fie vopseaua,balustrada sa fie pe stanga sau dreapta,nimicuri.

  9. Nici nu stim ce pierdem…o tara normala e pentru fraieri…politica inghesuita intr-un colt al vietii publie…niciodata…democratie,stat de drept…vrajeli…atunci cand DD va fi suprapresedinte si fauritor al dezvoltarii multilaterale al poporului roman,fiecare locuitor al viitoarei supraputeri universale va avea un bentley in fata blocului si va urmari sedintele de guvern la OTV…sorin oprescu ar trebui sa isi faca bagajele,cand o sa vina garzile OTV-iste cu magda ciumac in frunte!

  10. Total off topic,ce-mi place modul in care proprietarul blogului raspunde atacurilor personale sau la adresa televiziunii in care presteaza ocazional, fara a fi indoctrinat de vreo politica editoriala sau mai stiu eu de ce, mentinandu-si coloana vertebrala si demnitatea chiar si-n fata unora care baune de prostie si nesimtire.

  11. Si daca tot vreti sa ne distram… ce ziceti de o eventuala alianta (asa zice goagalu’) UNPR+PNG+PP-DD. Pe cat faceti pariu ca se vor gasi suficienti votanti!
    Mare e Gradina Ta Doamne si multi prosti au sarit gardul cu poarta deschisa!!!

  12. Vreme trece, vreme vine,
    Toate-s vechi şi nouă toate;
    Ce e rău şi ce e bine
    Tu te-ntreabă şi socoate;
    Nu spera şi nu ai teamă,
    Ce e val ca valul trece;
    De te-ndeamnă, de te cheamă,
    Tu rămâi la toate rece.

    Cred că se potrivesc aceste versuri din “Glossa” lui Eminescu

  13. Cunosc o doamna cu facultate, pensionara, 70 de ani, care se uita cu religiozitate la prostiile astuia. O luam la vale incredibil de repede. Mai rau decat DD parca nici Gigi Becali nu e, cel putin n-a zis ceva de 20000 de euro/persoana. Iti amintesti puzderia de partide imediat dupa ’90? Pe Bratianu-Cartof? DD e cam la nivelul acela, cu marea diferenta ca sunt oameni care sa-l voteze. Oricum, la altii e chiar mai rau, daca ma gandesc ca Chavez e la putere in Venezuela de ani de zile (e acelasi gen de bufon). DD sper ca nu va ajunge chiar presedinte, desi e posibil sa-l vedem intr-o coalitie la guvernare. Ministru de Interne, sa caute toata politia pe Elodia.

    @ paul

    Draguta, poti lua cu lamaie sa-ti treaca. Sau sa te duci unde-a intarcat mutu’ iapa. Sau sa te-mpusti.

    Scuza-ma, Victore, dar nu suport teribilisme de-astea cu “popor de cretini” (in comparatie cu genialitatea celui ce face remarca, evident). Toti vor ca tara si poporul sa fie de nivelul nemtilor, dar scuipa pe unde apuca, arunca gunoaiele la fel, merg la slujba ca sa aiba de unde veni acasa, fenteaza pe oricine pune botu’, manele cat cuprinde, incalca regulile ca-s smecheri, etc., etc., etc., si-apoi e tara de cacat. Ca parca o fac de cacat altii.

  14. Vrabia malai viseaza si Dan Diaconescu postul de presedinte…..aiureaza. Stimati telespectatori va vorbeste (abureste) Dan Diaconescu victima megaciocoilor, amaratul din popor asemeni voua cu Rolls Royce la scara vilei.Daca voi iesi presedinte cabinetul va fi format din Ciumac ministrul justitiei,Salam la cultura,Nikita la interne Magda la turism si surpriza Doru Iuga la Educatie,ii plac copii deh si-o sa fie si-o sa fie in patrie prosperitate si veselie. Votati partidul Popoului!

  15. Mişcarea de centru dreapta = PDL (aripa Băsescu / Udrea) + PPDD + UNPR + PNG + per-mer şi ce s-o mai găsi + fraude + alte milioane de handicapaţi mintali care vor pune botul pe la ţară şi nu numai, la toată “circoteca” asta, care în final va arăta cam aşa : 70 % ei – 30 % noi. Opoziţia e slabă, slabă rău! Când o câştiga Băsul al … treilea mandat cu sustinerea şi fraudele Mişcării Populare cu domn’Dan în cărţi (că doar nu l-a scos băselu degeaba de la puşcărie ?), o să zicem cu toţii că n-am avut noroc pe lume.
    Suntem un popor “minunat” …

  16. Stimate d-le Ciutacu, scriu aici pentru ca inca nu aveti un post separat pe acest subiect. Urmaresc consternat cum, inca odata, ordinea de zi a discutiilor cade in aberant, toata atentia fiind captata de cablograma cu – vezi Doamne – potentialul conflict Romania – Rusia. Nu pot sa prind, nici macar pe scroll-ul televiziunilor de stiri, faptul ca Regele Mihai se va adresa Parlamentului, in ciuda unei opozitii demne de o cauza mai buna. Am impresia ca se servesc niste non-subiecte publicului larg, ca cele adevarate sa nu prinda vreun talk show in prime time. Si, mai mult, am impresia ca toti colegii dvs. sunt implicati in asta, fie voit, fie nevoit (din prostia care nu e rara in media). Cine a furnizat aceasta cablograma? De ce acum? Asta ar trebui sa fie preocuparea unui jurnalist, nu sa repete ca un papagal ce scrie in document si apoi sa intrebe invitatii “Dvs ce parere aveti?”.

  17. @Mihai S.: am parerea ca nu stiu ce-i ala “scroll”, ca au dat (inclusiv azi) la materiale cu regele de-mi vine rau si ca Gadea face deseara emisiune despre – ia ghiciti! – discursul regelui in parlament

  18. ce de surse???!!!!

    Ziarul Adevarul de azi:

    Potrivit unor surse liberale, în discuţii s-a amestecat şi liderul neoficial al PC, Dan Voiculescu, care le-a transmis liberalilor că Antena 3 se va orienta către mediatizarea candidaţilor PC, iar imaginea candidaţilor USL „nu se va face pe gratis”.

    evenimentul silei de azi:

    Conform unor surse social-democrate, disocierea USL de PC, în fapt de imaginea controversatului lider de onoare, Dan Voiculescu

  19. ehh, da’ e mishto cu sursele; liberale pt. adevarul(rusine dinu patriciu) si ‘socialiste’,hihi, pt evs.

    citesc si ma minunez ce scrie Cartianu (am un soi de masochism cateodata) si ma intreb daca nu miroase a petrol, a ce miroase?sa nu zic ‘pute’ ca au zis-o altii care aveau seminte intre dinti!

  20. @Marinelul JB: da, ne scoate domnu’ Dan din bezna. sa-i ia si pe Piedone si Vanghelie, sa fie echipa completa

  21. Ma pis pe mine de ras cand il vad cu steagurile alea in spate , ca un mare conducator ce se crede !!!… Salveaza tara , poporul , omenirea … Asa ceva nu a mai avut planeta !!!
    Asta e caz clinic , saracul !!!

    Daaaar … sa nu uitam ca se sta pana dimineata sa se uite la el !!!

  22. @Mihai S.:si daca ar fi avut loc un conflict militar intre Rusia si Romania?Ma declar paranoica,la momentul ala ma gandeam ca Rusia va ataca Moldova noastra prin nord.Da ,putea sa fie o provocare ,de aia si-a batut capul Sarkozy,mai tarziu si-a trimis oamenii in teritoriu pentru a vedea situatia.Sunt aproape de granita si la momentul ala m-am gandit la un conflict militar.Aparitia acestei stenograme e cu dedicatie catre Rusia care cere garantii ferme in privinta scutului antiracheta.

  23. @ Vitor Ciutacu: “scroll” e ceea ce ageamii dvs colegi numesc crol. Vezi Cambridge Advanced Learner’s Dictionary, definitia termenului scroll bar. Nu stiu de ce, dar cred ca stiati oricum.

  24. Cât pe ce era să caz într-o depresie profundă! Mi s-a luat o bolostâncă (vorba unui fost coleg) dupe inimă!
    Prevăz un viitor mai mult decât strălucit acestei construcții politice. Două secunde cât va dura, va face zgomot, apoi… 😉

  25. @Victor, crezi c-ai putea redenumi
    rubrica “Rezervatia cu imbecili” in
    “A revenit ţircusu’ in localitate, bre !!!” ?
    Ok, ok, e doar o sugestie, dar cind ma
    uit la ce arunca astia pe piata, am o
    curiozitate bolnavicioasa sa vad cine
    mai pune botul la aberatiile cu pricina.
    Psihiatrii ar trebui sa ia la puricat
    nu numai demnitarii, ci si cel putin
    5,000,000 capete de romani.

  26. @Mihai S: “Ageamiii” aia nu spun “crol”, ci “crawl”, o forma prescurtata a termenului “news crawl” (stiri in forma scrisa care “se tarasc” la baza ecranului).
    “Scrollbar/scroll bar” e un termen care se foloseste in IT, nu in televiziune.

  27. @Bubulea: 🙂 🙂 🙂
    @Mihai S: vezi ce nasol e sa fii aproximativ si sa te mai si falesti cu asta?

  28. Nu mai am rabdari sa ascult cretini din astia,Victore.Sa se duca dracului cu totii!
    @Marinelul JB:
    “reforma” domnilor Smith and Wasson e valabila si pentru nemernicii aia!

  29. Dar ce aveti cu el? Ciutacule tu te crezi in masura sa il comentezi atat de dur?Ai realizat tu ceva mai mult decat el? Eu am sa votez cu el pentru ca este un politician tanar si cu idei bune pe care le pune la dispozitia cetatenilor, eu am urmarit ieri emisiunea si am gandit fiecare idee in parte pe care a prezentat-o si cred ca daca vine la putere Romania o sa ajunga bine.
    Ce dovezi mai vreti ca sa va da-ti seama ca nu traim bine? De 20 de ani decand guverneaza acesti nenorociti nu s-a realizat nimic, si da, in Romania in acest moment chiar se moare de foame!
    Ciutacule te rog ia fiecare idee in parte care a spus-o Dan si adu argumente clare in care sa explici ca acele idei chiar sunt proaste.
    Astept Replay-ul tau, Multumesc.

  30. @Mihai S.

    {news crawler} == {news ticker} != {scroll_bar};
    1,07e+301 LOL (^▽^) well, cit traieste, omu’-nvata…

    referitor la “cablograma”, carui om sanatos la cap ii pasa de
    informatii d-astea tip “can-can” a caror credibilitate este
    zero (n-ai cum verifica, nu stii sursa, cine-ti confirma ?!)
    si mai ales, chiar crezi ca vei afla cine le furnizeaza daca
    te dai peste cap si-i pui pe jurnalisti sa se intrebe ?!

    apropo de asta, cica e si o teorie a detectiei care are
    treaba cu abilitatea de a discerne intre semnal si zgomot;
    tu poti distinge care dintre vestitele cablograme sint
    “pe bune” si care nu ?
    daca “se merita” sa-ti bati capul sa aflii cine le-a furnizat
    si “de ce musai acum” si daca da, imi scot palaria in fata ta.

    (in nemernicia mea, tind sa le iau pe toate “bulk”,
    tratindu-le ca baliverne cu aceeasi deferenta,
    nediscriminatoriu si nebatindu-mi capul cu ele deloc)

  31. Ce sa merit Ciutacule? Tu chiar nu vezi ca astia ne-au distrus? Zi-mi tu cu cine sa votez, cu Voiculescu? Ciutacule intelege ca nu este vorba de ce bani primesti tu de la Felix pentru posturile astea si ceilalti din trust.. este vorba de banii la toti cetatenii, eu am sa continui si am sa scriu si un post pe tema asta.

  32. @Razvan: mai du-te, ba, dracului! scrie ce vrei, da’ iesi naibii afara de aici. sunt satul de idioti ca de mere acre. imi provocati voma, limbricilor. sunteti si al dracu’ de multi, si inspaimantator de prosti. stati si va holbati noptile la un farsor care va promite din Rolls Royce ca dubleaza pibu’ si va da cate 20.000 de caciula, pentru efortul de a tine aprinse televizoarele si de a-l vota.

  33. @Victor Ciutacu. Definitia wikipedia a “news ticker” contine 10 referiri la scroll, deci imi sustin parerea :). Oricum, apreciez ca ai postat mesajul explicativ, sincer nu ma asteptam. Asta inseamna ca ai devenit 1% mai intelept si mai putin orgolios 🙂 – sau aproba altcineva mesajele 🙂

  34. altu’ care-i destept dupa Wikipedia? Dumnezeule, sunt blestemat!
    @Mihai S: in loc sa faci pe desteptu’ cu mine si sa nu-ti iasa, era de preferat sa te uiti pe Antena 3. toata seara a fost numai despre Regele Mihai, ca tot injurai tu-n pustiu ca ne lasam doborati de diversiunile Basexului si nu ne aplecam suficient asupra vitalei probleme a discursului aspirational al Mariei Sale in Parlament 🙂

  35. @Mihai S.:
    oricit mi-as dori, nu sint Victor Ciutacu;
    patratelele ce le vezi in dreptul postarii
    mele anterioare sint din cauza ca nu ai
    instalat suportul pentru o anumita limba
    in windoze :)) LOL

  36. La mine in oras ,pp-ul lui Diaconescu si-a cumparat activistii cu 100 lei de persoana.:)Incerc sa fiu si eu la subiect ,dar pe mine personajul ma amuza,e bine ca se crede important.Vad ca aici ,la subiectul asta ,lumea scrie despre orice numai despre senzationalul de mediocru Daaaaaaaaaan Diaconescu.Acum serios vorbind ,ce i-a casunat lui Gabi Firea pe Africa si Romania?Daca sunt puse pe acelasi nivel,as fi tare multumita,din Africa se trage licuriciul si impreuna cu Franta are niste interese de miliarde pe acolo.Parerea mea ca sunt mai tentante decat in Europa.Deci nu am inteles ironia lui Gabi.

  37. Nope. Nu ma intereseaza emisiunile cu regele, doar cele care arata fisurile in blocul “noi votam nu gandim”. Altfel, cred ca e nevoie si in tv de o alba ca zapada. O televiziune care sa faca reportaje adevarate, care sa-si aduca aminte de subiecte ingropate ca cel de azi, si sa le puna in lumina. M-a impresionat modul de intervievare din Inside Job, mi-as dori ca vreun coleg de-al dvs sa puna intrebari care au ca raspuns “putem opri camera?”. Cred ca daca actualul establishment, cu tot cu putere si opozitie, este la nivelul actual, e si vina presei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.