Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Hai să vă fac o deontologie tare sexoasă

Hai să vă fac o deontologie tare sexoasă

Hai sa presupunem ca – undeva, pe Marte, spre exemplu – prin mediile jurnalistice planetare ar circula un set de fotografii mult peste limita de jos a sexualitatii cu un fost ministru (etalon, in perceptia publica, al incoruptibilitatii si eficientei) si un jurnalist de opinie (apostol al moralei, intolerantei si intransigentei).

Sa mai presupunem ca, daca ex-ministrul nu (mai) are obligatii familiale, ziaristul are (nevasta si copil). Sa mai presupunem ca, la un anume moment dat, existentele lor profesionale s-ar fi contopit pana la patrundere (intraprofesionala, obsedatilor!). Sa mai presupunem ca, publicate in campania electorala a martienilor, fotografiile ar lasa planeta fara un prezumtiv parlamentar (si, ulterior, ministru) si ar lipsi o familie de tata si sot.

Sa presupunem ca un de sef de gazeta le-ar avea si ar fi in dubiu. Daca le-ar da, ar frange armonia unei familii si ar vaduvi planeta de un politician excesiv lucrat la imagine. Daca nu le-ar da, ar perpetua prezenta celor doi impostori pe scena publica. Deci: ticalos si eficient sau frecventabil si deontolog?

P.S. De azi bag iar carbuni la “Vorbe grele”. Kipintaci…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

111 thoughts on “Hai să vă fac o deontologie tare sexoasă

  1. Eu le-as da doar pentru ca nedandu-le ar putea fi folosite de catre cineva pentru santaj. Si daca va mai ocupa vreo functie publica, persoana poate fi santajata lucru care ii va afecta deciziile… si deciziile alea ne pot afecta noua viata…

  2. sincer, nu cred ca este corect, pentru ca nici jurnalistii nu sunt perfecti. iar interventia in viata privata chiar cred ca trebuie eliminata.il fut unii pe orban pt ca le are cu chitara si danseaza in discoteci, sa il pupe in cur, bravo lui. vasile lupu canta dumnezeieste la fluier si stia sa bea o caldare de vi…am baut si eu cu el. viata privata e viata privata si chiar nu mi-as dori ca informatia sa fie data de JN, daca tot esteca cineva sa fie neam de traista. sa nu ma injurati, fiecare are dreptul la o opinie

  3. Da-le drumul la poze.
    In final cind esti persoana particulara este treaba ta , fara doar si poate , ce faci in dormitor si mai ales cu cine si cu citi.
    Dar dacafaci pe persoana publica … pe presedintele ,ministru ,parlamentar… parca Nu se face .
    Daca ai probleme sexuale .. sau mentale NU te bagi in pria linie.

    IMI PLACE CA NU VA INTREBATI IN CE TARA AM AJUNS SA TRAIM UNDE OMORAM COPII , TRAGEM SI OMORAM IN PLINA STRADA MAI RAU CA IN VESTUL SALBATIC , BEIZADELE “LOADED” CU DROGURI TE OMOARA PE PLAJA … CA NU MAI POTI SA FACI O BAIE IN MARE….

    SA O TINETI TOT ASA … CU MONICI , ELENE ,, STOLOJENI , BERCENI … TARICENI SI CAMARILA .. DE RALUCI TURCANE

  4. dragilor, (fost) ministru cu perceptie de eficient shi incoruptibil? sau ministra?…:)
    iar jurnalistul o fi shi el pe la vreun hotnews, mare editorialist shi intervievator?… intreb shi io ca prostu’

  5. Pana azi credeam ca singurul ziarist de opinie si editorialist apostol al moralei, intolerantei si intransigentei era chiar domnul Victor Ciutacu! Sa mai fie oare cineva? Mai, sa fie! Complicat. Cu seful de ziar e simplu, remember replica surprinsa cu ani in urma cu sase mii de dolari, omul nu s-a decis cit sa ceara, dupa care urmeaza o noua dilema, sa ia banii si totusi sa publice ori doar sa ia banii? Mai iese de o taverna? Ce naiba, aduce OTV Bentley si o gazeta serioasa nu? Ca nu promovezi in Romania gandindu-te la binele altora. Domnule Ciutacu, un mare american anonim de celebru a zis asa: ” cred ca la un moment dat o tinara atacata de banditi e gata sa cada intr-o prapastie, cred ca exact atunci trece calare un tanar care se arunca si o salveaza, dar nu cred ca tocmai atunci si in acel loc se afla o camera care filmeaza totul.” Mai precis domnule Ciutacu, cine a facut fotografiile? Nu era si el acolo? Nu era cumva o intrepatrundere in grup? Nu sunt poate doua familii in pericol? Nu ne ziceti cine era fotograful?

  6. Si inca ceva, daca imi permiti: “nu-i permite deontologia” sa ignore subiectul? Haida bre, ce deontologie de ziarist in Romania, doar stii ca presa se face pe interes….

  7. @everybody: ma creditati cu prea multe cunostinte in aceasta speta. suntei liberi sa presupuneti ce vreti atat in privinta numelor celor doi, cat si al sefului de ziar, ca d’aia e democratie. inteleg freamatul produs in redactii si in interiorul unui important partid, insa nu va pot ajuta, momentan, la elucidarea misterului.

  8. Nu o faceti ,domnule Ciutacu ! De fapt, stiu ca nu o veti face, va distrati doar sa vedeti ce simte si gandeste romanasul si…ati vazut 🙂 Dar la ce v-ati fi asteptat ?

  9. Apropos de “kipintaci” :pastreaza si taci! Esti o persoana inteligenta si nu are sens sa te bagi in mizerie. Lasa-le altora abjecta placere.Cu stima pentru ceea ce ai facut si vei face, Lia

  10. Eu cred ca astfel de informaţii trebuie date imediat, pentru că e de interes public să ştim că un politician face astfel de lucruri. Dar aş prefera ca pozele acelea să nu apară în presă.
    E suficient să ştim povestea, nu mai e nevoie să îi tăvălim pe oamenii aceia prin noroi. Pentru că de oameni trebuie să avem milă, nu de politicieni!

  11. D-le Ciutacu,nu le publicati,da’invitatii pe amindoi la “VORBE GRELE”si ne-am prins cu totii!

  12. Daca ministrul nu are obligatii familiale nu vad de ce sa le dai publicitatii. Chiar daca ministrul in cauza ar fi unul corupt, nu e de datoria ta sa ii decizi soarta.

  13. familia respectivului nu trebuie sa sufere. n-ar fi corect!

    cit ii priveste pe ei, nu au facut nimic din ce nu se face pe acest pamant. nu da pozele!

    faptul ca dau din gura si pozeaza dpdv social in ce nu sant, e cu totul o alta chestiune!

  14. Politicianul si ziaristul sunt oameni maturi, ar trebui sa-si asume faptele lor, bune sau rele, dar copiii lor ce vina au ca s-au nascut in asa familii?
    Decizia iti apartine, dar gandeste-te si la pagubele colaterale!

  15. Ruxi, subscriu. Ma rog, sunt tot felul de intrebari ale caror raspunsuri conteaza.(Sa nu ma injurati): Unde au fost facute pozele? De catre cine? Si, mai ales, cat de imorala a fost treaba de fapt? Se prea poate ca nevasta jurnalistului sa stie, se poate ca relatia lor sa nu mai mearga de mult si sa nu ii pese. La urma urmei, e viata lor privata. Pe de alta parte, spunea cineva mai sus ca multe se pot coace sub un cearsaf. Adevarat. Deci, scandal, presa, posibile destituiri, aruncari cu noroi, etc, etc, mizerabile, meschine ETC-uri.

    Parerea mea e ca exista oameni specializati in asa ceva in presa din Romania. 🙂 Nu va murdariti pe maini ca nu are rost… Presa ar trebui sa se faca la un cu totul alt nivel. Si dv, dle Ciutacu, sunteti unul din putinii care inca o fac. Atat.

  16. Multe fecioare nevinovate-n lumea virtuala mestere 🙂 E mishteaux insa ce trafic fac nevinovatii astia pe siturile unde apar poze sau filme deochiate cu “d-ai nostri” si cum le si raspandesc frenetic. Deh , vorba romaneasca: “Doamna in societate si curva pe net ” . Sau nu era asa ?
    Dar chestiile astea sunt misto numai la altii, noi, Doamne fereste suntem popor crestin nici nu stim ce e aia “p***”…

  17. daca n-o dati , o vor da altii.asta-i soarta persoanelor publice .vom crede ca n-ati avut curaj si v-ati folosit de intermediari . daca nu apare ,ati fost pacalit…….!!!!!

  18. Pentru FLORIN@. Ne intrebam de ce suntem perversi? Ne intrebam de ce avem “doua fete”? Pai… da-o-n-masa Florinele! Cum poti crede ca un incorutibil are “O FATA IN SOCIETATE, SI ALTA… PRIVATA”? Conform opiniei tale – si nu numai – nu conteaza ce faci cu… ta, chiar daca este imoral!

  19. victore, mai bine faceai direct un sondaj. asa, esti mai mult decat sibilinic: ministrul o fi el sau o fi ea, seful ziarului o avea initialele vc sau nu, matale stii ceva concret sau nu prea… oricum, cine ne scapa de PLAGA numita monicutza are toata stima mea si ceva pe deasupra.

  20. Mai, COSTOCA ANDREI@. Daca nevasta-ta ar fi “incurcata” cu un altul, ai prefera sa nu afli? Ca, de, este gospodina buna si nu te intereseaza viata ei… privata. Bravo tie, Bibicule, Mache Razachescu!

  21. @brazvan
    E simplu. Ministrul este o ea. Ziaristul este un el (are nevasta si copil). Hai, ca nu e greu!

  22. ,, eu cred ca astfel de informatii trebuie date imediat,pentru ca este de interes public sa stin ca un politician face asa ceva”mai nenica da cati ani ai?
    daca ai trecut de 18ce crezi ca o sa vezi?
    -cea ce daca ai avea o oglinda ai vede la tine insuti atunci cand te aflii in asternut cu modela(imi place cum suna dar realitatea -i alta)si cat ti-ai dori sa vezi numai deastea!!!
    -daca ai trecut de treizeci,nu prea te mai incanta idea decat daca e in alt asternut.
    -daca ai trecut de patruzeci deja umbli la palmares pentru ca incep sa te bata ganduri negre.adica vrei sa dovedesti ca esti inca performant .
    si uite cum am ajuns acolo unde isi baga dracul coada.deja nu mai controlezi situatia si nu mai stii niciodata pe cine si de ce ai adus -sau te-a dus in asternut .
    indeobse se spune ca la varsta asta atingi un anume nivel de maturitate,un anume echilibru intre intelepciune si instincte.,se spune…..
    pana la urma e natural si omeneste sa se intample asa dar,intervine POLITICA .
    si pentru ca tot ce se intampla este circumstantial relatii la care tii se dovedesc a fi nepotrivite,prieteni de-o viata afli ca te tradeaza constant,si ca partenerul de viata triseaza la greu in relatia conjugala .
    si daca mai intervine si presa (ca doar de-aia se numeste asa )esti un om desfiintat
    la mai mare si s-auzim numa de bine

  23. scurt pe doi: sa fie aratate, discutate, disecate, etc. in alte tari democratice asa am vazut ca se face, si in state, si in australia parca mai era un caz, si prin europa, dar nu mai stiu exact unde.

  24. armonia e frinta deja , daca faptele sunt reale, iar planeta (natura )are oroare de vid (imparati goi ), nu-i duce grija .dilema reala am spus-o mai sus .

  25. 1. E o tehnica in presa de care ma indoiesc ca esti strain: scuturarea pomului. Cam asta mi se pare ca faci tu acum.
    2. Stai linistit ca si altii au poze, cu fosti ministri(fosti procurori), in Gara de Nord, inainte de 89.
    4. Intrebarea pe care o pui e…nici nu mai zic cum, ca imi respingi mesajul. Normal ca toata lumea ar vrea sa vada pozele!!Tu nu ai vrea?
    5. Ma zgarie pe creier(atat cat am) cand te aud vorbind de deontologie. De ce nu te faci freelancer? Ai avea mai multa credibilitate.

  26. Deontologia pe Marte se defineste la fel ca pe Terra? Dezmatul e pe bani publici? – Atunci sa se publice.

    Si ministru si ziarist – mai ales formator de opinie – trebuie sa aiba o anumita tinuta in pozitiile in care sunt. Si nu ma refer la pozitiile surpinse in fotografii. Cine nu respecta regula, iese din joc. Asa ca, pentru a doua oara, sa se dea “pozili”.

  27. din nefericire ,daca esti o persoana publica trebuie sa primesti,din toate partile,ce-ti doresti si ce nu,dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa distrugem vieti(mai ales cand mai exista si copii in aceste familii)si daca dam cat putem in imaginea acestor personaje nu inseamna ca numai ei sufera ci ,cel mai mult sufera copii lor ,care pe langa faptul ca sunt fii sa-u ficele acestor personaje mai trebuie sa supore si aceste mizerii intinse la maxic cat sa le influenteze si sa marcheze si viata lor.Urat,foarte urat ca se umbla la astfel de dedesupturi murdare.Si,mai tragic este ,ca cineva care publica asa ceva are impresia ca ne si amuza chiestiunile astea.Sunt perioade in viata cad faci si locruri care mai tarziu le regreti dar sa ajunga o batjocora ceea ce sa intamplat intre acesti doi oameni ,pana la urma,si asta doar pentru ca sunt persoane publice mi se pare o nedreptate si mai mult daca ex ministrul justitie nu mai are obligatii familiare cum spuneti dumneavoastra,cu toate ca are ,si inca mari(este mama si ade un adolescent acasa)nu cred ca este corect sa-i faceti praf imaginea cu asa ceva,sa nu mai poata sa-si priveasca in ochi copilul(care credeti-ma pe cuvant ca este un copil foarte frumos educat si foarte inteligent).Nu cred ca avem vreun drept sa dezvoltam astfel de subiecte inainte de a vedea ce implica asata.
    Scuze daca am fost cam lunga in opinie dar,este parerea mea si daca tot mi s-a permis am gasit de cuviinta sa scriu totusi si ceva ce cred ca este demn de luat in consideratie.Rog ganditi la copii lor mai intai de toate nu este corect fata de ei sa publicati asemenea imagini(daca exista)si ma indoiesc dar daca este asa ce daca??cui ii pasa??de ce toate astea ??ajuta pe cineva??la ceva?? nu cred.Astept emisiunile dumneavostra pe care le urmaresc cu destul interes dar zau asta nu cred ca va face cinste,este femeie inainte de toate si nu cred ca ar trebui judecata de noi.

  28. Respectul care vi-l port ma impiedica sa fac anumite comentarii…insa nu ma indoiesc ca n-ati ghicit. Nu merita sa va murdariti cu asemenea tampenii. Sunt convinsa ca veti avea nenumarate subiecte de discutat in emisiunea dumneavoastra.
    Succes!

  29. Ciutacule,
    O intrebare:
    Oare chiar trebuie sa te masturbezi pe blog?
    Pacat!
    De la tine chiar aveam pretentii!

  30. Pacat de familia lui si de banu public…
    Poate ca e mai bine sa le vada si lumea.. noi cu totii am mai vazut si avem experienta la capitolul asta. Observati ca romanii sunt dornici sa vada ce se ascunde in spatele oricarui scandal…? Devoratori de povesti amoroase, fie cu demnitari fie cu persoane publice. Dar in Romanica se poate orice..publicati pozele dragilor…:D

  31. Da-le in presa. Dar poti sa impaci si capra si varza. Mai intai, transmite-le respectivilor ca pot da in vileag chiar ei acest scandal, recunoscand public relatia. Avantajul pentru ei ar fi ca vor fi scutiti de aparitia pozelor respective in presa, ramanand doar cu scandalul nu si cu rusinea pozelor. Daca refuza, da-le. Sigur, pozele ar putea sa apara si din alte surse dupa ce ei vor recunoaste, dar s-ar umple de rahat doar cei ce le vor arata, in goana lor dupa senzational, ca nimeni nu ar fi dornic sa vada pozele respective, scandalul e cel ce conteaza. Asa ca da-le o sansa sa faca macar un lucru onorabil si sa recunoasca.

  32. TICALOS SI EFICIENT IN PRIVINTA POLITICIANULUI! Sper ca se poate si fara a implica ziaristul si, implicit, familia lui!

  33. Fiin’ca imi facui si adresa la “caiac” (adica la mistoo), cu nume sonor pe sextuala scena, zic sa ne povestesti, pe indelete, cum de ti-au parvenit tocmai tie aceste fotos interesante si de ce nu astepti momentul oportun – adica lansarea oficiala a campaniei. Tre’ sa ne asiguram toti ca pedeleii nu mai ajung in veci sa ne conduca, nu???

  34. eu tot nu inteleg care e problema presei cu cine se culca monica macovei????? adica it’s her problem !!! jumatate din cei care spun “da-le la presa” o fac pentru ca au chef de scandal. Apoi o sa spuna ca pe ei nu ii intereseaza astfel de povesti abjecte, in ciuda faptului ca vor urmari obsesiv cazul in fiecare revista de scandal pe care vor pune mana… Pe principiul toata lumea face rau la toata lumea se duce naibii tara asta. Daca vreti sa demonstrati ca un politician e corupt sau mai stiu eu cum, gasiti modalitati destepte. Politicianul Xulescu a furat, a mintit, a delapidat, a tras din banii publici, a cumparat terenuri, l-a influentat pe politicianul Zet-ulescu, a obtinut o functie prin santaj, etc etc. Vrem sa scapam de el. Sau macar sa aratam lumii ce fel de caracter are. Asa ca dam presei poze din dormitorul lui… Yes… asta da realizare !!! Ma rog… eu cel putin sunt satula de astfel de povesti. Ca oamenii in cauza pot fi intr-adevar niste gunoaie, asta e partea a doua. Prindeti-i cu ceva care sa demonstreze asta.

  35. completare: parerea mea e ca puteti mai mult, domnule Ciutacu. Ganditi suficient de mult si de bine incat sa le distrugeti imaginea in alt mod, daca chiar doriti asta 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.