Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Hai cu teoria conspiraţiei! Politică, frate

Hai cu teoria conspiraţiei! Politică, frate

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII

UPDATE: Preşedintele Germaniei a demisionat, în direct, că se poartă, pentru suspiciuni de corupţie. Orice asemănare cu situaţia din România e neavenită. Al nostru şi-a început primul mandat în calitate de inculpat pentru corupţie. Şi a fost declarat imun de procuratura anticorupţie…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

83 thoughts on “Hai cu teoria conspiraţiei! Politică, frate

  1. imi scapa mie, sau asta e un episod dintr-un
    film mai vechi ? (ghilimelele le puneti voi)

  2. Domule Ciutacu am vazut reportajul Andreei Berecleanu de pe A1. Sunt oripilat. Te rog sa ma crezi ca personal i-as impusca pe toti care s-au perindat prin pozitiile de conducere ale tarii. De ce asa ceva? Cu ce am gresit ca natie? Ce am facut sa trebuiasca sa induram atita rautate si atita ciinism. Bietii batrini si copii! Mi-am pus miinile pe cap si am ramas mut.

  3. Nene Ciutacule,nu-l mai chinui,nu stie de capul lui saracu’.Dupa “mitingul” de la Dabuleni nu cred ca mai sunt interesat sa-l ascult cum bate campii.Ca o parere personala,cu geoana invitat rating-ul va fi “de pe jos”.Dar poate nu asta urmariti,ci un drept la replica al “falanserului de la Dabuleni”.
    Oricum,va doresc o emisiune reusita !

  4. Vorbe grele…as avea eu o pofta turbata sa ii spun niste vorbe grele, dar nu cred ca ar avea vreun rost. Probabil ca o sa ii adresati dvs. intrebarile relevante la care nu a dat raspuns de 2 ani si ceva. Asta asa, ca sa nu murim prostanaci. Nu stiu daca o sa reusesc sa ma uit la toata emisiunea, mi-e teama pentru integritatea televizorului. Oricum, ”multumiri” pentru minunatii ani 2010-2012. Plus aia care vin pana in 2014. Sper sa candideze din nou la presedintie, asta ca sa se lamureasca odata pentru totdeauna cati l-au votat in 6 decembrie maruntind din buze.

  5. pe pincipiul lui Badea, conform caruia si o maimuta era mai buna in locul actualului, zic da, chiar mai mult, dar asteptam de la un diplomat care se pretinde sa nu mai invoce in apararea lui cele 5 milioane care l-au votat.si “dragostea” trece, cu atât mai mult cu cât a fost din interes.

    as avea o intrebare pt. domnia lui. si o pun repede fiindca subiectul e cald, presedintele (IN FUNCTIE ) Germaniei e acuzat de coruptie de catre parchetul german si se cere ridicarea imunitatii.la noi, pe cand, pt. fapte infinit mai grave?

    ce mai zice Uncle Sam ?

  6. Nu ştiu dacă domnul Mircea Geoană mai poate conta cu adevărat în “războiul” politic din România.
    Sincer, după episodul penibil când, în şedinţa reunită a parlamentului, pe vremea când era preşedinte al Senatului, Roberta l-a dat efectiv la o parte: “de acum prezidez eu”, Mircea Geoană a ieşit, pentru mine, din orice orizont politic.
    L-aş întreba, totuşi, dacă participă la şedinţele Senatului sau este şi domnia sa în grevă parlamentară sau cum se cheamă aia.
    Cu respect.

  7. Crezi ca omul asta mai are ceva sa ne spuna?Eu cred ca nu,a facut mult rau vizitandu-l pa Vantu si a daramat multe sperante de schimbare intr-o viata normala.Timpul ne-a demonstrat ca “gresala”de atunci nu a fost decat o mana intinsa lui Basescu,care trebuia sa ne mai calareasca 5 ani,sa ne mai stoarca.Acum a continuat tolerand ce se putea ,cat se putea ca sef al Senatului,incercand sa rupa USL prin anuntarea intentiei de a candida din nou la presedintie,desi hotararea coalitiei fusese alta si clara.E un personaj in care nimeni nu mai are incredere…poate doar Basescu.Daca ne gandim si la moralitate si bun simt,ar fi de discutat pozitia fata de Crin Antonescu,cel care l-a ajutat cu toate fortele si caruia a incercat acum cu tupeu sa-i puna piedica,fara pic de jena.
    I-ar face bine mult anonimat domnului Geoana!

  8. Ce pot sa spun despre un om,in care s-a investit incredere,speranta si a dezamagit.Vizita pe care i-a facut-o lui vantu macar i-a ajutat?!.Personal,pe persoana fizica,ca cel din politica,ne-am lamurit!Jocul de-a uite pisica,nu e pisica,tango-ul dansat in parlament,ba-s cu tine,ba-s impotriva,l-a facut sa se auto excluda.Lui basica i s-a potrivit manusa,instabilitatea lui de om politic,iepuras coconas,ca dovada ne-a ciuruit cu manutele lui geoana catindatul,pe care a trebuit,eu fiind simpatizant liberal,sa-l votez.Teoria a existat,sansa de-al zburataci pe basica era,practica insa ne-a infrant,plus voturile la minut.Credulitatea unora,naivitatea si tembelismul,au fost atu-urile cu care a marcat basica.basica se foloseste de astfel de oameni,no face,no name,no caracter,iar geoana a fost prada perfecta.Politic incepe sa dispara,il vor vota poate fo cativa din dabuleni dar atat,si-a compromis cariera politica pe mana lui,sau activist,in partidul care nu exista,rebuturi,unpr.Jocul la doua capete are si fundatura si el a intrat in ea!Sa patrunzi pe scena politica cu un nou partid iti trebuie cohones,reale si palpabile,el nu le are!Fenomenul Piata Universitatii schimba mentalul multora,votul fiecarui cetatean conteaza si cantareste mai greu.

  9. 50.000 la meci aseara si sa nu strige macar o singura data jos basescu… natie trista de capete plecate fara coloana vertebrala si cu un creier spalat.

    dupa ce facut ponta geoana incepe sa fie reevaluat 🙂

  10. De ce ii sapa pe Ponta si Antonescu cu plimbarile la marea poarta?
    Asa a primit ordin de la imparatie/ incrucisator?

  11. Victore, intreaba-l pe Mircea Geoana daca macar e constient de dezamagirea crunta pe care ne-a furnizat-o, pierzand pe mana lui alegerile pe care ar fi trebuit sa le castige fara probleme? Daca atunci cand se uita in urma, nu-i pare rau de greselile stupide pe care le-a facut: guvern cu PDL, vizita la Vantu etc.? Daca nu crede ca, pentru tot ce a facut sau n-a facut, daca pentru naruirea speratelor investite de cetatenii satui de PDL in el, ar fi cazul sa-si traga un glont politic in cap si sa dispara definitiv de pe scena publica?

  12. Fie ca-si face partid,fie ca-si face miscare civica,cine poate urma un astfel de conducator?In ce priveste PSD-ul,eu nu cred ca poate fi tratat ca un partid politic unitar,definit de o idee macar(nu de sloganuri)dupa care sa-l distingi.Ba da,o idee ar fi(comuna dealtfel multor partide),aceea de aspiratie la putere,cu tot ce aduce ea.

  13. Ca liberal libertarian si nu penelist de duzina, l-am votat ca sa nu iasa Base.
    Am consumat 1 kg de lamiie, ca sa nu imi fie greata si sa vomit.
    Te rog sa ii ceri lamiile inapoi, pentru ca e prostanac si nu merita sa pierd pe mina lui.
    Intrebari? Pantru cei ce fac parte din sistem nu ne trebuie intrebari, ci cit mai multe catuse.
    Sa nu stergi cu el pe jos, ca o sa ramina si mai murdar. Gunoaiele ramin gunoaie.

  14. Si eu il consider depasit. O sa urmaresc emisiunea, nu pe el. De la”Mihaela, dragostea mea!” m-am convis ca Iliescu avea dreptate si ca asta nu intelege nici acuma ce miza avea filmul in care juca. Un personaj grotesc, pe care eu am fost nevoita sa-l votez si care mi-a pricinuit multe frustrari! Sa pot, i-as trage un pumn in freza.

  15. Ma… Geoana asta, cand il auzi cum vorbeste, nu pare prost. Pacat ca din actiunile lui reiese cu totul altceva.

  16. În unele cazuri, mai potrivit este termenul de teoria constipației! 🙂

    (Întreabă-l dacă Mihaela chiar a apelat la concurența lui Manolea: Melisa&Vanessa)

  17. felicitari Victore. Astept cu nerabdare emisunea. Pentru mine Geoana a fost un fel de Jim Carter in politica Romaneasca. AS fost adus in fruntea PSD printr-o conspiratie si a fost exclus din PSD printr-o conspiratie.
    Poate ne explica de ce nu a cercetat fraudarea alegerilor din 2009 si mai ales cine din PSD a tradat. Tinand cont de faptul ca numaratoarea de la PSD a fost facuta pe baza proceselor verbale primited de la memebri PSD in comisii, trebuie sa fi aparut o diferenta SEMNIFICATIVA fata de numaratoarea PDL, dar si cea a Biroului electoral central. De ce aceasta diferenta nu a aparut. De ce a acceptat ca Ponta sa-i fie purtator de cuvant, iar Hrebe si Mitrea sa-i conduca campania, cand stia clar ca astia doi il urasc. Hrebe NU a pus nici o conditie pentru confruntarile televizate, ci a acceptat toate conditiile lui Basescu. De ce greii din PSD l-au tradat. De ce Nastase NU l-a sustinut si si-a trimis cea mai apropiata colaboratoare in campania lui Oprescu ? Anca Alexandrescu il ataca pe Geoana cu precadere si aproape il lauda pe Basescu (AA nu a facut asta de capul ei fara acordul lui Nastase).
    Intrebarea majora fcare trebuie sa i-o pui lui Geoana este de ce a candidat daca a mirosit ca grei din partid. incepand cu Iliescu si terminand cu combinatorul Hrebe, Nastase sau Mitrea, il vor sabota? Pe socru nu l-am pomenit ca el era pe post de curea de transmisie intre PSD si Base si asa cum ii facea temenele si nu se dezlipea de Geoana, tot asa l-a tradat si parasit cand i s-a cerut. As vrea o emisune incisiva si pe bune. Azi as vrea sa-ti fiu producator, dar am incredere totala in tine.

  18. PS
    De ce l-a acceptat pe “securistul” Guse in preajma sa? E clar ca asta a facut tot ce a putut sa-i distruga campania. Tot el l-a sfatuit sa mearga la Moscova si tot el l-a pus in legatura cu Vantu.

  19. Mai misca omu’ in viata politica ca sa isi faca el partid?Eu zic ca e mort pe plan politic.Maxim isi va obtine locul de senator la el acolo…cum era “azi in Dabuleni,maine in toata tara”….=)) sau vreun loc caldut, in functie de cat de bine va raspunde la dresaj.
    Si da…as vrea mult de tot sa-l vad din nou la prezidentiale…o daaaa…din 5-10% asta nu va mai iesi vreodata.
    Succes…am sa ma uit si eu de curiozitate…ca omul nu mai are ce sa-mi spuna ca sa ma faca sa-mi schimb catusi de putin parerea.

  20. cred ca Mircea Geoana e de multa vreme un exemplu de om politic ratat, e un fel de boc cu imagine mai buna. sunt curios daca e in vreo combinatie cu pdl

  21. zilnic se vorbeste de justitie si de coruptie.Desigur D-le Ciutacu si d-vs si foarte multi dintre romani isi amintesc de celebrul dosar de dare de mita 1 mil de euro dat chestorului (la acea data) Fatuloiu.
    Dosarul din noiembrie 2010 inca este in strea de “fond” iar astazi 17/2/2010 a fost un nou termen.Daca veti reaprofunda acest subiect ,respectiv dosar, veti observa desigur o dimensiune a ceea ce banul poate face din magistratura! cu respect!

  22. daca ma invitai pe mine aveam multe lucruri interesante de spus si jur ca faceai rating,cu bietul de el care ne va spune platitudini etc.etc….omul a pierdut contactul cu lumea reala

  23. update la update-ul tau, Victore.

    cica, e acuzat si ca “a intimidat presa”, cea care l-a acuzat de coruptie.

    off.Monica Macovei,ai vazut cum se face justitie intr-o tara cu adevarat democrata?Ti-as da un sfat:sa-ti cumperi rapid un sul de hartie igienica, fina de calitate germana!!!
    in timp ce slugoiului morar i se prelungeste mandatul!

  24. toti trag in Prostanac amintindu-i de vizita la Vantu, eu unul l-as intreba de ce nu a mers mai departe cu contestatia magariilor gen votul de la Paris??? a cazut in derizoriu cu PSD-ul lui cu tot, cu flacara violet si Aleodor Manolea

  25. Grea emisiune!Voi dubla doza de cafea,nu de alta,dar o spune Geoana ceva important pt. tara si adorm dreacu!
    Presedintele Germaniei si-a dat demisia si in urma intrebarilor insistente si repetate ale unor jurnalisti.Ori,la noi,i s-au pus presedintelui doar intrebari de doi lei(citeva puse de sexy Corina,dupa care se intepa cu Base,vezi Doamne!).Nu mai pun,ca de ani de zile presedintele nostru da piept doar cu “jurnalisti” de labe 1 si tvr.
    De multe ori,in timpul aparitiilor pe orice tema ale presedintelui,mi-as fi dorit sa fie intrebat invariabil de casa din Mihaileanu si daca are curaj sa sufle in fiola!Poate nu e timpul pierdut!

  26. Un tribunal a cerut retragerea imunitatii presedintelui Germaniei. Presedintelui nostru nu i-a cerut nimeni imunitatea…

  27. Da si eu sper (ca doara speranta moare ultima) sa aflu de ce doamne iarta ma am crezut in el, l-am voatat doar ca sa nu ii mai vad ochii care-i cad in gura lui base si sa nu ii mai aud ranjetul ala prostesc si l-am votat si el l-a mancat undeva si s-a dus la vantu cu o seasra inainte , deci prostia lui+ prietenul turcescu iata-ne cu baselu inca cativa ani pe cap.Oricum emisiunea v-a fi la superlativ, pt ca o moderati dvs, nu pt el ca invitat.Cat despre PRESEDINTELE GERMANIEI , ca merita sa scriu cu litere mari ala are cojones si demnitate si ii pasa de oamenii lui (scuze de vulgaritate), pe cand al nostru nu stie cum sa ne rupa.Felicitari colegei Andreea (pt care ma uit la stiri la voi si nu la pro) pt implicarea de a merge cu doctori in buzau la oamenii aia amarati, si voua celor din Antena 3 pt absolut tot.o seara reusita

  28. Nush daca aia din Germania is mai cu bun simt decat ai nostrii sau mai etici,probabil ca da,…dar marea diferenta dintre Germania si Romania cred eu ca este frica pe care o au aia de electoratul lor si indiferenta pe care o au astia la noi.La noi cand e prins unu’ si intrebat despre vila,masina,bani…etc…are un singur raspuns “si care-i problema?”.

  29. Felicitari inca o data, la q magazin cand deschizi paginea e poza dvs si cu articloul CIUTACU: NU AS FI DIFUZAT IMAGINILE CU BOC si intreg articolul dvs.Va recunosc valoarea, chiar daca dusmanii-ti poarta pica, dar nu au valoarea ta, e cam manelistic dar asta e adevarul.scuze

  30. Mda, apropo de prezidentu’ neamt si invartelile lui,neclaritatile legate de averea domnului geoana s-au lamurit? Si doi: locuinta de protocol a eliberat-o?
    PS Neamtu si-a terminat cariera politica in Germania. L-am putea insa chema la noi, ar fi o adevarata fecioara in bunatate de tractir. Scuze pt limbaj.

  31. am vazut ca in recenta vizita in SUA a spus cu cine s-a intalnit,ce a vorbit,a avut si un inteviu aranjat,foarte profi sa zicem, poate sa ne spuna cu cine s-a intalnit,ce a vorbit la moscova? despre vizita la vantu nu mai spun ca sunt redundant

  32. Victore

    Am doua intrebari la care m-as bucura sa raspunda Geoana:

    1. Geoana l-a propus pe cristi de la secu sa fie numit sef la SRI. A facut-o din proprie initiativa ? Daca da, ce l-a determinat sa il considere fit for the job. Daca nu, cine l-a influentat pe Geoana sa-l propuna?

    2. Ce ar avea de comentat Geoana la urmatoarea afirmatie: PSDul nu se prea grabeste sa faca anticipate pentru ca la ora actuala are loc un proces intens de “curatenie” in PSD prin care toti cei neloiali lui ponta-sarbu sunt eliminati de la conducere.

  33. La Wulff a fost chiar o nimica toata. A primit de la un prieten un credit de 500.000 Euro cu o dobanda de 4% pe an, pe care l-a platit demult inapoi, dar banca i-ar fi luat 5% pe an si de aici tot scandalul. A da, l-a invitat odata Lufthansa la first class, cand el avea bilete de economy, si a facut niste concedii pe la niste prieteni. Pentru toate astea opinia publica l-a calcat in picioare si nu a avut alta optiune. Bine, dar Germania e pe alta planeta…

  34. Hai cu teoria conspiratiei…Hai…Numai ca exista o problema.Daca mergem cu ea nu ne mai putem bucura de nimic, pentru ca traim tot timpul de ca si cum cineva ne-ar sufla in ceafa, indiferent de ceea ce facem. Si in majoritatea cazurilor, crede-ma ca nu conspira sa iti cumpere un tort sau un cadou ( cel putin mental ).Ori ca infiletezi un surub, bati un cui,incepi sa cositoresti niste tevi de cupru, parchetezi o camera sau ca tragi niste fire prin podea, nu scapi. Nu am chef sa traiesc in cu paranoia asta. Asa ca am gasit o carte D.I.Y. Book si cu cale sa ma transform in instalator si/sau bricklayer, pentru ca este mai simplu. Oricum am deja ceva experienta in instalarea de bucatarii, bai si centrale termice. Plus ca psihologia m-a invatat ca pot sa capat orice valenta in context social, ca pot sa imi transform proiectiile si introiectiile dupa bunul plac, prin implicatie ca pot sa ma adaptez, la contextele sociale, sub diferite forme. ACTOR PE SCENA SOCIALA. Tot ceea ce trebuie sa fac este simplu. Trebuie sa ma infiltrez mental in “pielea” instalatorului, mai si citesc ceva despre asta si gata “Totul Vine de la sine”.

    http://www.youtube.com/watch?v=JNwnf9RfH6o

    Un fel de Shang Tsung in context social!!!

    Oricum inca nu am luat o decizie, dar de un lucru sunt super sigur.

    M-am saturat de teoria conspiratiei, care de fapt pe mine unul, nu ma ajuta cu nimic concret. Pentru alti poate este utila, dar pentru mine nu. Cel putin eu unul nu am de gand sa imi pierd vremea gandindu-ma la ce s-ar putea sa gandeasca unul sau mai multi despre despre mine. Plus ca exista Paranoia negativa si Paranoia pozitiva. Paranoia pozitiva este aia in care traiesti in filmul ca te vorbeste cineva de bine si te bucuri in sinea ta ca boul. Exact ca in filmul Annonymus ( ala despre viata Contelui De OXFORD si a betivului Will Shakespeare )

    As putea sa o ard decorator ( aici am ceva mai multa experienta )

    Si cred ca as avea o viata mai simpla decat, gandindu-ma tot timpul ca imi sufla cineva in ceafa.

    Plumber or Brick Layer (Vis sau Realitate?!?!)

    As putea sa spun ca sunt un om multilateral dezvoltat, omul nou!!!

  35. Ce blestem să fi căzut peste poporul german de au mereu parte de politicieni cu un caracter slab care cedează în faţa dezvăluirilor de presă şi în faţa unei banale prăbuşiri a cotei de încredere? Politicienii lor spre deosebire de ai noştri care sunt”fermi” sunt nişte papagali, vaişamar de capul lor teutonic.
    Nu a auzit wolf,wulff, wolfgang ăsta de domnul Băsescu dă la noi? Să îi zică totuşi cineva să-şi bage bine minţile în cap şi sa nu mai facă pe nebunul neamţu, cu demisia lui.
    Diferenţele specifice între fraierul, papălaptele, Wulff şi jmecherul natural Băsescu ar fi: primul comite greşeli dar zice că a fost mereu corect, al nostru comite erori şi le asumă în totalitate(haha!), neamţu: “Germania are nevoie de un preşedinte care beneficiază de încrederea majorităţii cetăţenilor” al nostru băiat îşi bagă încrederea populaţiei în fundul domniei sale şi merge mai departe cu modernizarea statului, salvarea zonei euro, etc. fără să-i afecteze binenţeles “puterea de acţiune”. În treilea rînd Preşedintele german a fost “atacat fără menajamente pentru că a ascuns un împrumut, a profitat de vacanţe gratuite din partea unor oameni de afaceri bogaţi, iar apoi pentru că a încercat să facă presiuni asupra jurnaliştilor cu scopul de a împiedica publicarea informaţiilor”, al nostru ce a făcut în schimb: a pus în gaj flota, a făcut schimb de terenuri cu Căşuneanu Costel,şi-a dat o casă propriei persoane ca tot omul, cu un tupeu fantastic, a pus presiune pe jurnalişti prin organele statului subordonate domniei sale, toate dezvaluite de aceaşi presă nu în ultimele 3 luni ci un ultimii 7-8 ani cîţi or fi.
    E o diferenţă caraghioasă între atitudinea şi mesajul celor doi.

  36. Domnule Ciutacu ,

    poate puteti sa il intrebati pe domnul Geoana :
    -nu considera ca abordarea intalnirii finale cu Basescu din Joia -memorabila doar pentru ca era dupa vizita la Vantu- dinaintea turului 2 a fost una cel putin “subtire ” ?
    -ne poate spune macar acum in 2012 DE CE a fost la Vantu ?
    -de ce nu a ales sa DEMISIONEZE din orice functie PSD dupa pierderea aproape “rusinoasa” a alegerilor 2009 ? ( cu toata frauda portocalie oricum a “ajutat” mult si prestatia lui …)

  37. Un raspuns pe bune daca scoti de la el toata emisunea si tot merita. Sunt curios ce-i cu tovarasul dar imi va fi taaaare greu sa-l ascult.

  38. Auzi Victor totdeauna m-am întrebat cum o fi oare sa-ți traiesti viata la foc continuu așa fără nici un răgaz,noi oamenii de rând terminam serviciul punem cheia in cui si acasă cu noi cu una alta probleme familiale bucurii si suparari dar voi….??? tot timpul aici tot timpul implicați luptind pentru o cauza care vouă ci se pare dreapta si corecta( a nu se înțelege si interpreta sub nici un fel caci ași contesta asta) Voi când luați un break de la asta? If any!!!!!!!Va salut cu respect pe toți .

    V

  39. Neamtu’ tot neamt! Ne-a bagat in sedinta si sper ca demisia in direct sa-i fi sunat si marinarului pe la urechi precum glontul, desi el niciodata nu va parasi nava, bla-bla-bla! Cat il priveste pe geoana, de ce nu-l lasati sa se odihneasca in pace? E un subiect rece.

  40. @Comisarul: e meseria noastra, nici un secret. solicitanta, intr-adevar, da’, daca-ti place, merita. cand ne oprim? de regula, cand cadeam sau nu mai avem loc in piata media.

  41. @urs289:
    +1, G-one ca politician e terminat, over;
    poate sa mai cistige p-acolo prin The Buleni
    ceva voturi ca sa aibe si oamenii aia
    “o pila la Bucuresti”, desi nu cred.

    @Dimitrie: paranoia e de un singur fel:
    “toti sint nebuni, numai eu sint desteppppt !”.

    Acu’, apropo de tradari, suriul bagat in sale
    pina la plasele si alte daraveli, imi aduc
    aminte de “Ticalosii”, unde baietii aia n-aveau
    mama, n-aveau tata, si si-o trageau in vazul
    lumii, si-si inodau cozile oricind cu oricine,
    putin pasindu-le de pastratul aparentelor.

  42. BUNA DL. CIUTACU, AI VAZUT CUM O ARD AIA DE LA romaniatv, CLIPUL CU DONAREA DE SANGE IA INSPIRAT SI PE ENGLEZI.

    HAHAHA…. PROPAGANDA BASISTA ESTE MAXIMA ….
    CE COTORI!!!

  43. Întreabă-l tu aşa, dacă ţi-i voia, why on earth ca să nu zic altceva :mrgreeen: s-a dus naibii la Vântu. Dar pe bune.

    În rest, tot pe bune, dacă Ponta voia vizită relevantă în SUA, îl păstra în PSD şi-l ruga să-l ducă de mânuţă. :mrgreen:

    P.S. Poate faci tu o emisiune cu greii şi mai uşureii PSD şi-i întrebi ce naiba se întâmplă cu partidu-ăla, chiar aşa l-a/i-a terminat Băsea? Fără emoticon.

    Şi altceva: tare ce ai scris tu, împreună cu link-ul aferent, da, după părerea mea, cel mai tare text despre treaba cu curu-lui Boc e ăsta

    P.S. 2. De unde rezultă că Badea te-a plagiat cu curvele virgine. Sau voi aveţi aşa, un fond comun? 😆

    3. Într-adevăr, “e frumoasă de pică”. Cred că îţi dai seama că eşti mai important decât tine, din moment ce unii îţi spun aşa ceva, ca şi cum ai fi din familie.De-asta eşti adevărat, chiar dacă mă enervezi uneori. :)Uneori, foarte tare. Alteori, nu. 😛

  44. Coane! Daca-l ai pe “prostanac” in fata pune-i intrebari desucheate.Oricum stiu ca tot despre rapita va vorbi. Vorba lui Badea : adorm oile de plictiseala cand mesteca ala platitudini.Pentru mine va ramane vesnic “foca de la circ” pe care-am votat-o ca pe magraon nu puteam pune stampila.Asa ca sa-i spui ca multe din milioanele alea de voturi cu care se lauda au votat o foca de fapt.

  45. Domnule Ciutacu, cred ca e o buna oportunitate de a investiga, intr-un dialog cu Geoana, ce se intampla cu virajul brusc, in lanul de porumb, a lui Victor Ponta, chestie care pe multa lume a lasat cu gura cascata.

    Cum se face ca Ponta, a devenit brusc, mai “Melescan” decat Papa, vorbeste putin si atunci mai mult da din falci, decat comunica… si e mai tot timpul cu treburi, peste ocean.

    Daca asta e opozitie, ce se intampla la ora actuala in RO eu sunt Popa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.