Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Gotan, Partidului Poporului, Metallica…

Gotan, Partidului Poporului, Metallica…

http://www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w&feature=related

N-apucă omul să plece de-acasă şi să se rupă de televizor, că ia ţărişoara foc. M-am întors ieri de la orezărie odată cu intensificarea isteriei dezbaterii publice privind neconstituţionalitatea amputării pensiilor şi, în căutarea unei oaze de linişte, am plecat la concertul Gotan Project. Fără să fie neapărat visul muzical al vieţii mele, mi-a fost bine fără isterie, într-o lume decentă şi linştită. Până când…sms-ul îngerului păzitor a rupt vraja: Dan Diaconescu a fost pus în libertate! Am plecat, la sfârşitul concertului, să bem un şpriţ la nişte prieteni acasă şi să vedem ce mai era de văzut la ora aia din la Campionatul Mondial de fotbal.

Odată ajunşi la destinaţie, aproape concomitent cu sosirea eroului popular la OTV, am făcut ce nu-mi putem închipui că se va întâmpla vreodată-n viaţa asta. Ne-am uitat ore-n şir la Televiziunea Poporului! Recunosc smerit că am adunat azi-noapte – oscilând între hohote isterice de râs şi minute întregi când nu puteam articula – mai mult OTV la un loc decât în ultimii 5 ani. Am văzut o Românie-n mic: We are the Champions, lansarea proiectului Partidului Poporului, tort, cătuşe, Axinte, sms-uri, colegi entuziaşti, lăutari, operatorul varicelor, mulţumiri şi răfuieli în direct. Bănuiesc că, dacă uluiala organizatorilor evenimentului tv n-ar fi fost atât de mare, s-ar fi putut aranja să vină-n studio şi nea Sandu Cocoşatu cu grătarul de mici.

Dincolo de inedita, surprinzătoarea şi simpatica ofertă a lu’ domnu’ Dan de a-mi muta grabnic tonomatul la OTV, cu tot cu preţioasa-mi persoană, care a avut meritul de a-mi readuce zâmbetul pe faţă într-o perioadă cu tot mai puţine astfel de prilejuri, mă gândesc cu groază că azi plecăm, pe fondul proaspătului anunţ despre mărirea TVA la 24%, pentru juma’ de zi la Sonisphere. Oare, la noapte, pe răcoare, după Metallica, o să mai avem stat sau ne-ntoarcem la organizarea tribală?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

100 thoughts on “Gotan, Partidului Poporului, Metallica…

  1. nu m-am uitat la otv;diaconescu e prea mic;totul e o diversiune,iar Vladescu e”dezamegit”…in ce tara trista si imputita traim……

  2. Domnu’ Vicepresedinte, tara va asteapta in maritul partid cu dl Dan in frunce! Ocazie de ocazie!:)))

  3. Diaconescu ca Diaconescu…. problema este ce ne facem cu astia? Cum, cand sau DACA mai scapam de pdl si Basescu. Daca nu?

  4. Diaconescu a fost cel ce a dat semnalul de pauza intre si intre a fost un mijloc intre celke 2 scrutinuri asa si acum un miez de …oricum tot respectul dar cred ca a facut-o de dragul viitorului rating , cat despre kktu asta de tara in care traim pot spune ca suntem umiliti batjocoriti tarati in mizerie dar rezistam , stie cineva de ce ?

  5. Ma uitam si nu-mi venea sa cred ce circ mediatic imi era dat sa vad aseara. Daca n-as fi stiut ca e adevarat as fi crezut ca e unul din circurile ieftine gen ginere pentru mama sau sa te prezint amantului etc…Am auzit si eu de oferta de schimbare a jobului care ti s-a facut de catre DD si stii cum te vad acolo? Ca pe un vin de vita nobila la o masa goala.

  6. Mai exista acest post OTV?Eu il credeam de cativa ani decedat. Nu ma intereseaza porcariile pe sticla diaconesciene.Si asta si-a adus aportul din greu la prostirea prostilor. Cat de vinovat sau de nevinovat este, va decide justitia celor pe care ii chema sa hahaie sau sa ne spuna cum isi calca pantalonii si ardea sigurantele. Indiferent despre cine este vorba, sunt total impotriva incatusarii pe timpul cercetarii penale, exceptand indivizii foarte violenti. Oricum in tribul lui Bashinescu nu functioneaza prezumtia de nevinovatie.

  7. La trib o sa ajungem datorita sistemului fiscal.In economie e ca in natura nimic nu se pierde nimic nu se castiga.Sistemul fiscal croit de escrocii care de 20 de ani paraziteaza economia si societatea este fundamental injust, centrat pe venituri si nu pe avere si consum.Averea ramane la fel veniturile sunt pe cale de disparitie.Averile hotilor sunt protejate de escrocii astia.Sper ca hotii sa se ingrase cat mai mult sa nu-i mai incapa chilotii si la craciun cand trebuie taiati porcii sa fie in forma maxima.

  8. Diaconescu va fi viitorul prezident ales de prostime. Toti pietarii care-l iubeau pe Base si-au transferat sentimentele asupra lui Diaconescu.

  9. Domnu’ Ciutacu, vedeti sa nu va vina oaresce ganduri daca baietii de la Metallica vor canta cumva si niste cantece de pe albumul “Kill’em all”…:)))

  10. …vârf 7,7 punct de rating?!
    Nu pot crede! Hai că, să zicem, o,7 reprezintă cei care şi-or luat lada cu bere, popcornul, sămânţele, alunele (ce-o mai fi de ronţăit 😛 ) şi-au chemat la “dezmăţ” care-cum pe mamă, pe tată, pe amici, să râză copios, după atâta stres şi supărare, dar restul? Să fie atât de mulţi aceşti… (că nu pot ca să-i numesc, doară mă ştiţi, nu arunc cu injurii în Anticameră 😉 )
    P.S. Periculos!Tot aşa (pe râsu’ nostru!) o ajuns un alt clovn, unde o ajuns!

  11. Buna Victor!
    Iti multumesc pentru ca, datorita tie, am descoperit Gotan Project!
    Shame on me dar, pana vineri, nu auzisem de ei. O colega de serviciu era incantata vineri pentru ca urma sa mearga la Gotan, este innebunita dupa tango.
    Am intrat si eu acum pe site-ul lor, am ascultat cateva melodii si imi place ce aud, cred ca si-au castigat un nou fan 🙂
    Cat despre Dan Diaconescu, pot sa pun pariu la modul cel mai serios ca, daca va candida, el va iesi presedinte. Va avea electoratul PSD-ului, PDL-ului, PRM-ului.

  12. DOAMNE CE PENIBILA EMISIUNE A FOST ” ELIBERAREA LUI DIACONESCU ”
    Lautari , Axinte , ode de multumire si automultumire , imbratisari interminabile … apoi luat fiecare minut la analizat : ce pat a avut , grosimea saltelei , pozitia celui din dreapta , celui din stanga !!!…
    Daca ajunge si asta presedinte … chiar ca plec din tara asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Victore , stiu ca ti-a facut o oferta la televiziunea lui si poate ca ar fi convenabila , nu stiu , dar … sa stii ca esti cu MULT mai superior felului de a face televiziune …
    Stii la ce ma refer !!!

  13. HUOOO!!!! pensionarilor. Ati bagat tara in rahat!!! Rusine

    Semneaza: Basescu

  14. Salut! Te-am vazut la Sonisphere…
    Oare vom mai respira aerul de libertate,normalitate, civilizatie, macarpentru cateva ore ? superb Metallica

  15. Pă criza asta chiar era nevoie de rating. Televiziunea lu’ popor tre’ să facă lucruri mari. Atunci când un arestat preventiv îşi anunţă catindatura la Preşedinţia României, live sau înregistrat, se cheamă că avem o elită clasa I.
    De altfel constat că e o reţetă de succes. În 2004 Zăus se arăta hărţuit de pesedei pentru dosaru’ Flota. În 2009 Jijinho se arăta hărţuit pentru dosaru’ de sechestrare. Ambii au reuşit, au fost aleşi de popor! D. Diaconescu are cam aceleaşi şanse, că vorba ceea, banii făcuţi din media, sau pe alte căi(?), nu tre’ să prinză mucigai, fără să beneficieze şi poporu’ într-un fel sau altu’.

  16. CHIORul e tare in toate si asa l-au invatat baietii cu ochii “mov”, trebuiesc minim 3 planuri de rezerva!
    Dar la “NOI” prolstia e mare, ca nu doare…..SA TRAITI CUM ATI VOTAT, ADICA BINE DACA ATI UITAT!

  17. Metallica?!!…
    Emite cu cel mai tare ţignal, antitotalitar…
    din “Master of Puppets”:
    “… come crawling faster
    obey your master…
    … master of puppets I’m pulling your strings
    twisting your mind and smashing your dreams…”
    Altfel… collateral damage is collateral damage… continuaţi! Ne place!
    Brake’you’r’legs…and fuck you’r pride!…

  18. T.V.A.-ul va afecta si pretul lenjeriei de lux? Adica,pentru o pereche de bichini rosii,va fi nevoit sa mearga din nou Vladescu la Amsterdam? Asta intre doua sedinte in care se gandeste,plin de intelepciune,la nevestele amicilor! For him,”nothing else matters!”(ca sa nu fiu pe langa cu postarea!))

  19. Eu nu ma uit la otv, dar cred ca prin felul cum se comenteaza porcaria asta cu D. Diaconescu, se face prea mult caz de nimic, pentru ca asta e , un nimic. Mai bine am face ceva constructiv, decat sa dam atata importanta unui om de nimic si balivernelor lui.
    Nu merita nci macar un comentariu negativ. Pentru mine nu exista!

  20. Domnule Ciutacu!
    Nu obisnuiesc sa fac pariuri,dar o voi face de data asta!Pecat pariem ca toata mascarada cu zeroteve si iubitul dom’ danut a fost aranjata in complicitate cu intaiul degustator al tarii??Pe cat doriti Dvs!De ce??simplu….o sa vedeti in curand cum o sa inceapa dom’ danut sa dea in opozitie(care cica ea l-ar fii dorit arestat)si in posturile tv care nu sunt de partea kmerhilor portocalii??ce partid,ce presedentie??o noua incercare de a lua mintile romanilor si asa imbecilizati de acest guvern mizerabil..
    Timpul va decide cine va castiga pariul…

    Off topic-parca va vad intr-un cosmar,in studio la zerotv,impartind masini si case alaturi de doamna pora…la un nou concurs: ” votezi pe chirou si ramai fara un chior in buzunar”

  21. @Vecinul: fiindca nici nu vreau si nici nu ma poate obliga nimeni

  22. La cat de scarbita sunt de clasa politica, mai ca l-as vota pe Diaconescu la viitoarele alegeri,pentru a le da un vot de blam.

    Circul continua la TV,vad tot felul de scenarii apocaliptice. Marirea TVA-ului era de asteptat, cel putin nu va creste fiscalitatea asa cum s-ar fi intamplat in cazul cotei unice, insa ceea ce ma deranjeaza e culpabilizarea (in)directa a pensionarilor vizibila in toate discursurile lui Boc, Vladescu, chiar si unor asa zisi analisti economici/bancari.

  23. Peste tot , toata lumea spune ca majorarea taxelor E DOAR INCEPUTUL !
    CAT O SA-I MAI LASAM , FRATE PE ASTIA SA-SI BATA JOC DE NOI ???
    CUM ADICA E DOAR INCEPUTUL ???…CHIAR NU POATE NIMENI SA-I OPREASCA ???
    UNDE-I MAREA OPOZITIE ?… FACE DOAR ” SEDINTE FOTO ” PE LA TELEVIZOR ?
    CE MAI ASTEPTAM ? SA NE SCOATA IN STRADA SA NE-MPUSTE CA SUNTEM PREA MULTI ???
    AR FI O IDEE !!!… VLADESCULEEE…POTI SA MA IEI CONSILIER , TI-AM DAT O IDEE GENIALA !!!

  24. Victor întreb şi eu ca Moromete, unde mergem, omule încotro ne îndreptăm? fiindcă bine nu a fi deloc…

  25. IN LOC SA VA INTREBATI CE JUSTITIE AVEM PE VOI VA INTERESEAZA CALITATEA PROGRAMELOR OTV,SI CE MORALITATE ARE DIACONESCU…SA INTELEG CA DACA MAGDA A DANSAT PE MASA LA OTV GATA TREBUIE INCHIS SI EVENTUAL EXECUTAT AVEA DREPTATEA MIRCEA BADEA CAND ZICEA ‘DOAMNE CE TARAAAAAA’

  26. Felicitari d-ule Ciutacu ptr.felul in care i-ati luat apararea “Micului Mogul”. Nu vorbim despre modul in care acesta intelege sa practice meseria de jurnalist (e de apreciat totusi ref.doar la tv.poporului ca este un foarte bun om de afaceri, din nimic a facut bici, si totodata sa ne amintim inceputurile acestuia la Tele 7ABC cand a dat dovada ca poate face si emisiuni si dezbateri serioase).
    Vorbim pur si simplu despre cetateanul Diaconescu arestat fara probe si indicii temeinice in intelesul art.143 cumultiv cu cond.impuse de art.148 C.proc.pen. si prin infrangerea garantiilor impuse de art.5 din Conventia EDO.ACESTE LUCRURI SUNT STRIGATOARE LA CER PENTRU FELUL IN CARE SE INTELEGE INFAPTUIREA ACTULUI DE JUSTITIE DE CATRE PROCURORII DNA (a se vedea si lipsa de competenta reliefata de motivarea din referatul cu propunerea de arestare si faultarea grava a lb.romane).Nu vorbim de vinovatia/nevinovatia lui Dan Diaconescu, Antonie Solomon, …………….,vorbim despre incalcarea drepturilor procesuale si despre incalcarea drepturilor omului prin luarea unor masuri cu caracter EXTRAORDINAR (devenite uzuale in Romania) in scopul santajului psihic.
    Pentru luarea dvs.de pozitie, a doamnei Dana Grecu, a d-lui Mircea Badea ati dovedit ca aveti coloana verticala si meritati TOTI felicitari (lucrurile normale au a ajuns sa ne impresioneze).Iar ptr.Dan Diaconescu “LA MULTI ANI IN LIBERTATE!”

  27. Victor,
    Ca a iesit DD din celula nu ma mira deloc, e doar o “basina” mediatica. Sunt convins ca cel mai iubit fiu al poporului se foloseste de el pentru a fabrica un partid nou-nout.
    Sa nu ne mire daca DD ajunge prim-ministru pana la iarna. Vom vedea …

  28. Sa ne intoarcem la organizarea tribala?! Dar nu am plecat niciodata de acolo!

  29. e atit de …….. stupid, imi cer scuze pt lipsa de inspiratie in fata unui asemenea show, incit singura intrebare care se naste in mansarda mea este: Ba timptitule (DDD) ai avut licenta sau copywright sau ce mama dracului ai putea avea nevoie sa difuzezi toata greatza aia de spectacol pe muzica lui Freddy Mercury?

  30. Acest D.D este de un penibil de neimginat!In galeria asta de giboni in mainile careia se afla acum puterea,numai el ne mai lipsea!Acum il avem!…Sa va fie de bine cei ce votati asemene specimene!!!!!

  31. scuze Victor:
    in legatura cu DDD: eu cred ca il voi vota pe el si nu pe Crin, asa cum am facut anterior. Victor, te rog sa il asculti pe Dan, a spus aseara niste chestii foarte interesante si adevarate, in premiera. Asculta-l pe el, nu pe altcineva, si spune-mi sincer daca nu il vei vota pe el.

  32. a spus ca l-au chemat intr-o camera alaturi de Geoana si de un super om de afaceri ; asta din urma i-ar fi zis sa-l sustina pe Geoana, DDD a zis ca-l sustine, s-a razgandit Geoana pe urma, a crezut, ca si Crin, ca daca vine doar la Realitatea si Antena3 va castiga…fals, are dreptate Dan in tot ce spune.
    Cum e posibil, Victore, ca voi, televiziunile, sa ne mintiti pe noi, poporul roman, in halul asta? Ati pus in seara aia de alegeri sondaje din burta, toti ati facut asta, in afara de OTV; ne mintiti in fata si apoi spuneti ca telespectatorii OTV sunt prosti, etc….macar DDD nu minte. Pana acum nu ma uitam la OTV dar ascultandu-l pe DDD ii dau mare dreptate. El va ajunge prsedinte, pun pariu pe ce vrei tu!

  33. Stii ceva, Victor? Sunt convinsa ca ai sarit in apararea multor oameni, dar putini ti-au multumit de atatea ori asigurandu-te chiar ca daca e sa ai nevoie ai un loc acolo. Incearca sa privesti dincolo de circ, manele si isterii. DD a cautat sa multumeasca tuturor celor care nu au tacut sau nu l-au atacat. Pentru mine si cei din jurul meu Gadea a fost o mare deceptie. Modul in care a vorbit despre averile lui DDsi despre DD in situatia in care el era dupa gratii dintr-un abuz nu a fost deloc decent pentru ce am sperat ca reprezinta Mihai.

  34. Corect! Din acest motiv parintilor tai nu le va fi niciodata rusine cu baiatul lor.

  35. Ce-as mai putea adauga,inafara faptului ca ma bucur ca ai dovedit inca o data ca esti OM nu numai jurnalist de marca.Din pacate Mihai Gadea este o foarte mare deceptie.
    Sa-ti pastrezi,indiferent ce s-ar intampla,coloana vertebrala dreapta!!
    Scuze ca ma adresez ca si copilului meu,dar am o varsta.Succes!!!

  36. .Parerea mea despre Dan Diaconescu este ca si-a cugetat bine miscarile de intrare in politica si mai cred ca,nacar un deget, este si BASESCU bagat in asta,sau ,poate,Prigoana.Acesti oameni se promoveaza singuri prin circul provocat de ei sau in jurul lor.Sunt trei personaje pe care le detest cu adevarat,desi nu sunt singurele.In legatura cu acesi oameni nu poti sa nu vezi scenarii diverse.Este un mod de-a fi al lor.Viata ar trebui sa ne invete ca in ultimii 20 de ani am vazut multi oportunisti si multi ticalosi intrand in politica.De aceea suntem in acest punct acum.Desigur nu mi-a placut modul de arestare al lui D Diaconescu,n-ar fi bine sa se procedeze in acest mod niciodata.Totusi nu cred ca am vazut ceva adevarat.Minciuna,prefacatoria,oportunismul,smecheria mi-au lasat multe semne de ceva pus la cale,poate,de servicii,de unele servicii.Sunt ingrijorata de modul de reactie al publicului si al unora din presa,al unor politicieni.

  37. eu cred,ca circul cu arestarea a fost de fapt relansarea otv-ului. multumim din inima bashescului.

  38. a fost ceva senzational la sonisphere!am bagat shut-uri si beri la greu si am iceput sa tip cat pot de tare la anthrax,la megadeth mi-am menajat un pic vocea ca sa pot sa dau tot ce am din mine la slayer.am bagat niste red bull dupaia si 2 shut-uri ca sa am energie la metallica.abia astept sa vina la anul in tara, asta daca o sa mai existe tara.

  39. Cu riscul de a ma repeta, circoteca a functionat perfect! Marele Papusar a regizat ireprosabil si au iesit pe plus amandoi! Iar maine poate suntem in matriarhat cu Nuti Saman !”Nu credeam sa invat a muri vreodata!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.