Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Gotan, Partidului Poporului, Metallica…

Gotan, Partidului Poporului, Metallica…

http://www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w&feature=related

N-apucă omul să plece de-acasă şi să se rupă de televizor, că ia ţărişoara foc. M-am întors ieri de la orezărie odată cu intensificarea isteriei dezbaterii publice privind neconstituţionalitatea amputării pensiilor şi, în căutarea unei oaze de linişte, am plecat la concertul Gotan Project. Fără să fie neapărat visul muzical al vieţii mele, mi-a fost bine fără isterie, într-o lume decentă şi linştită. Până când…sms-ul îngerului păzitor a rupt vraja: Dan Diaconescu a fost pus în libertate! Am plecat, la sfârşitul concertului, să bem un şpriţ la nişte prieteni acasă şi să vedem ce mai era de văzut la ora aia din la Campionatul Mondial de fotbal.

Odată ajunşi la destinaţie, aproape concomitent cu sosirea eroului popular la OTV, am făcut ce nu-mi putem închipui că se va întâmpla vreodată-n viaţa asta. Ne-am uitat ore-n şir la Televiziunea Poporului! Recunosc smerit că am adunat azi-noapte – oscilând între hohote isterice de râs şi minute întregi când nu puteam articula – mai mult OTV la un loc decât în ultimii 5 ani. Am văzut o Românie-n mic: We are the Champions, lansarea proiectului Partidului Poporului, tort, cătuşe, Axinte, sms-uri, colegi entuziaşti, lăutari, operatorul varicelor, mulţumiri şi răfuieli în direct. Bănuiesc că, dacă uluiala organizatorilor evenimentului tv n-ar fi fost atât de mare, s-ar fi putut aranja să vină-n studio şi nea Sandu Cocoşatu cu grătarul de mici.

Dincolo de inedita, surprinzătoarea şi simpatica ofertă a lu’ domnu’ Dan de a-mi muta grabnic tonomatul la OTV, cu tot cu preţioasa-mi persoană, care a avut meritul de a-mi readuce zâmbetul pe faţă într-o perioadă cu tot mai puţine astfel de prilejuri, mă gândesc cu groază că azi plecăm, pe fondul proaspătului anunţ despre mărirea TVA la 24%, pentru juma’ de zi la Sonisphere. Oare, la noapte, pe răcoare, după Metallica, o să mai avem stat sau ne-ntoarcem la organizarea tribală?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

100 thoughts on “Gotan, Partidului Poporului, Metallica…

  1. “Nu cerceta aceste legi,
    Că eşti nebun când le-nţelegi!
    Din codru rupi o rămurea,
    Ce-i pasă codrului de ea!
    Ce-i pasă unei lumi întregi
    De moartea mea!”

  2. otv…piesa importanta in imbecilizarea romanilor.
    stiti cumva ce rating a avut?

  3. Metalizeaza-te pe din interiorul tau, sa fii puternic si rezistent la ce urmeaza! Auditie placuta cu ciutacii(sigur fara Idol;)))

  4. Nu-l urmaresc pe DD sau OTV, am vazut si eu acum ceea ce ai pus pe site. De ce esti surprins? Oamenii aceia, marea majoritate, lucreaza pentru el, prin urmare isi primesc banii de la el. Daca DD ar fi infundat puscaria, ei ar fi ajuns someri. Ceea ce nu ne dorim pentru niciunul dintre noi.
    Din pacate la Sonisphere nu pot ajunge. Din motive financiare.

  5. cum s-a procedat cu Dan Diaconescu, cum l-au luat saltat mascati este dezgustator… abia astept sa vad daca Basescu, Udrea, Boc se vor mai duce la OTV- televiziunea poporului.
    La cat de cazuti in cap sunt unii romani, nu ar fi exclus ca urmatorul presedinte sa fie Diaconescu.

  6. Doamne fereşte! Această televiziune să se ducă la naiba! Cu tot cu “realizatorul” Dan Diaconescu, care a contribuit la prostirea prea multor români. Faptul că, la un moment dat, a început să-l pupe-n fund pe Băsescu şi clica, e doar cireaşa de pe tort.

    Te vrea pe tine? Măi, ca să vezi! Şi altceva ce mai vrea acest clovn?

    Noroc că nu sunt alegeri europarlamentare!

    Am scris şi eu câte ceva, sigur mai sunt multe de spus şi, poate, MAI la obiect.

    CLOVNULE, VEZI-ŢI LUNGUL NASULUI, CLOVNULE CE EŞTI TU CLOVN! SĂ NU CUMVA SĂ-ŢI VINĂ RÂNDUL, IMEDIAT DUPĂ BĂSESCU & COMP!

  7. n-am mai ras atat de cand exista atomic tv klumea si ma uitam la clipul “frate, frate”.
    fac pariu ca partidu` poporului (btw averescu se rasuceste in mormant) fuzioneaza curand cu noua generatie sau cum dracu se numeste partidul lui becali.

  8. Stai si te crucesti că acesti oameni chiar se iau în serios,asta dacă nu ne aflăm în fata unei piese atât de bine regizate,încât să nu mai stii care este realitatea si care fictiunea.Trist este că audienta este mare;am întâlnit pe un drum scurt făcut azi o mare densitate de comentarii.Si ne mirăm unde am ajuns.

  9. Daca place sau nu place ,Dan Diaconescu si OTV-ul lui este o alta problema .Ceea ce vreau sa spun este ca m-am saturat de toata isteria DNA ,de toate aceste arestari si perchezitii ,de judecati in miez de noapte si sentinte date la rasaritul soarelui .Tot acest circ il vedem la televizor si stam ca prostii ,incercand sa deslusim ce se ascunde in spatele acestui spectacol .Eu stiu doar atat ;intr-un stat de drept, unde legea functioneaza,justitia trebuie sa fie independenta . Abuzurile de orice natura nu au nimic de-a face cu normele ce stau la baza statului de drept.Daca Diaconescu se face vinovat de incalcarea legii ,atunci organele in drept sa actioneze si sa aplice sanctiunile prevazute .Daca exista dubii asupra modului cum si-a adunat averea mogulul din Caracal sunt institutii financiare care trebuie sa faca lumina .Restul este circ otevist. Acum ,domnule Ciutacu ,am sa ma refer la ceea ce ati scris in urma cu cateva zile in legatura cu emisiunea DVS.Sigur ca v-ati saturat si DVS. si noi care va urmarim de invitatii pe care-i aveti .Sigur ,ca am vrea si noi altceva ,un chip nou si o minte proaspata .Stiu emisiunea Vorbe grele este o emisiune de dezbateri pe teme politice .Dar ,v-ati gandit o clipa ca in tara asta toata lumea face politica ,ca toti vrem sau nu vrem discutam cu prietenii ,vecinii ,colegii ce se intampla in Parlament ,in Guvern ,in birourile Cotrocenului ? Din acest motiv v-as da o sugestie ;o data sau de doua ori pe saptamana [pentru inceput] aduceti oameni de pe strada si daca veti sti sa intrati in sufletul si mintea lor s-ar putea sa aveti surprize .Transformati emisiunea intr-o Poiana a lui Iocan si poate veti descoperi ,ca dincolo de lumea politicienilor si a deontologilor, care-si recita seara de seara lozincile,exista si o alta lume .Sunt sute de studenti care termina stiintele politice si vand in Molluri ,in timp ce fostii merceologi si chelneri sunt senatori si deputati.Sunt atatea minti luminate de invatatura ,dar care s-au dat la o parte scarbiti de realitatea de zi cu zi.Cautati si invitati in emisiunea DVS. astfel de oameni .Va fi mult mai interesant decat ce vedem zi de zi ,seara de seara .Aceleasi figuri obosite colindand toate televiziunile si spunand aceleasi fraze idioate .Este o simpla idee.

  10. asta e tara in care traim!!!!!!…se pare ca traim in lumea lui Basescu,Boc,Udrea,Videanu..etc…nu am inteles niciodata mascarada asta..vin si te ia cu zeci de mascati..cu catuse..de parca ai omorat pe cineva….iar cei care ar merita asta..din pacate inca ne conduc tara……….

  11. cea mai buna alegere a fost cand am dat delete la postu’ otv, si raman la aceeasi parere ca diaconescu a fost doar o diversiune si sceneta proasta de a mai credibilita dna-ul si diaconescu a mai reusit sa invie otv-ul cu aceasta ocazie

  12. Stiu ca il apreciati pe Adrian Paunescu; si eu.Spre surprinderea mea inteleg ca dumnealui este mare admirator al lui Dan Diaconescu; cel putin acest lucru imi devenise foarte clar din agitatia starnita in jurul lui D.D. cu ocazia punerii lui in libertate. Cum am putea afla ce dedicatie i-a facut Adrian Paunescu lui Dan Diaconescu?

  13. Si daca tot traim intr-o tara in care mogulii ne conduc (asta fiind laitmotivul discursurilor politice)de ce sa nu mergem noi mai departe si sa ne imaginam urmatoarea ipoteza: PDL a pierdut capital electoral “garla”,iremediabil…in tot acest timp, opozitia si in special PSD ( partidul maselor de rand, cel putin pana acum ) castiga in sondaje de le ies ochii. Oare ce solutie putem suspecta ca au gasit actualii guvernanti? Pai foarte simplu, dati-le oamenilor alternativa “noastra”(s.n. Partidul Popular OTV !!!), ca doar nu ne permitem sa pierdem iar in fata PSD. Si stiti ce..va merge. Foarte simplu…tot ce-a facut pentru ei opozitia actuala va fi uitat, c-asa ne sta in fire. De ce sa fim recunoscatori celor care ne-au sustinut interesele cand ne era mai greu, lasa ca oricum altii sunt mai buni. Si uite asa, ne indreptam tot intr-acolo unde vor ei, nu unde ar trebui sa ne dorim noi, asa se scrie istoria in Romanica. Cu stima, cetateanu’.

  14. Dupa Base,DD?????????????????Luand in considerare nr.de cretini care populeaza tarisoara,ar fi chiar de mirare sa nu fie urmatorul presedinte.<> si <>sa faca de bine si sa mai astepte cateva ture.

  15. Si in acest mod simplu, dar foarte eficient, DD a bagat adrenalina in vanele OTV. Daca mai trage si o linie pe nas… nu o sa mai fie nevoie sa va aplecati in fata ratingului OTV. Va revolva chiar si din picioare, pe fuga!

    DD ar trebui pus sa faca un perpetuum mobile. Se pare ca are “randamentul” in ADN.

    Televiziunea fara rating este ca fotbalul fara goluri. Sistemele de joc nu mai sunt atat de importante, cata vreme castigi meciul. Istoria consemneaza rezultatele, chiar daca golurile au fost date din offside, cu mana sau dupa un fault la portar.

    Iar DD a demonstrat ca stie sa faca in asa fel incat sa nu vada arbitrul.

  16. A murit partidul de dreapta pdl,vreau sa vad oamenii de afaceri care ii mai sustin pe pedelisti.Nu urmaresc otv.

  17. N-am rezistat mai mult de 3 minute privind la OTV.
    Ma intreb daca PD-L-istii vor mai frecventa OTV-ul cu un moderator(mogul), cercetat penal.
    Boc a trecut la planul B (facut de…pe genunchii Elenei), asa ca pensionarii tot nu vor scapa de foame.Dar planul va “deraja” sponsorii PD-L.

  18. Pana la urma domnu’ Dan a demonstrat ca are coaie fata de nea jiji . Unu a declarat cand a iesit din parnaie ca nu-i mai trebuie nimic si ii pupa in maciuca pe procurori si judecatori , iar altul a anuntat ca isi face partid politi si ca se mictioneaza pe ei de procurori . Sunt curios acum , cine este mai inteligent si mai bazat ?? nu neaparat financiar

  19. Poate nou infintatul partid al dl. Diaconescu va salva falanga disperata a PDL-ului si astfel popularii europeni vor avea vajnici reprezentati pe aici.
    Faina sceneta cu arestare, pacat ca actorii sunt sub-mediocri. Tragic este ca a avut un succesuri nebune, demonstrand calitatea publicului.
    O tara tragico-comica ….

  20. Traiasca obstea sateasca! Traiasca organizarea tribala! Duca-se dracului toti care s-au apucat sa ne strice pacea obsteasca, de la Burebista (care ne-a scos si via, al dracu’ barbos!) la Basescu (care ne-a omorat cainii, ne-a distrus drumurile si ne-a suit tigania-n cap, printre multe altele)! Executia rituala cu plugul ii paste pe toti astia! “Cand nu vom mai putea rabda,/ Cand foamea ne va rascula,/ Hristosi sa fiti,/ nu veti scapa/ Nici in mormant!”. E asa sigur Base si haita lui de criminali ca-i apara securistii, cred ca-s Dumnezeu pe pamant daca i-au pus pe umflatii aia scarbavnici sa-i pazeasca cu glont pe teava cand urlau mosii la ei?! Pai, mai bine murim impuscati de securisti decat inghetati in case si lihniti de foame.

    Sandu Cocosatu ar face mai mult spectacol decat toti ciudatii lu’ Dan Diaconescu Di-rect la un loc! Barem ala are si rezultate palpabile in urma demersurilor sale gurnalistice…

  21. Don ciutacu, dvs ca jurnalist, va intalniti cu personajele astea publice, le vorbiti si le puteti da si sugestii. Dom’le, sa-i spuna cineva lui dan diaconescu ce imagine ofera milioanelor de telespectatori cu dantura aia ruinata! Ca are vile, case, apartamente, masini de fite, avioane, ozeneuri, am priceput, dar sa nu-i fi trecut prin mintea aia de ziarist al secolului 21 ca prima obligatie in fata siesi dar si a publicului, este un aspect decent si ingrijit?! Nu cred ca exista dovada mai mare de nesimtire, prost gust si dezinteres, ca neglijarea aspectului fizic si-n primul rand a danturii! Desigur, exista milioane de romani fara dinti in gura, dar sunt niste bieti salariati si pensionari care zic bodaproste daca se mai gaseste ceva de mestecat si-n gingiile alea amarate! Sa faci insa parada cu averea ta de zeci de milioane de euro si sa n-ai bunul simt sa-ti pui dintii, e fie prostie grava fie nesintire crasa! Si nu-i singurul, o multime dintre cei ce apar la tv arata ca dracu’, de nici nu te mai miri de ce telespectatorii decad si ei, fizic si moral, cu exemple de-astea jalnice.

  22. Oameni buni OTV+Diaconescu= start tv,nu va place puneti pe stop , va place beliti ochii si ascultati palavragelile lui,in rest totul este ,,0″.mai bine cititi blogul lui Ciutacu aveti de invatat ceva

  23. Avem parte mai nou ca români de două televiziuni, una naţională aleasă mereu de către factorul politic şi una a poporului aleasă dinspre factorul politic; – cele mogulice îs o specie aparte, unele, altele pare că nu îşi strangulează realizatorii când vine vb de critici la adresa portocaliului – … una se zice că este publică şi prin urmare imparţială, cealaltă s a constutuit privat şi se zice că a devenit între timp populară adică publică;

    pe la care s a perindat şi marinelu fie cu premii de dat şi reclamă mascată la vin, fie cu ameninţări voalate, fie spre a arunca cu noroi pe obrazul naţiunii prin ticăloşia minciunilor săvârşite sau impuse cu înjosirea românilor;

    dar nainte de toate a fost acea pâine, aparent dulce dar îmbibată cu euri care se va fi dovedind amară pentru viscere, „a arestării” venită după cum am mai spus firesc, într un calm şi aproape surâzătoare agitaţia fiind numai ingredientul neapăratului prolog al circului… astfel că deruta a ţinut, minciuna s a săvârşit iar nada şi a consumat efectele la televiziunea poporului unde în direct asistat de poliţie şi cu cătuşe, neapărat cu ele fiindcă vor fi simbolul viitorului politic, şi a consumat intrarea în politică omul vremilor…

    Dacă ar fi să gândesc o ipoteză de himere aş spune că marinelu din praf în ochii electoratului a ajuns să fie luat drept hula împotriva naţiunii iar secta lui „politică” să fie o sminteală suficient de bine aşezată împotriva naţiunii cât să dispară doar la un mic, scurt şi cuprinzător referendum (ceea ce pare a fi imposibil de propus astăzi fiindcă nu i o alegerea nici în acord cu interesele UE, fiindcă măsurile de bir şi înrobire trebuiesc cu orice preţ impuse, şi nici spre interesul „clasei politice”, ca să nu mai zic de biserica naţională BOR care tace chitic prin nalţii ei ierarhi care ar cam trebui să i mustre pe frauduloşii neamului pentru injusta îmbogăţire dar mai ales pentru înjosirea neamului românesc la înrobire şi bir)… şi totuşi iată că i merge şi le merge…
    astfel, poate că marinelului i o fi trăsnit prin minte să mai săvârşască o sectă, oricând colaterală dar şi mereu dispusă la alternativă care culmea ticăloşiei să mai şi poarte numele poporului iar ca simbol să aibe mâinile încătuşate şi care să fie refugiu dintru cosmetizare sau dintr o cameleonică stare de supravieţuire (dacă lu oprea i a mers cu traseiştii de ce nu ar merge şi de data asta, atâta vreme cât naţiunea în general stă şi jubilează la tv ul poporului se poate face orice sub ochii injectaţi de pâine şi circ)… sau maculat şi simplu marinelu o vrut să l răsplătească pe partenerul să de afaceri cu un show de toată mila şi miru lumii… în fine era doar o himeră

    La asemenea imagini nu poţi avea altă reacţie decât aceea a abandonării într un râs mai ceva ca la comediile cu proşti…
    În aceeaşi măsură este fatalmente incredibil ce se petrece…

    Asta pe fondul neconstituţionalităţii tăierii pensiilor dar nu şi a salariilor DAR mai ales pe ridicarea tva ului; stau şi gândesc dacă nu cumva chiar asta s a urmărit;
    oricum măsurile sunt cam la fel iar dacă tăierea pensiilor şi reducerea salariilor afecta doar o parte din naţiune au rămas prevederile cu reducerea salarială dar s a mărit tva ul, poate şi cota unică dar mai ales români pe drumuri prin disponibilizări astfel că am impresia sau din puţ am ajuns într un lac fără fund…

    nu ştiu de ce dar am impresia că întregul carusel al grozei acestor măsuri a culminat până în acest stadiu în care dacă nu treceau măsurile împotriva pensionarilor şi bugetarilor să se ajungă la măsuri şi mai tiranice de bir şi înrobire împotriva naţiunii române.

    Şi uite că UE mai dă tacit un comunicat de condamnare laxă şi fmi iarăşi se uită urât şi măsurile totuşi se aplică aşa bine camuflate de câte o arestare or un show… în timp ce udrea mai desface o şampanie iar „clasa politică” mai trage câte o zavistie de ochii naţiunii ca mai apoi jos la bufet să înceapă distracţia ticăloşiei împreună… poate chiar udrea şi dă tonul nu doar şampania…

    Oare la OOOteveu poporului va urma senzaţional exclusiv şi în direct apariţia unui mesia iluminat care să aducă dintr o dată pacea şi liniştea lumii să stârpească sărăcia şi să aducă lumii bucuria perpetuă asta fiindcă fericirea este doar un ţel Hiristic tot mai de neatins azi nu i aşa?

  24. O veste cu rezonanta nationala; Dan Diaconescu candidat la Presedintie in 2014!Dar in prealabil va trebui sa treaca prin travaliul facerii Partidului Popular.

  25. peste ceva timp basescu va fi din nou la otv si va dezvalui ca stia de nevinovatia lui dan, dar ca un presedinte echidistant nu putea interveni si apoi spre final va face si o dezvaluire:”spun ceva in premiera,chiar daca trecea de curtea constitutionala eu nu promulgam leea pensiilor.eu le-ma spus de la inceput ca nu asta e solutia”

  26. “Am avut impresia, ieri, cand l-au incatusat pe Diaconescu ca este o facatura. El avea ratingul scazut, facea pe tema asta 150 de emisiuni. ”

    ziceam pe acest drag blog in urma cu cateva zile…eram indoit de cum pot gandii astfel :))

    Sper sa nu trebuiasca in 2014 sa aleg intre diaconescu si udrea ca nu stiu ce ma fac, imi va fii foarte greu sa aleg.

  27. Te urasc!!! Si eu vreau la Metallica! A… orice dorinta antreprenoriala va fi anihilata o data cu cresterea TVA-ului. Oricum majoritatea produselor erau deja mai scumpe la noi, unde sa mai cresti TVA? Si nu poti sa te bazezi pe faptul ca “isi vor reduce nesimtitii din profit” ca nu au cum. Trebuie sa-si acopere riscurile foarte mari pe care sunt nevoiti sa le suporte intr-un stat ca Romania. Stii ca inainte sa vina FMI cu decizia lui nebuneasca, Romania era intr-o panta ascendenta? Stii ca ceea ce face el se numeste interferinta in treburile statului si ca ast lucru chiar ar putea reprezenta o problema de securitate nationala? Toti au gasit scuza cum ca FMI, marele creditor, trebuie sa-si asigure un anumit deficit bugetar pentru a-si putea recupera banii…pentru ca acesta ar fi singurul motiv care i-ar legitima sa interfereze in deciziile statului. Dar imprumutul e rambursat de BNR din rezerve, ergo riscul lor e 0. Nu exista conventie care sa poata legitima impunerea unor masuri atat de dure, in conditiile astea. Asa ai putea spune ca Guvernul poate sa incheie o conventie cu SUA pentru a renunta la suveranitate( si ceea ce implica ea, RESPONSABILITATE, ca asta-i partea mai nasnoala) si sa-l lase pe Obama sa guverneze tara pentru o eventuala suma modica.:)) Nu stiu cine are interesul sa ne bage in buda…dar aveam planuri mari pentru FMI si ceea ce fac e contraproductiv. Si daca noi am venit cu ideile astea sinucigase pentru ca ar avea nevoie de sponsorizare Guvernul, atunci suntem niste criminali si ne meritam soarta. Mai decredibilizam si FMI-ul pe deasupra, un FMI care ar putea fi folosit in scopuri mai productive. Nici nu stiu care din variante mi-as dori sa fie adevarata…si nici nu stiu ce a lasat PNL-ul in urma sau cat de grava e situatia in Romania. Tati a zis la un moment dat ca au smanglit vreo cateva miliarde in ultimele luni de guvernare dar habar nu am daca are dreptate. Plus, cine stie cat a mai furat PDL-ul intre timp! As vrea ca cineva sa ne spuna care e pe bune situatia tarii…cu riscul de a scoate mizeria la suprafata.

  28. @luci: pun pariu ca l-ai votat si pe TB… iar ai pus botu’ la vrajeala ieftina, iar vei alege cu curu’… sarman popor roman, cat de imbecil esti!

  29. In legaturia cu rolul Romaniei in noua ordine mondiala, trebuie sa reamintesc ca in anul 2008 s-a tinut un summit NATO pe teritoriul acestei tari. Secretarul general NATO Jaap de Hoop Scheffer a numit acest summit „piatra de hotar în evoluţia NATO”.
    Legendele Sumeriene pomenesc despre „timpurile dintâi” si despre muntele EDIN, muntele unde „ Maica oamenilor si a zeilor” isi avea casa si „gradina”.
    Papa Ioan Paul al II-lea, in timpul vizitei sale in Romania, a numit aceasta zona, „gradina Maicii Domnului”.
    Nu ramane decat sa urez Romaniei bafta si sa sper ca-si va asuma cu incredere sarcina extraordinara oferita de soarta.

    –Sfarsitul lucrarii mele de licenta….:)aceasta a fost conlcuzia SUPREMA in cadrul capitolului, Concluzi.i

  30. Shuu…am mai scris un comentariu lung inainte dar a disparut…dubios! Era foarte important!

  31. N-am fost niciodata la masa de interogatoriu-prietenesc a securistilor specializati pe acest tip de interogatoriu dar, de cate ori privesc/priveam D.D.D. aveam impresia ca asa se desfasurau!
    Kiar ma gandeam cateodat’ ca e o televiziune pt. …skizophrenici…no ofense.

  32. p.s. superbe aceste piese muzicale ! Multumesc pentru ideea de a le populariza!
    Ultima aduce un pikutz cu J’Trotale.

  33. Daca pentru infiintarea unei formatiuni politice Dan Diaconescu se sprijina pe ajutorul celor cu care a impartit celulala, vai si amar de capul lui!

  34. Ma bucur si Multumesc d-le Ciutacu pentru clipul Metallica. Asa da. Si asta e o cale pentru demanelizarea Romaniei. Concerte METALLICA, AC/DC, RAMMSTEIN, in curand IRON MAIDEN – UP THE IRONS -, cu cat mai multe, cu atit mai bine. Urasca maneaua, urasc basinismul, pentru mine cele doua sunt identice. METAL IS FOREVER:
    http://www.youtube.com/watch?v=4-HZ_u1zfC8
    and again UP THE IRONS

  35. Scenarita, nescenarita, parca devine normal sa ai catuse la maini, chiar ceva artistic…si chiar un motiv de lansare.Cam asta este democratia noastra.

  36. Victore draga clar ca ai cu nervii!N-am mai ras atat de ani de zile!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

  37. Stiti ceva Domnule Ciutacu, eu m-am gindit ca ar trebui consolidata o mare UNIUNE nu partid, din afara granitilor, din America, Canada Australia, formata din niste oamenii care au facut niste scolii in occident si au o vasta experientza occidentala, si sa vina in Romania sa mature jegurile astea comuniste, pentruca vreau sa va spun ca astia deja au pregatit parte din eii copii, nepotii finii si asa mai departe, nu frate sa nu credeti ca ELENA UDREA va fi propulsata ca presedinte nuuuuuuuuuuu este alta femeie..fata lui Basescu care la anu va prelua conducerea partidului, ascultati ce va spune texanu, dar chiar in aceasta luna incep pregatirile pentru aceasta formatiune si eu in frunte

    Aurelio texanu Presedinte iar consilierii prezidentialii Domnul Ciutacu, Donmul Radu Tudor, Domnul Mircea Badea si Domnul Stan Domnul Gadea nu sa stea sa faca emisiunii noului partid, cu ceii 4 muschetarii punem Romania pe picioare, vorbesc foarte serios asteptati o saptamina si vo=i publica si Statutul acestei UNIUNII si programul dar pentru inceput mi-am ales CONSILIERII

  38. Nimic decat un alt meir,poate o sa ti se para ciudata alaturarea, dar asta e, autohton, spalator de wcuri publice si de chiloti.Poate o sa pacaleasca pe cativa dar de mult nu mai reprezinta nimic pentru nimeni.Acum lumea are alte prioritati de genul ce fac astia cu noi si cu tara noastra.Eram sigura ca o sa incerce sa profite de pe urma arestarii dar carligul s-a rupt,imaginea in catuse nu impresioneaza,fum fara foc nu exista si sa nu-mi spuna ca nu stia ce se intampla pe tarlaua lui.DE LA GARSONIERA LA ROLLS SI AVIOANE E CALE LUNGA.Se pare ca el a gasit solutia imbogatirii rapide.Prea mult am scris si nu merita.

  39. Mai nea victore, las-o mai moale, ca ai post asigurat la OTV, daca te dau astia afara. Din pacate acolo nu te mai pot urmari, pretind ca n-am facut o facultate degeaba si mai pastrez inca …ceva grame de intelegenta.

  40. Buna seara,

    Daca va candida Dan Diaconescu la presedentie…vai de capul nostru!!!

    Cum a fost la concert la Metallica?Abia astept sa vina si fiul meu sa imi spuna cum a fost-iubeste foarte mult aceasta formatie.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  41. Da, draga Victore, am ales dintre cele enumerate mai sus si pana la urma singura chestie autentica e Metallica. Pentru tine si ceilalti care inteleg, “Nothing else matters”. Cu alte cuvinete, ne raman doar chestiile adevarate pentru a putea trai cu un scop. Auditie placuta !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.