Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Fuga de partid

Fuga de partid

Important este că o cauză apolitică oarecare – în loc de „sport, natură, tinereţe” sau „mişcarea contra statului” putea fi la fel de bine şi „salvarea melcilor de supă” – a reuşit să mobilizeze, fără buget de promovare sau campanie publicitară, cam tot atâţia oameni câţi adună cu sforţări cele mai mari partide politice sau confederaţii sindicale când vor să-şi arate muşchii. Că, într-o ţară ce părea inertă şi resemnată, oamenii încă găsesc resurse de a se mobiliza, de a se coaliza…

Pe fruntea aceluia care va reuşi să capaciteze, în beneficiu propriu, energiile latente scrie câştigător(…)Dacă Badea ar fi fost vreun descreierat muşcat de ideea de a da cu „huo” sub porţile ferecate ale Cotrocenilor, o bună parte a mulţimii l-ar fi urmat pe traseu plină de entuziasm. Din fericire, nebunu’ n-are, cel puţin deocamdată, străfulgerări politice şi viziuni mesianice.

Varianta integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Fuga de partid

  1. Nu-mi place cand se loveste intr-un candidat la presedentie , facand publice filmulete cu alti membri din partidul care-l sustine pe candidat.

  2. Ce perioada fasta pentru “antenisti”!Bravo,voua!I-at batut si la audienta si la mobilizare pe “specialistiilu’ peste prajit” consiliati de experti PR/HR !
    Mie cea mai tare veste mi s-a parut aia ca l-ati intalnit pe Marean e-Vanghelie la o lansare de carte!Am ras si prin somn!(cartea de bucate ,sectiunea “mici&bere?Cartea de poker?Cartea sefului de cuib?)
    Daca te rog frumos,poti sa ne spui despre ce carte era vorba?
    Astept cu nerabdare raspuns.
    Succesuri!

  3. Pentru Gorj Design,mi se pare ca ai o suferinta mare,cat tupeu poti sa ai!?Intri pe blogul omului sa-i spui sa nu mai apara intr-o emisiune ca nu vrei tu!?Esti amuzant…

  4. @ Anca
    As fi tentat sa spun chiar ca , ramanand cine este, dar imbunatatindu’si sensibil prestatiile publice, Antonescu are sanse mult mai mari de a merge in turul 2, decat daca incearca sa mearga in directii care nu’l avantajeaza, pentru ca nu’i dau posibilitatea sa’si puna in valoare atuurile personale.
    Pana una’alta, mie mi se pare ca, in loc sa se apropie de statutul de challenger, Crin se indeparteaza !

  5. A!Am uitat sa spun ca Mircea Badea a avut asa un succes de mare pentru ca l-a sustinut in lupta fetita lui Nati.A facut “aia mica” cu bagheta ei fermecata un”dinggg!” si s-au strans 500 oameni.Ce ne faceam daca zicea “ding” de 2-3 ori? Iesea de o rascoala?..ca cu(cacofonie intentionata!) revolutia ne-am cam lamurit.

  6. D-le Ciutacu, eu am vazut urmatoarele:
    O Romanie moderna, manifestandu-se decent si intr-o evidenta cautare de lideri autentici versus o Romanie medievala in care politicienii incearca sa vanda iluzii unor oameni izolati in alta lume. Cred ca sunt mult diferite cele doua “lumi”!

  7. Bravo Badea, bravo Domnule Ciutacu, si catre toti frustratii (in special Gorj Design) “fratilor”, vitregi bineanteles, intelegeti o data si voi ca nu mai este ingradit dreptul la exprimare, si ca au sporit modalitatile prin care poti sa iti faci cunoscute ideile, dar ca nimeni nu te obliga sa asculti, cand nu iti place ceva, drepturile celuilalt se opresc in momentul in care incep ale tale, daca ai coloana vertebrala argumentezi, sau dupa cum spunea un “blogaras”, faci “spume la gura”,daca nu ai tarie de caracter sa iti sustii punctule de vedere, taci si inghiti, ori eu cred ca am tacut si am inghitit suficient, si uite numai unde am ajuns? Suntem luati drept incapacitati intelectual, suntem totusi acei “prosti dar multi” si daca am avea un adevarat lider, am avea un cuvant de spus. De ce credeti ca nu mai merge lumea la vot? Pentru ca s-au scarbit.
    Merg la vot nmai “mamaile si tataile”, de la tara, “mamai si tatai”, pe care daca ii intrebi cine mai e presedinte iti vor raspunde ca “iliescu mama cine sa fie”?
    D-nul ciutacu e liber sa faca “spume la gura” ori de cate ori vrea, iar dumneata blogar infierbantat, poti, dupa cum ti s-a si recomandat sa schimbi postul, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe un buton, de la o chestie numita uzual telecomanda.
    O zi buna tuturor

    PS Sper sa va vad la toate emisiunile SZ, sper sa acceptati d fiecare data invitatia domnului Gadea

  8. Dacă mai aud vreodată ideea cu “Badea preşedinte” mă împuşc! Menirea lui e alta, aceea de a spune ceea ce-l doare, şi de a ne trezi la realitate. Nu se consideră un Mesia, pentru că nici nu este. Nu suntem niciunul dintre noi. Poate că asta este de apreciat la M. Badea.

  9. Ba, eu aştept să fie descreierat şi să o punem de-o revoluţie în faţa Cotrocenilor! Are dreptate dl Teodorescu, mi-e lehamite şi nu-i mai suport! A fost de zece puncte aseară! Îl susţin în “subiectivism”!
    Important este să vrem!

  10. In toate aspectele aveti dreptate. Ma mine ma bucura fara numar faptul ca s-a vazut calitatea oamenilor care-l asculta si-l si urmeaza pe mircelu! Prin extensie, putem spune ca acesta-i telespectatorul antenelor 2 si 3, modern, civilizat, educat, decent dar si insetat de dreptate si bun simt! Felicitari!

  11. Mircea,
    Felicitari ptr. premiu.Il meitai din plin.
    Daca mai faci vreun comentariu la apartamentul lui Ioana Basescu, intreaba de unde a avut 550.000 euro ca sa-si cumpere vila pe care a vandut-o ca sa-si cumpere apartamentul. De la taticu ?!dar bani pentru amenajarea interiorului ?

  12. interesant de vazut pt.ce altceva se mai strang altii 5000+?! pt.retete,pensii,salarii… si nu motivati de badea(initiativa lui si raspunsul oamenilor merita respectul si aprecierea noastra) ci de foame si disperare…

  13. eu sunt de parere ca Badea stie foarte bie ce face iar oromenirea venita acolo nu poate fi manipulata foarte usor..
    Apropo, am incercat sa citesc articolul integral si nu a mers.. 🙁 poate rezolvi ceva.
    Tot respectu’ ..

  14. Desi am doar 13 ani,as putea spune ca sunt familiarizat cu tot ce e prin politica.Il urmaresc pe M.Badea in fiecare seara,si nu pot spune nici macar o singura data ,,Mircea,nu ai dreptate”.As minti.Mie imi pare un om cu mintile in cap,si capul pe umeri.Cat despre dvs. dle. Victor,sunt de parere ca ar trebui sa ignorati comentariile de genul ,,sa nu mai apareti la Sinteza Zilei”, “sa va lasati de emisiune”,etc.Sunteti un om perfect normal,inteligent si la fel ca Mircea,un om cu mintile in cap.Totusi,sunteti putin cam arogant.Oricum,va urez succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.