Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Fiecare președinte iese cu investitoru’ lui

Fiecare președinte iese cu investitoru’ lui

1. Alesul a plecat să se relaxeze, înainte să preia frâiele țărișoarei, în vizită privată, în luxoasa și exclusivista stațiune americană Palm Beach. Chibzuit din fire, va locui, împreună cu soția (profesoară, în timpul anului școlar), la finii lui (familia Vecerdea). Și cu sepepiști plătiți de noi la all inclusive.

vecerdea.family

2. Finuții și-au dat și poza casei la gazete (dacă te duce capul, o găsești și pe Net)

casa.vecerdea

3. Finuțul zice, în altă parte, că viața-i grea și, ca să poată pune pe roate clubul de tenis din Sibiu, și-a vândut casa din America și a băgat 300.000 dolari.

4. Totuși, doamna Vecerdea apare ca deținând proprietatea din Palm Beach.

zuzana.vecerdea

Întrebare: unde va locui, totuși, Klaus care ne-a scăpat de Mikimaus?

UPDATE: Oameni cu mai mult acces la informații decât mine îmi atrag atenția că pe alt site, unul de specialitate, casa cu pricina apare în posesia altui proprietar. Și că valorează 160.000 USD, nu 300.000. Ceea ce spune multe. Și readuce-n actualitate întrebarea de bază: unde e cazat[ familia Iohannis?

5. Antrenorul și antreprenorul de succes din Sibiu al președintelui ales ne anunță, în alt interviu, că a băgat peste 1.000.000 euro în baza privată.

Altă întrebare: ANAF a făcut vreodată un control la Bolletieri de Sibiu?

6. Marius Vecerdea susține că a jucat 7 (șapte) ani în liga profesionistă de tenis din Germania. Site-ul Federației Internaționale de Tenis, probabil neștiutor de politică românească, nu-l găsește la profesioniști și prezintă un bilanț negru al activității sale sportive competiționale: 2 (două) victorii și 10 (zece) înfrângeri.

vecerdea

A treia întrebare: Ne mai luați mult de proști cu poveștile voastre?

Da, știu, mă mănâncă-n cur ca pe maimuțe. Și mă scarpin. Klaus Werner e idolul mulțimilor. E din alt film. E reprezentantul legitim al celor care și-au luat țara înapoi. E președintele beneficiar al nebuniei din diaspora și de pe facebook. Lumea încearcă să se pună bine cu el. Sau îl evită. Fiindcă se teme ce-ar putea urma. Așa, și? Eu sunt un simplu băiat din provincie. Care a venit să facă școala-n București și s-a stabilit aici. Pentru că și-a transformat pasiunea-n meserie. Pe care nu i-o poate lua nimeni. Fiindcă face doar ce știe și știe ce face. Cam ca-n România lucrului bine făcut…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Fiecare președinte iese cu investitoru’ lui

  1. Domnul respectiv salasluiste de fapt in Lake Worth Florida care este la aproximativ 10 km la sud vest de Palm Beach. O fi traind el intr-o “gated community,” dar numai exclusivista nu este cand la 100 de metri peste drum ai un magazin Target. O fi avand el ceva bani, dar Palm Beach mai subtire.

  2. Nu pot sa il suport pe Her ION. Romana o vorbeste in scarba,germana fluent si rapid,iar cardasia lui cu multa lume dubioasa nu e investigata. Mai am si eu o intrebare : Care e INTERESUL NATIONAL? Ca nu ii inteleg sensul.Prefer sa fiu fara nationalitate daca se poate,si mai avea un inaintas o vorba : OASELE VORBESC,deci nici mie nu imi e frica!

  3. @Alex: adica vrei sa insinuezi, nedrept, ca Alesu’ va locui la periferie? vai, groaznic, atunci o sa-ncerc sa-l gasesc intr-un hotel mai cu staif, spre centru, cu vedere la baltoaca? 🙂

  4. De ce nu-şi plăteşte sepepiştii din meditaţii ?
    Ce obligaţie am eu, care-mi drămuiesc pensia de la o lună la alta, îmi plătesc la timp taxele şi impozitele, să suport şi din banii mei plimbarea păzitului de SPP ?

  5. Asta cu SPP-isti ii umflata. Avand in vedere ca ii presedinte ales, mi se pare normal sa aiba paza. In urmatorii cinci ani ii evident ca va mai avea concedii si tot la fel de pazit va fi. Mi se pare normal. Ma indoiesc ca, atunci cand Obama ii in concediu, Secret Service ii in somaj.

  6. @sebip: pai modestu’ cel ales se duce pe banii lui si sepepistii pe ai nostri? inteleg ca la Ponta era o problema ca umbla prin Dubai cu paznicu’ de la stat dupa el…

  7. …..Ciutacu-le, omu’ s-a dus sa ia “lumina”….la Palm Beach…ca la W.D.C. ar fi fost prea batator la ochi….

  8. niste observatii ca si pe mine ma mananca-n fund:
    1. poza luata de pe google street view nu corespunde cu casa din adresa. Probabil ca masina google n-a intrat pe acolo, se poate vedea cum arata casa din satelit.
    2. Pe siteul asta apare alt proprietar pentru casa respectiva.

    N-am nici cea mai vaga idee daca informatia asta e corecta.

    3. pagina de pe itftennis este pentru jucatorii de tenis profesionisti. Faptul ca e acolo inseamna ca e profesionist (desi nu stiu exact ce presupune asta).
    “Age turned pro” e necompletat deoarece nu au informatia asta. Acelasi lucru apare la Simona Halep.
    7 ani si numai 12 meciuri nu suna foarte profesionist, suntem de acord aici.
    Mai apare si la seniori dar nici acolo cu foarte multe meciuri(9):

  9. Victor…parerea mea e ca amandoi au carat SPP-isti cu ei…dar marea diferenta e ca Iohannis deocamdat e primarul demisionar al Sibiuli si viitorul presedinte al tari…iar Victor Victoras Ponta cand a plecat era si e PRIM MINISTRU al unui guvern care trebuia sa aiba un buget de ceva vreme si pe care nici acuma nu il au…deci e o mare diferenta.Adica tu esti cu mortul in casa(bugetul) si tu o arzi prin Dubai

  10. Noi cat mai suportam tot circul asta din politica romaneasca??? Devine enervant, dezolant, iti vine sa versi…

  11. Doar o mentiune vreau sa fac: Proprietatea aflata la adresa 10148 Clubhouse Turn Rd, Lake Worth, FL 33449 apartine unei oarecare Giulietti Maria R. ultima vanzare este din 2009 si pentru suma de $160,000.
    Astea sunt informatiile de la Tax Assessor’s office, din Palm Beach County. Numele de Vecerdea nu apare nicaieri in documentele la care am access acum, dar ultimul update, din 2013, o mentioneaza pe aceasta Giuletti. De cele mai multe ori nu te poti lua dupa White/Yelow Pages

  12. Victore, esti un tip ok, destept, bun jurnalist, din pacate partial in campania care tocmai a trecut(impreuna cu Badea, un alt baiat destept+Antena 3, ati batut apa-n piua pentru Victoras sperand sa se-aleaga untul…)numai ca, vezi tu, scarpinatul ala in partile moi duce la iritatie iar perseverenta asta in a cauta nod in papura lui Iohannis,la nesfarsit,nu stiu daca e ok! Ceea ce faceti, tu cu Badea, seamana, cumva, cu aia doi de pe net, cu pluralul la telecomanda(o telecomanda…doua!…telecomande…)iar Badea o arde, etern, pe principiul:,,caut ceva nasol despre Iohannis si nu prea gasesc… caut ceva nasol despre Iohannis si nu prea gasesc…toti cei care stiu ceva nasol despre Iohannis, sa vina la mine…!Lasati omul asta sa demonstreze si-apoi comentati cat vreti, dar, dac-o faceti inainte, demonstrati rea intentie!

  13. @sebip: Problema la voi este ca lui ii gasiti scuze pentru orice, iar “comunistului” numai acuze.

    PS: Observa corecta utilizare a lui “ii”.

  14. Mi-e scarba de dubla masura! Pur zi simplu mi-e greata de feisbucistii astia! Ba, daca pentru Ponta a fost problema ca a plecat la Dubai la fel trebuie sa va puta si vizita “privata” a lu’ alesu’ in Palm Beach! Daca Ponta s-a dus cu spp-istii dupa el la fel de urat mirositor trebuie sa va fie si plecarea spp-istilor peste ocean! Daca vi s-a parut scumpa destinatia lui Ponta la fel de imputita trebuie sa va fie si destinatia alesului, cu periferie sau fara! De ce? E simplu: unul este prim-ministru ales dintr-o majoritate de 70% rezultata in urma unui vot, celalalt este ales de o majoritate de feisbucisti, dar tot o majoritate!

  15. De ce Johannis minte ca socrii lui erau bogati? Nu poate justifica banii? Socrul lui facea caciuli iar soacra lui era femeie de serviciu.
    – 1990. Implicarea soţilor Iohannis în adopţii internaţionale.
    -1992. din ce bani şi-a luat prima casă, cu 75 000 de mărci (estimată azi la circa 250.000 euro), când tatăl său fusese tinichigiu, mama casnică şi soţia era, la fel ca şi el, profesor?
    – 1998. Are loc scandalul înstrăinării administrării şcolii de hipo-acuzici din Sibiu, cu implicarea inspectorului şcolar Klaus Iohannis, către o fundaţie germană. azul “Filiera germană” (acţiunea fiind blocată). De ce nu s-a dispus cercetarea penala pentru uz de fals si inselaciune a celor doi Johannis?
    – 1999 – 2000. Încep afacerile imobiliare. Banii din chirii nu se regăsesc în declaraţiile de avere din perioada respectivă, până spre sfârşitul primului deceniu din 2000.
    – 2006. Afacerea Aeroportul Sibiu. Peste 100 de milioane de euro evaporate
    -2007. Investiţiile inutile din timpul Capitalei Culturale Europeane 2007, cea mai spectaculoasă – de aproape un milion de euro – fiind făcută într-un cort din Germania, închiriat iniţial, cumpărat în final
    – Afacerea BMW pe ochi albaştri.
    – Aqua Park de 55 milioane euro, defrişarea Pădurii Dumbrava şi favorizarea lui Carabulea
    – Construcţia în 2006-2007 a hotelului Ramada de către acelaşi partener al lui Iohannis, milionarul puşcariaş Ilie Carabulea, care a scos Sibiul din proiectul UNESCO
    – Reparaţiile şi restaurarea clădirilor istorice din centrul Sibiului, multe fiind demolate cu acceptul tacit al Primăriei Sibiu – vezi cea mai veche Moară (rasă în 2008), dar şi prima Fabrică de Bere (rasă în 2005), ambele construcţii de patrimoniu, ambele demolate în program de urgenţă şi fără autorizaţii, în timpul weekend-ului.
    – Problema patrimoniului imobiliar din Sibiu a constituit, în perspectiva Capitalei Culturale Europene, un subiect interzis, demolările şi afectarea structurilor multor imobile din centrul vechi fiind metoda care au dus la prăbuşirea lor, motiv pentru intervenţia rapidă a investitorilor de bine.
    Pe adresa lui Klaus Iohannis s-au făcut mai multe plângeri penale la DNA, deschizându-se, închizându-se şi apoi redeschizându-se câteva dosare de cercetare.
    Dacă prin puterea judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care au spre judecată dosarul de incompatibilitate a primarului Sibiului se va pune în litera ei Legea încălcată de actualul preşedinte ales, rezultatul alegerilor ar trebui să fie anulat.
    Potrivit prevederilor Legii, i se va interzice numitului Klaus Iohannis să ocupe o funcţie publică de orice fel timp de trei ani.
    Dacă acest act de dreptate nu se va întâmpla – deşi există numeroşi edili locali care au fost sanctionaţi deja exact pe aceste articole de Lege – putem spune “adio, anchete!”, “adio, ANI!”, “adio, DNA!”

  16. Victor, te mai mira ceva dupa 10 ani de Basescu? sa fie sanatosi, vor sa intre si ei in cadru ca da bine la Palm Beach e “good business” in USA orice flash de genul da bine la comunitate, mai ales cand apari la Country Club cu Presedintele Romaniei si joci Golf, sa fim seriosi! cine a stat in USA stie ca acolo toti vand o imagine…

  17. Daca te uiti mai atent, vezi ca domnul antrenor are doar 1 victorie si 5 infrangeri. Nu ca ar fi mare diferenta, dar ii injumatateste “cariera”.

  18. Daca era un om care se respecta l-ar fi cazat la The Breakers Palm Beach, unde un sejur de o saptamana intr-o camaruta “avec deux petit lits” pe langa hidrofor pe undeva l-ar fi costat undeva pe la un sfert din valoarea casei lui din Lake Worth.

  19. @dan zogoreanu: tocmai l-am lasat sa demonstreze. ceea ce face. nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi dupa ce-si intra-n paine 🙂 altfel, stiu, Ponta e rau, Iohannis e bun. asa a votat poporul, asa sa-i ramana numele-n veci!
    @flo_aka_me: tocmai d-aia trebuia sa fie ponderat, da’ n-ai cu cine
    @Mache aka Lache & Ana-Maria: multumesc pentru informatii, am updatat

  20. Într-o ţară în care cetăţeanul de rând a ajuns să-şi permită doar un weekend la Marea Neagră, concediul alesului în locaţii ca Palm Beach sau Dubai mi se pare că este o sfidare. Nu că n-ar avea bani ca să-şi achite factura, au bani, vedem în declaraţiile de avere, dar puţină solidaritate nu strică.

    În concluzie, ziariştii să-şi facă treaba, este important să ştim unde merg şi cu cine. De asemenea, trebuie să ştim cine sunt oamenii preşedintelui/ premierului/ deputatului/ senatorului/ primarului etc.

    Pe de altă parte, dacă ne aducem bine aminte, T.Băsescu şi-a făcut concediile la Neptun, Sinaia, Predeal…şi la ce ne-a folosit?

    Poate că reducere distanţei dintre Noi şi Ei ar fi soluţia ideală. Să ne permitem şi unii şi alţii, fără să pară că este ceva ieşit din comun. Până atunci este bine ca ziariştii să evidenţieze derapajele aleşilor. Să ştie că ştim.

  21. Nu știu de ce,dar toată povestea cu IAS-ul,cu casa pe care n-a vîndut-o,dar n-o mai are,însă vor sta in ea în concediu seamănă al dreaq de bine cu suveica prin care banii de la retrocedări ajungeau la Cocoș(udrea),la partid sau chiar mai sus.
    Nu ne mai luați de proști!Ce mare căcat a avut de făcut Ponta în Dubai,că musai trebuia să-l ducă dreaq acolo?Ce trebuia prostănacul de Geoană să meargă neapărat la spa?Ce tre` să meargă neapărat Ghiță Germanul în Palm Beach dacă știe că acolo ceva pute?Curat nemțește,să-ți începi treaba cu o binemeritată pauză!
    Cheia marilor succese ,
    Pauzele lungi și dese.Între cuvinte!

  22. 1) Dupa cum a mentionat cineva mai sus, daca Marius VEcerdea apare pe site-ul ITF, inseamna ca a fost inregistrat ca profesionist, deci afirmatia ‘nu-l găsește la profesioniști’ e falsa.
    2) Bilantul trecut acolo, se refera strict la meciurile din circuitul ITF sau ATP, nu are nicio legatura cu meciurile din campionatul Germaniei. Ca analogie, e ca si cum ar fi la fotbal, meciuri jucate la Campionatul Mondial sau European, versus meciuri jucate in campionatul Romaniei. Deci inca o afirmatie falsa, sau cel putin exagerata.
    3) Ca roman care traieste in SUA, pot spune ca Palm Beach este la fel de exclusivista si luxoasa in comparatie cu alte locuri, cam cum e Jupiter pe langa Mamaia. Adica sunt vai de mama lor.

    4) O casa in Florida estimata la ~$200000 numai de lux nu este …

    In concluzie: pe langa afirmatii false, articolul contine si cam multe exagerari

  23. Victore, am si eu o intrebare, fraierii astia de la pesedeu stiau ca astia o sa incerce sa-si ia tara inapoi pe la ambasade, a fost singura lor preocupare, au organizat totul in amanunt, au trimis oameni multi la fiecare ambasada/consulat, cativa comunisti cu o camera si cu facebook sa posteze mizeriile de acolo nu s-au gasit disponibili! In parlament a fost ieri o mizerie asemanatoare, fraierii astia comunisti au incasat-o din nou,la votul pt arestare, rad astia si cu basu de ei! Parca e o fabula, multi comunisti sunt bine intentionati, dar mult prea prosti pentru provocarile lumii de azi. Cu alde Zgonea ce sa te astepti! Noi incercam sa-i mai urnim din scunele lor molcute, dar fara Antena 3 si Ghita, ajung ca PNTCD -ul lu pavelescu! Sunt din alta lume, Hrebe merge la puscarie pentru manevre cu pedelisti, cam atata pot. Se anunta vremuri grele, caruta pe care o impingem e plina de prosti, iar cealalta de smecheri si merge cu viteza 4 G.

  24. @Patreas: da, e un mare profesionist, da’ n-a stiut Federatia Internationala sa afle de el. campionatul ala al Germaniei e un soi de enclava, habar n-are ITF ce se intampla acolo 🙂
    da’ cine a zis ca Iohannis sta la Vecerdea acasa? si, de fapt, care casa? ca parca o vanduse. deci revin la intrebarea care doare: unde sta Iohannis?

  25. Daca s-ar fi dus in vacanta la vreo bunica, undeva la tara, tot aveati ceva de comentat. Era superficial, era cumva. Exageram, ca atat stim sa facem, ca natie…

  26. Dl Ciutacu va respect inca de pe vremea cand activati la antene, dar de sa tragă clopotele numai pt unii? Omu sas dupa o corvodeala de câteva luni merge in vacanța. Nu se isterizează nimeni, ca merge cu nevasta, asa cum o face de câțiva ani in același loc. La alalalt s.a isterizat lumea ca s.a dus cu Gașca prin cluburi. Oare Mazăre cate concedii ca primar nu.si face pe an prin locuri super exotice si scumpe? Oare Ponta n.are 7case?etc etc Omu asta Vecerdea a plecat de jos, a luat credit pentru baza sportiva ‘Pamira’ asa se numește baza cu pricina. Anul asta a fost prima ediție a unui concurs wta la baza asta , ceea ce e un lucru bun pt ca vor urma si altele.una peste alta sa lăsam ou sas o vreme sa.si vadă de treaba si o sa vedeți ca e genul ‘Mutu care scoate untu’

  27. @Eliza Dronn: pentru ca el e presedintele altfel al Romaniei lucrului bine facut. aia dinainte-s comunisti nespalati. a vanit sasu’, era vorba sa ne spele, da’ vad ca are pornirea mai grea. eu am rabdare 🙂

  28. @ Patreas

    Nu ştiu ce înseamnă lux în SUA şi nu despre asta este vorba. În discuţie este faptul că un preşedinte de ţară săracă îşi permite un concediu în SUA, în timp ce, în ţara lui, un cetăţean care munceşte pe un salariu mediu nu-şi permite o săptămână de vacanţă într-o staţiune de pe teritoriul acelei ţări. Despre posibilităţi şi imposibilităţi vorbim. Şi despre sfidare…

  29. După cum ziceți, situația e groasă! Finul cel bogat are casă, dar de fapt nu mai e a lui? Păi, înseamnă că bieții fini și bieții nași ori stau sub cerul liber (bine că-i călduță vremea), ori într-o rulotă! Și trebuie să-i suporte și pe sepepiști! Nu se poate așa ceva! Protestez! Ar trebui urgent să se mobilizeze votanții (6,2 milioane ), pe FB, evident, și să trimită fiecare câte un cent. Doar avem precedentul Ateneului Român! S-ar strânge 62000 $, cu care s-ar descurca câteva zile bieții oameni…

  30. @Ciutacu
    Nu stiu ce vreti sa demonstrati. Ca are avere nejustificata? Stie toata lumea ca a adunat 6 case fiind bugetar si totusi 6,5 milioane l-au votat. Astia de l-au votat nu vor sa inteleaga si pace, nu cred ca pot fi luminati.
    Va admir ca mai puteti sa va faceti meseria. Dar romanii nu vor sa vada ca stenogramele cu Govor au aparut intre turul 1 si turul 2 iar pe Molot l-au luat dupa turul 2 sau ca retrocedarile PSD au aparut intre turul 1 si turul 2 iar ale PDL dupa turul 2.

  31. @danp: nu vreau sa demonstrez nimic, relatez. deontologic, cu surse, asa cum trebuie-n Romania lucrului bine facut

  32. Aferim, nene Ciutacule. M-am saturat de tupeul cu care mi se spune ca prostia e de fapt buna crestere iar habarnismul e “calm”. Putin imi pasa unde se duce el in concediu (desi cred ca pe-acolo sunt de fapt in concedii sefuletii de la Chevron, Exxon sau Halliburton), pe mine m-ar interesa mai mult in ce calitate s-a dus imbecilul asta in Moldova cu doua zile inainte de alegeri si le-a spus ca Romania se angajeaza sa protejeze teritoriul moldovean. M-am saturat de ipocrizia unora care spun ca individul n-are nicio calitate oficiala si de-aia isi permite sa plece la Palm Beach, in timp ce acelasi individ in calitate de primar al Sibiului isi permite sa ofere garantii de securitate unui stat strain in numele Romaniei! Asta daca, bineinteles, Herr Klaus nu e mai mitoman decat Victor Viorel, da’ am auzit ca dansu’ e mai cinstit decat Maica Tereza, nu? Colac peste pupaza, au ajuns comunistii sa-i bata obrazu’ florii anticoruptiei si sa-i spuna ca Filat ala cu care s-a intalnit el e numit numai Filat contrabandistul de toata presa de peste Prut. Ba cica ar mai fi si concesionat aeroportul din Chisinau rusilor si alte alea, ca sa vezi ce “proeuropean” e.

    Ca tot m-am enervat, vad pe un site de stiri care-s competentii care se pregatesc de guvernare: Ialomitianu, Igas, MRU, Predoiu, Vass, Turcan, Pocora..Deci de-aia si-au luat atatia amenzi, bastoane si gaze lacrimogene la proteste in 2012, ca o armata de vite incaltate sa aduca din nou fix aceeasi cireada de cretini la putere!

  33. Hai, “La oase la Chitila”!!

    Puterea nu se dă. Se câștigă.

    Nu știi să câștigi? Atunci stai acasă.

  34. Dl Ciutacu eu mai fac un singur comentariu si ma retrag: câțiva ani am trăit in buricu tării cu omu asta deasupra ‘capului’. E atat de enervant de meticulos, corect si chiar parca desprins dintr.un cocon virgin(treaba cu ANI e o chestie mai mult hilara decat de incompatibilitate), nu s.a murdărit cu porcăriile facute de unu dintre bogății locali Carabulea si nici cu încrengăturile din imperiul defunctului Vonica. Mergeți si vedeți cele 5 case, ca va ia cu rasu(apartamente in foste case ILL pline de mucegai si igrasie), ca a 6 e normala, locuibila. Respecte!

  35. Mai…nici cum nu ii bine:
    – daca se plimba nevasta-sa pe jos, se intreba lumea unde is SPP-istii
    – merg in concediu cu SPP…de ce merg cu paza.

    Nu ii mai simplu ca institutie de presa sa ceri o informatii de la purtatorul de cuvant al SPP sa explice domnul Onea ce cauta SPP in Palm Beach, decat sa tot o dam noi in diverse.

    PS. Astept poze cu Iohannis in bar pe marginea piscinei, cu damele de companie in poala, beuturile pe masa, poze cu bonuri de cumparaturi…:)))))

  36. Etee vrăjeala….e la unchiul Sam pregătește meciul Dna ptr anul viitor . Si mai pregătește vreo baza militară printr-un unghi mort al tarii, sa nu bată sateliții moscoviți. In rest, puteti sa-l ungeți cu kakat cat vreti, ca pentru următorii 2 ani il spală valul pe care s-a urcat. Problema e ca ati spus atâtea căcaturi despre neamt in campania electorală încât acum lumea nu mai pune botul nici la adevarul gol-goluț.

  37. Victor ,
    Corect era ca informatia sa apara la rares bogdan.sper sa o preia sa ii vad pe el si cine o mai fi invitat ce comenteaza . si mai astept in urmatoarele zile sa ne dea si o chitanta sau factura “pe surse” sa ne zica ce putin cheltuie presedintele ales si in final sa ne faca si conversia din dolari in euro/lei asa ca pentru noi prostii .
    si cel mai mult abea astept cand cere parerea “consultantului politic” gusa ( banuiesc ca in particular ii vb cu bosulica si la tv e consultant politic 🙂 )

  38. Eu as mai pune ANAF-ului o intrebare. Daca dnul. Iohanis sustine ca si-a cumparat cele 6 case din veniturile obtinute din mediatatii si chirii, aceste venituri au fost legal declarate? Si la ce valoare? Ca stiu o multime de proprietari care isi inchiriaza casele pe sute de euro, dar fac contract cu chiriasul la valoarea de 100 ron si declara la ANAF fix valoarea din contract.

  39. Salutare.

    Stati linistiti si nu asteptati bonuri de consumatie,chitante,si alde alea,si stiti de ce?

    Pentru ca la cum l-am vazut ,nu cred ca o sa apuce sa comande ,si,o sa trebuiasca sa se intoarca in tara.pai nu?
    pina citeste meniul……..aaaaa….saraca lume

  40. Constatarea dumneavoastra e intr-adevar importanta.In realitate nu a luat nimeni nimic nici poporul tara nici tara viitorul.Ci furia si-a ales cauza.Ce ma scoate din minti e concluzia cretina ca poporul are dreptate.Cand? Cand voteaza nervos sora cu afectiunea bipolara sau cand plateste constiincios facturi sau bonuri de casa?Cred ca suntem martorii unei fracturi a societatii de alesii ei si, la fiecare ciclu electoral o adancim temeinic.Ironia e ca transbordam in elita aleasa oameni pe care cu vrednicie si abdegatie ii legitimam de parca aduc vreo lumina care nu a vazut-o ochiul.Acum ca si presedintele ales catinel incepe sa isi probeze consistenta propriilor minciuni pentru mine nu-i vreun soc care sa ma perplexeseze.Intrucat, mult stimabile domn dumneavoastra in mod constant ati fost cel putin rezervat in ceea ce cel priveste ( pe presedintele ales ) va intreb : Chiar nu mai naste nici o maica vreun suflet purtator de pecete barbateasca care sa aiba vocatia reala sa conduca in mod autentic tara asta?Sanatate maxima, onorabile!

  41. Pentru mine e sinistru ce se intampla. Nu mi se pare de gluma sub nicio forma. Eu nu mai am inca 5 ani de pierdut. Voi mai aveti? Ce sa cred eu, ca jumatate din poporul asta e basist? Pe mine asta ma doare, nu de basescu, nu de iohannis, ma doare de oamenii din jurul meu – sunt nebuni toti?

  42. Prea multe intrebari….sta la ambasade si mananca la Mac…pe bune….i or mai face si niste sarmalute gospodinele care stateau la coada sa l voteze. SPP istii cred ca se descurca mai bine, pe principiul degustarii….Jalnic!

  43. Si oricum cred ca comparatia cu Ponta ii fortata. Si Ponta la randul lui a fost in zeci de concedii si nu a fost nimeni curios in mod deosebit. Problema cu concediul in Dubai a fost data de momentul ales, care era un pic nepotrivit, si de imaginea celui care il insotea. Dupa o campanie in care ai ars-o socialist, concediul in Dubai a fost o minge ridicata la fileu pentru o anumita categorie de presa.

  44. Ttilul e nitel tendentios, ca sa zic asa 🙂 Nu cred ca poate fi vorba de sponsori in cazul lui Johannis, ci, cu siguranta, de relatii si cunostinte dobandite de cand a devenit primar. Da, omul are foarte multe conexiuni dinspre Occident. Un lucru foarte bun de altfel, asa se face politica peste tot in lume. La vedere. Vecerdea asta a candidat acum un an si ceva pentru functia de vicepresedinte al federatiei romane de tenis, iar Johannis i-a pus o pila. Dar cum? Printr-o scrisoare deschisa de recomandare. De tot rasul.

    Evident ca Vecerdea n-a devenit vicepresedinte. Se afla acolo, printre altii, dl Dinu Pescariu, ca asa-i in tenis. Cantareste mai mult vovatia de caraus decat cuvantul lui Johannis si realizarile lui Vecerdea la Sibiu, pe banii sai.

    Oricat de mult le place unora sau nu, Johannis s-a ridicat de unul singur, fara pile, relatii si cumetrii. Ba mai mult, i-a ridicat si pe altii: FDGR, orasul Sibiu, foarte multi oameni din esaloane secunde – unii au confirmat, altii au dezamagit, ca asa-i in viata. Dar Johannis mereu a fost locomotiva. E un om liber cum nu exista in politica romaneasca.

    O ultima chestie: in campania electorala, Johannis a fost in concediu fara plata de la primaria Sibiului. Cam asta e una dintre multele diferente cu pitpalacii din politica.

  45. De la alegeri nu ma mai uit la tv (nu pot sa vad acea mutra). Nici pe facebook nu mai intru (de scarba). Si cu prima ocazie o tirez din jegul asta. Si voi poate ca ar trebui sa va lasati de meserie. A castigat jegosul, gata, e clar. Ca sa fii formator de opinie sau sa “deschizi ochi” trebuie sa ai ochii cui sa-i deschizi. Dar rahatii n-au ochi. Cine pune botul(adica e infinit de prost) la asta are, asta n-are, punem unul nou, furam un partid intreg, facem o diversiune, o luam pe ocolite si tot noi iesim…merita sa fie condus iar voi inseamna ca nu va adresati cuiva, pt ca nu exista receptorul mesajului pt ca e un handicapat incult si prost gramada. Si aia e. Ce usor a fost, rade ala de crapa. Un fleac, i-am ciuruit pe toti. O diaspora (mi.e greata de acest cuvant si personal mi.e scarba de acei oameni) si o tema de anticomunism (dupa 25 ani). Si tu, ca prim ministru, ce sa vrei sa conduci? E ca si cum ai vrea sa conduci o puscarie plina de scursuri ale societatii. Care e rostul?

  46. Si totusi domnule Ciutacu eu cred ca ar trebui sa ne manance in cur cum e cu redeventele astea ca de fiecare data cand Ponta vroia sa se de-a important si protector al romanilor si al incasarilor la buget ne arunca colacul de salvare: cresterea redeventelor dupa 10 ani in care cica am incasat cam putintel! Unde sta Iohannis in concediu, al cui e casa in care isi odihneste fundul si mai ales ce realizari sportive are gazda lui Iohannis sunt demne de o emisiune de can-can… Si ca sa intelegem diferenta dintre excursiile Iohannis-Palm Beach si Ponta- Dubai e ca cel de al doilea putea pregati o lege pentru redeventele astea mult discutate atfel incat sa nu vina dupa 600 de nopti de guvernare sa ne spuna ca nu poate schimba redeventele peste noapte! Iti dau cel putin 10 linkuri din 10 dati diferite in care Ponta ne spunea el cum Boc nu a crescut redeventele si cum el ne va “imbogati” aducand redeventele astea la nivel european… Oricat am abera pe ici si pe colo 3 spp-isti platiti sa insoteasca alesul prin USA ne costa nimic pe langa ce s-ar fi putut incasa din redevente…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.