Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ferea, se prăvăleşte reforma peste noi!

Ferea, se prăvăleşte reforma peste noi!

Reforma pesediştilor include o sfârtecare între disperarea lui Geoană de a nu-şi pierde poziţia şi privilegiile, dorinţa acerbă a lui Diaconescu de a erupe odată la vârful politicii şi incapacitatea lui Năstase de a înţelege că social-democraţia românească nu a început şi nici nu se va termina cu el. Peste aceste curente veghează înţelepciunea activistului experimentat Iliescu şi talentul de a trece de partea poporului câştigător a eruditului Vanghelie şi a misticoidului Hrebenciuc.

Reforma pedeliştilor implică schimbarea rapidă a numelui (că nu poţi merge decât în costum popular la Televiziunea Poporului) şi a siglei partidului (că le put trandafirii intelectualilor agramaţi), ordinul de la centru să scrie toată lumea pe bloguri, ceva funcţii pentru pupincuriştii lui Zeus, puterea la Udrea, slugăreala la Boc, iar banii la Videanu, Blaga şi Berceanu. La doctrină n-au nevoie să umble, că neofascismul le-a câştigat ultimele ture de alegeri şi nu se înlocuieşte roata-n timpul mersului.

Reforma liberalilor se amână după ciorba de potroace, că-s contestatarii la schi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Ferea, se prăvăleşte reforma peste noi!

  1. Ce nu va intelege nicicand Geoana este ca nu poate sa aplice in Romania o strategie croita pentru o persoana de culoare in Statele Unite. In vecii vecilor nu va castiga cineva in Romania cu retete de import dedicate unei pieti inchise (strategia Obama nu se va repeta nici in USA decat pentru o persoana de aceeasi culoare ca a lui)…

    Ce nu va intelege Geoana este ca nu esti un gentilom ca asa vrei tu ci prin educatie, rabdare si vointa. Iar ca lumea sa te considere ca atare trebuie sa si faci dovada calitatilor tale chiar atunci cand pierzi.

    Ce nu va intelege Diaconescu este ca pe langa bun simt in politica iti mai trebuie si “sange in instalatie”.

  2. Paltoanele negre

    Azi am fost sa depun declaratiile pentru societate.

    La Administratia Financiara Sector 3 era o coada pre-decembrista, o coada de paltoane negre. Paltoane negre cu declaratii la subrat. Paltoanele negre uneau Calea Mosilor cu Mantuleasa. Declaratiile albe uneau gerul cu temperatura corpului. Acolo am depus: declaratiile 102, 100, 300, 094, 394. Pe fiecare, o mana de functionar scria un numar de ordine. Mi s-a cerut sa las tipla in care aduceam declaratiile. Eu am plecat fara tipla.

    La ITM era o coada pre-decembrista, o coada de paltoane negre. Paltoane negre cu declaratii la subrat. Paltoanele negre uneau Splaiul Independentei cu Pasajul Marasesti. Declaratiile albe uneau gerul cu resemnarea romanului. Acolo am depus Statul de plata si declaratia fiscala privind comisionul pe care l-am platit in valoare de 14 lei.

    La Somaj erau doua paltoane negre. Paltoane negre cu declaratii la subrat. Paltoanele negre uneau bucuria unei cozi mici cu regretul intoarcerii la serviciu mai devreme. Acolo am depus Anexele 1 si 2.

    La Casa de Pensii era un palton negru. Palton negru cu declaratii la subrat. Paltonul negru unea scarba functionarului cu scarba platitorului. Acolo am depus Anexele 1 si 2.

    La Sanatate a fost fratele meu intr-un palton negru cu declaratii albe la subrat.

    Imaginea paltoanelor negre cu declaratii albe la subrat a fost sparta in drumul catre Trezorerie. La un balcon din sticla verde al unei cladiri de birouri din sticla verde, stateau 12 costume negre. 12 costume negre cu 12 tigari albe intre degete. De sus se simtea aerul unei corporatii europene, dintr-o tara europeana. Probabil ca in dimineata geroasa, din cladirea din sticla verde, au iesit doua paltoane negre care au stat la cozi de paltoane negre cu declaratii albe la subrat.

    In ultimele 5 zile geroase ale unei tari europene 22 paltoane negre au ramas fara corp. Putin interesant. Erau paltoane negre ale strazii. Erau paltoane negre ale canalelor unei tari europene.

  3. Trandafirul este sigla socialistilor europeni. Pentru a vira corect la popularii europeni, schimbarea de sjgla este necesara. cat despre mentalitati…

  4. Una dintre intrebarile care se pot pune este cum a fost initiata miscarea asta de rebranduire… Adica s-au gandit sa isi asume statutul de partid popular si, ca prima actiune, s-au dus la televiziunea poporului sau inspiratia le-a venit datorita succesului avut la OTV? Doar ca fapt divers, nu ca ar avea importanta prea mare.

    Si in al doilea rand, este de inteles preocuparea pe care o au PSD-ul si PNL-ul pentru reforma, ca doar au pierdut. Dar ei de ce sunt preocupati sa isi schimbe imaginea? Ca doar a fost castigatoare… Sau nu? 🙂

  5. Liberalii, daca nu se hotarasc repede incotro o iau, vor disparea de pe scena politica. De aia umbla portocalii la nume si la sigla, sa ocupe locul de pricipal partid de dreapta, caci stanga lui Ilici, devenita intre timp teatru de razboi intre gruparile mistice si
    ca(ni)balistice, e pregatita pentru gasca de independenti (de vointa lor) din Parlament Asta cred eu ca va fi marea reformare in partidele in care Zeus si-a trimis la timp traznetele si fulgerele pentru a le arata calea celor mai indaratnici.

  6. MA UIMESTE SI MA DEZAMAGESTE TOT MAI MULT ACEST POPOR DIN CARE MA TRAG SI EU!LIPSA DE REACTIE FATA DE POLITICIENII ZILEI, LIPSA DE REVOLTA, LIPSA DE NERV SI DE ZBATERE! NUMAI ARE NICIO DORINTA, SE TARASETE SI TRAIESTE PE DATORIE! FAPTUL CA ACCEPTA ORICE, ESTE CEL MAI GRAV LUCRU!

  7. Reforma clasei politice???Despre asta e vorba domnu’Ciutacu? Cu tot respectul domnu’ Victor da mai bine vorbim de mama Omida si de flacaruicile violet.Eu am plecat cu cainele afara sa faca pipi.

  8. N-am apucat inca sa citesc articolul, si inca nu mi-am revenit din comentarea semnelor de punctuatie utilizate in celalalt articol, ca iar am dat cu ochii de ele. Se pare ca dumnealui a ajuns la concluzia ca prin aceste semne cititorul nici n-ar mai trebui sa citeasca articolul in sine, ca deja stie ca D-l Ciutacu iar trage alarma fata de un pericol iminent, inainte ca acesta sa izbucneasca.
    Semnul exclamarii folosit de dumnealui la sfarsitul propozitiei exclamative, marcheaza gravitatea situatiei. La fel, virgula dupa verbul “ferea” la modul imperativ, ne face sa ne oprim o secunda, si sa ne gandim, oare ce urmeaza.De fapt virgula aici separa unitatile sintactice intre ele, si realizeaza o anume cadenta. Bravo!

  9. PSD-ul seamana al dracului de bine cu un restaurant de fitze: la (unica) masa cei patru clienti Geoana, Mitrea, Diaconescu si Nastase, sef de sala Iliescu, Vanghelie ospatar (sef zice el) si Hrebenciuc pe post de picolo (spera Vanghelie). Meniu e acelasi, haleala e servita rece, spritzul incalzit degeaba. Eh da’ clienti sint aspri: Geoana care a avut masa mare pina aseara nu prea are chef sa se ridice de la masa, ar mai sta o tura daca are de la cin’sa imprumute un pol. Nastase tare s-ar aseza sa comande un cordon bleu dar nu mai are pitzule si oe deasupra stie ca sefu’de sala e alergic la cascaval. Diaconescu era client pina mai ieri la bodega din colt unde tocanitza cu ceapa era singura optiune in meniu. Despre Mitrea ce sa mai zicem, ca e la dieta, mai mult de un ceai si o votca mica nu consuma.

    A dracului cooperativa fratilor!

  10. PD-L-ul a avut traseul unui cetatean turmentat: intai pe stanga, apoi pe dreapta, acum vireaza spre centru.Ce mai conteaza ? Banii sunt si la Udrea ,daca tot are puterea iar sigla va fi flacara mov-portocalie-populara.Tre’ sa schimbe repede portocaliul, ca sa nu se “caramelizeze” ca in Ucraina!

  11. Pentru I.I. pe 25 January 2010 la 5:18 pm :

    Sinteti sigur ca analiza dvs sintactica nu e de pe un text similar de pe blogul http://www.ciudatul.bf?

    PS. bf este codul de tara pe internet pentru Burkina Faso

  12. @I.I: v-as ramane vesnic recunoscator daca n-ati mai incerca inutil sa traduceti ce scriu eu. banuiesc ca sunt inteligibil si fara translator

  13. Nu-i aşa că v-au plăcut astăzi “reformiştii” din PDL? Cristian Preda şi Monica Macovei, evident…
    Iar noi, după ce i-am ascultat cât de “drăguţi” erau ei aşa, ar fi trebuit să mergem să ne ştergem la gură, nu?

  14. Asaaa, hai cu reformele! Hai, ca suntem obisnuiti, avem in palmares 20 de ani de reforme!
    Reforme multe si dese, cheia marilor succese! Pam-pam!

  15. Daca PSD vrea reforma ar trebui sa gaseasca o echipa care sa “prinda” acolo unde pierd mereu cu succes,adica pe la noi pe la ardeleni.
    Pe aici cei care confunda pe numai cu decit nu prea are succesuri. Din pacate,orasul condus de “sasul impotriva legii” este portocaliu ,cind e vorba de parlamentare si de prezidentiale, cam de prea mult timp. Rosu n-a prea fost niciodata. Cam la asta ar trebui sa se gindeasca orice lider politic daca vrea succes! Sa treca muntii si in partea asa.

  16. Am gasit zilele acestea un filmulet dragut in care se explica treaba aceasta “noua” cu flacara mov. Imi pare rau de tara asta, ca s-a dus dracului de tot, si nu e vina noastra, ca noi am incercat in ’89 – dar securistii au stiut cat e ceasul – si uita-i acu, indiferent de culoarea gardului – tot ne-o dau sa o mirosim printre uluci. Sanatate.

  17. Mi se pare cel putin, comic, sa vorbesca Sever Voinescu de reforma, la cata influenta are el in partid cred ca ar putea reforma, cel mult, distribuitorul de apa plata de la partid.

  18. Domnu’ Ciutacu!
    Va raman etern indatorata ca…l-ati observat, sau ati observat!!:)) Incepusem chiar sa am anumite banuieli. Nu ca v’ar pasa:D

  19. @PURCELIX
    Am intrat pe site-ul Culturii Burkino Faso, respectiv Lingvistii din Burkino Faso si le sunt recunoscator ca mi-au dat idee cum sa le atrag atentia comentatorilor articolelor D-lui Ciutacu asupra textului.
    Va raman vesnic recunoscator!

  20. nene, moare presa!

    se duce dracu bruma asta de libertate.

    toti mortii comunisti ne servesc coliva democratiei!

    tara de abulici!!!!

  21. !!!!
    C. Adomnitei ex-ministrul educatiei “…cu luptele intestine” din cadrul partidelor cre’ca a vrut sa zica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tura viitoare puneti pariu ca spune viscerale???!
    Intelegeti de ce ne ducem dracului? Scuzati pluralul.:(

  22. Ce ziceam mai devreme de tecut muntii?
    Diaconescu sustinut de grupul de la Cluj?!?!
    Pe cind Geoana vrea sa-i excluda! Decit!!!

  23. Suna a dracului de aiurea!!!
    Nici a figura de stil nu-i buna! Ce?! Interne ii stateau in gat domnului Adomnitei?!
    Imi pare rau, da’ pe mine “sofisticareala” asta ma face sa…nu zic ca se subintelege!
    Dupa asta, mai toarna una un doctrina si ne-a facut paf pe toata prostimea. Da’ nu gasesc un sinonim intestinelor – “asortat” doctrinei:( deh! Ca omul din bobor!

  24. PD-L isi schimba numele, ha, ha, ha!!! Curva dupa ce s-a intins cu tot tirgul si vrea sa se dea mare domnisoara isi face operatie estetica la fata si la pasarica ca, sa devina din nou virgina. Isi schimba numele si se da fata mare si cinstita pina ajunge din nou s-o intinda toti chiar si pe linia de centura. Asta-i PD-L.

  25. Si PDL seamana cu o circiuma: clientilor suedezi li se serveste surströmming, celor francezi Poaunt l’Eveque, emglezoii se dau in vint dupa Stilton, iar olandezii se desfata cu un Munster. Localnicii, nevroind sa faca nota olfactiva discordanta, comanda … doctrina portocalie in sos violet.

  26. la primele 2 paragrafe as adauga valul de fum din tigara electronica a lui Mitrea.Miron.Deh !Cred ca mai aveti undeva ,in arhiva Antenelor, imagini cu Mitrea tragand din pipa electronica, palmata ca la armata!

  27. D-le Victor,despre ce reforme vorbim? Nu-i cazul sa ne ametim cu apa. Este mai usor sa faci o reforma in mafia italiana decat in mafia politica romaneasca.In pdl au toti gura plina de “rahat” si inghit,inghit…

  28. @Hook
    Dar cand a fost altfel?
    Victor
    de cand ma stiu am fost ori generatie de sacrificiu, ori ne indreptam spre un viitor luminos; la un moment eram pe drumul spre cele mai inalte culmi de civilizatie si progres. Ce mai conteaza o nenorocita/nefericita de reforma? Noi sa fim sanatosi; pe ai de sus nici in cur nu-i doare…

  29. Degeaba incercam sa ne ferim, ca “reforma” s-a pravalit deja asupra noastra, si ne-a SI redus la TACERE!!!

  30. Sunt de acord cu ce zice, în principiu, ” ion ionescu de la brad”.

    M-a înnebunit Geoană cu exemplele lui din democraţia americană. Nu se potrivesc la noi. Noi suntem din “Ghiolbania”. Ce să ne mai ascundem după deget!…Trebuie să vedem cum putem să acţionăm în funcţie de realităţile româneşti. Una dintre el fiind Traian Băsescu.

    Cristi Diaconescu e prea plin de bun-simţ. Şi iar nu e pentru noi. Mi-l amintesc în imaginile alături de Băsescu, el fiind ministru de externe. Ion IOnescu de la Brad are dreptate.

    NOI NU VOM PUTEA SĂ NE COMPORTĂM NORMAL ATÂT TIMP CÂT BĂSESCU ESTE LA COTROCENI. Consilierii, strategii din Opoziţie au multă treabă. După, om vedea ce putem noi, românii.

  31. nu stiu de ce un tip fin (sau macar aparent…) ca diaconescu se baga la sefia partidului. una la mana, nu cred ca are sanse. doi, chiar daca ar castiga, il mananca aia de viu. nici varianta cu negocierea voturilor (daca cumva se gandeste la sa ceva) nu mi se pare viabila, pentru ca oricum si-l doreau toti si aveau ceva sa-i ofere.

  32. Până la urma nu înţeleg de unde interesul ăsta maxim şi brusc pentru “reformarea” partidelor din Opoziţie!Totul este de fapt o mare diversiune.Problemele românilor nu se rezolvă prin înlocuirea lui Geoană cu Diaconescu sau cu Misteriosul X din Cosmos şi nici cu intrarea liberalilor la guvernare.Toată răspunderea pentru ceea ce se întamplă în ţară cade pe PDL,adică pe Reales!Cu vrăjeli ieftine cu STS şi cu iuţeală de mână au ajuns din nou la putere.Sunt fericiţii câştigători ai elefantului la loterie.Problema este că elefantul are prostul obicei să mănânce.Iar câştigătorul nu prea are cu ce să-l hrănească şi pe deasupra nici nu ştie cum să facă rost de hrană…de unde şi continuarea,elefantul se înfurie şi distruge totul în cale,inclusiv pe “stăpân”.Dacă liberalii nu s-au lasat ademeniţi de cântecul de sirenă al Realesului atunci vor trebui scuturaţi zdravăn.Problema Realesului este că lui Antonescu nu prea are cum să-i dreseze vreun dosarel.Afaceri nu a făcut,avere nu prea are(ruăine)deci Anişoara nu-l poate urmări şi deci ce mai rămâne?Soluţia de avarie,Călin eroul baladei File din Dosare,Morega etc.că pot fi strânşi de părţile moi. La PSD este mai uşor,Mitrea are ditamai dosăroiu’,Diaconescu este preferabil pentru Reales,are imagine buna iar dacă are cumva chef de nebunii poate fi lecuit uşor cu un dosar la soţie,că doar nu o trăi cu aer iar doamna Diaconescu este pe cai mari…Aşa că bănuiesc că o şti Realesu’de ce i-e frică,nu o exploda mamaliga dar până la urmă nu se ştie niciodată…

  33. Ha! Si-ntr-un final apoteotic ne recomandati Antena 3 ca avem ce vedea!:))) Pe Gioana! 1000 de platitudini/m.secunda!! Nu exista m.secunda?!! Il inventez eu cat timp a fost inventat Gioana!
    Domnu’ Ciutacu eu cre’ca se pravaleste mistocareala peste noi!
    Daca nu va suparati, respectuos va rog, maine un specialist sa ne spuna si noua rating-ul emisiunii din seara asta a d-lui Gadea! Si informatia asta sa le-o dea celor de la PSD ‘naintea congresului. Atat! Ce sa mai intram in amanunte si’n filozofii de trei-parale! Domnule acesta (Gioana) nici cand te da pe usa afara nu-i credibil!!

  34. Pfui! Sunt rea! Mea culpa!!!
    In seara asta, domnul Gioana a zambit ghidus!
    Si-a mai “bagat” si vreo trei diminutive.
    Gata! M-am relaxat!

  35. Azi mi-am amintit o zicala romaneasca , care ne caracterizeaza perfect (am putea-o folosi chiar ca sigla…):

    “În tara orbilor, CHIORUL este imparat.”

  36. Partidele astea nu mai pot fi reformate decît cu aruncătorul de flăcări. Ras tot, pînă la bază, şi reconstruit. Dar cine naiba s-o facă?Aliodor? Poate dacă se sparge PSD-ul…Ar fi o idee,dar, iarăşi, cine s-o facă?

  37. REFORMA inainte de a reforma trebuia sa fi fost ceva acolo,sa fiavut o forma.
    Ce anume vor sa reforme din: ideologii, doctrine,strategii,programe?Pai ei nici uniinici altiinu mai au daca or fi avut cindva asa ceva! Sa reformeze mentalitati, pai intii sa si le formeze apoi sa le reformeze. Dar pentru a forma “mentalitat”nu e suficient datulnaturalciinformarea,instruirea,formarea experienta pe urma adaptarea dinamica -din mers la realitatile lumii contemporane sau pentru cei mari,cu unpas inaintea ei.
    Si noi amavut generatori de curente si doctrine politice,de strategii siprograme nu dau nume pentru ca eu… sunt neinregimentat politic sii…
    Geoana-i diplomat unprofesionist si… atat.Untocilar… ramine untocilar fara abilitati si versatilitate sifara echipa…
    “ACCEPT SA MA ALEGETI SA VA REPREZINT SI SA VA CONDUC pt ca am talent,har – mai ales cumziceti voi,dar cu o conditie,zicea cineva: TOTI CARE MA VOTATISA VENITI CU IDEILE SA INTERFERAM CU CEI CE NU MA VOTEAZA SI SA MA AJUTATI SA LE REALIZAM, SA LE DEZVOLTAM…ALTFEL EU CAD IN CAP IN FUNDUL PRAPASTIEI DE PE VIRFUL STINCIIINVREME CE VOI…”
    La noi,adica la eiREFORMA este in fapt:Rotirea cadrelor sii siatat!
    Un aspect de fond sau.. de forma…
    De multi ani incoace, domnule inginer-jurnalist de geniu in lume, nu doar inmulte state s-a dezvoltat …”CAPITALISMUL”nu conteaza de care cu ce nuante nu punetichete,, Totul…piata bazata pe “CERERE SI OFERTA” CINE CERE? cine are cu ce cumpara,nu doar ce oferi la schimb ci ce se cauta, ce se accepta la schimb! Ce se ofera? Ce se cere? DAR ASTA E UNFELDE CE SE VREA! Dar ce e nevoie, ce au nevoie,ce e necesar – cine sa ceara, cum,innumele cui? Cei ce au de oferit si ar finecesar, dar nu-i cerut pentru ca fara..Bani nu se accepta Cine face aceasta productie, tranzactie “INTRE CE E NECESAR SI NU SE CERE, S-AR PUTEA OFERI DAR NU E CEREREA DESI E NECESAR CE SE POATE OFERI”
    O noua strategie : LIBERL-SOCIAL-DEMOCRATA. In care in lov de un binom, de dualism apare trinomul… etc.
    Stiti un scaun,o masa nu sta pe doua picioare, dar pe trei e in echilibru. Apecialnuam spus trinitatea mai ales acum si aici.Dar stiti si dvs ca intre alb sinegru e unintreg curcubeu!
    Nu pre dau roade “strategiile importate” reformele proiectate de “consultanti” doar de import fara a fi adaptate.
    Inainte de’89 un Inginer agronomse “lupta… sidai silupta, si dai silupta sa faca..planul pe terenuri secetoase, inanii variati dpdv bio climatic. Inginer super ultra extra, cu echipe sidotar..rezultatele intarziau..La un dispensar: ca asa-i la tara! Cineva il intreaba pe un”fost chiabur” un razvratit intelept batrin “fost profesor, condamnat de “legionaript ca l-au crezut comunist,apoi de comunist ptr ca-l crezuse legionar” desi nu avusese de a face nici cu uniinici cu altii”,inchid paranteza. Ei ce parere ai de noii “agronomi” eida se straduie.. da dar ce crezi de ce nu au roadele asteptate…”Pai stii la noi acolo merge cel mai bine inani ca asta,acolo merge in ani ca acela..da de unde stiipaibunii si strabunii.. apoieu am mai citit sieu..Ei si daca stii de ce nule spui silor? Paaai nu mor intrebat doar ei sunt experti si daca ma intreaba si le spuncine stie cuminterpreteaza… ce-mimai fac caaa stii eu nu-s nicimembru…”
    Asa ca ignoranta fata de cei ce le-ar putea da omina de ajutor in consultanta reala, in reforma reala.. daca nu vine de la un centru de fite…Versace,vuiton,hermes sau ma rog altele…recunoscute la ei, cu rezultate incerte la noi.. apoi pe noi se poate si experimenta orice.. dar absolut orice. Si inca ceva unii stiu sa fie ingineri de exceptie,doar putini stiu sa si predea in inginerie, si chiar daca le predau vre-o disciplina mai mult ori maiputinimportanta daca nu au harul, stiinta,experienta, pasiunea de a-i forma ca ingineri… tot degeaba. Am spus inginer asa ca ex.
    REFORME? EU NU CRED IN ELE IN VALOAREA LOR NICI PE TERMEN LUNG NICI SCURT! SCHIMBAREA UNORA CU ALTII e prea putin.
    Ambirfit si euintimpul liber! intradevar la o paispe ca ne calca saispe…si….mai distragem atentia de la problemele de fond ale realitatilor romanesti si internationale in complexitatea lor care trec peste noi prin noisi pe la noi trecandu-ne si noi odata cu ele.
    RE FORMA doar DE FORMA PRO FORMA E NORMA DI FORMA
    Cu stima PICU

  38. @nume_necesar: o sa radeti, da-n ultima vreme Geoana face rating. iar Gadea-i baiat mare si nu are nevoie sa-l sfatuiesc pe cine sa invite. si nici eu de sfaturile lui, ca sa fim chit 🙂 incercati sa nu faceti chat aici

  39. Pe mine Ponta ma inspira mai nou,cu ideea aceea a lui nastrusnica.Ce ar fi daca am lua proiectul Johannis pe dos?Adica refacem coalitia pnl+psd+udmr,il suspendam pe Base,votam la referendum impotriva lui Base ,il punem pe Johannis premier,iar la alegeri anticipate il sprijinim pe Antonescu,ca vad ca psd-istii s-au cam ars cu Geoana.Oricum Base nu mai are drept sa candideze.Iar PD-ul alt candidat viabil nu are.Rea mai sunt!

  40. Domnule Ciutacu!
    Dintre toti cei care se preumbla pe aici am impresia ca’s cea mai aproape de “talpa tarii”. Sa dea D-zeu sa faca Geoana rating si sa bat eu campii!!
    Dar daca nu-si iese din pielea asta de baiat subtire-afectat, da’ nu’si iese cum nu’s eu popa catolic, mai vorbim. Cat ma mai suportati atat mai zic: de la rusi vine gerul si de la Geoana moartea psd-ului!! Nici nu recitesc, sigur suna a amenintare ce-am scris.M-apuc sa cant partidului aleluia!

  41. @Victor Ciutacu; “@I.I: v-as ramane vesnic recunoscator daca n-ati mai incerca inutil sa traduceti ce scriu eu. banuiesc ca sunt inteligibil si fara translator”
    Incepusem sa cred ca o sa rezisti la nesfarsit..:)

  42. Nu i s-o trage moarte PSD-ului din mainile lu’ Geoana, dar si la cat o sa-l coste spitalizarea, mai c-ar trebui sa divorteze de Mircea cat mai e timp…

  43. Culoarea e buna pentru PDL: cod portocaliu pentru Romania! Trandafirul il pot inlocui rapid cu un speraclu. Sa stie toata lumea unde sunt marii maestrii …

  44. si pe noi cum ne ajuta reformarea psd-ului? pe ei poate, cel putin pe unii dintre ei.. pe noi nu prea. adica vor veni alti idioti care trebuie sa se afirme, sa faca cualitii cu cine n-ai crede ca sa se imbogateasca(daca nu sunt inca)si tot ce am vazut pana acum v-a continua. tot ce e posibil cu alte figuri, dar in rest nu se va schimba nimic. iar ciolanul se cam subtiaza in fiecare zi…asta e, e criza afara!!!

  45. Miscarea asta de rebrenduire porneste de la Basescu. A fost la Iasi de ziua unirii , la
    -24 grade, a tot stat in aer liber, si conform unor calcule stoechiometrice simple mi-a iesit ca in 30 minute temperatura creierului trebuie sa-i fi ajuns cam la 0 grade. Asta fiindca era cu capul descoperit iar intre atmosfera de sarbatoare si creierul prezidential nu era nici urma de par, doar un centimetru de material osos.
    Acum ii pune pe astia sa se “rebrenduiasca”, isi inchipuie ca Boc o sa se rada in cap si o sa plece in Siberia. Stupid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.