Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Femeia perfectă de la Palatul Victoria

Femeia perfectă de la Palatul Victoria

Lipsit de simţul ridicolului, Boc a reuşit să transforme-n realitate visul milenar al bărbatului alpha, beta, gama. Şi-a tras lângă el – ca angajată, perverşilor – o femeie frumoasă, tânără şi mută. Nu ştiu cum face sex şi/sau găteşte, dar – dacă e vreo performeră şi la capitolele astea – omu-său a găsit comoara din adâncuri.

După premierul care se ridică pe vârfuri, şoferul consilier, stripperul de la tineret şi popa de la turism feroviar, timida de la comunicare lipsea din poza de grup a celui mai grotesc guvern din istoria postrevoluţionară a României. Gata, s-a rezolvat!

UPDATE: După succesurile Elenei Băsescu şi serviciurile lui Crin Antonescu, uite că scăpă şi Toader Paleologu o frumuseţe de rataj. Bă, chiar v-a luat capu’ pe toţi?

ALT UPDATE: Când am avut dezacorduri cu Tolontan, n-am ezitat să le spun/scriu. Semnalez şi astăzi, cu aceeaşi deschidere, părerea noastră comună privind “cazurile” EBA & Hurezeanu. Şi nu musai fiindcă o parte a textului se referă la emisiunea mea, ci la nivel de principii şi abilitatea de a-ţi face meseria.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Femeia perfectă de la Palatul Victoria

  1. Si unde mai pui ca fiind necuvantatoare, nu poate face nici greseli gramaticale:) Deci, “pusca si cureaua lata,vorbeste blondo odata!”.

  2. Nu ştiu cum face sex şi/sau găteşte[…]

    Nu poti sa taci si tu dracului? Bine ca-i dai idei lui Boc.
    Parca vad ca de maine angajeaza si test-eri.

  3. pai daca la capatos si la alte emisiuni de mare rating sunt preferate femeile care tac, bock de ce sa nu-si ia si el una?

  4. Bre e multe adâncuri !!! Poate are comori si calităţi in alte adâncuri!!!. Poţi sa şti matale?. poate ştie Boc !! 🙂

  5. Bună seara, sunt Ioana Muntean şi vă prezint ştirile Guvern TV: primul premier născut în eprubetă se simte foarte bine. Şi acum să trecem la ştirile sportive cu Monica Iacob Ritzi.

  6. Melodia cu care isi incepe Emil Boc ziua de lucru, cans se intalneste dimineata pe culoarele Palatului Victoria cu un exemplar asa… “corespunzator”

  7. Poate se pregăteşte şi ea ca (nu oricare!) altă tânără pedelistă aspirantă la (spre) mari dregătorii, pentru marea performanţă (încă de neatins): să poată vorbi la fel de repede ca… O vom auzi mai des (nu ţin neapărat!) după ce-o ajunge să mitralieze cuvintele la fel de repede ca… că… care nu-i mai ştiu numele, da-i mare-n Stat (n-am zis la stat şi nici la sfat, da?) 😉

  8. d-ra purtator de cuvant e frumoasa, nimic de spus sau de comentat,dar poate totusi ( asta mai ales tinand cont de contextul actual al crizei si al coalitiei ) poate ar fi trebuit ales un purtator de cuvant tinand cont de alte aspecte : o figura care sa starneasca incredere ( atunci cand ne pune la curent cu ,, marile reforme guvernamentale,,) si nu neaparat admiratie pt aspectul ei fizic, sa aiba un impact pozitiv la public, dar mergand pe alte considerente decat cele expuse mai sus.

  9. Asta-i discriminare! Si o persoana cu dizabilitati( “muta”) are dreptul la angajare.
    E din Cluj?

  10. bu-na! bunaciune chiar! :)) mai tii minte cine a inventat purtatorii de cuvant cu fusta si fizic corespunzator in romania? mai bine zia, cine a instituionalizat chestia asta?
    ex-ministrul de la interne, dudu ionescu cand a plantat, in 24 de ore, de la minister si igp pana la inspectoratele judetene de politie dudui din astea pe post de cuvantatoare oficiale…
    strategia tine de mesaj subliminal: gazetarii “e” si ei oameni, si oricat ar fi de porniti pe institutie sau sefi, parca devin mai pasnici cand informatia (chiar di dupa gard) le e furnizat de o posesoare de muc si sfarc; daca pe aia o mai si duce capul sa stea la o cafea cu jurnalistii acreditati si sa le zambeasca dand ochii peste cap, garantat ca 50% din agresivitatea jurnalistului (mai ales tinerel) se topeste…
    ca nu or fi toti misogini ca tine :))

  11. nu cred ca face bine sex…dar de acum sunt sigur ca dl.boc s-a “shogorit” cu Poli (caratorul de geanta al lui boc)…de ce nu face bine sex? poli (mai mic ca boc) nu a stat mult cu ea…ce incurcate sunt caile domnului care duc la bucuresti

  12. SI NOI GRESIM :

    @ElZap: imaginile alea, pe care le-am plus in plasme de nu stiu cate ori, ar trebui sa-i interzica accesul la tv? sa fim seriosi. in cazul asta, trei sferturi dintre politicieni ar trebui sa stea acasa. e dreptul dvs. sa vi se para proasta emisiunea, dar sa pretinzi ca ar fi legitima ignorarea preventiva a cuiva, imi pare rau, asta se cheama instigare la dictatura.
    De Victor Ciutacu pe 31 May 2009 la 5:06 pm (#)
    LOGIC : IN AFARA CONCURSULUI !

  13. Da cine a zis ca-i timida ? De unde stim noi de ce e in stare fata ! Poate ca acum lucreaza Felix al lor cu dansa, si acus iti apare si asta in emisiune adresindu-ti-se, ca altele ne-portocalii: ” Victore, da de ce vorbesti asa despre mine, ca mie imi place de tine si imi esti simpatic ! “De EBA stiam ca silabiseste rau de tot si acum sta ceva mai bine, mult mai bine ca-n perioada ei de ” glorie”, da asta a zis vreodata ceva ? Are accent ardelenesc, nu are ? Sau urmeaza si ea traseul plin de glorie politica al inaintaselor: mai intai fotomodel-pozam cu margelele la gat in reviste, apoi urmam masterat in strainatate, la vara mergem la mare cu costum de baie crosetat, ca sa promovam turismul autentic romanesc…
    Bogdan Teodorescu sa le multumeasca ca exista, altfel ar avea o existenta anosta, n-ar mai avea un scop in viata si …nu l-am vedea nici la televizor !

  14. Sa nu te’mpinga necuratul sa pui si la articolul asta vreun poll, in care sa ne intrebi daca sintem de acord ca don’soara sa dea proba de lucru la capitolul “dormitor si bucatarie” pentru a stabili daca este intr’adevar “the perfect woman”, ca parca o vad atunci “rupand tacerea” si porcaindu’te cu abnegatie !… 🙂

  15. La cat de prosti ne cred baietii si fetele astea,crezi ca-si mai bat capul sa mascheze prostia?

  16. 1.Femeia este frumoasa. Nu stiu daca ea este vinovata de faptul ca nu vorbeste . Trebuie sa o si puna cineva sa faca asta. Poate este doar un plus de imagine adus domnului prim-ministru Emil Boc.
    2. Nu cred ca aceste mici greseli de exprimare sunt relevante in caracterizarea acestor politicieni. Ele contribuie , dar intr-o masura foarte mica la imaginea respectivelor persoane. Nu ma duc la vot ca sa acord note la limba si literatura romana.

  17. Foarte frumoasa tanti, oare ce cauta in politica si a cui baiat destept sau rege al asfaltului sau parcarilor e sotie ??? Bravo Boc, misto “purtatoare de imagine” pt Guevrn… acum daca si el, guvernu adica, ar fi asa…

  18. Înseninată de-a ei blondă rază,
    O lume-ntreagă(-n) la fundul ei visează…

    Frumoasa, nu vorbeste.. De acord, e femeia ideala ! Pacat ca nu e folosita unde trebuie !

  19. Imi pun cenusa in cap… se pare ca nu e sotie de mogul sau baiat destept. Dupa datele pe care le-am gasit eu despre dansa nu e numai o figura frumoasa ci si o fata destepta. Bravo Boc, o nimerisi!!!!!!

  20. ii propun lui Boc sa mai angajeze un purtator de cuvant purtatoarei asteia de cuvant…LOL

  21. Iar pui un sir neintrerupt de agramatisme pe ora ale Ebei langa un cuvant gresit in 20 ani al lui Crin ? Tu chiar te-ai indragostit de ea Victore,sa-ti traiasca…

  22. @lavinia….e greu sa vezi din poza fizicul…sau mai sant poze si eu nu dau de ele?

  23. @Johnson: nu m-am indragostit, nu-i genul meu si e cam putintica la minte. sunteti voi mult prea orbiti de stralucirea lui Crin (cam falsa, dupa parerea mea) si de ura impotriva lui Traian (justificabila prin multe, tot dupa parerea mea) ca sa ganditi rational.

  24. Domnule Ciutacu pe mine ma enervati de mor.De cate ori faceti cate o emisiune tv (nu e numai cazul dv, ex GADEA, CARE E ENERVANT RAU), nu ati rezolvat nimic. Bine, meseria jurnalistului este de a scoate la iveala adevarul si de atunci incolo, institutiile statului sa-si faca treaba, dar macar RAZBUNATI-NE!!!!! pe noi astia, “pulimea”. Dupa ce toata emisiunea ne dezvaluiti grozavii, la final , un candid “sa aveti o seara placuta, ne intalnim si maine…”, iar maine, surpriza, va laudati ca ati avut rating cu o seara in urma!!! Eu as incheia astfel: “Sa aveti o seara placuta, iar pe politicieni( absolut toti, ba si frate, sora nora etc)SA-I I-A DRACULUI MAMA DRACULUI ODATA DE PE SPINAREA NOASTRA!In momentul ala eu si multi altii, cred, am fi razbunati.Iar dv cel mai bun jurnalist.In rest de bine! Scuzati limbajul, dar seamana perfect cu personajele in cauza.

  25. @gabi: mai bine le dau cate un cap in gura la inceputul emisiunii 🙂

  26. @Victor.Pana in toamna pot sa-ti spun ca tin cu el pt ca are instrumentul,cheia care-l poate bate pe Chior…cuvantul si mai ales agresivitatea acestuia.Din pacate acum nu si-a reglat supapa agresivitatii,i-a dat drumul cam mult si nu exista un scop important pentru asta.
    Mi-e frica sa nu-si epuizeze munitia pana la toamna.

  27. Nu ar mai trebui sa mire pe nimeni ca domnisorica asta e frumoasa…si atat. E un tipar in zilele in care traim sa arati bine si sa ajungi (prin diferite mijloace) cat mai sus. Apropo, pe ce criterii o fi fost angajata fata asta? La ce probe o fi fost supusa:))?
    Victor, ti-ai scimbat parerea in legatura cu domnul Antonescu sau ce e cu ”stralucirea falsa” a acestuia? ( Fara nicio legatura, mi-a facut placere sa te vad aseara in emisiunea lui Morar alaturi de Vladut).

  28. Cat despre blonda din poza…pacat de ea ca se iroseste pe-acolo,sunt convins ca Boc e suficient de pampalau incat nici macar s-o incerce la alte alea 😉

  29. Daca si pe duduia asta o cheama Elena,am cacarisito cu totii.
    Oare pana cand o sa mai fie asa??
    Vorba bancului Pana nu-ti f… doua n bot.
    De unde o fi luat Boc exemplu??
    De la sefu??? O fi ,ca-i prea lata(cureaua)
    Victore, nu ar fi interesanta o intalnire live cu oamenii care scriu pe aici?
    Char nu ai fi curios sa dai ochii cu ei?

  30. @oana: mi se pare ca si-a cam depasit limitele si ca i-a luat iluzoria putere mintile. si banuiesc c-o sa-i ia Orban partidul. oricum, intr-un eventual tur doi, il sustin fara nici o rezerva in fata lui Basescu. aici raman constant 🙂
    @Silviu: chiar eram extrem de curios si de dornic. mi-a trecut intre timp

  31. Nu dar zau e foarte frustarant!Va respect pt ca sunteti drept si cerebral, dar am ajuns in stadiul de va urasc,(de jurnalisti vb), ca nu sunteti nesimtit de-a dreptul cu ei.Dupa prima intrebare adresata si raspunsul mincinos sau pe ocolite pe care il primiti, eu i-as spune pe sleau:”iesi afara nesimtitule!sa-ti vada lumea mersul de la spate”Alte cuvinte, deontologisme nu mai merg.Gata! Stiu sunt ff pornit.Nu sunt vreun leginar, revolutionar sau mai stiu eu ce, dar sa ajung sa ma inrosesc de nervi in fata televizorului din cauza nesimtitilor astora………!! Eu cred ca voi luati pastile, ca sa stati la masa cu ei, sau sa vb despre ei, altfel nu va inteleg stapanirea.Ma gandeam ca daca as avea o forta as scrie mare cu un avion cu reactie peste romania: “DUMNEZEULE, SALVEAZA TARA ASTA!”sau “AMERICANILOR CUCERITI-NE, NE PREDAM!” Gata, ma opresc! sanatate si succes diseara la emisiune!

  32. Terminati cu prostiile … poate incepe sa vorbeasca si nu o sa se mai opreasca deloc. E mai bine asa: o prezenta agreabila iar daca stie sa faca si o omleta e perfectaaaaaaaa. E maritata? Sau libera de contract?

  33. D-nule Ciutacu, nu pot sa nu comentez: pai, Crin e stralucit in comparatie cu ceilalti.Si de unde altul? Nu mai dati in el ca-si prelugeste mandatu’ d-nul celalalt si o sa regretati.

  34. Intrebarea care se pune , este pentru ce ia bani fata asta ?
    Eu sunt sigur ca ia aratat lui Emil Boc talentele ei ascunse , si este chiar foarte talenta!
    Nasol este ca e platita din banii nostrii !

  35. @Paratraznetul Fanica: a spus-o-n chat, live, astazi, la Cotidianul. s-a comentat spumos in subsol. e problema lor dac-o ingroapa sau o fac stire.

  36. Domnule Victor, femeia are o mega-calitate: vorbeşte doar pe bani mulţi

    n. Îmi cer scuze pentru link, dar acolo e ascuns docomentul.

  37. astfel Boc inaugureaza un nou tip de job: purtatorul de cuvant care nu vorbeste, oricum rahatul asta de coalitie de guvernamant e un anus contra naturii

  38. Imparate Ciutacesc, bag seama ca esti invidios…Daca o baga Mogulul secretara la Antene nici nu o vedeam la fata…asa o munceai! Ofof…mai-mai…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.