Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Femeia perfectă de la Palatul Victoria

Femeia perfectă de la Palatul Victoria

Lipsit de simţul ridicolului, Boc a reuşit să transforme-n realitate visul milenar al bărbatului alpha, beta, gama. Şi-a tras lângă el – ca angajată, perverşilor – o femeie frumoasă, tânără şi mută. Nu ştiu cum face sex şi/sau găteşte, dar – dacă e vreo performeră şi la capitolele astea – omu-său a găsit comoara din adâncuri.

După premierul care se ridică pe vârfuri, şoferul consilier, stripperul de la tineret şi popa de la turism feroviar, timida de la comunicare lipsea din poza de grup a celui mai grotesc guvern din istoria postrevoluţionară a României. Gata, s-a rezolvat!

UPDATE: După succesurile Elenei Băsescu şi serviciurile lui Crin Antonescu, uite că scăpă şi Toader Paleologu o frumuseţe de rataj. Bă, chiar v-a luat capu’ pe toţi?

ALT UPDATE: Când am avut dezacorduri cu Tolontan, n-am ezitat să le spun/scriu. Semnalez şi astăzi, cu aceeaşi deschidere, părerea noastră comună privind “cazurile” EBA & Hurezeanu. Şi nu musai fiindcă o parte a textului se referă la emisiunea mea, ci la nivel de principii şi abilitatea de a-ţi face meseria.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Femeia perfectă de la Palatul Victoria

  1. Ceva mai sus ne-ati spus pe cine sustineti in turul 2 , pe cine sustineti in primul tur ?

  2. Aseara daca mai intarziai mult terminau si finisajele statuii lui cristoiu!!
    mai bine le dau cate un cap in gura la inceputul emisiunii 🙂
    …pentru efect e mai bine la final! 😉

  3. Domnule Ciutacu, atata timp cat nesimtirea si incompetenta acestui guvern ne lasa pe toti fara cuvinte, era normal ca purtatoarea lor de vorbe sa fie muta. Diferenta intre ea si noi sta doar in zerourile de pe fluturasul de salariu. Zerourile de la capitolul IQ nu se pun.

  4. Hello, sunt nou pe-aici… Ma enervez demult pe Antena 3, da’s ardelean, mi-a fost lene sa deschid pagini ca astea, d’apoi sa mai si comentez… Azi am fost mai liber, am citit mult, pe indelete. Domnule Ciutacu, nu stiu daca ai auzit cumva de HOMO SOVIETICUS, scrisa de-un tip fain, un emigrant pe nume Zinoviev. Zice el acolo ca “sunt vremuri in care pare imposibil faptul ca, daca-ti trasneste prin cap o prostie – sa nu-ti poti atrage o mana de sprijinitori”… Ideea de a-ti crea (ca tot ai furat bani destui) un trust media si de a angaja pentru asta o mana de disperati (Badea, Gadea si alti ciutaci) DOAR PENTRU A-TI RIDICA STATUIE si doar pentru a incerca sa-l distrugi UN OM (pe Basescu) : a prins extraordinar !!!… Habar n-aveam, si n-as fi crezut in veci ca ai atatia “sustinatori” (bine, unii doar pupincuristi, altii insa…chiar sinceri in convingeri)… Sunt inginer, dar am facut presa scrisa, radio si televiziune. Acum m-am retras in varful dealului, citesc presa, ascult radio si privesc INGHETAT la tv… Oameni cum sunteti voi trei reprezinta, in opinia mea, rusinea acestei meserii. Desigur, ai dreptul sa nu publici asta. Am dreptul (?) sa fiu injurat corespunzator de toti cei care s-au incolonat sub steagul vostru, daca acest comentariu apare. Dar, dupa ani in care am incercat sa ma abtin, iacata, am scremut niste …sincere resentimente. Si macar am verticalitatea de a NU ma semna cu pseudonime. Inca ceva : uneori chiar incerc sa va acord circumstante atenuante. Dar : daca nici macar ODATA din zece, din 100, din 1000 de “luari de pozitii” de-astea, de-ale voastre, nu INCERCATI macar sa NU observati ca Basescu e chel iar Boc e pitic – atunci nici urma n-a mai ramas din “deontologia” voastra, cata o fi fost vreodata. Sunt impresionat de CV-ul tau in slujba marilor ministri ai natiei, dar sunt tot atat de curios …ce-ai face daca ai trai pe picioarele tale, fara spatele imundului imperiu voiculescian ?… Cred, sincer, ca ai reveni cu picioarele pe pamant, ai putea observa…diversitatea vietii, a opiniilor, cresterea ierbii, trecerea anilor, un apus de soare fara reflectoare in ochi, fara raiting impus… Drept care, salutari dinspre Jucu (NOKIA), si nu cred c-o sa-mi mai pierd vremea… (Ultima nota, ca “scuza” pentru “tonul” meu : esti de-o varsta cu fiul meu, aflat tot timpul intre Cluj-Amsterdam-Londra si pe unde-l mai poarta bine-platita sa meserie. Mai e speranta, se poate !)…

  5. Doamne cata neincredere! Si daca aceasta fiinta va ajunge atat de sus ca va SCRIE istoria!!!, veti muri de ciuda.

  6. @ciutacu

    nu ca n-ai dormi noaptea din cauza asta, dar as vrea sa imi cer scuze pentru banuiala mea – formulata in ultimul comentariu postat de mine pe blogul tau.
    acum imi sunt lucrurile mai clare.

  7. I-as lua coltul de la geaca in gura si i l-as mozoli un pic. Poate imi vine si mie putina liniste pe neuroni. E frumoasa bre, are ochii adanci si limpezi. Da-ne dracului ca suntem simpatici… E din seria pipitzelor???

  8. Domnule Mihai Covaciu, cu toata stima pentru varsta Dvs. (presupun ca mi-ati putea fi si mie parinte), eu inclin sa cred ca sunteti intr-o mare eroare cand il considerati pe Basescu ” UN OM” (am incheiat citatul).Din punctul meu de vedere, o simpla angajata la o firma oarecare din provincie, deci nu la imundul mogul, sus-numitul este un jeg. Detest , in general, violentele de limbaj, dar in cazul de fata scrupulele nu-si au rostul.
    Nu il detest pe Basescu pentru ca e chel ori pe Boc fiindca are inaltimea unui tirbuson. Primului ministru ii reprosez incompeneta si iresponsabilitatea in coordonarea acestui guvern de 2 bani (marirea numarului de angajati pe functii publice si implicit a salariilor lor pe seama cresterii darilor platite de mine si de colegii mei care avem ghinionul sa muncim in sistemul privat- ar fi doar un exemplu ), iar lui Basescu ii reprosez manelizarea institutiei prezidentiale prin promovarea grobianismului, a comportamentului de ghiolban gen “iti dau un cap in gura daca nu esti de acord cu mine”, a non-valorilor pe post de consilieri si preferati si, MAI ALES, ipocrizia impinsa dincolo de orice limite. Imi reamintesc sloganurile trambitate in 2004: “la tzepe cu ei”, “sa traiti bine” s.a.m.d. Sincer, Dumneavoastra traiti bine? Eu nu. Ati vazut vreo tzeapa trasa puternicilor din 2004? Eu am vazut doar ca s-au aliat acum cateva luni in stradania comuna de a imi fura si mai mult din buzunarul meu. Pentru ca, atata vreme cat eu platesc impozite si tot soiul de contributii la stat, se cheama ca-i platesc pe ei si pe toata clica lor de hoti.Deci, fura din poseta mea.
    Inca o data, regret vehementa tonului. Sper sa va dati seama ca nu fac parte din ceea ce numiti “pupincuristi’. Sunt convinsa ca domnul Ciutacu va va da un raspuns, deci alegatia mea nu e de natura sa ia apararea dansului sau a oricui altcuiva.Insa continuu sa cred ca persistati intr-o regretabila eroare.
    Domnule Ciutacu, va rog sa-mi scuzati mesajul exagerat de lung si off-topic, pe deasupra. Nu se va repeta.
    O seara buna.

  9. am ras de m-am indoit de Paleologu!!!
    saracu!!!
    omul n-are nici o vina!
    Toata culpa i se datoreaza lui Badea. Numa’ cat deschide gura in ideea de a “reda” modul de vorbire, manifestare, atitudinea d-lui menestru si gata…nu mai pot lua nici o secunda in serios cultura!!!
    Ce vremuri dom’le, ce lume!:)))

  10. cine nu munceste nu greseste iar cine nu greseste merita promovat
    ps:nene e frumoasa foc,la stiri se descurca binisor aici care ar fi problema?poate nu are loc de boc,pentru ca daca ar fi sa ne luam dupa parerile unora ca de fapt premierul e Nutzi Cocos atunci Boc ar fi de fapt purtatorul de cuvant

  11. Ba, nenea Ciutacu, sunt super invidios pe piticu’ asta de la Cluj…tu nu? …macar un pic…le ia astia ba, pe toate, ba, baiatule, ba…!

  12. Invidiosilor,va ofticati ca nu sunteti un Boculet,sa aiba si anticamera voastra asa ceva.

  13. doamne, dar oare toti pedelii nu au decat aceleasi si aceleasi resurse? ca sunteti sclavii lui voiculescu, ca Basescu e un om obishnuit, ca ne-am luat de Boc ca e mic (pe acelasi sistem cu Dl Cristian Preda care ne scotea ochii le blogul lui Lilick ca ne-am luat de TRU ca e chior!!! de parca asta era problema!!)

    Observ un trend, acela de a arunca praf in ochi, de a devia discutia de la problema de fond la aceea de forma.
    Basescu fiind execrabil in ambele – forma de rahat si fond inexistent.

  14. Are niste ochi perfecti (desi banuiesc un inceput de strabism la ei), un nas foarte…masculin si se imbraca execrabil, dupa cum apare in aceasta poza.

    Eu as spune sa dai pace fetii dom’le, ca iar vor spune talibanii de toate culorile ca vrei sa ajungi “in pat cu dusmanul”. 😀

  15. Victor : “@gabi: mai bine le dau cate un cap in gura la inceputul emisiunii :)”

    @Victor:
    Draga domnule Ciutacu,

    Tin sa va anunt ca azi, 02 Iunie 2009, la ora 00:15, datorita replicii de mai sus, directionata catre gabi care “este suparat caci nu ai razbunat pulimea”, sucul pe care ma pregateam sa il inghit (era deja in gura mea), a fost silit sa se reverse pe tastatura computerului, datorita rasului isteric provocat de secventa in care dumneavoastra va incepeti emisiunea prin aplicarea unui cap in gura fiecarui invitat. Pe aceasta cale doresc sa va solicit suma de 40 RON pentru achizitionarea unei noi tastaturi pentru caci cea veche s-a bulit in urma incidentului.
    Va multumesc anticipat si sper ca putem fi prieteni virtuali in continuare.

    Adrian Enache.

    Sper ca a inteles toata lumea ca asta de mai sus era o gluma. Cat despre noua angajata a lui Boc… inca o noua achizitie pentru circ… aaa… pardon ! GUVERN ! AM VRUT SA ZIC GUVERN !

  16. nu chiar perfecta. aia perfecta nu depaseste 1 m inaltime (pentru Boc maxim 60 cm) si are capu’ patrat 😉
    in rest, merge.

  17. @ Victor: ai dat rau cu bita in balta de ti-ai luat atitea capete in gura in ultimul timp!Ce bita depinde de balta fiecaruia?! Ti-ai facut rating. Dar cu ce pret, habar n-ai inca. Ai reusit sa-i oftici cam pe toti! Reinventeaza-te odata, ca ai creeat destula confuzie.Si inca ceva, nu-ti mai sictiri cititorii ca i-ai pierdut cam pe toti cei care ti-au fost fideli aproape doi ani! Sper sa nu apari si tu mindru , intr-o zi, cum a facut-o Diaconescu cu otevizarea Romaniei. Hai lasa aererele coclite si dezabuzate si revino-ti in fire. Cine a fost sus poate ajunge repede jos, nu-ti darima propriul soclu ca sint destui amatori pentru placerea asta.

  18. Mă uit de multă vreme la emisiunile voastre. Şi tu şi Badea şi Gâdea şi toţi invitaţii permanenţi ne spuneţi în fiecare zi cât de proşti şi nemernici sunt politicienii şi cât de rău se trăieşte în România.
    Nu mai e nevoie să ne convingeţi, nu faceţi decât să vă repetaţi şi deveniţi plictisitori.
    AVEŢI DREPTATE ÎN TOT CE SPUNEŢI!!!!!
    Întrebarea e ce facem?
    Ne tăiem venele, ne aruncăm de pe bloc, emigrăm sau facem dracului ceva să-i dăm jos pe nemernicii aştia ( şi mă refer la toată clasa politică actuală) şi să ducem ţara asta în lumea civilizată?????

  19. ba, ai baut dupa badin si nu mai stii nici tu de gluma? cum sa pui caterinca fina a lui antonescu langa prostia lu’ baseasca?!?!

  20. pentru toti cei care ridica Crinul sa nu uitati ca asta cara un partid in spate; el va face mereu ce vrea partidu’ adica nimic pentru tara asta; cit despre muta, ca expert, ii trebuie silicoane, si Dumnezeu sa ma ierte, ca mereu am spus ca nu mai judec pe cele care fac shpagatu’ ca sa le creasca competenta; da’ poate ca face clatite mai repede decat se maninca..

  21. Nu ma mai mira nimic in Romania, rar mai prind si eu cate-o stire, aseara deschid tv-ul si zic ia sa vad ce mai fac astia din tara, si unii vorbeau de furtuna, altii de vizita lui Basescu in Israel si intalnirea lui cu fostii colegi, OMG o scos omul un ranjet a la’Basescu de m-o facut sa schimb canalul, cine se uita la tv in Romania, eu cand imi aduc aminte sa fac asta, ba o vad pe Udrea imbracata in roz:D sau pe Basescu cum rade ca prostu, dc prostia ar durea astia doi ar urla…

  22. Mai fratilor Boc si-a bagat mortu-n casa,este gata ce mai!Cum si-a permis sa aibe linga el una tot blonda si culmea mai frumoasa ca “suprema”?? II ia gitul Basescu.Hai repede cu propuneri pentru functia de prim ministru!

  23. ” Femeia perfecta de la Palatul Victoria”

    “Muma lui Stefan cel Mare”, Dimitrie Bolintineanu
    (“Hit me, mother, with the whip”( Gandul)

    PS Play cu boy?!( I know a little bit English)

  24. @Mihaela Petrescu: va place sa va erijati in reprezentatnt al maselor. nu era mai simplu sa scrieti in numele dumneavoastra? ca doar nu v-au mandatat toti cei care mi-au fost aproape (cum, mai exact?) doi ani sa-mi transmiteti dezamagirea colectiva a grupului…
    @gripa badina: scuteste-ma cu ironia fina. ce-i asa greu sa recunosti ca,desi e un orator remarcabil, Crin a comis-o exact ca gasca aia?

  25. Bai, da’ in tara asta fiecare blonda isi trage cate-un palat? E clar. Ma vopsesc si io ca poate se ia.
    Ma framanta insa un amanunt. Cum dracu’ sa fac sa tac ?!?

  26. @Mihaela Petrescu

    Uite, ca sa nu ti se para ca Victor sare la gatul
    adevarului absolut pe care crezi ca l-ai enuntat,
    am sa joc eu in rolul exemplului de nu-s-de-acord-cu-tine.
    Pai nu-s, dara ca nu-s de acord,
    pentru ca in timp ce tu vorbesti
    despre indepartarea admiratorilor lui Victor,
    eu vin si-ti spun ca o atitudine mai corecta
    decat a lui Victor n-am gasit in toata presa recenta.

    Sa-ti detaliez, ca vad ca e cazul
    (n-o lua personal, tu se-ntampla ca ai un stil
    de-a te aprinde mai pronuntat decat multi altii,
    dar le suna tuturor; stiu ca nervii va pleaca
    de la distantarea lui Victor de Antonescu,
    fapt pentru care orice atitudine umana
    fatza de orice candidat la orice
    vi se pare suspecta si o traduceti
    ca dezertare inspre Basescu. Jalnic.):

    Omul asta a fost primul care si l-a “legat de gat”
    oficial pe Crin si si-a declarat sprijinul
    neconditionat de vreo rasplata,

    ca nu l-a numit nimeni sef de campanie.
    A fost o atitudine de sustinator si de prieten.
    Ulterior i s-au alaturat si alte fetze observabile
    pe la Sinteza lui Gadea.
    ______
    Pasul 2: Pe fondul sprijinului oamenilor astora,
    domnul nostru drag, Crin Antonescu,
    lipsea cu desavarsire de pe scena,
    asa incat toti sustinatorii aratau
    ca un fel de echipa Mamei Omida,
    intuind aparitia unui mare erou in lunile urmatoare.
    ______
    Pasul 3: Sustinatorii au inceput sa remarce
    ca vorbesc despre cai verzi pe pereti
    si ca Fat-Frumosu’ n-are de gand sa iasa la inaintare,
    fapt pentru care cu totii au inceput sa semnaleze public
    absenta domnului Opozitie-cu-ochi-frumosi.
    ______
    Pasul 4: Domnu’ cu ochi frumosi a iesit in sfarsit
    la rampa cu cateva discursuri bunicele,
    ulterior a iesit chiar cu unul foarte bun,
    sustinut pe fondul motiunii liberalilor,
    dar pe care a fost suficient de prezent spiritual
    incat sa-l anuleze jalnic in fapt de seara,
    poftind in bratele “iubitoare” ale lu’ CTP.
    ______
    Pasul 5: EVIDENT ca sustinatorii de la Sinteza,
    in frunte cu Victor, i-au atras atentia prieteneste,
    dar nu fara revolta, asupra gafelor de atitudine.
    Raspuns: Da telefon ca istetu’ sa le explice chipurile
    ca sunt pe camp si ca el de fapt are o strategie clara,
    de-a-si prezenta si unghiile cu care face politica
    daca-i solicita asta vreun CTP
    sau alta incarnare jurnalistico-criminalistica.
    ______
    Pasul 6: Toti sustinatorii sunt atenti la el,
    unii mai degraba obiectivi, altii mai degraba subiectivi.
    Si la ce asistam: la o transformare a zanei masculine
    intr-un fel de Crinelui Vadimtonescu,
    care urla ca un descreierat in discursuri,
    asa cum n-a facut-o niciodata pana acum.
    ______
    Pasul 7: Observatorii subiectivi il sustin in continuare,
    cei obiectivi iau distanta in raport cu eroul transformat.
    Victor e in categoria 2. (Si eu.)
    Si se-ntampla ca pe noul fundal
    Victor o invita pe dom’shoara asta in emisiune,
    din simplul motiv ca e plina campanie
    pentru europarlamentare si in timp ce toata presa
    speculeaza la adresa ei, omul nostru s-a gandit
    ca parca totusi, intr-o democratie, asa cum e ea,
    n-ar fi rau sa lucram cu stiri, nu cu speculatii.
    Si le pune boilor din presa stiri pe tava,
    le moseste minunat in emisiune, o pune pe fatuca
    sa marturiseasca aproape prieteneste niste enormitati
    numai bune de preluat in toate formele de media.
    Rezultat: Toata presa ignora cele mai grele stiri
    si se agata de un cacat de afirmatie
    cum ca ai’ mica ar fi de acord
    cu legalizarea drogurilor usoare.
    Si dupa principiul
    Cand un lucru merge prost, toate se iau dupa el,
    nici erou’ nostru cu ochi frumosi nu reuseste
    sa extraga decat fix pasajul ala din toata emisiunea
    si iar o da pe vadimarii,
    pierzandu-si inclusiv controlul asupra cuvintelor,
    de unde si mandretea de “serviciuri”.

    Ca si cum n-ar fi fost de-ajuns,
    tocmai v-ati gasit si voi, bunii samariteni virtuali,
    sa-i aruncati lui Victor pastilele cu dezertarea
    in tabara lu’ Basescu.
    Oare pe voi nu v-ar lasa nervii sa fiti in pozitia lui Victor?
    Totusi, el n-a cazut in extreme, ci s-a rezumat
    la a face urmatoarele afirmatii:
    il sustine pe Crin daca intra in turul 2
    si nu sustine pe nimeni in turul 1.
    Care e incorectitudinea?
    I-a oferit desteptului sprijinul pentru turul 1,
    iar desteptul a refuzat prin fiecare pas luat.
    Concluzia mea e aceeasi cu a lui Victor:
    good then, daca te descurci singur,
    descurca-te, intra in turul doi cu sustinerea cui vrei
    si daca-ti iese, m-ai convins, te sustin si eu in turul 2.

    Si-ti spun asta pe fondul incercarii mele de a-l sprijini
    din cu totul alta pozitie, fara sa-l cunosc
    si fara sa fi luat legatura cu el direct vreodata.
    Partidul lui iubit insa mi-a transmis simpatic
    cum ca daca doresc sa am onoarea
    de a le sprijini candidatul cu ochi frumosi,
    trebuie mai intai sa dau niste probe de aptitudini
    pe un traseu initiatic, sa demonstrez ca merit pozitia
    de simplu votant care poate trage dupa sine
    o masa frumusica de alti votanti,
    din motive banale de specializare profesionala
    si bunavointa – vorba aia, pentru ca pot.
    Concluzia mea: Ok, atunci du-va dracului.

    Deci Mihaela (and anyone else, for that matter),
    mai usor cu tunurile inspre oamenii bine intentionati,
    ca si asa nu-s multi pe lumea asta.

  27. pt. anca
    nu-i mai gasiti scuze lui ciutacu, sigur se descurca si singur. oare nu s-o fi saturat de atatia aplaudaci care-i lauda geniul neconditionat. macar mihaela petrescu de data asta are opinie proprie, nu indusa de preferintele politice ale lui victor ciutacu.
    ps. de unde stiti dv care sunt oamenii bine intentionati?

  28. @sadi

    Daca tie ti-a sunat a cautare de scuze pentru Ciutacu,
    atunci nu vad cum doamne am mai putea continua conversatia.
    E clar ca tot pe langa subiect ai sa-mi raspunzi.
    Eu vorbesc despre nejustificarea apucaturilor razboinice
    ale unora in raport cu atitudinea unui jurnalist
    care da sanse de exprimare tuturor candidatilor
    (care jurnalist de data asta se intampla sa fie Victor Ciutacu,
    dar care poate fi la fel de bine si altul in alt context
    si va pati exact la fel),
    iar tu iti traduci argumentatia mea ca aparare a lui Victor.
    Atunci… sanatate-ti doresc.

  29. Bravo ! In sfarsit cineva din presa, (Ziua) s-a prins care e faza cu Prima Doamna din PNL – Adina Valean, de legaturile ei cu IS si Patriciu.

  30. @Catre Ciutacu Victor.
    Tanti Mihaela , are blog. Si acum il are populat de diverse persoane care-i fac inima sa zburde de bucurie si mintea sa-i surada in oglinda , ii mai fac inca o data reclama.Acum poate sa spuna du-te dracu!
    Pana acum, tu erai seful la butoane, tu puteai sa tai si sa spanzuri comentariile, acum nu-i mai pasa de asta chiar daca a ramas acelasi stapan, isi ia bucatica de faima pe blogul ce cu mandrie il reprezinta. De parca ar manca ea mai multa mamaliga, daca acest domn respectabil Crin , ar fi sustinut de tine incat sa-i schimbi si scutecele, ai dreptul de a face ce doresti. Tanti Mihaela este in America si de la adapostul celei mai cumplice crize da cu semnatura pe blogul lu’ matale. Cand se plictiseste iti spune pa, si se duce sa mai manace inca o data hotdog-ul preferat.
    Nu uita ca suntem pe internet Victor, nu uita chestia asta. Virtualul este altceva decat realitatea. Aici lumea rade in hohote impreuna cu tine si imediat iti musca si urechea.
    Aici canibalismul este in floare , avand in vedere faptul ca suntem manjiti cu diverse culori pe fata , ca sa nu fim recunoscuti.
    Dar sincer imi pare rau, am inteles ca si realitatea te dezamageste destul de mult, oamenii de langa tine reprosandu-ti multe. Nu uita, ipocrizia este in fiecare dintre noi.

  31. @sadi

    De ce i-ai numi pe cei care îi împărtăşesc opinile lui Victor, aplaudaci?!
    Este un termen folosit de Badea, lucru care mă face să cred că îl urmăreşti, în consecinţă, şi pe Victor Ciutacu.
    Doamna Petrescu nu şi-a expus o părere proprie, ci a folosit termene generalizatoare, fapt remarcat şi de Victor.
    Niciodată nu ai cum să te saturi de oamenii care sunt de acord cu tine, poate doar să te simţi bine vorbind cu ei!

  32. @ionut: este exact ilustrarea perfecta a ceea ce am scris eu. nu exista argumente, nu exista nimic logic sau coerent, ci resentimente si isterie

  33. pt anca
    “Eu vorbesc despre nejustificarea apucaturilor razboinice ale unora in raport cu atitudinea unui jurnalist care da sanse de exprimare tuturor candidatilor”

    apucaturi la fel de razboinice are uneori si acel jurnalist in raport cu alti jurnalisti care dau sanse de exprimare tuturor candidatilor.
    nu sunt fan ciutacu dar nici adversar inrait al acestuia nu sunt. asa ca in cazul meu nu se poate vorbi despre isterie. doar privesc obiectiv si uneori remarc pretuirea exagerata a unora din semenii nostri la adresa asa zisilor lideri de opinie gen ciutacu, cristoiu, gadea, ct popescu sau oricare altii.

  34. @Anca
    E OK (pentru mine) ce spuneţi – în mare parte – dar există şi alte păreri, şi ale mele diferă pe alocuri de ale dvs. Nu doream să continuăm chestia asta pentru că e adevărat că oamenii ce scriu aici uneori depăşesc limita, deci încerc să fiu cât mai la obiect. Eu am scris ceea ce cred despre respectivul episod, am susţinut prin argumente, şi mi s-a răspuns (chiar dacă uneori ironic, dar nu mă pot supăra) ceea ce mă bucură.

    Vreau totuşi să vă spun că opiniile mele (poate şi ale altora) nu se datorează exclusiv (eu cred că prea puţin, şi indirect) faptului că un anume candidat nu mai e susţinut cu atâta candoare (eu oricum nu-l susţineam). Altă chestie importantă, e că ştirile scose de Victor Ciutacu într-o manieră elegantă (lucru de apreciat) nu sunt ce crede el. Mă rog, nu toate.

    Luăm chestia cu Luxten – interpretare. OK se putea dezbate dar se putea şi dezminţi plus că România e o ţară cu susul în jos în care practici de genul acesta au ajuns normalitate. Chestia cu Hrebenciuc – singurul lucru ce putea fi dezbătut, tot ca analiză pe text, faptul că domnişoara e mânată-n luptă de vendente personale – restul mondenităţi. Chestia cu eutanasia nu e nicio mare scofală, a răspuns bine. Chestia cu marijuana a fost preluată dar îi făcea un serviciu domnişoarei pentru că dintr-o dată se doreau dezbateri pe o temă care nici alte societăţi mai avansate nu-s aşa de pornite, plus că (nu ştiu din ce motiv) nu s-a dat ştirea care trebuia să iasă de aici şi anume faptul că nu cunoştea problema şi că a spus nişte prostii (şi Crin Antonescu a folosit prost “pleaşca” asta, btw). A reieşit şi faptul că ar candida Băsescu – asta mi se pare să-i faci jocul (a făcut-o EVZ oricum) -, îmi pare rău. Faptul că se consideră intelectuală e iarăşi o chestie greu contestabilă – se pot considera mulţi, pentru că au absolvit facultatea, şi astfel rezultă simpatia populară, dintr-o problemă prost înţeleasă. Chestia cu vânătaia e o ştire artificială – nu merită discutată. Chestia cu banii de campanie a fost interesantă, în măsura în care se declanşa ceva investigaţie, fără documente sau dovezi e zero. Chestia cu Dunărea albastră nu a fost altceva decât campanie electorală, poezia s-a spus pe post, nicio problemă, nicio ştire. Ahh chestia cu “geniul” Elenei Udrea – aste mă dezgustă pe mine personal – dar nu prea e ştire atâta timp cât nu argumentează (prost sau mai puţin) – din argumentaţie ar fi ieşit ceva material (cred că a fi reflectat ce anume crede EBa despre poporul votant). Chestia cu voturile venite pe comandă politică de la partidul mamă – contestabilă şi anulată de “moderator” (mie mi s-a părut că nu era moderator deloc domnul Ciutacu, şi nici nu trebuia să fie, după mine) care spune că suntem un popor de “turnători” – în genul perioadei comuniste (posibil corect lucrul ăsta).

    Toate astea de mai sus cu tot respectul , nu prea au legătură cu demnitatea râvnită de EBa. OK nu era nevoie să te uiţi scrutător, aproape turbat, cum a făcut CTP cu Crin (mi se pare dezgustător aşa ceva), dar întrebările puse lui Antonescu aveau o legătură firească cu funcţia de preşedinte sau cu acea candidatură (unde nu a exista o legătură s-a străduit CTP să o facă). Nu am suspiciuni de trădare dar consider că într-o campanie electorală nu se fac “taifasuri” (aviz amatorilor) cu un candidat (aşa mi se pare corect cel puţin). A fost o greşeală să nu bănuieşti că Elena va fi tobă de… în fine, propagandă electorală. În condiţiile astea eu cred că ce se putea măcar să fie un interviu la obiect, care să fie corect şi faţă de un candidatul (generic) la PE şi faţă de public, cu zâmbetul pe buze că nu e nicio problemă în asta.

    Iar o să fiu acuzat că [bănuiesc că] mă pricep la toate dar asta-i riscul de a avea opinie. Sunt doar aşteptările mele, ca parte a publicului, nu lecţii de bună purtare.

    Cât despre “aplaudaci” cred că ar fi interesant un experiment (dar asta nu depinde de mine, cu atât mai puţin de ego-ul meu).

  35. @ victor: esti prea destept ca sa ma crezi pe mine proasta!
    Argumente am scris in postarile anterioare. Nu vorbesc in numele altora. Citesc numele celor care scriu acum si nu-i mai regasesc pe cei despre care vorbeam. Tot ce am scris e logic si coerent daca nu citesti pe diagonala.
    Nu am resentimente, ci sentimente. Daca asta e isterie, e o.k.
    P.S. Celorlalti care m-au comentat: Eu am schimbat pagina! Si dorm mult mai bine!

  36. Daca tot este necuvantatoare atunci la ce bun sa platim pentru NIMIC?
    Sau poate Boc o plateste din fondurile SPP-ului?
    Ce bine ar face daca guvernantii nostri si-ar lua calabalacul cu tot cu ” pitipoancele” favorite si le-ar angaja in SRL urile personale.Doar asa ministrul Pogea mai poate avea o speranta la banii din impozitul forfetar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.