Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Femeia perfectă de la Palatul Victoria

Femeia perfectă de la Palatul Victoria

Lipsit de simţul ridicolului, Boc a reuşit să transforme-n realitate visul milenar al bărbatului alpha, beta, gama. Şi-a tras lângă el – ca angajată, perverşilor – o femeie frumoasă, tânără şi mută. Nu ştiu cum face sex şi/sau găteşte, dar – dacă e vreo performeră şi la capitolele astea – omu-său a găsit comoara din adâncuri.

După premierul care se ridică pe vârfuri, şoferul consilier, stripperul de la tineret şi popa de la turism feroviar, timida de la comunicare lipsea din poza de grup a celui mai grotesc guvern din istoria postrevoluţionară a României. Gata, s-a rezolvat!

UPDATE: După succesurile Elenei Băsescu şi serviciurile lui Crin Antonescu, uite că scăpă şi Toader Paleologu o frumuseţe de rataj. Bă, chiar v-a luat capu’ pe toţi?

ALT UPDATE: Când am avut dezacorduri cu Tolontan, n-am ezitat să le spun/scriu. Semnalez şi astăzi, cu aceeaşi deschidere, părerea noastră comună privind “cazurile” EBA & Hurezeanu. Şi nu musai fiindcă o parte a textului se referă la emisiunea mea, ci la nivel de principii şi abilitatea de a-ţi face meseria.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Femeia perfectă de la Palatul Victoria

  1. ba da cum va ganditi voi ca poate BOC sa rezolve asa o femeie. el rezolva numai ce-i spune marinaru’….si daca mai sta si pe varfuri poate beneficia de un … vant in mufa(pupa-n am vrut sa zic)

  2. Fatuca e frumusica foc, mi-ar placea sa o cunosc… Insa hainuta aia verde e pur si simplu oribila, si ca nuanta si ca si croiala…

  3. dupa cate vad astia de la guvern aleg purtatoare de cuvant din PRO TV fiind ca nu este prima ,inaintea ei a fost camelia spataru,am senzatia ca acolo e un izvor nesecat de “purtatoare de cuvant” sau cine stie or avea alte calitati

  4. lumeeeeeeeeee fatuca asta nu a lucrat la pro tv??pacat k acu lucreaza la boc dar era mai fain la pro tv,era alt trai,ce s mai zica si ea kand boc si cu basy isi fac d cap….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.