Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

N-am chef sa fac astazi trafic pe seama alegerilor, a faimosului uninominal schiop. Mi-ajunge ca deja am fost excesiv de civic, am votat, acu-s la ziar, iar de la 18:45 bag “Sinteza zilei”. Deci nu voi baga update-uri minut cu minut, ca la meciurile de la radio, ci doar atunci cand voi considera ca e ceva ce merita semnalat/comentat. Asa ca va consult public si va invit sa va (de)scrieti experientele de colegiu.
[poll id=”13″]

UPDATE 1.
Candidatorul nostru pentru un post de deputator s-a manifestat plenar si a fost exclus pe nedrept de la cafeaua data de contracandidatul sau, Manechinul. Bre, nea Caline, ti-era teama ca scuipa Nosferatu-n ibricu’ Swarowski?

UPDATE 2. Rezultatele (partiale) de pana acum ale exit-poll-urilor au adus la disperare editorialistii portocalii, slugi ale Tiranului. Daca aveti chef sa vedeti psihoza (dez)organizata, intrati la Cotidianul, unde rentierii bordurilor isi smulg in lacrimi putinele fire de par care le-au mai ramas pe bostanii gaunosi.

UPDATE 3. Dat fiind ca rezultatele scrutinului s-ar putea sa fie usor diferite fata de asteptarile lu’ Tolo, astept cu incredere ca singura constiinta a Trustului Intact sa-si rupa deseara, in direct la Realitatea, cardul alimentat lunar de angajatii lipsiti de deontologie ai familiei Voiculescu.

UPDATE 4. Boc e pregatit sufleteste sa ia la noapte bataie cu cureaua de la ceasu’ de la gara 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

  1. am fost. Scandal ca unul, dintr-un bloc de vis-a-vis de scoala isi lipise pe geam un afis cu PNL-ul. In rest prezenta slaba

  2. Vad un entuziasm de stanga peste masura la unii dintre “deontologi”, undii care pan’mai ieri erau de “dreapta clar!”. Acelasi entuziasm il vad si la cei de pe la PSD…Chiar daca se pare ca, cartile au fost facute, hai sa mai asteptam nitelus. Pana la ciolanul guvernarii mai e mult pentru “rosii”. Il Comandante stie de ce…:)

  3. PDL e favorit in acest moment pentru locul doi in fatza PNL.Sa-l vad pe Smecheru ala de la Anvers cum il pune el premier pe “cine vrea pipota lui”…Daca Prostanak luminat de Licurici nu se pune capra anticipat schimbarea din scrutinul 2009 pentru care am votat azi(in doi timpi) este ca si facuta.Marea schimbare prin care poporul roman va fi vaduvit de o frumusete de betivan-dictator .

  4. Eu am fost. Dar mi-am autoanulat votul. N-are sens deocamdata. Nu m-a convins nimeni de la mine din Colegiu ca ar merita o stampila; totusi, am zis ca e normal sa imi exercit un drept pentru care au murit cativa oameni, chiar daca numai in eter.

  5. @victor: pe undeva de inteles demersul lui “draga tolo” din gazeta: propaganda PNL total anti-PSD ca sa-i incaiere pe astia si sa bagam botu’ la portocaliu. de ce nu-l invitati si pe el? doar se pricepe!!!

  6. Niste prosti au votat in sect.5 PNG pt.ca Gigi le-a promis ca daca ies ei in acest sector el va plati tuturor intretinerea iarna asta !
    Iar cu o luna in urma i-a dus GRATIS la Nisipurile de aur la hotel 4 stele.
    Uneori ma intreb cum de mai pot respira prostii
    Votat Dan Voiculescu (pentru ca s-a batut in parlamentul trecut pentru niste legi importante.

  7. Update 1: M-a distrat azi la culme ca, trecand prin Suceava, am vazut in centru un banner cu UDMR!!!!

  8. Sunt dezamagit pentru PRM mai ales pentru ca stiu ca Dl. Vadim a luptat din greu pentru aceasta tara…Sper inca sa ajunga la 5%:)
    Partea “buna” pentru mine ar fi, ca nu voi mai merge la vot era singurul partid care ma reprezenta…Ce sa spun, cei ce nu au fost la vot isi merita soarta,merita tot ce vine acum, toata suferinta:)
    Va doresc mult succes Dle Ciutacu, si va rog sa nu mai fiti suparat pe Dl. Vadim pentru conflictul cu Dl. Cristoiu…Vadim a luptat pentru tara mai mult decat oricine din politica, putea sa aiba miliarul de euro, sa vanda locuri in parlament, sa voteze cu ceilalti la privatizari si scutiri de taxe, insa s-a mentinut corect pana la capat, si sper ca Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste aceasta nefericire.

  9. Cand iti pierde favoritul in alegeri trebuie sa aceepti realitatea.@Mos Califar ai avut dreptate

  10. Update 2: Daca-mi este permisa parafraza, HABEMUS CIRCUS!
    Sa te tii acum “negocieri”…. Base o sa aiba incredere doar in cine vrea el si nu in cine a decis boborul votant si sa te tii!

    Traim in Absurdistan, din pacate

  11. Salve tuturor! Imi cer scuze ca intervin in discutie…as vrea sa stiu de ce PRM are doar 3,5% (cel mai optimist) iar faimosul partid UDMR are chiar 11%? Eu am 18 ani si din cate am invatat la istorie si din cate am citit, tara asta se numeste ROMANIA…asa e? peste 4 ani ungurii vor avea 17%, peste 8 vor avea 50+1%…bineinteles ca ai au fost toti la vot, au luat cu ei si cainii vorbitori fireste de maghiara (cea mai infecta limba din Univers), dar totusi….pana acum 8 ani nu treceau de 5%, s-au mai inmultit intre timp? adica, nr. lor s-a dublat sau… cum? PRM care, sa ne fie franc, NU a fost la guvernare, s-a opus unor legi de instrainare a bunurilor statului, in concluzie NU a facut NICI un rau tarii asteia si nici dragilor locuitori, dar sa ajunga in halul asta…..am vorbit cu multi care nu au votat, sau care au dat un vot alb care imi marturiseau ca au vrut sa traga un semnal de alarma, dar ca ultima solutie ar fi ales PRM….se pare ca peste 4 ani vom aveam un PRM mai puternic…e fff clar ca scursurile astea de partide existente (sry nenea Ciutacu, matale esti cu FSN….aaaaaa, pardon! PSD) vor ajunge sa atraga peste 4 ani tot pensionarii schizofrenici si cu ei vor avea sanse, dar tineretul sper sa mai fie nationalist….desi….singurul lucru cu care ne mai mandrim e…….Dacia??? tineretul a uitat cum era sa bei Brifcor, sa conduci o Dacie, sa ai un aragaz facut la Satu-Mare, adica produse ‘Made in Romania’…sunt sigur ca daca vor venii strainii sa-si faca partid in Rhomhanica sa-l numeasca PradaD&G Foreign Policy, scris asa glossy ar castiga cu unanimitate…azi am vazut lucruri imorale: un lingau PSD mergea cu masina partidului sa ‘scoale mortii din mormant’! au adus la vot oameni de 90 de ani care nu mai coborasera din pat de pe vremea cealalta si care nu mai rationau de decenii bune….cu astfel de oameni se castiga alegerile, coane votant! Mai bine pentru CETATENII TURMENTATI ca NU vor avea nimic pe constiinta 4 ani….Cu respect….Acum chiar voi emigra in CONGO!

  12. Update 3: In Piatra Neamt, pe la ora 17:00, o doamna care se prezenta ca fiind din partea primariei (PD-L) suna pe fix cetatenii sa-i indemne sa mearga la vot

  13. De ce nu dezbateti si problema statisticilor pe media de varsta si pregatire. S-a dat o statistica la PDC-PC din care s-a vazut ca in majoritate au fost votati de cei cu varsta de peste 60 de ani si cu studii de “4 clase”. Iar cand s-a ajuns la PD-L s-a taiat statistica la varsta ( cel mai mare procent era pentru media de varsta de 18-24 de ani sau ceva de genu; la pregatire profesionala s-au prins ca fac de cacao alianta PSDPC=Partidul Comunist si au taiat sondajul; sigur predominau cei cu studii superioare ).

    Dezbateti si aceasta problema.

  14. Ia vedeti sa nu fim in situatia in care PSD-PC (salut, nea Dane!) ae votul popular, datorita mobilizarii de la sate, si sa piarda la numar de colegii!!
    Victor, vezi sa nu ramai fara munca, daca nea Dan nu iese! Chiar, a castigat in colegiul lui?

  15. Domnu Ciutacu am o intrebare arzatoare : Ce a facut “doamna” Udrea la dumneavoastra in circumscriptie ??

  16. @Gabriel: nu e la mine, ci in sectorul 6
    @Sowhat: eu zic sa-i gazati pe toti
    @Adrian: sunt infinit mai util politic in opozitie

  17. Si daca iesim in strada ACUM pier 180832402495930 generatii actuale si viitoare de BARONI de ‘romania’…..TRAIASCA ROMANIA! MAINE VOM AVEA O ZI ISTORICA: OFICIAL ROMANIA MARE NU VA MAI EXISTA IAR NATIONALISMUL ROMANESC VA APUNE…..PACAT DE ISTORIA GLORIOASA DACA PREZENTUL E DE RAHAT!

  18. Cul, men! Totusi, ce informatii ai, a iesit Mr. Voiculescu (adica, a castigat, ca de nu, a iesit, daca ma-ntelegi)?

  19. boc se va razgindi.sa razgindit si stolojan nu m-ai vrea cu” voi ” acum vrea cu pnl.

  20. Azi prietena mea a primit un telefon de la o persoana care s-a prezentat a fi de la PNL si a intrebat-o daca va merge la vot sau macar daca cineva din familia ei va merge la vot.Raspunsul ei a fost unul categoric:NU.
    Eu am crezut ca e cineva de un institut de sondare a opiniei publice. Dar nu…era de la partid politic. Nu i s-a sugerat in nici un fel cu cine sa voteze ci doar daca va merge la vot.

  21. citesti toate comentariile? daca da sper sa puneti si problema pe care am sugerat-o intr-un comentariu de mai sus. ms

    PS: acelasi comentariu l-am pus is pe ultimul post al lui mircea badea. so ori tu ori el va rog sa puneti si sa dezbateti si aceasta problema. din pct meu de vedere e foarte important sa se vada cine pe cine a votat si cine decide pt noi “tonti”.

  22. @Nixon: sugerati ca aia batrani, de la tara si cu mai putina scoala n-ar trebui sa voteze? sau nu-s buni decat atunci cand il fac pe Basescu presedinte?

  23. nu sugerez asta ci doar ca cei multi au votat ca pe vremuri iar ceilalti vor altceva ( nu neaparat PD-L ca oricum acele statistici le-au dat doar pt PSD-PC ).

  24. Hai sa vedem, eu am impresia ca or sa vina niste surprize, de multi or sa ramana precum numele tizului meu de joaca la Fiorentina.
    S-ar putea ca procentele sa nu bata colegiile, de aceea te intreb: sondajele astea, inclusiv de pe Antena, au masurat, voturile exprimate pentru un partid sau altul, sau au masurat procentele colegiilor castigate de partide? Ca la varianta doi, as recomanda de revazut filmul “2004: Dubya vs. Gore”, in care al doilea are votul popular, dar nu are electorii. Si asa, unii or sa ramana cu “Antena”, iar ceilalti cu “Realitatea”.

  25. era bine sa fi dat si statisticile complete si pt PD-L si pt PNL dar si pt celelalte partide care nua au intrat in parlament.

  26. Si ultima:
    Alianta PDL-PNL: Prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu;
    Alianta PSD-PDL: Prim-ministru George Maior;
    Alianta PSD-PNL: Prim-ministru independent, plus anticipate in 2009, conexate cu alegerile prezidentiale.
    Ce crezi despre varianta 2, cum ai reactiona la o alianta PSD-PC-PDL?

  27. pdl-pnl ar fi sinucidere curata pt. pnl.
    sint votant pnl dar in acest caz ar fi ultima data.

  28. PSD-ul deşi a câştigat, totuşi a pierdut. Asta e. Au luat-o pe cocoaşă şi nu văd de ce se miră.

  29. Mai frati si compatrioti eu nu am votat pe nimeni de data asta. Si daca o vrea Doamne Doamne in curand o tirez din tara asta cu tot cu criza financiara de dincolo. Cum spunea un prieten prefer sa fiu acolo cand o rasari soarele decat aici cand o incepe rahatul sa puta.
    Si domnilor, doamnelor va incepe nasol sa puta cred ca vor iesi vidanjorii din partide sa curete si de nu se vor stropi si ei cu cacat mare lucru. Singura solutie viabila, logica si umana pe care cretinul asta de popor tot nu se trezeste sa o adopte exact pe aia nu vrem si pace sa o avem . Adica tot aia dinainte de 1989 sa castige la nesfarsit. Naiba cine ajungea director la Anvers daca nu avea trese, cine ajungea ministru de externe daca nu avea trese, cine ajungea patron de fabrica daca nu avea trese cine ajungea patron de televiziune, de benzinarie daca nu avea trese, cine ajungea la ambasada din SUA daca nu avea macar pe cineva cu trese mai nu vedem ca tot ai lor au preluat puterea. Acum o facem si mai lata in America este criza ,in UE este criza sta CIA-ul Big brotherul american si SVR rusesc nepotul KGB-ul in carca noastra, sta NATO si marile interese europene in carca noastra iar noi tot nu vrem sa tinem cu interesul nostru pentru tara asta.
    Ce naiba o dam in balarii ca acum 15 minute primesc de la amicul meu de la statistica via e-mail planul de bataie a alora mari pe urmatorii 6 ani. Si ghiciti cine si-o ia in carca dureros de tare. Normal nenorocita de tara Romania. Si votul este cam asa:
    PSD+PC= 36,4, PDL 31, 7, PNL 20,6, UDMR 6 si restul.
    Vreti sa stiti rezultatul pai va spun eu. In seara asta in vreo 20 de minute nenea Basescu il suna pe un nene destept si cu bani si spune numele primului ministru. Va las pe voi sa il ghiciti. Poate ca sunt eu PDL-ist dar sunt niste principii de care nu iti bati joc. Da fratele meu ok interesul tau dar nu se poate ca mereu, constant toata lumea sa si-o ia ca trebuie in fiecare luna sa isi calculeze banii de salariu, sa nu poti sa ridici capul ca iti spune vreun destept mai usor sau iti pierzi slujba. Normal toti baietii care au fost fie de-a dreapta sau de-a stanga la guvernare si-au facut jocurile lor pe barba noastra si in folosul pungilor lor . Si unul ca mine se enerveaza repede adica strangi din cur un an ,doi, patru dar vezi ca nu iese nimic ca trebuie sa faci combinatii sa faci bani, sa iti bubuie mintea pana iese fum in fiecare luna si an ca macar sa iti ajunga banii sa iti platesti benzina, creditele, mancarea,intretinerea sa iti cresti copilul si alte chestii. Iar acum cu puiul asta de criza pe care marii economisti il percep ca o GRAVA AMENINTARE , Romania va trebui sa dea dovada capacitatii ei de solidaritate,uniune , repartizarea veniturilor incat toata lumea sa fie multumita ( iar asta nu se va intampla la sigur ) si de un guvern format numai din baieti cu capul pe umeri si care sa se asigure ca dupa 24 de ore nu va veni vreun ziarist sa il bata pe umar sa-i arate vreun caz dragut din propriul partid care a inceput cu tampeniile obisnuite pentru clasa politica.
    Noi astia tineri ne vom descurca fie ca vom apela la siretenie, la mancatoreala aia sanatoasa , dar joburi ne vom gasi in era asta tehnologica sa fi tampit sa nu gasesti. Ma intreb insa oamenii aia trecuti de 50 de ani, intre 40 si 50 de ani care au copii de crescut ce dracu vor face daca devin someri si lucrul asta se va intampla. Haideti sa il intrebam pe nenea Ciutacu ca stie cate sedinte au avut la ziar in care s-a pus problema cresterii cheltuielilor cu energia, cu tiparul cu procesarea si ca peste 5 luni de zile sau mai putin vor fi obligati sa dea afara oameni?!!

  30. Daca se prezenta 80% din polulatie la vot PSD-ul avea 10% , PNL 30%, PRM 20%, UDMR 10%, PNG 5%, e de dreapta lumea prin orase, n-ai ce-i face, majoritatea sunt scarbiti si nu merg la vot.

  31. a fost tare frate chestia cu mopu’ si andrelele ! esti tare frate ! sunt cu ochii pe tine (voi). un sinaian

  32. Buna seara domnule Ciutacu.Aceasta este o interventie la emisiunea Sinteza Zilei din seara aceasta.Va fi un comentariu lung.Mi-as dori pe cat posibil sa imi raspundeti.Am 18 ani si astazi am votat pentru prima data. Spirit civic…asa am numit impulsul de a merge azi sa votez , departe de entuziasmul specific primului vot. Eu cred in a vota si am fost dezamagita deoarece prezenta la vota a fost infima , caz particular in ultimii ani deoarece alegerea acestei zile de 30 noiembrie a fost asezata strategic. De ce spun asta ? Pai in primul rand hai sa o luam logic , maine este 1 decembrie , ziua nationala a Romaniei sau pentru altii ziua in care stai acasa. Bun , nimic ciudat pana acum. Alegerile au fost azi , duminica , maine este luni. Weekendul incepe vineri… hmmm asta ce inseamna ? Majoritatea a profitat de aceasta mini-vacanta pentru a-si umple timpul cu ceva evident mai bun decat a merge la vot. Si cine ramane ? pai in primul rand electoratul batran si cel rural plus cativa dintre noi care am stat acasa…dar noi nu contam in acest context decat ca statistica electorala. Al cui este electoratul batran si cel rural ? Al PSD-ului. Partidul care a castigat alegerile parlamentare , dupa cum bine stiti.
    Deci strategie electorala.
    Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu PSD. Am votat cu ei. Trebuie sa argumentez , corect. In primul rand am votat din lipsa de diversitate. Nu suport partidele celelalte din prisma imaginii pe care au creat-o oamenii politici “grei” care apartin de ele. Nu as dori continuitatea lor la putere , in Romania.
    E derizoriu sa amintesc ca am la cunostiinta faptul ca votul meu nu conteaza intr-o multime de manarii poate.
    Dar cum spuneam cred in votare. Pentru ca e singura arma pe care , noi poporul, o mai avem impotriva celor care ne conduc. Sunt de parere , si mi-o mentin , ca daca am merge toti sa votam si am stii sigur ceea ce ne dorim pentru noi insine implicit pentru patria noastra poate am fi multumiti de ceea ce se intampla la guvernare. Multumiti de noi insine ca ne-am implicat direct. Nemultumirea fata de clasa politica din Romania nu are sorginte in ceea ce se intampla de fapt , si aici ma refer la conducerea defectoasa , ci in doua aspecte oarecum contradictorii :

    – nu ne prezentam la vot si rezultatele ne sunt de fiecare data neplacute ;
    – sau mergem la vot si dormim exact cum ne asternem;

    Acum urmeaza intrebarea evidenta: de unde sa stim ce e mai bine ? ca toti ne promit marea si cu sarea.
    Nimic mai adevarat.Aici reiese perfect motivul cetateanului turmentat (“eu cu cine votez?” si vreau sa fac o paranteza pentru cei care nu au inteles ca nu este vorba despre un cetatean beat , care a consumat alcool , ci un cetatean ametit de promisiunile si caracterul populist al politicienilor.
    Normal ca nu stim cu cine sa votam.Pentru ca toti recurg la aceleasi mijloace , care au devenit standard , de a atrage electoratul de partea lor . Dar asta nu inseamna , oameni buni , ca nu trebuie sa mergem la vot. Ce este clar si batut in cuie este faptul ca in Romania nu se va schimba nimic oricine ar fi la putere.Da este o concluzie fatidica dar la care am ajuns eu si majoritatea populatiei din cauza starii generale a tarii noastre. Si cum bine stiti , realitatea e sumbra. Pe langa faptul ca de 20 de ani ne chinuim sa transcendem spre o economie de piata , ne chinuim sa combatem coruptia , pastram aceeasi mentalitate comunista si suntem incorsetati de doctrine de ordin social , religios si moral.

    Hai sa ne gandim la rece , in Romania problema cea mai importanta este mentalitatea.Cum putem sa visam sa fim la nivelul altor tari europene DEMOCRATE cand noi nu am scapat de traumele comuniste ?
    Cum o sa putem vreodata sa depasim conditia de om de rand care traieste cu frica zilei de maine , care nu face nimic fara ca “sa ii iasa si lui ceva la treaba asta” , care este speriat cand aude de politie (dar ma rog,asta e alt subiect) , care se gandeste la furat in loc sa se gandeasca la munca cinstita?

    E imposibil. Tocmai de aceea in tara noastra totul va ramane la fel de trist si deplorabil mereu. Pentru ca mentalitatea asta infecta este intiparita pe fruntea tuturor.

    Iar, ca sa mai pun o bomboana pe coliva , o sa aduc in discutie si subiectul crizei economice care va avea efecte si in Romania, chiar daca economia noastra nu functioneaza in functie de bursa. De ce va avea ? o sa va dau un mic exemplu . Creditele , creditele puse la dispozitie de companii de electrocasnice ( nu vreau sa numesc ) , credite luate pe baza actului de identitate. Credite pe care ni le-am facut majoritatea …CREDITE DEFECTUOASE.

    Acum luand-o pe partea personala ma simt ingrozitor. Mereu am urat conceptul de exprimare prin reprezentanti , concept fundamental democratiei. Dar ma aflu in situatia usor penibila in care il resimt asupra mea. Da am votat PSD si au castigat. Dar nu ma bucur de victoria acestui partid ci ma bucur pentru ca a iesit cum am vrut eu. Am contribuit la “munca in echipa” a majoritatii populatiei Romaniei.

  33. dl Ciutacu varianta PSD la guvernare si PNL sprijin parlamentar , nu o luati in calcul ?

  34. eu nu am fost la vot. cu cine să votez? de ce să votez dacă cel care a câştigat s-ar putea să nu câştige de fapt?

  35. am votat PNL….pentru ca sunt scarbita de PDL…..si pentru ca acum 4 ani am stat la coada vreo cateva ore bune ca sa nu votez cu PSD….asa ca acum mi s-a parut aiurea sa votez cu PSD….bineinteles ca PRM si PNG au iesit din discutie automat…nu ar fi cel mai ok o alianta PSD- PC + PNL?

  36. @Iulia Constantin gandesti bine, am crezut ca e comentariul meu…pana la un punct….eu cred ca o parte din noi tinerii (si eu am 18 ani,azi am votat 1 data) suntem manipulati de imaginea politica si mai mult, de efectul de turma…hmmm colegele mele gandesc…’Gigel pe cine voteaza fhata? PSD, fhata, normalll’ sau ‘ eh, daca toata lumea voteaza cu PSD, atunci si eu trebuie sa ma dau cu fruntasii’….cum sa explic..cand a castigat CFR Cluj titlul, nr. fanilor s-a inzecit…asa e romanul…se da cu puterea…dar majoritatea celor de 18 ani, ‘fructele Revolutiei’ s-au simtit azi ca puiul de gaina abia iesit din coaja…’sa fiu in randu’lumii…votez cu ala ca are sex-appeal, cu ala ca e simpatic, are un nas posh, cu ala nu votez ca e chior, zici ca e pirat’…aia care se dau cu puterea st traseisti politici…saracii pui de roman capitalist nu ‘stie’ ce s-a intamplat in 18 ani, cate generatii s-au sacrificat, cate ingrangeri a avut poporul asta, ce hal de personaje ne-au condus existenta…azi vorbim de PAINE! EEE, aceste alegeri ne conditioneaza PAINEA, noua gloatei, NU MERTANU, PAINEA! Se pune problema somerilor, a saraciei, a foametei….dar ce sa stie tinerii de azi…o tara avem si ne p.sam pe ea,noi vrem LA, NYC, LONDON, PARIS….de parca ne-am nascut cu dinti de aur….noi ne asteptam de la tineri sa faca dreptate cand ei saracii habar NU au de istoria acestei tari, ar vota pentru autonomia Transilvaniei si independenta Dobrogei….ce conteaza viitorul…important e ca azi ai de mancare, de baut de f…tut, alea alea…

  37. s-a votat partidul, nu omul, puteti sa ziceti voi ce-oti vrea! Si nu ii mai subestimati pe batranii de la tara, ca nu-s deloc prosti. Vineri, intr-un sat din Teleorman, PDL-ul a dat mici si bere la lume…a venit lumea (mosi, babe de 70-80 de ani, copii, femei, etc)buluc, au mancat si-au baut. Azi de dimineata, o intreb pe o babuta de 85 de ani:”Mamaie, pe cine votezi?” Ea imi spune: “Votez 3 trandafiri, maica, PSD-u'”. “Cum, bre, nu-i votezi p-aia de ti-au dat de mancare?” “Nu, nu…ce daca mi-au dat, am mancat, am baut, da votez trandafirii”…so…..

  38. Pe batrani numai MOARTEA ii poate desparti de PSD! Ei au impresia ca tovarasu’ Ilici Iliescovici le-a dat pensie, ca de parca altul nu le recunostea drepturile firesti…asta e toata filosofia…multe femei au lucrat la CAP iar tovarasu’ a fost nevoit sa le acorde drepturile, desi ‘unii, maica zice ca noi nu aveam drept la pensioara ca cica noi munceam cu ziua ca salahorii’….trebuie totusi sa recunoastem ca, desi l-as omori pe tovarasu’ daca as avea puterea asta, suntem poporul cel mai rasarit dintre satelitii Rusiei…

  39. 70% vot antibasescu!!! Majoritatea celor 322.

    Asa pot fi traduse politic voturile obtinute astazi de PSD, PNL si UDMR. Aceasta esta asa zisa majoritate a celor 322 pe care au anatemizat-o portocaliii si toti propagabdistii lor din oficioasele cotroceniste.Orice majoritate parlamentaro- guvernamentala care nu tine cont de aceasta constanta a ultimilor 2 ani, batalia cu anticonstitutionalul Basescu, ii va compromite in ochii electoratului pe cei care ar realiza-o, in perspectiva viitoarelor confruntari elctorale.Aceasta majoritate ar guverna fara probleme cel putin un an, pana cand Basescu va pierde alegerile prezidentiale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.