Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

N-am chef sa fac astazi trafic pe seama alegerilor, a faimosului uninominal schiop. Mi-ajunge ca deja am fost excesiv de civic, am votat, acu-s la ziar, iar de la 18:45 bag “Sinteza zilei”. Deci nu voi baga update-uri minut cu minut, ca la meciurile de la radio, ci doar atunci cand voi considera ca e ceva ce merita semnalat/comentat. Asa ca va consult public si va invit sa va (de)scrieti experientele de colegiu.
[poll id=”13″]

UPDATE 1.
Candidatorul nostru pentru un post de deputator s-a manifestat plenar si a fost exclus pe nedrept de la cafeaua data de contracandidatul sau, Manechinul. Bre, nea Caline, ti-era teama ca scuipa Nosferatu-n ibricu’ Swarowski?

UPDATE 2. Rezultatele (partiale) de pana acum ale exit-poll-urilor au adus la disperare editorialistii portocalii, slugi ale Tiranului. Daca aveti chef sa vedeti psihoza (dez)organizata, intrati la Cotidianul, unde rentierii bordurilor isi smulg in lacrimi putinele fire de par care le-au mai ramas pe bostanii gaunosi.

UPDATE 3. Dat fiind ca rezultatele scrutinului s-ar putea sa fie usor diferite fata de asteptarile lu’ Tolo, astept cu incredere ca singura constiinta a Trustului Intact sa-si rupa deseara, in direct la Realitatea, cardul alimentat lunar de angajatii lipsiti de deontologie ai familiei Voiculescu.

UPDATE 4. Boc e pregatit sufleteste sa ia la noapte bataie cu cureaua de la ceasu’ de la gara 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

  1. Buna ziua si la multi ani la Andrei si “Andrele”!
    Eu cred ca vor fi suprize multe si mari deseara; multi dintre cei care se umfla in sondaje precum gogosile facute de bunica-mea (dumnezeu sa o ierte) se vor desumfla deseara.
    Si, abia astept “Sinteza zilei” sa vad daca Jony Cristoiu a avut (din nou) dreptate.
    O’zzy buna la tot poporul votant.
    PS. O sa turbez pana deseara cu emisiuni de genul” Romania voteaza”, “Votul la romani” si alte imbecilitati de acest gen, in care fatuci orgasmice si gugustiuci impotenti isi dau ochii peste cap ca nu vine romanu’ la vot si cum ca spiritul civic e dus pe pustia neagra.

  2. Disperare!!
    Se dau telefoane, se dau SMS-uri cum ca un anumit partid daca ar castiga va baga impozitul pe salariu…. 40%.
    Pe bloguri este multiplicata intoxicarea!
    Oare, o prinde intoxicarea? Votantii acelui partid traiesc din salariu nu din profit!

  3. Bre aveam oaresce dubii dar acu’ s-au confirmat : Patriciu e minor. Nu conu’ Dinu, altul care fiind minor deci inocent era pus presedinte de sectie de votare. Traiasca victoria in alegeri a alor nostri, ura !!!

  4. Avand in vedere ca procentul pentru fiecare competitor se stableste din voturile valabil exprimate,daca din totalul de 94 scadem voturile albe si pe cele ale celor care nu voteaza, rezulta ca procentele pentru fiecare partid se calculeaza din 94-24-7=63
    Va las pe dvs sa stabiliti cat la suta din 63 reprezinta cele 30 de voturi date pana la 12,02 PSD+PC….

  5. Duminica, 30.11.2008, mergem la vot. Ideal ar fi sa megem cat mai multi, din convingere, pentru noi (si nu pentru ei – candidatii), pentru viitorul apropiat al Romaniei si, mai ales, pentru viitorul copiilor nostri;
    Din pacate, asa cum spun toate cercetarile sociologice, asa cum banuim cu totii, se pare ca participarea la vot va fi redusa, sub 50 % (eu am avut o parere si mai pesimista), ceea ce o sa conduca, din nou, la alegerea noilor parlamentari de catre foarte putin cetateni informati in ale politicii. Nu detaliez, cunoasteti, sunt convins, la ce ma refer;
    Totusi, eu cred ca E MARE NEVOIE DE SCHIMBARE!!!
    Schimbarea la care ma gandesc nu este, asa cum s-ar crede la prima citire, aceea a unor guvernanti cu alti guvernanti, ci e SCHIMBAREA MENTALITATII, a noastra, a votantilor, precum si a lor, a politicienilor;
    Cum sa facem asta, fara a mai astepta schimbari de generatii, intr-o tara din ce in ce mai surprinzatoare???
    SIMPLU: haideti la vot, haideti sa votam si tineri (chiar nu conteaza partidul din care provin), haideti sa incercam si altceva decat notorietatea si, uneori, opulenta, “harnica darnicie de campanie”, tupeul, aroganta, s.a.m.d., “valori” regasite la unii dintre candidati;
    Eu voi merge la vot si voi vota TINERI. Sper ca asa sa imi ajut copilul sa creasca si sa vada la TV, atunci cand o sa fie cazul, politicieni demni, discreti, competenti, onesti, sinceri, adica ….. politicieni oameni!
    Asta nu inseamna ca ceilalti, care nu sunt tineri ( nu ma refer la varsta neaparat, ma refer la spiritul si gandirea candidatilor), nu trebuie a fi votati. Nu e cazul! Vor fi!
    Asadar, …. sa votam ca sa schimbam. OAMENI si MENTALITATI!
    Doamne ajuta!

  6. Cam rarut pe la sectiile de votare, ceva-mi spune ca in sectorul 3 iar o sa fie prezenta scazuta, cu tot cu Oraselu’ lui Negoita &co…

  7. off topic

    Ce se intampla cu transmisia pe net a antenei3? Este cu mult mai slaba decat antena2 si cred ca astazi ar fi foarte important ca totul sa “functioneze” bine.Pt mare parte dintre cei din strainatate,este singura modalitate de a ramane in contact cu stirile din tara.

  8. M-as fi lasat pacalita pentru a meerge sa votez. Dar nu am pe cine,nu cunosc nici un candidat care e pe listele colegiului unde sint eu arondata…si atunci pe cine sa votez? ….Nici unul nu-mi inspira incredere,nici macar carisma nu au…deci..NU VOTEZ….

  9. Fratele meu tonomat ! Turbincă la poarta raiului ştii că întreabă de tabacioc, de cur de muiere… alea -alea.
    Acum văd că ăştia pe la The Buleni dau buzna la tuşieră. S-or da fecioare?
    Hai, că poate votez şi eu… da’ prin SMS se poate?

  10. @gala: nici la mine nu merg corespunzator Net-ul si reteaua. ar fi o minune dumnezeiasca sa functioneze totul ceas, la momentele decisive, in Intact.

  11. nici eu nu votez. de fapt, daca stau bine sa ma gandesc de cate ori vad fata vreunui diplomat zic tare si grav

    nu mai am incredere in statul roman, si nu am de ce sa ma duc si sa contribui la imbogatirea gusatilor astora care plini de nesimtire ne promit marea cu sarea. sunt penibili.

    Am vazut la mare un tricou pe care scria “Urasc prostia si manelele”. Acum stau si ma gandesc unde ii incadrez pe astia.

    P.S. Ati vazut bataia cu apa de la B1TV intre Bideu si Ciocu’ Mic?

  12. Votul alb, nu este acel vot care va fi adăugat (la numărare!) unuia ori altuia, după zonă şi după bunul plac al şeful secţiei de votare?

  13. Interesant ca in localitatea Carei vineri spre sambata dimineata au aparut peste afisele electorale afisele PD-L si nimeni nu ia nici o masura, nu se respecta in jurul sectiei de votare raza de 50 de metri sa nu fie nici un afis electoral. In judetul Covasna saptamana asta consiliul judetean a trimis scrisori in numele UDMR cu texte obosite indemn la vot si au indicat si partidul unde trebe pusa stampila. Daca doriti am scanat o scrisoare trimisa de consiliul judetean Covasna numai ca e limba maghiara.

  14. Prezenta o sa fie penibila oricum. Eu sunt din Craiova si in zona mea sunt atat de disperati ca nu vine lumea la vot incat o luara din poarta in poarta si se roaga de oameni sa voteze.

  15. @De ŞuKăRiT
    Votul alb nu se pierde ci se adauga, proportional cu procentul obtinut din numarul voturilor valabil exprimate, la toti competitorii.Votul alb nu este un vot valabil exprimat, la fel ca si cel anulat.
    Asa cum se vor adauga si voturile irosite pe competitorii care nu obtin pragul electoral de 5%.

  16. Servus Victor!
    …Seara usoara diseara….Da…am votat…era un somaj la colegiul 1…sunt din Tulcea…se bateau de musca…Iti dai seama ce o fi prin balta?Aia deja is morti de beti…sau la dres la vreu bors de peste sau asa…iach…Auzi ori io is bulversata de importanta acestui vot…ca as vrea sa votez aici la tine pe blog..da nu ma prin cum….uf.

  17. Eu sunt de parere ca lumea ar trebui sa mearga la vot,tot timpul ne plangem de clasa politica ,acum avem ocazia sa o taxam,odata la 4 ani avem si noi ceva de spus si ar trebui sa nu lasam aceasta sansa sa treca pe langa noi.

  18. Lavinia Sandru, pe la scoala gen. 150, Cotroceni, in jur de ora 10: cam amarata, rebegita de frig, nefardata…mi-a fost mila de ea.

    Dar foarte putin, caci mi-a amintit de ceea ce i-a facut lui Oprescu.

  19. Am o intrebare, e corect ca Realitatea sa prezinte exit-polluri pe site inainte de 21? Sau regula asta se aplica doar pentru tv?

  20. La noi abia s-a deschis sectia (de votare).Familia mea si cu mine vom merge la vot, vom vota oamenii, nu partidul. La senat vom vota cu Raymond Luca -PNL-, la deputati , cu Ana Birchal, PSD. Ei m-au convins.
    Votam pentru ca mai tirziu, poate copilul sau nepotii ne vor intreba noi ce am facut pentru ca ei sa traiasca intr-o lume mai buna. Nu voi insira ce am facut pina acum. Dar trebuie sa continuam.Sictirul si indiferenta e tratata la fel.
    Hai, succes si la mai mare.

  21. Sint perfect de acord cu tine Victor…cu toate ca primul meu impuls a fost sa ma duc sa votez pentru ca si pentru asta s-a murit in decembrie 1989 iar sotul meu si tatal copilului meu a murit impuscat in acele evenimente din 1989. Dar atit eu cit si fiica mea ,azi in virsta de 22 ani refuzam sa votam pe aceia care doar se folosesc de votul nostru si isi mai amintintesc de noi doar din 4 in 4 ani. Nici macar Presedintele Basescu nu mai stie citi ani au trecut de la Revolutie. Rusine!!!Daca o sa aiba tupeul sa vina pe 21 dec in Cimitirul Eroilor Tineri din Bucuresti ii promit ca-i impart un pahar cu coliva..

  22. Bai fratii mei astia cu “votul alb” : daca tot vreau sa protestez si daca tot ma duc pana acolo nu e mai simplu sa le zic ceva de mama lor de hotzi cu pixu’ albastru pe votul ala alb ? Just in case ca sa ma fac inteles mai bine.

  23. Hai buna dupa amiaza la votanti!
    Nici nu va canta cocosul de trei ori si Tariceanu se impaca cu micul mare Boc, iar Il Comandante face din nou majoritatea :PD-L+PNL+UDMR+minoritati>50%, durandu-l fix in cozorocul de la sapca de chestia aia democratica cu primul partid da primul ministru. Asa ca Prostanacul o sa raman linistit in opozitie.Stiu eu daca e bine, daca e rau…O sa vedem in zilele urmatoare, atunci cand o sa aflam si datele de la redistribuiri care vor fi esentiale.
    Salutare taica si noroc.

  24. man , am dat votul portocaliilor din orasul meu din Moldova…stii de ce ? pentru ca au reusit la locale sa-l scoata din primarie pe carnatul pesedist care-a rupt orasu-n doua timp de 8 ani…stau cu geana pe ei si daca nu s-or descurca ,altii…pe astia de i-am votat acum , ii vaz baieti fini si nepatati de kaka…

  25. se vede clar de ce culoare sunt cititorii blogului :)) stiti vorba aia: SPUNE-MI CE FANI AI CA SA ITI SPUN CINE ESTI :))

  26. buna….adresa din CI este intr-un loc unde nu mai stau de mult.
    Aici,la tara,nu am cum…nu mi-am facut mutatia,iar ca sa merg in oras si sa incep sa vad cam prin ce clasa ar trebui sa fac “treba rusinoasa”…Mai bine nu !
    Am preferat sa plantez un frumos brad de vre-un un metru spatezeci.
    E din Austria si era teoretic destinat pt Craciun,iar apoi fie ce-o fi.(l-am mai si carat cu masina-Baumax Sv.-vreo doua sute de kilometri)
    Eu i-am oferit o sansa.

  27. si eu ma tot intreb cum penibilul asta de tolontan nu a fost dat afara pana acum…am urmarit cu atentie cat de penibil este cu aceste accese deontologice…nu mai spun ca site-ul gsp.ro a abundat de publicitate galbena si portocalie…mogulul trebuie sa foloseasca sabia din dotare 🙂 poate-i puneti si voi o vorba buna…curmati-i voi chinul…

  28. Am votat. Si eu sper la fel ca Merlin. Si deontologii astia de la Cotidianul imi confirma “temerile”…..

  29. [Casa-masa-blog-odihna activa. Nu ma duc “la urne”, n-am pe nimeni acolo 🙂

    De Mos Califar pe 30 November 2008 la 12:07 pm (#) ]
    citat din casnici:)

  30. @Merlin,
    daca nu “iese”…uite iti vind un pont:IMOVANI.
    Este foarte bun,nu-i scump,nu creeaza dependenta.Numai,ca trebuie o reteta.
    Acum,ori se rezolva votul cum speri,ori gasesti un prieten medic.
    Saru’mina!

  31. Am votat. Cu PNL. Daca vin aia rosii si ne maresc impozitul, am doua solutii: ori maresc preturile si iau banii tot de la oamenii simpli, pe care-i apara ei, ori fac evaziune fiscala. Prefer prima varianta, ca la a doua am si riscuri.
    Ca toata lumea are nevoie de medici, stomatologi, avocati, notari, etc…

  32. MESAJ CAM OFF-TOPIC DAR NECESAR.
    Sunt unul dintre aceia care si-au reziliat abonamentul la cablu si ma felicit zilnic pentru asta. Totusi simt citeodata nevoia de a privi anumite emisiuni. Printre ele – cele ale Antenelor. Care Antene le vad doar pe internet. Din pacate foarte des se schimba metoda de transmisie, linkurile de ieri nu mai sint valabile azi, la emisiuni cautate nu fac fata traficului excesiv, etc. Antena 3, TV de stiri era transmisa online cu o “viteza“ (bitrate pentru cunoscatori) de peste 400 kbps fara a se vedea vreo diferenta in plus de calitate. Qui prodest ? Transmiteti oameni buni cu un bitrate mai mic sa incapa toata lumea ! Eventual cu mai multe variante din care sa-si aleaga fiecare ce poate.
    Am abuzat de dreptul meu de a posta pe acest blog stiind ca este citit si de oamenii cu atributii tehnice din Antene, sperind ca gazda noastra nu se va supara pentru acest mic abuz si mai ales pentru ca am scris degeaba un email catre Antene – bineinteles ca nu m-a bagat nimeni in seama.
    Multumesc, Victor Ciutacu.

  33. Daca PNG ar intra in Parlament macar pe baza pragului alternativ si Gigi Becali ar invinge-o pe Oana Mizil, as fi curios sa vad reactia colegilor dvs de trust mai ales a lui Mihai Gadea.

  34. Ce-am sa ma distrez daca o sa castige psd-ul!Si asta pentru ca in unele institutii li s-a spus sa mearga la vot sa voteze pdl si vor fi verificati la buletine.La mine in asociatia de locatari administratorul a cerut sprijin pentru efectuarea unor lucrari,iar primarul(pdl)
    i-a spus sa stranga bani de la locatari.Cand au aflat locatarii raspunsul primarului au promis ca vor merge la vot si nu vor vota pdl.Sectia de votare era destul de populata cu cetatenii din asociatie.Asta este :noi fratii tai potaie?”Mai sant alegeri si peste 4 ani.

  35. citacule dale in coarne la portocalii!!ca mor incet…in voi mi sperantza ca PSD`sti astia is amortiti.de nu erati voi antenisti…ni se urcau astia de tot in cap,puneau de o dictatura de dreapta

  36. Iata care sunt rezultatele reale la ora 17,55 dupa ce au fost scazute voturile celor care nu voteaza si voturile albe, conform poll ciutacesc.
    Dreptacii sa multumeasca PRODEMOCRATIA ca i-a indemnat sa voteze in alb!!!

    589-125-31=433 voturi valabil exprimate

    PSD–>191 voturi–>44,11 % din 433
    PNL–>123 voturi–>28,40% ” ”
    PD-L->102 voturi–>23,55% ” “

  37. Eu am votat politic 100%, ca atare nu m-a interesat cine erau candidatii partidului meu. A spune ca nu votezi pentru ca nu-ti place candidatul este o dovada de infantilism politic. Daca partidul pe care il simpatize i-ar fi propus pe Asterix si Obelix, i-as fi votat fara comentarii.

  38. Acum am venit de la vot
    .Am votat cu PDL.Era raul cel mai mic pe care il puteam vota ca in rest ….
    Vad ca sa mai redus diferenta dintre PSD SI PDL care era de dimineata,sper ca si in cifrele finale sa nu fie diferenta de mai mult de 4-5 procente,ca altfel PSD-ul o sa cam prinda aripi!

    Camera Deputaţilor: psd -37,9 pdl -29,8 pnl -20,1
    Senat: psd -37,6 pdl -29,8 pnl -19,9
    (CCSB)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.