Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Exerciţiu transparent de autoadmiraţie

Exerciţiu transparent de autoadmiraţie

‎Sunt la modă bilanţurile pe 2011 şi jelania colectivă că a fost cel mai prost an din istorie. Să-l fac şi eu pe-al meu? În caz că interesează pe cineva, au fost şi bune, şi rele. Profesional vorbind, strict din punct de vedere al televiziunii (unde mâine-poimâine fac cinci ani), a fost lovitură. Ediţii speciale cu oameni speciali, premiul APTR, reinventarea interviului în direct, dezvăluiri preluate-n buclă, concurenţă spulberată. Şi, pe final de an, satisfacţia că maşinăria Antenei 3 funcţionează. Pentru că, indiferent cine şi de ce a lipsit de pe post, înlocuitorii au ţinut cifrele la fel de sus. Ziarul, însă, îmi stă pe suflet, dar nu mă las. N-am fost laş niciodată, n-o să încep să mă autoconserv la aproape 42 de ani. Nu pot să mă ascund într-un colţ şi să aştept să treacă furtuna, nu-mi stă-n caracter. Deşi toate valurile din presa scrisă, care nu ne-au ocolit nici pe noi, la Jurnalul naţional, m-au afectat serios.

Personal, am avut parte de vacanţe mai multe ca niciodată şi mai mişto. M-au încărcat psihic. Cum sper s-o facă şi următoarea, deci ne revedem pe sticlă, cu siguranţă, pe 13 ianuarie. Când am iar o surpriză pentru restul pieţei tv, să mă ţină minte de la începutul anului. În rest, stressul continuu şi constant numit ANAF, plângeri penale, procese, sentinţe, curiozităţi DNA, indiscreţii, atacuri scelerate şi susţinute, sănătate şubrezită, extenuare. Pe final, pentru amatorii de cancanuri stupide şi făcătorii de ştiri/dezvăluiri de pe facebook: scormoniţi prin opera vedetelor, băieţi, viaţa mea privată (cu familie cu tot) continuă să rămână privată.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Exerciţiu transparent de autoadmiraţie

  1. “It’s because I’m still willing to fight and die for that inch…”
    Asta-mi place mie mult de tot!
    Şi îmi mai place ideea de echipă, care poate fi materializată în mai multe feluri. Da, eu cred în ea şi cred în promo-ul de la A3! Ştiţi voi care.
    😐

  2. @ Victor
    E bine, e foarte bine ca te-ai reancarcat psihic, caci te asteapta (si ne asteapta) un an greu, cu multe lovituri sub centura.
    Vor trece greu urmatoarele 10 zile pana la revenirea emisiunii tale, mai ales ca ne-ai atentionat ca vom avea parte iar de o mare surpriza.
    Dar surprizele sunt parca mai frumoase cand se lasa asteptate putin.
    Multa sanatate si multa putere de munca!

  3. De ce dracu folositi (voi astia din mass media) atat de des cuvantul ala idiot: “reinventat”?

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu cred ca ín completarea “exercitiului de autoadmiratie”,vine o apreciere sincera ,reala a celor care va cunosc de atatia ani.
    Faceti o autoanaliza perfecta,la care subscriu si eu si familia mea.Credeti sau nu(cum spune actorul in monologul pe care l-am ascultat de zeci de ori si care va defineste cu siguranta),sunteti tanar,nu prea batran la 42 de ani aproape;trece timpul extraordinar de repede,dar sunteti mereu in ascensiune.

    Va dorim o vacanta frumoasa,sa reveniti cu o sanatate echilibrata,nu subrezita-lasati de o parte tampeniile din prezentul nostru,bucurati-va de fiecare zi, iubit-va familia si mergeti cu incredere inainte.
    Vacanta frumoasa,cu multe bucurii!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP&familia

  5. Concediu placut si revenire rapida pe metereze! Si la multi ani, don ciutacu, un an nou cat de cat normal va doresc, imi doresc si doresc tuturor! Tehnica m-a hartuit dureros in ultimele luni, nu prea am mai putut fi prezent, de acum incolo sper sa fie totul ok!

  6. Daca antena3 nu ar mai fi,nu cred ca ar putea cineva sa-i ia locul,nu de alta dar voi sunteti si veti ramane mereu niste profesionisti desavarsiti.

  7. Un’ te duci nene??? (sper să nu-mi răspunzi ca vulturu’ vrăbiuţei, ca-n celebrul banc… 😀 )
    Vacanţă frumoasă! Totp’aci oi fi şi cînd te întorci.
    Banzai!

  8. Vacanta placuta!Cat despre facebook(activitate plictisitoare si de neinteles pentru mine,ma declar profund “analfabeta” in domeniu-ceea ce se afiseaza e doar aparenta,esenta o descoperi fata in fata- si palpitanta pentru altii):unor gunoaie le place sa scormoneasca in gunoaie(a se vedea tatele Elenei Udrea).Cauta degeaba acolo,in facebook.

  9. In momentul in care Adrian Nastase nu mai scrie la Jurnalul National imi fac abonament anual.

    Daca nu gasesti un jurnalist pentru a-l inlocui ti-l recomand pe Marius Nitu si/sau Lelia Munteanu.

    Prin acest post nu vreau sa jignesc pe cineva anume, pur si simplu mi-am exprimat un gand.

  10. Victore, ramane sa-ti doresc pentru urmatorul an litigii usoare, judecatori cu cat mai putina rinofima, insanatosire grabnica si – pentru ANAF, vorba unui clasic – “sa le dea D-zeu ce n-au avut niciodata: cacat la nas si muci la cur”.
    Stima 😉
    PS: Ce tare-i democratia. Putem sa ne mai jucam?

  11. Vrei sa iti moara “colegii” de foame pe criza asta ?
    Nu dai nimic din casa ?!
    Parca vad ca un mogul instelat va plati organele (de presa si/sau de stat) sa te urmareasca in vacante pentru ca sa-ti traga un ‘shooting’, cand dai din buric pe plaje subacvatice. 😀
    Si sa te bage la bulau pentru ca faci brendu’ de tara de rusine pe tarmuri straine…
    Ca atat le-a mai ramas.
    In rest, sanatatea si curajul sa nu-ti lipseasca nici anul acesta !

  12. Victor,o sa scriu un ultim mesaj pentru ca trebuie.Constat ca unii isi pierd increderea in ei insisi.Daca a contat vreodata cu adevarat parerea mea pentru cineva a fost pentru ca in 2009 s-a intamplat ceva:un partid mic ,singur in opozitie, a scos un scor record chiar si impotriva propriei vointe.Victoria lui Base a fost una chinuita.Stiu foarte bine starea lor de spirit de atunci,a liberalilor,au avut un lider care nici el nu si-a imaginat acel scor,acele voturi.Spiritul de echipa conteaza.Ideea e sa nu te lasi descurajat .Ce nu stiu cei din opozitie e ca aceeasi stare de spirit(descurajare) exista si in sanul puterii.De aici atatea schimbari legislative,atatea tertipuri pentru a castiga alegerile.E posibil sa fie si problema de supravietuire politica.Va conta taria psihica,in primul rand,aici se va vedea care cedeaza primul.Iti scriu randurile astea pentru ca esti in opozitie.Formatorii de opinie (din toate domeniile de activitate) sunt cei mai periculosi pentru putere.Aici e deranjul mare pentru securitate.De asta se cere tacere.Altfel ,reamintesc exemplul vitelor nord coreene.Prin formatori se exprima oamenii obisnuiti.Cu cat mai multi,cu atat mai bine.Daca am insistat pe valorile din tara,este pentru ca nu intamplator s-a incercat marginalizarea lor ,aducerea lor la tacere,tocmai pentru ca e mult mai usor sa manipulezi o populatie indobitocita.Deci capul sus!In rest ,pasajul in engleza merge foarte bine in continuarea celor scrise de mine.

  13. Eu zic ca te poti mandri si cu faptul ca ai una dintre cele mai civilizate emisiuni de pe piata. O mare bila alba si pentru emisiunea cu Blejnar, pe care l-ai lasat sa isi spuna si punctul lui de vedere intr-o perioada in care se auzea numai vocea ‘celorlalti’.
    Pentru 2012 multa sanatate, fericire, putere de munca iar din punct de vedere profesional sper sa incerci (si sa reusesti) sa aduci mai multi invitati din tabara cealalta. Emisiunile cu Preda si Turcan au aratat ca se poate comunica foarte bine si cu ei :).

    La multi ani.

  14. Welcome back!

    off topic: Mi s-a parut mie sau Dan Puric pare imbatranit? (cel putin comparand cu celalat interviu facut de tine cu el)- Si vorbest de o imbatranire fizica nicidecum in discurs.

  15. SORINE- tata,Nastase a avut mai multa vacanta decit tine scoala asa ca nu-i mare paguba nefiind tu abonat la Jurnalul National.

  16. bravo Victore, felicitari te-am vazut ca invitat in emisiunea colegei Oana, bun si la obiect ca de fiecare data te asteptam pe 13 sa incepi anul in forta eu l-am inceput azi de ziua mea si nu mi-e rusine sa spun ca am implinit 46 ani, sunt fericita, realizata posesoare de 2 fete superbe .Pana atunci va doresc vacanta placuta si in mod special lui Vladut, ca mai are un pic si incepe scoala, iar prostii sa scormone pana le-o veni rau. dana

  17. sanatate iti doresc din toata inima si putere sa rezisti atacur venite de la putere.inca ceva vad ca mai e cineva cu acelasi nume eu sint o pensionara admiratoare fidela a3 si a ta sinteti cei ce imi dati energie sa rezist in lumea asta intoarsa cu susu in jos unde domneste anarhia si haosul.LA MULTI ANI sicum am zis SANATATE

  18. Toate cele rele pomenite in finalul tabletei sunt trecatoare.De sanatate sa aveti mare grija.Doar ea conteaza;ea si familia.Sa aveti un an 2012 mult mai bun !

  19. La noi era c-asa-i in tenis, la ei c-asa-i in fotbal. Caragiu vs. Pacino 🙂
    Lasand gluma si comparatiile fortate la o parte, iti doresc reincarcare placuta si de durata. Un an nou mai bun si grija mai mare la sanatate. Numai cand o pierdem o pretuim si extrem de rar se poate rascumpara.

  20. Imi e sila de tot…am ajuns la 26 de ani, sunt medic rezident chirurg, (sanatatea voastra de moment si de viitor e oarecum in mainile mele),nu mai gasesc speranta in nimic , sunt sictirit de nivelul social de cliseele puturoase slobozite zilnic fara nici un fel de logica (ex. sa fim mai buni de craciun),de superficialitatea in care se scalda generatia mea, imi e scarba de prosteala politica pe care poporul roman o inghite la nesfarsit…desi nu mor de foame(parintii) salariul meu in tara care “inghite tot” este 880 de lei dupa ce mi-am mancat capul prin scoli si am ajuns sa fac parte din societatea elitista “daca Romania mai are asa ceva”…ura mea e nemarginita , mainile mele se “joaca” prin matele voastre aproape zilnic(cu salariu de muncitor necalificat) dar eu nu ma pot revolta sau participa la vro greva pt ca din pacat ma chinuie compasinunea pt omul bonav…sigura mea solutie e sa “mananc din mine” si sa va ofer mostre din frustrarea mea…astept reflectii

  21. Asteptam un an cu invitati asa cum numai tu sti sa-i ochesti.Sa fi la fel de curajos cu ei si fara ocolisuri.Bafta Ah!Si inca ceva .
    Te rog din suflet spune-i lui Doamna Alessandra care face niste emisiuni superbe ca toti ceilalti,sa-si scoata bratara aceea care pare ca un zurgalau.O emisiune asa interesanta si cu zanganituri de clopotei.Scuze.

  22. Victore, vreau sa-ti dai cu parerea.
    In provincie, circula zvonul ca Ponta a batut palma cu Basescu. Unii spun ca ar fi un filmulet prin care Tiranul il santajeaza pe presedintele PSD, altii spun ca USL fiind in continua descrestere, va ajunge pana la alegeri cu mult sub 50%; motiv pentru care si PSD-ului i-ar conveni o asemenea alianta.
    Ce parere ai?

  23. off topic
    Da rau pentru credibilitatea A3 daca se mai repeta noninformatia ca accesul spre partia de schi de la Vidra-Obarsia Lotrului(in constructie) este inchis iarna.
    Partia se termina chiar in DN 7A, Brezoi- Petrosani circulabil in tot cursul anului. Oricine poate verifica pe harta rutiera a Romaniei.

  24. Un an cat mai puternic sa ai ! Succes in televiziune si nu te da batut. Astept cu nerabdare sa revii pe ecran.

    Despre noi ? Numai de bine 😉 Salut

  25. Daca multi dintre jurnalistii buni,caci avem,apasa puternic picsul pe hartie cand este vorba de Putere si sunt destul de draguti cu cei din Opozitie,saracutii de ei,Ciutacu,cu stilul sau aparte,absolut aparte,apasa penita tocului pe maculatorul de dictando pana o rupe dupa care varsa dinadins cerneala in capul colegului din banca intai cu fes si fular potocaliu,il da mai apoi in ma-sa,inchide usa,ia clanta si-l lasa pe nenorocit blocat.Cui nu-i place Ciutacu sigur este indragostit de udrea si-si pateaza noaptea cearsaful uzand de vesnica indeletnicire marinareasca,mereu platonica,dar mai ieftina.Verbul lui Ciutacu este viu,are forta,loveste,are culoare,nu este vested si schimonosit,are satira cat incape dar si suficient umor.Nasol este ca uneori Victoras se enerveaza si mai bate campii dar nu-si pierde totusi uzul ratiunii.Ideile si principiile pe care le sustine sunt elevate chiar academice,vocabularul insa este nostim prin naturalete si suplete.Victor pare un golanas cu carte,chiar cu multa carte,participant la un festin aristocratic,imbracat la frac ce sparge cu varful bastonului baloanele copiilor de bani gata.Pe Ciutacu il caut mereu,uneori incep ziua cu el si cand nu-l am,adica nu scrie sau nu apare la tv.,il caut pe Mircea Badea.Caci doar ei pot sa se ia la tranta pana si cu patriarhul daca nu si cu Dumnezeu.Cititi-l pe Ciutacu caci aveti doar de castigat.

  26. multa stima domnule ciutacu!va multumim ca existati dvs si cei de la antena 3!

  27. Te urmaresc , domnule Ciutacu . Faci o frumoasa emisiune …sunt multe de invatat de la invitatii domniei tale . Tine-o tot asa si in 2012 ca nu poate fi decat bine . Avem oameni de valoare in tara asta si ei trebuie adusi in luminile reflectoarelor . Merita a fi scosi din anonimat cei ce ar putea cinstitui o baza de selectie pentru un nou guvern , un nou parlament , nu ?

  28. Domnule Ciutacu! Hai noroc si Doamne-ajuta!Nu aveti habar, dar pentru mine ati fost gura de aer a innecatului indesat cu mana de guvernul boc in 2011, intr-o balta de rahat… un soi de “ia si respira cat nu te baga asta cu capul iar la fund”. Multumesc pentru 2011, pentru timpul acordat mie, macar si pentru a-mi “aproba” postarea. Nu va ascund ca va invidiez din rarunchi, o invidie amestecata cu o admiratie …controlata (nu c-as da in doaga alora de va pun la icoane!). Va invidiez pentru puterea de a fi vertical, intr-o lume in care aproape toti umblam cocosati. Va admir pentru faptul ca verticalitatea d-voastra e autentica (asa simt eu) si nu impusa! Va admir pentru familie, pentru fericirea de a avea o asemenea comoara! Va invidiez pentru tenacitate. Va admir pentru inspiratie si spontaneitate. Bilantul si orice raport, reprezinta oglinda tuturor celor facute si nefacute. Cat timp sub ele nu regasim omul, n-au nici o valoare. La multi ani si numai ganduri bune dinspre Moldova!:)

  29. Al Pacino din “Scent of a woman”, nu-i asa? Minunat film, admirabil rol, memorabil speech…
    Iti urez un an cel putin la fel de bun ca cel pe care l-ai lasat in urma, sanatate maxima si multe satisfactii personale si profesionale. Pentru ca daca TU ai parte de toate acestea, cu siguranta ca NOI toti vom beneficia de “rezultatele” implinirilor tale si starii tale de bine.
    La multi ani!

  30. Stimate domnule victor ciutacu

    v am scris si pe mailul dvs. de la jurnalul national.
    nu stiu daca, imi veti raspunde, dar, mi ar placea sa public la dvs. la sectiunea timp liber.in asteptarea unui raspuns, va felicit pentru emisiunile de cultura
    cu respect
    mariuca groza oradea

  31. La multi ani tuturor si cand spun tuturor ma refer la toate Antenele 1, 2, 3, Euforia , la cei carora le pasa de oameni si bineinteles – La multi ani si pt Mirciulica – apropos mi-au scos si mie antena 2 . La multi dl.Ciutacu , d-voastra , emisiunii si multa sanatate pe 2012, va doresc cel putin tot atatea emisiuni de calitate cate ati avut pe 2011, daca nu mai multe chiar .{ La multi ani dragii mei ,bunii mei , pentru mine sunteti ca un prieten de o viata – uneori va mai si bomban dar tot cu voi ma trezesc ,de Mircea nu mai zic e cel mai fidel.}

  32. DAAAA, A3 A AVUT UN AN DE EXCEPTIE ! Puteti sa va uitati in oglinda si sa ziceti : suntem cei mai …..!

  33. FACETI FRONT COMUN TOTI SI NU LASATI OTREPELE ASTEA CA POPOVICIU , PRIGOANA SAU UDREA SA VA DESFIINTEZE !!!
    Dupa mine asta ar fi cea mai mare lupta a voastra in 2012 !!!
    SUCCES !!!

  34. Victor,mi-ar face placere daca crezi ca e potrivit pt tematica emisiunilor tale,sa-l inviti odata pe Marius Ghenea ,si sa purtati o discutie despre antreprenoriat,omul pare instruit,si cred ca ar lumina mintile tinerilor telespectatori,interesati de asa ceva.

  35. An Nou cat mai bun si… vorba uneia Mihaela, “E bine, e foarte bine ca te-ai reancarcat psihic”… duoa aceea am aflat adevarul despre Arafat. Sunteti genial, asta e clar!

  36. Asteptam revenirea in forta domnule Ciutacau mai ales ca inceputul de an a debutat cu deminia domnului Arafat de la Smurd.Astept cu interes parerea dvs legat de acest subiect.

  37. Felicitari pentru munca din 2012. Totusi in filmulet se vorbeste despre echipa, iar cand cei din echipa ta au “murit” (au fost dati afara) ai prefarat sa “traiesti” (sa taci). Tu esti un “animal” pe cont propriu nu-ti pasa de colegi/echipa. Dar esti un profesionist bun. Mult succes in continuare.

  38. Un An Nou Fericit si plin de noi succese binemeritate, atat personale, cat si in familie
    si in minunata echipa de televiziune care tine tot mai sus steagul capacitatii profesionale remarcabile in vremuri atat de tulburi! Ca sa moara dusmanii de ciuda (cum ar zice autorii de imnuri-manele)!
    Cu tot respectul si cu cele
    mai frumoase ganduri

  39. Imi pare tare rau ca intervin pe alt subiect, insa nu ma pot abtine. In toata nebunia asta cu noua lege a sanatatii, fie ca sunt pro sau contra demisiei, numirii etc., am luat de buna vorba presedintelui…si am cautat pe site-ul Min. Sanatatii noua lege, mai ales cele 4 pagini care au fost impartite cu tupeu celor de acolo…si nu numai. Si? Nimic, pagini in constructie. Eu, ca cetatean contribuabil, pe cine sa cred? Pe cine sa urmez? Mi-e lehamite de notiunea de cuvant, functie, consiliere etc…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.