Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

Aşa liniştit şi disciplinat cum pare el la prima vedere, PD-L fierbe la foc mic. Apropierea congresului a dat startul unei lupte surde pentru acapararea de facto a puterii în interiorul formaţiunii portocalii. Plesnelile se rezolvă, cu precădere, prin media. Imediat după arestarea lui Antonie Solomon (care bate-n ambele tabere), când Hotnews a plesnit-o pe Udrea, am scris şi spus, sigur pe mine, că nu pun botul la răfuielile interne. M-am aşteptat, la fel de public, la un răspuns pe măsură.

N-a durat mult şi acţiunea a fost urmată de reacţiune, c-aşa scrie la manualul de fizică. Tripleta de aur BVB şi-a furat-o, cu titlu de avertisment, instant ca ness-ul. Berceanu a fost dat în primire cu Famiglia Drumarilor. Videanu s-a trezit înfierat pentru golănia cu Biserica şi i s-a dat pe la nas mita de la Daimler. Iar Blaga este tocat mărunt pe secţiunea piscine şi patinoare. Mai nou, până şi un new entry ca Mircea Andrei, care teoretic n-ar conta în sfârtecarea internă, este executat violent în gazeta de perete a partidului. Ce-aţi zice dacă, până la depunerea candidaturilor, nişte demnitari pedelişti vor fi chemaţi, aşa, de control, cu fanfara, la DNA?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

131 thoughts on “Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

  1. Subiect pt d-l Gadea la Sinteza Zilei: Base e invitat in aceasta seara la „Nasul”. Sanatate si numai bine

  2. @Rasvan: incurcasi ordinea. Morar tre’ sa demonstreze ce-a facut Costiniu

  3. @
    Ciutacu Victor

    Nu mai spune ca suntem noi obsedati sexual.
    Ce poti sa comentezi la poza aia cu care ne zmintesti?
    E explicita.
    Noi n-avem nimic.

  4. Sugestiva poza! Poza care face cat 1000 de cuvinte….cel putin!!!

  5. iara tu, postand fotografia cu pricina, la ce fel de comentarii te-ai fi asteptat? uite, mie-mi pare ca seamana cu muma padurii. daca inspira mai cu putere, ne inghite pe toti.

    crezi ca averile insumate ale tripletei BVB depasesc valoric totalul companiilor listate la BVB? 😛

  6. SUCCESURI

    Vrei s-apari pe astă lume
    Cu SUCCSESUL garantat,
    Roagă-te să-l ai pe TATA
    DEPUTAT sau în SENAT.

    Sau, mai este-o variantă,
    Aceea de-a fi NĂŞIT
    De un tip de talie-„naltă”,
    PARLAMENTAR, negreşit !

    Poate mama-n tinereţe
    A iubit un alt bărbat,
    Care-acum la bătrâneţe
    Este-un simplu DEPUTAT.

    Poate sora ta cea mică,
    A-ntâlnit pe la vre-un bar,
    Pe fiul lui Lăscărică
    Ce e mare BAROSAN.

    Ah ! Da stai, c-acum îmi pică
    Fisa-aceea de carton,
    Că, mai e o variantă
    Acea a lui Cupidon.

    Să te-ndrăgosteşti de fata
    Lui Nea Gică de la colţ,
    Ăla de vinde seminţe
    Pe la ŞMECHERI şi la HOŢI.

    Ăştia au RELAŢII multe,
    Ăştia pun ţara pe jar,
    Ăştia ştiu să te ridice
    Dar, să treci pe la Altar !

    Sau, să te trezeşti de-odată,
    Cu-o-AVERE mare, grea,
    Să devii SPONSOR de-ndată,
    La PARTIDUL ce te vrea.

    Ar mai fi o variantă,
    Cea a OMULUI CINSTIT,
    Ce accede la putere
    Prin ce are de-mplinit.

    Dar această variantă
    Îţi oferă-un SIMPLU post,
    De şofer sau secretară,
    Sau cel mult, un rol de PROST !

    De-aia stau şi mă-ntreb oare,
    Câte zile mai trăiesc
    Voi simţi şi clipa-n care
    Că-s Român, să mă mândresc ?

  7. Se pare ca raza de actiune a ‘nealiniatilor’ in PDL, stiti Dvs. ale acelora care ‘refuza sa manance rahat’ se largeste, si poate se va ajunge ca unii sa fie ‘chemati, asa, de control, cu fandara la DNA!’; ce spectacol ar fi! cu bis-uri!

  8. Inteleg ca se-anunta “rotatia cadrelor” in livada cu oranjieri? Unii s-au rascopt si e momentul sa puna botu’ la cascaval si cei mai noi (si, ipso facto, mai nehaliti)?

  9. eu zic ca nu ar putea fi rau,dar DAR nu asa se rezolva lucrurile.Ei doar sunt chemati la DNA,vine congresul se alege cine trebuie ca ei nu au curajul sa candideze,se alege Udrea si ce s-a rezolvat?pentru noi nimic ascultam ca timpitii ore in sir la tv,ne frecam putin pe burta satisfacuti ca au mai luat-o si aia si in rest nimic.Astia trebuie eradicati complet sa dispara din orice fel de conducere fie ca e mica sau mare sa se ascunda sub pamint SRL,ca, cirtitile si sa nu mai iasa niciodata….Apropo buna poza asta de facut poster nu alta:))))

  10. “Ce-aţi zice dacă, până la depunerea candidaturilor, nişte demnitari pedelişti vor fi chemaţi, aşa, de control, cu fanfara, la DNA?”
    ufffff victore, ce sa zic? daca ar ajunge si in instanta mai ca as incepe sa le cred unele bazaconii….

    vizavi de foto … no comment ^^ si apas pe “trimite Comentariul” ca ma manca dejtele al naibii ^^

  11. Ce se poate zice și prezice aici?

    1. Poza e violent subliminală și trezește instincte primare, mai ales că cucoana e o primitivă: tupeu = lipsă de orice jenă + hiper-agresivitate. Face parte din categoria de femele care au priceput imediat după căderea din Rai că frunza aia cu care s-a trezit Eva este mai mult o armă decât un scut!

    2. Lupta fratricidă este tipică pentru orice mafie in preajma ieșirii de pe scenă a Capo di tutti capi (totusi, acum e numai etapa pregatitoare a răfuielii dintre famiglii, prilejuită de alegerea locotenenților – Boc e numai ”Gâto di tutti gargari” care face ca mafia PDL să fie de coloratură moțeasco-dâmbovițeană. Asa ca răfuiala-ntre bande se va amplifica pana in 2012 și va exploda între 2012 și 2014.

    3. Neutralitatea (pasivitatea) DNA face ca acest război să fie numai un concurs de tupeu și cinism pe baza căruia Băsescu să aleagă locotenenții care să nu-l execute după 2014 și care să-i și pună deoparte pentru o bătrânețe liniștită.

    4. Sinergia stomacelor și meandrele șantajelor funcționează încă la parametri supracritici în Potrtocalia. Morar și Baschetbalista mai au doar 2 ani de ultim mandat și … speră la o rocadă care le-ar asigura o prelungire de orizont la butoanele justiției discreționare de pana la 6 ani.

  12. Corect!
    Se apropie Congresul sau ce tin aia.Si normal ca incep sa maraie unii la altii. Gasca BVB se lupta pe fata. Prin cotloane sunt randul doi si trei. Activistii javre.
    Cristi Preda se da la Hoara si proasta de Badea, la oficios se ataca la Mircea Andrei.
    Probabil incepe si o canibalizare a partidului
    la care nu stiu rolul piticului. Daca Base s-a saturat de piticanie (normal n-ar avea motiv) si-l arunca spre meleagurile natale, prapadita asta poate ar avea o sansa. Dar mai crea ca Blaga nu-i bleg si ii va arata prapaditei limitele ei. Nu uitati ca taratura cerea ca ministri sa nu fie in functii de prim-vicepresdinti, deoarece nu ar avea timp si de partid si de administratie. Iar Videanu sta foarte bine in banca lui si nu cred ca ar vrea functia suprema in partid. Ca merge s-asa!
    PS
    Victor Ciutacu
    Tu esti de vina ca se comenteaza la taratura. Tu ai pus poza acolo. Si asta-i primu indemn; hai sa ne-o tragem… din Traian. Traian Basescu…

  13. @Iordachel Gudurau

    De ce naiba va puneti toti un fel de speranta in Blaga? Eu il vad ca pe adevaratul Voicu. Mai bine zis, il vad pe Voicu ca pe o caricatura trista a lui Blaga.

  14. @ FuXi
    Da´io mi-am dat doar cu presupusu´. Din partea mea viitoru´Congres- sau ce-o fi- sa-l faca ca ilegalistii, la Doftana. Io am zis ca Blaga nu o lasa pe taratura sa-si faca mendrele. Asa cred eu si nu ca Blaga ar fi cu ceva mai bun decat ceilalti. Ba chiar din contra…

  15. ,,Ciocu mic,acum noi suntem la putere,, D.N.A.nu ii va chema la audieri atat cat sunt la putere nu are tupeul sa ii deranjeze. Daca se va gasi prin D.N.A. vreun tupeist sa ii cheme la audieri oricum rezultatul este previzibil nu vor pati nimic , D.N.A.-ul e un soi de emisiune tv ceva de genul ,,Pe mana soacrei,,.Spune-mi si mie de ani buni de cand cheama D.N.A.-ul la audieri daca exista vreun rezultat final condamnari etc in afara de circul televizat pe care il ofera D.N.A.-ul ? Asa ca placuta cu atentionarea,,Nu deranja plecat in concediu,,care atarna de usa PDL-ului va rog sa o luati in seama macar pana la alegerile viitoare.

  16. Mie mi se pare ca base a lasat un pic din mana lesele cu care ii strunea pe hiene asteptand sa vada care si la ce gat se va repezi fiecare dintre ei.Pe urma intra pe campul de bataile si face semnul ala cu destu’n jos al imparatilor romani, selectand de acolo pe cei ce au reusit sa se salveze.Cu ocazia asta face un pic de curatenie in partid, spre multumirea mocofanilor votanti si se alege cu recunostinta alora ce au avansat muscand bine si cu spor din bucile colegilor.

  17. Textul si fotografia eu le vad astfel;Udrea ne da cu huo. . . mai dgraba decat alte interpretari iar la DNA daca vor fi citati dintre cei mentionati,se va adeveri ca se joaca acolo un teatru nesfarsit in slujba tatucului!

  18. Oare E.Udrea intra la “oligarhii PDL” sau la gruparea”intelectualilor PDL” sau intra in categoria ‘albinutelor muncitoare’ care activeaza
    pentru modernizarea partidului fara a dori functia de prim-vicepresedinte?

  19. domnule Ciutacu, va rog, faceti o exceptie si ascultati macar o data melodia urmatoare.confirmati-mi, va rog!poate ati mai auzit-o,eu nu…

  20. Eu stiam ca Berceanul trebuia sa fie primul la remaniere, oricum Basescu vrea sa scape de ei ca sunt un pericol pentru democratie de cand l-au ajutat sa castige alegerile.

  21. Şi presupunem că or fi câţiva chemaţi la DNA… În cel mai rău caz vor face 29 de zile de penitenţă “preventivă”. Dar, să ne păstrăm capul pe umeri! Sigur, niciunul dintre cei menţionaţi, plus încă nişte alţii, nu vor da cu subsemnatul pe nicăieri în timpul mandatului “tătucului”. Din păcate…

  22. Incepe lupta pe mostenirea lui baselu,sper sa se incheie la fel ca si lupta pentru succesiune din pnt-cd pentru succesiunea lui milica.

  23. Eu as zice ca daca dna.Udrea ar vinde printuri cu aceasta poza ar face mai multi bani decit a facut iar 95 % dintre cei care comentam aici ar cumpara. Bascalie,bascalie…..insa problema e destul de serioasa si cam fara rezolvare din pacate !

  24. Băi, lăsaţi poza, că e pe net, am pus-o şi eu cîndva pe blogul meu. Important e subiectul, zău, că mulţi aşteptau să înceapă păruiala la pedelici. De ceva vreme se vorbeşte că tripleta, eu le zic “3B”, Blaga, Berceanu, Bideanu, e mîncată de grupul Udrea, care nu e numeros, dar e ff influent, datorită Bibicului. E de urmărit gherila pedelistă, şi ce jocuri vor face cîţiva care stau pe margine, gen Macovei.

  25. Undeva,mai sus,pe această pagină,unul dintre distinsii comentatori face o gafă sau…atât poate.Citez:,,cât despre ăstia care scriu la tine pe blog-asa-i cum spui,sunt tâmpiti si nu pricep nimic…,,.Păcat că nu este putin mai explicit când face această apreciere!

    Dacă am interpretat gresit,îmi cer scuze.

  26. Ca la moara, le vine randul la toti, ca altele nu le-o rezolva marinaru’ din deal, da’ la datu’ peste bot e maestru. Pacat ca situatia in tara-i albastra, altfel ne si dixtram, ca nu cred sa fie placere mai mare decat haituirea acestor corifei si corifeice ai neamului. Asteptam cu interes urmarea si-ntre timp ne hlizim regeste de fixonomia duduii viitoare presedinta, fixonomie explicita pt caile telectuale prin care a ajuns ce-a ajuns. Misto poza.

  27. nu mai e nevoie sa-l carpesti pe hoara. au facut-o colegii lui de partid. culmea e ca el se simte magulit de aprecierile lor…

  28. MAREA BLONDĂREALĂ

    Trăim în lumea în care
    Pentru-a fi om de succes,
    Ai mai multe variante
    Ceva gen „liber ales”.

    Una-ar fi aceea-n care
    Să-ntâlneşti un tip distins
    Ce-n rasa galinacee
    Este chiar de neatins.

    Alta-ar fi atunci când poate
    Făr-să vrei ai întâlnit
    Omul ce cu-a lui putere
    Bi-mandate a trăit.

    Sau, mai e şi varianta
    Când cu ce tu te-ai născut,
    Căci de fizic este vorba,
    Să-i tâmpeşti de la-nceput.

    Şi-uite-aşa, cu mic cu mare,
    S-au lăsat cu toţi învinşi,
    De făptura feminină
    BOBMBĂ-petru fripturişti !

  29. Intai as zice eu ceva legat de poza cu tanti plictisita, dar mai bine ma abtin! Mai acum cat e gluma, cat e panarama, poate zice cineva ca tanti Udrea nu joaca bine intr-un film penal de prost?

  30. Doar nu vrei sa insinuezi ca Udrea ar urma sa preia puterea de la Basescu…? Nuuuu se poate! Intr-un stat de drept, democratic si liberal ca Romania sa se intample asa ceva…?!

  31. Off topic: Acasa nu pot accesa blogul, imi da eroare 404. De la serviciu pot. Se poate rezolva?
    On topic: Bagati in seama o infractoare, membra unui grup de infractori, ce ar fi trebuit sa fie de mult dupa gratii. Din pacate nivelul moral al societatii romanesti s-a degradat in asemenea masura incit asemenea indivizi au ajuns factori decizionali de inalt nivel in Romania. Sa traim bine, repriza a doua…

  32. Esti multimit cu ce faci ? Cu timpul pretios ( si care nu mai revine) pierdut pentru a comenta “vedetele” de un sezon, falfaitul mizer al fluturilor de pe lampa politica a unui veac care nu mai are varfuri ? Nu ai senzatia inutilitatii ? Nu simti nevoia sa faci ceva care sa ramana, sa lasi un semn al trecerii tale pe aici ? Stii bine ca ceea ce scri e valabil de pe azi pe maine. Nimic de valoare, pentru ca modelele sunt derizorii. Zau, e pacat de tine. Sau doar atat poti ?

  33. recunosc fotografia. il cunosc bine pe cel care a surpins aceasta imagine. imi spunea, imediat dupa ce a ajuns in redactie, ca “poza” va face istorie…este adevarat, avea si 2-3 beri in nas, dar, iata, fotografia face istorie…
    Victore, stai cu ochii pe alegerile pentru Primaria Baia Mare…urmeaza ceva antologic!

  34. Executarea publica a celor trei , nu ma refer la tripleta de aur BVB, nu a fost de loc sumara! Au fost trimii in beci, cu catuse la maini. Rusine procurorilor DNA, rusine procurorului General.Tripleta de aur BVB, cei mai mari oligarhi ai PDL-lui meritau asemenea tratament.

  35. La ora la care toate televiziunile patriei anunţau eliberarea lui Costiniu, Căşuneanu şi Locic, doi corifei ai presei probăsiste, Radu Moraru şi Ion Cristoiu, prestau pe B1, respectiv Realitatea, primul intervievându-l pe chiar însuşi mântuitorul românesc, al doilea protestând faţă de eliberarea celor trei. Constatând această stare de lucruri, le dedic următoarea epigramă:

    CHIAR DACĂ PE CANALE DIFERITE,
    EI REUŞESC, CU LIMBI CA DE VELUR,
    ACESTE PERFORMANŢE INEDITE:
    SĂ LINGĂ, SIMULTAN, ACELAŞI CUR.

  36. Asta o fi “masura” la Cotroceni.A plecat cu masura la posesor?!
    Faina poza!

  37. vaaai, ce fotografie, ma tenteaza sa ma perindez in fata ei ca un cocos cu creasta-n sus si cu gandul tot dus sunt la ce se va intampla daca unii mebrii din pard. din care face parte si aceasta minunata creatura, vor fi luati la puricat de catre DNA ? Acuma pe bune, oare vor fi maturati din partidul derbedeilor-liberi PD-L ?

  38. @Iordachel Gudurau

    Am priceput. Eu cred ca fara Blaga sandrtamaua s-ar narui intr-o multime de bande de suti si pesti. Blaga nu are mecla nici de prim ministru si nici de presedinte – prefera pokerul si-i constient de limita incompetentei sale.

    Pe de alta parte, de naivitate strategica, dragoste sau din prudenta tot aud analisti, de observand, asa, ca din senin:
    ”Da, si mie Blaga mi se pare OK”!
    Unul este Pieleanu … dar el are alte motive … mai consistente.

  39. Domnule Ciutacu, poza este sugestiva si desi stiu ca din partea dvs, nu vor aparea comentarii deplasate altii deja au trecut de mult peste limita bunului simt cu comentariile la aceasta fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.