Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

Aşa liniştit şi disciplinat cum pare el la prima vedere, PD-L fierbe la foc mic. Apropierea congresului a dat startul unei lupte surde pentru acapararea de facto a puterii în interiorul formaţiunii portocalii. Plesnelile se rezolvă, cu precădere, prin media. Imediat după arestarea lui Antonie Solomon (care bate-n ambele tabere), când Hotnews a plesnit-o pe Udrea, am scris şi spus, sigur pe mine, că nu pun botul la răfuielile interne. M-am aşteptat, la fel de public, la un răspuns pe măsură.

N-a durat mult şi acţiunea a fost urmată de reacţiune, c-aşa scrie la manualul de fizică. Tripleta de aur BVB şi-a furat-o, cu titlu de avertisment, instant ca ness-ul. Berceanu a fost dat în primire cu Famiglia Drumarilor. Videanu s-a trezit înfierat pentru golănia cu Biserica şi i s-a dat pe la nas mita de la Daimler. Iar Blaga este tocat mărunt pe secţiunea piscine şi patinoare. Mai nou, până şi un new entry ca Mircea Andrei, care teoretic n-ar conta în sfârtecarea internă, este executat violent în gazeta de perete a partidului. Ce-aţi zice dacă, până la depunerea candidaturilor, nişte demnitari pedelişti vor fi chemaţi, aşa, de control, cu fanfara, la DNA?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

131 thoughts on “Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

  1. Super fotografia! Este, dealtfel, emblematica pentru activitatea desfasurata de ea zi de zi la Cotroceni! Cat despre noutati, cam subtirel pentru amploarea golaniilor ce se desfasoara in PD-L. Mai asteptam.

  2. Din fotografie lipseste totusi parcarea de TIR-uri din spate. In rest e de-acolo: par ravasit, machiaj intins, figura obosita rau dar mereu pregatita, am recunoscut personajul.

  3. @antiudrea: cred ca puteai scrie din prima, nu sa bucatesti profundul mesaj. altfel, zau daca ma intereseaza activitatea privata a personajului

  4. @Law: hai sa nu exageram. de ce-i nevoie de un comportament ca al lor?

  5. Domnule Ciutacu, sper din tot sufletul asa sa fie si fanfara sa ii insoteasca pe ilustrii la DNA !

  6. Stiu un banc despre nasul barbatilor si gura femeilor. Poza are vre-o legatura cu acel banc ???

  7. Cea mai reusita fotografie!!Spune totul despre ascensiunea rapida a ,,doamnei” care nu stie unde e Plescoiul.Acuma ce mai conteaza,Plescoi,Baicoi,tot acolo e,imaginea vorbeste de la sine;ai crede ca e vorba despre deformatie profesionala…Oricum,ideea e ca oricine poate sa ajunga ministru in tara asta,chiar si Nutzi,,,urmasa” lui Traian.

  8. @EDY: fiecare comenteaza fix ceea ce e-n stare. e o tara (inca) libera…

  9. Legat de miscarile din PDL , unul dintre cei mai vechi “tovarasi de drum” si , aparent , inafara taberelor , Ioan Oltean , a anuntat sambata ca se gandeste la retragerea din politica si ca se va hotara pana la sfarsitul lunii . Ceva se intampla pe acolo printre portocali .

  10. Daca as avea afaceri cu Statul sau daca as fi decident in cea ce priveste un contract incredintat de catre Stat, nu m-as duce deloc catre PD. Au prostul obicei de a se manca intre ei precum serpii. Cum era aia cu revolutia care isi devoreaza incet-incet copiii? In cazul PD – ului, Revolutia este Basescu. Pofta buna!

  11. Daca la nivel organizatoric asemanarea intre NSDAP si PDL este evidenta si pentru dumneavoastra, permiteti-mi urmatoarea intrebare: este posibil – evident, tot la nivelul metaforei, sa apara vreun Stauffenberg?

  12. Ar fi in spiritul lui Traian Basescu, cel care, de cand s-a vazut imparat, nu ezita sa le-o traga celor care i-au pus coroana pe cap. Vezi SOV, Casuneanu si lista ramane deschisa.

  13. Geniala fotografie!Practicarea unei meserii liberale,cum este cea de avocat sau oricare alta care presupune folosirea in exces a aparatului gustativ,poate avea si urmari neplacute,adica blocarea muschilor faciali in pozitia favorita,asa cum vedem in imaginea de mai sus.E minunat sa fim contemporani cu Nutzi din Buzau care ne vorbeste despre Presedintele Norvegiei,suntem fericiti ca suntem urmasii lui Traian Etilicul!Apropos!Astia cand au de gand sa faca o vizita cordiala in Rusia?Poate avem noroc!!

  14. Mie mi se pare normal sa li se netezeasca drumul spre sefia partidului anumitor pesroane mai agreabile. Vechii deja au prins deja cheag gros, stiu prea multe si e bine sa li se aduca aminte (in caz ca au mintea scurta) ca cine-i tatucu, pe acolo!
    Asa ca nu m-ar mira deloc sa se schimbe personajele principale din serialul de succesuri “Today on D.N.A”
    Banzai!

  15. Daca l-au arestat pe Primarul Cristian Anghel la Baia Mare sa-i aresteze si pe distinsiii domni din GUVERN, pe toti din toate partidele chiar daca sunt la guvernare si au imunitate parlamentara. Ma MICTIONEZ pe imunitatea lor.

    Cu stima

  16. Ce aparent se intimpla acum in PD-L (cratima n-au decit s-o scoata ei) este emblematic pentru toata “rasa” de politicieni romani. Se astepta cineva ca cei care au muncit din greu pentru realegerea Zeului suprem, sa nu fie si ei la rindul lor tocati maruntel si eliminati? Asta nu inseamna ca ar fi niste Ilene Cosinzene, dar din catei unii dintre ei vor sa ajunga dulai cu acte in regula, ori pentru asta cineva trebuie sa plateasca, ca doar nu degeaba a aparut un nou partid al “supremului stapin”. Interesant vor fi de urmarit evenimentele care tintesc acum virfurile, liga a II-a PD-Lista poate sta cuminte pe margine, ca nu-i de nasul lor, pina se vor linisti din nou apele si vor “hotari” cu cine voteaza in viitor.

  17. Chiar dacă vor trece câtiva pe la DNA(ceeace nu prea cred si oricum nici pe acestia nu i-as plânge,având în vedere cât au acumulat),se ridică altii si,,masa critică,,se reface.Probabil că va trebui să mai asteptăm ceva timp până când vom fi scutiti de a-i mai vedea si auzi în totalitatea lor.

  18. esti beton !!….nu stiu de unde le scoti dar asta e perfecta pentru un afis care sa fie in toate marile universitati din Romania atunci cand strainii vor creiere din Romania ….si in spitale ca impuls pentru ca medicii tineri sa profeseze in Romania

  19. aceeasi fatza draga gabriela o aveai si acu 15 ani pe 13 septembrie unde locuiai…..doar ca aku ti-ai intins parul(si nu doar….)si ai trecut pe culoarea galbena(blond)…….

  20. Sa inteleg ca Lenuta ” ii face informativ” ?
    Pai, inseamna ca are “trecere” la informatiile sefului…
    Va rog, d-nul Ciutacu, invitati-l pe d-nul Boureanu. Vreau sa-i vad fata cand vorbeste despre membrii guvernului : ora de ras.

  21. daca se manaca deja intre ei astia mari, atunci nu trece multa apa pe Dambovita pana o sa sfasie intre ei. eu nu pot decat sa zic D-ne ajuta sa se manance intre ei pana nu mai ramane nici un PDL-ist in picioare impreuna cu Tartorul lor

  22. daca e cineva care crede ca poza suge-tot a woodrei are menirea de a-l incita la desnasturarea/deszipparea slitului… oooh nu, se-nseala amarnic! aspiratia aspiratoarei are un singur obiectiv: banuuu! sta-i-ar banii-n gat, asa mestera in deepthroating cum e carnatareasa

  23. Victor, la mine a ajuns un zvon precum ca pe viitorul candidat PDL la prezidentiale il cheama Morar, si culmea, Daniel. Ce sa ne mai mire astfel de executii ? Se pierd niste nume care deja aduc oarecare deservicii partidului si se mai castiga un Basescu. Care nu va avea nici un motiv sa uite cine si de ce l-a pus acolo.

  24. Dle Ciutacu, cu aceasta imagine foto s-a zapacit textul, nu se va mai auzi nici fanfara pomenita.
    Imaginea se poate conserva pt momentul “ciocu’ mic”, ca va veni si el odata si-o data.

  25. @Antiudrea: I-a rămas gurea înţepenită.

    Cică primu care va da cu subsemnatul pe la DNA este Adriean Videanu, asa, de control 🙂

    În sfîrşt, se face justiţie în ţara asta. Doamna Pora, sunteţi p-aici? 🙂

  26. Sa ne fereasca cel de sus sa ajunga Prima Doamna a Romaniei,asa cum in mod sigur o pregateste chiorul…!!!Si parca-i vad iar pe cei peste 5 milioane de orbeti cum or sa puna botul la minele de sare,posta,samd…

    O intrebare off topic
    -Poate sunt rautacios(sunt cu siguranta,dar prea mi s-a facut lehamite si scarba de ce se intampla in tarisoara asta..),dar……doamne fereste,daca era chiorul in avionul polonez,tot cu autobuzele aduceau portocolii oameni sa aprinda o lumanare si sa puna o floare??Pt ca in afara de slugile jegoase portocalii,pora si labeunu nu stiu cine s-ar fii dus!sau poate aia din diaspora care votau in 13 secunde..

  27. Daca nu am cunoaste personajul din imagine am fi tentati sa credem ca este vorba despre o pagina din revista Hustler,varianta locala.Propun ca o delegatie formata din Guvern+Presedinte sa mearga in viitor sa comemoreze jertfa ostasilor romani de la Cotul Donului,asta insemnand fireste,traversarea lacului rusesc care este Marea Neagra…Poate ne ajuta tovarasii si de data asta;l-au rezolvat ei pe Ceausescu,,,cel mai iubit fiu al neamului”,cu foarte mult profesionalism…nu putem decat sa speram la o solutie din afara pt ca mamaliga e asa cum o stim.

  28. n-ar fi mai simplu daca ar face o sedinta de guvern de la Cercetari Penale, discutind politica in compania lui voicu, justitie cu Costiniu si problemele afaceristilor cu Locic si Casuneanu? Ca si-o merita toata gasca nu doar cei 3 si mai ales sperjurul de boc, ala care spunea chestia cu cine nu aplica legi trebuie sa plece…pai atunci…sa plece la celule!

  29. Ma pregateam sa zic si io ceva de poza! Vad insa ca a avut mare impact la public asa ca ma abtin! 🙂 Nu m-ar mira deloc sa treaca vreo cativa latrai din pdl pe la dna. Si sa nici nu mire pe nimeni daca nutzica trece linia inaintea lui boc la congres!

  30. Buna analiza ta, dar cred ca cel mai indreptatit sa comenteze ar fi Ludovic Orban, pentru ca doamna Udrea cred ca asta asteapta cu gura cascata:un organ.

  31. de acord cu continutul articolului. cat despre astia care scriu la tine pe blog – asa-i cum spui, sunt tampiti si nu pricep nimic. in plus – tupeu! – mai au si puncte de vedere. bine faci ca-i pui la punct.

  32. mai pune si reactia ,,amicului” tau Hoara ff virulenta la adresa lui Cristian Preda
    ce au astia??? e tot mai putin de furat sau se gandesc ca din 2012 incolo merg la agentiile teritoriale de munca????

  33. @everybody: daca intra vreunul nou, jura ca aici e o adunatura de obsedati sexual. aproape nimeni nu comenteaza textul, ci (cu precadere) imaginea. ceea ce, cred eu, spune multe si despre cum s-au castigat alegerile

  34. la pedelei totul musteşte a tagmă de ticăloşi, traseişti, trădători adică treimea neagră DAR iată ce Zeus reuşeşte prin abilităţi violet să ţină în frâu gloata de “bampiri” de fapt el însuşi ştie ce poate să facă şi să desfacă desfrâul ticăloşit de aceea se pare că modelul iliesciot este acum supralicitat şi reinventat; dacă ilici ar fi fost mai în juneţe să fi văzut fra câtă competiţie era între cele două emanaţii politice miasmau ţara…

    aşa avem numa una dat fiind că restul se bucură şi aşteaptă precum hienele rându la rocadă dar mai ales unda verde spre schimbarea celei violet… acum este vremea hoitarilor portocalii

    deşi din jurnalism ca de obicei reiese clar implicitul infracţional nu cred că vor fi chemaţi la tov inchizitoru de serviciu morar decât dacă nu au pus mânuţa murdară pe ziar să şi citească eventuala predispoziţie la răcoare…

    CÂT despre ilena de buzău doar o clarificare. asta pe când nu a mai ave putirinţa de oralizat la bară şi pe când marinelu lasă şicat trompeta jos oare şi a pierde mişcarea întru lividitate sau şi a lărgi aspectul de contur buşon ca singură rămasă activitate?

  35. Asta poate pentru ca poanta articolului este de fapt poza. Informatiile pe care le-ai emis in art. vor fi dezmintite de PD-L-isti din doua miscari (secretara a gresit nr. de inreg pe contract, pe Videanu nu l-a vazut nimeni luand spaga, etc….). Asteptam ceva mai de necombatut. La asa informatii profunde, cu accent vadit pe poza, asa comentarii pro-fund-e. Deh, nu ne dezamagim tara!! Si nu cred ca dintre cei de mai sus a votat cineva cu Base! Doamne-fereste!

  36. inca un motiv sa spun ca imaginile fac cat o mie de cuvinte …no coments
    cred ca are gura calibrata …poate expertii gen Funeriu pot spune daca i-a fost impins capul in spate si cu ce viteza ???
    in rest numai de bine si cred ca ai dreptate nimic nu e intamplator …prea au aparut informatiile despre nucleul dur la foc automat si fara reactiedin partea lor in sensul ca e sah si vor sa evite matul

  37. victor, eu n-am zis nimic de imagine, am facut doar lobby pentru asa o sedinta de guvern…pe care as vrea sa o si vad))

  38. @ Victor Ciutacu

    Vrei sa spui ca Base a castigat alegerile pentru ca multi romani se simt atrasi sexual de el?! (Nu mai inchei cu o fata zambitoare, sper ca se-ntelege gluma.)

  39. ionel, mai bine spuneai ceva de funeriu si veteza de vorbit sau de urlat a nutzicai…ca din doua una tot face…deci ori ne spune decibelii, ori numarul de cuvinte pe minut))

  40. Bre nea Victore,
    Poza este foarte expresiva. Arata exact caracterul persoanei in cauza. E mai “penala” decit una d’aia de pe marginea drumului. O arata asa cum e ea si alti “onorabili” din PDL si de aiurea – niste sugaci. Sugaci de orice – de bani, de functii, de spagi. Si cind au inceput sa se suga reciproc au ajuns sa se manince intre ei. Nu stiu cum ar fi fost cu Geona presedinte si cu Neamtu’ prim ministru. Poate ca era mai multa decenta.
    L-am ascultat azi pe “Funeralul” de la Educatie ce multumit era el ca i s-a aprobat proiectul de lege al invatamintului in sedinta de guvern de azi. Parca il alerga trenul asa vorbea. O sa fie greu de el in Parlament ca asta e lege organica am impresia si le trebuie doua treimi.
    Si sa zic si vreo doua vorbe despre “arestarile in direct” – onorabilii isi merita soarta. Daca ai sti mata nene Victore cu ce preturi defileaza Casuneanu pe la diverse licitatii de te doare capul ce mari sunt si cum din pacate mai sunt si acceptate…
    Ca deh, Bugatti ala trebuie intretinut.
    Judecatorul Costiniu daca e nevinovat sa o demonstreze. Totusi , ne fiind un pro Daniel Morar, fum fara foc nu iesea. Este si el un pic implicat in povestea asta. Poate ca nu trebuia sa ii aresteze preventiv. Poate ca era suficient sa ii urmareasca in libertate, sa li se interzica sa paraseasca Bucurestiul, sau Oituzul de unde e Casuneanu si alte sicane d’astea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.