Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

Aşa liniştit şi disciplinat cum pare el la prima vedere, PD-L fierbe la foc mic. Apropierea congresului a dat startul unei lupte surde pentru acapararea de facto a puterii în interiorul formaţiunii portocalii. Plesnelile se rezolvă, cu precădere, prin media. Imediat după arestarea lui Antonie Solomon (care bate-n ambele tabere), când Hotnews a plesnit-o pe Udrea, am scris şi spus, sigur pe mine, că nu pun botul la răfuielile interne. M-am aşteptat, la fel de public, la un răspuns pe măsură.

N-a durat mult şi acţiunea a fost urmată de reacţiune, c-aşa scrie la manualul de fizică. Tripleta de aur BVB şi-a furat-o, cu titlu de avertisment, instant ca ness-ul. Berceanu a fost dat în primire cu Famiglia Drumarilor. Videanu s-a trezit înfierat pentru golănia cu Biserica şi i s-a dat pe la nas mita de la Daimler. Iar Blaga este tocat mărunt pe secţiunea piscine şi patinoare. Mai nou, până şi un new entry ca Mircea Andrei, care teoretic n-ar conta în sfârtecarea internă, este executat violent în gazeta de perete a partidului. Ce-aţi zice dacă, până la depunerea candidaturilor, nişte demnitari pedelişti vor fi chemaţi, aşa, de control, cu fanfara, la DNA?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

131 thoughts on “Execuţia sumară a tripletei de aur BVB

  1. Sa te mai miri de ce fac paparazii, aceste poze extrem de artistice. Voi vreti sa o suparati pe Udrea, dupa ce ca nu mai apare la Tv vreti sa nu o mai vedem nici in poze? Sa fim mia indulgenti cu acuzele si comentariile rautacioase, zic eu.

  2. @Mihaela: total de acord, da’ dvs. de ce comentati doar la textele in care scriu despre Elena Udrea? 🙂

  3. Domnule Ciutacu, poza ati ales-o dumneavoastra, nu cititorii blogului. Apoi va prefaceti suprins ca se comenteaza la adresa pozei. Antipatia dumneavoastara pentru Udrea este cunoscuta; chiar n-are nici un rost acum sa va “dojeniti” cititorii cu constatari de genul “atat sunt in stare sa comenteze”, cand exact pentru acest efect ati ales poza. Vreti comentarii serioase, creati un context mai serios. Altfel puteti sa va alaturati jocului pe care l-ati pornit, in loc sa faceti pe arbitrul moral de pe margine.

  4. Hai, ma, ca Udrea se pricepe. E maestra in cea mai veche meserie din lume… “ministreasa”.

  5. tripleta BVB este aratata cu degetul ca fiind ,,cancerul,, pd chiar si de fanii portocalii.pe blogurile pdiste[de ex la cristian preda] se cere insistent inlaturarea acestora din fruntea partidului[mai nou,a aparut pe frontispiciu si boc…,,dimpreuna,,cu cloaca lui ,numit astfel,tot la CP pe blog,chiar de un presedinte de organizatie PD]interesant este ca iubitorii de traian basescu isi arata ,,toata sustinerea si admiratia,, pentru elena udrea.se ,,barfeste,, ca tripleta BVB ii sta in coaste lui tb.dar si ca au si ei,la randul lor,doua randuri ,,de cohones,, asa ca…ciocnirea oualelor devine interesanta.sa vedem cine se alege cu ele ,,neciocanite,,

  6. Ciuacule,esti demential,fotografia este senzationala.Voi astia de la antene sunteti foarte buni,sunteti profesionisti adevarati(Valentin Stan, Radu Tudor,dumneata domnule Ciutacu,Badea,Gidea,Ciuvica,Bogdan Teodorescu,Miruna,Grecu ,Firea).Sunteti singurele figuri din media pe care le urmaresc cu multa placere.Sa o tineti tot asa!

  7. Coane..vin tarziu la bairam iar Nutzica o fi si ea obosita dupa atata posta cibernetica cata vaz ca a luat.Ce sa-i faci ?…asa e cand esti ultimu’.Faza aia celebra cu ” manutile alea doua ” e istorie…azi justitia si succesu-n viata depind de alea doua buze reci atat de cast rotunjite…

  8. Ce dracu’ i-a apucat pe tampitii astia din PD-L?! Au o tara intreaga de praduit pentru inca 5 ani (aproape) si astia pierd vremea cu scandaluri prin presa si show-uri la TV?! Cum dracu’ o fi sa ai la dispozitie miliarde de euro (sute, in cazul astora) si sa nu gasesti ceva mai bun de facut decat mizeriile astea?! Asta arata, cred, ca sunt foarte, foarte tampiti…

  9. Victor, articolul din Hotnews imi pare mai mult a lauda decat a critica…Ba chiar mai mult pare sa aiba o tenta de nevinovatie din partea c-vei Udrea. Pe de alta parte suntem cu totii de ceea ce se intampla in Romania, dar nimeni nu face nimic… Eu sper sa se intample ceva gen Ferma Animalelor…

  10. *edit . Pe de alta parte suntem satui cu totii de ceea ce se intampla in Romania, dar nimeni nu face nimic

  11. Cea mai buna poza, bun fotograful, propun sa-i se acorde un premiu atat pentru fotograf (cel mai bun instanteneu) cat si pentru figuranta “centura neagra la….”

  12. eu, daca e sa pun un pariu, mi-as pune banii pe ridzi.
    de imagine si tot trebuie s-o cheme sa dea cu subsemnatul. da’ cica s-a scos cu sarcina dificila. ii urez nastere usoara, dar dupa ce termina de alaptat, astept niscaiva evolutii in dosarul mandrei.

  13. Cu “botu” ala multe minciuni graieste prin diverse “servicii” ca s-au subjugat unii cu totul.Doamna,in aroganta sa,are aspiratii mai inalte ca Tirurile,dealtfel in simplitatea ei de toapa,sau “tuta” cum spune dl Badea,se vede State feminin de Romania.Halal tara mai avem….Priviti oameni buni ce de elita are Romania!!!!

  14. Dumnezeu sa ocroteasca pe viitor poporul polonez.
    Ma gandesc totusi cate chefuri, nunti, bairame, erau acum in tara, daca se intampla la fel cu clica nemernica din jului lui Basescu, cu el cu tot bineinteles?!Ne-au decimat, nenorocitii!

  15. frumos! 🙂 dar nu o sa dureze…vad ca e o moda acum cu cercetarile,cu arestarile…o piesa frumoasa de teatru.poza face cat 1000 de cuvinte grele

  16. Din toate astea mi-a placut evident poza si din exterior de postare declaratiile lui Ponta despre bolsevizarea PDL……Nu stiu cat e de chitit omu pe treaba sa faca, sa dreaga……sa nu, dar macar e simpatic.

  17. Super, Udrea!!! Domnule, femeia asta e formidabila! Mereu in “stand-by”!!!
    Felicitari, Victor Ciutacu, pentru ca ne oferi imaginea…emblematica a acestui ipochimen!

  18. Aceasta fotografie este emblematica ,pentru a se vedea clar ce ”cur.ajosi”de guvernanti ,ne conduc tara ,spre binele tuturor celor aflati la nivelul clasei sociale, numita ”putere”.
    Dupa ce au reusit prin vidul de putere, ca nivelul intelectual al actualilor guvernanti sa fie de ”anafalbeti ” cu licenta , au reusit si performanta ca majoritatea romanilor sa devina actuali ” iobagi” ai taxelor si impozitelor.
    ”sa traiti bine iobagilor !”

  19. evident ca e terminata, dar arata de plangi cu vorbe, cea mai sexy femeie din romania de departe, probabil ca e diavol in pat.

  20. Super tare poza si SUGEstiva,cum bine zice Badea!!!De unde se poate vedea mai mult decat clar ca prima meserie nu se uita niciodata si pare sa o domine,la meserie ma refer……Esti SUPER COOL!!!!!!

  21. De ce sunteti rai? facea doar un exercitiu pt.intarirea muschilor faciali si pentru indepartarea ridurilor din jurul gurii (are si ea o varsta, nu?)Oricum mimica fetei nu si-o mai poate controla destul de des. Uitati-va cand este intrebata ceva ce-o deranjeaza cum are un rictus al gurii si o uitatura de hiena care are sari la gatul celui care pune intrebarea daca n-ar fi camera pe on.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.