Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > El îl salvează pe Băse de lovitura de stat

El îl salvează pe Băse de lovitura de stat

Dacă aş fi în locul consultantului fără contract cu PD-L Dan Andronic, l-aş promova pe băiatul ăsta în emisiunile deontologice de analiză de labeunu şi TVR. E mult mai credibil şi dezinteresat decât şleahta aia de strânsură. Plus că pare şi mai eficient…

P.S. Parteneriate media se încheie la lovitura asta de stat?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “El îl salvează pe Băse de lovitura de stat

  1. Într-o ţară de mâna a doua cu locuitori care nu muncesc,pensionari care n-or să mai fie le mai dai program tv de la ora 08.00 la ora 24.00? A…pentru tânăra generaţie care, oricum nu se duce la şcoală pentru că şcoala scoate numai tâmpiţi….

  2. Victore, l-am auzit azi pe baiatul ala cu barba, pupinbasist de frunte, Cotoi, disperat saracu, a iesit la TV si ne-a servit iar cu mogulii…. bai victore, chiar nu se poate face nimic cu astia… nu mai pot cu astia, faceti ceva… nenorocitii astia trebuie sa cada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  3. Ca in bancul cu Bula si sor-sa in wc.De-aia le spun eu mereu”hai noroc si ce-a zis Gheorghe”

  4. Sa-i dea dumnezeu sanatate la ala care da o lovitura de stat sa ma scape de hidra basesciana si sa-l spinzure pe basescu, sa i se intoarca inapoi ce i-a facut el impreuna cu comunistii lui la lovitura de stat acum 20 de ani,lui Ceausescu.
    Iar cei care-l sustin,sa fie si ei trasi in teapa.Da doamne odata lovitura aia de stat .

  5. Vad ca labe1 își lansează noua grilă cu resurscitarea teoriei unificate 322+moguli+mineri. Culmea janicului este că tocmai Cotoi falsificatorul de numărători are tupeul să vină ți să vorbească de speriații cu viziuni de coșmar penal. Păi, el a falsificat DEMOCRAȚIA. A dat o lovitură de sistem ca-n 49 c\nd la butoane erau ancestrali veniți cu tancurile sovietice cu numele de Tismămeanu sau Patapievici.

  6. Victore,

    dacă tot îl ai invitat pe Ponta în emisiune, aș fi încântat dacă l-ai întreba asta.

    De ce uită ca ăștia ( http://www.ciutacu.ro/articol/fiti-ba-ziaristi-nu-niste-glugi-de-coceni/ )să urmărească subiecte și angajamente?

    La ce mă refer. Acum 2 săptămâni zicea că va face o completarea la plângerea penală împotriva lui Anastase? A făcut-o sau nu? De ce nu comunică acțiunile? Acum 1,5 săptămâni a spus că va face cereri la parchet ca să i se comunice stadiul anchetei. Le-a făcut sau nu? De ce nu comunică.

    Noi, fraierii care speră în dreptate, așteptăm și ne simțim uitați, dezamăgiți și am putea fi convinși de oponenții lui că e un gargaragiu care nu duce nimic la capăt. Și … de ce ezită să rostească numele Udrei?

  7. Victoras, asa unanimitate de pareri nu era nici pe timpul lui Ceasca. Ma refer la comentariile de pe blogul tau. Toti vor revolutie/lovitura de stat, impuscarea/spanzurarea/tragerea in teapa a dictatorului si a sustinatorilor sai (!). Felicitari si … nu mai pierde timpul, sa nu cumva sa ti-o ia inainte alde Mazare, Vadim sau Che Ponta. Faceti voi revolutie si sunt convins ca o sa triplati imediat salariile (cele de dinaintea diminuarii) si o sa eradicati pentru vecie hotia din tara asta.

  8. Moguliada reloaded impotriva lui basescu,agenturili basescule,tie ti-a mai ramas doar baiatul asta pe care l-ai incarcat cu energie extraterestra.Noi suntem moguli,noi suntem moguli,ura draguta mea noi suntem moguli!

  9. Mda,se observa cu usurinta nivelul intelectual si statutul social al sustinatorilor Basescieni……si asta ,,a fost la puscarie nevinovat,,ca toti condamnatii fosti si actuali dealtfel.

  10. Exemplare aidoma celui din videoclip s-au aflat dupa 89 unul langa altul, pe tot intinsul Moldovei.Cei mai multi cu antecedente penale,consumatori de alcool in prostie,cu antecedente heredocolaterale,imbibate de alcool,aceasta populatie prezenta la vot,a impus conducatorii de stat si oamenii puterii,dupa 1989.
    Nu acestia sunt cei mai indicati sa arate cu degetul catre Politie.Prototipul din videoclip,este acelas cu cel care a pus umarul cu sarg la instalarea bolsevismului in 1945.Cu aceasta categorie de oameni s-au inregimentat si o parte dintre intelectualii tarii.Acestia chiar daca ,la o analiza sumara nu erau alcoolici proveneau din familii cu aceleas deprinderi.Unor asemenea oameni este aproape imposibil sa le iasa comunismul din sange.Este regretabil ca nu s-a purces la recuperarea lor pe plan social.Fiecare om merita un trai decent.In curand foamea va atata in el caracteristicele primare,realizand in final un monstru.

  11. Mie-mi place cand spune (la 1:40): “dac-as fura…MULT…si-as avea bani , n-as avea palatu’ asta, as avea unu’ mai mare”

  12. Un amarit care are dreptatea lui…Cu ignoranti din astia a iesit Basexu presedinte..

  13. Este incredibila doza de cretinitate pe care socialul romaniei de azi o emana.Cine crede ca plecarea lui Base va schimba ceva e mai cretin decat cel care il sustine.Doar alti idioti il vor inlocui, care la fel vor fura, si evident vor da vine pe guvernarile anterioare pentru ce nu merge.
    Este incredibila prostia care zace in mintea intelectualilor de mai sus, anti-Base , cum ca :”N-am votat cu Base, deci e vina celorlalti ca tara a ajuns asa !” – la asa gandire – asa presedinte ! – asa intelectualitate !
    Toti suntem buni in a gasi vinovati, dar pana aici nu parcurgem decat jumatate din problema, cealalta jumatate o reprezinta opozitia.
    Iar tu Victore si toti “intelectualii” astia, plus toti moderatorii “minune” care doar vorbiti ca-i face bine gurii, tine-ti minte :“Problemele nu se pot rezolva cu un acelasi nivel de gandire cu cel care le-a creat ” – Einstein.Problema nu e un om sau un partid ci intreg angrenajul asta politic, iar solutia nu o reprezinta schimbarea intre “jucatori”.

  14. dupa cum se vede si se aude tipul a baut cam multe fierte si pe deasupra cred pe baza ce spune el ca are niste conflicte mai vechi sau este supus la anumite vizite facute de militie din satul respectiv.Cit despre adevarata fata a lui basescu nimeni nu prea vorbeste si nici despre acolitii lui.Nici despre viilele din paris unde fata tatei sta impreuna cu pazitorii, nici de hotelul blondei de la bara din Monte Carlo, nici de traficul de totul felul pe care basinosul il face.Dar vorba aia el este El Marinero si iar ceilalti toti sunt maimute cu indeletniciri aferente.

  15. Astazi am reusit sa intru pe blog ;ce m-a impresionat?Nu vila ci geamul “termopan “!

  16. Ciutacule, revolutie n-ar fi fost daca nu era durere. In tara asta, se va schimba ceva cand cei care sufera vor aprinde scanteia. Mitingurile pajnice legale nu pot schimba nimic. Este nevoie de o flacara. Ca sa se aprinda chibritul, trebuie sa ne fie rau. Poate nu este.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.